Emil Haraldsson

Profilbild för Emil Haraldsson
Säljarfavorit
Emil Haraldsson
4.9 / 5
(157 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
16 st
49 675 000 kr

Bakgrund

Emil Haraldsson jobbar på Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2005-12-13. Emil har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2023. Emil har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 72 895 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat på Widerlöv & Co sedan 2005 och förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och har även varit ansvarig för flertalet nyproduktionsprojekt. Jag har en god lokalkännedom då jag bor och är uppväxt i Uppsala. Sedan 2005 har jag förmedlat drygt 1300 bostäder. Min strävan är att alltid ha kunden i fokus och på det sättet göra både säljare och köpare nöjda med sin bostadsaffär. Hör gärna av er till mig så berättar jag mer om mig själv och vår tjänst.

Mäklarbyrå


Säljare om Emil.

17 mar 2023

"Jag tyckte Emil var tydlig och rak, hans bemötande var anpassat utifrån vem han pratade med vilket gjorde att såväl jag som min far kände oss väl uppdaterade. Det är en konst att kunna ta omika typer av människor i olika skeden av livet. Den konsten har emil bemästrat. "
"Jag tyckte Emil var tydlig och rak, hans bemötande var anpassat utifrån vem han pratade med vilket gjorde att såväl jag som min far kände oss väl uppdaterade. Det är en konst att kunna ta omika typer av människor i olika skeden av livet. Den konsten har emil bemästrat. "
Läs mer
säljare på Dag Hammarskjölds väg 15A

12 mar 2023

"Jag skulle utan tvekan anlita Emil igen"
säljare på Tunagatan 32C

08 mar 2023

"2.a gången vi tar hjälp av Emil.
Mycket nöjda med honom."
säljare på Tallvägen 15

29 jan 2023

"Väldigt nöjd med att ha valt Emil som mäklare. Skött försäljningsprocessen mycket väl och gjort alla parter glada. "
säljare på Salagatan 13C

05 dec 2022

"Super bra mäklare, ingen att klaga på."
säljare på Fyrislundsgatan 24

29 nov 2022

"När jag behövde mäklare för att sälja min lägenhet så kom jag att tänka på Emil Haraldsson, mäklaren jag köpt lägenheten av för 13 år sedan. Jag fick då ett väldigt bra intryck av honom och kontaktade Widerlöv. Strax därpå hörde Emil av sig och jag kände ingen tvekan om att det var honom jag vil..."
"När jag behövde mäklare för att sälja min lägenhet så kom jag att tänka på Emil Haraldsson, mäklaren jag köpt lägenheten av för 13 år sedan. Jag fick då ett väldigt bra intryck av honom och kontaktade Widerlöv. Strax därpå hörde Emil av sig och jag kände ingen tvekan om att det var honom jag ville anlita. Hela processen från början till slut har skötts väldigt proffsigt. Emil är därtill tydlig, trevlig och lätt att ha att göra med. Jag tror att Emils erfarenhet och professionalitet bidrog till att lägenheten såldes till ett pris högt över det förväntade. Jag är supernöjd! "
Läs mer
säljare på Tegnérgatan 15B

28 nov 2022

"Grym mäklare rekommenderas"
säljare på Wivalliusgatan 9

07 nov 2022

"Riktigt engagerad och pålitlig mäklare. Snabba svar vid frågor, snabb och bra uppdatering om läget. Säljer jag igen vet jag vem jag väljer! "
säljare på Torngatan 10

25 okt 2022

"Emil är en mycket professionell mäklare som på bästa sätt förmedlade min lägenhet så att den, trots dagens situation på bostadsmarknaden, såldes innan visning. "
säljare på Ringgatan 11G

16 okt 2022

"Vi fick ett bra intryck redan vid första mötet och det höll i sig hela vägen. Vi kände oss trygga med Emil och är väldigt nöjda med hans insats."
säljare på Hällkistgatan 15

16 okt 2022

"Emil Haraldsson vid Widerlövs i Uppsala hanterade vårt ärende på mycket bra sätt. Snabb hantering av vår ärende, engagerad och trevlig, bra bedömning av situation vad vår bostadsrätt var värd. Vi fick ett mycket bra bemötande och riktigt bra intryck av Emil som mäklare."
"Emil Haraldsson vid Widerlövs i Uppsala hanterade vårt ärende på mycket bra sätt. Snabb hantering av vår ärende, engagerad och trevlig, bra bedömning av situation vad vår bostadsrätt var värd. Vi fick ett mycket bra bemötande och riktigt bra intryck av Emil som mäklare."
Läs mer
säljare på Höganäsgatan 6A

