Emily Olsson

Profilbild för Emily Olsson
Säljarfavorit
Emily Olsson
4.9 / 5
(165 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
11 st
101 715 000 kr

Bakgrund

Emily Olsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2009-06-22. Emily har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2024. Emily har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 73 490 000 kr.

Presentation

Emily har arbetat som fastighetsmäklare i området sedan 2009 med fokus på både bostadsrätter och villor. Hennes hjärta bankar extra hårt för området då hon även bor i Hammarbyhöjden och är uppvuxen i Söderort. Alla år i området har gett henne detaljkunskap om området, stor erfarenhet och ett stort kontaktnät.

Målsättningen och fokus är att alla inblandade i en affär är nöjda och känner sig trygga och hon jobbar alltid för att överträffa era förväntningar. Väljer du att kontakta Emily kan du räkna med ett högt driv, ett stort och personligt engagemang och en positiv mäklare som älskar sitt jobb.

Prisad mäklare.

Säljare om Emily.

04 apr 2024

"Jag uppskattade särskilt Emily Olsson professionella och ärliga kommunikation. Hon gav mig kontinuerliga uppdateringar och höll mig informerad om potentiella köpares intressen och feedback."
säljare på Alingsåsvägen 14

02 apr 2024

"Vi är oerhört nöjda med Emily, som vi både köpt och sålt med flertalet gånger. Engagerad, lyhörd och väldigt fin lokalkännedom. Rekommenderas varmt! 5/5"
säljare på Söderarmsvägen 25

24 dec 2023

"I cannot recommend Emily highly enough! She helped us to sell our apartment in a difficult market, just before Christmas. Throughout the whole process she was engaged, extremely trustworthy and knowledgable. This lady knows her stuff! We recommend her warmly and should we move again in the future..."
"I cannot recommend Emily highly enough! She helped us to sell our apartment in a difficult market, just before Christmas. Throughout the whole process she was engaged, extremely trustworthy and knowledgable. This lady knows her stuff! We recommend her warmly and should we move again in the future, she will be the first person we call. "
Läs mer
säljare på Fyrskeppsvägen 110

17 okt 2023

"Rutinerat och proffsigt. Rekommenderas! "
säljare på Arkövägen 17

13 sep 2023

"Jag rekommenderar varmt Emily som mäklare! En mäklare som är seriös, hjälpsam och engagerad med stor professionalitet. Jag kände mig trygg hela vägen "
säljare på Kalmgatan 29

07 sep 2023

"Toppen på alla vis! "
säljare på Vikstensvägen 23

07 sep 2023

"Emily är så proffsig och bra! Hon känns väldigt trygg och erfaren och är en riktig klippa när man ska göra en stor och viktig affär, som ju köp/sälj av bostad är.
Nu hoppas jag inte att vi ska sälja igen på väldigt länge men jag skulle utan tvekan anlita henne igen! Rekommenderas varmt! "
"Emily är så proffsig och bra! Hon känns väldigt trygg och erfaren och är en riktig klippa när man ska göra en stor och viktig affär, som ju köp/sälj av bostad är.
Nu hoppas jag inte att vi ska sälja igen på väldigt länge men jag skulle utan tvekan anlita henne igen! Rekommenderas varmt! "
Läs mer
säljare på Ystadsvägen 123

09 jun 2023

"Emily var mycket trevlig, engagerad, kommunikativ & har hög lokalkännedom, vilket ger både köpare & säljare bästa förutsättningarna! "
säljare på Fyrskeppsvägen 94

