Emma Andersson Hejll

Profilbild för Emma Andersson Hejll
Säljarfavorit
Emma Andersson Hejll
5.0 / 5
(241 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
32 st
88 705 000 kr

Bakgrund

Emma Andersson Hejll jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-07-05. Emma har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2019. Emma har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 133 250 000 kr.

Presentation

Din bostadsaffär kommer att vara en av de absolut största affärerna du gör i ditt liv. För att den ska bli så bra som möjligt krävs det en mäklare med ett stort personligt engagemang, noggranna förberedelser och en genomtänkt plan som är anpassad efter just din bostad!

Det som driver mig är att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar genom en nivå av service ni aldrig tidigare varit med om. Går ni i tankar om bostadsmarknaden, värdering, försäljning eller köp av bostad hjälper jag er gärna vidare. Det vore superroligt att få representera dig i din nästa bostadsaffär.

Slå mig gärna en signal eller kom förbi vårt mysiga kontor så bjuder vi på en kopp kaffe så berättar jag mer!

Säljare om Emma.

24 jan 2023

"Emma var i vår försäljning;
- Lyhörd för våra behov
- Strategisk i planering av försäljning
- En vass förhandlare
- Oerhört målinriktad och triggad av en utmaning
- Väldigt trevlig, påläst och professionell på alla plan
Vi rekommenderar starkt att sälja med Emma!"
"Emma var i vår försäljning;
- Lyhörd för våra behov
- Strategisk i planering av försäljning
- En vass förhandlare
- Oerhört målinriktad och triggad av en utmaning
- Väldigt trevlig, påläst och professionell på alla plan
Vi rekommenderar starkt att sälja med Emma!"
Läs mer
säljare på Sulitelmavägen 4

10 jan 2023

"Fantastic. Extremely professional. Helped me get a good price in a bad market. Very satisfied with Emma's work and would recommend her to anyone hoping to sell in Bromma. "
säljare på Klädesvägen 42

30 dec 2022

"Jag hade flertalet mäklare på besök innan jag bestämde mig för Emma. Anledningen till att jag valde henne till slut var att flertalet vänner varit på visning för henne och lämnade väldigt goda betyg.
Vid första mötet ingav hon kunskap, och proffessionalitet men framförallt var hon lyhörd och för..."
"Jag hade flertalet mäklare på besök innan jag bestämde mig för Emma. Anledningen till att jag valde henne till slut var att flertalet vänner varit på visning för henne och lämnade väldigt goda betyg.
Vid första mötet ingav hon kunskap, och proffessionalitet men framförallt var hon lyhörd och förstod exakt hur vi ville genomföra försäljningen.
Genom hela processen har hon varit ärlig och väldigt skicklig i sin kommunikation vilket gynnar både säljare och köpare."
Läs mer
säljare på Klintbacken 1

21 dec 2022

"Emma gav ett väldigt gott intryck från början till slut och levererade precis det hon lovat. "
säljare på Kinnekullevägen 47

20 dec 2022

"Mkt engagerad, kunnig och lyhörd! Kan varmt rekommendera Emma. "
säljare på Sareksvägen 14

02 dec 2022

"Överlägsen! Finns nog inget bättre ord att använda för att beskriva Emma Anderssons kompetens, bemötande & intresse för kundens bästa. Jag har köp lägenhet av Emma och anlitat henne för försäljning så jag vet att man känner sig 100% trygg i alla lägen med Emma. Förresten, Oslagbar, Fantastisk oc..."
"Överlägsen! Finns nog inget bättre ord att använda för att beskriva Emma Anderssons kompetens, bemötande & intresse för kundens bästa. Jag har köp lägenhet av Emma och anlitat henne för försäljning så jag vet att man känner sig 100% trygg i alla lägen med Emma. Förresten, Oslagbar, Fantastisk och Enastående är tre andra ord som också kan används för att beskriva hennes leveransnivå och bemötande. En inspirerande människa är du Emma! Tack för all hjälp!"
Läs mer
säljare på Kinnekullevägen 40

01 dec 2022

"Jag är extremt nöjd med Emma. Man märker att hon brinner för sitt yrke. Rekommenderas starkt!"
säljare på Klädesvägen 28

