Emma Borgström

Profilbild för Emma Borgström
Emma Borgström
4.9 / 5
(269 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
101 st
59 st
197 470 000 kr

Bakgrund

Emma Borgström jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-02-05. Emma har fått in 59 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Emma har enligt vår statistik haft 105 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 291 075 000 kr.

Presentation

Som fastighetsmäklare eftersträvar jag ett affärsmässigt kundfokus och stort engagemang i varje affär. Min främsta styrka är ett genuint intresse för varje affär, målfokus och lyhördhet. Just med tanke på att en bostadsaffär spelar stor roll för alla inblandade parter vill jag ge en så pass stabil och skräddarsydd förmedlingsprocess som möjligt. Jag kommer göra det lilla extra för att du som säljare skall få rätt betalt och att du som köpare ska känna dig trygg och sedd genom hela processen.

Varmt välkommen att kontakta mig i samband med försäljning av din bostad!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2021

Säljare om Emma.

15 okt 2021

"Emma är helt igenom unik som mäklare. Hon är engagerad,kunnig, lättsam och har ett ” driv” att ge allt.
Kan med varm hand rekommendera henne. Hon var helt underbar vid vår försäljning. "
säljare på Jakobslundsvägen 28

05 okt 2021

"Emma hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt och vi köpte faktiskt vår nya bostad av henne. Ska du sälja din bostad är hon, mäklaren alla borde ha. Vi är oerhört nöjda med hennes arbete. Emma har stenkoll på marknaden och vårt intryck är att hon lägger ner otroligt mycket tid och energi på sina objekt från intag, fotografering till överlämning av nycklar. Hon fanns där för oss genom hela säljprocessen, gav oss kontinuerliga uppdateringar kring försäljningsstatus och var väldigt engagerad i att hitta potentiella spekulanter osv. Söker ni en varm, förtroendegivande och skarp mäklare som har koll på läget men samtidigt ger det lilla extra så har ni verkligen hittat rätt mäklare. "
säljare på Stallgatan 11B

05 okt 2021

"Emma gjorde ett riktigt bra jobb med vårt radhus. En av Emmas bästa egenskaper är att även om hon har många klienter så kändes genom hela processen som att hon endast hade oss. Tydlig, tillgänglig, extremt socialt kompetent, tillmötesgående och väldigt kunnig. Jag rekommenderar Emma starkt!"
säljare på Hembygdsvägen 20

22 sep 2021

"Mycket drivande och kunnig"
säljare på Östangärdsgatan 12

21 sep 2021

"En fantastisk mäklare"
säljare på Högalidsgatan 6

15 sep 2021

"Vi har sålt via Emma två gånger nu. Båda gångerna överträffade hon våra förväntningar. Hon är noggrann, mån om önskemål, påläst och framförallt otroligt genuin! Vi rekommenderar Emma alla dagar i veckan, hon är outstanding! "
säljare på Munkhagsgatan 74

29 aug 2021

"Väldigt nöjd. Kontinuerlig uppdatering och kontakt vilket jag uppskattade."
säljare på Rotegatan 6

24 aug 2021

"Extremt duktig och kunnig mäklare. Aldrig mött en mäklare som varit så engagerad i sitt arbete! Kommer definitivt anlita Emma vid nästa försäljning av bostad igen. Varit i kontakt med Emma både som köpare och säljare och upplever att hon är lika engagerad oavsett vilken ”sida” man är på. Rekommenderas STARKT! "
säljare på Blåeldsvägen 26B

23 aug 2021

"Emma är driven, engagerad och målmedveten. Med en härlig personlighet fullföljer hon hela försäljningen på professionell såväl som personlig nivå. Stor kompetens och förståelse över bostadsmarknaden. Rekommenderas starkt! "
säljare på Kunskapslänken 72

23 aug 2021

"Mycket nöjd"
säljare på Augustbergsgatan 10

20 aug 2021

"Vi skulle alla gånger välja Emma igen.
Emma sålde vårt torp med glöd och passion.
Var mycket proffesionellt och gav trygghet.
Hon gav järnet helt enkelt!
Samtidigt som vi hade mycket roligt !"
säljare på Vikingstads Utjord Nytorp 1

