Emma Nilsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Emma Nilsson
Profilbild för Emma Nilsson
Säljarfavorit
Emma Nilsson
4.9 / 5
(210 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
60 st
35 st
155 375 000 kr

Bakgrund

Emma Nilsson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-01-26. Emma har fått in 35 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2020. Emma har enligt vår statistik haft 47 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 130 210 000 kr.

Presentation

Målinriktad med enorm kämparglöd

En av många saker som verkligen driver mig är att vara delaktig i något som leder till en lyckad affär. Att vara mäklare är min livsstil och att erbjuda ett upplägg som är anpassat efter mina kunders önskemål och behov i kombination med hårt arbete och flexibilitet, är nyckeln till framgång.

Min självklara ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och att alltid avsluta en affär med nöjda kunder och genomgående hög kvalitet.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2022

Säljare om Emma.

19 maj 2022

"Kommer anlita Emma nästa gång jag säljer. Så duktig och driven. Väldigt påläst och ger oss som säljare alla information. "
säljare på Högalidsvägen 36A

07 maj 2022

"Har nu både köpt och sålt lägenhet med Emma och rekommenderar verkligen henne. God närvaro och stort engagemang. Trevlig, påläst med ett stort tålamod att göra kunden nöjd."
säljare på Värnhemsgatan 5

02 maj 2022

"Emma är värd en extra stjärna på samtliga omdömen. Supernöjda"
säljare på Bulldoggsvägen 4

28 apr 2022

"Allting kändes väldigt tryggt med Emma. Hon återkopplade och höll oss uppdaterade under hela processen. Emma känna proffsig och det märks att hon har koll på marknaden. Vi är väldigt nöjda med att vi valde henne som mäklare inför vår bostadsförsäljning. "
"Allting kändes väldigt tryggt med Emma. Hon återkopplade och höll oss uppdaterade under hela processen. Emma känna proffsig och det märks att hon har koll på marknaden. Vi är väldigt nöjda med att vi valde henne som mäklare inför vår bostadsförsäljning. "
Läs mer
säljare på Industrigatan 8K

12 apr 2022

"Jag kan verkligen rekommendera Emma som mäklare. Kompetent, lyhörd och proffsig. Vi är supernöjda! "
säljare på Kungsgatan 33B

10 apr 2022

"Emma var professionell, engagerad och höll bra kontakt under hela processen. Det gick snabbt och smidigt och vi kändes oss trygga i att få en bra affär för alla parter! "
säljare på Kyrkogatan 15

07 apr 2022

"Emma är en utmärkt mäklare. Kunnig, målinriktad och drivande. Hon är noggrann i sitt arbete och är mån om att säljarens blir nöjd. Emma hanterade även slutlikvid med banker och köpare med hjälp av fullmakt. Jag kan inte vara annat än mycket nöjd."
säljare på Lagmansgatan 4B

01 apr 2022

"Emma är en fantastisk mäklare och vi kan varmt rekommendera henne. Kompetent, trevlig och pålitlig! "
säljare på Sallerupsvägen 10

22 mar 2022

"Emma var, lugn tydlig och mycket tillmötesgående. Var närvarande och alltid tillgänglig och mycket trevlig. Kändes aldrig som att jag störde när jag kontaktade henne vid råd eller frågor. "
säljare på Högalids Yttergränd 11

21 mar 2022

"Emma är kompetent, tydlig och trevlig. Gav redan vi första mötet ett seriöst och förtroendeingivande intryck. Var genomgående tillgänglig och höll mig uppdaterad genom hela processen. Väldigt nöjd med försäljningen och Emma som mäklare. "
säljare på Frans Malmrosgatan 45B

16 mar 2022

"Emma är en jätteduktik mäklare och köpte även lägenheten för 4 år sen via henne. År helnöjd"
säljare på Norra Långgatan 2

15 mar 2022

"Emma är en otroligt kunnig och engagerad mäklare. Hon har fått mig att känna mig lugn genom hela försäljningsprocessen!"
säljare på Frans Malmrosgatan 37B