26 maj 2023

"Har både köpt och sålt bostäder med Emily som mäklare, och jag är mycket nöjd med Emilys insatser både som säljare och köpare. Hennes professionalitet och erfarenhet gjorde att bostadsaffären blev en lyckad affär. Jag som säljare kände mig lugn och trygg hela vägen med Emily vid rodret. Trots en ..."
"Har både köpt och sålt bostäder med Emily som mäklare, och jag är mycket nöjd med Emilys insatser både som säljare och köpare. Hennes professionalitet och erfarenhet gjorde att bostadsaffären blev en lyckad affär. Jag som säljare kände mig lugn och trygg hela vägen med Emily vid rodret. Trots en skakig tid och marknad lyckades Emily få till en affär där både jag som säljare och köparna kände oss nöjda. Ett mycket gott betyg! Jag rekommenderar Emily Olsson å det varmaste."
Läs mer
säljare på Dalgårdsvägen 6

13 apr 2023

"Snabb försäljning, hade kanske önskat lite mer rådgivning/taktik, men försäljningen gick fort och till ett pris strax över vad mäklaren värderat. "
säljare på Thunbergsgatan 28

29 mar 2023

"Emily har mycket god lokalkännedom i området och ledde försäljningen av min bostad i mål trots en, för tillfället, osäker bostadsmarknad. Hon är rak och tydlig i kommunikationen och bra på återkoppling. "
säljare på Båstadsvägen 2

06 mar 2023

"Supernöjda med Emily! Hon är verkligen expert på området och extremt kunnig. Väldigt trevlig och lätt att ha och göra med, proffsig!
Skulle rekommendera alla att anlita Emily. Kunde inte haft en bättre mäklare. :) "
säljare på Svalövsvägen 8

30 dec 2022

"Kommer ej ihåg mäklararvodet "
säljare på Skanörvägen 20

30 dec 2022

"Emily kan marknaden och hade tidigt en strategi för hur vi skulle annonsera ut lgh och prissätta den. Hon är erfaren och klok, samt mycket trevlig."
säljare på Skanörvägen 6

29 dec 2022

"Vi har jättenöjd med Emily och kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Lidköpingsvägen 52

29 dec 2022

"Emily är trevlig och professionell. Pålitlig och får en att känna sig trygg med bostadsförsäljningen. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Ronnebyvägen 38

29 dec 2022

"Det var andra gången jag anlitade Emily. Hon är väldigt duktig och om det blir aktuellt med mäklare igen så ringer jag till Emily. Hon är bäst! "
säljare på Skanörvägen 22

28 dec 2022

"Supernöjd med Emily som mäklare! Lugn, proffesionell och inlyssnande! Fick mycket hjälp när det kom till fotograferingen och bilderna blev verkligen utöver det vanliga! Blev även väldigt nöjd med slutpriset mycket tack vare Emily! :) Kan verkligen rekommendera Emily + Bjurfors i Hammarbyhöjden! "
"Supernöjd med Emily som mäklare! Lugn, proffesionell och inlyssnande! Fick mycket hjälp när det kom till fotograferingen och bilderna blev verkligen utöver det vanliga! Blev även väldigt nöjd med slutpriset mycket tack vare Emily! :) Kan verkligen rekommendera Emily + Bjurfors i Hammarbyhöjden! "
Läs mer
säljare på Thunbergsgatan 35

28 dec 2022

"Emily är en kunnig, trevlig mäklare med spetskompetens inom det området vi sålde, vilket märktes då hon kan föreningen innan och utan. Hon är duktig och driven, tyvärr sålde vi i en svår marknad vilket gjorde det svårt för henne (och övriga mäklare vi träffade innan avtal) att ge rätt förväntning..."
"Emily är en kunnig, trevlig mäklare med spetskompetens inom det området vi sålde, vilket märktes då hon kan föreningen innan och utan. Hon är duktig och driven, tyvärr sålde vi i en svår marknad vilket gjorde det svårt för henne (och övriga mäklare vi träffade innan avtal) att ge rätt förväntningar - detta då priserna störtdök mellan fotografering och försäljning. "
Läs mer
säljare på Skanörvägen 14

28 dec 2022

"Emily är proffsig och lyhörd! Har sålt två lägenheter åt oss."
säljare på Petrejusvägen 26

24 nov 2022

"Supertrevlig, tillmötesgående, lyhörd, kunnig. Rekommenderar!"
säljare på Kubbegatan 15

