Emma Borgström

Profilbild för Emma Borgström
Säljarfavorit
Emma Borgström
4.9 / 5
(485 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
112 st
42 st
234 045 000 kr

Bakgrund

Emma Borgström jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-02-05. Emma har fått in 42 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2024. Emma har enligt vår statistik haft 69 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 184 110 000 kr.

Presentation

Som fastighetsmäklare eftersträvar jag ett affärsmässigt kundfokus och stort engagemang i varje affär. Min främsta styrka är ett genuint intresse för varje affär, målfokus och lyhördhet. Just med tanke på att en bostadsaffär spelar stor roll för alla inblandade parter vill jag ge en så pass stabil och skräddarsydd förmedlingsprocess som möjligt. Jag kommer göra det lilla extra för att du som säljare skall få rätt betalt och att du som köpare ska känna dig trygg och sedd genom hela processen.

Varmt välkommen att kontakta mig i samband med försäljning av din bostad!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Emma.

20 maj 2024

"Professionell, tillgänglig, trevlig, kändes tryggt"
säljare på Konsistoriegatan 12A

17 maj 2024

"Linköpings ända riktiga Mäklare! Andra gången jag säljer med Emma. Snabb och smidig process från start till mål. Emma är ett riktigt radar proffs som aldrig är längre än ett samtal bort. Ska ni sälja lägenhet i Linköping finns bara ett alternativ och de är EMMA! Ger mina varmaste rekommendationer!"
"Linköpings ända riktiga Mäklare! Andra gången jag säljer med Emma. Snabb och smidig process från start till mål. Emma är ett riktigt radar proffs som aldrig är längre än ett samtal bort. Ska ni sälja lägenhet i Linköping finns bara ett alternativ och de är EMMA! Ger mina varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Djurgårdsgatan 19A

14 maj 2024

"EMMA!! Vi har varit så nöjda med Emma som mäklare och kommer rekommendera henne till alla vi känner. Emma är lyhörd, kunnig, tydlig, ärlig och professionell samtidigt som hon är personlig i sin kontakt med oss säljare. Hon har alltid varit ett samtal bort när vi har haft funderingar och varit ett..."
"EMMA!! Vi har varit så nöjda med Emma som mäklare och kommer rekommendera henne till alla vi känner. Emma är lyhörd, kunnig, tydlig, ärlig och professionell samtidigt som hon är personlig i sin kontakt med oss säljare. Hon har alltid varit ett samtal bort när vi har haft funderingar och varit ett fantastiskt bollplank när det har behövts. "
Läs mer
säljare på Skogslyckegatan 26

13 maj 2024

"Jag är mycket nöjd med hur min mäklare Emma Borgström hanterat vårt uppdrag.Direkt från första kontakten mycket väl förberedd och professionellt intryck och vilket sedan genomsyrade hela processen.Som säljare kände jag att jag kunde lita på vår mäklares engagemang, effektivitet, pålitlighet och ..."
"Jag är mycket nöjd med hur min mäklare Emma Borgström hanterat vårt uppdrag.Direkt från första kontakten mycket väl förberedd och professionellt intryck och vilket sedan genomsyrade hela processen.Som säljare kände jag att jag kunde lita på vår mäklares engagemang, effektivitet, pålitlighet och kompetens."
Läs mer
säljare på Honnörsgatan 12

02 apr 2024

"Emma hjälpte oss att få lägenheten såld utan att ens ha ut den på annons. Tack Emma för du är så fantastisk duktig på ditt jobb, alltid tillgänglig och peppar/stöttar inför försäljning. "
säljare på Thorells gata 5