16 okt 2022

"Jag är supernöjd med att jag valde Emil som mäklare. Jag fick min lägenhet såld till ett högre pris än förväntat i en orolig tid. Kan varmt rekommendera Emil."
säljare på Luthagsesplanaden 3A

14 okt 2022

"Vi är jättenöjda med försäljningen av vår bostad, Emil var mycket engagerad och alltid till hands under hela processen "
säljare på Börjegatan 8B

09 jun 2022

"Emil var otroligt hjälpsam, professionell och kompetent. Vi hade inte kunnat ha en bättre mäklare! "
säljare på Luthagsesplanaden 30C

31 maj 2022

"Super"
säljare på Sturegatan 18B

21 maj 2022

"Vi lärde känna Emil genom en granne som sålde sin lägenhet. Sedan när det var vår tur att köpa en lägenhet kontaktade vi Emil som förmedlade vår första lägenhet i 2016. Emil är snäll, ödmjuk och svarar ärligt på frågor. Sex år senare då det var dags att sälja vår lägenhet var det ett självklart v..."
"Vi lärde känna Emil genom en granne som sålde sin lägenhet. Sedan när det var vår tur att köpa en lägenhet kontaktade vi Emil som förmedlade vår första lägenhet i 2016. Emil är snäll, ödmjuk och svarar ärligt på frågor. Sex år senare då det var dags att sälja vår lägenhet var det ett självklart val att Emil skulle få den uppgiften! Emil var proaktiv och hittade snabbt en intresserad spekulant som efter visning köpte lägenheten."
Läs mer
säljare på Torgny Segerstedts Allé 4

20 maj 2022

"Mycket nöjd med hela processen. Bra lokalkännedom och väldigt lätt att ha att göra med. Hela försäljningen flöt på jättesmidigt. "
säljare på Ringgatan 47B

20 maj 2022

"Emil skötte hela processen proffsigt och har alltid varit väldig trevlig. Han har haft svar på alla mina frågor och har alltid varit lätt att få tag på. Han lyssnade på mina önskemål och stöttade mig i olika beslut vilket gjorde hela försäljningen väldigt lätt och smidig. Jag som sålde för första..."
"Emil skötte hela processen proffsigt och har alltid varit väldig trevlig. Han har haft svar på alla mina frågor och har alltid varit lätt att få tag på. Han lyssnade på mina önskemål och stöttade mig i olika beslut vilket gjorde hela försäljningen väldigt lätt och smidig. Jag som sålde för första gången kände mig trygg. "
Läs mer
säljare på Herrhagsvägen 197

20 apr 2022

"Det var den första lägenheten jag sålde och var därför lite ovan vid att sälja. Allt gick så otroligt bra med Emil som mäklare. Han vägledde, gav goda råd och löste allt på bästa sätt. Allt med värme och professionalitet!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 27

20 apr 2022

"Jag tycker Emil har varit otroligt professionell, ärlig, driven och tillmötesgående under hela processen. Han har alltid varit anträffbar och transparent. Hela processen gick snabbt och smidigt tack vare Emil. Jag kan starkt rekommendera Emil som mäklare. "
"Jag tycker Emil har varit otroligt professionell, ärlig, driven och tillmötesgående under hela processen. Han har alltid varit anträffbar och transparent. Hela processen gick snabbt och smidigt tack vare Emil. Jag kan starkt rekommendera Emil som mäklare. "
Läs mer
säljare på Norrlandsgatan 36A

28 mar 2022

"Emil var tillgänglig och hjälpsam även för rådgivning när vi skulle köpa. Samt trevlig och professionell kring vår försäljning. "
säljare på Ymergatan 24C

25 mar 2022

"Emil gav ett väldigt professionellt intryck och vi kände oss trygga genom hela processen med honom som mäklare. Han hade god lokalkännedom och gav ett självsäkert intryck som gjorde oss som säljare trygga. Vi kan varmt rekommendera Emil som mäklare. "
säljare på Kyrkogårdsgatan 16E

23 mar 2022

"Social, god lokalkännedom och driven mäklare. Såg till att lägenheten såldes genom en snabb affär till ett bra pris. Rekommenderar Emil! "
säljare på Torkelsgatan 30C

23 mar 2022

"Emil gjorde ett fantastiskt jobb! Hela processen gick jättesmidigt, blev uppdaterad om läget konstant. Och slutpriset blev mer än jag vågade hoppas på! "
säljare på Torkelsgatan 8B

