Emma Hjalmarsson

Profilbild för Emma Hjalmarsson
Emma Hjalmarsson
4.8 / 5
(233 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
17 st
85 875 000 kr

Bakgrund

Emma Hjalmarsson jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2015-09-25. Emma har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Emma har haft 33 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 120 161 000 kr.

Presentation

Här har ni en fastighetsmäklare som från början kommer från Bollnäs och har studerat på högskolan i Gävle i 3 år men som nu varit bosatt i Fredhäll på Kungsholmen i några år. Detta bidrar till att jag har en mycket god lokalkännedom och kan området in- och utantill för att kunna sälja in ert område på bästa sätt samt att ni som säljare ska känna er trygga med en mäklare som kan området. Jag brinner verkligen för mitt yrke som fastighetsmäklare och har ett brinnande engagemang för varje enskild affär då jag lägger ner otroligt mycket tid och finns alltid tillgänglig för mina kunder. Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna som är väldigt envis, har högt uppsatta mål och har en stark vilja att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Mitt hårda arbete och driv har resulterat i att jag idag har försäljningsrekord i många föreningar och jag har sålt för det högsta kvm/priset genom tiderna i Fredhäll.

Anlitar ni mig som fastighetsmäklare kan jag därför garantera er bäst betalt då jag har en bra grund att stå på samt då jag nu jobbar efter att hela tiden slå mina nuvarande försäljningsrekord. Jag kommer även se till att ni får en trygg affär då jag verkligen värdesätter noggrannhet och struktur i mitt arbete och kommer som er mäklare finnas vid er sida hela vägen. Jag vill efter avslutad affär att ni ska vara så nöjda med mig att det är en självklarhet för er att ni rekommenderar mig vidare.

Några fina meriter:
Kungsholmens mest anlitade och rekommenderande mäklare 2018 och 2019.
2018 - Topp 10 i antal sålda bostadsrätter inom Svensk Fastighetsförmedling i hela Sverige.
2019 - Topp 5 i antal sålda bostadsrätter inom Svensk Fastighetsförmedling i hela Sverige.

Kolla gärna in min profil på hemsidan också: https://www.svenskfast.se/hitta-maklare/stockholm-kungsholmen/emma-hjalmarsson/5700/

Säljare om Emma.

10 sep 2020

"Bästa mäklaren! Sålt med Emma två ggr, skulle absolut välja henne som mäklare igen.
Engagerad, lätt att nå och har stenkoll på Fredhäll. Vi sålde vår lägenhet innan visning till ett pris över förväntan. "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 10

20 aug 2020

"Jag kan varmt rekommendera Emma. Med ett agilt mindset, snabbhet och positiv attityd kände vi oss lugna och trygga genom hela processen med att sälja vår lägenhet, från första mötet till avslut."
säljare på Ernst Ahlgrens väg 7

27 jul 2020

"Vi är mycket nöjda med Emma Hjalmarssons insats i samband med vår försäljning av vår bostadsrätt.
"
säljare på Rålambsvägen 27

22 jul 2020

"Jag är jättenöjd! Kan varmt rekommendera Emma. "
säljare på Runiusgatan 7

11 jun 2020

"Emma är toppen! Mycket proaktiv, positiv attityd och kunnig, mån om att hålla mig uppdaterad ofta och bra att bolla idéer med. Rekommenderar henne varmt."
säljare på Rålambsvägen 69

22 maj 2020

"Fantastiskt bra mäklare på alla sätt! Rekommenderas varmt! Emma är så proffsig och grymt bra!"
säljare på Palmbladsvägen 2

24 apr 2020

"Engagerad mäklare i en svajig bostadsmarknad!"
säljare på Vitalisvägen 6

18 apr 2020

"Hon sålde den innan den kom ut på hemnet! Mycket nöjd!"
säljare på Stagneliusvägen 42

10 apr 2020

"Trevlig och proffsig!"
säljare på Stagneliusvägen 42

30 mar 2020

"Emma var superlätt att samarbeta med och hela försäljningen gick väldigt smidigt till. Hon är snabb på att svara, återkoppla och om inte det sker på en gång så kommer det inom några minuter. Hon var väldigt öppen, supporterande och anpassade sig snabbt efter både de problem men också möjligheterna som uppstod på vägen. Jag kommer definitivt använda Emma om möjlighet ges och kan rekommendera henne om du/ni funderar på att sälja."
säljare på Fredhällsgatan 5

08 mar 2020

"Emma hjälpte oss att sälja vår lägenhet i Fredhäll och var mycket proffsig genom hela vår försäljning. Påläst, förberedd och kunnig. Emma har hållit oss uppdaterade hela tiden och alltid svarat snabbt på våra frågor. Högsta betyg!"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 4

04 mar 2020

"Emma jobbade verkligen hårt och envist med att sälja vår lägenhet - det var andra gången vi försökte och marknaden var lite trög. Jag skulle gå så långt som att säga att det var på grund av hennes hårda arbete som vi lyckades få till försäljningen till slut. "
säljare på Orvar Odds väg 51