07 mar 2022

"Emma var tydlig och effektiv genom hela försäljningen, stöttade i alla frågor som dök upp och förklarade hela processen på en nivå som var enkel att förstå. Samtidigt som hon gjorde sitt yttersta för att jag som säljare skulle bli nöjd med slutpriset.
Rekommenderar starkt!"
"Emma var tydlig och effektiv genom hela försäljningen, stöttade i alla frågor som dök upp och förklarade hela processen på en nivå som var enkel att förstå. Samtidigt som hon gjorde sitt yttersta för att jag som säljare skulle bli nöjd med slutpriset.
Rekommenderar starkt!"
Läs mer
säljare på Sallerupsvägen 26B

07 mar 2022

"Kan starkt rekommendera Emma! Otroligt lyhörd och proffsig genom hela processen. Vi kände oss trygga från start till mål."
säljare på Krooks Byaväg 18L

23 feb 2022

"Emma hjälpte mig att sälja min lägenhet supersnabbt, smidigt och med jättefin vinst. Rekommenderar varmt! "
säljare på Nobelvägen 74A

20 feb 2022

"Trevlig, saklig, kunnig, erfaren, rättvis mot säljare och köpare med andra ord hon är bäst. "
säljare på Nobelvägen 88

16 feb 2022

"Jag är jättenöjd med Emma och ger mina varmaste rekommendationer till andra som ska sälja sin lägenhet och som letar efter en proffsig och seriös mäklare med god kännedom om Malmöområdet. "
säljare på Värnhemsgatan 10

08 feb 2022

"Emma har sedan tidigare ett gott rykte i dom kommuner där hon arbetar. Detta rykte visade sig stämma mer än väl. Hon upplevs som duktig på det formella kring själva försäljningen samtidigt som hon har en hög social kompetens. Detta bidrar till en bra helhetsupplevelse och jag kommer att rekommend..."
"Emma har sedan tidigare ett gott rykte i dom kommuner där hon arbetar. Detta rykte visade sig stämma mer än väl. Hon upplevs som duktig på det formella kring själva försäljningen samtidigt som hon har en hög social kompetens. Detta bidrar till en bra helhetsupplevelse och jag kommer att rekommendera Emma till alla jag känner framöver. "
Läs mer
säljare på Murkelvägen 12A

25 jan 2022

"Proffsig, kompetent, supertrevlig!"
säljare på Bodekullsgatan 35B

19 jan 2022

"Från första stund visste vi att vi hade gjort rätt val när vi anlitade Emma som mäklare i samband med försäljning av vår bostad. Hon har varit otroligt lättillgänglig, lugn, trygg och guidat oss till en försäljning vi inte ens hade vågat drömma om. Vi är så nöjda och rekommenderar Emma varmt vida..."
"Från första stund visste vi att vi hade gjort rätt val när vi anlitade Emma som mäklare i samband med försäljning av vår bostad. Hon har varit otroligt lättillgänglig, lugn, trygg och guidat oss till en försäljning vi inte ens hade vågat drömma om. Vi är så nöjda och rekommenderar Emma varmt vidare till andra. "
Läs mer
säljare på Havrejordsvägen 21A

12 jan 2022

"Emma var duktig på att guida mig steg för steg i processen att sälja min lägenhet. Hon höll mig uppdaterad om vad som hände kontinuerligt och tog sig tid att besvara mina frågor vilket var viktigt för mig. Hon satte även realistiska förväntningar på försäljningen som sedan överträffades. Jag rek..."
"Emma var duktig på att guida mig steg för steg i processen att sälja min lägenhet. Hon höll mig uppdaterad om vad som hände kontinuerligt och tog sig tid att besvara mina frågor vilket var viktigt för mig. Hon satte även realistiska förväntningar på försäljningen som sedan överträffades. Jag rekommenderar verkligen Emma som mäklare."
Läs mer
säljare på Östervärnsgatan 12A

18 dec 2021

"Jag tyckte Emma gjorde exakt det jag var ute efter en mäklare skulle göra! Väldigt driven och man märkte att hon älskar att göra det hon jobbar med. Rekommenderas starkt!"
säljare på Engelbrektsgatan 11

