Emma Andersson Hejll

Profilbild för Emma Andersson Hejll
Säljarfavorit
Emma Andersson Hejll
5.0 / 5
(118 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
47 st
38 st
101 920 000 kr

Bakgrund

Emma Andersson Hejll jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-07-05. Emma har fått in 38 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2019. Emma har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 155 750 000 kr.

Presentation

Din bostadsaffär kommer att vara en av de absolut största affärerna du gör i ditt liv. För att den ska bli så bra som möjligt krävs det en mäklare med ett stort personligt engagemang, noggranna förberedelser och en genomtänkt plan som är anpassad efter just din bostad!

Det som driver mig är att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar genom en nivå av service ni aldrig tidigare varit med om. Går ni i tankar om bostadsmarknaden, värdering, försäljning eller köp av bostad hjälper jag er gärna vidare. Det vore superroligt att få representera dig i din nästa bostadsaffär.

Slå mig gärna en signal eller kom förbi vårt mysiga kontor så bjuder vi på en kopp kaffe så berättar jag mer!

Säljare om Emma.

03 aug 2021

"Vi är nöjda med slutresultatet och säljprocessen. Kan rekommendera att anlita Emma. "
säljare på Tranebergsvägen 54

29 jul 2021

"Emma Andersson Hejll, vilken klippa! Med Emmas stora engagemang, sprudlande energi, proffsighet, omtanke, lyhördhet och värme är jag Supernöjd och Tacksam för all hjälp och stöd som jag fick i min snabba, och för mig stressande och känslomässiga försäljning. Hon återkopplade snabbt på telefon och höll hela tiden kontakt via sms som för mig var mycket bra och tryggt i hela processen. Jag rekommenderar varmt Fantastiska Emma och Mäklarhuset i Bromma!!!"
säljare på Tunnlandsvägen 65

22 jul 2021

"Då jag både köpt och sålt med Emma kanal verkligen rekommendera henne. Hon tar sig tiden att verkligen lära känna dig och vad ditt behov är och utifrån ger det lilla extra för att säkerställa att du blir nöjd."
säljare på Tranebergsvägen 9

12 jul 2021

"Kan starkt rekommendera Emma! Lyhörd och proffsig! "
säljare på Svartviksslingan 6

12 jul 2021

"Överlag mycket nöjd med Emma. En gedigen insats av en mäklare som visste vad hon gjorde. Skulle utan att tveka rekommendera henne till vänner som är i process att sälja. "
säljare på Käglestigen 4

04 jul 2021

"Jag har både köpt och sålt lägenhet med Emma och hon får mina varmaste rekommendationer. Emma är effektiv och tydlig i processen och dessutom väldigt målinriktad. "
säljare på Tranebergsvägen 8

24 jun 2021

"Omständigheter gjorde att bostaden tog längre tid att sälja än vad vi initialt väntat oss, och där var Emma en trygghet då hon ständigt hade en plan för nästa steg. Uppdaterade oss alltid om vad som hände och var ett bra bollplank utan att försöka styra oss när det kom till beslut.
Till slut så gick affären i lås med alla parter nöjda och är övertygad om att Emmas ihärdighet var nyckeln till det.
Vi är väldigt nöjda att vi valde Emma som mäklare."
säljare på Vävstolsvägen 1

24 jun 2021

"Tog kontakt med Emma då hon sålt mycket i området. Hon har en otrolig lokalkännedom och är oerhört lyhörd, kunnig, professionell och entusiastisk! Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Kinnekullevägen 40

10 jun 2021

"Emma är en mycket kompetent och super social mäklare. Helt fantastisk."
säljare på Abrahamsbergsvägen 80

10 jun 2021

"Professionell och duktig mäklare. Kan rekommendera Emma på mitt varmaste. "
säljare på Byggmästarvägen 27

10 jun 2021

"Jag var mycket nöjd med Emma som mäklare. Jag kände stort förtroende och hon var positiv, professionell och tydlig. Jag kan ge de bästa rekommendationer!"
säljare på Mariehällsvägen 4

02 jun 2021

"Tog Kontaktade med Emma efter att jag sett att hon sålt en lägenhet på min gata. Vi pratade ihop oss och kom fram till att hon sedan tidigare försäljning hade kunder som hon trodde kunde vara intresserade. Samma dag som fotograferingen skulle äga rum hade Emma lyckats få in tre stycken par. Det dröjde inte länge förrens buden kom in. Dagen därpå var lägenheten såld och dessutom såld för rekord pris. Kan varmt rekommendera Emma. 5/5 Synålsvägen 25 Bromma"
säljare på Synålsvägen 25

27 maj 2021

"Proffsig, lyhörd, kunnig, tillgänglig, förstående och super trevliga Emma kan vi varmt rekommendera till alla! "
säljare på Primusgatan 54

