Emma Borgström

Profilbild för Emma Borgström
Säljarfavorit
Emma Borgström
4.9 / 5
(210 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
52 st
52 st
118 400 000 kr

Bakgrund

Emma Borgström jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-02-05. Emma har fått in 52 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Emma har enligt vår statistik haft 70 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 221 462 500 kr.

Presentation

Som fastighetsmäklare eftersträvar jag ett affärsmässigt kundfokus och stort engagemang i varje affär. Min främsta styrka är ett genuint intresse för varje affär, målfokus och lyhördhet. Just med tanke på att en bostadsaffär spelar stor roll för alla inblandade parter vill jag ge en så pass stabil och skräddarsydd förmedlingsprocess som möjligt. Jag kommer göra det lilla extra för att du som säljare skall få rätt betalt och att du som köpare ska känna dig trygg och sedd genom hela processen.

Varmt välkommen att kontakta mig i samband med försäljning av din bostad!

Mäklarbyrå


Säljare om Emma.

22 apr 2021

"Emma är driven, otroligt snabb på återkoppling och lätt att få tag på.
Hon lyckades också förmedla en känsla av entusiasm och positivitet till 100% i sin kommunikation som nog också smittade av sig till köpare."
säljare på Tegskiftesgatan 169

18 apr 2021

"Det var vår andra försäljning och också andra gången vi hade Emma som mäklare. Det var ett enkelt val att välja Emma igen!
Emma har mycket härlig energi. Hon lägger stort fokus på sitt arbete och hon finns att nå hela tiden. Upplever att hon tar sina uppdrag på allvar till 100%.
Säljer vi igen så ringer vi definitivt Emma! "
säljare på Filippavägen 7

23 mar 2021

"Fantastisk mäklare kunde inte vara bättre.
Rekommenderar Emma till alla som vill sälja "
säljare på Högalidsgatan 6

22 mar 2021

"Toppen mäklare. Driven och engagerad. Rekommenderas!"
säljare på Blästadsgatan 31

20 mar 2021

"Emma är en driven och kunnig mäklare som under hela processen varit lyhörd för våra önskemål. Vi är mycket nöjda med Emma och kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Stigbergsgatan 31A

19 mar 2021

"Enklaste 5 Stjärnorna jag någonsin fyllt i.
Otroligt nöjd"
säljare på Munkhagsgatan 104

17 mar 2021

"Det är tredje gången som vi sålt och köpt med Emma. Hennes resa har varit grym och vi är nöjda i allt hon gör.
Hon är otroligt driven, seriös och charmig på samma gång!
Vid varje möte med Emma kände vi oss väldigt trygga och omhändertagna på ett harmoniskt sätt som utstrålar hennes professionalism.
"
säljare på Timmermansgatan 7

17 mar 2021

"Emma är en mycket kompetent och lyhörd mäklare som har full koll på allt. Hon är dessutom mycket trevlig och har humor."
säljare på Hagmarksgatan 8A

16 mar 2021

"Vi är glada att vi anlitade Emma vid vår bostadsförsäljning. Hon är alltid glad och sprider en positiv energi runt sig. Hon hade redan från start potentiella köpare i sitt kontaktnät. Skulle välja henne igen!"
säljare på Brandmannagatan 7A

16 mar 2021

"Vi uppskattar jättemycket att det var enkelt att kommunicera med Emma, oavsett om det var ett samtal, sms eller mail så svarade hon eller ringde upp så snabbt hon kunde, och att hon höll oss uppdaterad på vad som hände i vår säljprocess. Emma har en härlig energi så det är alltid roligt att träffa henne, ser fram emot nästa gång! "
säljare på Forshemsgatan 1

04 mar 2021

"Vi har både köpt och sålt med Emma som mäklare, i båda fallen har vi känt oss sedda och vår åsikt har tagits emot på ett proffesionellt sätt.
Emma är lösningsorienterad, har höga ambitioner och har infriat dem över förväntan. Vi har upplevt utmärkt kommunikation och hög tillgänglighet vilket har känts väldigt tryggt under hela affären. "
säljare på Brysselkålsvägen 39

02 mar 2021

"Emma är en otroligt duktig och seriös mäklare som med full energi och driv långt utöver förväntan tog sig an vår försäljning. Hon har en personlig och varm framtoning som får både säljare och köpare att känna sig bekväma."
säljare på Backsippevägen 24

02 mar 2021

"Emma är en engagerad och ambitiös mäklare som under hela processen gett mig bra information om vad som händer i processen.
Jag är mycket nöjd med Emma och skulle varmt rekommendera henne!
"
säljare på Slöjdgatan 4

22 feb 2021

"Nöjda"
säljare på Ekholmsvägen 62C

19 feb 2021

"Andra gången jag anlitade Emma, lika nöjd denna gång! Alltid tillgänglig, proffsig och mycket kunnig.
"
säljare på Vasavägen 27

