Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Profilbild för Emma Rågberg fd Hjalmarsson
Emma Rågberg fd Hjalmarsson
4.8 / 5
(385 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
52 st
23 st
135 920 000 kr

Bakgrund

Emma Rågberg fd Hjalmarsson jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2015-09-25. Emma har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Emma har enligt vår statistik haft 44 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 160 100 000 kr.

Presentation

Här har ni en fastighetsmäklare från Bollnäs som har studerat på högskolan i Gävle i 3 år och som nu arbetat på Svensk Fastighetsförmedling i 8 år. Jag har tidigare varit bosatt i Fredhäll på Kungsholmen i många år. Detta bidrar till att jag har en mycket god lokalkännedom och kan området in- och utantill för att kunna sälja in ert område på bästa sätt samt att ni som säljare ska känna er trygga med en mäklare som kan området. De flesta mäklarna säljer överallt i Stockholm och är inte lika fokuserad i ett visst område, medan jag istället satsar allt inom ett område. För att ni som kund ska få en mäklare som är bäst i just det området och därmed också har kunderna som söker i just det området.

Jag har världens roligaste jobb och brinner verkligen för mitt yrke som fastighetsmäklare. Jag har ett stort engagemang för varje enskild affär då jag lägger ner otroligt mycket tid och finns alltid tillgänglig för mina kunder. Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna som är väldigt envis, har högt uppsatta mål och har en stark vilja att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Mitt hårda arbete och driv har resulterat i att jag idag har försäljningsrekord i många föreningar och jag har sålt för det högsta kvm/priset genom tiderna i Fredhäll.

Jag strävar nu hela tiden att slå mina nuvarande försäljningsrekord och att ge er bäst betalt. Detta då vi alltid har spekulanter som letar i området samt med vårt breda spekulantregister över hela Sverige når vi ut till många spekulanter som kan vara intresserad av just er bostad. Jag kommer även se till att ni får en trygg affär med Svensk Fastighetsförmedling i ryggen samt då jag verkligen värdesätter noggrannhet och struktur i mitt arbete och kommer som er mäklare finnas vid er sida hela vägen. Jag vill efter avslutad affär att ni ska vara så nöjda med mig att det är en självklarhet för er att ni rekommenderar mig vidare.

Några meriter:
I många år har jag toppat topplistorna på Kungsholmen och i Fredhäll som den mest anlitade och rekommenderande mäklaren av alla verksamma mäklare. Inom Svensk Fastighetsförmedling i både Stockholm och i hela Sverige har jag också legat på topplistorna de senaste åren. På min profil på Reco och Hittamäklare kan ni gå in och kolla på mina fina utmärkelser och rekommendationer från säljare och köpare:

https://www.reco.se/svensk-fastighetsformedling-kungsholmen/emma-ragberg-fd-hjalmarsson

https://www.hittamaklare.se/emma.ragberg.fd.hjalmarsson

Är ni intresserade av att veta mer hur jag jobbar eller vill ha tips angående just er boendesituation? Varmt välkommen att kontakta mig för ett möte där vi kan gå igenom och skräddarsy det bästa upplägget för just er situation.

Säljare om Emma.

12 apr 2024

"Supernöjd med Emma som både hjälpte mig att sälja samt köpa ny lägenhet."
säljare på Adlerbethsgatan 15

11 mar 2024

"Väldigt lätt att få tag i och fick lägenheten såld fort. Alltid trevlig och gjorde det till en lugn process för mig. "
säljare på Rålambsvägen 72

22 feb 2024

"Emma was very driven and worked super hard during the whole process in the hard times. She never gave up the hope not selling my apartment and was so hopefull that she will sell it from the beginning. I could not be happier with her and will highly recommend her services to who ever is thinking t..."
"Emma was very driven and worked super hard during the whole process in the hard times. She never gave up the hope not selling my apartment and was so hopefull that she will sell it from the beginning. I could not be happier with her and will highly recommend her services to who ever is thinking to sell their apartment. She kept me updated all the time which I highly appreciated. She is the best!"
Läs mer
säljare på Atterbomsvägen 28

21 feb 2024

"Säljer du i Fredhäll så finns det inget annat alternativ än Emma. Bäst i klassen. "
säljare på Palmbladsvägen 2

