Emma Andersson Hejll

Profilbild för Emma Andersson Hejll
Säljarfavorit
Emma Andersson Hejll
5.0 / 5
(91 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
30 st
98 820 000 kr

Bakgrund

Emma Andersson Hejll jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-07-05. Emma har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2019. Emma har enligt vår statistik haft 36 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 115 840 000 kr.

Presentation

Din bostadsaffär kommer att vara en av de absolut största affärerna du gör i ditt liv. För att den ska bli så bra som möjligt krävs det en mäklare med ett stort personligt engagemang, noggranna förberedelser och en genomtänkt plan som är anpassad efter just din bostad!

Det som driver mig är att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar genom en nivå av service ni aldrig tidigare varit med om. Går ni i tankar om bostadsmarknaden, värdering, försäljning eller köp av bostad hjälper jag er gärna vidare. Det vore superroligt att få representera dig i din nästa bostadsaffär.

Slå mig gärna en signal eller kom förbi vårt mysiga kontor så bjuder vi på en kopp kaffe så berättar jag mer!

Säljare om Emma.

06 apr 2021

"Emma är din drömmäklare! Trevlig, ärlig, påläst, en problemlösare, duktig med människor, en vass säljare med ett extrasinne för design, bild och kreativitet. Emma har varit en fantastisk rådgivare, bollplank, visionär och partner i försäljningen av min lägenhet. Hon ser både säljare, köpare och möjligheter och gör det bästa av varje moment. Hon har ett öga för detaljer och allt extra, vilket gör allting mycket lättare och bättre i processen. Hon är tydlig, rak, ärlig och pedagogisk. Tror på sig själv och har höga mål. Ingen var i närheten av Emmas karisma och metod efter att ha träffat flera av de lokala mäklarna. Emma levde upp till höga förväntningar och mål och överträffade i varje steg av processen. Är verkligen supernöjd och det känns extra bra att Emma gav ett tryggt och proffsigt intryck till alla involverade parter, inte bara mig som säljare. Om du vill ha en mäklare som levererar, välj Emma! "
säljare på Stopvägen 83

02 apr 2021

"Vi är supernöjda med Emmas insa"
säljare på Gustav III:s väg 68

29 mar 2021

"Var supernöjd med Emma från början till slut. Hon hjälpte mig genomföra en smidig affär och hade stenkoll på allt. Kände mig så trygg med henne genom hela processen och hon tog hand om allt - så lyxigt! Kan varmt rekommendera att anlita henne. "
säljare på Grundläggarvägen 35

29 mar 2021

"Vi kunde inte valt en bättre mäklare. Emma är otroligt lyhörd och professionell i sitt bemötande. Hon gjorde ett fantastiskt jobb att sälja vår lägenhet för ett otroligt bra pris och skötte processen så smidigt och så snyggt.
Vi rekommenderar Emma till alla! "
säljare på Svartviksslingan 6

28 mar 2021

"Rekommenderar Emma varmt. Hon är proffsig, trevlig och höll mig kontinuerligt uppdaterad. Är väldigt nöjd över hennes insats och hon överträffade mina förväntningar avseende försäljningen av min bostad. "
säljare på Synålsvägen 7

08 mar 2021

"Snabb och smidig försäljning."
säljare på Gustavslundsvägen 149P

24 feb 2021

"Det var svårt att bedöma ett bra pris eftersom nästan inga våningar sålts i fastigheten den senaste tiden. "
säljare på Gustavslundsvägen 149E

24 feb 2021

"Emma var engagerad i vår försäljning från start till mål och höll oss kontinuerligt uppdaterade om läget. Emma överträffade alla våra förväntningar i vår senaste försäljning. Min rekommendation: ta kontakt med Emma om du ska sälja ditt boende i Bromma. "
säljare på Tranebergsvägen 95

22 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Emma, mycket nöjd med hennes insats."
säljare på Gubbkärrsvägen 29D

25 jan 2021

"Emma har gjort ett fantastiskt jobb i försäljningen av vår lägenhet! Vi var väldigt noga med att välja vår mäklare och hade väldigt bra känsla om Emma från första början. Men hon lyckades att överträffa alla våra höga förväntningar genom att leverera "extra allt". Hon är väldigt lätt att göra med, kan sin sak, super professionell och väldigt tillgänglig - vilket gjorde vår försäljning väldigt smidig. Om vi kommer sälja igen i Bromma så kommer det definitivt bli Emma igen! "
säljare på Knypplerskevägen 11

20 jan 2021

"Kan inte ge något annat än alla mina rekommendationer till Emma Andersson Hejll och SMH som sålde vår lägenhet. Från första början var det ett varmt och personligt möte, med en otrolig proffessionalitet, som gjorde att vi trygga tog oss igenom processen. Fantastiska foton från hennes fotograf, en enorm lokalkännedom och förståelse för marknaden gjorde att hon kunde maxa vår försäljning. Kommer definitivt anlita henne igen vid behov!"
säljare på Tranebergsvägen 43