27 jan 2021

"Vi har känt oss så trygga med Emma som mäklare för vår bostadsrätt. Emma är professionell men samtidigt personlig vilket gör att man får ett stort förtroende för henne. Hon är även duktig på att informera och hålla en dialog kring vad som händer vilket har varit väldigt uppskattat. "
säljare på Konsistoriegatan 34

23 jan 2021

"Emma är positiv och engagerad. Hon har ett driv. Försäljningen gick smidigt. Vi är mer än nöjda."
säljare på Vasavägen 14

23 jan 2021

"Mycket kompetent och hela tiden engagerad. Både lyhörd och med egna ideer. Kunde inte vara bättre."
säljare på Vasavägen 12

18 jan 2021

"Emma har genomfört försäljningen av min bostad med mycket bra resultat. En bra, öppen och rak dialog från start. Emma inger ett genuint och professionellt intryck. Håller en uppdaterad genom hela processen. Kan varmt rekommendera Emma som mäklare om du går i tankarna att sälja! "
säljare på Nordengatan 1C

12 jan 2021

""Emma är en trevlig, engagerad och ambitiös mäklare som också var tillgänglig, lyhörd för önskemål och ofta gav snabb återkoppling via sms. Att försäljningen tog lång tid beror kanske på fel tidpunkt? Lite under förväntat pris. Jag rekommenderar trots det Emma som mäklare. ""
säljare på Valhallagatan 39C

23 dec 2020

"Helt smärtfri försäljningsprocess på alla sätt med Emma som mäklare! Finns inte en enda sak att klaga på :-) "
säljare på Kungsbergsgatan 10A

23 dec 2020

"Vad ska man säga om Emma... en helt fantastisk och driven mäklare. Vi har haft fantastisk kontakt under hela processen och hon har varit tillgänglig oavsett vilken tid man ringt på dynet. Alltid positiv och glad även under tuffa perioder, stort tack Emma."
säljare på Nya Tanneforsvägen 22G

22 dec 2020

"Emma är engagerad, professionell och kompetent. Hon finns alltid tillgänglig för frågor vilket skapar en trygghet. Vi är jättenöjda med hela processen och kan varmt rekommendera Emma! "
säljare på Ekängsvägen 40D

14 dec 2020

"Emmas insats var felfri från start till mål. Hon är otroligt lyhörd, social och har ett fantastiskt driv. Jag är otroligt imponerad över hennes skicklighet och engagemang, jag kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Konsistoriegatan 13A

11 dec 2020

"Utan minsta tvekan kan jag rekommendera Emma som mäklare! Otroligt trevlig, lyhörd och professionell tjej som är duktig på det hon gör. Vi har under hela processen haft tät kontakt och Emma har hela tiden varit flexibel och tillgänglig. Emma har även hjälpt mig med allt runtomkring, så som styling och städ, vilket resulterade i en snabb och smidig affär :) "
säljare på Högatan 4B

08 dec 2020

"Hade endast kontakt med Emma via telefon men kände mig ändå trygg genom hela processen fastän det var första gången jag sålde lägenheten! Rekommenderar verkligen!"
säljare på Snickaregatan 29

03 dec 2020

"Skulle varmt rekommendera henne till alla jag kände. Skulle anlita henna vid varje försäljning! Tror att det blir svårt att hitta en mer engagerad mäklare. "
säljare på Syréngatan 8A

02 dec 2020

"Jag kan verkligen rekommendera Emma, hon och visade stort engagemang och hjärta för oss"
säljare på Timmermansgatan 1C

26 nov 2020

"Emma är mycket professionell genom hela processen, lätt att ha att göra med, tydlig kommunikation och ett härligt affärsdriv. Jag ger Emma mina allra bästa rekommendationer. "
säljare på Stallgatan 11B

23 nov 2020

"Emma är en fantastisk mäklare och vi är mycket nöjda. Hon är ambitiös, engagerad, kompetent, genuin och dessutom mycket trevlig. Kan starkt rekommenderas."
säljare på Oxelbärsgatan 39

21 nov 2020

"Toppen nöjd"
säljare på Bygdegatan 307

18 nov 2020

"Emma är en trevlig, engagerad och ambitiös mäklare som också var tillgänglig, lyhörd för våra önskemål och ofta gav snabb återkoppling. Vi kan verkligen rekommendera Emma som mäklare. "
säljare på Frälsenäsvägen 11

18 nov 2020

"Bra och mycket effektiv och alltid med ett glatt leende. Proffesionell och kan rekommendera Emma alltid. "
säljare på Herrgårdsgatan 8

02 nov 2020

"Trevlig tjej. Starkt engagerad på jobbet.
Full rekommendationer."
säljare på Munkhagsgatan 100

02 nov 2020

"Trevlig och glad tjej, starkt engagerad på jobbet. "
säljare på Plommonvägen 154

02 nov 2020

"Fantastisk mäklare, och även fotografen. Kul att träffa så proffsiga tjejer."
säljare på Nygatan 10