19 feb 2024

"Vi är blown-away av det otroliga arbete Emma gjort! Hela processen har varit så snabb, smidig och smärtfri. Vi kan verkligen rekommendera Emma! "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 3

14 feb 2024

"Allt var kanon med Emma!"
säljare på Adlerbethsgatan 15

06 feb 2024

"Väldigt bra vägledning och lokalkunskap om området. Alltid känt mig trygg som säljare"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 5

22 dec 2023

"Jag anlitade Emma när jag sålde min lägenhet och är supernöjd!!! Hon svarade alltid snabbt, proffsigt och trots en enormt långsam marknad så löste hon en affär snabbt som tusan till ett bra pris! Har verkligen inget negativt att säga om Emma - 5+ rakt igenom."
"Jag anlitade Emma när jag sålde min lägenhet och är supernöjd!!! Hon svarade alltid snabbt, proffsigt och trots en enormt långsam marknad så löste hon en affär snabbt som tusan till ett bra pris! Har verkligen inget negativt att säga om Emma - 5+ rakt igenom."
Läs mer
säljare på Hjärnegatan 5

20 dec 2023

"Rekommenderar Emma starkt. Hon är engagerad, driven och stöttande genom hela processen och svarar alltid snabbt på meddelanden. Hon kommer med goda råd när det behövs och ser till att ens försäljning känns fokuserad och unik! Dessutom väldigt trevlig! Har känt mig trygg och haft en väldigt god er..."
"Rekommenderar Emma starkt. Hon är engagerad, driven och stöttande genom hela processen och svarar alltid snabbt på meddelanden. Hon kommer med goda råd när det behövs och ser till att ens försäljning känns fokuserad och unik! Dessutom väldigt trevlig! Har känt mig trygg och haft en väldigt god erfarenhet med Emma både som köpare och säljare. "
Läs mer
säljare på Kungsholms Strand 135B

18 dec 2023

"Emma Rågberg, f d Hjalmarsson, utförde ett utmärkt arbete med försäljningen av min bostad.
Ett snabbt och målinriktat arbete, jag är absolut helt nöjd med resultatet.
Emma är lyhörd snabb, flexibel, med mycket god kännedom om den lokala marknaden, väldigt kunnig med att utveckla god kontakt med k..."
"Emma Rågberg, f d Hjalmarsson, utförde ett utmärkt arbete med försäljningen av min bostad.
Ett snabbt och målinriktat arbete, jag är absolut helt nöjd med resultatet.
Emma är lyhörd snabb, flexibel, med mycket god kännedom om den lokala marknaden, väldigt kunnig med att utveckla god kontakt med köpare.
Jag rekommenderar henne varmt till flera försäljningar!"
Läs mer
säljare på Vitalisvägen 3

21 nov 2023

"hon jobbat väldigt hårt, alltid tillgängligt. En klart rått beslut"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 3

14 nov 2023

"Jag är jättenöjd med Emmas försäljning av min lägenhet. I en trög marknad ansträngde hon sig för att få lägenheten såld. Vilket uppskattades mycket. Emma var professionell, trevlig och höll mig hela tiden uppdaterad i processen. Det kändes tryggt att sälja med henne."
"Jag är jättenöjd med Emmas försäljning av min lägenhet. I en trög marknad ansträngde hon sig för att få lägenheten såld. Vilket uppskattades mycket. Emma var professionell, trevlig och höll mig hela tiden uppdaterad i processen. Det kändes tryggt att sälja med henne."
Läs mer
säljare på Igeldammsgatan 12

30 okt 2023

"Jag upplevde Emma som väldigt kunnig och förtroendeingivande. Alltid snabb med att svara på frågor och ordnade visningar med kort varsel. "
säljare på Stagneliusvägen 42

23 okt 2023

"Emma är otroligt proffsig och superbra att jobba med. La upp en tydlig plan och nådde det mål vi ville med försäljning. Mycket trevligt och smidigt att jobba me är Emma. Mina varmaste rekommendationer att välja henne som mäklare!"
säljare på Stagneliusvägen 42

04 okt 2023

"Emma hjälpte mig sälja min lgh i en orolig tid, allting kändes ändå väldigt tryggt. Lyhörd, förstående och tillgänglig. Alltid positiv dessutom! "
säljare på Messeniusgatan 6

