Emma Borgström

Profilbild för Emma Borgström
Säljarfavorit
Emma Borgström
4.9 / 5
(240 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
104 st
58 st
200 720 000 kr

Bakgrund

Emma Borgström jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-02-05. Emma har fått in 58 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Emma har enligt vår statistik haft 89 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 270 650 000 kr.

Presentation

Som fastighetsmäklare eftersträvar jag ett affärsmässigt kundfokus och stort engagemang i varje affär. Min främsta styrka är ett genuint intresse för varje affär, målfokus och lyhördhet. Just med tanke på att en bostadsaffär spelar stor roll för alla inblandade parter vill jag ge en så pass stabil och skräddarsydd förmedlingsprocess som möjligt. Jag kommer göra det lilla extra för att du som säljare skall få rätt betalt och att du som köpare ska känna dig trygg och sedd genom hela processen.

Varmt välkommen att kontakta mig i samband med försäljning av din bostad!

Mäklarbyrå


Säljare om Emma.

28 jul 2021

"Emma är en mycket ärlig, omtänksam och pålitlig person. Hon är en lyhörd och diskret rådgivare och en mycket erfaren mäklare som fokuserar på sitt uppdrag och arbetar effektivt.
Jag rekommenderar Emma varmt!
"
säljare på Hamngatan 21

18 jul 2021

"Hon var väldigt bra på alla sätt och vis. De förväntningar med försäljningspris klarade hon och mer där till. Likaså var hon väldigt serviceminded och fanns tillgänglig för frågor.
Jag rekommenderar henne skarpt!"
säljare på Kompanigatan 62

16 jul 2021

"Skulle kunna skriva en hel sida om hur nöjda vi är. Vi måste dock vara ärliga och säga att vi tvivlade i början på om vi valt rätt, vi kände att Emma kanske var lite för populär och inte hade tiden att fokusera även på vår bostad. Hon bevisade ganska snabbt motsatsen och hittade en köpare i sitt kontaktnät som köpte efter första visningen! Måste tillägga att vi bytte från en mäklare som hade fått massa chanser att sälja och misslyckades och spekulanterna började bli färre och färre. Vi var i en jobbig situation med dubbla hyror etc så vi är så otroligt glada att vi bytte till Emma. Hon är super entusiastisk och kan sin grej, det känner nog köparna av. Så om ni är som vi och har kontrollbehov och inte får ständig återkoppling/information om minsta lilla så är det förmodligen för att hon jobbar hårt och hon kommer höra av sig när det finns något tillräckligt viktigt att meddela. Emma KAN sälja, hon är grym på det hon gör och härlig som tusan! TACK för allt!
Vi hade valt dig som mäklare tusen gånger om!"
säljare på Nya Tanneforsvägen 22B

13 jul 2021

"Emma är väldigt engagerad och hjälpsam både för mig som säljare men också köpare! Jag har känt mig säker med henne under hela processen. Jag är supernöjd och kommer varmt rekommendera henne vidare."
säljare på Linggatan 5B

13 jul 2021

"Emma var väldigt engagerad i sitt arbete. Hon var alltid snabb på att svara i telefon och tog alltid sin tid till att svara på våra frågor vilket kändes tryggt hela vägen! Vi kan starkt rekomendera Emma då hon nådde upp till våra önskemål och hon var alltid så snäll och glad. Vi kommer definitivt välja Emma när vi säljer vår nästa bostad!:)"
säljare på Ekholmsvägen 56B

13 jul 2021

"Emma var väldigt engagerad och driven, det var tydligt att hon ville nå ett resultat och göra både mig som säljare och eventuella köpare nöjda."
säljare på Drabantgatan 9

12 jul 2021

"Emma var extremt proffsig från start till mål! Rekommenderar starkt! "
säljare på Idun Lovéns gata 4

