Ellinor Tärnehof

Profilbild för Ellinor Tärnehof
Ellinor Tärnehof
4.9 / 5
(43 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
4 st
33 965 000 kr

Bakgrund

Ellinor Tärnehof jobbar på Norban och är registrerad mäklare sedan 2021-04-14. Ellinor har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Ellinor har enligt vår statistik haft 4 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 12 740 000 kr.

Presentation

Med flera års erfarenhet och en djupgående kunskap om fastighetsmarknaden i Göteborg kan du känna dig trygg med att anlita mig som en pålitlig partner när du ska byta bostad!

Jag strävar efter att maximera värdet på den bostad du ska sälja genom effektiv digital marknadsföring och strategisk rådgivning under hela processen. För dig som köpare hjälper jag att hitta det perfekta hemmet eller investeringsmöjligheten.

Mina kunder beskriver mig som professionell, ärlig och engagerad och du kan vara säker på att jag alltid skräddarsyr upplägget för att uppnå de bästa resultaten för mina kunder. Oavsett om du har kommit långt i din bostadskarriär eller agerar för första gången, så ser jag till att hjälpa dig uppfylla dina mål på ett smidigt och givande sätt.

Vi på Norban bryter just nu ny mark inom fastighetsbranschen med en affärsmodell som liknar e-handelsbolag. Den senaste tekniken med den personliga känslan och expertisen som bara en lokal fastighetsmäklare kan erbjuda. Det innebär att du får det bästa av båda världar när du arbetar med mig.

Mäklarbyrå

Norban

Säljare om Ellinor.

19 nov 2023

"Engagerad och lyhörd mäklare, som fick till en kanonaffär i tuffa tider!"
säljare på Västra Stillestorpsgatan 23

16 okt 2023

"Vår upplevelse med Ellinor som mäklare överträffade alla våra förväntningar. Jag kan verkligen inte med ord beskriva hur oerhört nöjda och tacksamma vi känner oss över att ha haft henne vid vår sida under hela säljprocessen. Ellinor har inte bara visat prov på en imponerande kompetensbredd utan ä..."
"Vår upplevelse med Ellinor som mäklare överträffade alla våra förväntningar. Jag kan verkligen inte med ord beskriva hur oerhört nöjda och tacksamma vi känner oss över att ha haft henne vid vår sida under hela säljprocessen. Ellinor har inte bara visat prov på en imponerande kompetensbredd utan även en sällsynt kombination av egenskaper som gör henne till en fantastisk mäklare.
För det första är hon otroligt ambitiös och detta reflekteras i hur noggrant och detaljrikt hon närmar sig varje del av processen. Hon är driven, vilket innebar att hon alltid strävade efter det bästa möjliga resultatet för oss. Ellinors förmåga att lyssna in våra behov och önskemål gjorde att vi kände oss förstådda och värderade, något som är ovärderligt i sådana avgörande ögonblick.
Inte bara det, hon är också klok och har en förmåga att ge råd och vägledning som känns både genomtänkt och personlig. Vi uppskattade verkligen hur snabbt hon svarade på våra frågor och hur effektivt hon hanterade alla uppgifter.
Hennes professionella attityd kombinerad med en väldigt vänlig och varm natur gjorde det hela till en glädje. Som grädde på moset är Ellinor en person som man omedelbart tycker om. Hon har en naturlig charm och en äkta omsorg om sina kunder som gör att man känner sig trygg och omhändertagen.
För oss har Ellinor inte bara varit en mäklare, utan också en förtroendeingivande rådgivare. Vi är djupt tacksamma för allt hon har gjort för oss och rekommenderar henne varmt till alla som önskar en smidig, professionell och personlig mäklarupplevelse."
Läs mer
säljare på Fjärde Långgatan 17