20 mar 2024

"Att ha Emma som mäklare gjorde vår bostadsförsäljning till en mycket positiv upplevelse trots en seg marknad.
De fantastiska omdömena som Emma hade fått av tidigare säljare var en aspekt som vi tog hänsyn till när vi bestämde mellan olika mäklare och det var ett smart val från vår sida!
Emma är..."
"Att ha Emma som mäklare gjorde vår bostadsförsäljning till en mycket positiv upplevelse trots en seg marknad.
De fantastiska omdömena som Emma hade fått av tidigare säljare var en aspekt som vi tog hänsyn till när vi bestämde mellan olika mäklare och det var ett smart val från vår sida!
Emma är professionell med en personlig touch, lyhörd, empatisk och mycket lösningsorienterad. "
Läs mer
säljare på Johannes Magnus väg 42

19 mar 2024

"Underbara Emma! Vi köpte vår bostad i Linköping av Emma och redan då fick vi en bild av henne som mäklare, vilket gjorde valet enkelt när vi sedan skulle sälja bostaden. Emma är positiv, empatisk, inkännande och professionell samtidigt som hon är personlig. Jag och min man kan varmt rekommendera ..."
"Underbara Emma! Vi köpte vår bostad i Linköping av Emma och redan då fick vi en bild av henne som mäklare, vilket gjorde valet enkelt när vi sedan skulle sälja bostaden. Emma är positiv, empatisk, inkännande och professionell samtidigt som hon är personlig. Jag och min man kan varmt rekommendera Emma till alla som ska sälja sin bostad, vi kan garantera att ni är i trygga händer!"
Läs mer
säljare på Hertig Karlsgatan 13A

16 mar 2024

"Emma har varit mycket professionell och engagerad i försäljningen av min bostad. Hon har varit tillgänglig och har ordnat extra visningar och privata visningar. Vid förhinder har hon ordnat ersättare. Emma har arbetat målmedvetet och med stor uthållighet."
"Emma har varit mycket professionell och engagerad i försäljningen av min bostad. Hon har varit tillgänglig och har ordnat extra visningar och privata visningar. Vid förhinder har hon ordnat ersättare. Emma har arbetat målmedvetet och med stor uthållighet."
Läs mer
säljare på Munkhagsgatan 104

16 mar 2024

"Efter en lång process så har Emma lyft peppat och varit helt enastående mäklare! Men Emma är mer än en mäklare.. hon är empatisk, rolig, otroligt glad och fin människa som jag är så otroligt tacksam för. Utan dig hade jag gett upp. BÄSTA EMMA"
säljare på Repslagaregatan 5

02 mar 2024

"Emma är en otroligt duktig mäklare som är bra på att kommunicera och känns väldigt pålitlig och trygg. Kunde inte valt någon bättre mäklare till försäljningen av vårt hus! Ett kvitto på det är att vi lyckades sälja huset så pass snabbt trots att bostadsmarknaden inte är den bästa just nu. Hon ko..."
"Emma är en otroligt duktig mäklare som är bra på att kommunicera och känns väldigt pålitlig och trygg. Kunde inte valt någon bättre mäklare till försäljningen av vårt hus! Ett kvitto på det är att vi lyckades sälja huset så pass snabbt trots att bostadsmarknaden inte är den bästa just nu. Hon kommer vara det självklara valet även i framtiden. 10/10, rekommenderar verkligen!! "
Läs mer
säljare på Askgatan 3

01 mar 2024

"Emma är den bästa mäklaren jag haft , använt henne tidigare och kommer såklart använda henne igen ! Trots att marknaden är som den är just nu tycker jag hon levererar bra ! Lätt att prata med lätt att förstå , helt enkelt en väldigt bra mäklare ! Skulle starkt rekommendera henne till alla er som..."
"Emma är den bästa mäklaren jag haft , använt henne tidigare och kommer såklart använda henne igen ! Trots att marknaden är som den är just nu tycker jag hon levererar bra ! Lätt att prata med lätt att förstå , helt enkelt en väldigt bra mäklare ! Skulle starkt rekommendera henne till alla er som funder på att sälja "
Läs mer
säljare på Bjälbogatan 5B

