Emma Nilsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Emma Nilsson
Profilbild för Emma Nilsson
Säljarfavorit
Emma Nilsson
4.9 / 5
(151 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
57 st
40 st
151 135 000 kr

Bakgrund

Emma Nilsson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-01-26. Emma har fått in 40 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2020. Emma har enligt vår statistik haft 51 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 142 490 000 kr.

Presentation

Målinriktad med enorm kämparglöd

En av många saker som verkligen driver mig är att vara delaktig i något som leder till en lyckad affär. Att vara mäklare är min livsstil och att erbjuda ett upplägg som är anpassat efter mina kunders önskemål och behov i kombination med hårt arbete och flexibilitet, är nyckeln till framgång.

Min självklara ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och att alltid avsluta en affär med nöjda kunder och genomgående hög kvalitet.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Emma.

14 jul 2021

"Emma är väldigt proffisionell med god lokalkännedom. Höll mig hela tiden uppdaterad och var lyhörd. Kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Sallerupsvägen 6

09 jul 2021

"Vi kände oss trygga med vår mäklare från första stund. Ett proffs som verkligen kunde sitt jobb, rekommenderas varmt. "
säljare på Kanehögsvägen 3-0

08 jul 2021

"Helt nöjd från början till slut!"
säljare på Bettys väg 13

02 jul 2021

"Emma kompetent och mycket trevlig!
Använt Erik Olsson vid tidigare försäljning, kommer att göra så igen ifall det blir aktuellt!"
säljare på Föreningsgatan 1B

04 jun 2021

"Emma var väldigt professionell och tillmötesgående under hela processen. Vi kan varmt rekommendera att anlita henne som mäklare! "
säljare på Kungsgatan 27A

31 maj 2021

"Grym! Anställ Emma. God service, inkännande och framförallt duktigt på sitt jobb. Rekommenderar!"
säljare på Höstgatan 43

31 maj 2021

"Emma är grym, pålitlig och gör ett oroligt bra jobb! "
säljare på Exercisgatan 5

25 maj 2021

"Väldigt nöjd med den kontakt jag hade med Emma. Möttes av ett lugn, hög kunskap och professionalism under hela processen. Fick även värdefull rådgivning i samband med köp av hus."
säljare på Värnhemsgatan 12

14 maj 2021

"Emma uppfyller alla tänkbara krav på vad man förväntar sig av en bra mäklare.
Hon är professionell, lyhörd, kunnig, engagerad och trevlig.
Vi kände oss trygga under hela försäljningen och slutpriset blev vi även väldigt nöjda med. Kan varmt rekommenderas att välja henne för en affär. "
säljare på Mariedalsvägen 56

29 apr 2021

"Emma inger en trygghet och ett lugn som fått mig som säljare att känna mig i goda händer. Rekommenderar Emma varmt! "
säljare på Bettys väg 29

29 apr 2021

"Emma gav oss ett professionellt och tryggt bemötande och vi kände oss trygga under hela försäljningen och gav oss ett stort förtroende.
Emma var också den mäklaren som vi hade när vi köpte vår bostad därför var kännedomen och vårt val av mäklare mycket enkelt! "
säljare på Vårgatan 15

12 apr 2021

"Mycket professionell, positiv och förtroendeingivande! Kommer rekommendera Emma till alla som är på gång med försäljningar. "
säljare på Nordlinds väg 94A

04 apr 2021

"Emma är engagerad från början till slut och super duktig på sitt jobb! Rekommenderar starkt att välja henne för en affär. "
säljare på Mariedalsvägen 44

30 mar 2021

"Fantastisk mäklare. Alltid tillgänglig oavsett tid på dygn. Rekommenderar starkt Emma."
säljare på Norregatan 12

15 mar 2021

"Mycket driven och duktig mäklare. Den bästa jag mött någonsin. "
säljare på Östanväg 17

08 mar 2021

"Emma var över mina förväntningar! Hon har sålt både mina föräldrars och pojkväns lägenhet till dem och de var super nöjda och rekommenderade Emma till mig, jag är minst lika nöjd med både hennes bemötande men även hennes jobb!! Verkligen super duktig! Kommer rekommendera Emma till alla jag känner! "
säljare på Sadelmakarebyn 2C

01 mar 2021

"Otroligt nöjd med Emma, hon sydde ihop vår försälning på ett oerhört proffsigt sätt, med kompetens och driv, vilket resulterade i ett bra pris som både säljare och köpare var nöjda med! "
säljare på Värnhemsgatan 1B

26 feb 2021

"Jag är jättenöjda med Emmas insats!
Otroligt proffsig, engagerad, effektiv och trevlig tjej.
Kan varmt rekommenderas.
"
säljare på Trädgårdsslingan 11

16 feb 2021

"Vi är jättenöjda med Emmas insats! Proffsigt, tryggt och smidigt. En snabb affär som slutade över våra förväntningar, mycket tack vare Emma! "
säljare på Vårgatan 3B