02 mar 2022

"Hej!
Emil mäklaren är guld värt!
Vi är mycket nöjda med honom!
Mvh"
säljare på Murargatan 22B

07 feb 2022

"Emil var superbra och trevlig, rekommenderar!"
säljare på Norrlandsgatan 34C

02 feb 2022

"Jättetrevlig och duktig mäklare. Detta var den 3 försäljningen som Emil gjorde för oss. Vi har även köpt av honom och även då var han lätt att ha att göra med. Rekommenderas varmt!"
säljare på Lövängsvägen 10

27 jan 2022

"Vi är mycket nöjda med mäklaren,försäljningen gick snabbt och smidigt.Vi kände stort förtroende för Emil och kan varmt rekomendera honom."
säljare på Luthagsesplanaden 3A

11 jan 2022

"Emil var snabb, kommunikativ, lyhörd och höll oss hela tiden informerade om processen. Vi fick bra rådgivning och service samt i slutändan en bra affär."
säljare på Övre Slottsgatan 8B

08 jan 2022

"Emil har ett lättsamt och trevligt bemötande. Han tar sig tid att svara på frågor och diskutera och är väldigt lätt att få kontakt med. Något jag särskilt uppskattar är att ha fått kontinuerlig återkoppling genom hela processen, det har känts tryggt. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera..."
"Emil har ett lättsamt och trevligt bemötande. Han tar sig tid att svara på frågor och diskutera och är väldigt lätt att få kontakt med. Något jag särskilt uppskattar är att ha fått kontinuerlig återkoppling genom hela processen, det har känts tryggt. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Emil som mäklare! "
Läs mer
säljare på Fålhagsleden 6B

07 dec 2021

"Emil är väldigt lyhörd, glad och engagerad. Så fort det dyker upp något i försäljningsprocessen återkopplar han snabbt vad som händer. Han inger förtroende och det märks att han gillar sitt jobb. Kan inte bli annat än toppbetyg!
Kan verkligen rekommendera Emil som mäklare."
"Emil är väldigt lyhörd, glad och engagerad. Så fort det dyker upp något i försäljningsprocessen återkopplar han snabbt vad som händer. Han inger förtroende och det märks att han gillar sitt jobb. Kan inte bli annat än toppbetyg!
Kan verkligen rekommendera Emil som mäklare."
Läs mer
säljare på Rörgatan 4

07 dec 2021

"Jättenöjda med Emil som mäklare! Han är kunnig och har med sig lång erfarenhet av bostadsmarknaden vilket märks tydligt i våra möten. Lätt att få tag på, bra på att återkoppla och gjorde sitt yttersta för att få till en så bra affär som möjligt! "
säljare på Ringgatan 20B

18 nov 2021

"Emil gjorde väldigt bra jobb och är nöjda med helheten. "
säljare på Hällbygatan 38B

16 nov 2021

"Väldigt lätt att ha och gjöra med. Erfaren."
säljare på Murargatan 1

14 nov 2021

"Jag har både köpt och nu sålt en lägenhet med hjälp av Emil. Han är proffsig, lyhörd och väldigt tillmötesgående. Rak och tydlig kommunikation, var alltid tillgänglig om frågor uppstod. Han sålde min lägenhet snabbt och med ett pris som blev högre än vad jag förväntade mig. Jag kan starkt rekomme..."
"Jag har både köpt och nu sålt en lägenhet med hjälp av Emil. Han är proffsig, lyhörd och väldigt tillmötesgående. Rak och tydlig kommunikation, var alltid tillgänglig om frågor uppstod. Han sålde min lägenhet snabbt och med ett pris som blev högre än vad jag förväntade mig. Jag kan starkt rekommendera Emil som mäklare."
Läs mer
säljare på Heidenstamsgatan 19

11 nov 2021

"Kändes bra hela vägen från första kontakt till avslut, han gav ett mycket förtroendeingivande intryck och tog hänsyn till alla våra önskemål kring försäljningen. Starka rekommendationer att anlita Emil som mäklare."
säljare på Värnlundsgatan 28

10 nov 2021

"Flexibla med visningstider tog sig tid som passade köparnas möjlighet att se huset om dom inte kunde komma på visningstiden. Agerade snabbt med förberedelser typ fotografering och besiktning inför annonseringen och visningen. "
säljare på Lötvägen 9

