Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Profilbild för Emma Rågberg fd Hjalmarsson
Emma Rågberg fd Hjalmarsson
4.8 / 5
(323 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
9 st
82 915 000 kr

Bakgrund

Emma Rågberg fd Hjalmarsson jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2015-09-25. Emma har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Emma har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 125 140 000 kr.

Presentation

Här har ni en fastighetsmäklare från Bollnäs som har studerat på högskolan i Gävle i 3 år. Jag har tidigare varit bosatt i Fredhäll på Kungsholmen i många år. Detta bidrar till att jag har en mycket god lokalkännedom och kan området in- och utantill för att kunna sälja in ert område på bästa sätt samt att ni som säljare ska känna er trygga med en mäklare som kan området. När de flesta mäklarna kör brett och säljer överallt i Stockholm så fokuserar jag istället bara på ett litet område och satsar allt där. För att du som kund ska få en mäklare som är bäst i just det området och därmed också har kunderna som söker där.

Jag brinner verkligen för mitt yrke som fastighetsmäklare och har ett stort engagemang för varje enskild affär då jag lägger ner otroligt mycket tid och finns alltid tillgänglig för mina kunder. Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna som är väldigt envis, har högt uppsatta mål och har en stark vilja att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Mitt hårda arbete och driv har resulterat i att jag idag har försäljningsrekord i många föreningar och jag har sålt för det högsta kvm/priset genom tiderna i Fredhäll.

Anlitar ni mig som fastighetsmäklare kan jag därför garantera er bäst betalt då jag har en bra grund att stå på samt då jag nu jobbar efter att hela tiden slå mina nuvarande försäljningsrekord. Jag kommer även se till att ni får en trygg affär då jag verkligen värdesätter noggrannhet och struktur i mitt arbete och kommer som er mäklare finnas vid er sida hela vägen. Jag vill efter avslutad affär att ni ska vara så nöjda med mig att det är en självklarhet för er att ni rekommenderar mig vidare.

Några meriter:
I många år har jag toppat topplistorna på Kungsholmen och i Fredhäll som den mest anlitade och rekommenderande mäklaren. Inom Svensk Fastighetsförmedling i Stockholm har jag också legat på topplistorna de senaste åren och bland annat 2019 hamnade jag på topp 5 i antal sålda bostadsrätter inom Svensk Fastighetsförmedling i hela Sverige. 2021 var jag den mest trovärdiga mäklaren i hela Stockholm enligt Reco. På min profil på Reco och Hittamäklare kan ni gå in och kolla på mina fina utmärkelser och rekommendationer från säljare och köpare.
https://www.reco.se/svensk-fastighetsformedling-kungsholmen/emma-hjalmarsson
https://www.hittamaklare.se/emma.hjalmarsson

Är du intresserad av att veta mer hur jag jobbar eller vill ha tips angående just din boendesituation? Varmt välkommen att kontakta mig för ett möte där vi kan gå igenom och skräddarsy det bästa upplägget för just din situation.

Säljare om Emma.

13 dec 2022

"Emma är en perfekt mäklare. Kändes tryggt rakt igenom hela processen. Satte alltid rimliga och ärliga förväntningar och fanns nära till hands med mycket tålamod. Hon är också en fantastisk förhandlare! "
säljare på Alströmergatan 32S

07 dec 2022

"Fick superbra hjälp till en snabb och smidig affär. Väldigt nöjd med hjälpen jag fick. "
säljare på Arbetargatan 22

18 nov 2022

"Jättebra jobb på en tuff marknad. Inte mäklarens fel att vi fick lägre än vi hoppades på. "
säljare på Vitalisvägen 7

24 sep 2022

"Vi är otroligt nöjda med Emma som mäklare! "
säljare på Adlerbethsgatan 17

07 jul 2022

"Emma är pålitlig, kunnig och väldigt sympatisk! Hon hade löpande bra kontakt med oss och höll oss uppdaterade under försäljningsprocessen. Från start till mål kändes det tryggt att sälja med Emma. Kan verkligen rekommendera henne, en toppenmäklare!"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 5

31 maj 2022

"Drivande och samtidigt lugn! Väldigt god kommunikation och gott bemötande, supernöjd!! "
säljare på Stagneliusvägen 43

20 maj 2022

"Emma är en fantastisk mäklare. Hon har en utomordentlig talang för att hitta rätt köpare. Våra frågor svarade hon snabbt på oavsett tid på dygnet, hon rekommenderas varmt!"
säljare på Rålambsvägen 69

