Ellinor Mersin

Profilbild för Ellinor Mersin
Ellinor Mersin
4.9 / 5
(122 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
11 st
72 515 000 kr

Bakgrund

Ellinor Mersin jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-03-15. Ellinor har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Ellinor har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 71 987 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling sedan 2013 och njuter varje dag i min roll som fastighetsmäklare. Jag är mycket medveten om bostadsaffären är en av livets största affärer både för köpare och säljare. Det är roligt att få göra skillnad i stort och smått i ett viktigt skede av människors liv. Jag trivs bra med det höga tempot – det gäller att vara skärpt och alltid leverera på topp. Det allra viktigaste för mig är att alla berörda i bostadsaffären känner sig hundra procent trygga längs hela försäljningsprocessen. Därför är jag alltid tillgänglig och ger fullt engagemang för att nå det bästa resultatet. Jag är född och uppvuxen i Eskilstuna, så jag känner vår fina stad väl. Eskilstuna är en stad ständigt under utveckling som har en ljus framtid – här älskar jag att jobba och bo!

"Med mångårig arbetserfarenhet inom fastighetsbranschen är Ellinor given som en av Eskilstunas vassaste mäklare. Hennes sociala kompetens och driv att alltid nå toppen gör att en bostadsaffär med henne kommer bli riktigt lyckad. "

Säljare om Ellinor.

05 okt 2021

"Vi är supernöjda med att ha fått hjälp med försäljningen av Ellinor! Hon var otroligt engagerad, smidig och proffsig på samma gång. Allt har flytit på bra, och även om vi ibland gett henne tighta scheman har hon löst det och gjort det med bravur. Vi ger våra varmaste rekommendationer och vi skulle absolut anlita henne igen!"
säljare på Stenkvistavägen 10

30 sep 2021

"Stort tack till Ellinor som hjälpte oss med försäljningen! Hon var engagerad och lyhörd under processen och aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Vi skulle varmt rekommendera henne till andra som ska sälja sitt hus!"
säljare på Stallviksvägen 10

28 sep 2021

"Kort tid från kontakt till affär och bra försäljningspris"
säljare på Måstavägen 13C

24 aug 2021

"När det kommer till bostadsförsäljningar är det Ellinor som gäller! Hon var en fantastisk mäklare genom hela processen och gjorde ett fenomenalt jobb. Hon levererar alltid, är tydlig, positiv och väldigt engagerad i sitt arbete. Ellinor var snabb med återkoppling kring frågor och gjorde verkligen det där lilla extra för mig som kund. Nästa gång det blir dags för försäljning av bostaden kommer jag definitivt anlita Ellinor Mersin igen!"
säljare på Gränsgatan 22C

23 aug 2021

"Ellenor är en mäklare jag återkommer till pga hennes lokalkännedom, engagemang och trovärdighet. Jag vet att hon levererar och ställer alltid upp för frågor och funderingar. Hon är positiv, sprider glädje och håller alltid god kvalitet. "
säljare på Eskilstunavägen 30

30 jun 2021

"Ellinors erfarenhet och kunskap om marknaden gjorde att hela processen kunde skötas effektivt och smidigt."
säljare på Sundbyviksvägen 25

19 jun 2021

"Väldigt kunnig och saklig. Lyssnade verkligen på mina önskemål och hade många idéer om var och hur man kunde annonsera för att nå önskade målgrupper. Att hon också har ett vinnande sätt gjorde inte saken sämre. Hon var alltid trevlig, glad och tillmötesgående vilket jag tror underlättade försäljningen varför jag rekommenderar henne å de varmaste.
Ulf
Nöjd kund"
säljare på Holmtorpsvägen 11

08 apr 2021

"Ellinor var proffsigt under hela processen från start till slut. Hon var Väldigt driven, kunnig och hade bra bemötande . Kändes väldigt tryggt under hela affärs Processen . Hon är någon jag stark kan rekommendera och skulle välja henne igen som mäklare
Hälsning Simon "
säljare på Skomakarvägen 6H

08 apr 2021

"Engagerad mäklare med lyhördhet och stor kunnighet, höll oss uppdaterade och skapade trygghet inför försäljningen"
säljare på Krongatan 2

18 mar 2021

"Ellinor är en trygg och erfaren mäklare. Jag kände mig i trygg och kunde slappna av i min bostadsförsäljning. Hon svarade alltid på mina frågor och tog tid åt att svara/återkoppla. Utöver det är Ellinor jättetrevlig och alltid pigg och glad. Jag är riktigt nöjd med mitt val av mäklare. "
säljare på Eskilsgatan 73

