Emma Borgström

Profilbild för Emma Borgström
Emma Borgström
4.9 / 5
(424 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
108 st
32 st
206 699 000 kr

Bakgrund

Emma Borgström jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-02-05. Emma har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Emma har enligt vår statistik haft 64 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 149 452 500 kr.

Presentation

Som fastighetsmäklare eftersträvar jag ett affärsmässigt kundfokus och stort engagemang i varje affär. Min främsta styrka är ett genuint intresse för varje affär, målfokus och lyhördhet. Just med tanke på att en bostadsaffär spelar stor roll för alla inblandade parter vill jag ge en så pass stabil och skräddarsydd förmedlingsprocess som möjligt. Jag kommer göra det lilla extra för att du som säljare skall få rätt betalt och att du som köpare ska känna dig trygg och sedd genom hela processen.

Varmt välkommen att kontakta mig i samband med försäljning av din bostad!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Emma.

30 sep 2023

"En professionell mäklare som är lyhörd, tydlig och är sig själv! Rekommenderas varmt! "
säljare på Munkhagsgatan 104

30 sep 2023

"Emma är världsklass! Kommer aldrig jobba med någon annan mäklare! Tack för allt!
Jens & Ida"
säljare på Tränggatan 9

29 sep 2023

"Emma har varit otroligt genuin, lyhörd, engagerad och professionell genom hela försäljningsprocessen!
Skulle utan tvekan anlita Emma igen! "
säljare på Västra vägen 14

14 sep 2023

"Emma är driven, positiv, empatisk och mycket proffsig. Kände mig trygg och informerad genom hela processen. Varma rekommendationer!"
säljare på Björnsbacken 25

06 sep 2023

"Amen gu så bra!!!"
säljare på Vasavägen 27

29 aug 2023

"Emma är otroligt engagerad och gör allt hon kan för att du som säljare ska få en så bra upplevelse och ett så bra pris som möjligt. Jag är mer än nöjd!"
säljare på Klövergatan 2B

29 aug 2023

"Emma gjorde hela processen smidig och var väldigt bra på att hålla en uppdaterad. Skulle jag sälja igen hade jag definitivt valt Emma igen!"
säljare på Musikgränd 3E

29 aug 2023

"Emma va mycket engagerad och duktig. Hon fick mig som förstagångs säljare att känna mig trygg. Vi fick inte riktigt vad vi ville ha för lägenheten men bostadsmarknaden just nu är väl inte heller optimal."
säljare på Kungsberget 6

29 aug 2023

"Emma är personlig och professionell i en bra balans.
Engagerad och alltid snabb att återkoppla.
Rekommenderar Emma starkt!"
säljare på Brandmannagatan 7A

05 aug 2023

"Fantastiskt engagerad, kompetent och serviceminded!"
säljare på Syréngatan 4B

24 jul 2023

"Visade stort driv och lyckades snabbt hitta många intressenter trots lång tid till tillträdesdagen. Vår önskan om långt tillträde hade eventuellt kunnat kommuniceras tydligare till intressenter för att minska behovet av många visningar på kort tid. Med det sagt är vi mycket nöjda över att vi fick..."
"Visade stort driv och lyckades snabbt hitta många intressenter trots lång tid till tillträdesdagen. Vår önskan om långt tillträde hade eventuellt kunnat kommuniceras tydligare till intressenter för att minska behovet av många visningar på kort tid. Med det sagt är vi mycket nöjda över att vi fick radhuset sålt snabbt med ett pris och tillträdesdatum vi är nöjda med. Sammantaget mycket nöjda med Emmas insats. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Fridtunagatan 13B

23 jul 2023

"Bättre mäklare kan du inte hitta!"
säljare på Skälstorp 1

12 jun 2023

"Mycket trevlig, engagerad och lyhörd mäklare som skötte försäljning på ett väldigt professionellt sätt från början till slut! "
säljare på Johannes Magnus väg 32

04 jun 2023

"Skandiamäklarna gjorde ett otroligt smidigt byte av mäklare när vår första mäklare flyttade till annan ort. Då fick vi Emma och är jättenöjda! Hon är engagerad, tillgänglig och ihärdig. Emma var tydlig med att det viktigaste är att vi som säljare är nöjda med slutresultatet, vilket vi uppskattade..."
"Skandiamäklarna gjorde ett otroligt smidigt byte av mäklare när vår första mäklare flyttade till annan ort. Då fick vi Emma och är jättenöjda! Hon är engagerad, tillgänglig och ihärdig. Emma var tydlig med att det viktigaste är att vi som säljare är nöjda med slutresultatet, vilket vi uppskattade att få höra. Kan varmt rekommendera Emma!"
Läs mer
säljare på Nya Tanneforsvägen 80F