25 maj 2021

"Vi kan varmt rekommendera Emma för andra säljare. Emma var supertrevlig och enkel att ha att göra med. Lätt att komma kontakt med, snabb på att återkoppla och behjälplig med allt vi undrade över. I just vår affär lyckades Emma sälja vår lägenhet via kontakter till ett väldigt bra marknadspris innan fotografering och visning. Även lite därför vi tog kontakt med henne då vi visste att hon hade ett stort kontaktnät i Brommaområdet. Vi är supernöjda med hela resan."
säljare på Minnebergsvägen 5

19 maj 2021

"Emma Andersson Hejll gjorde ett fantastiskt arbete med att sälja vårt fina hem och fick oss att känns oss trygga genom allt - både genom att hålla oss uppdaterade och men också genom en positiv inställning."
säljare på Drottningholmsvägen 284

19 maj 2021

"Emma är den perfekta kombinationen av driv, engagemang och professionalitet! Hon har varit kommunikativ och tillgänglig under hela processen. Jag upplevde att hon planerar för att ligga steget före och att hon vet vad hon gör. Skulle absolut rekommendera henne som mäklare! "
säljare på Knypplerskevägen 7

12 maj 2021

"Att anlita Emma som mäklare för våran bostadsförsäljning var det bästa vi gjort.
Genom hela processen så har Emma visat stort engagemang, intresse och lyhördhet. Emma har vart väldigt flexibel, speciellt för oss som småbarnsfamilj för att processen ska bli så enkel som möjligt. Hon är oerhört professionell, rak och ärlig vilket skapar både en trygghet och lugn för både oss som säljare men även för köparen.
Vi rekommenderar varmt Emma för alla som skall sälja. Vi är oerhört nöjda! "
säljare på Sareksvägen 18

11 maj 2021

"Vi rekommenderar Emma varmt! Toppmäklare i Bromma, inte minst Traneberg. Siktar högt men under kontrollerade och väl genomtänka former. Målmedveten och hjälpte både mig och min sambo till föreningsrekord per kvm av våra lägenheter!
Professionell men med en avslappnad jargong som gjorde våra försäljningar till en rolig resa, trots stundtals intensiva och viktiga beslut. Emma anser vi skapade högt mervärde genom personlighet, engagemang och tillgänglighet. Hon var även stöttande i vårt gemensamma köp av ny bostad.
Tack Emma! "
säljare på Tranebergsvägen 52

10 maj 2021

"Emma gjorde ett fantastiskt jobb i försäljningen av min lägenhet! Jag har haft kontakt med Emma som mäklare både där jag varit köpare och säljare. Som köpare var hon lätt att få tag på, kunde området och uppdaterade min genom hela processen vilket gjorde det hela väldigt enkelt. Som säljare var hon väldigt professionell och trevlig och lyckades göra hela processen väldigt enkel och smidig. Hennes fantastiska bemötande och energi gör att hela försäljningsprocessen får en positiv känsla där jag som säljare kände en stor trygghet med att ha henne som mäklare. Så oavsett situation har hon lyckats att överträffa alla mina höga förväntningar genom att leverera fantastiska resultat.
Om jag någonsin kommer att sälja igen i Bromma så kommer jag utan tvekan välja Emma vilket jag rekommenderar alla andra som letar mäklare i Bromma att göra också."
säljare på Kinnekullevägen 28

10 maj 2021

"Grym på alla sätt! Tack för en toppeninsats️️!"
säljare på Spinnrocksvägen 3

29 apr 2021

"Representativ, energisk & kunnig med rätt känsla för både säljare och köpare."
säljare på Arkitektvägen 47

29 apr 2021

"Emma var från start väldig noggrann med att jag kände till alla delar i försäljningen, vilket jag uppskattade enormt som förstagångssäljare. Hon tog sig tid att svara på alla funderingar om högt och lågt som jag hade både gällande mig försäljning, men även om kommande köp.
Väldigt nöjd med att valt Emma för att hjälpa mig att sälja min första lägenhet!"
säljare på Brålunden 12

06 apr 2021

"Emma är din drömmäklare! Trevlig, ärlig, påläst, en problemlösare, duktig med människor, en vass säljare med ett extrasinne för design, bild och kreativitet. Emma har varit en fantastisk rådgivare, bollplank, visionär och partner i försäljningen av min lägenhet. Hon ser både säljare, köpare och möjligheter och gör det bästa av varje moment. Hon har ett öga för detaljer och allt extra, vilket gör allting mycket lättare och bättre i processen. Hon är tydlig, rak, ärlig och pedagogisk. Tror på sig själv och har höga mål. Ingen var i närheten av Emmas karisma och metod efter att ha träffat flera av de lokala mäklarna. Emma levde upp till höga förväntningar och mål och överträffade i varje steg av processen. Är verkligen supernöjd och det känns extra bra att Emma gav ett tryggt och proffsigt intryck till alla involverade parter, inte bara mig som säljare. Om du vill ha en mäklare som levererar, välj Emma! "
säljare på Stopvägen 83

