Emil Hagström

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Emil Hagström
Profilbild för Emil Hagström
Säljarfavorit
Emil Hagström
4.7 / 5
(56 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
11 st
25 615 000 kr

Bakgrund

Emil Hagström jobbar på Norban och är registrerad mäklare sedan 2021-02-24. Emil har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2023. Emil har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 32 290 000 kr.

Presentation

Emil säljer bostäder med marknadens bästa mäklartjänst där både köpare och säljare får en kanonupplevelse med ett ärligt-, professionellt- och personligt bemötande.
| www.norban.se |

Mäklarbyrå

Norban

Säljare om Emil.

04 sep 2023

"Super Nöjd med Emils insats. Trots den utmanande tiden vi befinner oss i gav han inte upp och allt slutade med ett riktigt bra försäljningspris. Kan VAMRT rekommendera Emil som mäklare :)"
säljare på Köpenhamnsvägen 49C

31 aug 2023

"Jag har ingenting negativt att säga utan jag känner att Emil och tidigare mäklare på Norban under hela processen lyssnat och tagit till sig vad jag velat och det slutade i en riktigt bra försäljning, även i dessa tider. Extremt nöjd!"
säljare på Slussgatan 14

26 jun 2023

"Lyhörd efter mina behov som säljare. Väldigt kommunikativ vilket jag värderar högt. "
säljare på Rosendalsvägen 6

13 jun 2023

"Emil har visat en professionell insats under försäljningsprocessen. Han visade god kunskap om marknaden och hjälpte mig att sätta ett rimligt pris, vilket ledde till en försäljning inom rimlig tid. Emil var tillgänglig och höll mig uppdaterad under processen. Jag kan rekommendera Emil som en påli..."
"Emil har visat en professionell insats under försäljningsprocessen. Han visade god kunskap om marknaden och hjälpte mig att sätta ett rimligt pris, vilket ledde till en försäljning inom rimlig tid. Emil var tillgänglig och höll mig uppdaterad under processen. Jag kan rekommendera Emil som en pålitlig mäklare."
Läs mer
säljare på Bokbindaregatan 4

27 apr 2023

"Om man är utefter en otroligt engagerad och driven mäklare så är detta rätt person!Rekommenderas verkligen. "
säljare på Rödkullastigen 6F

06 mar 2023

"Emil var en toppenpartner i vår försäljning. Han hjälpte oss att navigera genom hela processen och hanterade på ett professionellt sätt våra förväntningar och frågor."
säljare på Paulsgatan 8C

07 feb 2023

"Otroligt vänligt bemötande, flexibel, engagerad och mycket bra fotograf. "
säljare på Spånehusvägen 62E

02 feb 2023

"Rekommenderas! Tydlig i sin kommunikation och noga genom hela processen. "
säljare på Sölvesborgsgatan 3A

25 jan 2023

"Emil är en förtroendeingivande och ärlig mäklare som jobbar stenhårt. Vi ställde ganska höga krav på tillgänglighet vilket Emil alltid levde upp till. Rekommenderas starkt. Tack! "
säljare på Drottninggatan 1AC

01 dec 2022

"Emil är en trevlig och social kille som man lätt får förtroende för. Vi kände oss trygga och förvissade om att Emil visste vad han gjorde. Han var tillgänglig och svarade alltid snabbt och trevligt på våra frågor och funderingar. Vi kan verkligen rekommendera honom som mäklare!"
"Emil är en trevlig och social kille som man lätt får förtroende för. Vi kände oss trygga och förvissade om att Emil visste vad han gjorde. Han var tillgänglig och svarade alltid snabbt och trevligt på våra frågor och funderingar. Vi kan verkligen rekommendera honom som mäklare!"
Läs mer
säljare på Bullerbygatan 66

02 nov 2022

"Från första mötet har jag varit otroligt nöjd med Emils arbete.
Innan vi bestämde oss hade jag träffat flertalet mäklare, men Emil stod ut i sitt genuina och lugna sätt som samtidigt var professionellt och drivet.
Är mycket nöjd med hela processen. Emil har varit tydlig och väldigt enkel att ar..."
"Från första mötet har jag varit otroligt nöjd med Emils arbete.
Innan vi bestämde oss hade jag träffat flertalet mäklare, men Emil stod ut i sitt genuina och lugna sätt som samtidigt var professionellt och drivet.
Är mycket nöjd med hela processen. Emil har varit tydlig och väldigt enkel att arbeta med. Under processen har han varit tillgänglig för alla frågor, stora som små, och jag upplever honom som väldigt tillmötesgående och kompetent.
"
Läs mer
säljare på Listergatan 1

