Emma Ekholm

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Tyresö  /  Emma Ekholm
Profilbild för Emma Ekholm
Emma Ekholm
4.8 / 5
(71 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
15 st
61 194 000 kr

Bakgrund

Emma Ekholm jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2017-05-09. Emma har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2019. Emma har haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 64 610 000 kr.

Presentation

Tillgänglighet, engagemang, mycket energi samt viljan att prestera på topp är det som ligger till grund i mina försäljningar. Jag brinner verkligen för yrket då det är ett arbete med och för människor. Kundkontakten är bland det bästa jag vet vilket märks på kundmöten, visningar och i alla telefonsamtal med mina kunder. Jag lägger ner mycket tid och enorm glädje i varje försäljning vilket tillsammans med de verktyg SkandiaMäklarna har ger de absolut bästa förutsättningarna för en trygg och bra bostadsaffär.

Jag är målmedveten och siktar alltid på att slutresultatet ska bli så bra som möjligt och att det samtidigt ska kännas tryggt under processen. Mitt framgångsrika sätt att arbeta med försäljning av bostäder har lett till många rekommendationer samt återkommande kunder.

Är du intresserad av att veta mer om hur jag jobbar eller vill du ha tips och råd angående din boendesituation? Varmt välkommen att kontakta mig för ett möte så går vi igenom bästa upplägget för just din situation.

Studerat marknadsföring i USA under ett års tid och därefter utbildat mig till fastighetsmäklare och ekonom på Högskolan i Gävle och Högskolan Kristianstad. Även utbildad inom nyproduktion.

Mäklarbyrå


Säljare om Emma.

30 jun 2020

"Tycker bara att man kunde fått en hint om när man kämpar fram alla saker mäklaren ber om i början. När sen allt är rätt blir det helt tyst, ett ord om att allt är nu rätt hade vart trevligt då man som förstagångs försäljare inte har en aning om nått."
säljare på Kanelgränd 23

30 jun 2020

"Mycket trevlig, charmig och proffsig. Räkumenderar Emma till alla som går i sälj tankar. "
säljare på Granitvägen 30A

05 jun 2020

"Vi har träffat många mäklare innan vi bestämde oss för Emma, vilket kändes som ett självklart val när vi träffat henne.
Vi är verkligen super nöjda med Emma, hon är otroligt duktig och engagerad. Kan verkligen sitt arbete och är tydlig.
Tog sig alltid tid att hjälpa oss ordentligt när det behövdes. Rekommenderar henne starkt! // Angelika och Lukas Englund"
säljare på Bollmoravägen 10

05 jun 2020

"Emma sålde min lägenhet under utmanande tider och skötte det mycket korrekt. Uppdaterade mig löpande och kom med nya idéer när så krävdes. Hennes lokalkännedom spelade stor roll i denna försäljning."
säljare på Sikvägen 51

02 jun 2020

"Vi tackar Emma för ett riktigt fint jobb ! En mycket duktig, kompetent mäklare, som gör ett mycket positivt intryck redan vid första möte. Vi kände oss mycket trygga under hela försäljnings perioden. Alltid glad, positiv, ärlig, vi hade 100%förtroende till henne ! Emma har mycket energi, och gör allt möjligt att både säljare och köpare känner sig lycka tryggt. Vi fick rekommendation från min kompis, som var också mycket nöjd med Emmas jobb.
Slutligen ville jag säga att hennes personlighet är unik. Varje gång när vi träffade henne kändes det lik som att med henne kom solstråle in i vårt hus:))))) "
säljare på Myggdalsvägen 131

29 maj 2020

"Väldigt nöjda, vi både sålde och köpte genom Emma. Allt gick fort men vi kände oss trygga hela tiden. "
säljare på Siklöjevägen 14

23 apr 2020

"Mer än nöjd. Helt fantastisk mäklare. Extremt engagerad, trevlig och kunnig.
Har gjort mer för oss och vår försäljning än vad man kan begära av en mäklare."
säljare på Myggdalsvägen 16

24 mar 2020

"Duktig tjej som kom förberedd och hungrig, lägenheten såldes rekordhögt och innan visning!"
säljare på Granitvägen 38C