29 jun 2021

"Väldigt ambitiös och genuin mäklare. Tar sig tid och svarar på frågor."
säljare på Rosengatan 1A

16 jun 2021

"Vi upplever att Emma är starkt engagerad i sina kunder, både som säljare och köpare, vilket känns ganska unikt. Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Gullbergsgatan 5

15 jun 2021

"Emma agerade väldigt professionellt och personligt. Var väldigt påläst och kunnig, kunde guida mig genom min första bostadsförsäljning. Väldigt nöjd med Emma, kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Engelbrektsgatan 25

15 jun 2021

"Emma var suverän under hela säljprocessen. Hon gjorde ett snabbt avslut med gott resultat. Hon var väldigt bra mellan båda parter vilket gjorde att affären kändes bra på alla plan. Skulle varmt rekommendera henne till alla jag känner. "
säljare på Sankt Larsgatan 31A

15 jun 2021

"Emma är en väldigt positiv och engagerad mäklare , svarar alltid i telefon och får en att känna att allt går smidigt , andra gången jag säljer med Emma nu , varit lika nöjd båda gångerna ! Skulle varmt rekommendera henne till andra "
säljare på Munkhagsgatan 62

31 maj 2021

"Superproffsig genom hela affären"
säljare på Östgötagatan 41B

26 maj 2021

"Full pott! Vi är otroligt nöjda över att vi valde Emma för vår försäljning. Härlig som tusan och får en att känna sig trygg genom hela processen"
säljare på Lärdomsgatan 14

07 maj 2021

"Emma är en positiv och engagerad mäklare som vi upplever det sätter både oss som säljare och våra köpare i focus. Ett korrekt och trevligt bemötande där inget lämnas åt slumpen. Helt enkelt en trevlig affärsbekantskap. "
säljare på Norrbergavägen 39

04 maj 2021

"Emma är väldigt genuin, och man upplever att hon både älskar det hon gör och samtidigt verkligen bryr sig om personerna bakom affären. Hon verkar ha stort kontaktnät, och i vårt fall kom merparten av buden ifrån folk hon hittat genom detta nätverk. Vi rekommenderar varmt Emma!"
säljare på Trastsångsvägen 86

24 apr 2021

"Kan varmt rekommendera Emma. Allt gick snabbt och smidigt med vår lägenhetsförsäljning och Emma var mycket kunnig och lyhörd under hela processen. Kändes tryggt och bra att ha henne som vår mäklare. "
säljare på Kompanigatan 50

22 apr 2021

"Emma är driven, otroligt snabb på återkoppling och lätt att få tag på.
Hon lyckades också förmedla en känsla av entusiasm och positivitet till 100% i sin kommunikation som nog också smittade av sig till köpare."
säljare på Tegskiftesgatan 169

18 apr 2021

"Det var vår andra försäljning och också andra gången vi hade Emma som mäklare. Det var ett enkelt val att välja Emma igen!
Emma har mycket härlig energi. Hon lägger stort fokus på sitt arbete och hon finns att nå hela tiden. Upplever att hon tar sina uppdrag på allvar till 100%.
Säljer vi igen så ringer vi definitivt Emma! "
säljare på Filippavägen 7

23 mar 2021

"Fantastisk mäklare kunde inte vara bättre.
Rekommenderar Emma till alla som vill sälja "
säljare på Högalidsgatan 6

22 mar 2021

"Toppen mäklare. Driven och engagerad. Rekommenderas!"
säljare på Blästadsgatan 31

20 mar 2021

"Emma är en driven och kunnig mäklare som under hela processen varit lyhörd för våra önskemål. Vi är mycket nöjda med Emma och kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Stigbergsgatan 31A

19 mar 2021

"Enklaste 5 Stjärnorna jag någonsin fyllt i.
Otroligt nöjd"
säljare på Munkhagsgatan 104