02 apr 2021

"Vi är supernöjda med Emmas insa"
säljare på Gustav III:s väg 68

29 mar 2021

"Var supernöjd med Emma från början till slut. Hon hjälpte mig genomföra en smidig affär och hade stenkoll på allt. Kände mig så trygg med henne genom hela processen och hon tog hand om allt - så lyxigt! Kan varmt rekommendera att anlita henne. "
säljare på Grundläggarvägen 35

29 mar 2021

"Vi kunde inte valt en bättre mäklare. Emma är otroligt lyhörd och professionell i sitt bemötande. Hon gjorde ett fantastiskt jobb att sälja vår lägenhet för ett otroligt bra pris och skötte processen så smidigt och så snyggt.
Vi rekommenderar Emma till alla! "
säljare på Svartviksslingan 6

28 mar 2021

"Rekommenderar Emma varmt. Hon är proffsig, trevlig och höll mig kontinuerligt uppdaterad. Är väldigt nöjd över hennes insats och hon överträffade mina förväntningar avseende försäljningen av min bostad. "
säljare på Synålsvägen 7

08 mar 2021

"Snabb och smidig försäljning."
säljare på Gustavslundsvägen 149P

24 feb 2021

"Det var svårt att bedöma ett bra pris eftersom nästan inga våningar sålts i fastigheten den senaste tiden. "
säljare på Gustavslundsvägen 149E

24 feb 2021

"Emma var engagerad i vår försäljning från start till mål och höll oss kontinuerligt uppdaterade om läget. Emma överträffade alla våra förväntningar i vår senaste försäljning. Min rekommendation: ta kontakt med Emma om du ska sälja ditt boende i Bromma. "
säljare på Tranebergsvägen 95

22 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Emma, mycket nöjd med hennes insats."
säljare på Gubbkärrsvägen 29D

25 jan 2021

"Emma har gjort ett fantastiskt jobb i försäljningen av vår lägenhet! Vi var väldigt noga med att välja vår mäklare och hade väldigt bra känsla om Emma från första början. Men hon lyckades att överträffa alla våra höga förväntningar genom att leverera "extra allt". Hon är väldigt lätt att göra med, kan sin sak, super professionell och väldigt tillgänglig - vilket gjorde vår försäljning väldigt smidig. Om vi kommer sälja igen i Bromma så kommer det definitivt bli Emma igen! "
säljare på Knypplerskevägen 11

20 jan 2021

"Kan inte ge något annat än alla mina rekommendationer till Emma Andersson Hejll och SMH som sålde vår lägenhet. Från första början var det ett varmt och personligt möte, med en otrolig proffessionalitet, som gjorde att vi trygga tog oss igenom processen. Fantastiska foton från hennes fotograf, en enorm lokalkännedom och förståelse för marknaden gjorde att hon kunde maxa vår försäljning. Kommer definitivt anlita henne igen vid behov!"
säljare på Tranebergsvägen 43

19 jan 2021

"Emma är fantastiskt lätt att samarbeta med. Hon är drivande och gör verkligen allt för att försäljningen ska bli så bra som möjligt, både innan, under och efter köpet. Jag kan starkt rekommendera Emma som mäklare. "
säljare på Arkitektvägen 28

18 jan 2021

"Mäklaren Emma Andersson Hejll var mycket professionell och hade därtill ett lättsamt och vänligt bemötande !"
säljare på Ålstensgatan 9

18 jan 2021

"Jag sålde min lägenhet med hjälp av Emma Andersson Hejll. Vid valet av mäklare var jag noga med att hitta någon som känns bra både för mig som säljare och som inger förtroende hos kommande spekulanter och köpare. Jag har fått ett genomgående oerhört kompetent, korrekt, tryggt och trevligt bemötande genom hela processen. Hon har alltid tagit sig tid och kommer med kloka svar och råd. Jag är verkligen glad att valet föll på Emma och jag skulle utan minsta tvekan välja henne vid eventuell framtida försäljning!"
säljare på Gustavslundsvägen 165

15 jan 2021

"Gjorde ett toppenjobb. Var smidig, tydlig och tillgänglig!"
säljare på Ödmårdsvägen 7

13 jan 2021

"Andra lägenheten som Emma sålt åt mig. Den här gången ett mycket svårsålt objekt men Emma visade stort tålamod och var positiv genom hela försäljningen och gjorde ett fantastiskt jobb. Jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Elias Lönnrots väg 9A