26 nov 2022

"Finner knappt ord för att beskriva min upplevelse av Emma Andersson Hejll som mäklare - hon överträffar alla förväntningar man har och lite till. Genuin, snäll, lyhörd, bra på att följa upp och hålla en uppdaterad, proffsig, otroligt bra på att förhandla - ja, listan kan göras lång och det kommer..."
"Finner knappt ord för att beskriva min upplevelse av Emma Andersson Hejll som mäklare - hon överträffar alla förväntningar man har och lite till. Genuin, snäll, lyhörd, bra på att följa upp och hålla en uppdaterad, proffsig, otroligt bra på att förhandla - ja, listan kan göras lång och det kommer ändå inte räcka till för att beskriva hur bra Emma är.
Slutpriset blev precis vad vi behövde och Emma lyckades få till 4 mån tillträde så vi har nog med tid för att hitta nytt. Hur lyckas man med det omöjliga? Fråga Emma! "
Läs mer
säljare på Ulvsundavägen 44

20 nov 2022

"Vi är så glada över att ha valt Emma som mäklare. Hon är engagerad, kunnig, otroligt hjälpsam och vi kände verkligen att vi var i trygga händer från start. Vi kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Kebnekaisevägen 13

12 nov 2022

"Jag fick en väldigt positiv uppfattning av Emma under köpprocessen och hon var därför det självklara valet när det var dags att sälja min lägenhet. Emma har överträffat mina förväntningar när det kommer till försäljningen av min bostad. Sätter rimliga mål, transparent och säkerställde att lägenhe..."
"Jag fick en väldigt positiv uppfattning av Emma under köpprocessen och hon var därför det självklara valet när det var dags att sälja min lägenhet. Emma har överträffat mina förväntningar när det kommer till försäljningen av min bostad. Sätter rimliga mål, transparent och säkerställde att lägenheten blev såld inom önskad tidsram och prisbild i den här marknaden!
"
Läs mer
säljare på Kinnekullevägen 42

10 nov 2022

"En av de absolut bästa i alla avseenden. "
säljare på Lövåsvägen 21

07 okt 2022

"Emma har varit driven och framåt sedan första mötet. Hon har hållit oss uppdaterade genom hela processen och ansträngt sig extra för att få spekulanter till vår visning och därefter för att få igång budgivningen. Det har hela tiden funnits en tydlig plan som Emma har kommunicerat med oss för att ..."
"Emma har varit driven och framåt sedan första mötet. Hon har hållit oss uppdaterade genom hela processen och ansträngt sig extra för att få spekulanter till vår visning och därefter för att få igång budgivningen. Det har hela tiden funnits en tydlig plan som Emma har kommunicerat med oss för att vi ska känna oss trygga, vilket vi har gjort. Emmas förmåga att förhandla gjorde absolut skillnad för vårt slutpris och hela försäljningen har därmed gått bättre än förväntat. Kan varmt rekommendera Emma vidare!"
Läs mer
säljare på Gubbkärrsvägen 19B

26 sep 2022

"Emma är en otroligt duktig mäklare och vi hade inte kunnat bli mer nöjda över vårt val. Hon gjorde ett fantastiskt jobb från början till slut och vi kände oss så trygga genom hela processen. Att inte anlita Emma i Bromma är en stor miss - jag tror genuint inte att det går att hitta någon bättre. ..."
"Emma är en otroligt duktig mäklare och vi hade inte kunnat bli mer nöjda över vårt val. Hon gjorde ett fantastiskt jobb från början till slut och vi kände oss så trygga genom hela processen. Att inte anlita Emma i Bromma är en stor miss - jag tror genuint inte att det går att hitta någon bättre. Nu under en tuff marknad visar det ännu mer vilka mäklare som är duktiga på sitt jobb och vilka som eventuellt bara ”glidit” med under senaste årets prishöjningar - och Emma lyckas även på denna marknad leverera över förväntan. Även våra köpare blev extremt förtjusta och nöjda med Emma - så helt enkelt en otroligt lyckad bostadsaffär! "
Läs mer
säljare på Hallebergsvägen 18