27 okt 2020

"Emma är en fantastisk mäklare. Väldig lyhörd och engagerad. Väldigt hjälpsam och positiv hela tiden. Jag rekommenderar henne verkligen. Skulle vi sälja/köpa något igen så emma först ut på listan som mäklare/"
säljare på Sandsättersvägen 12

26 okt 2020

"Vi är väldigt nöjda med försäljningen av vår lägenhet. Emma är en engagerad mäklare som verkligen ger sitt yttersta. "
säljare på Tränggatan 2

26 okt 2020

"Väldigt bra och trevlig mäklare. Engagerad, genuin och hade bra kommunikation under försäljningen. Rekommenderar starkt! "
säljare på Rosengatan 1A

20 okt 2020

"Jag är jättenöjd med Emma som mäklare. Jag prioriterade en bra och trygg affär för både mig och köparen. Emma lyssnade på det och överträffade alla mina förväntningar! "
säljare på Valkebogatan 16A

18 okt 2020

"Bra och engagerad från början till slutet. Svarar snabbt på frågor. Driven å supertrevlig mäklare kan varmt rekommendera Emma. "
säljare på Telestigen 7

10 okt 2020

"Vi kände oss väldigt trygga med Emma som vår mäklare. Hon är mycket kompetent och dessutom rolig att samarbeta med. "
säljare på Stallmästaregatan 55

19 sep 2020

"Helt fantastiskt mäklare! Driven som bara den, ger snabb återkoppling. Noggrann och gör det lilla extra.
Är väldigt imponerad och otroligt nöjd. Kommer inte använda någon annan mäklare. Söker man en professionell, trevlig och duktig mäklare är det Emma Borgström man ska snacka med. 10/10!! "
säljare på Karlebo 122

19 sep 2020

"Både köpt och sålt bostad via Emma och har varit väldigt nöjd i båda fallen. Väldigt trevlig som person och lätt att få tag i vilket är värt mycket enligt mig! 5/5"
säljare på Drottningtorget 5B

18 sep 2020

"Emma är en ambitiös mäklare, hon är bra på att skapa kontakt och lätt att tycka om! Vi upplevde att Emma gav ett proffsigt och avslappnat intryck när vi träffades första gången. Som förstagångssäljare kände vi oss trygga att sälja med Emmas hjälp, och kan varmt rekommendera andra att anlita henne!"
säljare på Johannes Magnus väg 32

17 sep 2020

"Emma är superbra, alltid tillgänglig och alltid glad. Hon är pålitlig och man känner sig trygg med henne! "
säljare på Skedagatan 8

25 aug 2020

"Vi fick direkt stort förtroende för Emma, vi är jättenöjda med all service och hennes trevliga bemötande. Vi rekommenderar henne varmt till alla, både vid köp och försäljning av bostad."
säljare på Fönvindsvägen 36

19 aug 2020

"Emma fick vår lägenhet såld innan visning, vi visste redan att Emma är en stjärna på sitt jobb och fick det bekräftat ännu en gång. Emma såg även till att vi hela tiden var uppdaterade med vad som hände genom hela processen. Rekommenderar Emma alla gånger om!!"
säljare på Kompanigatan 74

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
55
Villa
11
Radhus
2
Fritidshus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
52
Försäljningar
70
Försäljningsvärde
221 462 500 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
199 av 202 säljare
Emma satte rätt förväntningar på slutpriset
182 av 204 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
201 av 204 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
207 av 207 säljare

Emma på kartan.

382 tidigare annonser
3 bostäder till salu
209 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 550 000 kr
3 rum, 82 m²
31 097 kr/m²
Lägenhet, Linköping
3 181 kr/mån
1 595 000 kr
2 rum, 50 m²
31 900 kr/m²
Lägenhet, Linköping
2 625 kr/mån
1 250 000 kr
Tomt/Mark, Linköping

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 000 000 kr
Lägenhet Lambohov
+ 305 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Emma är driven, otroligt snabb på återkoppling och lätt att få tag på.
Hon lyckades också förmedla en känsla av entusiasm och positivitet till 100% i sin kommunikation som nog också smittade av sig till köpare."
3 700 000 kr
Lägenhet
4 rum, 105 m²
2 675 000 kr
Fritidshus Kristineberg
+ 780 000 kr
1 rum, 60 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 180 000 kr
Villa Bankekind
5 rum, 107 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det var vår andra försäljning och också andra gången vi hade Emma som mäklare. Det var ett enkelt val att välja Emma igen!
Emma har mycket härlig energi. Hon lägger stort fokus på sitt arbete och hon finns att nå hela tiden. Upplever att hon tar sina uppdrag på allvar till 100%.
Säljer vi igen så ringer vi definitivt Emma! "
2 030 000 kr
Lägenhet Gottfridsberg
-65 000 kr
2 rum, 54,5 m²
Utropspris: 2 095 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.