24 jan 2020

"Toppenmäklare!!!!"
säljare på Myggdalsvägen 5

12 dec 2019

"Emma är en väldigt Ärlig & Hjälpsam mäklare med kämparglöd med inriktning på win win oavsett situation ."
säljare på Njupkärrsvägen 58

17 nov 2019

"Vi är oerhört nöjda med vårt val av mäklare. Vi kände tillit till Emma för hon har visat stort engagemang och skicklighet kring sitt arbete. Hon var väldigt mån om att vi skulle få den bästa möjliga,smidiga försäljning. Rekommenderar Emma starkt!"
säljare på Stadsparken 6

21 okt 2019

"Emma har varit med både när vi köpt och sålt lägenhet. I båda delar har vi varit så otroligt nöjda och vi har känt att vi varit i trygga händer. Med Emma kan man lita på att man gör en bra och trygg affär och jag skulle rekommendera henne alla gånger. "
säljare på Björkbacksvägen 55

09 okt 2019

"Emma är utan tvekan en av de bästa mäklarna i Tyresö. Hon hade svar på alla eventuella frågor vi hade under hela försäljningen, hon är otroligt proffsig och driven. Vi kan inget annat än rekommendera alla att anlita Emma."
säljare på Axel Wennergrens väg 20

24 sep 2019

"Vi är supernöjda med försäljningen av vår lägenhet som Emma hjälpte till med. Hon var professionell samtidigt som hon skapade en personlig relation till oss, vilket kändes mycket tryggt. Verkligen att rekommendera!"
säljare på Barrskogsvägen 5

14 sep 2019

"Emma Ekholm är en mäklare utöver de vanliga.Otroligt kunnig,engagerad och mycket professionell.Jag kommer definitivt anlita Emma igen när jag väljer att sälja bostad. "
säljare på Granitvägen 4B

07 sep 2019

"Vi valde Emma på rekommendation . Kan bara rekommendera vidare då hon får högsta betyg från oss. T.o.m spekulanterna tyckte att hon var en duktig drivande och påläst mäklare som ger ett starkt och förtroendefullt intryck. Vi önskar henne lycka till i framtiden. Som sagt, toppbetyg."
säljare på Harrstigen 2

02 sep 2019

"Emma vägledde oss genom hela affären på ett professionellt sätt, vi har inget att anmärka på.
Alltid glad, positiv och framåt men ändå ordning och reda i alla delar.
Hon ställde till och med upp och hjälpte oss under sin semester."
säljare på Axel Wennergrens väg 16

27 aug 2019

"Emma är lyhörd, engagerad och proffesionellt! Hon finns tillgänglig och svarar fort på dina frågor och lyssnar in dina önskemål!
Super nöjd med valet av mäklare och kan verkligen rekommendera Emma till alla! Hon är en klippa! "
säljare på Stensövägen 18

19 aug 2019

"Mäklaren gjorde ett väldigt bra intryck med sin energi och sin drivkraft. Emma höll mig ständigt uppdaterad och var alltid lätt att få kontakt med. Jag kände mig trygg från första mötet till avslutad affär av min lägenhet.
Rekommenderas starkt! "
säljare på Lövskogsvägen 3

23 jul 2019

"Emma var skicklig, engagerad, närvarande, lyhörd och varm. Passade oss perfekt och levde upp till alla våra förhoppningar om mäklarkontakt."
säljare på Njupkärrsvägen 94

01 jul 2019

"Supernöjd med Emma! Ambitiös, proffsig, duktig, tillgänglig och omtänksam. Fick en snabb försäljning till bra pris utan krångel. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Bollmoravägen 2

04 jun 2019

"Emma hade en klar vision med husförsäljningen. Delade med sig sin försäljningsplan och var tydlig under hela processen.
Emma var mån om mig och välbemötande när viss oro uppstod.
Emma är en målmedveten mäklare som lugnt och glatt jobbar mot ett mål som hennes kund har.
Mina drömmar och mål var hennes mål, och hon var väldigt drivande i rätt riktning.
Emma är en toppenmäklare med fantastisk framtid. "
säljare på Akvarievägen 1

24 maj 2019

"Emma var mycket kunnig och proffsig. Rekommenderar henne till alla."
säljare på Renlavsgången 214

