Ellinor Hult

Profilbild för Ellinor Hult
Ellinor Hult
4.9 / 5
(34 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
7 st
30 525 000 kr

Bakgrund

Ellinor Hult jobbar på Norban och är registrerad mäklare sedan 2021-04-14. Ellinor har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Ellinor har enligt vår statistik haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 42 235 000 kr.

Presentation

Lyhörd mäklare med fötterna på jorden. Tar dina önskemål och förväntningar smidigt genom alla steg till en lyckad affär. På Norban finns ett väl utvecklat team som ger snabb service och vårt mål är 100% nöjda kunder och att skapa många långvariga relationer. Ladda ner Norbans app och kika närmre på vårt koncept att förmedla bostäder!

Kandidatexamen inom fastighetsekonomi från Karlstads universitet. Var verksam fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån under två år i Göteborg innerstad, gjorde sedan ett uppehåll och arbetade med ekonomisk förvaltning av kommersiella fastigheter och är nu verksam fastighetsmäklare igen på Norban i samma stad och område som tidigare.

Mäklarbyrå

Norban

Säljare om Ellinor.

08 feb 2023

"Ellinor är en fantastisk mäklare!"
säljare på Fägatan 29

08 feb 2023

"Fantastisk på alla sätt och vis. Vi är så nöjda! "
säljare på Södra vägen 69

23 dec 2022

"Elinor ör en bra mäklare med stort engagemang. Hon är effektiv, tillgänglig och är bra på att matcha ihop köpare och säljare. Hennes arvode ligger lägre än sina konkurrenter "
säljare på Ranängsgatan 12

31 okt 2022

"Snabb och smidig affär! Sålde huset på en vecka, går mycket snabbare att sälja via Norban"
säljare på Västra Eklanda Höjd 46

10 okt 2022

"Förtroendeingivande, driven och tillmötesgående. Kan starkt rekommendera Ellinor!"
säljare på Raketgatan 1A

30 jul 2022

"Vi valde att testa Norban som ny uppstickare i Göteborg. Mestadels pga deras otroligt fina erbjudande och tillmötesgående villkor, vi fick lägga ut lägenheten helt utan förbindelser och dylikt och om den såldes på förhand var det köparen som betalade ett fast arvode, arvodet som vi sedan betalade..."
"Vi valde att testa Norban som ny uppstickare i Göteborg. Mestadels pga deras otroligt fina erbjudande och tillmötesgående villkor, vi fick lägga ut lägenheten helt utan förbindelser och dylikt och om den såldes på förhand var det köparen som betalade ett fast arvode, arvodet som vi sedan betalade vid skarpt läge var fast samt en bra bit under hälften vad övriga mäklare erbjuder.
När vi sedan hamnade i skarpt läge träffade vi Elinor, och därefter skötte Elinor förmedlingen precis som en mäklare ska göra! Entusiastiskt, informativt och kommunikativt.
När Elinor vid något enstaka tillfälle hade möte och inte var tillgänglig direkt hjälpte deras support till omgående via chatten i appen och löste alla frågor eller korrigeringar vi ville göra i annonsen, helt underbart lätt att kontakta!
För halva normala kostnaden fick vi hela paketet en mäklare kan erbjuda samt förmodligen bättre kontakt med hjälp av er utomordentliga support!
Supertack till en bra försäljning, det kändes som en affär som alla parter var nöjda i - Elinor du är en stjärna!"
Läs mer
säljare på Hökegatan 14

10 jul 2022

"Bästa mäklaren! Ellinor är engagerad och proffsig och fick oss att känna oss trygga genom hela processen. Vi är supernöjda! "
säljare på Myntgatan 13A

01 maj 2022

"Vill förtydliga att det var bilderna/fotografen jag inte var nöjd med. "
säljare på Kvillegatan 19

14 apr 2022

"En lysande mäklare som hade ett gott driv, personligt engagemang, tålamod och stort tålamod "
säljare på Ranängsgatan 6