15 jul 2023

"Smidig och enkel försäljnings process. Ellinor har varit tillgänglig, engagerade och tagit ansvar så att försäljningen gick snabbt och lätt för mig och köparen. Jag är super nöjd med den hjälpen jag fått och rekommenderar varmt Ellinor och Nornan "
säljare på Västra Liden 2

02 maj 2023

"Jag uppskattade samarbetet med Ellinor Hult på grund av en korrekt uppläggning under hela säljprocessen. Ellinor återkom alltid med svar på eventuella frågor som jag hade under ärendets gång. Det märks tydligt att säljaren, dvs Ellinor, inte arbetar på provisionsbasis. Hon presenterade olika förs..."
"Jag uppskattade samarbetet med Ellinor Hult på grund av en korrekt uppläggning under hela säljprocessen. Ellinor återkom alltid med svar på eventuella frågor som jag hade under ärendets gång. Det märks tydligt att säljaren, dvs Ellinor, inte arbetar på provisionsbasis. Hon presenterade olika förslag till åtgärder som styling och fotografering etc på ett neutralt vis som passade mig som kund. Som helhet är jag mycket nöjd med försäljningen."
Läs mer
säljare på Drottninggatan 20

06 apr 2023

"Var först något tveksam till Norban, men efter att ha haft ett par olika mäklare på besök, fick jag bäst förtroende för Ellinor. Nu i efterhand är jag också nöjd med mitt beslut, och har sålt i linje med mina och mäklarens egna förväntningar. Något jag vill lyfta fram lite extra är att Ellinor al..."
"Var först något tveksam till Norban, men efter att ha haft ett par olika mäklare på besök, fick jag bäst förtroende för Ellinor. Nu i efterhand är jag också nöjd med mitt beslut, och har sålt i linje med mina och mäklarens egna förväntningar. Något jag vill lyfta fram lite extra är att Ellinor alltid varit snabb på att svara, följa upp, och pusha mig själv att komma vidare. Samma respons fick jag inte från de andra mäklarna. Jag blev själv rekommenderad av vänner att prova Norban, och kommer likaså rekommendera andra att göra samma sak. "
Läs mer
säljare på Nordenskiöldsgatan 10

08 feb 2023

"Ellinor är en fantastisk mäklare!"
säljare på Fägatan 29

08 feb 2023

"Fantastisk på alla sätt och vis. Vi är så nöjda! "
säljare på Södra vägen 69

23 dec 2022

"Elinor ör en bra mäklare med stort engagemang. Hon är effektiv, tillgänglig och är bra på att matcha ihop köpare och säljare. Hennes arvode ligger lägre än sina konkurrenter "
säljare på Ranängsgatan 12

31 okt 2022

"Snabb och smidig affär! Sålde huset på en vecka, går mycket snabbare att sälja via Norban"
säljare på Västra Eklanda Höjd 46

10 okt 2022

"Förtroendeingivande, driven och tillmötesgående. Kan starkt rekommendera Ellinor!"
säljare på Raketgatan 1A

30 jul 2022

"Vi valde att testa Norban som ny uppstickare i Göteborg. Mestadels pga deras otroligt fina erbjudande och tillmötesgående villkor, vi fick lägga ut lägenheten helt utan förbindelser och dylikt och om den såldes på förhand var det köparen som betalade ett fast arvode, arvodet som vi sedan betalade..."
"Vi valde att testa Norban som ny uppstickare i Göteborg. Mestadels pga deras otroligt fina erbjudande och tillmötesgående villkor, vi fick lägga ut lägenheten helt utan förbindelser och dylikt och om den såldes på förhand var det köparen som betalade ett fast arvode, arvodet som vi sedan betalade vid skarpt läge var fast samt en bra bit under hälften vad övriga mäklare erbjuder.
När vi sedan hamnade i skarpt läge träffade vi Elinor, och därefter skötte Elinor förmedlingen precis som en mäklare ska göra! Entusiastiskt, informativt och kommunikativt.
När Elinor vid något enstaka tillfälle hade möte och inte var tillgänglig direkt hjälpte deras support till omgående via chatten i appen och löste alla frågor eller korrigeringar vi ville göra i annonsen, helt underbart lätt att kontakta!
För halva normala kostnaden fick vi hela paketet en mäklare kan erbjuda samt förmodligen bättre kontakt med hjälp av er utomordentliga support!
Supertack till en bra försäljning, det kändes som en affär som alla parter var nöjda i - Elinor du är en stjärna!"
Läs mer
säljare på Hökegatan 14