20 aug 2021

"Emma var verkligen engagerad och man ser att hon brinner för detta. Hon var väldigt positiv och framåt och alltid glad och härlig "
säljare på Himnavägen 122

20 aug 2021

"Vi har nu haft Emma vid 2 försäljningar relativt inom kort tid och vi är super nöjda och imponerade av hennes driv.
Emma är rapp och rak i sina åsikter. Supertrevlig och extremt kunnig men framförallt så kan hon sin marknad.
Vi kommer att anlita Emma vid nästa försäljning
fam Rydmark"
säljare på Thorells gata 12

18 aug 2021

"Emma was absolutely professional in the whole process, and very quick with replies. We were very happy about her way
of handling the process. She is one of the very bests in her line of work, I would definitely recommend her. "
säljare på Skvadronsgatan 8

16 aug 2021

"Vi är otroligt nöjda med Emmas arbete för att hjälpa oss sälja bostaden. Otrolig professionell och väldigt hjälpsam från första början. Vi hade inte kunnat önska oss en bättre mäklare!"
säljare på Fredrik Hasselqvists gata 3

14 aug 2021

"Vi träffade flera mäklare innan vi valde att skriva avtal med Emma. Det som var avgörande i valet var bl.a. Emmas målmedvetenhet och driv, samt att hon är mycket positiv, glad och enkel att jobba med. Emma är en otroligt engagerad mäklare med ett enormt tålamod. Hon är utan tvekan den bästa mäklaren vi haft. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Ågatan 26A

12 aug 2021

"Kanon bra hela vägen! Rekommenderas!"
säljare på Vidingsjögatan 19

12 aug 2021

"Jag är väldigt nöjd med hur Emma har bemött mina förväntningar och med försäljningen från början till slut.
"
säljare på Djurgårdsgatan 9

12 aug 2021

"Jag är jättenöjd med hur Emma hjälpte mig med min lägenhetsförsäljning. Vill ni ha en professionell mäklare så anlita Emma :)"
säljare på Kunskapslänken 72

09 aug 2021

"Emma Borgström är mycket driven och rekommenderas varmt!"
säljare på Åbylundsgatan 46

28 jul 2021

"Emma är en mycket ärlig, omtänksam och pålitlig person. Hon är en lyhörd och diskret rådgivare och en mycket erfaren mäklare som fokuserar på sitt uppdrag och arbetar effektivt.
Jag rekommenderar Emma varmt!
"
säljare på Hamngatan 21

18 jul 2021

"Hon var väldigt bra på alla sätt och vis. De förväntningar med försäljningspris klarade hon och mer där till. Likaså var hon väldigt serviceminded och fanns tillgänglig för frågor.
Jag rekommenderar henne skarpt!"
säljare på Kompanigatan 62

16 jul 2021

"Skulle kunna skriva en hel sida om hur nöjda vi är. Vi måste dock vara ärliga och säga att vi tvivlade i början på om vi valt rätt, vi kände att Emma kanske var lite för populär och inte hade tiden att fokusera även på vår bostad. Hon bevisade ganska snabbt motsatsen och hittade en köpare i sitt kontaktnät som köpte efter första visningen! Måste tillägga att vi bytte från en mäklare som hade fått massa chanser att sälja och misslyckades och spekulanterna började bli färre och färre. Vi var i en jobbig situation med dubbla hyror etc så vi är så otroligt glada att vi bytte till Emma. Hon är super entusiastisk och kan sin grej, det känner nog köparna av. Så om ni är som vi och har kontrollbehov och inte får ständig återkoppling/information om minsta lilla så är det förmodligen för att hon jobbar hårt och hon kommer höra av sig när det finns något tillräckligt viktigt att meddela. Emma KAN sälja, hon är grym på det hon gör och härlig som tusan! TACK för allt!
Vi hade valt dig som mäklare tusen gånger om!"
säljare på Nya Tanneforsvägen 22B