02 mar 2022

"Vill bara säga grymt jobbat och tack för förmedlingsarbetet.
Det har varit en bra upplevelse som säljare, med dig som mäklare. Du är neutral i ditt sätt att förmedla, eftersom mycket jobb ska göra ”sig självt” via digitala möjligheter. All info/fakta är i dessa dagar lättillgängligt. Det kan kä..."
"Vill bara säga grymt jobbat och tack för förmedlingsarbetet.
Det har varit en bra upplevelse som säljare, med dig som mäklare. Du är neutral i ditt sätt att förmedla, eftersom mycket jobb ska göra ”sig självt” via digitala möjligheter. All info/fakta är i dessa dagar lättillgängligt. Det kan kännas lite läskigt då traditionella mäklare ligger mer på för att få högsta pris. Som köpare hade jag värdesatt neutralitet och vi alla sitter i båda stolar i slutändan, så det är väldigt viktigt.
Om jag köper en etta under detta året kommer jag behöva sälja inför inflytt till köpt nyproduktion och då väljer jag såklart Norban igen
Ha det fint! "
Läs mer
säljare på Föreningsgatan 16B

28 jan 2022

"Ellinor var väldigt engagerad och alltid ett steg före. Alltid bra att diskutera med och gjorde sitt yttersta. Kan inte rekommendera henne nog!"
säljare på Björcksgatan 31A

21 jan 2022

"Definitivt en av det bästa mäklarna jag har gjort affärer med,jag är mycket nöjd med hennes arbete och skulle varmt rekommendera henne."
säljare på Barken Storegrunds gata 3

19 jan 2022

"Ellinor är väldigt duktig och dessutom mycket trevlig att ha att göra med. Allt var enkelt, tydligt och proffsigt. Och både vi säljare och köpare var nöjda. Norban har också en egen process och app för säljare som gör det ännu smidigare och roligare att sälja sin bostad."
"Ellinor är väldigt duktig och dessutom mycket trevlig att ha att göra med. Allt var enkelt, tydligt och proffsigt. Och både vi säljare och köpare var nöjda. Norban har också en egen process och app för säljare som gör det ännu smidigare och roligare att sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Lindholmshamnen 38

23 dec 2021

"Försäljningen var smidigt via Pre-markettjänsten och mäklaren Ellinor var väldigt duktig! Jag hade absolut rekommenderat både Norban och Ellinor igen. "
säljare på Alströmergatan 3A

08 dec 2021

"Ellinor är grym.
Engagerad, kommunikativ och transparent."
säljare på Kommendörsgatan 7A

20 okt 2021

"Elinor va superbra igenom hela processen. Tillgänglig och tydlig. Vi är väldigt nöjda! "
säljare på Arsenalsgatan 8B

16 sep 2021

"Generellt är jag supernöjd med Ellinor och Norban. Extremt bra kommunikation med deras innovativa och nytänkande app. Helt världsklass.
Den möjliga förbättringen skulle ev kunna vara att i mitt fall ev sänka förväntningar på prisbild och anpassa den bättre till marknaden. Kanske delvis är mitt eg..."
"Generellt är jag supernöjd med Ellinor och Norban. Extremt bra kommunikation med deras innovativa och nytänkande app. Helt världsklass.
Den möjliga förbättringen skulle ev kunna vara att i mitt fall ev sänka förväntningar på prisbild och anpassa den bättre till marknaden. Kanske delvis är mitt eget fel i min påstridighet men vi landade en bit från de priset vi tidigt pratat om."
Läs mer
säljare på Spaldingsgatan 9

19 aug 2021

"Försäljningen gick väldigt snabbt och smidigt. Ellinor lyssnade mycket på våra tankar om allt. Bra kommunikation! "
säljare på Linnégatan 63

03 jun 2021

"Sålde med Norban, otroligt bra. Betalade 0 kr i arvode med deras modell där köparen betalar det istället. Rekommenderas varmt!"
säljare på Prinsgatan 6A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7
Villa
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
42 235 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
34 av 34 säljare
Ellinor satte rätt förväntningar på slutpriset
29 av 34 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
32 av 34 säljare
Ellinor var tydlig och höll mig uppdaterad
33 av 34 säljare

Ellinor på kartan.

116 tidigare bostäder
41 bostäder till salu
34 rekommendationer

41 bostäder till salu.

Bostäder

4 rum, 119,8 m²
Lägenhet, Göteborg
7 675 kr/mån
1 890 000 kr
2 rum, 40 m²
47 250 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 283 kr/mån
2 390 000 kr
1,5 rum, 42 m²
56 904 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 331 kr/mån
2 rum, 79,6 m²
Lägenhet, Göteborg
4 845 kr/mån
4 350 000 kr
3 rum, 85,5 m²
51 176 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 683 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Helenevik
3 rum, 69 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Svartedalen
2 rum, 55 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Centrum
2 rum, 53 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Östra Centrum
2 rum, 55 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Flatås
2 rum, 45 m²
Utropspris: 2 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.