27 sep 2022

"Bästa mäklaren!! Bara positivt att säga om Emily. Kan sin sak, trygg, proffsig i alla lägen och har svar när man som säljare är rådvill och osäker. Uppskattar också oerhört mycket att Emily aldrig stressade på försäljningsprocessen utan jag fick göra det i min takt. Att jag sedan fick mer betalt ..."
"Bästa mäklaren!! Bara positivt att säga om Emily. Kan sin sak, trygg, proffsig i alla lägen och har svar när man som säljare är rådvill och osäker. Uppskattar också oerhört mycket att Emily aldrig stressade på försäljningsprocessen utan jag fick göra det i min takt. Att jag sedan fick mer betalt än jag kunnat drömma om var världens bonus. "
Läs mer
säljare på Kryddgränd 4

26 sep 2022

"Emily är jättebra. Jag köpte en lägenhet av henne ett antal år sedan och hon gjorde då ett mycket bra intryck varför jag också valde att sälja via henne. Jag är mycket nöjd. Emily är kunnig och påläst, driven och gjorde i mitt tycke ett utmärkt jobb i en tuff marknad. Jag kan varmt rekommendera E..."
"Emily är jättebra. Jag köpte en lägenhet av henne ett antal år sedan och hon gjorde då ett mycket bra intryck varför jag också valde att sälja via henne. Jag är mycket nöjd. Emily är kunnig och påläst, driven och gjorde i mitt tycke ett utmärkt jobb i en tuff marknad. Jag kan varmt rekommendera Emily Olsson som mäklare."
Läs mer
säljare på Simrishamnsvägen 7

25 sep 2022

"Kan varmt rekommendera Emily som mäklare!"
säljare på Skanörvägen 5

13 jun 2022

"Emily är trygg, kompetent och dessutom väldigt trevlig så allt kändes toppenbra med vår försäljning. "
säljare på Emågatan 12

07 jun 2022

"Jag kan starkt rekommendera Emily. Hon grymt kunning och bra på att lyssna. Hon är lugn och har skött min två bostadsaffärer på ett väldigt smidigt sätt. "
säljare på Fyrskeppsvägen 36

02 maj 2022

"Noggrann, proffsig och lugn mäklare. Emily hanterade processen på bästa sätt och var hela tiden transparent med hur det gick, vad som hände och vad hon trodde. Dessutom var hon oerhört effektiv och snabb med att boka fotografering, lägga ut på Hemnet och ordna visning, vilket var viktigt för oss...."
"Noggrann, proffsig och lugn mäklare. Emily hanterade processen på bästa sätt och var hela tiden transparent med hur det gick, vad som hände och vad hon trodde. Dessutom var hon oerhört effektiv och snabb med att boka fotografering, lägga ut på Hemnet och ordna visning, vilket var viktigt för oss. Jättefina bilder och ett försäljningspris långt över det vi förväntade oss. Rekommenderar henne varmt! "
Läs mer
säljare på Handelsvägen 30

16 feb 2022

"Jag kunde inte ha haft en bättre mäklare! Emily har ett så härlig bemötande, och hon har en grym förståelse för hur allt funkar. Jag kände stort förtroende för henne redan från start, hon höll mig uppdaterad och var professionell genom hela processen. Kan start rekommendera Emily! "
"Jag kunde inte ha haft en bättre mäklare! Emily har ett så härlig bemötande, och hon har en grym förståelse för hur allt funkar. Jag kände stort förtroende för henne redan från start, hon höll mig uppdaterad och var professionell genom hela processen. Kan start rekommendera Emily! "
Läs mer
säljare på Simrishamnsvägen 7

04 feb 2022

"Superbra! Det enda som jag tyckte var otydligt var kommunikationen kring omkostnader om bostaden inte blev såld. "
säljare på Fyrskeppsvägen 46

11 jan 2022

"Emily va fantastisk och vi kunde inte va nöjdare med hela processen. "
säljare på Svalövsvägen 4