10 jul 2022

"Bästa mäklaren! Ellinor är engagerad och proffsig och fick oss att känna oss trygga genom hela processen. Vi är supernöjda! "
säljare på Myntgatan 13A

01 maj 2022

"Vill förtydliga att det var bilderna/fotografen jag inte var nöjd med. "
säljare på Kvillegatan 19

14 apr 2022

"En lysande mäklare som hade ett gott driv, personligt engagemang, tålamod och stort tålamod "
säljare på Ranängsgatan 6

02 mar 2022

"Vill bara säga grymt jobbat och tack för förmedlingsarbetet.
Det har varit en bra upplevelse som säljare, med dig som mäklare. Du är neutral i ditt sätt att förmedla, eftersom mycket jobb ska göra ”sig självt” via digitala möjligheter. All info/fakta är i dessa dagar lättillgängligt. Det kan kä..."
"Vill bara säga grymt jobbat och tack för förmedlingsarbetet.
Det har varit en bra upplevelse som säljare, med dig som mäklare. Du är neutral i ditt sätt att förmedla, eftersom mycket jobb ska göra ”sig självt” via digitala möjligheter. All info/fakta är i dessa dagar lättillgängligt. Det kan kännas lite läskigt då traditionella mäklare ligger mer på för att få högsta pris. Som köpare hade jag värdesatt neutralitet och vi alla sitter i båda stolar i slutändan, så det är väldigt viktigt.
Om jag köper en etta under detta året kommer jag behöva sälja inför inflytt till köpt nyproduktion och då väljer jag såklart Norban igen
Ha det fint! "
Läs mer
säljare på Föreningsgatan 16B

28 jan 2022

"Ellinor var väldigt engagerad och alltid ett steg före. Alltid bra att diskutera med och gjorde sitt yttersta. Kan inte rekommendera henne nog!"
säljare på Björcksgatan 31A

21 jan 2022

"Definitivt en av det bästa mäklarna jag har gjort affärer med,jag är mycket nöjd med hennes arbete och skulle varmt rekommendera henne."
säljare på Barken Storegrunds gata 3

19 jan 2022

"Ellinor är väldigt duktig och dessutom mycket trevlig att ha att göra med. Allt var enkelt, tydligt och proffsigt. Och både vi säljare och köpare var nöjda. Norban har också en egen process och app för säljare som gör det ännu smidigare och roligare att sälja sin bostad."
"Ellinor är väldigt duktig och dessutom mycket trevlig att ha att göra med. Allt var enkelt, tydligt och proffsigt. Och både vi säljare och köpare var nöjda. Norban har också en egen process och app för säljare som gör det ännu smidigare och roligare att sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Lindholmshamnen 38

23 dec 2021

"Försäljningen var smidigt via Pre-markettjänsten och mäklaren Ellinor var väldigt duktig! Jag hade absolut rekommenderat både Norban och Ellinor igen. "
säljare på Alströmergatan 3A

08 dec 2021

"Ellinor är grym.
Engagerad, kommunikativ och transparent."
säljare på Kommendörsgatan 7A

20 okt 2021

"Elinor va superbra igenom hela processen. Tillgänglig och tydlig. Vi är väldigt nöjda! "
säljare på Arsenalsgatan 8B