13 feb 2021

"Emma är mycket professionell och jobbade målinriktat för att få till en så bra affär som möjligt."
säljare på Helsingborgsgatan 16

12 feb 2021

"Otroligt duktig, trevlig, engagerad och lyhörd tjej. Hörde av sig vilken dag o tid på dygnet som helst. Mina varmaste rekommendationer alla dagar i veckan! "
säljare på Solängen 63

11 feb 2021

"Lyhörd, effektiv, ärlig och ambitiös!
Kan varmt rekommendera!"
säljare på Kungsgatan 27B

04 feb 2021

"Världens BÄSTA Emma. Vi är mer än nöjda, lyssnar och man känner att försäljningen är i goda händer. Vi var till och med utomlands, och hon skötte allt utan några konstigheter. Lägenheten hade visning en söndag och såldes redan 3 dagar efter. Kommer alltid anlita Emma när vi ska sälja igen. "
säljare på Hallasvängen 37A

26 jan 2021

"Emma gjorde ett bra jobb med min lägenhet. Hon var lättillgänglig och driven att få sålt lägenheten till ett bra pris. Kommer kontakta Emma igen när det är dax att sälja i framtiden. "
säljare på Föreningsgatan 68

24 jan 2021

"Tredje gången på 4 år vi har valt att anlita Emma vid försäljning. Hon överträffar våra förväntningar varje gång och vi kan varmt rekommendera Emma till alla vi känner.
Lyhörd,engagerad samt målinriktad!"
säljare på Liljeborgsgatan 54

11 jan 2021

"Proffsig, punktlig och väldigt trevlig!
Lätt att ha att göra med. "
säljare på Södervärnsgatan 3B

17 dec 2020

"Det märks att Emma kan området där vår lägenhet såldes. Hon är väl förberedd och har koll. Upplever att hon därför kan besvara intressenters frågor snabbt och hon skapar förtroende hos både säljare och köpare. Kompetent och pålitlig och mkt bra servicekänsla. Kommer med bra tips och inputs. Ärlig. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Sallerupsvägen 18

04 dec 2020

"Ytterst kompetent, alltid tillgänglig! Har använt oss av Emma tidigare och var då minst lika nöjda. Blir det aktuellt med försäljning i framtiden kommer vi absolut använda oss av henne igen! "
säljare på Vårgatan 12

23 nov 2020

"Vi fick vid första mötet med Emma en bra känsla. Emmas engagemang och positivitet till lägenheten och dess potential, gav oss goda förhoppningar om en bra försäljning.
Att lägenheten skulle säljas redan dagen efter första visningen var inget vi vågat hoppas på, men med Emmas proffsiga hjälp fick vi även mer för lägenheten än utgångspriset. Jag har också känt att jag när som helst kunnat ringa Emma för att ställa frågor ang försäljningen.
Jag/vi kommer absolut att återkomma till Emma vid tillfälle och rekommendera henne för vänner och bekanta.
"
säljare på Nygatan 5B

21 nov 2020

"Vilket närvarande och gott samarbete vi kände i vår situation som säljare!
Emmas kompetens och strategiska tänk i kombination med god blick och vikten av detaljer blev en vinnande taktik.
Tillsammans med sin tydlighet, struktur och sociala sätt är vi mycket nöjda med valet av Emma som vår mäklare. En professionell mäklare med substans!
"
säljare på Bettys väg 12

16 nov 2020

"Emma är en stjärna! Här har vi en mäklare som gör allt och lite till i affären, för både parter. Hon hade ett stort engagemang och drivkraft under försäljningen och gjorde allting för att överträffa våra förväntningar. Emma är ödmjuk, tydlig och tar med oss under varje steg i processen! Vi hade inte kunnat drömma om att det skulle gå så bra som de gjorde. Emma är ett självklart mäklarval! Mina varmaste rekommendationer om du vill ha Malmös bästa mäklare! "
säljare på Sallerupsvägen 6

03 nov 2020

"Mycket duktig och informativ mäklare! Fortlöpande återkoppling under hela processen!"
säljare på Celsiusgatan 13B

22 okt 2020

"Emma gjorde ett fantastiskt jobb genom hela säljprocessen som gick väldigt snabbt och smidigt. Slutpriset blev vi även väldigt nöjda med. Toppmäklaren på Värnhem utan tvekan! :)"
säljare på Vårgatan 3A

14 okt 2020

"Emma var helt fantastiskt, och över förväntan! Hon förmedlade trygghet, tillit och respekt gentemot oss som kunder. Huset blev lätt att sälja tack vare hennes skickliga tillvägagångsätt, och jag skulle definitivt anlita henne igen. Vi kan varmt rekommendera Emma för nästa kund!"
säljare på Östra Krattvägen 36-0