26 sep 2023

"Emma upplevdes som enormt driven och närvarande under försäljningen. Hon uppdaterade oss löpande under hela processen och återkom direkt när vi hade frågor. Rekommenderar verkligen Emma och skulle anlita henne igen vid nära försäljning. "
säljare på Frödingsvägen 3

26 sep 2023

"Emma rekommenderas varmt, har både köpt och sålt med hjälp av Emma som levererat på topp vid båda tillfällena!"
säljare på Vitalisvägen 13

12 sep 2023

"Vi är så nöjda med att Emma förmedlade vår lägenhet! Hon är väldigt engagerad, kan området och höll oss hela tiden i loopen. Vi fick till en snabb process med det slutresultatet vi hoppades på! "
säljare på Stagneliusvägen 28

01 sep 2023

"Emma gjorde sitt yttersta för att sälja min lägenhet på Fridhemsplan och vi fick till en lyckad affär trots en skakig bostadsmarknad till slut. Emma höll mig uppdaterad under hela processen, var engagerad, lyhörd, positivt inställd och lätt att nå. Emma har jättebra koll på Kungsholmen vilket jag..."
"Emma gjorde sitt yttersta för att sälja min lägenhet på Fridhemsplan och vi fick till en lyckad affär trots en skakig bostadsmarknad till slut. Emma höll mig uppdaterad under hela processen, var engagerad, lyhörd, positivt inställd och lätt att nå. Emma har jättebra koll på Kungsholmen vilket jag tyckte var viktigt. Stort tack för all hjälp!"
Läs mer
säljare på Igeldammsgatan 10

03 jul 2023

"På grund av hur mycket som Emma säljer i Fredhäll kunde hon kontakta många spekulanter från tidigare affärer som fortsatt var intresserade av att köpa något. Detta gjorde att vi kunde ha en förhandsvisning och avsluta affären inom 1 vecka från fotografering. Kanontrevlig tjej dessutom!"
"På grund av hur mycket som Emma säljer i Fredhäll kunde hon kontakta många spekulanter från tidigare affärer som fortsatt var intresserade av att köpa något. Detta gjorde att vi kunde ha en förhandsvisning och avsluta affären inom 1 vecka från fotografering. Kanontrevlig tjej dessutom!"
Läs mer
säljare på Stagneliusvägen 30

21 jun 2023

"Emma har haft ett otroligt fint bemötande och stort tålamod med mig som under flera år velat kring om och när jag ska sälja min lägenhet. När jag nu till sist med kort varsel beslöt mig för att göra så, har Emma varit snabb och tydlig i kommunikation, och raskt hjälpt mig till en lyckad styling, ..."
"Emma har haft ett otroligt fint bemötande och stort tålamod med mig som under flera år velat kring om och när jag ska sälja min lägenhet. När jag nu till sist med kort varsel beslöt mig för att göra så, har Emma varit snabb och tydlig i kommunikation, och raskt hjälpt mig till en lyckad styling, annonsering och försäljning. Rekomenderar henne varmt! "
Läs mer
säljare på Rålambsvägen 46

06 jun 2023

"Emma har stor erfarenhet att sälja i Fredhäll och det märks tydligt. Hon såg också till att informera och lyssna under hela processen så att affären kunde gå snabbt och smidigt. Som säljare tyckte jag att hon såg till att få till en bra budgivning också."
"Emma har stor erfarenhet att sälja i Fredhäll och det märks tydligt. Hon såg också till att informera och lyssna under hela processen så att affären kunde gå snabbt och smidigt. Som säljare tyckte jag att hon såg till att få till en bra budgivning också."
Läs mer
säljare på Frödingsvägen 9

02 jun 2023

"Väldigt bra från start! "
säljare på Rålambsvägen 70

31 maj 2023

"Emma sålde min lägenhet snabbt och smidigt utan Hemnet och öppna visningar. Engagerad och bra på att uppdatera. Kan varmt rekommendera Emma som mäklare!"
säljare på Vitalisvägen 6

23 maj 2023

"Emma är väldigt engagerad, snabb på att svara på frågor och ger ett pålitligt intryck. "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 6

24 apr 2023

"Duktig och påläst mäklare som höll oss uppdaterade under hela processen. Kändes lättillgänglig och mycket engagerad i försäljningen. "
säljare på Frödingsvägen 12