01 mar 2024

"Emma har varit enastående under dessa tuffa tider, överträffande förväntningarna. Hennes förmåga att anpassa sig och leverera trots ekonomiska utmaningar imponerar. Emma är en pålitlig och engagerad mäklare med utmärkt kommunikation. Hennes marknadskunskap och förmåga att anpassa sig till förändr..."
"Emma har varit enastående under dessa tuffa tider, överträffande förväntningarna. Hennes förmåga att anpassa sig och leverera trots ekonomiska utmaningar imponerar. Emma är en pålitlig och engagerad mäklare med utmärkt kommunikation. Hennes marknadskunskap och förmåga att anpassa sig till förändringar är imponerande. Jag rekommenderar starkt Emma till alla som söker en pålitlig och kompetent fastighetsmäklare.
En nöjd kund"
Läs mer
säljare på Emblagatan 6

29 feb 2024

"Kan bara säga att Emma är BÄST "
säljare på Hackstad Åttingen 1

29 feb 2024

"Emma är en personlig och engagerad mäklare med hjärtat på rätta stället "
säljare på Lövsbergsvägen 16

18 feb 2024

"Vi valde att anlita Emma för att sälja vår älskade lägenhet, och det är ett beslut vi inte ångrar. Utöver att hitta en mäklare som är riktigt bra på sitt jobb, var det också viktigt för oss att hitta en som förstod vår vision, uppskattade lägenheten och kunde förmedla den på bästa sätt - vilket v..."
"Vi valde att anlita Emma för att sälja vår älskade lägenhet, och det är ett beslut vi inte ångrar. Utöver att hitta en mäklare som är riktigt bra på sitt jobb, var det också viktigt för oss att hitta en som förstod vår vision, uppskattade lägenheten och kunde förmedla den på bästa sätt - vilket vi kände att Emma gjorde.
Hennes energi, positivitet och höga ambition fångade oss direkt, trots tider av höga räntor och utmanande bostadsmarknad. Från första stund ingav hon en känsla av trygghet och driv, och hennes engagemang var tydligt genom hela processen. Emma har varit lätt att kommunicera med och har verkligen gått den extra milen för att säkerställa att försäljningen gick smidigt och till ett bra pris. Vi är tacksamma för hennes professionalism och personlighet - hon är grym!"
Läs mer
säljare på Djurgårdsgatan 30B

17 feb 2024

"Skulle gärna anlita Emma igen! Rekommenderar starkt!"
säljare på Soldanevägen 38A

15 feb 2024

"Emma gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min bostad. Lyhörd, snabb och kontaktbar 24/7. Hon rekommenderas varmt!"
säljare på Syréngatan 6B

09 feb 2024

"Vår försäljning blev ganska rörig och utmanande, men Emma guidade oss galant igenom det hela. Hon var noga med att hålla oss uppdaterade och var mycket hjälpsam med att svara på frågor och ge råd. Vi kommer definitivt vilja jobba med Emma i framtida försäljningar!"
"Vår försäljning blev ganska rörig och utmanande, men Emma guidade oss galant igenom det hela. Hon var noga med att hålla oss uppdaterade och var mycket hjälpsam med att svara på frågor och ge råd. Vi kommer definitivt vilja jobba med Emma i framtida försäljningar!"
Läs mer
säljare på Kunskapslänken 74

30 jan 2024

"En mäklare vi hade valt tusen gånger om! Emma är en helt fantastisk mäklare som är entusiastisk och man märker att hon brinner för sitt yrke. Hon visar snabbt att det där "lilla extra" bara är en förrätt och vi blev ständigt imponerade av hennes driv. Vi kände aldrig att vi hamnade med frågetecke..."
"En mäklare vi hade valt tusen gånger om! Emma är en helt fantastisk mäklare som är entusiastisk och man märker att hon brinner för sitt yrke. Hon visar snabbt att det där "lilla extra" bara är en förrätt och vi blev ständigt imponerade av hennes driv. Vi kände aldrig att vi hamnade med frågetecken då vi fick återkoppling under varje steg i processen och nu är vår pärla såld, trots det tuffa läget vi lever i. Det är det enklaste betyget att ge då hon är så solklar. Emma kan sin grej och man kan lita på henne som både köpare och säljare. "
Läs mer
säljare på Gustafstorpsvägen 5