22 maj 2023

"Trots det instabila läget som råder med försäljningar av bostadsrätter visade Emma vilken professionell mäklare hon faktiskt är, genom sin tålmodighet och positivitet. Emma var oerhört engagerad i hela processen och uppdaterade mig som säljare dagligen. Emma var lyhörd, lösningsorienterad och lät..."
"Trots det instabila läget som råder med försäljningar av bostadsrätter visade Emma vilken professionell mäklare hon faktiskt är, genom sin tålmodighet och positivitet. Emma var oerhört engagerad i hela processen och uppdaterade mig som säljare dagligen. Emma var lyhörd, lösningsorienterad och lätt att ha att göra med. Jag är mer än nöjd med Emmas insats och kan varmt rekommendera henne till framtida säljare samt köpare! "
Läs mer
säljare på Vasavägen 44H

18 maj 2023

"Lättsam, lättillgänglig och lösningsorienterad. Få mäklare som kan hitta en så bra balans mellan att vara personlig och professionell. Rekommenderar Emma till alla som vill ha en smidig, flexibel och välbetald försäljning! "
säljare på Lärdomsgatan 21A

12 maj 2023

"Så nöjd av valet av mäklare. Har själv jobbat som fastighetsmäklare förut, det är super viktigt att hitta rätt mäklare. Kände att Emma fans där om man hade frågor, hon var stöttande under hela processen. Kommer garanterat rekommendera henne för andra som ska sälja. "
"Så nöjd av valet av mäklare. Har själv jobbat som fastighetsmäklare förut, det är super viktigt att hitta rätt mäklare. Kände att Emma fans där om man hade frågor, hon var stöttande under hela processen. Kommer garanterat rekommendera henne för andra som ska sälja. "
Läs mer
säljare på Kungsberget 1

23 apr 2023

"Otroligt driven och serviceinriktad. Ingav stort förtroende och lätt att tycka om. "
säljare på Skvadronsgatan 9

12 apr 2023

"Emma är en fantastisk mäklare! Personlig, varm, engagerad & tydlig i all kommunikation. I en tid när bostadsmarknaden vänts upp och ner var hon hela tiden engagerad och kämpade energiskt på. Trots att vi sålde med förlust, är vi nöjda med Emmas insats. Hon gjorde verkligen ett kanonjobb och det b..."
"Emma är en fantastisk mäklare! Personlig, varm, engagerad & tydlig i all kommunikation. I en tid när bostadsmarknaden vänts upp och ner var hon hela tiden engagerad och kämpade energiskt på. Trots att vi sålde med förlust, är vi nöjda med Emmas insats. Hon gjorde verkligen ett kanonjobb och det bästa hon kunde med förutsättningarna som varit. Vi kan varmt rekommendera Emma till dig som vill ha en outtröttligt engagerad mäklare som jobbar hårt för att skapa nöjda kunder på alla sidor bostadsaffären! "
Läs mer
säljare på Hugo Theorells gata 33

02 apr 2023

"Wow! Vi är så nöjda med Emma. Hennes härliga energi smittar av sig och hon sålde våran bostad på mindre än två veckor tack vara det stora kontaktnätet hon har. Vi är supernöjda och kan utan tvekan rekommendera henne till alla ! "
säljare på Ekholmsvägen 97

27 mar 2023

"Är helt nöjd med min Mäklare Emma. Ett stort engagemang från början till slut. Med bra uppdatering och väldigt tillgänglig. Kan verkligen rekommendera Emma."
säljare på Storgården 43

26 mar 2023

"Emma är fantastisk! Hjälpte oss sälja lägenheten till det priset vi önskade i en svår marknad. Hade en väldigt bra försäljningsstratergi. Informerade oss så fort något hände, i princip dygnet runt. Rekommenderar Emma varmt!"
säljare på Lasarettsgatan 6