20 maj 2022

"Vi är supernöjda med Emma! Proffsig genom hela processen och vi sålde till ett pris vi var väldigt nöjda med"
säljare på Rålambsvägen 69

11 maj 2022

"Jag är mycket nöjd med Emma och kan varmt rekommendera henne."
säljare på Alströmergatan 23

02 maj 2022

"Lite oväntat vann jag budgivningen på min nya drömlägenhet och blev tvungen att sälja min gamla lägenhet snabbt, samtidigt som det hände mycket annat i mitt liv. Emma var toppen genom hela försäljningen. Hon hjälpte mig med allt som jag behövde göra för att få lägenheten redo och såld fort till e..."
"Lite oväntat vann jag budgivningen på min nya drömlägenhet och blev tvungen att sälja min gamla lägenhet snabbt, samtidigt som det hände mycket annat i mitt liv. Emma var toppen genom hela försäljningen. Hon hjälpte mig med allt som jag behövde göra för att få lägenheten redo och såld fort till ett bra pris. Jag hade inte kunnat be om en bättre mäklare."
Läs mer
säljare på Adlerbethsgatan 17

03 mar 2022

"Emma?(!!)
Jag, min fru och dottern, sålde våran sammägda lägenhet på Kungsholmen nyligen.
Vill å det starkaste verkligen rekommendera Emma "och lite till" !.
Valet att anlita henne var egentligen inget val, utan en självklarhet.
Vi har hade en likadan upplevelse av henne då vi var köpare f..."
"Emma?(!!)
Jag, min fru och dottern, sålde våran sammägda lägenhet på Kungsholmen nyligen.
Vill å det starkaste verkligen rekommendera Emma "och lite till" !.
Valet att anlita henne var egentligen inget val, utan en självklarhet.
Vi har hade en likadan upplevelse av henne då vi var köpare för ett par år sedan, men nu som säljare alltså.
Kunnig, extremt kommunikativ, oerhört kunnig rent generellt, och framför allt så värdesatte vi hennes kunskap om det område som hon sålde våran lägenhet i.
Brett kundkontaktnät, otroligt energisk och bar oss från start till mål i försäljningsprocessen till ett bra slutpris ställt efter marknadssituationen.
Tveka, absolut INTE att att anlita Emma!.
/Ronnie Lindberg"
Läs mer
säljare på Rålambsvägen 70

25 feb 2022

"Emma är en kunnig mäklare med god områdes kunskap och engagerad i hela affären, väldigt bra att jobba med."
säljare på Rålambsvägen 70

13 feb 2022

"Helt suverän mäklare, klart på en vecka!"
säljare på Vitalisvägen 11

30 jan 2022

"Emma var väldigt lyhörd och flexibel till hur vi önskade försäljningen skulle gå till. Försäljningen gick väldigt smidig och över förväntan."
säljare på Ernst Ahlgrens väg 6

06 dec 2021

"Vi hade ingen annons ute. Då lägenheten blev såld innan den egentliga visningen.
Lägenhetsbeskrivningen var bra. "
säljare på Rålambsvägen 54

12 nov 2021

"Fredhälls mäklardrottning Emma Hjalmarsson är supertrevlig, förstående, flexibel och hjälpsam. Jag kunde inte vara mer nöjd! Världsbäst. "
säljare på Rålambsvägen 52

28 okt 2021

"Bara positivt att säga om Emma. Hon tog allt i vår takt och fanns alltid tillgänglig för frågor. Uppskattade även hennes gedigna kunskaper vilket gjorde processen mycket smidig från start till mål! Man visste alltid hur det var tänkt med nästa steg och kunde planera därefter. Skicklig, lyhörd, tr..."
"Bara positivt att säga om Emma. Hon tog allt i vår takt och fanns alltid tillgänglig för frågor. Uppskattade även hennes gedigna kunskaper vilket gjorde processen mycket smidig från start till mål! Man visste alltid hur det var tänkt med nästa steg och kunde planera därefter. Skicklig, lyhörd, trygg, glad och positiv."
Läs mer
säljare på Creutzgatan 7

23 sep 2021

"Emma är driven, målinriktad, snabb på att uppdatera och kan Fredhäll väldigt bra. Hon är tillgänglig, enkel att ha att göra med och ser till att avsluta sina uppdrag på ett bra sätt. Jag rekommenderar Emma varmt!"
säljare på Messeniusgatan 6

