Emil Siönäs

Profilbild för Emil Siönäs
Emil Siönäs
4.9 / 5
(31 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
1 st
12 980 000 kr

Bakgrund

Emil Siönäs jobbar på Norban och är registrerad mäklare sedan 2019-06-26. Emil har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Emil har enligt vår statistik haft 5 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 16 100 000 kr.

Presentation

Kul att du går i säljtankar, då har du kommit precis rätt!

Den största affären man gör i livet är ofta bostadsaffären, då vill man att det ska vara en smärtfri och smidig resa med bästa möjliga utfall. För att uppnå detta krävs det en hängiven fastighetsmäklare som brinner för sitt yrke och som har tillgång till marknadens bästa verktyg - Därför finns jag och Norban här för just dig!

När du anlitar mig får du en obotlig vinnarskalle som aldrig kommer sluta kämpa för just din bostad och alltid strävar efter att slå nya prisrekord. Med ett brinnande intresse för människor, affärer och att bygga långa relationer kommer vi tillsammans skapa en lyckad affär.

Med en bakgrund kombinerat av idrott och sälj har jag det som krävs för att göra det där lilla extra. Jag ser varje enskild individ i affären och skräddarsyr alltid en lösning som passar just dig och ditt boende. Detta tillsammans med ett driv utan dess like och ständigt tillgänglig kommer jag att skapa de bästa förutsättningarna för dig och din bostad.

Anlitar du mig kan jag garantera dig en trygg försäljning av högsta kvalitet, ständigt tillgänglig samt service i världsklass. Tveka inte på att höra av dig om du har frågor, funderingar, vill ha en kostnadsfri värdering eller vill prata om hur vi kan skapa de bästa förutsättningarna för just din bostad!

Ser fram emot att höra från dig!

Emil Siönäs

Mäklarbyrå

Norban

Säljare om Emil.

07 nov 2022

"Allt toppen!"
säljare på Erstagatan 26

01 mar 2022

"Vi ger Emil de varmaste av rekommendationer. Han har från vårt första möte varit lyhörd för vad vi har tänkt och närvarande och tydlig i sin kommunikation med oss. Det har hela tiden känts både tryggt och väldigt professionellt, vi hade inte kunnat önska oss mer i en så ovan och stressande situat..."
"Vi ger Emil de varmaste av rekommendationer. Han har från vårt första möte varit lyhörd för vad vi har tänkt och närvarande och tydlig i sin kommunikation med oss. Det har hela tiden känts både tryggt och väldigt professionellt, vi hade inte kunnat önska oss mer i en så ovan och stressande situation som en försäljning innebär."
Läs mer
säljare på Lödösevägen 8

01 mar 2022

"Trevligt, duktig, lyhörd."
säljare på Glanshammarsgatan 19

03 feb 2022

"Vi är nöjda med allt.
Emil var mycket hjälpsam!"
säljare på Sandfjärdsgatan 109

01 feb 2022

"Super nöjd , allt var väldigt smidigt och man fick bara samtal, lägenheten såld "
säljare på Edestavägen 24

07 dec 2021

"Emil du har vart en pärla genom hela processen! Stort tack för ditt engagemang!"
säljare på Marviksvägen 10

07 dec 2021

"Driven mäklare som gjorde ett kanonjobb!"
säljare på Dellensvägen 26

09 aug 2020

"Redan efter första mötet med Emil kände jag att han var rätt man för jobbet. Emils driv och engagemang för att göra ett bra jobb syntes direkt från att han fick uppdraget. Jag skulle starkt rekommendera Emil till alla som vill ha en mäklare i världsklass! "
"Redan efter första mötet med Emil kände jag att han var rätt man för jobbet. Emils driv och engagemang för att göra ett bra jobb syntes direkt från att han fick uppdraget. Jag skulle starkt rekommendera Emil till alla som vill ha en mäklare i världsklass! "
Läs mer
säljare på Mässvägen 4A