19 jan 2021

"Emma är fantastiskt lätt att samarbeta med. Hon är drivande och gör verkligen allt för att försäljningen ska bli så bra som möjligt, både innan, under och efter köpet. Jag kan starkt rekommendera Emma som mäklare. "
säljare på Arkitektvägen 28

18 jan 2021

"Mäklaren Emma Andersson Hejll var mycket professionell och hade därtill ett lättsamt och vänligt bemötande !"
säljare på Ålstensgatan 9

18 jan 2021

"Jag sålde min lägenhet med hjälp av Emma Andersson Hejll. Vid valet av mäklare var jag noga med att hitta någon som känns bra både för mig som säljare och som inger förtroende hos kommande spekulanter och köpare. Jag har fått ett genomgående oerhört kompetent, korrekt, tryggt och trevligt bemötande genom hela processen. Hon har alltid tagit sig tid och kommer med kloka svar och råd. Jag är verkligen glad att valet föll på Emma och jag skulle utan minsta tvekan välja henne vid eventuell framtida försäljning!"
säljare på Gustavslundsvägen 165

15 jan 2021

"Gjorde ett toppenjobb. Var smidig, tydlig och tillgänglig!"
säljare på Ödmårdsvägen 7

13 jan 2021

"Andra lägenheten som Emma sålt åt mig. Den här gången ett mycket svårsålt objekt men Emma visade stort tålamod och var positiv genom hela försäljningen och gjorde ett fantastiskt jobb. Jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Elias Lönnrots väg 9A

05 jan 2021

"Jag rekommenderar varmt Emma. Hon var bra på att kommunicera, professionell i sin hantering av både mig som säljare och i dialog med köpare och duktig på förhandling. Vi hade en kort tidplan som fungerade felfritt tack vare Emmas engagemang. "
säljare på Kinnekullevägen 40

05 jan 2021

"Emma var fantastisk! Vi kom från en mindre bra upplevelse med en tidigare mäklare, där vi hade fått 0 besök på en visning.
Sedan valde vi Emma och hon sålde lägenheten till ett högre pris än vi förväntat innan vi ens hunnit ha en visning!
Hon var lyhörd och hjälpte till med allt tänkbart, det var bara att släppa allt och bli underlättad av henne tills allt var klart och vi var nöjda.
Lägenhetsaffärer brukar vara förknippat med ångest för mig, men Emma löste allt perfekt!
Högsta betyg!"
säljare på Vänskapsvägen 45

24 nov 2020

"Emma Andersson Hejll är rätt person på rätt plats. Hon har framförhållning, är service-minded och mycket organiserad och kommer med snabb feedback. Hon ser detaljer, både stora och små. Jag skulle aldrig tveka att anlita Emma igen och rekommenderar henne varmt."
säljare på Tranebergsvägen 54

19 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Mäklarhuset och Emma Andersson Hejl, engagerad, professionell och lyhörd."
säljare på Hallebergsvägen 25

06 nov 2020

" Vi är extremt nöjda med Emma som mäklare! Professionell från början till slut och superbra koll på allt. Vi har känt oss väldigt trygga under hela processen och är mycket nöjda med slutresultatet. Kommer definitivt anlita henne när det är dax att sälja igen. "
säljare på Fältspatvägen 5B

06 nov 2020

"Vi valde Emma för att hennes förhandlingsglädje, positiva energi och säljvilja fullkomligen överträffade våra förväntningar hos en mäklare!
Det märks när en person brinner för något och det är definitivt något som speglade Emmas engagemang genom hela försäljningen.
Emma drev försäljningen professionellt och tryggt genom hela processen med en otroligt bra återkoppling. Hon har under hela processen visat sådan drivkraft och mottagande att få oss som säljare känna oss hörda och tillfredsställda under hela processen. Vi insåg väldigt snabbt att Emma var den rätta mäklaren för oss och hon levererade på ett utmärkt sätt.
Vi är glada att vi valde en stjärna som Emma och vi kommer att framöver alltid rekommendera Emma som mäklare!"
säljare på Kvarnbacksvägen 105

03 nov 2020

"Jag var väldigt nöjd med samarbetet med Emma Andersson Hejll. Mycket proffsig och lyhörd inför mina önskemål. Rekommenderar starkt!"
säljare på Mössebergsvägen 5

03 nov 2020

"Jag kan å det varmaste rekommendera Emma Andersson Hejll. Otroligt professionell och engagerad."
säljare på Arkitektvägen 47

