Emma Nilsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Emma Nilsson
Profilbild för Emma Nilsson
Säljarfavorit
Emma Nilsson
4.9 / 5
(111 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
25 st
67 150 000 kr

Bakgrund

Emma Nilsson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-01-26. Emma har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2020. Emma har haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 93 720 000 kr.

Presentation

Målinriktad med enorm kämparglöd

En av många saker som verkligen driver mig är att vara delaktig i något som leder till en lyckad affär. Att vara mäklare är min livsstil och att erbjuda ett upplägg som är anpassat efter mina kunders önskemål och behov i kombination med hårt arbete och flexibilitet, är nyckeln till framgång.

Min självklara ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och att alltid avsluta en affär med nöjda kunder och genomgående hög kvalitet.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Emma.

11 jan 2021

"Proffsig, punktlig och väldigt trevlig!
Lätt att ha att göra med. "
säljare på Södervärnsgatan 3B

17 dec 2020

"Det märks att Emma kan området där vår lägenhet såldes. Hon är väl förberedd och har koll. Upplever att hon därför kan besvara intressenters frågor snabbt och hon skapar förtroende hos både säljare och köpare. Kompetent och pålitlig och mkt bra servicekänsla. Kommer med bra tips och inputs. Ärlig. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Sallerupsvägen 18

04 dec 2020

"Ytterst kompetent, alltid tillgänglig! Har använt oss av Emma tidigare och var då minst lika nöjda. Blir det aktuellt med försäljning i framtiden kommer vi absolut använda oss av henne igen! "
säljare på Vårgatan 12

23 nov 2020

"Vi fick vid första mötet med Emma en bra känsla. Emmas engagemang och positivitet till lägenheten och dess potential, gav oss goda förhoppningar om en bra försäljning.
Att lägenheten skulle säljas redan dagen efter första visningen var inget vi vågat hoppas på, men med Emmas proffsiga hjälp fick vi även mer för lägenheten än utgångspriset. Jag har också känt att jag när som helst kunnat ringa Emma för att ställa frågor ang försäljningen.
Jag/vi kommer absolut att återkomma till Emma vid tillfälle och rekommendera henne för vänner och bekanta.
"
säljare på Nygatan 5B

21 nov 2020

"Vilket närvarande och gott samarbete vi kände i vår situation som säljare!
Emmas kompetens och strategiska tänk i kombination med god blick och vikten av detaljer blev en vinnande taktik.
Tillsammans med sin tydlighet, struktur och sociala sätt är vi mycket nöjda med valet av Emma som vår mäklare. En professionell mäklare med substans!
"
säljare på Bettys väg 12

16 nov 2020

"Emma är en stjärna! Här har vi en mäklare som gör allt och lite till i affären, för både parter. Hon hade ett stort engagemang och drivkraft under försäljningen och gjorde allting för att överträffa våra förväntningar. Emma är ödmjuk, tydlig och tar med oss under varje steg i processen! Vi hade inte kunnat drömma om att det skulle gå så bra som de gjorde. Emma är ett självklart mäklarval! Mina varmaste rekommendationer om du vill ha Malmös bästa mäklare! "
säljare på Sallerupsvägen 6

03 nov 2020

"Mycket duktig och informativ mäklare! Fortlöpande återkoppling under hela processen!"
säljare på Celsiusgatan 13B

22 okt 2020

"Emma gjorde ett fantastiskt jobb genom hela säljprocessen som gick väldigt snabbt och smidigt. Slutpriset blev vi även väldigt nöjda med. Toppmäklaren på Värnhem utan tvekan! :)"
säljare på Vårgatan 3A

14 okt 2020

"Emma var helt fantastiskt, och över förväntan! Hon förmedlade trygghet, tillit och respekt gentemot oss som kunder. Huset blev lätt att sälja tack vare hennes skickliga tillvägagångsätt, och jag skulle definitivt anlita henne igen. Vi kan varmt rekommendera Emma för nästa kund!"
säljare på Östra Krattvägen 36-0