16 sep 2021

"Generellt är jag supernöjd med Ellinor och Norban. Extremt bra kommunikation med deras innovativa och nytänkande app. Helt världsklass.
Den möjliga förbättringen skulle ev kunna vara att i mitt fall ev sänka förväntningar på prisbild och anpassa den bättre till marknaden. Kanske delvis är mitt eg..."
"Generellt är jag supernöjd med Ellinor och Norban. Extremt bra kommunikation med deras innovativa och nytänkande app. Helt världsklass.
Den möjliga förbättringen skulle ev kunna vara att i mitt fall ev sänka förväntningar på prisbild och anpassa den bättre till marknaden. Kanske delvis är mitt eget fel i min påstridighet men vi landade en bit från de priset vi tidigt pratat om."
Läs mer
säljare på Spaldingsgatan 9

19 aug 2021

"Försäljningen gick väldigt snabbt och smidigt. Ellinor lyssnade mycket på våra tankar om allt. Bra kommunikation! "
säljare på Linnégatan 63

03 jun 2021

"Sålde med Norban, otroligt bra. Betalade 0 kr i arvode med deras modell där köparen betalar det istället. Rekommenderas varmt!"
säljare på Prinsgatan 6A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
4
Försäljningsvärde
12 740 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
43 av 43 säljare
Ellinor satte rätt förväntningar på slutpriset
37 av 43 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
41 av 43 säljare
Ellinor var tydlig och höll mig uppdaterad
42 av 43 säljare

Ellinor på kartan.

148 tidigare bostäder
41 bostäder till salu
43 rekommendationer

41 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 40 m²
Lägenhet, Göteborg
2 008 kr/mån
4,5 rum, 115 m²
Lägenhet, Göteborg
6 347 kr/mån
2 rum, 57,5 m²
Lägenhet, Göteborg
2 027 kr/mån
2 rum, 49 m²
Lägenhet, Göteborg
3 928 kr/mån
2 rum, 57 m²
Lägenhet, Göteborg
4 170 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Hisingen
1,5 rum, 48 m²
Lägenhet Centrala Hisingen
3 rum, 80 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad och lyhörd mäklare, som fick till en kanonaffär i tuffa tider!"
Slutpris saknas
Parhus Hovås
6 rum, 175 m²
Utropspris: 11 500 000 kr
3 850 000 kr
Lägenhet Västra Centrum
+ 200 000 kr
2,5 rum, 61,1 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vår upplevelse med Ellinor som mäklare överträffade alla våra förväntningar. Jag kan verkligen inte med ord beskriva hur oerhört nöjda och tacksamma vi känner oss över att ha haft henne vid vår sida under hela säljprocessen. Ellinor har inte bara visat prov på en imponerande kompetensbredd utan även en sällsynt kombination av egenskaper som gör henne till en fantastisk mäklare.
För det första är hon otroligt ambitiös och detta reflekteras i hur noggrant och detaljrikt hon närmar sig varje del av processen. Hon är driven, vilket innebar att hon alltid strävade efter det bästa möjliga resultatet för oss. Ellinors förmåga att lyssna in våra behov och önskemål gjorde att vi kände oss förstådda och värderade, något som är ovärderligt i sådana avgörande ögonblick.
Inte bara det, hon är också klok och har en förmåga att ge råd och vägledning som känns både genomtänkt och personlig. Vi uppskattade verkligen hur snabbt hon svarade på våra frågor och hur effektivt hon hanterade alla uppgifter.
Hennes professionella attityd kombinerad med en väldigt vänlig och varm natur gjorde det hela till en glädje. Som grädde på moset är Ellinor en person som man omedelbart tycker om. Hon har en naturlig charm och en äkta omsorg om sina kunder som gör att man känner sig trygg och omhändertagen.
För oss har Ellinor inte bara varit en mäklare, utan också en förtroendeingivande rådgivare. Vi är djupt tacksamma för allt hon har gjort för oss och rekommenderar henne varmt till alla som önskar en smidig, professionell och personlig mäklarupplevelse."
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Centrum
2 rum, 72 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.