26 okt 2022

"Emil är en genuint trevlig och sympatisk person. En pålitlig mäklare som kan rekommenderas varmt. "
säljare på Simrishamnsgatan 13

18 okt 2022

"Emil var ett mycket kompetent stöd i försäljningsprocessen och jag rekommenderar honom varmt! Korrekt, tydlig och pålitlig. En fullträff!"
säljare på Rodergatan 38

11 jun 2022

"Bästa försäljningen jag haft! Kan varmt rekommendera Emil som mäklare."
säljare på Ängelholmsgatan 5

23 maj 2022

"Noggrann och professionellt! Informerade angående detaljer i tid hela vägen plus strategiska råd. Mycket nöjd! "
säljare på Grönvägen 3A

23 maj 2022

"Supernöjd! Lugn och trevlig mäklare som fanns tillgänglig hela tiden och var genuint engagerad."
säljare på Bodekullsgatan 29B

02 maj 2022

"Jag är mycket nöjd med hur Emil skött försäljningen av min lägenhet och ger honom mina varmaste rekommendationer. Under hela försäljningen fanns Emil tillgänglig för att svara på frågor och driva processen framåt. Han tog sig tid att lyssna och kunde förklara på ett pedagogiskt sätt utan att jäkt..."
"Jag är mycket nöjd med hur Emil skött försäljningen av min lägenhet och ger honom mina varmaste rekommendationer. Under hela försäljningen fanns Emil tillgänglig för att svara på frågor och driva processen framåt. Han tog sig tid att lyssna och kunde förklara på ett pedagogiskt sätt utan att jäkta och stressa på som de flesta mäklare jag träffat. Genom Emils och Norbans marknadsföring lyckades vi hitta rätt köpare av lägenheten och försäljningspriset motsvarade mina högt ställda förväntningar. Ett stort plus är att enligt Norbans affärsmodell behövde jag inte betala något arvode då lägenheten såldes via Norbans egen plattform. Innan jag bestämde mig för Emil träffade jag flera olika mäklare, han gjorde ett mycket gott intryck på mig med sitt professionella och varma bemötande varför jag beslöt att ge honom mitt förtroende. Jag rekommenderar starkt att sälja genom Emil och Norban."
Läs mer
säljare på Östervärnsgatan 2A

30 apr 2022

"Emil är en otroligt kompetent mäklare. Om jag ska förklara Emils professionalism med ett ord är det lösningsorienterad. Rekommenderar starkt."
säljare på Eslövsgatan 2A

13 apr 2022

"Väldig lugn trygg och metodisk. Gav en betryggande känsla och upplevelse av affären genom hela processen med avslut med gott resultat! Jag är supernöjd och rekommenderar absolut Emil till framtida försäljningar"
säljare på Vårgatan 3A

28 feb 2022

"Emil är lyhörd och oerhört genuin i sitt sätt att arbeta.
Jag rekommenderar Emil starkt på grund av hans topp-klass servicenivå och engagemang. "
säljare på Norrbäcksgatan 35

28 feb 2022

"Emil visade ett mycket bra tålamod och gav aldrig upp. "
säljare på Mariedalsvägen 57A

12 feb 2022

"Jämfört med tre tidigare anlitade mäklare vid andra försäljningar utmärker sig Emil genom sitt lugna och metodiska arbetsätt. Självsäkerheten han visade när det gällde att sälja lägenheten för rätt pris och i rätt tid, oförutsedda händelser till trots, underlättade mycket för mig som säljare att ..."
"Jämfört med tre tidigare anlitade mäklare vid andra försäljningar utmärker sig Emil genom sitt lugna och metodiska arbetsätt. Självsäkerheten han visade när det gällde att sälja lägenheten för rätt pris och i rätt tid, oförutsedda händelser till trots, underlättade mycket för mig som säljare att fatta beslut i processen. "
Läs mer
säljare på Amiralsgatan 27