21 okt 2020

"Emma är en fantastisk person och mäklare! Emma har förmågan att vara otroligt professionell i sin yrkesroll och samtidigt vara en av de trevligaste och härligaste person vi mött på länge.
Vi är väldigt glada att vi valde Emma som mäklare till försäljningen av vår lägenhet och rekommenderar henne starkt!"
säljare på Spannvägen 26

16 okt 2020

"Emma är driven, engagerad, tillmötesgående, hon känner in situationen och jobbar hårt. Finns en anledning till varför hon är Tranebergs mest anlitade mäklare.
Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Tranebergsvägen 54

15 okt 2020

"Jag vill varmt rekommendera Emma Andersson Hejll som varit vår mäklare i försäljningen av vår lägenhet i Traneberg. Hon skapar snabbt förtroende eftersom hon är otrolig professionnell och engagerad. Hon har lyssnat verkligen på vad vi var ute efter och löst allt snabbt och med kvalité. Väldigt nöjd!"
säljare på Tranebergsvägen 39

27 sep 2020

"Jag kan verkligen rekommendera Emma :)"
säljare på Aspstigen 6

25 sep 2020

"Emma la ner extra tid och engagemang för att hjälpa oss med en snabb försäljningsprocess enligt våra önskemål. Vi är väldigt nöjda med Emma och hennes engagemang under processen."
säljare på Primusgatan 54

17 sep 2020

"Genom personligt engagemeng och satsning på att vi skulle ha bästa förutsättningar vid försäljning överträffade vi våra mål vad gäller priset! Fantastiskt bra jobb!"
säljare på Sareksvägen 14

17 sep 2020

"Emma var det självklara valet för mig när jag valde mäklare! Hon är väldigt engagerad utan att vara pushig. Alltid glad, positiv och lyhörd. Jag kände direkt att min lägenhet var i goda händer hos henne! "
säljare på Galonvägen 30

31 aug 2020

"Emma var otroligt lätt att ha att göra med, snabb på att återkoppla och genomförde affären på ett bra sätt. Vi kan på alla plan rekommendera henne som mäklare! "
säljare på Primusgatan 54

20 aug 2020

"Emma är engagerad, målinriktad, professionell och lätt att ha och göra med! "
säljare på Tallbacksvägen 12

18 aug 2020

"Emma är otroligt professionell och lyhörd, vi fick 100% support genom hela vår säljresa och vi kan verkligen rekommendera att anlita henne."
säljare på Kinnekullevägen 41

05 aug 2020

"Lätt att kommunicera med, snabb återkoppling vid frågor och kontaktförsök, jättetrevlig! "
säljare på Spångavägen 8

24 jul 2020

"Vid försäljning av vår lägenhet i Traneberg, Bromma anlitade vi Emma Andersson Hejll genom rekommendation. Emma är en mycket lyhörd, professionell och målinriktad mäklare. Hon ledde oss genom försäljningen med en mycket bra process, tips, råd, trygghet och kommunikation. Vi kände sedan vårt första möte en genuin värme från en person som verkligen vill lyckas. Genom rekommendationen visste vi att Emma skulle vara bra, men hon lyckades överträffa förväntningarna. Stort tack Emma!"
säljare på Minnebergsvägen 12

21 jul 2020

"Emma Anderson Hejll hade alla uppfyllde alla våra förväntningar och mer därtill när hon sålde vår bostadsrätt i Minneberg. Ett superproffs med fingertoppskänsla och en fantastisk strateg. Vi rekommenderar henne varmt."
säljare på Svartviksslingan 67

21 jul 2020

"Gav ett mycket trevligt och sympatiskt intryck. En mycket proffsig hantering av försäljningen. Hon ordnade med stylist och slutresultatet på lägenheten blev betydligt högre.
En riktig toppen mäklare som vi mycket varmt rekommenderar."
säljare på Murarvägen 13

01 jul 2020

"Emma var enkel att ha att göra med. Hon förstod precis vad jag ville nå med försäljningen och hon såg till att vi nådde vårat mål. Hon gav sig inte förrän vi var där! Engagerad, driven och kunnig. Kände mig väldigt trygg med henne."
säljare på Tranebergsvägen 8

28 jun 2020

"Jag kan varmt rekommendera Emma Andersson Hejll som mäklare, hon har gett det lilla extra som ibland behövs för att ens bostad ska få bästa exponering och marknadsföring! Min dotter sa att hon gärna vill anlita Emma när hon själv kliver in på bostadsmarknaden."
säljare på Tunnlandsvägen 91

24 jun 2020

"Emma är mycket kunnig och proffsig."
säljare på Sulitelmavägen 15

23 jun 2020

"Emma har mycket energi och var lyhörd och tillmötesgående. Kändes samtidigt professionell och kunnig. Hög social kompetens. Om vi någonsin säljer igen skulle jag välja Emma och kan varmt rekommendera henna"
säljare på Dalgången 4