18 nov 2021

"Emma är otroligt lyhörd och engagerad i uppgiften och levererar alltid mer än förväntat!"
säljare på Mäster Palmsgatan 2B

16 nov 2021

"Mycket professionell, positiv och energisk under hela försäljnings processen. Glada att ge våra allra bästa rekommendationer."
säljare på Grafs Byaväg 15

11 nov 2021

"Emma är en fantastisk mäklare som verkligen har koll på området och marknaden. Hon är väldigt hjälpsam och lättillgänglig vid frågor. Jag är mycket nöjd att jag valde Emma!"
säljare på Värnhemsgatan 6

11 nov 2021

"Vi är väldigt nöjda med Emma. Hon var väl införstådd med bostadsmarknaden, hade god lokalkännedom, var lätt och trevlig att kommunicera med.Vi kunde inte haft en bättre mäklare för vår försäljning. Stort tack!"
säljare på Zenithgatan 3

30 okt 2021

"Emma är helt fantastisk! Kändes så tryggt från första kontakt ända fram till försäljning. Rekommenderar starkt!!"
säljare på Hallasvängen 35A

15 okt 2021

"Emma utstrålade total självsäkerhet! Emma var mkt lyhörd och lät mig som kund få tycka till mycket. Emma visade ett mycket professionellt bemötande på alla vis. "
säljare på Östergatan 19

30 sep 2021

"Mycket professionellt bemötande! Höll oss uppdaterade hela tiden! "
säljare på Håkons väg 8

22 aug 2021

"Emma är väldigt duktig, engagerad och lyhörd för önskemål. Dessutom är hon väldig lätt att kommunicera med. Vi rekomenderar henne varmt vid er nästa försäljning. "
säljare på Kungsgatan 54A

19 aug 2021

"Toppen!"
säljare på Kakehögsvägen 7

17 aug 2021

"Emma var grym att ha att göra med! Hon är superkunnig och ärlig. Jag kände verkligen att jag kunde lita på henne!"
säljare på Föreningsgatan 50A

05 aug 2021

"Vi hade ett bra möte med Emma, gick igenom allt som behövs inför en försäljning. Boka en fotograf tog superbra bilder, började med visningar, var lite trögt tyckte vi.
Där visa Emma oss varför hon är en av Malmös bästa mäklare, sa till oss att ta de lugnt, ha is i magen, det kommer lösa sig.
Se..."
"Vi hade ett bra möte med Emma, gick igenom allt som behövs inför en försäljning. Boka en fotograf tog superbra bilder, började med visningar, var lite trögt tyckte vi.
Där visa Emma oss varför hon är en av Malmös bästa mäklare, sa till oss att ta de lugnt, ha is i magen, det kommer lösa sig.
Sen löste det sig och vi gick i mål med det priset vi ville ha. En helt lysande försäljning, från början till slut.
Tack Emma!"
Läs mer
säljare på Sallerupsvägen 8

30 jul 2021

"100%+ satisfied! Emma did a fantastic job throughout the entire selling process "
säljare på Mariedalsvägen 44

14 jul 2021

"Emma är väldigt proffisionell med god lokalkännedom. Höll mig hela tiden uppdaterad och var lyhörd. Kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Sallerupsvägen 6

09 jul 2021

"Vi kände oss trygga med vår mäklare från första stund. Ett proffs som verkligen kunde sitt jobb, rekommenderas varmt. "
säljare på Kanehögsvägen 3-0

08 jul 2021

"Helt nöjd från början till slut!"
säljare på Bettys väg 13

02 jul 2021

"Emma kompetent och mycket trevlig!
Använt Erik Olsson vid tidigare försäljning, kommer att göra så igen ifall det blir aktuellt!"
säljare på Föreningsgatan 1B

04 jun 2021

"Emma var väldigt professionell och tillmötesgående under hela processen. Vi kan varmt rekommendera att anlita henne som mäklare! "
säljare på Kungsgatan 27A

31 maj 2021

"Grym! Anställ Emma. God service, inkännande och framförallt duktigt på sitt jobb. Rekommenderar!"
säljare på Höstgatan 43