29 jan 2024

"Emma är en otroligt lyhörd och proffsig mäklare. Hon tog sig igenom en tuff bostadsmarknad med stor positivism och envishet. Engagerad genom hela säljprocessen med löpande uppdateringar där hon skapar stor trygghet för både säljare och köpare. En självklar rekommendation till andra säljare!"
"Emma är en otroligt lyhörd och proffsig mäklare. Hon tog sig igenom en tuff bostadsmarknad med stor positivism och envishet. Engagerad genom hela säljprocessen med löpande uppdateringar där hon skapar stor trygghet för både säljare och köpare. En självklar rekommendation till andra säljare!"
Läs mer
säljare på Garnisonsvägen 16

25 jan 2024

"Att ta över ett uppdrag är inte lätt, men Emma gjorde försäljningen galant! Härlig energi och super positiv. Hon har verkligen fått vårt förtroende!
Vi är såå nöjda med Emmas insats av vår försäljning och kommer rekommendera henne till andra som går i säljtankar. "
"Att ta över ett uppdrag är inte lätt, men Emma gjorde försäljningen galant! Härlig energi och super positiv. Hon har verkligen fått vårt förtroende!
Vi är såå nöjda med Emmas insats av vår försäljning och kommer rekommendera henne till andra som går i säljtankar. "
Läs mer
säljare på Klostergatan 10

06 jan 2024

"Emma är en mycket engagerad och drivande mäklare. Energisk och med ett gott humör. Vi hade ett jättebra samarbete. Hon tog många egna initiativ och genom hela processen (som tog sin lilla tid p.g.a. rådande ekonomiska läge) var hon vid gott mod. Hon är professionell.
(Tror annonstexterna kan göra..."
"Emma är en mycket engagerad och drivande mäklare. Energisk och med ett gott humör. Vi hade ett jättebra samarbete. Hon tog många egna initiativ och genom hela processen (som tog sin lilla tid p.g.a. rådande ekonomiska läge) var hon vid gott mod. Hon är professionell.
(Tror annonstexterna kan göras mer stringenta - raka. Enligt min menig behöver det inte vara så inbjudande/säljande/översvallande - objektet självt säger många gånger tillräckligt. Detta berör de flesta mäklare och är inte alls typiskt för Emma.)"
Läs mer
säljare på Kompanigatan 48

04 jan 2024

"Bästa mäklaren !"
säljare på Stenåldersgatan 41

28 dec 2023

"Väldigt speciella marknadsförhållanden med ökad inflation och kraftigt höjda bolåneräntor gjorde att värderingen behövde omprövas/sänkas under försäljningsprocessen. Vi är mycket nöjda med valet av mäklare, en mycket lyhörd och professionell aktör genom hela processen, trots utmanande marknadsläge."
"Väldigt speciella marknadsförhållanden med ökad inflation och kraftigt höjda bolåneräntor gjorde att värderingen behövde omprövas/sänkas under försäljningsprocessen. Vi är mycket nöjda med valet av mäklare, en mycket lyhörd och professionell aktör genom hela processen, trots utmanande marknadsläge."
Läs mer
säljare på Kunskapslänken 72