11 jun 2020

"Jag sålde min första lägenhet och var därmed inte så insatt i hur allt skulle gå till men Emma var så lugn och saklig och gjorde hela processen väldigt lätt. Hon var kunnig i området och hela tiden ärlig med allt runt omkring och även hennes förväntningar på försäljningen. Jag kände mig trygg att ringa när som om minsta lilla och hon tog sig dig att svara på alla mina frågor. Jag fastnade för Emma redan första mötet då jag såg hennes glädje och passion för jobbet. Jag fick förtroende direkt. Jag skulle verkligen rekommendera Emma! "
säljare på Vidängsvägen 47

09 jun 2020

"Emma Andersson Hejll är proffsig, trygg och väldigt trevlig och inkännande. Kände oss trygga och välinformerade under hela processen. Helt klart ett toppenval av mäklare!"
säljare på Minnebergsvägen 12

26 maj 2020

"Har ett mycket professionellt bemötande i kombination med en ödmjuk attityd. Vi uppskattade att hon är rak och tydlig, men med en respektfull och informativ kommunikation. Hon är mycket kompetent och driven. Hon gav oss goda tips och råd inför försäljningen. Trots rådande marknadsläge, så fick hon till en lyckad försäljning, som vi är väldigt nöjda och belåtna med. Inte nog med det. Hon hjälpte och guidade oss även i processen med att köpa vår nya bostadsrätt. Där även säljaren i nästa led var mycket nöjd. Vi kommer absolut att använda henne igen om vi behöver i framtiden. Rekommenderar verkligen Emma!"
säljare på Margretelundsvägen 82

11 maj 2020

"Den som går i tankar att kontakta en mäklare för att få hjälp och guidning till att hitta alt. sälja en bostad, kontakta gärna Emma Andersson Hejll på Svenska Mäklarhuset.
Själv har jag tidigare mångfaldiga erfarenheter av mäklare och Emmas entusiasm och hur effektivt hon arbetar är ur mitt perspektiv, helt unikt!"
säljare på Strålgatan 29

29 apr 2020

"Hon sålde nog in vår lägenhet lite för mycket prismässigt första gången hon var här, men hon kan ju inte hjälpa att Corona kom sedan och drog ned priset en aning. Överlag är vi så nöjda med priset, vi fick mer än många andra i området."
säljare på Kinnekullevägen 51

22 mar 2020

"Emma gav mig rimliga förväntningar på slutpriset men överträffade dem stort :)"
säljare på Broderivägen 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
115 840 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
86 av 90 säljare
Emma satte rätt förväntningar på slutpriset
83 av 91 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
91 av 91 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
91 av 91 säljare

Emma på kartan.

110 tidigare annonser
6 bostäder till salu
91 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

1 995 000 kr
1 rum, 37 m²
53 918 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 219 kr/mån
2 150 000 kr
2 rum, 42 m²
51 190 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 553 kr/mån
3 250 000 kr
2 rum, 56,5 m²
58 035 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 217 kr/mån
2 350 000 kr
2 rum, 52 m²
45 192 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 567 kr/mån
2 300 000 kr
1 rum, 33 m²
69 696 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 613 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Alvik
3 rum, 61 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Nockebyhov
4 rum, 105 m²
Utropspris: 5 850 000 kr
4 075 000 kr
Lägenhet Ulvsunda
+ 325 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Abrahamsberg
+ 450 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Emma är din drömmäklare! Trevlig, ärlig, påläst, en problemlösare, duktig med människor, en vass säljare med ett extrasinne för design, bild och kreativitet. Emma har varit en fantastisk rådgivare, bollplank, visionär och partner i försäljningen av min lägenhet. Hon ser både säljare, köpare och möjligheter och gör det bästa av varje moment. Hon har ett öga för detaljer och allt extra, vilket gör allting mycket lättare och bättre i processen. Hon är tydlig, rak, ärlig och pedagogisk. Tror på sig själv och har höga mål. Ingen var i närheten av Emmas karisma och metod efter att ha träffat flera av de lokala mäklarna. Emma levde upp till höga förväntningar och mål och överträffade i varje steg av processen. Är verkligen supernöjd och det känns extra bra att Emma gav ett tryggt och proffsigt intryck till alla involverade parter, inte bara mig som säljare. Om du vill ha en mäklare som levererar, välj Emma! "
3 800 000 kr
Lägenhet Traneberg
3 rum, 59 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi kunde inte valt en bättre mäklare. Emma är otroligt lyhörd och professionell i sitt bemötande. Hon gjorde ett fantastiskt jobb att sälja vår lägenhet för ett otroligt bra pris och skötte processen så smidigt och så snyggt.
Vi rekommenderar Emma till alla! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.