Emma Nilsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Emma Nilsson
Profilbild för Emma Nilsson
Säljarfavorit
Emma Nilsson
4.9 / 5
(257 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
23 st
143 860 000 kr

Bakgrund

Emma Nilsson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-01-26. Emma har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2020. Emma har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 94 050 500 kr.

Presentation

Målinriktad med enorm kämparglöd

En av många saker som verkligen driver mig är att vara delaktig i något som leder till en lyckad affär. Att vara mäklare är min livsstil och att erbjuda ett upplägg som är anpassat efter mina kunders önskemål och behov i kombination med hårt arbete och flexibilitet, är nyckeln till framgång.

Min självklara ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och att alltid avsluta en affär med nöjda kunder och genomgående hög kvalitet.

Prisad mäklare.

Säljare om Emma.

31 mar 2023

"Emma är väldigt engagerad och driven. Jag kände alltid mig trygg och uppdaterad. Jag är mycket nöjd."
säljare på Osbygatan 1

06 mar 2023

"Var mäklare när jag köpte och när jag sålde. Hade inte kunnat tänka mig någon annan mäklare!"
säljare på Nobelvägen 82

04 mar 2023

"Engagerad, driven, lättillgänglig och lyhörd. Täta visningar och bra kommunikation. Nöjd med priset med tanke på skakig bostadsmarknad och kan bara rekommendera Emma som mäklare!"
säljare på Klörupsvägen 37B

03 mar 2023

"Toppmäklare! Kunde inte blivit mer nöjd, allt sköttes utmärkt från start till slut. Rekommenderas varmt!"
säljare på Annebergsgatan 9C

15 feb 2023

"Mycket trevlig och tillgänglig. Väldigt flexibel gällande både visningstillfällen och kontraktskrivning. "
säljare på Kruthusgatan 41

05 feb 2023

"Enormt engagerad och positiv och som säljare kunde jag inte valt någon bättre. Emma Nilsson gjorde mer och därtill i sin roll som mäklare. Jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Vårgatan 3C

12 jan 2023

"Emma kändes oerhört driven och lösningsorienterad från första mötet. Med en svajande marknad kände vi att det var vad vi behövde hos en mäklare och precis så blev det. Vi är väldigt nöjda med Emma och kan verkligen rekommendera henne! "
säljare på Föreningsgatan 70

13 dec 2022

"Emma var genomgående mycket tillmötesgående, engagerad och driven. Hon var lätt att få tag på och var mycket mån om att förmedla informationen mellan mig och intressenter så snabbt det var möjligt. Min upplevelse av Emma är enbart positiv och jag skulle starkt rekommendera henne för andra som vil..."
"Emma var genomgående mycket tillmötesgående, engagerad och driven. Hon var lätt att få tag på och var mycket mån om att förmedla informationen mellan mig och intressenter så snabbt det var möjligt. Min upplevelse av Emma är enbart positiv och jag skulle starkt rekommendera henne för andra som vill göra bostadsäffär. "
Läs mer
säljare på Hammartorpsvägen 7B

22 nov 2022

"Erfarenhet och trygghet kring hela processen, trots instabil marknad!"
säljare på Sedelvägen 17

01 nov 2022

"Emma var informativ, lyhörd och kommunikativ! Helhetsbetyget är att vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare! "
säljare på Föreningsgatan 73B

07 okt 2022

"Bästa mäklaren!
Har hög energi och är målinriktad."
säljare på Celsiusgatan 13A

03 okt 2022

"Vi hade en jättebra upplevelse tillsammans med Emma. Från första mötet till signering hade hon ett mycket professionellt bemötande.
Emma får mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Sallerupsvägen 2

18 sep 2022

"Emma är helt fantastisk! Kunde inte fått en bättre och tryggare affär men nån annan."
säljare på Döbelnsgatan 8

14 sep 2022

"Hon är fantastisk! "
säljare på Saturnusgatan 27

08 sep 2022

"Emma är kunnig och har stenkoll på sitt område. Det fanns aldrig en tvekan att hon skulle få sålt lägenheten till rätt pris!"
säljare på Nobelvägen 88

