Emily Olsson

Profilbild för Emily Olsson
Emily Olsson
4.9 / 5
(100 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
17 st
99 415 000 kr

Bakgrund

Emily Olsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2009-06-22. Emily har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Emily har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 102 940 000 kr.

Presentation

Emily har arbetat som fastighetsmäklare i området sedan 2009 med fokus på både bostadsrätter och villor. Hennes hjärta bankar extra hårt för området då hon även bor i Hammarbyhöjden och är uppvuxen i Söderort. Alla år i området har gett henne detaljkunskap om området, stor erfarenhet och ett stort kontaktnät.

Målsättningen och fokus är att alla inblandade i en affär är nöjda och känner sig trygga och hon jobbar alltid för att överträffa era förväntningar. Väljer du att kontakta Emily kan du räkna med ett högt driv, ett stort och personligt engagemang och en positiv mäklare som älskar sitt jobb.

Säljare om Emily.

11 jan 2022

"Emily va fantastisk och vi kunde inte va nöjdare med hela processen. "
säljare på Svalövsvägen 4

09 dec 2021

"Emily har gjort ett jättebra jobb. Hon är trygg, lugn och otroligt kunnig. Jag kan verkligen rekommendera henne som mäklare! "
säljare på Halmstadsvägen 44

09 dec 2021

"Emily kändes direkt som det självklara valet när jag letade mäklare. Hon är professionell, känns trygg och med en härlig personlighet. Hon har fantastisk lokalkännedom och matchar lägenhet och köpare med bravur. Kan rekommendera henne alla dagar i veckan. "
säljare på Alingsåsvägen 52

01 nov 2021

"Allt gick grymt smidigt och vi fick det pris vi ville ha. "
säljare på Lidköpingsvägen 59

30 okt 2021

"Emily är en fantastisk mäklare som är lyhörd, kommunikativ och gör att man känner sig väldigt omhändertagen och trygg i sin försäljning. Vi rekommenderar henne starkt!"
säljare på Lidköpingsvägen 52

27 okt 2021

"Emily är en otroligt duktig och erfaren mäklare. Skulle rekommendera henne till alla jag känner. "
säljare på Karlskronavägen 19

27 okt 2021

"Vi är mycket nöjda med Emily. Lyhörd och engagerad person som vi gärna tipsar om samt kommer anlita igen. "
säljare på Strahlenbergsgatan 3

20 okt 2021

"En väldigt proffesionell och effektiv insats som gick hur smidigt som helst. Jag är väldigt nöjd och rekommenderar henne å det varmaste."
säljare på Farstavägen 91

10 aug 2021

"Vi sålde vår lägenhet i Hammarbyhöjden med Hjälp av Emily. Hon är extremt noggrann, professionell, tydlig och kunnig. Annonsen skrevs med noggrannhet och utformningen var perfekt! Det överträffade alla vår förväntningar. Fotografen var också extremt duktig och tog väldigt fina bilder. Vi uppskattade hennes lugn i budgivningen, hon är säker på sin sak och det var ingen stress eller dylikt vilket vi upplevt i andra försäljningar. Vi uppskattade Emily i hela processen, det finns inget vi önskar kunde göras bättre. Vi lämnar våra varmaste rekommendationer, anlita Emily så kommer ni bli supernöjda! Hon är en stjärna!!"
säljare på Boråsvägen 6

18 maj 2021

"Emily Olsson gjorde ett fantastiskt jobb för försäljningen av vår lägenhet. Vi var i goda händer från första stund till avslut. Professionellt och tryggt. Slutpriset var mycket bra. Emily Olsson rekommenderas det allra varmaste. Ni kommer att bli nöjda! "
säljare på Kalmgatan 6

26 apr 2021

"Kan varmt rekommendera Emily. Har både köpt och sålt med henne och är supernöjd! 5/5"
säljare på Alingsåsvägen 20

14 apr 2021

"Är mycket nöjd med hur Emily skötte min bostadsförsäljning. Lugn, vänlig och väldigt professionell. Kan varmt rekommendera att välja henne som mäklare. "
säljare på Kalmgatan 20