08 mar 2023

"Definitely best mäklare in Linköping! She is super friendly, responsive, hard-working, and she gets the job done no matter what the circumstances are! We would recommend her to anyone with no hesitation!"
säljare på Östangärdsgatan 12

06 mar 2023

"Vi är jättenöjda på alla sätt! Emma är driven, social, kompetent och personlig. Rekommenderar verkligen, och kommer gärna anlita i framtiden igen! "
säljare på Östgötagatan 62

22 feb 2023

"Ovanstående omdöme säger allt. Bättre mäklare kan man inte få."
säljare på Aspnäsvägen 83

19 feb 2023

"Tredje gången vi anlitar Emma. Lika proffsig, lyhörd oc trevlig som vanligt. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Klövergatan 2D

18 feb 2023

"Kan varmt rekommendera Emma! Härligt driv, sympatisk och otroligt lättillgänglig! "
säljare på Valkebogatan 16B

02 feb 2023

"Väl medvetna om en nedgång på bostadsmarknaden, så är vi ändå tacksamma för att Emma på ett föredömligt sätt hjälpte oss att sälja lägenheten till ett acceptabelt pris. Med stort engagemang, professionalitet och värme lotsade hon oss galant igenom hela affären. "
"Väl medvetna om en nedgång på bostadsmarknaden, så är vi ändå tacksamma för att Emma på ett föredömligt sätt hjälpte oss att sälja lägenheten till ett acceptabelt pris. Med stort engagemang, professionalitet och värme lotsade hon oss galant igenom hela affären. "
Läs mer
säljare på Klövergatan 2D

30 jan 2023

"Bra och engagerad. Kunde alltid nås om man hade funderingar. Kommer garanterat rekommendera henne för andra som ska sälja. "
säljare på Sturegatan 12

12 jan 2023

"Proffsigt, kunnigt och engagerat jobb från mäklaren. Bra både för säljare och köpare."
säljare på Västra vägen 5B

05 jan 2023

"Mycket proffsig "
säljare på Batterigatan 5

04 jan 2023

"Inte prisvärt med tanke på ingen annonsering utan endast en visning.
Samtidigt hade ju mäklarna den kontakten…
För mig lite svårbedömt men hade tyckt det var rimligt med ett litet avdrag med tanke på detta. I helhet ändå nöjd med mäklaren som person."
säljare på Kompanigatan 48

03 jan 2023

"Vår upplevelse är att mäklaren är proffesionell och var lättsam att ha att göra med, en naturbegåvning rent av. Hon var tydlig och uppfyllde våra viktigaste mål. "
säljare på Kompanigatan 44

24 nov 2022

"För oss var Emma ett självklart val på grund av hennes historik i området. I en svår marknad höll Emma högsta nivå på sin kommunikation med oss som säljare. Slutresultatet blev enligt våra förväntningar och vi kan varmt rekommendera Emma som mäklare. "
"För oss var Emma ett självklart val på grund av hennes historik i området. I en svår marknad höll Emma högsta nivå på sin kommunikation med oss som säljare. Slutresultatet blev enligt våra förväntningar och vi kan varmt rekommendera Emma som mäklare. "
Läs mer
säljare på Klövergatan 2B

13 nov 2022

"Emma var toppen att ha att göra med: engagerad, arbetsam, kunnig, smidig, rolig, omtänksam och tillmötesgående. Jag kan rekommendera henne å det varmaste!"
säljare på Alvastragatan 4A

13 nov 2022

"Emma hittade snabbt en köpare till min lägenhet i en svår marknad, och till det priset jag efterfråga.
Hon upplevdes väldigt professionell och förde en bra dialog mellan köpare och säljare under hela processen.
"
säljare på Klövergatan 2B

24 sep 2022

"Emma uppfyllde våra förhoppningar och vi blev väldigt nöjda med processen och resultatet trots tuffa tider!"
säljare på Nya Tanneforsvägen 22D

18 sep 2022

"Emma fick tack vare sin stora kundbas i området till en affär trots svårt marknadsläge."
säljare på Nya Tanneforsvägen 22B

17 sep 2022

"Emma är fantastiskt driven och målmedveten, hon är också väldigt lättsam vilket gör att man känner sig trygg och kan ha en öppen dialog! Vi kommer varmt rekommendera Emma vidare! "
säljare på Nya Tanneforsvägen 22G

