Emily Olsson

Profilbild för Emily Olsson
Emily Olsson
4.9 / 5
(116 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
6 st
97 975 000 kr

Bakgrund

Emily Olsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2009-06-22. Emily har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Emily har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 89 215 000 kr.

Presentation

Emily har arbetat som fastighetsmäklare i området sedan 2009 med fokus på både bostadsrätter och villor. Hennes hjärta bankar extra hårt för området då hon även bor i Hammarbyhöjden och är uppvuxen i Söderort. Alla år i området har gett henne detaljkunskap om området, stor erfarenhet och ett stort kontaktnät.

Målsättningen och fokus är att alla inblandade i en affär är nöjda och känner sig trygga och hon jobbar alltid för att överträffa era förväntningar. Väljer du att kontakta Emily kan du räkna med ett högt driv, ett stort och personligt engagemang och en positiv mäklare som älskar sitt jobb.

Säljare om Emily.

24 nov 2022

"Supertrevlig, tillmötesgående, lyhörd, kunnig. Rekommenderar!"
säljare på Kubbegatan 15

27 sep 2022

"Bästa mäklaren!! Bara positivt att säga om Emily. Kan sin sak, trygg, proffsig i alla lägen och har svar när man som säljare är rådvill och osäker. Uppskattar också oerhört mycket att Emily aldrig stressade på försäljningsprocessen utan jag fick göra det i min takt. Att jag sedan fick mer betalt ..."
"Bästa mäklaren!! Bara positivt att säga om Emily. Kan sin sak, trygg, proffsig i alla lägen och har svar när man som säljare är rådvill och osäker. Uppskattar också oerhört mycket att Emily aldrig stressade på försäljningsprocessen utan jag fick göra det i min takt. Att jag sedan fick mer betalt än jag kunnat drömma om var världens bonus. "
Läs mer
säljare på Kryddgränd 4

26 sep 2022

"Emily är jättebra. Jag köpte en lägenhet av henne ett antal år sedan och hon gjorde då ett mycket bra intryck varför jag också valde att sälja via henne. Jag är mycket nöjd. Emily är kunnig och påläst, driven och gjorde i mitt tycke ett utmärkt jobb i en tuff marknad. Jag kan varmt rekommendera E..."
"Emily är jättebra. Jag köpte en lägenhet av henne ett antal år sedan och hon gjorde då ett mycket bra intryck varför jag också valde att sälja via henne. Jag är mycket nöjd. Emily är kunnig och påläst, driven och gjorde i mitt tycke ett utmärkt jobb i en tuff marknad. Jag kan varmt rekommendera Emily Olsson som mäklare."
Läs mer
säljare på Simrishamnsvägen 7

25 sep 2022

"Kan varmt rekommendera Emily som mäklare!"
säljare på Skanörvägen 5

01 jul 2022

"Bästa mäklarupplevelsen vi någonsin haft, Emily är en stjärna! Hon är lyhörd, lugn, oerhört kompetent och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera Emily, vi både köpte och sålde vår lägenhet via henne. "
säljare på Svalövsvägen 2

13 jun 2022

"Emily är trygg, kompetent och dessutom väldigt trevlig så allt kändes toppenbra med vår försäljning. "
säljare på Emågatan 12

07 jun 2022

"Jag kan starkt rekommendera Emily. Hon grymt kunning och bra på att lyssna. Hon är lugn och har skött min två bostadsaffärer på ett väldigt smidigt sätt. "
säljare på Fyrskeppsvägen 36

02 maj 2022

"Noggrann, proffsig och lugn mäklare. Emily hanterade processen på bästa sätt och var hela tiden transparent med hur det gick, vad som hände och vad hon trodde. Dessutom var hon oerhört effektiv och snabb med att boka fotografering, lägga ut på Hemnet och ordna visning, vilket var viktigt för oss...."
"Noggrann, proffsig och lugn mäklare. Emily hanterade processen på bästa sätt och var hela tiden transparent med hur det gick, vad som hände och vad hon trodde. Dessutom var hon oerhört effektiv och snabb med att boka fotografering, lägga ut på Hemnet och ordna visning, vilket var viktigt för oss. Jättefina bilder och ett försäljningspris långt över det vi förväntade oss. Rekommenderar henne varmt! "
Läs mer
säljare på Handelsvägen 30