23 feb 2020

"Emma är pålitlig, proaktiv, duktig och lyhörd! Hela processen från första samtalet till att vi signerade överlåtelseavtalet har gått supersmidigt. Nästa gång jag säljer kommer jag att anlita Emma igen!"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 4

14 feb 2020

"Superbra, tydlig och håller mig uppdaterad. "
säljare på Rålambsvägen 69

09 dec 2019

"Emma gjorde ett fantastiskt jobb kring min försäljning. Jag är super nöjd och varmt rekommendera Emma! "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 3

01 dec 2019

"Supernöjd, allt hanterades klockrent och jag kan varmt rekommendera Emma. "
säljare på Rålambsvägen 48

11 nov 2019

"Emma var mycket engagerad och gjorde sitt yttersta för att jag som köpare skulle känna mig nöjd med försäljningen av min lägenhet.
Emma är duktig på att snabbt återkoppla på frågor per sms och telefonsamtal vilket jag tycker har varit ett smidigt sätt att kommunicera.
Jag är mycket nöjd med Emmas insats och kan ge henne mina varmaste rekommendationer för förmedling av lägenheter i Fredhäll.
//Johanna"
säljare på Messeniusgatan 6

10 nov 2019

"Är supernöjd med Emma som mäklare. Hela försäljningen har gått väldigt smidigt och Emma har hållit mig väl uppdaterad och varit tydlig och engagerad."
säljare på Atterbomsvägen 30

03 nov 2019

"Kan varmt rekommendera Emma, från start har hon varit engagerad och proffsig. Hon svarar direkt när man har några funderingar och höll oss uppdaterade hela tiden! Fick våran lägenhet såld till ett kanonpris innan visning! 10/10! "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 3

18 okt 2019

"Jag är jättenöjd med Emma som rekommenderades av en familjemedlem. Hon är positiv, trevlig och svarade snabbt på alla mina frågor. Tack för en snabb och effektiv process! Jag rekommenderar henne varmt!"
säljare på Lindhagensgatan 67

17 okt 2019

"Mycket bra! Supersnabb på att svara och återkomma. "
säljare på Rålambsvägen 48

10 okt 2019

"Emma är väldigt trevlig och mycket bra på att svara snabbt med de frågor jag hade. Stundtals kändes det nästan pinsamt att höra av sig en fredagkväll men Emma svarade så glatt!
Tack för bra service! Jag rekommenderar henne varmt! "
säljare på Pipersgatan 16

10 okt 2019

"Emmas tillgänglighet, höga trovärdighet och positiva person har gjort försäljningen enkel och effektiv och det har krävts en liten insats från min sida. Väldigt skönt när man har annat att också tänka på i samband med en flytt. "
säljare på Lidnersgatan 10A

27 sep 2019

"Emma var en riktig stjärna och fick mig att känna mig trygg under hela processen. Supertransparant och höll en konstant uppdaterad. Skulle sälja med henne alla gånger på nytt! "
säljare på Fredhällsgatan 9

21 sep 2019

"Processen påbörjades för ett år sen då jag letat efter lite större. Emma har varit tålmodig o stöttande då jag kunnat rådfråga henne under mitt eget letande. Rolig att prata med och snabb med uppdateringar, vilket kändes tryggt.Kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Palmbladsvägen 2

14 sep 2019

"Emma var driven och engagerad och gjorde ett toppenjobb! Hon höll mig uppdaterad och var lätt att få tag på för alla mina många frågor:) Rekommenderas varmt!"
säljare på Atterbomsvägen 60

09 sep 2019

"Emma är otroligt trevlig, kunnig på området och hon gjorde försäljningsmodellen enkel och smidig. Kände mig trygg med Emma som mäklare för min försäljning. "
säljare på Vitalisvägen 4

06 sep 2019

"Trots dålig uppslutning på visningen så lyckades hon förmedla till ett pris som jag kunde acceptera med bara en budgivare, väldigt duktig på att få till ett avslut och en klassisk säljare ut i fingerspetsarna! Slutpriset blev inget att skåla i champagne över men inte heller knäckebröd och vatten"
säljare på Stagneliusvägen 28

29 aug 2019

"Vi sålde precis vår tvåa i Fredhäll med Emma som mäklare. Vi är jättenöjda med hur Emma skötte hela försäljningen, från värdering till påskrivet köpekontrakt. Processen gick fort och smidigt! "
säljare på Frödingsvägen 1

18 aug 2019

"Allt gick jättebra! Emma kan området, håller en uppdaterad och är tillgänglig. "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 5

17 aug 2019

"Är mycket nöjd med min försäljning. Emma var mycket engagerad och gav alltid snabb återkoppling."
säljare på Ernst Ahlgrens väg 6

09 jul 2019

"10 dagar efter vi skrivit under förmedlingsuppdraget kunde vi genomföra försäljningen. En mer driven mäklare än denna får man leta länge efter. Hon lade ner hela sitt hjärta i försäljningen och arbetade även Lördag och Söndag. Kan varmt rekommendera henne till andra! Effektiv. Engagerad. Resultatinriktad. Korrekt. "
säljare på Adlerbethsgatan 15