11 mar 2021

"Processen att sälja med Emilys hjälp har känts bra och trygg. Emily ger intryck av att värna om upplevelsen för både säljare, spekulanter och köpare vilket kändes bra för oss. God lokalkännedom vilket hjälpte oss i att sälja före visning. Emily är trevlig att ha att göra med, kommer med bra och insatta råd/erfarenheter när det behövs och är över lag lätt att få tag på för frågor och support. Vi rekommenderar Emily varmt!"
säljare på Alingsåsvägen 16

19 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Emily, skicklig och proffsig i allt. Det blev en härlig budgivning med ett mycket bra slutpris."
säljare på Skanörvägen 9

09 feb 2021

"Emily Olsson är en fantastisk trevlig o kompetent utåtriktad mäklare med bra kännedom om området där min lägenhet såldes (Johanneshov). Annonsen är jag väldigt nöjd med . Duktig fotograf har de också. Rekommenderas absolut!"
säljare på Skärmarbrinksvägen 5

14 jan 2021

"Har bara positivt att säga om Emily!"
säljare på Alingsåsvägen 12

20 nov 2020

"Hen var trevlig o lugn uppskattade det då det var en ganska lång process + Corona. Men jag fick bitvis ganska dåligt med hjälp och förslag på hur saker ting kunde gå. Fastän jag så att jag inte visste hur detta går till och aldrig varit i situation som denna. Kändes som jag fick driva affären själv. Men rent praktiskt fick jag hjälp. Jag tror hon tänkte/trodde att jag visste mer än jag gjorde. Jag är ändå nöjd m splittrad med mäklarens insats"
säljare på Paternostervägen 52

08 jul 2020

"Emily gjorde en toppenjobb, kan verkligen rekommendera henne."
säljare på Ronnebyvägen 11

06 jul 2020

"Kan varmt rekommendera Emily som säljer. Från första möte till försäljning var 5/5 i alla delar. Grymt bra!"
säljare på Alingsåsvägen 54

10 mar 2020

"Mycket nöjd, och kan varmt rekommendera Emily."
säljare på Dalgårdsvägen 6

23 jan 2020

"Bästa mäklaren! Så trevlig och proffsig! Otroligt bra lokalkännedom..."
säljare på Svalövsvägen 10

21 nov 2019

"Jag tyckte Emily gjorde ett fantastiskt jobb som min mäklare. Inte bara hjälpte hon mig sälja min lgh utan även gav mig råd när jag budade på andra objekt. Gick in och kollade föreningens ekonomi och sånt när jag inte riktigt kunde läsa av den infon själv. Trevlig, proffsig och tydlig! "
säljare på Olaus Magnus väg 60

21 nov 2019

"Proffsjobb"
säljare på Ulricehamnsvägen 26

20 aug 2019

"Vi har både köpt och sålt via Emily och hon har varit fantastisk båda gångarna. Emily inger ett lugn och ett förtroende. Hon höll oss ständigt uppdaterad, fanns tillgänglig och vi kände oss alltid väldigt trygga. Eftersom hon var den som sålde lägenheten till oss visste vi också att hon är jättebra mäklare mot köpare, vilket också känns viktigt. Hon har mycket stor kunskap om bostadsrättsföreningar och kundgrupper i Björkhagen/Hammarbyhöjden. Kan varmt rekommendera Emily!"
säljare på Simrishamnsvägen 14

23 maj 2019

"Vi är mycket nöjda med vår mäklare Emily Olssons arbete och kan varmt rekommendera henne till andra som behöver en mäklare, hälsar familjen Glantz, Björkhagen Stockholm"
säljare på Skanörvägen 26

13 apr 2019

"Emily har utfört sitt uppdrag på bästa sätt. Framför allt har det varit skönt att ha en mäklare som är lyhörd, flexibel och som har varit lätt att kommunicera med. Jag kommer att rekommendera henne för andra i framtiden. Det enda orsaken till att det blir en 4:a istället för en 5:a i helhetsbetyget är att diskrepansen mellan priset vid värderingen och slutsumman var ganska stor. Dock finns det en hel del orsaker till detta som t.ex att de oturligt nog brände bilar på parkeringen under den period som vi hade visning. "
säljare på Lagavägen 22

07 apr 2019

"Jag är otroligt nöjd att jag valde Emily som mäklare. Varm, pålitlig och kompetent. Genom hela processen har det känts tryggt, mycket på grund av hennes uppbackning och goda råd. Kan starkt rekommendera henne! "
säljare på Nathorstvägen 35