09 dec 2021

"Emily har gjort ett jättebra jobb. Hon är trygg, lugn och otroligt kunnig. Jag kan verkligen rekommendera henne som mäklare! "
säljare på Halmstadsvägen 44

09 dec 2021

"Emily kändes direkt som det självklara valet när jag letade mäklare. Hon är professionell, känns trygg och med en härlig personlighet. Hon har fantastisk lokalkännedom och matchar lägenhet och köpare med bravur. Kan rekommendera henne alla dagar i veckan. "
"Emily kändes direkt som det självklara valet när jag letade mäklare. Hon är professionell, känns trygg och med en härlig personlighet. Hon har fantastisk lokalkännedom och matchar lägenhet och köpare med bravur. Kan rekommendera henne alla dagar i veckan. "
Läs mer
säljare på Alingsåsvägen 52

01 nov 2021

"Allt gick grymt smidigt och vi fick det pris vi ville ha. "
säljare på Lidköpingsvägen 59

30 okt 2021

"Emily är en fantastisk mäklare som är lyhörd, kommunikativ och gör att man känner sig väldigt omhändertagen och trygg i sin försäljning. Vi rekommenderar henne starkt!"
säljare på Lidköpingsvägen 52

27 okt 2021

"Emily är en otroligt duktig och erfaren mäklare. Skulle rekommendera henne till alla jag känner. "
säljare på Karlskronavägen 19

27 okt 2021

"Vi är mycket nöjda med Emily. Lyhörd och engagerad person som vi gärna tipsar om samt kommer anlita igen. "
säljare på Strahlenbergsgatan 3

20 okt 2021

"En väldigt proffesionell och effektiv insats som gick hur smidigt som helst. Jag är väldigt nöjd och rekommenderar henne å det varmaste."
säljare på Farstavägen 91

10 aug 2021

"Vi sålde vår lägenhet i Hammarbyhöjden med Hjälp av Emily. Hon är extremt noggrann, professionell, tydlig och kunnig. Annonsen skrevs med noggrannhet och utformningen var perfekt! Det överträffade alla vår förväntningar. Fotografen var också extremt duktig och tog väldigt fina bilder. Vi uppskatt..."
"Vi sålde vår lägenhet i Hammarbyhöjden med Hjälp av Emily. Hon är extremt noggrann, professionell, tydlig och kunnig. Annonsen skrevs med noggrannhet och utformningen var perfekt! Det överträffade alla vår förväntningar. Fotografen var också extremt duktig och tog väldigt fina bilder. Vi uppskattade hennes lugn i budgivningen, hon är säker på sin sak och det var ingen stress eller dylikt vilket vi upplevt i andra försäljningar. Vi uppskattade Emily i hela processen, det finns inget vi önskar kunde göras bättre. Vi lämnar våra varmaste rekommendationer, anlita Emily så kommer ni bli supernöjda! Hon är en stjärna!!"
Läs mer
säljare på Boråsvägen 6

18 maj 2021

"Emily Olsson gjorde ett fantastiskt jobb för försäljningen av vår lägenhet. Vi var i goda händer från första stund till avslut. Professionellt och tryggt. Slutpriset var mycket bra. Emily Olsson rekommenderas det allra varmaste. Ni kommer att bli nöjda! "
"Emily Olsson gjorde ett fantastiskt jobb för försäljningen av vår lägenhet. Vi var i goda händer från första stund till avslut. Professionellt och tryggt. Slutpriset var mycket bra. Emily Olsson rekommenderas det allra varmaste. Ni kommer att bli nöjda! "
Läs mer
säljare på Kalmgatan 6

26 apr 2021

"Kan varmt rekommendera Emily. Har både köpt och sålt med henne och är supernöjd! 5/5"
säljare på Alingsåsvägen 20

14 apr 2021

"Är mycket nöjd med hur Emily skötte min bostadsförsäljning. Lugn, vänlig och väldigt professionell. Kan varmt rekommendera att välja henne som mäklare. "
säljare på Kalmgatan 20

