Emelie Zazzi

Profilbild för Emelie Zazzi
Säljarfavorit
Emelie Zazzi
4.7 / 5
(91 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
19 st
94 690 000 kr

Bakgrund

Emelie Zazzi jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2016-06-23. Emelie har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Emelie har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 104 430 000 kr.

Presentation

Jag arbetar som fastighetsmäklare i Sundbyberg, vilket enligt mig är den roligaste marknaden som finns! I varje affär lägger jag ner enormt med driv, engagemang och tid för att skapa de bästa resultaten för både säljare och köpare, och självklart att båda parter går nöjda ur affären!
Förtroende är ett ledord som gör att jag helhjärtat arbetar med varje affär för att ge en så trygg förmedling för alla parter som är inblandade.

För att skapa de bästa förutsättningarna för just din bostad ska du anlita en fastighetsmäklare som har drivet, är intresserad, målinriktad och aldrig ger upp innan DU som kund är 110% nöjd. Alla dessa egenskaper finner du som uppdragsgivare självklart hos mig!

Mäklarbyrå


Säljare om Emelie.

23 feb 2021

"Trevlig, kompetent och fick snabbt till ett avslut."
säljare på Humblegatan 18B

22 feb 2021

"Toppen mäklare! Såldes innan visning!
Väldigt proffesionell
Riktigt professionell mäklare som verkligen har gått det lilla extra för oss för att få våran lägenhet såld! Skulle starkt rekommendera denna mäklare! Såldes innan visning. "
säljare på Trädgårdsgatan 21

26 jan 2021

"Jag tyckte att Emelie var lyhörd, engagerad och kunnig och jag är mycket nöjd med hennes jobb kring försäljningen av min lägenhet."
säljare på Högklintavägen 15

10 jan 2021

"Glad, trevlig, kunnig, sålde innan ordinarie visning till rekordpris. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Bergaliden 11

07 jan 2021

"Emelie Zazzi var mycket hjälpsam, professionell och lyhörd på mina önskemål. Toppen tjej att ha att göra med. Super nöjd genom hela processen. "
säljare på Kantatvägen 5

23 nov 2020

"Emelie Zazzi har full koll på läget under hela processen från början till slut. Hon har dessutom väldigt god kunskap inom sitt område och en genuin känsla för att få ihop köpare med säljare och skapa ”win-win” för alla parter. "
säljare på Mönstringsvägen 10

26 okt 2020

"Vi var mycket nöjda med Emelies engagemang,kompetens och inte minst hennes trevliga bemötande.
Vi ger henne våra bästa rekommendationer!"
säljare på Örsvängen 9

07 okt 2020

"Super nöjd!! Rekommenderar starkt!"
säljare på Trädgårdsgatan 21

24 sep 2020

"Vi är mycket nöjda med Emelies engagemang, driv och kommunikation under försäljningprocessen av vår lägenhet, som resulterade i ett nytt kvmpris rekord i föreningen. Rekommenderas!"
säljare på Bergaliden 11

22 sep 2020

"Allt med Emelie upplevdes super proffsigt! Rekommenderar henne starkt."
säljare på Forskningsringen 90B

22 sep 2020

"Kan inte annat än rekommendera Emelie. Hon är mycket professionell och trevlig."
säljare på Sundbybergs Torg 1B

22 sep 2020

"kunnig och hjälpsam! Rekommenderas "
säljare på Trädgårdsgatan 21

08 sep 2020

"Lägenheten såldes väldigt smidigt och snabbt!"
säljare på Gjuteribacken 21B

20 jul 2020

"Emelie kan jag varmt rekommendera! Kompetent, trevlig, skicklig på förhandling och rodde hem affären i en skakig ekonomi. Om ni anlitar Emelie kommer ni inte att ångra er!"
säljare på Gjuteribacken 8C

29 jun 2020

"Kan varmt rekommendera Emelie hon är kompetent, lyhörd med högt driv samt målmedveten. Vi är oerhört tacksam för hennes arbete och att hon lyckades sälja lägenheten innan visning och dessutom med försäljningsrekord i föreningen. "
säljare på Humblegatan 15

22 jun 2020

"Allt är sagt, toppen nöjd!"
säljare på Franstorpsvägen 2

22 jun 2020

"Väldigt bra hjälp och vägledning från början till slut. Vi hade lägenheten ute som kommande försäljning tills det att vi hade köpt ny bostad. När vi väl la ut den på riktigt så gick det väldigt fort att sälja. Lägenheten såldes innan visning."
säljare på Trädgårdsgatan 23

26 maj 2020

"Emelie var engagerad och professionell från första mötet tills att bostaden blev såld. "
säljare på Vegagatan 15