17 mar 2021

"Det är tredje gången som vi sålt och köpt med Emma. Hennes resa har varit grym och vi är nöjda i allt hon gör.
Hon är otroligt driven, seriös och charmig på samma gång!
Vid varje möte med Emma kände vi oss väldigt trygga och omhändertagna på ett harmoniskt sätt som utstrålar hennes professionalism.
"
säljare på Timmermansgatan 7

17 mar 2021

"Emma är en mycket kompetent och lyhörd mäklare som har full koll på allt. Hon är dessutom mycket trevlig och har humor."
säljare på Hagmarksgatan 8A

16 mar 2021

"Vi är glada att vi anlitade Emma vid vår bostadsförsäljning. Hon är alltid glad och sprider en positiv energi runt sig. Hon hade redan från start potentiella köpare i sitt kontaktnät. Skulle välja henne igen!"
säljare på Brandmannagatan 7A

16 mar 2021

"Vi uppskattar jättemycket att det var enkelt att kommunicera med Emma, oavsett om det var ett samtal, sms eller mail så svarade hon eller ringde upp så snabbt hon kunde, och att hon höll oss uppdaterad på vad som hände i vår säljprocess. Emma har en härlig energi så det är alltid roligt att träffa henne, ser fram emot nästa gång! "
säljare på Forshemsgatan 1

04 mar 2021

"Vi har både köpt och sålt med Emma som mäklare, i båda fallen har vi känt oss sedda och vår åsikt har tagits emot på ett proffesionellt sätt.
Emma är lösningsorienterad, har höga ambitioner och har infriat dem över förväntan. Vi har upplevt utmärkt kommunikation och hög tillgänglighet vilket har känts väldigt tryggt under hela affären. "
säljare på Brysselkålsvägen 39

02 mar 2021

"Emma är en otroligt duktig och seriös mäklare som med full energi och driv långt utöver förväntan tog sig an vår försäljning. Hon har en personlig och varm framtoning som får både säljare och köpare att känna sig bekväma."
säljare på Backsippevägen 24

02 mar 2021

"Emma är en engagerad och ambitiös mäklare som under hela processen gett mig bra information om vad som händer i processen.
Jag är mycket nöjd med Emma och skulle varmt rekommendera henne!
"
säljare på Slöjdgatan 4

22 feb 2021

"Nöjda"
säljare på Ekholmsvägen 62C

19 feb 2021

"Andra gången jag anlitade Emma, lika nöjd denna gång! Alltid tillgänglig, proffsig och mycket kunnig.
"
säljare på Vasavägen 27

27 jan 2021

"Vi har känt oss så trygga med Emma som mäklare för vår bostadsrätt. Emma är professionell men samtidigt personlig vilket gör att man får ett stort förtroende för henne. Hon är även duktig på att informera och hålla en dialog kring vad som händer vilket har varit väldigt uppskattat. "
säljare på Konsistoriegatan 34

23 jan 2021

"Emma är positiv och engagerad. Hon har ett driv. Försäljningen gick smidigt. Vi är mer än nöjda."
säljare på Vasavägen 14

23 jan 2021

"Mycket kompetent och hela tiden engagerad. Både lyhörd och med egna ideer. Kunde inte vara bättre."
säljare på Vasavägen 12

18 jan 2021

"Emma har genomfört försäljningen av min bostad med mycket bra resultat. En bra, öppen och rak dialog från start. Emma inger ett genuint och professionellt intryck. Håller en uppdaterad genom hela processen. Kan varmt rekommendera Emma som mäklare om du går i tankarna att sälja! "
säljare på Nordengatan 1C

12 jan 2021

""Emma är en trevlig, engagerad och ambitiös mäklare som också var tillgänglig, lyhörd för önskemål och ofta gav snabb återkoppling via sms. Att försäljningen tog lång tid beror kanske på fel tidpunkt? Lite under förväntat pris. Jag rekommenderar trots det Emma som mäklare. ""
säljare på Valhallagatan 39C