03 sep 2022

"Efter en lång period av försök till försäljning utan resultat bytte vi till Emma som sålde vår lägenhet efter första visning. Vi är så oerhört nöjda! Emma skötte affären ytterst professionellt och levde upp till alla våra förväntningar. Det enda vi hade kunnat önska är att vi valt Emma som mäklar..."
"Efter en lång period av försök till försäljning utan resultat bytte vi till Emma som sålde vår lägenhet efter första visning. Vi är så oerhört nöjda! Emma skötte affären ytterst professionellt och levde upp till alla våra förväntningar. Det enda vi hade kunnat önska är att vi valt Emma som mäklare från start. "
Läs mer
säljare på Bertrandsgatan 3B

03 sep 2022

"Emma är väldigt tydligt, engagerad och tillgänglig. Mycket vänlig och snäll. Jag kände mig trygg med att Emma skötte försäljningen och kunde slappna av att försäljningen var i så bra händer."
säljare på Hallasvängen 37A

25 aug 2022

"Vi är SÅ nöjda och glada att vi hade Emma som mäklare och kan varmt rekommendera henne. Vi kommer definitivt vilja ha Emma igen om vi ska sälja i framtiden. Vi har känt oss väldigt trygga i Emmas händer och hon har hela vägen varit väldigt professionell, lyhörd, flexibel och tillmötesgående. Vi h..."
"Vi är SÅ nöjda och glada att vi hade Emma som mäklare och kan varmt rekommendera henne. Vi kommer definitivt vilja ha Emma igen om vi ska sälja i framtiden. Vi har känt oss väldigt trygga i Emmas händer och hon har hela vägen varit väldigt professionell, lyhörd, flexibel och tillmötesgående. Vi har fått bra guidning och hjälp vid stora beslut och känts oss lyssnade på samt väl informerade. Tack Emma!"
Läs mer
säljare på Amiralsgatan 14A

04 aug 2022

"Emma är helt fantastisk person
Tack för allt hjälp
"
säljare på Balladgatan 5

19 jul 2022

"Vi anställde Emma för att endas skriva kontrakt vid försäljning av lägenhet. Hon är helt fantastik, kunde svara på alla frågor och allt var solklart med henne. Hon vad så lätt att få tag på och ledde oss igenom allt så lätt. Önskar vi anställt henne från första början. När vi ska sälja vår nästa ..."
"Vi anställde Emma för att endas skriva kontrakt vid försäljning av lägenhet. Hon är helt fantastik, kunde svara på alla frågor och allt var solklart med henne. Hon vad så lätt att få tag på och ledde oss igenom allt så lätt. Önskar vi anställt henne från första början. När vi ska sälja vår nästa bostad kommer vi veta vem vi skall anställa direkt. Rekommenderar Emma till alla som vill sälja sin bostad! "
Läs mer
säljare på Hesekillegatan 41B

18 jul 2022

"Emma är som gjord för sin yrkesroll. Känner oss alltid trygga med henne. Hon är kompetent och engagerad. Nöjd med hela affären från början till slut. "
säljare på Bruksparken 4

22 jun 2022

"Vi är så nöjda med Emma!
Hon uppdaterar under hela processen och finns nära tills hands!
Hon är fantastisk! "
säljare på Klörupsvägen 27E

20 jun 2022

"Trots en vikande marknad gav inte mäklaren upp."
säljare på Limhamnsvägen 10A

12 jun 2022

"Emmas kompetens och förståelse för kundens behov ledde till en lyckad affär rakt igenom där både vi och köparen var väldigt nöjda.
Jobba med Emma om ni vill ha den klart bästa mäklaren i Rörsjöstaden och Värnhem. "
säljare på Föreningsgatan 70

19 maj 2022

"Kommer anlita Emma nästa gång jag säljer. Så duktig och driven. Väldigt påläst och ger oss som säljare alla information. "
säljare på Högalidsvägen 36A

07 maj 2022

"Har nu både köpt och sålt lägenhet med Emma och rekommenderar verkligen henne. God närvaro och stort engagemang. Trevlig, påläst med ett stort tålamod att göra kunden nöjd."
säljare på Värnhemsgatan 5

02 maj 2022

"Emma är värd en extra stjärna på samtliga omdömen. Supernöjda"
säljare på Bulldoggsvägen 4