18 maj 2020

"Emelie gjorde att man kände sig trygg i försäljningen av sin bostad samt att hon gjorde en väl införstådd i marknaden under tidpunkten. Hon var alltid ärlig under försäljningen och försökte inte sälja in något som hon visste att marknaden inte klarade av. Det tycker jag visar på professionalism."
säljare på Chamottevägen 7

14 maj 2020

"Emelie gjorde ett strålande jobb med försäljningen. Ett av de högsta kvm priset i föreningen. "
säljare på Vintergatan 1

17 apr 2020

"Jag kan varmt rekommendera Emelie som mäklare! Genom hela processen var hon professionell, lyhörd och ärlig, vilket gjorde att jag som säljare ständigt kände mig lugn. Jag tror att lägenheten såldes snabbt på grund av att hon var lösningsorienterad, flexibel och väldigt engagerad. Rekommenderar varmt!! "
säljare på Edla Sofias gata 14

13 apr 2020

"Emelie är verkligen en positiv och inspirerande person, och hon förmedlar ett förtroendeingivande arbetssätt. Generellt sett är jag väldigt nöjd och rekommenderar Emelie varmt."
säljare på Kavallerivägen 4A

01 apr 2020

"Påhittig, målmedveten och lätt tillgänglig. Lägenheten blev såld på direkten innan visning. "
säljare på Granlidsvägen 21

19 mar 2020

"Duktig mäklare med stort engagemang. Vår lägenhet såldes innan öppen visning och alla våra förväntningar överträffades med råge. Stort tack! "
säljare på Kyrkogatan 7

05 mar 2020

"Min etta såldes för rekordpris i föreningen, helt fantastiskt!!"
säljare på Högklintavägen 20

20 feb 2020

"Emelie har hög kännedom om området och uppfattas som mycket kompetent i sin yrkesroll. Proffsig, peppande och alltid positiv. Kan varmt rekommendera Emelie!"
säljare på Vintergatan 1

19 feb 2020

"Lägenheten såldes till rekordpris så vi är supernöjda med Emelies insats!"
säljare på Vegagatan 18

17 feb 2020

"Emelie var otroligt duktig och engagerad. Det var främst hennes lyhördhet kring våra behov och förutsättningar, samt flexibilitet som vi tar med oss. Det var enkelt att föra en dialog och vi (jag och sambo) upplevde att "mäklarsnacket" låg på rätt nivå. Kan varmt rekommendera Emelie! "
säljare på Vintergatan 1

04 feb 2020

"Emelie är extremt proffsig och vet verkligen vad hon gör. Jag har varit lugn genom hela processen och det är tack vare Emelies lugn och kunskap. Jag är supernöjd! Jag blev tipsad av en kompis att kontakta Emilie och kan varmt rekommendera henne vidare! "
säljare på Vegagatan 15

03 feb 2020

"Vi fick stort förtroende för Emelie redan vid första kontakten och hon överträffade våra förväntningar med råge. Med stort engagemang, lyhördhet och driv sålde hon vår lägenhet innan visning till ett pris vi bara kunnat drömma om:)
"
säljare på Bergaliden 11

19 nov 2019

"Vi är supernöjda över Emelies jobb! Hon har hållit oss informerade under säljprocessen, varit lättillgänglig och proffsig. Hon har dessutom sålt vår lägenhet till rekordpris! Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Trädgårdsgatan 23

05 nov 2019

"Emelie hade redan ett kundunderlag som var intresserade när vi hade första mötet vilket ledde till att lägenheten blev såld innan visningen vilket var väldigt skönt och till det priset som vi önskat.
Emelie hade tät kontakt med oss från start och var mycket engagerad och inlyssnande!"
säljare på Humblegatan 15

12 okt 2019

"Lägenheten såldes på 21 timmar efter en annonserad förhandsvisning. Mycket bra! Ordinarie visning kunde därmed ställas in."
säljare på Högklintavägen 14

11 okt 2019

"Jag valde att sälja min bostad med Emelie och är sjukt nöjd. Från första samtal till kontrakt har Emelie bidragit med fantastiskt engagemang, proffsighet och öppenhet. Det har varit en väldigt trygg och smidig försäljning. Jag kommer absolut rekommendera Emelie till familj och vänner och kommer definitivt kontakta henne igen i framtiden när det är dags att sälja igen. 5 av 5 getingar."
säljare på Infanterigatan 25

16 sep 2019

"Emelie var otroligt lyhörd, snabb och flexibel. Hon prioriterade det som var viktigt för oss och fick lägenheten såld till ett riktigt bra pris redan innan visning, precis som vi ville. Hon fixade allt från början till slut på under en veckas tid vilket är lite extremt (och vi var i en speciell situation) men det visar på hur flexibel och samarbetsvillig Emelie är, utan att tumma på kvalitén på jobbet som var utmärkt utfört! Hon var också duktig på att kommunicera så man kände sig trygg. Otroligt duktig mäklare som vi verkligen kan rekommendera. "
säljare på Skolgatan 3A