12 okt 2020

"Fantastiskt trevlig och påläst mäklare med god kännedom om hus priser i Trelleborg. Använder gärna henne igen."
säljare på Krukmakaregatan 3

06 okt 2020

"Emma är en fantastisk mäklare! Hon fick lägenheten såld snabbt och till ett mycket bra pris. Hon höll mig hela tiden uppdaterad vilket kändes tryggt! Jag rekommenderar verkligen Emma om du vill sälja din bostad! Kunde inte ha varit mer nöjd med försäljningen. "
säljare på Nobelvägen 70A

29 sep 2020

"Emma är en superduktig och professionell mäklare som gör det lilla extra för sina kunder. Rekommenderar henne varmt för kommande försäljningar. "
säljare på Nobelvägen 82

29 sep 2020

"En toppmäklare inom alla kategorier!!!
Kan varmt rekommendera och kommer alltid att vända mig till Emma vid framtida bostadsförsäljningar. "
säljare på Östervärnsgatan 2

20 sep 2020

"Emma är en självsäker, kompetent, lyhörd och tillgänglig mäklare. Under hela säljprocessen kände vi oss början välinformerade och trygga. Emma kom välförberedd redan till vårt första möte då vi skulle värdera vårt radhus, oerhört proffsig i sitt sätt att arbeta! Med allt detta hittade hon den perfekta köparen till vårt radhus på två dagar och avslutade affären till rekordpris i hela området! Rekommenderar henne starkt om man är ute efter en kompetent och effektiv mäklare som ser möjligheter! / Kicki "
säljare på Bettys väg 42

08 sep 2020

"Kan varmt rekommendera att sälja med Emma, avslutade innan första visningen till bra pris.
Tempot, energin och strukturen Emma besitter kändes tryggt! "
säljare på Drottninggatan 5A

01 sep 2020

"Emma Nilsson var mycket engagerad, professionell & tillgänglig under hela säljprocessen från styling till kontraktskrivandet. Hon har mycket av det lilla extra som krävs och för mig blev det en snabb affär med resultat över förväntan och med alla nöjda parter. Jag kan varmt rekommendera Emma"
säljare på Signalgatan 15

01 sep 2020

"Organiserad, positiv och bra samarbete."
säljare på Saarisvägen 14A

17 aug 2020

"Emma gjorde ett jätte bra jobb, lyssnade på mig som säljare och gjorde allt väldigt enkelt för mig. Skulle rekommendera Emma Nilsson till alla som vill ha en bra och smidig försäljning av sin bostad."
säljare på Hedvägen 29

21 jul 2020

"Driven, kompetent, social, målinriktat, skicklig på marknadsföring och försäljning, samt mycket trevlig! "
säljare på Landsvägen 1490

17 jul 2020

"Emma är professionell, vänlig och lyhörd. Hon var engagerad och drev hela tiden försäljningen framåt trots en något trög marknad. Utöver det höll hon en tät kontakt med oss och hade en hög tillgänglighet. Vi kunde inte varit mer nöjda med Emmas arbete och rekommenderar henne varmt! "
säljare på Höstgatan 39

01 jul 2020

"Emma är en energisk person med dynamiska lösningar,Lätt att kommunicerad med och stor kännedom på området.
Rekommenderas varmt "
säljare på Vårgatan 13

24 jun 2020

"Trevlig och tillmötesgående mäklare. Rekommenderas."
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

09 jun 2020

"Nöjd med säljprocessen som helhet. Skulle definitivt rekommendera Emma. "
säljare på Zenithgatan 3

26 maj 2020

"Emma gjorde försäljningen enkel med sitt fina engagemang. Lugn, metodisk och behaglig att ha att göra med. Mina varmaste rekommendationer."
säljare på Klubbegatan 8A