28 apr 2022

"Allting kändes väldigt tryggt med Emma. Hon återkopplade och höll oss uppdaterade under hela processen. Emma känna proffsig och det märks att hon har koll på marknaden. Vi är väldigt nöjda med att vi valde henne som mäklare inför vår bostadsförsäljning. "
"Allting kändes väldigt tryggt med Emma. Hon återkopplade och höll oss uppdaterade under hela processen. Emma känna proffsig och det märks att hon har koll på marknaden. Vi är väldigt nöjda med att vi valde henne som mäklare inför vår bostadsförsäljning. "
Läs mer
säljare på Industrigatan 8K

12 apr 2022

"Jag kan verkligen rekommendera Emma som mäklare. Kompetent, lyhörd och proffsig. Vi är supernöjda! "
säljare på Kungsgatan 33B

10 apr 2022

"Emma var professionell, engagerad och höll bra kontakt under hela processen. Det gick snabbt och smidigt och vi kändes oss trygga i att få en bra affär för alla parter! "
säljare på Kyrkogatan 15

07 apr 2022

"Emma är en utmärkt mäklare. Kunnig, målinriktad och drivande. Hon är noggrann i sitt arbete och är mån om att säljarens blir nöjd. Emma hanterade även slutlikvid med banker och köpare med hjälp av fullmakt. Jag kan inte vara annat än mycket nöjd."
säljare på Lagmansgatan 4B

01 apr 2022

"Emma är en fantastisk mäklare och vi kan varmt rekommendera henne. Kompetent, trevlig och pålitlig! "
säljare på Sallerupsvägen 10

22 mar 2022

"Emma var, lugn tydlig och mycket tillmötesgående. Var närvarande och alltid tillgänglig och mycket trevlig. Kändes aldrig som att jag störde när jag kontaktade henne vid råd eller frågor. "
säljare på Högalids Yttergränd 11

21 mar 2022

"Emma är kompetent, tydlig och trevlig. Gav redan vi första mötet ett seriöst och förtroendeingivande intryck. Var genomgående tillgänglig och höll mig uppdaterad genom hela processen. Väldigt nöjd med försäljningen och Emma som mäklare. "
säljare på Frans Malmrosgatan 45B

16 mar 2022

"Emma är en jätteduktik mäklare och köpte även lägenheten för 4 år sen via henne. År helnöjd"
säljare på Norra Långgatan 2

15 mar 2022

"Emma är en otroligt kunnig och engagerad mäklare. Hon har fått mig att känna mig lugn genom hela försäljningsprocessen!"
säljare på Frans Malmrosgatan 37B

07 mar 2022

"Emma var tydlig och effektiv genom hela försäljningen, stöttade i alla frågor som dök upp och förklarade hela processen på en nivå som var enkel att förstå. Samtidigt som hon gjorde sitt yttersta för att jag som säljare skulle bli nöjd med slutpriset.
Rekommenderar starkt!"
"Emma var tydlig och effektiv genom hela försäljningen, stöttade i alla frågor som dök upp och förklarade hela processen på en nivå som var enkel att förstå. Samtidigt som hon gjorde sitt yttersta för att jag som säljare skulle bli nöjd med slutpriset.
Rekommenderar starkt!"
Läs mer
säljare på Sallerupsvägen 26B

07 mar 2022

"Kan starkt rekommendera Emma! Otroligt lyhörd och proffsig genom hela processen. Vi kände oss trygga från start till mål."
säljare på Krooks Byaväg 18L

23 feb 2022

"Emma hjälpte mig att sälja min lägenhet supersnabbt, smidigt och med jättefin vinst. Rekommenderar varmt! "
säljare på Nobelvägen 74A

20 feb 2022

"Trevlig, saklig, kunnig, erfaren, rättvis mot säljare och köpare med andra ord hon är bäst. "
säljare på Nobelvägen 88

16 feb 2022

"Jag är jättenöjd med Emma och ger mina varmaste rekommendationer till andra som ska sälja sin lägenhet och som letar efter en proffsig och seriös mäklare med god kännedom om Malmöområdet. "
säljare på Värnhemsgatan 10