06 sep 2019

"Samarbetet fungerade jättebra!"
säljare på Bergaliden 5

23 aug 2019

"Lyhörd och engagerad mäklare som gjorde det där lilla extra för att vi både skulle hitta en ny lägenhet och sälja vår tidigare. Tack Emelie! :)"
säljare på Trädgårdsgatan 21

22 aug 2019

"Kan varmt rekommendera både Marcus Carlqvist och Emelie Zazzi som mäklare till mina vänner och bekanta."
säljare på Tulegatan 7

20 jul 2019

"Emelie var engagerad och driven, höll mig uppdaterad under hela processen. Var flexibel och la ner extra tid på privata visningar, som i slutändan ledde till ett bättre slutpris. Kan rekommendera henne! Jag blev nöjd med slutresultatet."
säljare på Svalgränd 5

11 jul 2019

"Emilie är en fantastisk mäklare och levererar vad hon lovar. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som vill få sin lägenhet såld! "
säljare på Humblegatan 35

30 jun 2019

"Emelie är superduktig. Rekommenderar henne varmt. "
säljare på Paradgatan 45

28 maj 2019

"Kan ge mina varmaste rekommendationer för Emelie! Vi fick över förväntan i både leverans och plånbok. "
säljare på Vinthundsgatan 47

10 maj 2019

"Toppklass service !"
säljare på Humblegatan 18B

02 apr 2019

"Det var en bra försäljning, lägenheten såldes till rekordpris i föreningen. Emelie var tydlig under första mötet vilket uppskattades samt lätt att få tag på under försäljningsprocessen. "
säljare på Prästgårdsgatan 19

19 mar 2019

"Grym mäklare med stort engangemang och lösnings orienterad!"
säljare på Humblegatan 31B

17 mar 2019

"Emelie är en väldigt driven och professionell mäklare. Hon är trevlig och väldigt kompetent samt att hon är väldigt engagerad. Hon ingjuter förtroende och jobbar verkligen för sin kund. Emelie är en riktigt bra mäklare och jag rekommenderar henne varmt."
säljare på Nybodagatan 10

11 nov 2018

"Vi är väldigt nöjda med mäklare Emelie Zazzi som på ett mycket professionellt sätt skötte försäljningen av vår lägenhet. En snabb process fram till ett välhävdat pris, där Emelie hela tiden höll oss informerade och uppdaterade. Med sitt ödmjuka och vänliga bemötande ger Emelie ett mycket gott intryck; hon är förtroendeingivande, proffsig och lätt att samarbeta med. "
säljare på Tulegatan 9

11 okt 2018

"Emelie var mycket professionell, väldigt vänlig, engagerad, glad och tydlig från första stund tills dess att affären var avslutad. Att hon var mån om att jag som säljare skulle bli nöjd i alla avseende stod tidigt klart och jag kan varmt rekommendera henne. En toppenmäklare! "
säljare på Fridensborgsvägen 50

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
104 430 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
84 av 91 säljare
Emelie satte rätt förväntningar på slutpriset
76 av 91 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
89 av 91 säljare
Emelie var tydlig och höll mig uppdaterad
89 av 91 säljare

Emelie på kartan.

193 tidigare annonser
4 bostäder till salu
90 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

4 295 000 kr
3 rum, 69 m²
62 246 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 633 kr/mån
1 895 000 kr
1 rum, 24 m²
78 958 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
1 930 kr/mån
3 895 000 kr
2 rum, 63 m²
61 825 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 925 kr/mån
1 875 000 kr
1 rum, 24 m²
78 125 kr/m²
Lägenhet, Värmdö
1 811 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 000 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 250 000 kr
3 rum, 68 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
3 600 000 kr
Lägenhet Lilla Alby
+ 405 000 kr
3 rum, 59 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Toppen mäklare! Såldes innan visning!
Väldigt proffesionell
Riktigt professionell mäklare som verkligen har gått det lilla extra för oss för att få våran lägenhet såld! Skulle starkt rekommendera denna mäklare! Såldes innan visning. "
4 000 000 kr
Lägenhet Lilla Alby
+ 405 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig, kompetent och fick snabbt till ett avslut."
2 800 000 kr
Lägenhet Lilla Alby
+ 405 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag tyckte att Emelie var lyhörd, engagerad och kunnig och jag är mycket nöjd med hennes jobb kring försäljningen av min lägenhet."
4 350 000 kr
Lägenhet Lilla Alby
+ 355 000 kr
3 rum, 79 m²
Utropspris: 3 995 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.