30 jun 2019

"Jag köpte en lägenhet av Emma förra året och när det var dags att byta upp sig till en tvåa valde jag aktivt att titta på de lägenheter Emma sålde samt att hon fick uppdraget att sälja min etta. Mycket tryggt och proffsigt bemötande och det var skönt att sköta hela affären med samma mäklare."
säljare på Rålambsvägen 50

19 jun 2019

"Emma är jättetrevlig och lätt att ha att göra med. Hon kan området väldigt bra och sätter rimliga förväntningar. "
säljare på Rålambsvägen 48

04 jun 2019

"Väldigt trygg och smidig affär. Emma är en väldigt professionell och pålitlig mäklare. Starkt rekommenderad!"
säljare på Vitalisvägen 3

23 maj 2019

"Pålitlig, energisk, insatt, trevlig!"
säljare på Vitalisvägen 11

27 apr 2019

"Alltid tillgänglig, kunnig och engagerad. Väldigt bra lokalkännedom med stort kontaktnät. Vi sålde till ett högre pris än vad vi förväntade oss. 5/5!"
säljare på Stagneliusvägen 32

05 apr 2019

"Emma var fantastisk og köpa av, samt forsäljingen! Rekomderer henne 100%, og kommer anlita henne igjen."
säljare på Rålambsvägen 29

31 mar 2019

"Rekommenderar verkligen Emma! Hon svarade alltid snabbt på sms och samtal och kändes verkligen engagerad. Vi är mycket nöjda med att vi valde henne som mäklare."
säljare på Ernst Ahlgrens väg 2

20 mar 2019

"Emma slet hårt för att få till en lyckad försäljn8ng. När vi tyckte det kändes motigt peppade hon oss. Jag är mycket nöjd. "
säljare på Wennerbergsgatan 2

07 mar 2019

"Emma Hjalmarsson är påläst och kan
marknaden, speciellt vad som är till försäljning i området och tidigare sålt.
För henne står säljare och köpare i focus under hela affären.
”Det ska kännas bra för alla
inblandade när allt är klart”
enligt
Emma Hjalmarsson
"
säljare på Fredhällsgatan 9

01 mar 2019

"Duktig och engagerad mäklare. "
säljare på Snoilskyvägen 38

13 feb 2019

"Jag är nöjd med Emmas insats. Hon är väldigt skicklig. Hon var bortrest när vi påbörjade kontakten vilket gjorde det svårt att få en exakt värdering osv men när hon väl började sälja lägenheten så gick det snabbt och smidigt och hon var väldigt engagerad. "
säljare på Stagneliusvägen 32

31 jan 2019

"Emma var driven och arbetade engagerat för att få vår lägenhet såld i en långsam marknad. Hon fanns alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Kan rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Fleminggatan 70

31 jan 2019

"Emma är mycket driven, snabb på att följa upp och informera. Socialt kompetent och ger ett professionellt intryck. Jag kan varmt rekommendera henne.
"
säljare på Rålambsvägen 70

17 jan 2019

"Emma får en att känna sig trygg, hon håller dig handen hela vägen genom din livs största affär!"
säljare på Ola Hanssonsgatan 7

18 dec 2018

"Kändes som Emma hela tiden hade en plan för nästa steg och involverade mig i alla beslut, vilket jag uppskattade. Hon var ständigt närvarande och svarade snabbt på meddelanden och höll mig ständigt uppdaterad. Kan verkligen rekommendera Emma!"
säljare på Rålambsvägen 50

15 dec 2018

"Emma är en helt otroligt engagerad, proffsig och trevlig mäklare som driver på mot avslut och håller ihop processen på ett bra sätt utan att bli pushig eller övertalande. Emma har både kund och köpare i fokus när hon arbetar med målet att få till en bra affär där alla parter känner sig nöjda. Jag kan varmt rekommendera Emma."
säljare på Fredhällsgatan 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
120 161 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
219 av 233 säljare
Emma satte rätt förväntningar på slutpriset
191 av 233 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
208 av 233 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
231 av 233 säljare

Emma på kartan.

334 tidigare annonser
3 bostäder till salu
233 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

3 395 000 kr
2 rum, 48 m²
70 729 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 828 kr/mån
2 295 000 kr
1 rum, 26 m²
88 269 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 556 kr/mån
2 700 000 kr
1 rum, 27 m²
100 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 342 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Fredhäll
2 rum, 44 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
3 300 000 kr
Lägenhet Fredhäll
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 300 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Fredhäll
1 rum, 35 m²
Utropspris: 2 800 000 kr
5 795 000 kr
Lägenhet Fredhäll
4 rum, 95 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
3 400 000 kr
Lägenhet Fredhäll
2 rum, 41 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bästa mäklaren! Sålt med Emma två ggr, skulle absolut välja henne som mäklare igen.
Engagerad, lätt att nå och har stenkoll på Fredhäll. Vi sålde vår lägenhet innan visning till ett pris över förväntan. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.