13 jul 2021

"Emma är väldigt engagerad och hjälpsam både för mig som säljare men också köpare! Jag har känt mig säker med henne under hela processen. Jag är supernöjd och kommer varmt rekommendera henne vidare."
säljare på Linggatan 5B

13 jul 2021

"Emma var väldigt engagerad i sitt arbete. Hon var alltid snabb på att svara i telefon och tog alltid sin tid till att svara på våra frågor vilket kändes tryggt hela vägen! Vi kan starkt rekomendera Emma då hon nådde upp till våra önskemål och hon var alltid så snäll och glad. Vi kommer definitivt välja Emma när vi säljer vår nästa bostad!:)"
säljare på Ekholmsvägen 56B

13 jul 2021

"Emma var väldigt engagerad och driven, det var tydligt att hon ville nå ett resultat och göra både mig som säljare och eventuella köpare nöjda."
säljare på Drabantgatan 9

12 jul 2021

"Emma var extremt proffsig från start till mål! Rekommenderar starkt! "
säljare på Idun Lovéns gata 4

29 jun 2021

"Väldigt ambitiös och genuin mäklare. Tar sig tid och svarar på frågor."
säljare på Rosengatan 1A

16 jun 2021

"Vi upplever att Emma är starkt engagerad i sina kunder, både som säljare och köpare, vilket känns ganska unikt. Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Gullbergsgatan 5

15 jun 2021

"Emma agerade väldigt professionellt och personligt. Var väldigt påläst och kunnig, kunde guida mig genom min första bostadsförsäljning. Väldigt nöjd med Emma, kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Engelbrektsgatan 25

15 jun 2021

"Emma var suverän under hela säljprocessen. Hon gjorde ett snabbt avslut med gott resultat. Hon var väldigt bra mellan båda parter vilket gjorde att affären kändes bra på alla plan. Skulle varmt rekommendera henne till alla jag känner. "
säljare på Sankt Larsgatan 31A

15 jun 2021

"Emma är en väldigt positiv och engagerad mäklare , svarar alltid i telefon och får en att känna att allt går smidigt , andra gången jag säljer med Emma nu , varit lika nöjd båda gångerna ! Skulle varmt rekommendera henne till andra "
säljare på Munkhagsgatan 62

31 maj 2021

"Superproffsig genom hela affären"
säljare på Östgötagatan 41B

26 maj 2021

"Full pott! Vi är otroligt nöjda över att vi valde Emma för vår försäljning. Härlig som tusan och får en att känna sig trygg genom hela processen"
säljare på Lärdomsgatan 14

07 maj 2021

"Emma är en positiv och engagerad mäklare som vi upplever det sätter både oss som säljare och våra köpare i focus. Ett korrekt och trevligt bemötande där inget lämnas åt slumpen. Helt enkelt en trevlig affärsbekantskap. "
säljare på Norrbergavägen 39

04 maj 2021

"Emma är väldigt genuin, och man upplever att hon både älskar det hon gör och samtidigt verkligen bryr sig om personerna bakom affären. Hon verkar ha stort kontaktnät, och i vårt fall kom merparten av buden ifrån folk hon hittat genom detta nätverk. Vi rekommenderar varmt Emma!"
säljare på Trastsångsvägen 86

24 apr 2021

"Kan varmt rekommendera Emma. Allt gick snabbt och smidigt med vår lägenhetsförsäljning och Emma var mycket kunnig och lyhörd under hela processen. Kändes tryggt och bra att ha henne som vår mäklare. "
säljare på Kompanigatan 50

22 apr 2021

"Emma är driven, otroligt snabb på återkoppling och lätt att få tag på.
Hon lyckades också förmedla en känsla av entusiasm och positivitet till 100% i sin kommunikation som nog också smittade av sig till köpare."
säljare på Tegskiftesgatan 169

18 apr 2021

"Det var vår andra försäljning och också andra gången vi hade Emma som mäklare. Det var ett enkelt val att välja Emma igen!
Emma har mycket härlig energi. Hon lägger stort fokus på sitt arbete och hon finns att nå hela tiden. Upplever att hon tar sina uppdrag på allvar till 100%.
Säljer vi igen så ringer vi definitivt Emma! "
säljare på Filippavägen 7