16 feb 2022

"Jag kunde inte ha haft en bättre mäklare! Emily har ett så härlig bemötande, och hon har en grym förståelse för hur allt funkar. Jag kände stort förtroende för henne redan från start, hon höll mig uppdaterad och var professionell genom hela processen. Kan start rekommendera Emily! "
"Jag kunde inte ha haft en bättre mäklare! Emily har ett så härlig bemötande, och hon har en grym förståelse för hur allt funkar. Jag kände stort förtroende för henne redan från start, hon höll mig uppdaterad och var professionell genom hela processen. Kan start rekommendera Emily! "
Läs mer
säljare på Simrishamnsvägen 7

04 feb 2022

"Superbra! Det enda som jag tyckte var otydligt var kommunikationen kring omkostnader om bostaden inte blev såld. "
säljare på Fyrskeppsvägen 46

11 jan 2022

"Emily va fantastisk och vi kunde inte va nöjdare med hela processen. "
säljare på Svalövsvägen 4

09 dec 2021

"Emily har gjort ett jättebra jobb. Hon är trygg, lugn och otroligt kunnig. Jag kan verkligen rekommendera henne som mäklare! "
säljare på Halmstadsvägen 44

09 dec 2021

"Emily kändes direkt som det självklara valet när jag letade mäklare. Hon är professionell, känns trygg och med en härlig personlighet. Hon har fantastisk lokalkännedom och matchar lägenhet och köpare med bravur. Kan rekommendera henne alla dagar i veckan. "
"Emily kändes direkt som det självklara valet när jag letade mäklare. Hon är professionell, känns trygg och med en härlig personlighet. Hon har fantastisk lokalkännedom och matchar lägenhet och köpare med bravur. Kan rekommendera henne alla dagar i veckan. "
Läs mer
säljare på Alingsåsvägen 52

01 nov 2021

"Allt gick grymt smidigt och vi fick det pris vi ville ha. "
säljare på Lidköpingsvägen 59

30 okt 2021

"Emily är en fantastisk mäklare som är lyhörd, kommunikativ och gör att man känner sig väldigt omhändertagen och trygg i sin försäljning. Vi rekommenderar henne starkt!"
säljare på Lidköpingsvägen 52

27 okt 2021

"Emily är en otroligt duktig och erfaren mäklare. Skulle rekommendera henne till alla jag känner. "
säljare på Karlskronavägen 19

27 okt 2021

"Vi är mycket nöjda med Emily. Lyhörd och engagerad person som vi gärna tipsar om samt kommer anlita igen. "
säljare på Strahlenbergsgatan 3

20 okt 2021

"En väldigt proffesionell och effektiv insats som gick hur smidigt som helst. Jag är väldigt nöjd och rekommenderar henne å det varmaste."
säljare på Farstavägen 91

10 aug 2021

"Vi sålde vår lägenhet i Hammarbyhöjden med Hjälp av Emily. Hon är extremt noggrann, professionell, tydlig och kunnig. Annonsen skrevs med noggrannhet och utformningen var perfekt! Det överträffade alla vår förväntningar. Fotografen var också extremt duktig och tog väldigt fina bilder. Vi uppskatt..."
"Vi sålde vår lägenhet i Hammarbyhöjden med Hjälp av Emily. Hon är extremt noggrann, professionell, tydlig och kunnig. Annonsen skrevs med noggrannhet och utformningen var perfekt! Det överträffade alla vår förväntningar. Fotografen var också extremt duktig och tog väldigt fina bilder. Vi uppskattade hennes lugn i budgivningen, hon är säker på sin sak och det var ingen stress eller dylikt vilket vi upplevt i andra försäljningar. Vi uppskattade Emily i hela processen, det finns inget vi önskar kunde göras bättre. Vi lämnar våra varmaste rekommendationer, anlita Emily så kommer ni bli supernöjda! Hon är en stjärna!!"
Läs mer
säljare på Boråsvägen 6