31 maj 2021

"Emma är grym, pålitlig och gör ett oroligt bra jobb! "
säljare på Exercisgatan 5

25 maj 2021

"Väldigt nöjd med den kontakt jag hade med Emma. Möttes av ett lugn, hög kunskap och professionalism under hela processen. Fick även värdefull rådgivning i samband med köp av hus."
säljare på Värnhemsgatan 12

14 maj 2021

"Emma uppfyller alla tänkbara krav på vad man förväntar sig av en bra mäklare.
Hon är professionell, lyhörd, kunnig, engagerad och trevlig.
Vi kände oss trygga under hela försäljningen och slutpriset blev vi även väldigt nöjda med. Kan varmt rekommenderas att välja henne för en affär. "
"Emma uppfyller alla tänkbara krav på vad man förväntar sig av en bra mäklare.
Hon är professionell, lyhörd, kunnig, engagerad och trevlig.
Vi kände oss trygga under hela försäljningen och slutpriset blev vi även väldigt nöjda med. Kan varmt rekommenderas att välja henne för en affär. "
Läs mer
säljare på Mariedalsvägen 56

29 apr 2021

"Emma inger en trygghet och ett lugn som fått mig som säljare att känna mig i goda händer. Rekommenderar Emma varmt! "
säljare på Bettys väg 29

29 apr 2021

"Emma gav oss ett professionellt och tryggt bemötande och vi kände oss trygga under hela försäljningen och gav oss ett stort förtroende.
Emma var också den mäklaren som vi hade när vi köpte vår bostad därför var kännedomen och vårt val av mäklare mycket enkelt! "
"Emma gav oss ett professionellt och tryggt bemötande och vi kände oss trygga under hela försäljningen och gav oss ett stort förtroende.
Emma var också den mäklaren som vi hade när vi köpte vår bostad därför var kännedomen och vårt val av mäklare mycket enkelt! "
Läs mer
säljare på Vårgatan 15

12 apr 2021

"Mycket professionell, positiv och förtroendeingivande! Kommer rekommendera Emma till alla som är på gång med försäljningar. "
säljare på Nordlinds väg 94A

04 apr 2021

"Emma är engagerad från början till slut och super duktig på sitt jobb! Rekommenderar starkt att välja henne för en affär. "
säljare på Mariedalsvägen 44

30 mar 2021

"Fantastisk mäklare. Alltid tillgänglig oavsett tid på dygn. Rekommenderar starkt Emma."
säljare på Norregatan 12

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36
Villa
6
Parhus
4
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
35
Försäljningar
47
Försäljningsvärde
130 210 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
203 av 207 säljare
Emma satte rätt förväntningar på slutpriset
185 av 206 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
205 av 207 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
208 av 209 säljare

Emma på kartan.

312 tidigare annonser
13 bostäder till salu
210 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Annonser

3 095 000 kr
2 rum, 61 m²
50 737 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 079 kr/mån
2 550 000 kr
2 rum, 45,3 m²
56 666 kr/m²
Lägenhet, Vellinge
2 504 kr/mån
2 195 000 kr
2,5 rum, 51 m²
43 039 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 292 kr/mån
695 000 kr
1 rum, 38,5 m²
18 289 kr/m²
Lägenhet, Trelleborg
3 707 kr/mån
2 250 000 kr
2 rum, 59,5 m²
38 135 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 384 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 000 000 kr
Villa Skegrie
+ 5 000 kr
9 rum, 180 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
1 350 000 kr
Lägenhet Högalid
2 rum, 59,5 m²
Utropspris: 1 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kommer anlita Emma nästa gång jag säljer. Så duktig och driven. Väldigt påläst och ger oss som säljare alla information. "
1 600 000 kr
Lägenhet Dalaplan
+ 105 000 kr
2,5 rum, 58,4 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 395 000 kr
Lägenhet Östervärn
2 rum, 56 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
1 450 000 kr
Lägenhet Östervärn
-45 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Har nu både köpt och sålt lägenhet med Emma och rekommenderar verkligen henne. God närvaro och stort engagemang. Trevlig, påläst med ett stort tålamod att göra kunden nöjd."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.