23 dec 2020

"Helt smärtfri försäljningsprocess på alla sätt med Emma som mäklare! Finns inte en enda sak att klaga på :-) "
säljare på Kungsbergsgatan 10A

23 dec 2020

"Vad ska man säga om Emma... en helt fantastisk och driven mäklare. Vi har haft fantastisk kontakt under hela processen och hon har varit tillgänglig oavsett vilken tid man ringt på dynet. Alltid positiv och glad även under tuffa perioder, stort tack Emma."
säljare på Nya Tanneforsvägen 22G

22 dec 2020

"Emma är engagerad, professionell och kompetent. Hon finns alltid tillgänglig för frågor vilket skapar en trygghet. Vi är jättenöjda med hela processen och kan varmt rekommendera Emma! "
säljare på Ekängsvägen 40D

14 dec 2020

"Emmas insats var felfri från start till mål. Hon är otroligt lyhörd, social och har ett fantastiskt driv. Jag är otroligt imponerad över hennes skicklighet och engagemang, jag kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Konsistoriegatan 13A

11 dec 2020

"Utan minsta tvekan kan jag rekommendera Emma som mäklare! Otroligt trevlig, lyhörd och professionell tjej som är duktig på det hon gör. Vi har under hela processen haft tät kontakt och Emma har hela tiden varit flexibel och tillgänglig. Emma har även hjälpt mig med allt runtomkring, så som styling och städ, vilket resulterade i en snabb och smidig affär :) "
säljare på Högatan 4B

08 dec 2020

"Hade endast kontakt med Emma via telefon men kände mig ändå trygg genom hela processen fastän det var första gången jag sålde lägenheten! Rekommenderar verkligen!"
säljare på Snickaregatan 29

03 dec 2020

"Skulle varmt rekommendera henne till alla jag kände. Skulle anlita henna vid varje försäljning! Tror att det blir svårt att hitta en mer engagerad mäklare. "
säljare på Syréngatan 8A

02 dec 2020

"Jag kan verkligen rekommendera Emma, hon och visade stort engagemang och hjärta för oss"
säljare på Timmermansgatan 1C

26 nov 2020

"Emma är mycket professionell genom hela processen, lätt att ha att göra med, tydlig kommunikation och ett härligt affärsdriv. Jag ger Emma mina allra bästa rekommendationer. "
säljare på Stallgatan 11B

23 nov 2020

"Emma är en fantastisk mäklare och vi är mycket nöjda. Hon är ambitiös, engagerad, kompetent, genuin och dessutom mycket trevlig. Kan starkt rekommenderas."
säljare på Oxelbärsgatan 39

21 nov 2020

"Toppen nöjd"
säljare på Bygdegatan 307

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
72
Villa
14
Radhus
2
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
58
Försäljningar
89
Försäljningsvärde
270 650 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
228 av 232 säljare
Emma satte rätt förväntningar på slutpriset
210 av 234 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
229 av 232 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
237 av 237 säljare

Emma på kartan.

435 tidigare annonser
23 bostäder till salu
239 rekommendationer

23 bostäder till salu.

Annonser

300 000 kr
1 rum, 22 m²
13 636 kr/m²
Fritidshus, Linköping
1 895 000 kr
2 rum, 39 m²
48 589 kr/m²
Lägenhet, Linköping
1 609 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 56 m²
32 053 kr/m²
Lägenhet, Linköping
2 880 kr/mån
2 095 000 kr
2 rum, 41 m²
51 097 kr/m²
Lägenhet, Linköping
2 318 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 59,5 m²
37 203 kr/m²
Lägenhet, Linköping
3 450 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vallastaden
1,5 rum, 32,1 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Berga
2 rum, 59 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Åbylund
2 rum, 51 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
2 050 000 kr
Lägenhet Södra Ekkällan
+ 55 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
3 500 000 kr
Radhus Johannelund
4 rum, 98 m²

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.