11 mar 2021

"Processen att sälja med Emilys hjälp har känts bra och trygg. Emily ger intryck av att värna om upplevelsen för både säljare, spekulanter och köpare vilket kändes bra för oss. God lokalkännedom vilket hjälpte oss i att sälja före visning. Emily är trevlig att ha att göra med, kommer med bra och i..."
"Processen att sälja med Emilys hjälp har känts bra och trygg. Emily ger intryck av att värna om upplevelsen för både säljare, spekulanter och köpare vilket kändes bra för oss. God lokalkännedom vilket hjälpte oss i att sälja före visning. Emily är trevlig att ha att göra med, kommer med bra och insatta råd/erfarenheter när det behövs och är över lag lätt att få tag på för frågor och support. Vi rekommenderar Emily varmt!"
Läs mer
säljare på Alingsåsvägen 16

19 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Emily, skicklig och proffsig i allt. Det blev en härlig budgivning med ett mycket bra slutpris."
säljare på Skanörvägen 9

09 feb 2021

"Emily Olsson är en fantastisk trevlig o kompetent utåtriktad mäklare med bra kännedom om området där min lägenhet såldes (Johanneshov). Annonsen är jag väldigt nöjd med . Duktig fotograf har de också. Rekommenderas absolut!"
säljare på Skärmarbrinksvägen 5

14 jan 2021

"Har bara positivt att säga om Emily!"
säljare på Alingsåsvägen 12

20 nov 2020

"Hen var trevlig o lugn uppskattade det då det var en ganska lång process + Corona. Men jag fick bitvis ganska dåligt med hjälp och förslag på hur saker ting kunde gå. Fastän jag så att jag inte visste hur detta går till och aldrig varit i situation som denna. Kändes som jag fick driva affären sjä..."
"Hen var trevlig o lugn uppskattade det då det var en ganska lång process + Corona. Men jag fick bitvis ganska dåligt med hjälp och förslag på hur saker ting kunde gå. Fastän jag så att jag inte visste hur detta går till och aldrig varit i situation som denna. Kändes som jag fick driva affären själv. Men rent praktiskt fick jag hjälp. Jag tror hon tänkte/trodde att jag visste mer än jag gjorde. Jag är ändå nöjd m splittrad med mäklarens insats"
Läs mer
säljare på Paternostervägen 52

08 jul 2020

"Emily gjorde en toppenjobb, kan verkligen rekommendera henne."
säljare på Ronnebyvägen 11

06 jul 2020

"Kan varmt rekommendera Emily som säljer. Från första möte till försäljning var 5/5 i alla delar. Grymt bra!"
säljare på Alingsåsvägen 54

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
73 490 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
155 av 161 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
162 av 163 säljare
Emily var tydlig och höll mig uppdaterad
163 av 164 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Emily på kartan.

651 tidigare bostäder
25 bostäder till salu
164 rekommendationer

25 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 42 m²
Lägenhet, Stockholm
4 441 kr/mån
2 295 000 kr
1 rum, 39 m²
58 846 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 270 kr/mån
2 795 000 kr
2 rum, 42 m²
66 547 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 469 kr/mån
6 950 000 kr
5 rum, 94 m²
73 936 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 810 kr/mån
1 500 000 kr
1 rum, 18 m²
83 333 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 262 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Hammarbyhöjden
4 rum, 110 m²
Utropspris: 7 850 000 kr
2 770 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 70 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 2 700 000 kr
3 025 000 kr
Lägenhet Skärmarbrink
+ 150 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 875 000 kr
2 000 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 250 000 kr
1 rum, 25 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag uppskattade särskilt Emily Olsson professionella och ärliga kommunikation. Hon gav mig kontinuerliga uppdateringar och höll mig informerad om potentiella köpares intressen och feedback."
3 900 000 kr
Lägenhet Björkhagen
+ 150 000 kr
3 rum,
Utropspris: 3 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.