17 mar 2021

"Ellinor har guidat hela familjen genom försäljningsprocessen på ett tryggt, tydligt och seriöst sätt. Vi har genomgående känt att Ellinor varit påläst och hållit oss underrättade om nuläge och kommande steg i processen vilket varit skönt. Vi kan varmt rekommendera Ellinor Mersin! "
säljare på Lyckåsvägen 16

23 feb 2021

"Ellinor var mycket professionell och informativ genom hela processen. Trevlig, engagerad och kunnig! Vi kan varmt rekommendera Ellinor! "
säljare på Tegelbruksgatan 19

22 feb 2021

"Ellinor är en kanonmäklare! Professionell genom hela säljprocessen och såg till att jag fick det pris jag ville ha. Rekommenderas starkt."
säljare på Kyrkogatan 11G

28 jan 2021

"Ellinor är en fantastiskt duktig, kompetent och tillgänglig mäklare! "
säljare på Körvelvägen 42

08 dec 2020

"Jag är mycket nöjd med mitt val av mäklare. Ellinor visade upp ett stort engagemang, noggrannhet och var lyhörd för mina egna tankar. Jag fick även snabba svar under hela processen och var konstant uppdaterad. Jag skulle utan tvekan anlita henne igen."
säljare på Jören Vävares gata 2B

18 okt 2020

"Ellinor har ett positivt professionellt arbetssätt, vilket inger förtroende. Och hon levererar."
säljare på Stenkvistavägen 10

16 okt 2020

"jättebra försäljare jag helt nöjd med er."
säljare på Västerängsvägen 28

15 sep 2020

"Min upplevelse av Ellinor är att jag är helnöjd med både bemötande, hennes professionalism och tillgänglighet. Rak, ärlig, och förtroendeingivande. Jag rekommenderar starkt andra att anlita henne som mäklare och jag gör det gärna själv igen vid framtida försäljningar. "
säljare på Kyrkogatan 1E

31 aug 2020

"Vi är mycket nöjda med Ellinor och rekommenderar henne varmt. Hon är professionell, engagerad och trevlig, och vi skulle utan tvekan anlita henne igen."
säljare på Agronomvägen 9

27 maj 2020

"Ellinor hjälpte oss att sälja vår lägenhet med bravur. Ellinor är väldigt trevlig, professionell och duktig på det hon gör. Vi kände förtroende för henne från första stund. Hela processen från början till slut fungerade väldigt bra och Ellinor har varit en fantastisk mäklare. Fem stjärnor av Fem, vi kan starkt rekommendera Ellinor!"
säljare på Drottninggatan 3D

18 maj 2020

"Hon stämde med min kemi ,vi förstod varann ."
säljare på Hamra Åttinge

01 mar 2020

"Ellinor är professionell och engagerad. Det var verkligen en trygghet att ha henne som mäklare. Kan verkligen rekommendera henne som mäklare. Hade själv anlitat henne igen om jag skulle behöva sälja i framtiden. "
säljare på Drottninggatan 3D

07 feb 2020

"Kan verkligen rekommendera Ellinor! Glad, proffsig och engagerad.
"
säljare på Lundbladsvägen 11A

21 dec 2019

"Ellinor var och är galet bra på alla sätt, förtjänar topp betyg på alla sätt o vis"
säljare på Nyckelövägen 29

04 dec 2019

"Vi är väldig nöjda med Ellinor som lämnade väldigt fin intryck från början till slutet av försäljningen. Professionell i sitt yrke, socialt kompetent, glad och väldigt lätt att tycka om. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Fristadsgatan 8D

14 nov 2019

"Väldigt nöjd, behövdes minsta möjliga insats från min sida, mäklaren tog hand om allt från början till slut och vi fick dessutom ut högre pris än förväntat. "
säljare på Östra Åsgatan 8C

05 nov 2019

"Ellinor Mersin skötte det hela storartat från början till slut."
säljare på Dalhagsvägen 1

05 nov 2019

"Så duktig och engagerad på alla plan! Rekommenderas verkligen! "
säljare på Rothoffsvägen 18A

02 okt 2019

"Ellinor är trevlig, tydlig, engagerad, positiv och professionell i sin mäklarroll. Uppskattar att hon var lätt att få kontakt med och gav snabb återkoppling under hela försäljningsprocessen.
"
säljare på Smedjegatan 22

19 sep 2019

"Ellinor är mycket engagerad och proffsig. Lätt att nå och återkopplar snabbt. Kan starkt rekommendera henne. "
säljare på Västra Storgatan 16A

10 jul 2019

"Jag kände mig trygg genom hela affären. Ellinor var engagerad och ingav stort förtroende."
säljare på Safirgången 3

08 jul 2019

"Vi är supernöjda! Ellinor var engagerad, påläst och driven. Allt man kan önska av en mäklare. "
säljare på Jäders-Mälby 5