03 maj 2019

"Vi är super nöjda med Emma som mäklare hon fyllde alla krav vi hade och hjälpte oss med att nå våran målsättning. Hon är alltid trevligt och professionell i sitt bemötande. Vi kunde inte hittat en bättre mäklare, kan varmt rekommendera Emma!"
säljare på Lövskogsvägen 5

29 apr 2019

"Slutpriset översteg mina förväningar och mäklarens estimat"
säljare på Öringevägen 120

23 apr 2019

"Jag är mycket nöjd med resultatet av hela processen, från första kontakt till kontrakts-skrivning.
Lugnt och sansat förde hon oss igenom hela vägen igenom försäljningen på en skakig marknad med fast hand. Rekommenderas till mina närmsta vänner. "
säljare på Uddbyvägen 15B

15 apr 2019

"Vi hittade Emma Ekholm via grannar som anlitade Emma som mäklare. Emma kändes mer personligen (läs har god social-och yrkeskompetens) i jmf med andra mäklare som besökte oss innan. Emma lyfte upp det positiva med vår bostad vilket stämde överens med vår egen uppfattning av bostaden. Hon gav oss kloka råd i samband med försäljningen och samtidigt kunde behålla neutralitet mellan båda parterna. Försäljningen gick väldigt smidigt, uppfyllde alla våra krav och var anpassad efter vår livssituation.
Emma är lättillgänglig och pålitlig. Dessutom har hon god lokal kännedom.
Vi rekommenderar starkt Emma Ekholm som mäklare.
// N&J
"
säljare på Renlavsgången 256

26 mar 2019

"Snabb, effektiv, noga. Hela affären gick väldigt fort. Emma hade spekulant före visning som vi accepterade. det känns bra."
säljare på Björnmossvägen 100

19 feb 2019

"Sålde en lägenhet med Emma och rekommenderar Emma varmt till alla som ska sälja.
Kommer absolut ringa henne igen vid framtida försäljningar."
säljare på Videvägen 2

18 feb 2019

"Emma är väldigt engagerad, professionell och gör det där extra för att man ska känna sig trygg i sin affär, svarar snabbt på frågor och finns tillhands under hela processen. Hon är inte alls rädd för att hugga i och står gärna och puffar kuddar, flyttar på möbler och stylar lägenheten under fotograferingen.
Jag har under årens lopp gjort en del bostadsaffärer och måste säga att Emma varit den bästa av alla. Stort tack Emma för all hjälp! "
säljare på Vitlöksgränd 1

01 jun 2018

"Rekomenderar Emma varmt. Hon var väldigt hjälpsam under hela försäljningen av min bostad"
säljare på Granitvägen 24A

28 mar 2018

"Superbra! "
säljare på Bollmora Gårdsväg 7

27 mar 2018

"Emma har gjort ett toppen jobb, med försäljningen av min bostad. Allt från fotografering till kontraktskrivning. Har hela tiden fått bra återkoppling, snabba svar på alla mina frågor. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Bollmoravägen 56

20 okt 2017

"En mycket kompetent, duktig och charmig mäklare. Vi var mycket nöjda."
säljare på Renlavsgången 258

04 sep 2017

"Kommer absolut att rekommendera henne vidare!"
säljare på Telefongränd 2

09 aug 2017

"Gjorde ett mycket seriöst och engagerat intryck från första kontakten och genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Axel Wennergrens väg 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Radhus
3
Villa
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
64 610 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
70 av 71 säljare
Emma satte rätt förväntningar på slutpriset
55 av 71 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
69 av 71 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
71 av 71 säljare

Emma på kartan.

108 tidigare annonser
81 bostäder till salu
71 rekommendationer

81 bostäder till salu.

Annonser

2 295 000 kr
3 rum, 75,5 m²
30 600 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
5 753 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 55 m²
39 909 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
3 532 kr/mån
2 700 000 kr
5 rum, 106 m²
25 471 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
5 933 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 49,5 m²
36 632 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
2 608 kr/mån
2 850 000 kr
3 rum, 71 m²
40 140 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
3 253 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Sofieberg
3 rum, 79 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Sofieberg
1 rum, 27 m²
Utropspris: 1 700 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kryddgårdsgränd
4 rum, 97 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
2 450 000 kr
Lägenhet Tyresö Skogsstad
-50 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Sofieberg
1 rum, 27 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.