25 sep 2022

"Emma var lyhörd och engagerad i min försäljning. Vi hade även en god kommunikation genom hela processen. Hon använde sig av smarta metoder på visningar som uppskattades! "
säljare på Tranebergsvägen 118

23 sep 2022

"Emma är en trevlig, positiv och vänlig person. Hon har kunskap kring område och bostadsföreningen. Försäljningen gick bra och jag är nöjd."
säljare på Stramaljvägen 4

21 sep 2022

"Mycket trevlig och tillmötesgående. Goda kunskaper kring område och bostadsförening."
säljare på Svartviksslingan 77

20 sep 2022

"Proffsigt, tillmötesgående och vänligt bemötande! Mäklare Emma Andersson Hejll gjorde ett ypperligt arbete och var tillgänglig och förstående genom hela processen. Jag är supernöjd och kan rekommendera henne samt Mäklarhuset Bromma varmt."
säljare på Bårdgränd 16

18 sep 2022

"Vänlig, positiv och professionell. Emma har ett mycket trevligt sätt samt är mycket engagerad och kunnig om bostadsmarknaden under en mycket skakig tid. Försäljningen gick också smidigt och jag fick tydlig information under hela processen. Mycket nöjd och vill varmt rekommendera Emma."
"Vänlig, positiv och professionell. Emma har ett mycket trevligt sätt samt är mycket engagerad och kunnig om bostadsmarknaden under en mycket skakig tid. Försäljningen gick också smidigt och jag fick tydlig information under hela processen. Mycket nöjd och vill varmt rekommendera Emma."
Läs mer
säljare på Tranebergsvägen 43

07 sep 2022

"Emma är en riktigt drömmäklare - målinriktad, noggrann, lyhörd, energisk och kunnig. Jag kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen. Toppbetyg på alla punkter!"
säljare på Tranebergsvägen 107

31 aug 2022

"Emma Andersson Hejll är en mycket sympatisk och kunnig mäklare. Hon har ett behagligt, vinnande, inkännande och förtroendeingivande sätt och är samtidigt knivskarp i förhandlingar när det gäller. Emma har en särskild förmåga att läsa av kunderna och få till fördelaktiga avslut. Hon får våra bästa..."
"Emma Andersson Hejll är en mycket sympatisk och kunnig mäklare. Hon har ett behagligt, vinnande, inkännande och förtroendeingivande sätt och är samtidigt knivskarp i förhandlingar när det gäller. Emma har en särskild förmåga att läsa av kunderna och få till fördelaktiga avslut. Hon får våra bästa rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Ålstensgatan 21

31 aug 2022

"Emma var toppen genom hela processen! Hon var tydlig, hjälpsam och jag kände mig alltid trygg. Jag följde alla hennes råd och fick tillslut ett högre pris än vad jag hade vågat hoppas på tack vare henne :)"
säljare på Kinnekullevägen 38

31 aug 2022

"Emma är fantastisk - smart, trevlig och duktig! En väldigt bra mäklare som vi gärna rekommenderar och anlitar igen. Väldigt duktig på att kommunicera."
säljare på Gustavslundsvägen 149P

30 aug 2022

"Vi är mycket nöjda med Emma, hon har varit fantastisk i hela processen. Bra på att återkoppla och hålla oss informerade hela tiden. Och vi är mycket nöjda med resultatet. "
säljare på Gustavslundsvägen 149P

06 jul 2022

"Vi är mycket nöjda med Emmas insats under vår försäljning! Vi önskade sälja underhand och detta lyckades hon med till ett slutpris vi också var nöjda med. Försäljningen gick också väldigt fort och smidigt vilket också var viktigt för oss. Rekommenderar henne varmt! "
"Vi är mycket nöjda med Emmas insats under vår försäljning! Vi önskade sälja underhand och detta lyckades hon med till ett slutpris vi också var nöjda med. Försäljningen gick också väldigt fort och smidigt vilket också var viktigt för oss. Rekommenderar henne varmt! "
Läs mer
säljare på Synålsvägen 25

01 jul 2022

"Jag är mycket nöjd med insatsen från Emma Andersson-Hejll. Hon var mycket engagerad och lyhörd, lyssnade på mina önskemål och tankar. Hon höll mig väl uppdaterad under processens gång. "
säljare på Tranebergsplan 8B