19 okt 2021

"Emil ordnade med en snabb och smidig försäljning där vi bli blev nöjda med slutpriset på vår lägenhet.
Han har varit professionell och trevlig genom hela processen, från första värderingsmötet till kontraktsskrivningen.
Kan varmt rekommendera Emil till andra som går i försäljningstankar."
"Emil ordnade med en snabb och smidig försäljning där vi bli blev nöjda med slutpriset på vår lägenhet.
Han har varit professionell och trevlig genom hela processen, från första värderingsmötet till kontraktsskrivningen.
Kan varmt rekommendera Emil till andra som går i försäljningstankar."
Läs mer
säljare på Kyrkogårdsgatan 45A

16 okt 2021

"Jag lämnade nycklarna till Emil och sade "sälj denna lägenhet", drog sedan till Spanien. Den sunkiga lägenheten såldes till ett pris som fick många att tappa hakan. Väldigt bra jobbat."
säljare på Geijersgatan 15B

30 sep 2021

"Emil Haraldsson . Allt mkt bra,proffsigt,kunnigt, och ödmjukt. Vi rekomenderar Emil Haraldsson "
säljare på Torsgatan 8D

24 sep 2021

"Fantastisk mäklare och person, rekommenderar varmt!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 27

23 sep 2021

"Trygg, kunnig och saklig"
säljare på Norrtäljegatan 16A

18 sep 2021

"Vi var väldigt nöjda med Emil. Han är mycket trevlig, lätt att ha och göra med samt fanns tillgänglig för frågor och uppdateringar. "
säljare på Geijersgatan 15B

06 sep 2021

"Emil är en duktig och engagerad mäklare som jag ger mina allra bästa rekommendationer."
säljare på Tegnérgatan 36B

05 sep 2021

"Har använt oss av Emil Haraldsson vid 2 försäljningar och båda gångerna har det gått fort, smidigt och till ett slutpris som vi känt oss nöjda med.
Med andra ord det enda man egentligen önskar.
Emil jobbar på outtröttligt, har full koll på allt och håller en ständig dialog tills vi är i mål, kl..."
"Har använt oss av Emil Haraldsson vid 2 försäljningar och båda gångerna har det gått fort, smidigt och till ett slutpris som vi känt oss nöjda med.
Med andra ord det enda man egentligen önskar.
Emil jobbar på outtröttligt, har full koll på allt och håller en ständig dialog tills vi är i mål, klockren på alla sätt!
Kan utan tvekan rekommendera Emil!"
Läs mer
säljare på Markegångsvägen 4H

05 sep 2021

"Han är en som inte bara pratar utan saklig. Hörde de av de som köpte lägenheten "
säljare på Börjegatan 56B

24 aug 2021

"Mäklaren visade gott omdöme och var för oss i hög grad tillgänglig kring våra frågor.
Mäklaren visade prov på mycket god kännedom om området samt om bostadsrättsföreningen. Mäklaren var mycket flexibel och snabb kring kontraktsskrivningen och vi kan varmt rekommendera honom till andra som ska säl..."
"Mäklaren visade gott omdöme och var för oss i hög grad tillgänglig kring våra frågor.
Mäklaren visade prov på mycket god kännedom om området samt om bostadsrättsföreningen. Mäklaren var mycket flexibel och snabb kring kontraktsskrivningen och vi kan varmt rekommendera honom till andra som ska sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Rosendalsvägen 12

23 aug 2021

"Trevlig, proffsig och engagerad. Kände oss väldigt trygga med Emil"
säljare på Geijersgatan 25C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Villa
7

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
72 895 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
149 av 152 säljare
Emil satte rätt förväntningar på slutpriset
143 av 155 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
152 av 154 säljare
Emil var tydlig och höll mig uppdaterad
155 av 155 säljare

Emil på kartan.

739 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
157 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

2,5 rum, 66,5 m²
Lägenhet, Uppsala
3 833 kr/mån
4 rum, 128 m²
Villa, Uppsala
3 495 000 kr
4 rum, 103 m²
33 932 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
5 714 kr/mån
1 495 000 kr
2 rum, 39 m²
38 333 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 985 kr/mån
2 rum, 61,5 m²
Lägenhet, Uppsala
2 828 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 000 000 kr
Lägenhet Kapellgärdet
+ 5 000 kr
5 rum, 112 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
1 575 000 kr
Lägenhet Rosendal
1 rum, 27 m²
Utropspris: 1 575 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Valsätra
1 rum, 31 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
1 980 000 kr
Lägenhet Tunabackar
+ 30 000 kr
2,5 rum, 61 m²
Utropspris: 1 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag skulle utan tvekan anlita Emil igen"
2 400 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 205 000 kr
2 rum, 47 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.