30 aug 2021

"Emma är, engagerad, lyhörd och pragmatisk och kan varmt rekommenderas!"
säljare på Adlerbethsgatan 15

04 jul 2021

"Engagerad, driven, kunnig och snabb. Högsta betyg!"
säljare på Vitalisvägen 6

18 jun 2021

"Supernöjd med försäljningen i alla delar
Varm rekommendation från oss
Marie och Pär"
säljare på Palmbladsvägen 2

10 jun 2021

"Emma är ett superproffs. Hon var hela tiden engagerad och driven för att vi skulle nå våra mål. Vi slog rekordet i föreningen med försäljningen med 500 000kr. "
säljare på Palmbladsvägen 2

12 maj 2021

"Kände mig trygg med Emma från start och är otroligt nöjd med henne som person och det arbete hon gjorde. Har stenkoll på området Fredhäll. Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Birger Sjöbergs väg 3

27 apr 2021

"Emma kan verkligen Fredhäll och kunde prata kunderna varma om området."
säljare på Orvar Odds väg 10

26 apr 2021

"Emma gjorde ett strålande jobb med försäljningen av min bostad. Hon höll mig uppdaterad genom hela processen och det kändes verkligen som att detta var något som vi gjorde tillsammans!"
säljare på Kungsholms Strand 135B

15 feb 2021

"Väldigt smidig och proffsig distansförsäljning av min lägenhet i Fredhäll på Kungsholmen. Kan varmt rekommendera Emma! "
säljare på Vitalisvägen 4

07 jan 2021

"Emma är väldigt kunnig och har hög energi & engagemang, väldigt snabb i kommunikationen och man känner sig väldigt trygg, jag rekommenderar verkligen henne starkt, mvh säljare på Fredhäll"
säljare på Runiusgatan 7

11 dec 2020

"Kommentar till slutpris. Vi pratade aldrig slutpris. "
säljare på Runiusgatan 7

04 okt 2020

"Hade gärna sett en mer personlig närvaro av min valda mäklare i samband med fotografering, privatvisning samt kontraktsskrivning."
säljare på Fredhällsgatan 9

10 sep 2020

"Bästa mäklaren! Sålt med Emma två ggr, skulle absolut välja henne som mäklare igen.
Engagerad, lätt att nå och har stenkoll på Fredhäll. Vi sålde vår lägenhet innan visning till ett pris över förväntan. "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 10

20 aug 2020

"Jag kan varmt rekommendera Emma. Med ett agilt mindset, snabbhet och positiv attityd kände vi oss lugna och trygga genom hela processen med att sälja vår lägenhet, från första mötet till avslut."
säljare på Ernst Ahlgrens väg 7

27 jul 2020

"Vi är mycket nöjda med Emma Hjalmarssons insats i samband med vår försäljning av vår bostadsrätt.
"
säljare på Rålambsvägen 27

22 jul 2020

"Jag är jättenöjd! Kan varmt rekommendera Emma. "
säljare på Runiusgatan 7

11 jun 2020

"Emma är toppen! Mycket proaktiv, positiv attityd och kunnig, mån om att hålla mig uppdaterad ofta och bra att bolla idéer med. Rekommenderar henne varmt."
säljare på Rålambsvägen 69

22 maj 2020

"Fantastiskt bra mäklare på alla sätt! Rekommenderas varmt! Emma är så proffsig och grymt bra!"
säljare på Palmbladsvägen 2

24 apr 2020

"Engagerad mäklare i en svajig bostadsmarknad!"
säljare på Vitalisvägen 6

18 apr 2020

"Hon sålde den innan den kom ut på hemnet! Mycket nöjd!"
säljare på Stagneliusvägen 42

10 apr 2020

"Trevlig och proffsig!"
säljare på Stagneliusvägen 42

30 mar 2020

"Emma var superlätt att samarbeta med och hela försäljningen gick väldigt smidigt till. Hon är snabb på att svara, återkoppla och om inte det sker på en gång så kommer det inom några minuter. Hon var väldigt öppen, supporterande och anpassade sig snabbt efter både de problem men också möjlighetern..."
"Emma var superlätt att samarbeta med och hela försäljningen gick väldigt smidigt till. Hon är snabb på att svara, återkoppla och om inte det sker på en gång så kommer det inom några minuter. Hon var väldigt öppen, supporterande och anpassade sig snabbt efter både de problem men också möjligheterna som uppstod på vägen. Jag kommer definitivt använda Emma om möjlighet ges och kan rekommendera henne om du/ni funderar på att sälja."
Läs mer
säljare på Fredhällsgatan 5