18 maj 2021

"Emily Olsson gjorde ett fantastiskt jobb för försäljningen av vår lägenhet. Vi var i goda händer från första stund till avslut. Professionellt och tryggt. Slutpriset var mycket bra. Emily Olsson rekommenderas det allra varmaste. Ni kommer att bli nöjda! "
"Emily Olsson gjorde ett fantastiskt jobb för försäljningen av vår lägenhet. Vi var i goda händer från första stund till avslut. Professionellt och tryggt. Slutpriset var mycket bra. Emily Olsson rekommenderas det allra varmaste. Ni kommer att bli nöjda! "
Läs mer
säljare på Kalmgatan 6

26 apr 2021

"Kan varmt rekommendera Emily. Har både köpt och sålt med henne och är supernöjd! 5/5"
säljare på Alingsåsvägen 20

14 apr 2021

"Är mycket nöjd med hur Emily skötte min bostadsförsäljning. Lugn, vänlig och väldigt professionell. Kan varmt rekommendera att välja henne som mäklare. "
säljare på Kalmgatan 20

11 mar 2021

"Processen att sälja med Emilys hjälp har känts bra och trygg. Emily ger intryck av att värna om upplevelsen för både säljare, spekulanter och köpare vilket kändes bra för oss. God lokalkännedom vilket hjälpte oss i att sälja före visning. Emily är trevlig att ha att göra med, kommer med bra och i..."
"Processen att sälja med Emilys hjälp har känts bra och trygg. Emily ger intryck av att värna om upplevelsen för både säljare, spekulanter och köpare vilket kändes bra för oss. God lokalkännedom vilket hjälpte oss i att sälja före visning. Emily är trevlig att ha att göra med, kommer med bra och insatta råd/erfarenheter när det behövs och är över lag lätt att få tag på för frågor och support. Vi rekommenderar Emily varmt!"
Läs mer
säljare på Alingsåsvägen 16

19 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Emily, skicklig och proffsig i allt. Det blev en härlig budgivning med ett mycket bra slutpris."
säljare på Skanörvägen 9

09 feb 2021

"Emily Olsson är en fantastisk trevlig o kompetent utåtriktad mäklare med bra kännedom om området där min lägenhet såldes (Johanneshov). Annonsen är jag väldigt nöjd med . Duktig fotograf har de också. Rekommenderas absolut!"
säljare på Skärmarbrinksvägen 5

14 jan 2021

"Har bara positivt att säga om Emily!"
säljare på Alingsåsvägen 12

20 nov 2020

"Hen var trevlig o lugn uppskattade det då det var en ganska lång process + Corona. Men jag fick bitvis ganska dåligt med hjälp och förslag på hur saker ting kunde gå. Fastän jag så att jag inte visste hur detta går till och aldrig varit i situation som denna. Kändes som jag fick driva affären sjä..."
"Hen var trevlig o lugn uppskattade det då det var en ganska lång process + Corona. Men jag fick bitvis ganska dåligt med hjälp och förslag på hur saker ting kunde gå. Fastän jag så att jag inte visste hur detta går till och aldrig varit i situation som denna. Kändes som jag fick driva affären själv. Men rent praktiskt fick jag hjälp. Jag tror hon tänkte/trodde att jag visste mer än jag gjorde. Jag är ändå nöjd m splittrad med mäklarens insats"
Läs mer
säljare på Paternostervägen 52

08 jul 2020

"Emily gjorde en toppenjobb, kan verkligen rekommendera henne."
säljare på Ronnebyvägen 11

06 jul 2020

"Kan varmt rekommendera Emily som säljer. Från första möte till försäljning var 5/5 i alla delar. Grymt bra!"
säljare på Alingsåsvägen 54

10 mar 2020

"Mycket nöjd, och kan varmt rekommendera Emily."
säljare på Dalgårdsvägen 6

23 jan 2020

"Bästa mäklaren! Så trevlig och proffsig! Otroligt bra lokalkännedom..."
säljare på Svalövsvägen 10