23 mar 2021

"Fantastisk mäklare kunde inte vara bättre.
Rekommenderar Emma till alla som vill sälja "
säljare på Högalidsgatan 6

22 mar 2021

"Toppen mäklare. Driven och engagerad. Rekommenderas!"
säljare på Blästadsgatan 31

20 mar 2021

"Emma är en driven och kunnig mäklare som under hela processen varit lyhörd för våra önskemål. Vi är mycket nöjda med Emma och kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Stigbergsgatan 31A

19 mar 2021

"Enklaste 5 Stjärnorna jag någonsin fyllt i.
Otroligt nöjd"
säljare på Munkhagsgatan 104

17 mar 2021

"Det är tredje gången som vi sålt och köpt med Emma. Hennes resa har varit grym och vi är nöjda i allt hon gör.
Hon är otroligt driven, seriös och charmig på samma gång!
Vid varje möte med Emma kände vi oss väldigt trygga och omhändertagna på ett harmoniskt sätt som utstrålar hennes professionalism.
"
säljare på Timmermansgatan 7

17 mar 2021

"Emma är en mycket kompetent och lyhörd mäklare som har full koll på allt. Hon är dessutom mycket trevlig och har humor."
säljare på Hagmarksgatan 8A

16 mar 2021

"Vi är glada att vi anlitade Emma vid vår bostadsförsäljning. Hon är alltid glad och sprider en positiv energi runt sig. Hon hade redan från start potentiella köpare i sitt kontaktnät. Skulle välja henne igen!"
säljare på Brandmannagatan 7A

16 mar 2021

"Vi uppskattar jättemycket att det var enkelt att kommunicera med Emma, oavsett om det var ett samtal, sms eller mail så svarade hon eller ringde upp så snabbt hon kunde, och att hon höll oss uppdaterad på vad som hände i vår säljprocess. Emma har en härlig energi så det är alltid roligt att träffa henne, ser fram emot nästa gång! "
säljare på Forshemsgatan 1

04 mar 2021

"Vi har både köpt och sålt med Emma som mäklare, i båda fallen har vi känt oss sedda och vår åsikt har tagits emot på ett proffesionellt sätt.
Emma är lösningsorienterad, har höga ambitioner och har infriat dem över förväntan. Vi har upplevt utmärkt kommunikation och hög tillgänglighet vilket har känts väldigt tryggt under hela affären. "
säljare på Brysselkålsvägen 39

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
85
Villa
10
Radhus
8
Fritidshus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
59
Försäljningar
105
Försäljningsvärde
291 075 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
255 av 259 säljare
Emma satte rätt förväntningar på slutpriset
237 av 263 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
257 av 260 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
266 av 266 säljare

Emma på kartan.

486 tidigare annonser
9 bostäder till salu
267 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Annonser

1 595 000 kr
1,5 rum, 41 m²
38 902 kr/m²
Lägenhet, Linköping
2 881 kr/mån
2 450 000 kr
1 rum, 41,5 m²
59 756 kr/m²
Lägenhet, Linköping
2 859 kr/mån
3 495 000 kr
3 rum, 71,6 m²
49 225 kr/m²
Lägenhet, Linköping
3 219 kr/mån
2 595 000 kr
3 rum, 63 m²
41 190 kr/m²
Lägenhet, Linköping
3 370 kr/mån
4 295 000 kr
4 rum, 114,2 m²
37 675 kr/m²
Lägenhet, Linköping
5 910 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 700 000 kr
Lägenhet Kvinneby
+ 205 000 kr
3 rum, 85,5 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
1 650 000 kr
Lägenhet Tannefors
+ 100 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 1 550 000 kr
2 450 000 kr
Lägenhet Folkets Park
-45 000 kr
2 rum, 60,6 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
2 700 000 kr
Lägenhet Vasastaden
+ 105 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
4 225 000 kr
Lägenhet Vimanshäll
+ 430 000 kr
4 rum, 107 m²
Utropspris: 3 795 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.