08 mar 2020

"Emma hjälpte oss att sälja vår lägenhet i Fredhäll och var mycket proffsig genom hela vår försäljning. Påläst, förberedd och kunnig. Emma har hållit oss uppdaterade hela tiden och alltid svarat snabbt på våra frågor. Högsta betyg!"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 4

04 mar 2020

"Emma jobbade verkligen hårt och envist med att sälja vår lägenhet - det var andra gången vi försökte och marknaden var lite trög. Jag skulle gå så långt som att säga att det var på grund av hennes hårda arbete som vi lyckades få till försäljningen till slut. "
"Emma jobbade verkligen hårt och envist med att sälja vår lägenhet - det var andra gången vi försökte och marknaden var lite trög. Jag skulle gå så långt som att säga att det var på grund av hennes hårda arbete som vi lyckades få till försäljningen till slut. "
Läs mer
säljare på Orvar Odds väg 51

23 feb 2020

"Emma är pålitlig, proaktiv, duktig och lyhörd! Hela processen från första samtalet till att vi signerade överlåtelseavtalet har gått supersmidigt. Nästa gång jag säljer kommer jag att anlita Emma igen!"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 4

14 feb 2020

"Superbra, tydlig och håller mig uppdaterad. "
säljare på Rålambsvägen 69

09 dec 2019

"Emma gjorde ett fantastiskt jobb kring min försäljning. Jag är super nöjd och varmt rekommendera Emma! "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 3

01 dec 2019

"Supernöjd, allt hanterades klockrent och jag kan varmt rekommendera Emma. "
säljare på Rålambsvägen 48

11 nov 2019

"Emma var mycket engagerad och gjorde sitt yttersta för att jag som köpare skulle känna mig nöjd med försäljningen av min lägenhet.
Emma är duktig på att snabbt återkoppla på frågor per sms och telefonsamtal vilket jag tycker har varit ett smidigt sätt att kommunicera.
Jag är mycket nöjd med Emm..."
"Emma var mycket engagerad och gjorde sitt yttersta för att jag som köpare skulle känna mig nöjd med försäljningen av min lägenhet.
Emma är duktig på att snabbt återkoppla på frågor per sms och telefonsamtal vilket jag tycker har varit ett smidigt sätt att kommunicera.
Jag är mycket nöjd med Emmas insats och kan ge henne mina varmaste rekommendationer för förmedling av lägenheter i Fredhäll.
//Johanna"
Läs mer
säljare på Messeniusgatan 6

10 nov 2019

"Är supernöjd med Emma som mäklare. Hela försäljningen har gått väldigt smidigt och Emma har hållit mig väl uppdaterad och varit tydlig och engagerad."
säljare på Atterbomsvägen 30

03 nov 2019

"Kan varmt rekommendera Emma, från start har hon varit engagerad och proffsig. Hon svarar direkt när man har några funderingar och höll oss uppdaterade hela tiden! Fick våran lägenhet såld till ett kanonpris innan visning! 10/10! "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
125 140 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
306 av 320 säljare
Emma satte rätt förväntningar på slutpriset
272 av 321 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
293 av 317 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
321 av 322 säljare

Emma på kartan.

553 tidigare bostäder
28 bostäder till salu
323 rekommendationer

28 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 95 m²
Lägenhet, Stockholm
3 995 000 kr
2 rum, 45 m²
88 777 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 499 kr/mån
5 rum, 112 m²
Lägenhet, Stockholm
5 467 kr/mån
1 rum, 35 m²
Lägenhet, Stockholm
2 539 kr/mån
2 rum, 43 m²
Lägenhet, Stockholm
2 015 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 550 000 kr
Lägenhet Fredhäll
-45 000 kr
3 rum, 75,5 m²
Utropspris: 6 595 000 kr
4 650 000 kr
Lägenhet Fredhäll
-145 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
8 000 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 205 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 7 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Stora Essingen
2 rum, 37 m²
3 600 000 kr
Lägenhet Fredhäll
-200 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 3 800 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.