21 nov 2019

"Jag tyckte Emily gjorde ett fantastiskt jobb som min mäklare. Inte bara hjälpte hon mig sälja min lgh utan även gav mig råd när jag budade på andra objekt. Gick in och kollade föreningens ekonomi och sånt när jag inte riktigt kunde läsa av den infon själv. Trevlig, proffsig och tydlig! "
"Jag tyckte Emily gjorde ett fantastiskt jobb som min mäklare. Inte bara hjälpte hon mig sälja min lgh utan även gav mig råd när jag budade på andra objekt. Gick in och kollade föreningens ekonomi och sånt när jag inte riktigt kunde läsa av den infon själv. Trevlig, proffsig och tydlig! "
Läs mer
säljare på Olaus Magnus väg 60

21 nov 2019

"Proffsjobb"
säljare på Ulricehamnsvägen 26

20 aug 2019

"Vi har både köpt och sålt via Emily och hon har varit fantastisk båda gångarna. Emily inger ett lugn och ett förtroende. Hon höll oss ständigt uppdaterad, fanns tillgänglig och vi kände oss alltid väldigt trygga. Eftersom hon var den som sålde lägenheten till oss visste vi också att hon är jätteb..."
"Vi har både köpt och sålt via Emily och hon har varit fantastisk båda gångarna. Emily inger ett lugn och ett förtroende. Hon höll oss ständigt uppdaterad, fanns tillgänglig och vi kände oss alltid väldigt trygga. Eftersom hon var den som sålde lägenheten till oss visste vi också att hon är jättebra mäklare mot köpare, vilket också känns viktigt. Hon har mycket stor kunskap om bostadsrättsföreningar och kundgrupper i Björkhagen/Hammarbyhöjden. Kan varmt rekommendera Emily!"
Läs mer
säljare på Simrishamnsvägen 14

23 maj 2019

"Vi är mycket nöjda med vår mäklare Emily Olssons arbete och kan varmt rekommendera henne till andra som behöver en mäklare, hälsar familjen Glantz, Björkhagen Stockholm"
säljare på Skanörvägen 26

13 apr 2019

"Emily har utfört sitt uppdrag på bästa sätt. Framför allt har det varit skönt att ha en mäklare som är lyhörd, flexibel och som har varit lätt att kommunicera med. Jag kommer att rekommendera henne för andra i framtiden. Det enda orsaken till att det blir en 4:a istället för en 5:a i helhetsbetyg..."
"Emily har utfört sitt uppdrag på bästa sätt. Framför allt har det varit skönt att ha en mäklare som är lyhörd, flexibel och som har varit lätt att kommunicera med. Jag kommer att rekommendera henne för andra i framtiden. Det enda orsaken till att det blir en 4:a istället för en 5:a i helhetsbetyget är att diskrepansen mellan priset vid värderingen och slutsumman var ganska stor. Dock finns det en hel del orsaker till detta som t.ex att de oturligt nog brände bilar på parkeringen under den period som vi hade visning. "
Läs mer
säljare på Lagavägen 22

07 apr 2019

"Jag är otroligt nöjd att jag valde Emily som mäklare. Varm, pålitlig och kompetent. Genom hela processen har det känts tryggt, mycket på grund av hennes uppbackning och goda råd. Kan starkt rekommendera henne! "
säljare på Nathorstvägen 35

06 mar 2019

"Jag har både köpt och sålt med hjälp av Emily Olsson och jag har alltid varit väldigt nöjd med hennes bemötande, arbetsinsats och inställning till att hitta lösningar som passar både köpare och säljare. "
säljare på Simrishamnsvägen 5

11 feb 2019

"Mycket kompetent, professionell, förtroendeingivande och engagerad med fullt fokus på målet. Jag rekommenderar verkligen att anlita Emily Olsson och kommer definitivt att anlita henne igen den dagen som tillfälle ges."
säljare på Vänersborgsvägen 15