24 apr 2023

"Jag kommer att överföra mitt lån från lägenheten till ett hus. För det krävs det att husaffären genomförs innan lägenheten säljs. Jag tycker att mäklaren kunde ha hört sig för mer noggrannt om det, så att vi hade undvikit att ändra och göra ett tilläggsavtal. Det är en punkt som jag tycker att m..."
"Jag kommer att överföra mitt lån från lägenheten till ett hus. För det krävs det att husaffären genomförs innan lägenheten säljs. Jag tycker att mäklaren kunde ha hört sig för mer noggrannt om det, så att vi hade undvikit att ändra och göra ett tilläggsavtal. Det är en punkt som jag tycker att mäklare borde veta och kolla upp med säljaren."
Läs mer
säljare på Fredhällsgatan 13

21 feb 2023

"En engagerad mäklare utan att för den skull vara alltför påstridig. "
säljare på Polhemsgatan 16

06 feb 2023

"Emma var närvarande genom hela processen, tydlig och rak kommunikation, positiv, engagerad, ärlig och hjälpsam. Jag kände mig trygg, trots en orolig marknad och upplevde också att hon hade en bra dialog med alla intressenter. "
säljare på Alströmergatan 32P

13 dec 2022

"Emma är en perfekt mäklare. Kändes tryggt rakt igenom hela processen. Satte alltid rimliga och ärliga förväntningar och fanns nära till hands med mycket tålamod. Hon är också en fantastisk förhandlare! "
säljare på Alströmergatan 32S

07 dec 2022

"Fick superbra hjälp till en snabb och smidig affär. Väldigt nöjd med hjälpen jag fick. "
säljare på Arbetargatan 22

18 nov 2022

"Jättebra jobb på en tuff marknad. Inte mäklarens fel att vi fick lägre än vi hoppades på. "
säljare på Vitalisvägen 7

24 sep 2022

"Vi är otroligt nöjda med Emma som mäklare! "
säljare på Adlerbethsgatan 17

07 jul 2022

"Emma är pålitlig, kunnig och väldigt sympatisk! Hon hade löpande bra kontakt med oss och höll oss uppdaterade under försäljningsprocessen. Från start till mål kändes det tryggt att sälja med Emma. Kan verkligen rekommendera henne, en toppenmäklare!"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 5

31 maj 2022

"Drivande och samtidigt lugn! Väldigt god kommunikation och gott bemötande, supernöjd!! "
säljare på Stagneliusvägen 43

20 maj 2022

"Emma är en fantastisk mäklare. Hon har en utomordentlig talang för att hitta rätt köpare. Våra frågor svarade hon snabbt på oavsett tid på dygnet, hon rekommenderas varmt!"
säljare på Rålambsvägen 69

20 maj 2022

"Vi är supernöjda med Emma! Proffsig genom hela processen och vi sålde till ett pris vi var väldigt nöjda med"
säljare på Rålambsvägen 69

11 maj 2022

"Jag är mycket nöjd med Emma och kan varmt rekommendera henne."
säljare på Alströmergatan 23

02 maj 2022

"Lite oväntat vann jag budgivningen på min nya drömlägenhet och blev tvungen att sälja min gamla lägenhet snabbt, samtidigt som det hände mycket annat i mitt liv. Emma var toppen genom hela försäljningen. Hon hjälpte mig med allt som jag behövde göra för att få lägenheten redo och såld fort till e..."
"Lite oväntat vann jag budgivningen på min nya drömlägenhet och blev tvungen att sälja min gamla lägenhet snabbt, samtidigt som det hände mycket annat i mitt liv. Emma var toppen genom hela försäljningen. Hon hjälpte mig med allt som jag behövde göra för att få lägenheten redo och såld fort till ett bra pris. Jag hade inte kunnat be om en bättre mäklare."
Läs mer
säljare på Adlerbethsgatan 17