12 sep 2022

"Emma är en mästare på att hitta lösningar och sy ihop affärer som till synes verkar vara fastlåsta! Hon är bästa mäklaren alla kategorier jag jobbat med!"
säljare på Folkungagatan 14

31 aug 2022

"Mycket engagerad på alla plan genom hela försäljningen samt ett fantastiskt trevligt bemötande. "
säljare på Stagvägen 15

31 aug 2022

"mäklarens värdering mot slutpriset skilde sig pga. att den värderades före den nalkande lågkonjunkturen , som precis hade påverkat slutpriserna när lägenheten var på marknaden och såldes. detta var inte något som någon av parterna kunde ha förutspått vid värderingen. "
"mäklarens värdering mot slutpriset skilde sig pga. att den värderades före den nalkande lågkonjunkturen , som precis hade påverkat slutpriserna när lägenheten var på marknaden och såldes. detta var inte något som någon av parterna kunde ha förutspått vid värderingen. "
Läs mer
säljare på Vasavägen 27

31 aug 2022

"Emma lyssnar vilket skapar förtroende. Hon känner sin marknad väl vilket skapar trygghet, både för säljare och köpare. "
säljare på Nya Tanneforsvägen 22G

31 aug 2022

"Att värderingen inte stämde med slutpriset var inte pga att för lågt pris sattes. Lgh var i stort behov av renovering och man hade i dagsläget inte kunnat förvänta sig ett så högt pris som det blev. Vi var överens om utgångsbudet."
säljare på Ploggatan 10

31 aug 2022

"10/10 från start till mål. Hatten av för en mycket lyhörd och skicklig mäklare.
"
säljare på Krouthéns gata 2

13 aug 2022

"Emma är superduktig och någon jag starkt kan rekommendera. "
säljare på Svinstadsvägen 36

06 aug 2022

"Emmas hjälp i hela cirkusen har varit ovärderlig och långt över förväntan! En affär som från början förväntas vara så komplicerad och jobbig har känts så enkel och smidig. Snabb på att svara och ordna saker och ting, väldigt proffsig. Kommer aldrig välja någon annan mäklare än Emma i framtiden! "
"Emmas hjälp i hela cirkusen har varit ovärderlig och långt över förväntan! En affär som från början förväntas vara så komplicerad och jobbig har känts så enkel och smidig. Snabb på att svara och ordna saker och ting, väldigt proffsig. Kommer aldrig välja någon annan mäklare än Emma i framtiden! "
Läs mer
säljare på Norrsättersgatan 13A

05 aug 2022

"Emma är väldigt duktig och hjälpsam."
säljare på Lötgatan 151

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
58
Radhus
3
Villa
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
64
Försäljningsvärde
149 452 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
402 av 409 säljare
Emma satte rätt förväntningar på slutpriset
363 av 415 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
403 av 406 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
420 av 420 säljare

Emma på kartan.

859 tidigare bostäder
65 bostäder till salu
422 rekommendationer

65 bostäder till salu.

Bostäder

1 195 000 kr
1 rum, 35 m²
34 142 kr/m²
Lägenhet, Linköping
3 601 kr/mån
1 895 000 kr
4 rum, 88,5 m²
21 534 kr/m²
Lägenhet, Linköping
4 346 kr/mån
2 495 000 kr
3 rum, 73,5 m²
34 178 kr/m²
Lägenhet, Linköping
4 724 kr/mån
4 rum, 100 m²
Lägenhet, Linköping
5 621 kr/mån
2 550 000 kr
2 rum, 49 m²
52 040 kr/m²
Lägenhet, Linköping
3 293 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 100 000 kr
Lägenhet Södra Ekkällan
+ 105 000 kr
3 rum, 89 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
2 275 000 kr
Lägenhet Kanberget
-120 000 kr
2 rum, 66 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Emma är världsklass! Kommer aldrig jobba med någon annan mäklare! Tack för allt!
Jens & Ida"
1 450 000 kr
Lägenhet Centrum
-45 000 kr
1 rum, 27 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
1 875 000 kr
Lägenhet Centrum
-275 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Emma har varit otroligt genuin, lyhörd, engagerad och professionell genom hela försäljningsprocessen!
Skulle utan tvekan anlita Emma igen! "
1 385 000 kr
Lägenhet Johannelund
-65 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En professionell mäklare som är lyhörd, tydlig och är sig själv! Rekommenderas varmt! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.