21 dec 2018

"Marknaden hann bli trög och märkligt så lägenheten såldes via förhandling och sluten budgivning som mäklaren initierade och ombesörjde. Rak och tydlig kommunikation genom hela processen utan att skönmåla vare sig lägenheten eller marknaden. Lätt att diskutera alternativ med om försäljningen skull..."
"Marknaden hann bli trög och märkligt så lägenheten såldes via förhandling och sluten budgivning som mäklaren initierade och ombesörjde. Rak och tydlig kommunikation genom hela processen utan att skönmåla vare sig lägenheten eller marknaden. Lätt att diskutera alternativ med om försäljningen skulle dra ut på tiden. "
Läs mer
säljare på Fyrskeppsvägen 118

02 dec 2018

"Så nöjd med Emily och skulle varmt rekommendera henne till alla som vill sälja bostäder i området. "
säljare på Skanörvägen 9

18 okt 2018

"Emily hjälpte oss att behålla lugnet i den turbulenta marknaden och var lyhörd. Hon satte rimliga förväntningar på vår försäljning och vi är supernöjda!"
säljare på Lidköpingsvägen 27

18 okt 2018

"Emily är en synnerligen skicklig och professionell mäklaren. Att hon sedan inte lyckades "sätta" lägenhetens värdering innan budgivningen hade nog mer med själva budgivningens utveckling som överraskade (positivt). Under hela processen var Emily saklig, engagerad och tillgänglig. För egen del bed..."
"Emily är en synnerligen skicklig och professionell mäklaren. Att hon sedan inte lyckades "sätta" lägenhetens värdering innan budgivningen hade nog mer med själva budgivningens utveckling som överraskade (positivt). Under hela processen var Emily saklig, engagerad och tillgänglig. För egen del bedömer jag att hon är en genomgående utmärk mäklare som äger integritet, sakkunskap (om både den lokala marknaden och regler i stort kring fastigheter) och en enastående blick för den specifika lägenheten. Hennes insats var strålande. Om hon fortfarande jobbar när jag säljer min nuvarande lägenhet så kommer jag helt klart att välja henne igen."
Läs mer
säljare på Lidköpingsvägen 57

17 jul 2018

"Emily är ett proffs! Kunnig och lyhörd!"
säljare på Paternostervägen 38

20 jun 2018

"Mycket professionell och duktig mäklare. Har anlitat henne vid båda mina försäljningar och köpte även min första bostad av henne. Rekommenderas varmt!"
säljare på Karlsövägen 1

28 apr 2018

"Supernöjd! Emily var proffsig och trevlig!"
säljare på Ljusnevägen 2

13 apr 2018

"Jag har nu både köpt och sålt med Emily. En engagerad och driven mäklare som med sin personlighet och erfarenehet ger förtroende och trygghet hos både köpare och säljare. Jag rekommenderar henne starkt. "
säljare på Lidköpingsvägen 43

05 apr 2018

"Emily har sålt åt oss förut och då som nu har hon visat ypperlig kompetens och lämplighet. Hon är även suverän på att förklara och hjälper till med efterarbetet när vi haft frågor angående deklaration mm. "
säljare på Svartågatan 48

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
89 215 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
110 av 114 säljare
Emily satte rätt förväntningar på slutpriset
99 av 115 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
113 av 114 säljare
Emily var tydlig och höll mig uppdaterad
114 av 115 säljare

Emily på kartan.

596 tidigare bostäder
16 bostäder till salu
116 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Bostäder

3 350 000 kr
2 rum, 58 m²
57 758 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 649 kr/mån
4 700 000 kr
3 rum, 67 m²
70 149 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 050 kr/mån
4 rum, 81 m²
Lägenhet, Stockholm
5 496 kr/mån
3 700 000 kr
3 rum, 54 m²
68 518 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 442 kr/mån
3 rum, 66 m²
Lägenhet, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 995 000 kr
Lägenhet Kärrtorp
3 rum, 73 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
3 550 000 kr
Lägenhet Björkhagen
+ 200 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
3 425 000 kr
Lägenhet Björkhagen
+ 175 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
4 290 000 kr
Lägenhet Kärrtorp
+ 295 000 kr
3,5 rum, 69 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 570 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 70 000 kr
4 rum, 74 m²
Utropspris: 5 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.