18 maj 2020

"Bästa mäklaren! Jag är såååå nöjd "
säljare på Hesekillegatan 31C

14 maj 2020

"Super nöjd med Emma som mäklare, följde upp med allt och trevlig. Hon har jätte bra koll på allt. Skulle jag sälja något igen är det hon jag kontaktar "
säljare på Frans Malmrosgatan 38B

07 maj 2020

"Saklig, kunnig, och den trevligaste person man kan tänka sig som mäklare!"
säljare på Smultrongatan 12

27 apr 2020

"Emmas främsta egenskap är hennes professionalitet och det var därför vi beslutade oss för att välja henne. Vi är otroligt nöjda med hennes insats och skulle gladeligen rekommendera henne vidare!"
säljare på Värnhemsgatan 5

19 apr 2020

"Emma kändes otroligt trygg och ytterst proffsig! "
säljare på Högalidsvägen 32D

08 mar 2020

"Vi är väldigt närda med Emma! Hon är proffsig, positiv och engagerad. Tack för gott samarbete! Vi rekommenderar henne starkt!"
säljare på Föreningsgatan 54C

17 feb 2020

"Emma är en engagerad mäklare med hög kännedom om området. Mycket snabb och smidig process från beslut till kontrakt. Slutpris helt enligt förväntning.
Tummen upp inom alla områden. "
säljare på Föreningsgatan 54C

17 feb 2020

"Emma är trevlig, personlig och professionell i sin mäklarroll, vilket kändes tryggt genom hela processen. Hon var lyhörd och var tydlig med att alla beslut måste kännas bra för mig. Jag kan varmt rekommendera henne till den som ska sälja en lägenhet i centrala Malmö! "
säljare på Föreningsgatan 66

31 jan 2020

"Jag har anlitat Emma vid två tillfällen och jag är väldigt nöjd med hennes insatser. Hon har visat sig vara effektiv, driftig och professionell. Kan varmt rekommendera Emma till er som söker efter en mäklare! "
säljare på Duvhöksgatan 6A

14 jan 2020

"Sluta leta. Emma är den proffsigaste mäklaren vi anlitat!
Emma gav ett väldigt tryggt och kunnigt intryck genom hela försäljningsprocessen.
Hon var aktiv och lätt att komma i kontakt med, och var dessutom involverad i tips kring homestyling och andra faktorer.
Emma överträffade även våra förväntningar på pris vilket resulterade i en rekordförsäljning i föreningen, detta kan vi enbart tacka Emma för.
Jag kan varmt rekommendera Emma till alla som går i säljtankar. Ni kommer inte att bli besvikna!"
säljare på Rådmansgatan 8A

09 dec 2019

"Emma är både skarp och ödmjuk. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Rantzowgatan 9B

11 nov 2019

"Emma gjorde ett superbra jobb och höll mig uppdaterad under hela processen. Jag skulle absolut rekommendera henne!"
säljare på Värnhemsgatan 7

08 nov 2019

"Kan varmt rekommendera Emma som mäklare, Lyhörd tillmötesgående och mycket sympatisk tjej. Erik Olsson är en toppen mäklarfirma ! De har många duktiga mäklare!
Om det kommer bli aktuellt igen är Erik Olsson ett självklart val."
säljare på Frans Malmrosgatan 42A

16 sep 2019

"Jeg kan ikke rose Emma nok. Fra første møde var vi ikke i tvivl, hun er utrolig ambitiøs og professionel i sit virke. Hun har idag solgt vores hus til en pris som var betydelig højere end forventet. I selve processen har hun altid svaret mail og telefon uanset dag og tidspunkt. Vi har følt at hun har været utrolig seriøs og varetaget opgaven udover alle forventninginger. Jeg vil rekommandere Emma til alle jeg kender for jeg tror ikke det er muligt at få en bedre mäcklar. Vil du have en lyckad bostadsaffär skal du välge Emma. "
säljare på Skegrie Byaväg 66