19 jan 2022

"Emil var en mycket professionell mäklare som alltid fanns lättillgänglig på telefon. Vår kontakt upplevdes personlig och förtroendeingivande. Jag skulle starkt rekommendera Emil till andra som ska sälja sina bostäder! "
säljare på Erikslustvägen 42B

26 nov 2021

"Kan varmt rekommendera Emil! En ärlig, engagerad och lyhörd mäklare. Snabb och tydlig kommunikation genom hela försäljningsprocessen. Supernöjd!"
säljare på Lönnebergagatan 9D

24 nov 2021

"Jag är väldigt nöjd med Emil! Vi har haft ett gott samarbete och jag skulle verkligen rekommendera Emil till andra som ska sälja. "
säljare på Spånehusvägen 63A

12 aug 2021

"Emil var lyhörd, insatt och engagerad under hela processen av försäljningen av min bostad. Det var enkelt att ha kontakt med Emil. Jag fick direkt återkoppling efter visningar och möjlighet att diskutera olika frågor. Jag som säljare kände mig trygg och tacksam för Emils insats som var outstandin..."
"Emil var lyhörd, insatt och engagerad under hela processen av försäljningen av min bostad. Det var enkelt att ha kontakt med Emil. Jag fick direkt återkoppling efter visningar och möjlighet att diskutera olika frågor. Jag som säljare kände mig trygg och tacksam för Emils insats som var outstanding! 5/5 stjärnor! "
Läs mer
säljare på Krutmeijersgatan 8B

04 nov 2019

"Emil är en otroligt charmig och driven kille. En vältalig ung mäklare med mycket kunskap. Träffade Emil av en slump och fick en sån galen magkänsla kunde inte varit nöjdare med mitt val av mäklare.
Emil fick upp mitt pris på lägenheten med mycket jobb! Inget kom gratis och han är en klass för s..."
"Emil är en otroligt charmig och driven kille. En vältalig ung mäklare med mycket kunskap. Träffade Emil av en slump och fick en sån galen magkänsla kunde inte varit nöjdare med mitt val av mäklare.
Emil fick upp mitt pris på lägenheten med mycket jobb! Inget kom gratis och han är en klass för sig själv. Skulle inte bli förvånad om han snart blir utsedd till Sveriges bästa mäklare."
Läs mer
säljare på Tollare Ängsväg 26

11 okt 2019

"Jag kan varmt rekommendera Emil Hagström. Jag har känt mig så trygg med honom i försäljningen av min bostad.Han är kunnig, saklig, lätt att nå och höll mig hela tiden uppdaterad.
Dessutom en mycket trevlig person att lära känna."
säljare på Stickelbärsvägen 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
32 290 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
56 av 56 säljare
Emil satte rätt förväntningar på slutpriset
49 av 56 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
54 av 56 säljare
Emil var tydlig och höll mig uppdaterad
55 av 56 säljare

Emil på kartan.

116 tidigare bostäder
44 bostäder till salu
54 rekommendationer

44 bostäder till salu.

Bostäder

1,5 rum, 45 m²
Lägenhet, Malmö
5 rum, 118 m²
Radhus, Malmö
1 595 000 kr
2,5 rum, 57 m²
27 982 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 818 kr/mån
5 rum, 101 m²
Lägenhet, Malmö
7 569 kr/mån
2 rum, 60,5 m²
Lägenhet, Malmö
3 955 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Västra Innerstaden
3 rum, 77,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Super Nöjd med Emils insats. Trots den utmanande tiden vi befinner oss i gav han inte upp och allt slutade med ett riktigt bra försäljningspris. Kan VAMRT rekommendera Emil som mäklare :)"
2 600 000 kr
Lägenhet Centrum
-95 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag har ingenting negativt att säga utan jag känner att Emil och tidigare mäklare på Norban under hela processen lyssnat och tagit till sig vad jag velat och det slutade i en riktigt bra försäljning, även i dessa tider. Extremt nöjd!"
2 695 000 kr
Lägenhet Centrum
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Centrum
2 rum, 44,4 m²
1 440 000 kr
Lägenhet Rörsjöstaden
+ 45 000 kr
1,5 rum, 44 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.