30 jun 2022

"Vi fick precis det stöd vi behövde hela vägen och kunde inte vara mer nöjda med processen och slutpriset. Vi kan varmt rekommendera Emma till vemsomhelst!"
säljare på Bävervägen 44

28 jun 2022

"Emma är en grym mäklare och även superhärlig som person. Hon har varit extremt engagerad under försäljningen och visat på stor kompetens. Är väldigt tacksam för den tydlighet och tillgänglighet hon haft under försäljningen!"
säljare på Kebnekaisevägen 13

28 jun 2022

"Emma är riktigt duktig på det hon gör. Hon är vass, målmedveten och har en riktigt bra inställning till uppdraget."
säljare på Spetsvägen 35

27 jun 2022

"Jag kan verkligen rekommendera Emma som mäklare. Hon är otroligt professionell och höll mig hela tiden uppdaterad. Jag blev rekommenderad att anlita henne och det är jag väldigt glad för. Kände mig trygg i hela säljprocessen. "
säljare på Arkitektvägen 43

27 jun 2022

"Allt har gott väldigt smidigt,Emma har hållit mig uppdaterad jag har känt mig jätte trygg .Jag kan med varmt hjärta rekommendera Emma."
säljare på Margretelundsvägen 84

27 jun 2022

"Fantastisk!"
säljare på Tranebergsvägen 95

07 jun 2022

"Vi valde mellan flera och vårt val föll mycket på engagemanget och känslan av att Emma verkligen ville sälja just vår lägenhet, vilket vi inte hade fel i. Proaktiv kring visning och budgivning samt trygg och bra koll på helheten gör att vi starkt kan rekommendera Emma!"
"Vi valde mellan flera och vårt val föll mycket på engagemanget och känslan av att Emma verkligen ville sälja just vår lägenhet, vilket vi inte hade fel i. Proaktiv kring visning och budgivning samt trygg och bra koll på helheten gör att vi starkt kan rekommendera Emma!"
Läs mer
säljare på Primusgatan 53

30 maj 2022

"Emma är en fantastisk mäklare som passade oss perfekt, och som jag verkligen kan rekommendera. Alltid trevlig, personlig, positiv, intresserad och lyhörd för kundens önskemål och behov, samtidigt realistisk och uppriktig. Vi har känt stort förtroende genom hela processen, vilket visade sig helt r..."
"Emma är en fantastisk mäklare som passade oss perfekt, och som jag verkligen kan rekommendera. Alltid trevlig, personlig, positiv, intresserad och lyhörd för kundens önskemål och behov, samtidigt realistisk och uppriktig. Vi har känt stort förtroende genom hela processen, vilket visade sig helt rätt. Emma hjälpte oss att äntligen få i hamn ett byte från mindre till större bostad på ett sätt som blev optimalt och tryggt för oss, dessutom mitt i en ny och osäker marknad. Vi är så glada och tacksamma för det! Emma ger intrycket av att verkligen tycka om sitt jobb, och att vilja hjälpa till på bästa sätt. Varmaste rekommendationer!!! "
Läs mer
säljare på Synålsvägen 5

26 maj 2022

"Positiv, kunnig, flexibel och ärlig!"
säljare på Tranebergsvägen 39

11 maj 2022

"Jag har blivit en återkommande kund hos Emma och ännu en gång överträffar hon mina förväntningar. Emma är en varm, lyhörd och professionell mäklare.
Hon lyssnar på både behov och önskemål, lägga upp en plan och leverera i sitt genomförande. Utan tvekan rekommenderar jag Emma Andersson Hejll till ..."
"Jag har blivit en återkommande kund hos Emma och ännu en gång överträffar hon mina förväntningar. Emma är en varm, lyhörd och professionell mäklare.
Hon lyssnar på både behov och önskemål, lägga upp en plan och leverera i sitt genomförande. Utan tvekan rekommenderar jag Emma Andersson Hejll till alla!
"
Läs mer
säljare på Porfyrvägen 28