22 dec 2023

"Emma sprider glädje och positiv energi omkring sig och går att nå i princip när som helst verkar det som. Det är en trygghet att ha hennes i sitt lag när man ska sälja. Hennes sociala och varma personlighet är ju förstås också en stor fördel i kontakten med köpare. Hon har också mycket bra kontak..."
"Emma sprider glädje och positiv energi omkring sig och går att nå i princip när som helst verkar det som. Det är en trygghet att ha hennes i sitt lag när man ska sälja. Hennes sociala och varma personlighet är ju förstås också en stor fördel i kontakten med köpare. Hon har också mycket bra kontakter och nätverk vilket underlättar försäljningen jättemycket. Jag kan varmt rekommendera att ta hjälp av Emma för att sälja en lägenhet."
Läs mer
säljare på Kompanigatan 64

22 dec 2023

"Emma var fantastiskt bra genom hela försäljningsprocessen - allt var smidigt, proffsigt, snabbt, och framförallt är Emma superhärlig person så allting känndes tryggt och enkelt."
säljare på Drabantgatan 20

19 dec 2023

"Tillgänglig, positiv, trovärdig - tät kontakt trots helg och privat resa. Jag är helnöjda"
säljare på Skvadronsgatan 6

08 dec 2023

"Kan varmt rekommendera Emma! Skulle gärna anlita henne igen"
säljare på Brandmannagatan 5A

19 nov 2023

"Vi har haft förmånen att både köpa och sälja bostad genom Emma.
Emma är en ytterst professionell och kunnig mäklare, som hela tiden gör det lilla extra. Hon har koll på marknaden, och förmedlar en vettig prisbild.
Vid nästa köp/sälj så är mäklarvalet givet, Emma är grym!
"
"Vi har haft förmånen att både köpa och sälja bostad genom Emma.
Emma är en ytterst professionell och kunnig mäklare, som hela tiden gör det lilla extra. Hon har koll på marknaden, och förmedlar en vettig prisbild.
Vid nästa köp/sälj så är mäklarvalet givet, Emma är grym!
"
Läs mer
säljare på Brandmannagatan 7A

31 okt 2023

"När marknaden ser ut som den gör just nu så känner jag mig väldigt tacksam över försäljningen av min lägenhet.
Det är första gången jag tar hjälp av Emma vid en försäljning, hon har en positiv energi, kunnig, omedelbar, fokuserad, medmänsklig, ödmjuk och varm människa.
Jag kan varmt rekommender..."
"När marknaden ser ut som den gör just nu så känner jag mig väldigt tacksam över försäljningen av min lägenhet.
Det är första gången jag tar hjälp av Emma vid en försäljning, hon har en positiv energi, kunnig, omedelbar, fokuserad, medmänsklig, ödmjuk och varm människa.
Jag kan varmt rekommendera Emma!
Anette Stjärnstig
"
Läs mer
säljare på Engelbrektsgatan 7B

31 okt 2023

"Mäklaren var lättillgänglig, naturligt trevlig och proffsig genom hela affären.
Vi skulle använda oss av henne igen och kan verkligen rekommendera henne till andra säljare."
säljare på Sturegatan 5

29 okt 2023

"Vi är jättenöjda med jobbet som Emma gjorde med att sälja våran lägenhet , alltid tillgänglig och väldigt kunnig!"
säljare på Skyttegatan 4A

28 okt 2023

"Emma är otroligt enkel att ha att göra med och gör allt för att det ska bli en bra affär, rekommenderar starkt!!"
säljare på Skolgatan 7B

27 okt 2023

"Hölls under rättad genom hela prossesen, men tuffa tider gäller, därav betydligt
sämre köpe summa."
säljare på Tolebo 4

09 okt 2023

"Bra mäklare som kändes lika mycket som en vän som en mäklare. Lätt att tycka om, lätt att prata med. Kanon rakt igenom. "
säljare på Norrsättersgatan 13B

30 sep 2023

"En professionell mäklare som är lyhörd, tydlig och är sig själv! Rekommenderas varmt! "
säljare på Munkhagsgatan 104