12 okt 2020

"Fantastiskt trevlig och påläst mäklare med god kännedom om hus priser i Trelleborg. Använder gärna henne igen."
säljare på Krukmakaregatan 3

06 okt 2020

"Emma är en fantastisk mäklare! Hon fick lägenheten såld snabbt och till ett mycket bra pris. Hon höll mig hela tiden uppdaterad vilket kändes tryggt! Jag rekommenderar verkligen Emma om du vill sälja din bostad! Kunde inte ha varit mer nöjd med försäljningen. "
säljare på Nobelvägen 70A

29 sep 2020

"Emma är en superduktig och professionell mäklare som gör det lilla extra för sina kunder. Rekommenderar henne varmt för kommande försäljningar. "
säljare på Nobelvägen 82

29 sep 2020

"En toppmäklare inom alla kategorier!!!
Kan varmt rekommendera och kommer alltid att vända mig till Emma vid framtida bostadsförsäljningar. "
säljare på Östervärnsgatan 2

20 sep 2020

"Emma är en självsäker, kompetent, lyhörd och tillgänglig mäklare. Under hela säljprocessen kände vi oss början välinformerade och trygga. Emma kom välförberedd redan till vårt första möte då vi skulle värdera vårt radhus, oerhört proffsig i sitt sätt att arbeta! Med allt detta hittade hon den perfekta köparen till vårt radhus på två dagar och avslutade affären till rekordpris i hela området! Rekommenderar henne starkt om man är ute efter en kompetent och effektiv mäklare som ser möjligheter! / Kicki "
säljare på Bettys väg 42

08 sep 2020

"Kan varmt rekommendera att sälja med Emma, avslutade innan första visningen till bra pris.
Tempot, energin och strukturen Emma besitter kändes tryggt! "
säljare på Drottninggatan 5A

01 sep 2020

"Emma Nilsson var mycket engagerad, professionell & tillgänglig under hela säljprocessen från styling till kontraktskrivandet. Hon har mycket av det lilla extra som krävs och för mig blev det en snabb affär med resultat över förväntan och med alla nöjda parter. Jag kan varmt rekommendera Emma"
säljare på Signalgatan 15

01 sep 2020

"Organiserad, positiv och bra samarbete."
säljare på Saarisvägen 14A

17 aug 2020

"Emma gjorde ett jätte bra jobb, lyssnade på mig som säljare och gjorde allt väldigt enkelt för mig. Skulle rekommendera Emma Nilsson till alla som vill ha en bra och smidig försäljning av sin bostad."
säljare på Hedvägen 29

21 jul 2020

"Driven, kompetent, social, målinriktat, skicklig på marknadsföring och försäljning, samt mycket trevlig! "
säljare på Landsvägen 1490

17 jul 2020

"Emma är professionell, vänlig och lyhörd. Hon var engagerad och drev hela tiden försäljningen framåt trots en något trög marknad. Utöver det höll hon en tät kontakt med oss och hade en hög tillgänglighet. Vi kunde inte varit mer nöjda med Emmas arbete och rekommenderar henne varmt! "
säljare på Höstgatan 39

01 jul 2020

"Emma är en energisk person med dynamiska lösningar,Lätt att kommunicerad med och stor kännedom på området.
Rekommenderas varmt "
säljare på Vårgatan 13

24 jun 2020

"Trevlig och tillmötesgående mäklare. Rekommenderas."
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

09 jun 2020

"Nöjd med säljprocessen som helhet. Skulle definitivt rekommendera Emma. "
säljare på Zenithgatan 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
39
Villa
7
Radhus
4
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
40
Försäljningar
51
Försäljningsvärde
142 490 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
146 av 149 säljare
Emma satte rätt förväntningar på slutpriset
132 av 148 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
148 av 150 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
150 av 151 säljare

Emma på kartan.

234 tidigare annonser
5 bostäder till salu
151 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

1 695 000 kr
2 rum, 62 m²
27 338 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 836 kr/mån
3 495 000 kr
2 rum, 67 m²
52 164 kr/m²
Villa, Trelleborg
4 595 000 kr
4 rum, 108 m²
42 546 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 258 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 60 m²
41 583 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 065 kr/mån
3 495 000 kr
3 rum, 101 m²
34 603 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 924 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Änghög
5 rum, 115 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
2 695 000 kr
Lägenhet Värnhem
2,5 rum, 68 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Emma är väldigt proffisionell med god lokalkännedom. Höll mig hela tiden uppdaterad och var lyhörd. Kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderar henne starkt!"
3 000 000 kr
Villa Sjörup
+ 505 000 kr
6 rum, 130 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi kände oss trygga med vår mäklare från första stund. Ett proffs som verkligen kunde sitt jobb, rekommenderas varmt. "
6 200 000 kr
Villa Knäckekärr
+ 705 000 kr
5 rum, 170 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 850 000 kr
Lägenhet Klagshamn
+ 155 000 kr
4 rum, 123,5 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Helt nöjd från början till slut!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.