10 maj 2022

"På en mer svajig, skakig marknad som vi nu upplever i Stockholm märks det så tydligt vad du verkligen går för som mäklare. 2020-2022 har varit ett oförskämt bra "säljar-år" där i stort sett alla mäklare sett ut som superstars med rekordförsäljningar till höger o vänster. Av den anledningen vill v..."
"På en mer svajig, skakig marknad som vi nu upplever i Stockholm märks det så tydligt vad du verkligen går för som mäklare. 2020-2022 har varit ett oförskämt bra "säljar-år" där i stort sett alla mäklare sett ut som superstars med rekordförsäljningar till höger o vänster. Av den anledningen vill vi lyfta fram Emmas insats i vår försäljning till något alldeles extra! Trots omvärldsfaktorer som skapar ordentligt huvudbry på marknaden lyckades Emma genomföra en rekordförsäljning på mindre än en vecka där hon visar prov på både oerhörd flexibilitet, extremt skarpa förhandlingsförmågor men också stor respekt får våra högt ställda krav och önskemål - allt detta med ett genuint intresse för affärens bästa. Kort o gott; Emma är den starkast lysande stjärnan på Brommas mäklarhimmel idag! /Erica & Gustav "
Läs mer
säljare på Sulitelmavägen 37

10 maj 2022

"Emma Andersson Hejll sålde min lägenhet i Riksby, kan inte vara mer nöjd! Verkligen mitt i prick genom hela resan! "
säljare på Galonvägen 39

07 maj 2022

"Jag kan varmt rekommendera att du anlitar Emma när du ska sälja din bostad. Hon har ett vänligt och professionellt bemötande och det var lätt att känna tillit till hennes förmåga att på bästa sätt ordna med försäljningen av bostad. Hon ordnade med allt det praktiska och gav snabb respons när jag ..."
"Jag kan varmt rekommendera att du anlitar Emma när du ska sälja din bostad. Hon har ett vänligt och professionellt bemötande och det var lätt att känna tillit till hennes förmåga att på bästa sätt ordna med försäljningen av bostad. Hon ordnade med allt det praktiska och gav snabb respons när jag undrade över något. Emma har allt det man söker hos en mäklare när man ska göra sin kanske viktigaste affär i livet.
/Mats"
Läs mer
säljare på Arkitektvägen 85

30 apr 2022

"Kan verkligen rekommendera Emma! Så proffsig, trevlig och kunnig! Hon stöttade oss genom hela processen och försäljningen gick verkligen smidigt.
Toppenbetyg från oss!"
säljare på Tunnlandsvägen 3

28 apr 2022

"Emma var ett suveränt stöd genom hela processen. Mycket kunnig och gav ett väldigt pålitligt intryck. Engagemanget var högt och jag kände mig väldigt trygg med att lägga uppdraget på att sälja min lägenhet till Emma. Kan varmt rekommendera henne till vem som helst som vill sälja sin bostad. "
"Emma var ett suveränt stöd genom hela processen. Mycket kunnig och gav ett väldigt pålitligt intryck. Engagemanget var högt och jag kände mig väldigt trygg med att lägga uppdraget på att sälja min lägenhet till Emma. Kan varmt rekommendera henne till vem som helst som vill sälja sin bostad. "
Läs mer
säljare på Tranebergsvägen 39

22 apr 2022

"Vi hade möten med några mäklare men valde Emma av anledningen att hon verkligen brinner för sitt jobb, är driven och har en enorm lokalkännedom. Hon kunde mer om vår brf än vi själva. "
säljare på Tranebergsvägen 56

22 apr 2022

"Emma was more than we could expect. We were happy that she took initiative from the first day and she had defined process of sales. She was positive and compassionate through the whole process and gave us great advices. On the other hand, we felt like we control the whole process because we were ..."
"Emma was more than we could expect. We were happy that she took initiative from the first day and she had defined process of sales. She was positive and compassionate through the whole process and gave us great advices. On the other hand, we felt like we control the whole process because we were included in all decisions and steps. A thumbs up and best recommendation for her and her team. "
Läs mer
säljare på Spångavägen 42C