30 sep 2023

"Emma är världsklass! Kommer aldrig jobba med någon annan mäklare! Tack för allt!
Jens & Ida"
säljare på Tränggatan 9

29 sep 2023

"Emma har varit otroligt genuin, lyhörd, engagerad och professionell genom hela försäljningsprocessen!
Skulle utan tvekan anlita Emma igen! "
säljare på Västra vägen 14

14 sep 2023

"Emma är driven, positiv, empatisk och mycket proffsig. Kände mig trygg och informerad genom hela processen. Varma rekommendationer!"
säljare på Björnsbacken 25

06 sep 2023

"Amen gu så bra!!!"
säljare på Vasavägen 27

29 aug 2023

"Emma är otroligt engagerad och gör allt hon kan för att du som säljare ska få en så bra upplevelse och ett så bra pris som möjligt. Jag är mer än nöjd!"
säljare på Klövergatan 2B

29 aug 2023

"Emma gjorde hela processen smidig och var väldigt bra på att hålla en uppdaterad. Skulle jag sälja igen hade jag definitivt valt Emma igen!"
säljare på Musikgränd 3E

29 aug 2023

"Emma va mycket engagerad och duktig. Hon fick mig som förstagångs säljare att känna mig trygg. Vi fick inte riktigt vad vi ville ha för lägenheten men bostadsmarknaden just nu är väl inte heller optimal."
säljare på Kungsberget 6

29 aug 2023

"Emma är personlig och professionell i en bra balans.
Engagerad och alltid snabb att återkoppla.
Rekommenderar Emma starkt!"
säljare på Brandmannagatan 7A

05 aug 2023

"Fantastiskt engagerad, kompetent och serviceminded!"
säljare på Syréngatan 4B

24 jul 2023

"Visade stort driv och lyckades snabbt hitta många intressenter trots lång tid till tillträdesdagen. Vår önskan om långt tillträde hade eventuellt kunnat kommuniceras tydligare till intressenter för att minska behovet av många visningar på kort tid. Med det sagt är vi mycket nöjda över att vi fick..."
"Visade stort driv och lyckades snabbt hitta många intressenter trots lång tid till tillträdesdagen. Vår önskan om långt tillträde hade eventuellt kunnat kommuniceras tydligare till intressenter för att minska behovet av många visningar på kort tid. Med det sagt är vi mycket nöjda över att vi fick radhuset sålt snabbt med ett pris och tillträdesdatum vi är nöjda med. Sammantaget mycket nöjda med Emmas insats. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Fridtunagatan 13B

23 jul 2023

"Bättre mäklare kan du inte hitta!"
säljare på Skälstorp 1

12 jun 2023

"Mycket trevlig, engagerad och lyhörd mäklare som skötte försäljning på ett väldigt professionellt sätt från början till slut! "
säljare på Johannes Magnus väg 32

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
51
Radhus
8
Villa
8
Parhus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
42
Försäljningar
69
Försäljningsvärde
184 110 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
463 av 470 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
461 av 464 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
480 av 481 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Emma på kartan.

958 tidigare bostäder
80 bostäder till salu
483 rekommendationer

80 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 88 m²
Lägenhet, Linköping
5 394 kr/mån
3 rum, 79,5 m²
Lägenhet, Linköping
4 299 kr/mån
4 rum, 153 m²
Lägenhet, Linköping
8 838 kr/mån
4 895 000 kr
8 rum, 210 m²
23 309 kr/m²
Villa, Linköping
1 750 000 kr
2 rum, 39 m²
44 871 kr/m²
Lägenhet, Linköping
2 529 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Linghem
7 rum, 138 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Centralt
3 rum, 79 m²
Utropspris: 3 225 000 kr
6 730 000 kr
Villa Sturefors
+ 235 000 kr
6 rum, 172 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
2 150 000 kr
Lägenhet Tannefors
-45 000 kr
3 rum, 69,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
2 360 000 kr
Lägenhet Centralt
+ 65 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.