09 maj 2019

"Helt fantastisk mäklare! Hon gjorde allt vi bad om och gjorde ett kanon jobb. Vi kände oss trygga igenom hela affären"
säljare på Intagsgatan 9A

13 mar 2019

"En väldigt kompetent mäklare som uppfyllde våra krav och önskemål vi hade på genomförandet av hennes uppdrag. Hela försäljningen var snabbt, smidigt och professionellt genomförd. Förutom att hjälpa oss med minimikraven vid en försäljning hade hon mycket goda råd kring valbara och frivilliga delar i hela processen."
säljare på Vällargatan 10

12 mar 2019

"Blev imponerad av Ellinors proffsighet vid fotograferingen och resultatet blev mycket bra!
Hon är lugn och saklig i sitt jobb!
"
säljare på Hästhovsvägen 5

27 feb 2019

"Ellinor är väldigt glad och lätt att tycka om. Hon kändes väldigt angagerad. "
säljare på Bryggaregatan 11B

26 feb 2019

"Ellinor har en väldigt "lagom" framtoning som passar de flesta köpare och främst kunderna."
säljare på Drottninggatan 3D

11 feb 2019

"Informativ och kunnig, säker och effektiv. Imponerande insats!!"
säljare på Gravörvägen 19

28 jan 2019

"Ellinor upplevs som mycket professionell i sitt yrke, väldigt social och trevligt bemötande. Jag tror att vi som säljare och även köpare fick samma positiva intryck av Ellinor. Toppen!"
säljare på Kungsgatan 51C

28 jan 2019

"Vi upplevde Elinor mycket kunnig och lyhörd för våra tankar. Bra driv i sin personlighet och socialt kompetent"
säljare på Norrgärdesgatan 6

28 nov 2018

"Om jag någon mer gång behöver en mäklare så anlitar jag absolut henne igen!"
säljare på Ruddammsgatan 23B

07 nov 2018

"Vi tyckte att hon gjorde en strålande insats och hon gjorde våran försäljning lyckad vi är så nöjda."
säljare på Lida Lillgården

06 nov 2018

"Något streesad och tajt schema vid fotograferingen. Hade velat haft något mer tid tillsammans med mäklare och fotograf. Bilderna blev dock bra och vi har fått ett jättebra helhetsintryck och kan varmt rekommendera Ellinor till andra."
säljare på Aktörgatan 23

22 okt 2018

"Ellinor var jätte bra på alla sätt, stort tack för all hjälp. "
säljare på Georg Sjöströms gränd 11

22 okt 2018

"Ellinor kändes engagerad genom hela säljprocessen. Hon stöttade och fanns tillgänglig hela tiden, samt svarade på alla olika frågor man hade. Jag känner stort förorenade för henne och hennes kompetens. Skulle varmt rekommendera henne till vänner och bekanta. "
säljare på Stensborgsgatan 5

15 okt 2018

"Mycket omtyckt och kunning mäklare, trevlig, lyhörd och målinriktad . Vi är super nöjda med Ellinor och rekommenderar henne starkt! "
säljare på Gillbergavägen 48B

02 okt 2018

"Jag är supernöjd med Ellinors insats från start till mål. I tidigare mail har jag hyllat hennes tillgänglighet och engagemang. Hon visade att hon lyssnat till mina behov genom att erbjuda sin hjälp gällande "styling" inför visning och fotografering. Det kallar jag att göra det "lilla extra". Tack Ellinor!
Mvh.
Robert Johansson"
säljare på Kyrkogatan 1A

03 sep 2018

"Perfekt omtyckt mäklare, smidigt försäljning process. Stark rekommenderad."
säljare på Bryggartorpsgatan 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
17
Villa
6
Radhus
3
Fritidshus
2
Gård
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
71 987 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
119 av 119 säljare
Ellinor satte rätt förväntningar på slutpriset
107 av 119 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
120 av 121 säljare
Ellinor var tydlig och höll mig uppdaterad
121 av 122 säljare

Ellinor på kartan.

377 tidigare annonser
3 bostäder till salu
122 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

3 495 000 kr
5 rum, 126 m²
27 738 kr/m²
Villa, Eskilstuna
1 995 000 kr
4 rum, 102 m²
19 558 kr/m²
Lägenhet, Eskilstuna
5 186 kr/mån
855 000 kr
2 rum, 45,5 m²
19 000 kr/m²
Lägenhet, Eskilstuna
2 772 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Norr
2 rum, 55,9 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
Slutpris saknas
Villa Hagnestahill
4 rum, 110 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Måsta
3 rum, 78 m²
Utropspris: 1 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Nyfors
3 rum, 66 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
Slutpris saknas
Villa Röksta
4 rum, 87 m²
Utropspris: 2 695 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.