19 apr 2022

"Vi är väldigt glada att vi valde Emma för uppdraget att sälja vår lägenhet. Hon är professionell, påläst, lyhört och målmedveten. Hon är mån att man som säljare ska bli nöjd och finns alltid där vid frågor och funderingar. Aldrig något krångel och man känner sig i trygga händer.
Tack vare henne ..."
"Vi är väldigt glada att vi valde Emma för uppdraget att sälja vår lägenhet. Hon är professionell, påläst, lyhört och målmedveten. Hon är mån att man som säljare ska bli nöjd och finns alltid där vid frågor och funderingar. Aldrig något krångel och man känner sig i trygga händer.
Tack vare henne fick vi lägenheten såld till ett bättre pris än vad vi kunde ana. Rekommenderar Emma starkt! "
Läs mer
säljare på Tallbacksvägen 2

16 apr 2022

"Emma var toppen och fantastisk när hon hjälpte oss sälja vår lägenhet."
säljare på Mössebergsvägen 32

14 apr 2022

"Oerhört trevlig och kompentent mäklare! Hon var en stor trygghet genom hela säljprocessen, som därför gick mycket smidigare än vad vi riktigt vågat hoppas på. Väldigt inlyssnande och förstående för våra behov och önskemål, och lyckades leverera på alla punkter hela vägen från förberedelser och fö..."
"Oerhört trevlig och kompentent mäklare! Hon var en stor trygghet genom hela säljprocessen, som därför gick mycket smidigare än vad vi riktigt vågat hoppas på. Väldigt inlyssnande och förstående för våra behov och önskemål, och lyckades leverera på alla punkter hela vägen från förberedelser och förhandsvisningar till förhandling och kontraktsskrivning!"
Läs mer
säljare på Tallbacksvägen 24

13 apr 2022

"Emma är en väldigt proffsig, trevlig och kompetent mäklare. Jag är supernöjd med val av mäklare och kan varmt rekommendera Emma som mäklare! "
säljare på Tranebergsvägen 34

13 apr 2022

"Emma gjorde det snabbt, snyggt och smidigt!"
säljare på Sareksvägen 3

16 mar 2022

"Jag är så tacksam att Emma tog hand om min försäljning av lägenhet. Emma är engagerad kunnig och pålitlig, hjälpte även till vid övriga frågor som fanns kring köp av lägenhet. Jag kan med glädje rekommendera Emma "
säljare på Gubbkärrsvägen 29E

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
133 250 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
229 av 236 säljare
Emma satte rätt förväntningar på slutpriset
206 av 233 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
226 av 227 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
237 av 237 säljare

Emma på kartan.

325 tidigare bostäder
36 bostäder till salu
241 rekommendationer

36 bostäder till salu.

Bostäder

5 495 000 kr
5 rum, 120 m²
45 791 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
9 123 kr/mån
2 rum, 52 m²
Lägenhet, Stockholm
3 978 kr/mån
1 rum, 38 m²
Lägenhet, Stockholm
3 305 kr/mån
2 rum, 41 m²
Lägenhet, Stockholm
2 527 kr/mån
2 rum, 60 m²
Lägenhet, Stockholm
2 233 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 600 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 105 000 kr
1,5 rum, 38 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
8 100 000 kr
Lägenhet Bromma
3 rum, 89 m²
3 825 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 330 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 300 000 kr
Lägenhet Bromma
3 rum, 78 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Emma var i vår försäljning;
- Lyhörd för våra behov
- Strategisk i planering av försäljning
- En vass förhandlare
- Oerhört målinriktad och triggad av en utmaning
- Väldigt trevlig, påläst och professionell på alla plan
Vi rekommenderar starkt att sälja med Emma!"
2 800 000 kr
Lägenhet Bromma
2 rum, 41,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag hade flertalet mäklare på besök innan jag bestämde mig för Emma. Anledningen till att jag valde henne till slut var att flertalet vänner varit på visning för henne och lämnade väldigt goda betyg.
Vid första mötet ingav hon kunskap, och proffessionalitet men framförallt var hon lyhörd och förstod exakt hur vi ville genomföra försäljningen.
Genom hela processen har hon varit ärlig och väldigt skicklig i sin kommunikation vilket gynnar både säljare och köpare."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.