08 feb 2022

"Emma har sedan tidigare ett gott rykte i dom kommuner där hon arbetar. Detta rykte visade sig stämma mer än väl. Hon upplevs som duktig på det formella kring själva försäljningen samtidigt som hon har en hög social kompetens. Detta bidrar till en bra helhetsupplevelse och jag kommer att rekommend..."
"Emma har sedan tidigare ett gott rykte i dom kommuner där hon arbetar. Detta rykte visade sig stämma mer än väl. Hon upplevs som duktig på det formella kring själva försäljningen samtidigt som hon har en hög social kompetens. Detta bidrar till en bra helhetsupplevelse och jag kommer att rekommendera Emma till alla jag känner framöver. "
Läs mer
säljare på Murkelvägen 12A

25 jan 2022

"Proffsig, kompetent, supertrevlig!"
säljare på Bodekullsgatan 35B

19 jan 2022

"Från första stund visste vi att vi hade gjort rätt val när vi anlitade Emma som mäklare i samband med försäljning av vår bostad. Hon har varit otroligt lättillgänglig, lugn, trygg och guidat oss till en försäljning vi inte ens hade vågat drömma om. Vi är så nöjda och rekommenderar Emma varmt vida..."
"Från första stund visste vi att vi hade gjort rätt val när vi anlitade Emma som mäklare i samband med försäljning av vår bostad. Hon har varit otroligt lättillgänglig, lugn, trygg och guidat oss till en försäljning vi inte ens hade vågat drömma om. Vi är så nöjda och rekommenderar Emma varmt vidare till andra. "
Läs mer
säljare på Havrejordsvägen 21A

12 jan 2022

"Emma var duktig på att guida mig steg för steg i processen att sälja min lägenhet. Hon höll mig uppdaterad om vad som hände kontinuerligt och tog sig tid att besvara mina frågor vilket var viktigt för mig. Hon satte även realistiska förväntningar på försäljningen som sedan överträffades. Jag rek..."
"Emma var duktig på att guida mig steg för steg i processen att sälja min lägenhet. Hon höll mig uppdaterad om vad som hände kontinuerligt och tog sig tid att besvara mina frågor vilket var viktigt för mig. Hon satte även realistiska förväntningar på försäljningen som sedan överträffades. Jag rekommenderar verkligen Emma som mäklare."
Läs mer
säljare på Östervärnsgatan 12A

18 dec 2021

"Jag tyckte Emma gjorde exakt det jag var ute efter en mäklare skulle göra! Väldigt driven och man märkte att hon älskar att göra det hon jobbar med. Rekommenderas starkt!"
säljare på Engelbrektsgatan 11

18 nov 2021

"Emma är otroligt lyhörd och engagerad i uppgiften och levererar alltid mer än förväntat!"
säljare på Mäster Palmsgatan 2B

16 nov 2021

"Mycket professionell, positiv och energisk under hela försäljnings processen. Glada att ge våra allra bästa rekommendationer."
säljare på Grafs Byaväg 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22
Villa
6
Kedjehus
3
Radhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
94 050 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
247 av 253 säljare
Emma satte rätt förväntningar på slutpriset
220 av 253 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
251 av 253 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
255 av 256 säljare

Emma på kartan.

379 tidigare bostäder
24 bostäder till salu
257 rekommendationer

24 bostäder till salu.

Bostäder

7 495 000 kr
5 rum, 126 m²
59 484 kr/m²
Villa, Vellinge
1 275 000 kr
Tomt/Mark, Trelleborg
1 195 000 kr
1,5 rum, 40 m²
29 875 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 587 kr/mån
775 000 kr
2 rum, 60 m²
12 916 kr/m²
Lägenhet, Trelleborg
2 726 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 52,5 m²
34 519 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 245 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

895 000 kr
Lägenhet Nobeltorget
1 rum, 20 m²
Utropspris: 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Emma är väldigt engagerad och driven. Jag kände alltid mig trygg och uppdaterad. Jag är mycket nöjd."
3 200 000 kr
Lägenhet Värnhem
-150 000 kr
3,5 rum, 86 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
1 200 000 kr
Lägenhet Väster
3 rum, 74,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 650 000 kr
Lägenhet Östervärn
3,5 rum, 87 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
800 000 kr
Lägenhet Sydkusten
1 rum, 41 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.