05 jan 2021

"Jag rekommenderar varmt Emma. Hon var bra på att kommunicera, professionell i sin hantering av både mig som säljare och i dialog med köpare och duktig på förhandling. Vi hade en kort tidplan som fungerade felfritt tack vare Emmas engagemang. "
säljare på Kinnekullevägen 40

05 jan 2021

"Emma var fantastisk! Vi kom från en mindre bra upplevelse med en tidigare mäklare, där vi hade fått 0 besök på en visning.
Sedan valde vi Emma och hon sålde lägenheten till ett högre pris än vi förväntat innan vi ens hunnit ha en visning!
Hon var lyhörd och hjälpte till med allt tänkbart, det var bara att släppa allt och bli underlättad av henne tills allt var klart och vi var nöjda.
Lägenhetsaffärer brukar vara förknippat med ångest för mig, men Emma löste allt perfekt!
Högsta betyg!"
säljare på Vänskapsvägen 45

24 nov 2020

"Emma Andersson Hejll är rätt person på rätt plats. Hon har framförhållning, är service-minded och mycket organiserad och kommer med snabb feedback. Hon ser detaljer, både stora och små. Jag skulle aldrig tveka att anlita Emma igen och rekommenderar henne varmt."
säljare på Tranebergsvägen 54

19 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Mäklarhuset och Emma Andersson Hejl, engagerad, professionell och lyhörd."
säljare på Hallebergsvägen 25

06 nov 2020

" Vi är extremt nöjda med Emma som mäklare! Professionell från början till slut och superbra koll på allt. Vi har känt oss väldigt trygga under hela processen och är mycket nöjda med slutresultatet. Kommer definitivt anlita henne när det är dax att sälja igen. "
säljare på Fältspatvägen 5B

06 nov 2020

"Vi valde Emma för att hennes förhandlingsglädje, positiva energi och säljvilja fullkomligen överträffade våra förväntningar hos en mäklare!
Det märks när en person brinner för något och det är definitivt något som speglade Emmas engagemang genom hela försäljningen.
Emma drev försäljningen professionellt och tryggt genom hela processen med en otroligt bra återkoppling. Hon har under hela processen visat sådan drivkraft och mottagande att få oss som säljare känna oss hörda och tillfredsställda under hela processen. Vi insåg väldigt snabbt att Emma var den rätta mäklaren för oss och hon levererade på ett utmärkt sätt.
Vi är glada att vi valde en stjärna som Emma och vi kommer att framöver alltid rekommendera Emma som mäklare!"
säljare på Kvarnbacksvägen 105

03 nov 2020

"Jag var väldigt nöjd med samarbetet med Emma Andersson Hejll. Mycket proffsig och lyhörd inför mina önskemål. Rekommenderar starkt!"
säljare på Mössebergsvägen 5

03 nov 2020

"Jag kan å det varmaste rekommendera Emma Andersson Hejll. Otroligt professionell och engagerad."
säljare på Arkitektvägen 47

21 okt 2020

"Emma är en fantastisk person och mäklare! Emma har förmågan att vara otroligt professionell i sin yrkesroll och samtidigt vara en av de trevligaste och härligaste person vi mött på länge.
Vi är väldigt glada att vi valde Emma som mäklare till försäljningen av vår lägenhet och rekommenderar henne starkt!"
säljare på Spannvägen 26

16 okt 2020

"Emma är driven, engagerad, tillmötesgående, hon känner in situationen och jobbar hårt. Finns en anledning till varför hon är Tranebergs mest anlitade mäklare.
Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Tranebergsvägen 54

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
38
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
155 750 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
111 av 117 säljare
Emma satte rätt förväntningar på slutpriset
102 av 117 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
117 av 117 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
118 av 118 säljare

Emma på kartan.

142 tidigare annonser
1 bostäder till salu
118 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 450 000 kr
1 rum, 39 m²
62 820 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 834 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Ulvsunda
2 rum, 52 m²
3 200 000 kr
Lägenhet Abrahamsberg
+ 350 000 kr
2 rum, 47 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
5 450 000 kr
Lägenhet Traneberg
2 rum, 66 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är nöjda med slutresultatet och säljprocessen. Kan rekommendera att anlita Emma. "
3 250 000 kr
Lägenhet Traneberg
+ 425 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 2 825 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Då jag både köpt och sålt med Emma kanal verkligen rekommendera henne. Hon tar sig tiden att verkligen lära känna dig och vad ditt behov är och utifrån ger det lilla extra för att säkerställa att du blir nöjd."
3 900 000 kr
Lägenhet Traneberg
+ 405 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan starkt rekommendera Emma! Lyhörd och proffsig! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.