14 sep 2019

"Har inget att klaga på om emmas insats! hon är engagerad och kunnig! Såg till att vi var väl informerade om varje steg i processen och allt som hände. Rekomenderas varmt! "
säljare på Värnhemsgatan 12

10 sep 2019

"Emma var otroligt fokuserad och lyhörd. Hon höll en alltid uppdaterad och var alltid säker på sin sak när man hade frågor. Gällande slutpriset överträffade hon våra förväntningar"
säljare på Föreningsgatan 73B

03 sep 2019

"Kan varmt rekommendera Emma när det kommer till att välja mäklare. Vilken service!!"
säljare på Föreningsgatan 70

27 aug 2019

"En stjärna som alltid levererar! "
säljare på Kilian Zollsgatan 31A

27 aug 2019

"Kan varmt rekommendera Emma, driven och engagerad. "
säljare på Sallerupsvägen 28B

19 aug 2019

"Emma var professionell och målinriktad. Hon hade helhetslösningar som gjordes att vi kände oss trygga under hela försäljningen. Hon tog sig verkligen tid att lyssna på våra behov vilket ledde till en väldigt lyckad försäljning. Vi vill starkt rekommendera Emma som mäklare. "
säljare på Celsiusgatan 13A

15 aug 2019

"Emma är en väldigt proffsig mäklare med god fingertoppskänsla. Hon var väldigt positiv och fick mig att känna mig tryggare, trots att jag samtidigt med att sälja min lägenhet var orolig över att behöva fixa med mitt egna köp av en annan bostad. Att jag sen också fick stöd/tips och råd av henne inför mitt egna budande och bostadsköp var guld värt. Super! "
säljare på Värnhemsgatan 6

15 aug 2019

"Emma var väldigt förtroendeingivande och jag kände mig trygg med henne och hon kändes väldigt opartisk mellan säljare och köpare. Jag kan varmt rekommendera Emma som mäklare och ser att jag kommer att använda mig av henne för framtida försäljningar."
säljare på Drottninggatan 6A

23 jul 2019

"Jag kan glatt rekommendera Emma som mäklare. Emma var påläst och tillgänglig genom hela försäljningen och hade ett bra driv!! Verkligen duktig! Dessutom gick försäljningen snabbt och smidigt med ett bra slutpris som följd. "
säljare på Nygatan 11

11 jul 2019

"Grymt jobbat! :) "
säljare på Saarisvägen 1A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22
Villa
8
Radhus
3
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
93 720 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
108 av 111 säljare
Emma satte rätt förväntningar på slutpriset
97 av 111 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
109 av 111 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
110 av 111 säljare

Emma på kartan.

181 tidigare annonser
111 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 260 000 kr
Villa Granlunda
+ 265 000 kr
4 rum, 90 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
1 400 000 kr
Lägenhet Möllevången
+ 50 000 kr
1,5 rum, 49 m²
Utropspris: 1 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Proffsig, punktlig och väldigt trevlig!
Lätt att ha att göra med. "
2 250 000 kr
Lägenhet Östervärn
+ 155 000 kr
4 rum, 103 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det märks att Emma kan området där vår lägenhet såldes. Hon är väl förberedd och har koll. Upplever att hon därför kan besvara intressenters frågor snabbt och hon skapar förtroende hos både säljare och köpare. Kompetent och pålitlig och mkt bra servicekänsla. Kommer med bra tips och inputs. Ärlig. Kan varmt rekommenderas. "
4 450 000 kr
Lägenhet
4 rum, 125 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 870 000 kr
Lägenhet Östervärn
+ 175 000 kr
3 rum, 88 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ytterst kompetent, alltid tillgänglig! Har använt oss av Emma tidigare och var då minst lika nöjda. Blir det aktuellt med försäljning i framtiden kommer vi absolut använda oss av henne igen! "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.