03 mar 2022

"Emma?(!!)
Jag, min fru och dottern, sålde våran sammägda lägenhet på Kungsholmen nyligen.
Vill å det starkaste verkligen rekommendera Emma "och lite till" !.
Valet att anlita henne var egentligen inget val, utan en självklarhet.
Vi har hade en likadan upplevelse av henne då vi var köpare f..."
"Emma?(!!)
Jag, min fru och dottern, sålde våran sammägda lägenhet på Kungsholmen nyligen.
Vill å det starkaste verkligen rekommendera Emma "och lite till" !.
Valet att anlita henne var egentligen inget val, utan en självklarhet.
Vi har hade en likadan upplevelse av henne då vi var köpare för ett par år sedan, men nu som säljare alltså.
Kunnig, extremt kommunikativ, oerhört kunnig rent generellt, och framför allt så värdesatte vi hennes kunskap om det område som hon sålde våran lägenhet i.
Brett kundkontaktnät, otroligt energisk och bar oss från start till mål i försäljningsprocessen till ett bra slutpris ställt efter marknadssituationen.
Tveka, absolut INTE att att anlita Emma!.
/Ronnie Lindberg"
Läs mer
säljare på Rålambsvägen 70

25 feb 2022

"Emma är en kunnig mäklare med god områdes kunskap och engagerad i hela affären, väldigt bra att jobba med."
säljare på Rålambsvägen 70

13 feb 2022

"Helt suverän mäklare, klart på en vecka!"
säljare på Vitalisvägen 11

30 jan 2022

"Emma var väldigt lyhörd och flexibel till hur vi önskade försäljningen skulle gå till. Försäljningen gick väldigt smidig och över förväntan."
säljare på Ernst Ahlgrens väg 6

06 dec 2021

"Vi hade ingen annons ute. Då lägenheten blev såld innan den egentliga visningen.
Lägenhetsbeskrivningen var bra. "
säljare på Rålambsvägen 54

12 nov 2021

"Fredhälls mäklardrottning Emma Hjalmarsson är supertrevlig, förstående, flexibel och hjälpsam. Jag kunde inte vara mer nöjd! Världsbäst. "
säljare på Rålambsvägen 52

28 okt 2021

"Bara positivt att säga om Emma. Hon tog allt i vår takt och fanns alltid tillgänglig för frågor. Uppskattade även hennes gedigna kunskaper vilket gjorde processen mycket smidig från start till mål! Man visste alltid hur det var tänkt med nästa steg och kunde planera därefter. Skicklig, lyhörd, tr..."
"Bara positivt att säga om Emma. Hon tog allt i vår takt och fanns alltid tillgänglig för frågor. Uppskattade även hennes gedigna kunskaper vilket gjorde processen mycket smidig från start till mål! Man visste alltid hur det var tänkt med nästa steg och kunde planera därefter. Skicklig, lyhörd, trygg, glad och positiv."
Läs mer
säljare på Creutzgatan 7

23 sep 2021

"Emma är driven, målinriktad, snabb på att uppdatera och kan Fredhäll väldigt bra. Hon är tillgänglig, enkel att ha att göra med och ser till att avsluta sina uppdrag på ett bra sätt. Jag rekommenderar Emma varmt!"
säljare på Messeniusgatan 6

30 aug 2021

"Emma är, engagerad, lyhörd och pragmatisk och kan varmt rekommenderas!"
säljare på Adlerbethsgatan 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
44

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
44
Försäljningsvärde
160 100 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
367 av 381 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
348 av 377 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
382 av 383 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Emma på kartan.

661 tidigare bostäder
30 bostäder till salu
385 rekommendationer

30 bostäder till salu.

Bostäder

3 495 000 kr
2 rum, 40,5 m²
87 375 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 251 kr/mån
2 rum, 34 m²
Lägenhet, Stockholm
2 436 kr/mån
6 750 000 kr
2 rum, 65 m²
103 846 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 530 kr/mån
3 095 000 kr
2 rum, 43 m²
71 976 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 551 kr/mån
2 rum, 38,5 m²
Lägenhet, Stockholm
4 172 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 300 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 350 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
3 240 000 kr
Lägenhet Fredhäll
+ 390 000 kr
1,5 rum, 34 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supernöjd med Emma som både hjälpte mig att sälja samt köpa ny lägenhet."
3 200 000 kr
Lägenhet Fredhäll
+ 350 000 kr
1,5 rum, 32 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
3 950 000 kr
Lägenhet Fredhäll
+ 55 000 kr
2 rum, 42,5 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Fredhäll
2 rum, 40 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.