16 jun 2020

"Otroligt nöjd med val av mäklare. Han var både proffsig, lyhörd och uppmärksam på allt jag hade att komma med. Väldigt tillmötesgående, snabb och duktig i sitt arbete och sålde min lägenhet snabbt och smidigt och till ett mycket bättre pris än jag hade hoppats på. Kan varmt rekommendera Emil till..."
"Otroligt nöjd med val av mäklare. Han var både proffsig, lyhörd och uppmärksam på allt jag hade att komma med. Väldigt tillmötesgående, snabb och duktig i sitt arbete och sålde min lägenhet snabbt och smidigt och till ett mycket bättre pris än jag hade hoppats på. Kan varmt rekommendera Emil till alla som letar mäklare. "
Läs mer
säljare på Gubbkärrsvägen 29R

06 maj 2020

"Jag arbetar själv som fastighetsmäklare och kan beskriva Emil som en mycket duktig mäklare! Efter jämförelse mellan 4 olika mäklare kände vi direkt efter mötet med Emil att han var rätt för oss.
Väldigt proffsig från första mötet fram tills lägenheten var såld. Han fick även upp priset genom fö..."
"Jag arbetar själv som fastighetsmäklare och kan beskriva Emil som en mycket duktig mäklare! Efter jämförelse mellan 4 olika mäklare kände vi direkt efter mötet med Emil att han var rätt för oss.
Väldigt proffsig från första mötet fram tills lägenheten var såld. Han fick även upp priset genom förhandling med den vinnande budgivaren. Vi skulle varmt rekommendera Emil till alla som vill ha en trygg mäklare med god kommunikation.
Ett bra exempel på hur en trygg och enkel affär skall gå till. "
Läs mer
säljare på Thorildsvägen 1

24 apr 2020

"Rekommenderar gärna Emil till andra kunder. Mycket snabb att svara vid önskad kontakt."
säljare på Kungsbro Strand 25

09 mar 2020

"Emil stack ut bland de mäklare vi träffade och var det självklara valet. Han lyssnade på vad som var viktigt för oss, höll oss hela tiden uppdaterade och gjorde sitt yttersta för att uppnå våra högt satta förväntningar! "
säljare på Hantverkargatan 76C

17 feb 2020

"Mycket nöjd!"
säljare på Celsiusgatan 8

03 feb 2020

"Bland mäklare som duggar tätt så skiljer sig Emil från resterande. Med en snabb, professionell och bra bemötande fanns han tillhands under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Emil till alla som går i säljtankar! "
säljare på Vintergatan 1

13 dec 2019

"Emil hade redan från start en tydlig plan för min lägenhet och min situation. På mindre än två veckor lyckades han sälja den under hand till en köpare från Notars spekulantregister, efter att lägenheten enbart legat som kommande på Notars hemsida. Detta till ett pris som jag knappt vågat hoppas p..."
"Emil hade redan från start en tydlig plan för min lägenhet och min situation. På mindre än två veckor lyckades han sälja den under hand till en köpare från Notars spekulantregister, efter att lägenheten enbart legat som kommande på Notars hemsida. Detta till ett pris som jag knappt vågat hoppas på! Jag kunde inte varit mer nöjd- Emil får mina varmaste rekommendationer!
"
Läs mer
säljare på Igeldammsgatan 14

13 dec 2019

"Professionell"
säljare på Arbetargatan 22

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
5

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
5
Försäljningsvärde
16 100 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
29 av 30 säljare
Emil satte rätt förväntningar på slutpriset
26 av 30 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
30 av 30 säljare
Emil var tydlig och höll mig uppdaterad
30 av 30 säljare

Emil på kartan.

84 tidigare bostäder
24 bostäder till salu
31 rekommendationer

24 bostäder till salu.

Bostäder

1 995 000 kr
1 rum, 38 m²
52 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 349 kr/mån
2 rum, 53 m²
Lägenhet, Stockholm
2 995 000 kr
1,5 rum, 34 m²
88 088 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 395 kr/mån
1,5 rum, 40 m²
Lägenhet, Stockholm
3 rum, 62 m²
Lägenhet, Stockholm
2 571 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2,5 rum, 85 m²
4 400 000 kr
Lägenhet Södermalm
2 rum, 44 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Allt toppen!"
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
4 rum, 101 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 102 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
1 rum, 29,5 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.