06 mar 2019

"Jag har både köpt och sålt med hjälp av Emily Olsson och jag har alltid varit väldigt nöjd med hennes bemötande, arbetsinsats och inställning till att hitta lösningar som passar både köpare och säljare. "
säljare på Simrishamnsvägen 5

11 feb 2019

"Mycket kompetent, professionell, förtroendeingivande och engagerad med fullt fokus på målet. Jag rekommenderar verkligen att anlita Emily Olsson och kommer definitivt att anlita henne igen den dagen som tillfälle ges."
säljare på Vänersborgsvägen 15

21 dec 2018

"Marknaden hann bli trög och märkligt så lägenheten såldes via förhandling och sluten budgivning som mäklaren initierade och ombesörjde. Rak och tydlig kommunikation genom hela processen utan att skönmåla vare sig lägenheten eller marknaden. Lätt att diskutera alternativ med om försäljningen skulle dra ut på tiden. "
säljare på Fyrskeppsvägen 118

02 dec 2018

"Så nöjd med Emily och skulle varmt rekommendera henne till alla som vill sälja bostäder i området. "
säljare på Skanörvägen 9

18 okt 2018

"Emily hjälpte oss att behålla lugnet i den turbulenta marknaden och var lyhörd. Hon satte rimliga förväntningar på vår försäljning och vi är supernöjda!"
säljare på Lidköpingsvägen 27

18 okt 2018

"Emily är en synnerligen skicklig och professionell mäklaren. Att hon sedan inte lyckades "sätta" lägenhetens värdering innan budgivningen hade nog mer med själva budgivningens utveckling som överraskade (positivt). Under hela processen var Emily saklig, engagerad och tillgänglig. För egen del bedömer jag att hon är en genomgående utmärk mäklare som äger integritet, sakkunskap (om både den lokala marknaden och regler i stort kring fastigheter) och en enastående blick för den specifika lägenheten. Hennes insats var strålande. Om hon fortfarande jobbar när jag säljer min nuvarande lägenhet så kommer jag helt klart att välja henne igen."
säljare på Lidköpingsvägen 57

17 jul 2018

"Emily är ett proffs! Kunnig och lyhörd!"
säljare på Paternostervägen 38

20 jun 2018

"Mycket professionell och duktig mäklare. Har anlitat henne vid båda mina försäljningar och köpte även min första bostad av henne. Rekommenderas varmt!"
säljare på Karlsövägen 1

28 apr 2018

"Supernöjd! Emily var proffsig och trevlig!"
säljare på Ljusnevägen 2

13 apr 2018

"Jag har nu både köpt och sålt med Emily. En engagerad och driven mäklare som med sin personlighet och erfarenehet ger förtroende och trygghet hos både köpare och säljare. Jag rekommenderar henne starkt. "
säljare på Lidköpingsvägen 43

05 apr 2018

"Emily har sålt åt oss förut och då som nu har hon visat ypperlig kompetens och lämplighet. Hon är även suverän på att förklara och hjälper till med efterarbetet när vi haft frågor angående deklaration mm. "
säljare på Svartågatan 48

30 jan 2018

"Jag rekommenderar Emily å det varmaste! Hon är kompetent i alla avseenden och dessutom väldigt sympatisk och trygg för både köpare och säljare. Inte en självklarhet i mäklarbranschen tyvärr. "
säljare på Arkövägen 21

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
102 940 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
95 av 99 säljare
Emily satte rätt förväntningar på slutpriset
87 av 100 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
98 av 99 säljare
Emily var tydlig och höll mig uppdaterad
99 av 100 säljare

Emily på kartan.

541 tidigare annonser
3 bostäder till salu
100 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 950 000 kr
1 rum, 31 m²
62 903 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 321 kr/mån
3 675 000 kr
3 rum, 57 m²
64 473 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 198 kr/mån
5 200 000 kr
3 rum, 75 m²
69 333 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 413 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Kärrtorp
3 rum, 70 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
3 900 000 kr
Lägenhet Björkhagen
+ 950 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Emily va fantastisk och vi kunde inte va nöjdare med hela processen. "
4 440 000 kr
Lägenhet Björkhagen
+ 1 065 000 kr
3 rum, 62 m²
Utropspris: 3 375 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 765 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 815 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 615 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 640 000 kr
4 rum, 87 m²
Utropspris: 5 975 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.