Ellen Ingman

Profilbild för Ellen Ingman
Säljarfavorit
Ellen Ingman
4.9 / 5
(314 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
23 st
214 530 000 kr

Bakgrund

Ellen Ingman jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2012-10-11. Ellen har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2023. Ellen har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 240 020 000 kr.

Presentation

Jag är en mäklare som efter flera år i branschen kommit fram till att min största prioritet är att mina kunder, såväl säljare som köpare, ska känna att hela affären från början till slut varit informativ, professionell, personlig och framför allt rolig! Jag tror starkt på mjuka värden och att ingen affär är den andra lik och som mäklare måste jag därför vara flexibel och tillgänglig. Detta synsätt har då resulterat i att jag 2013 fick pris för högsta kundnöjdhet på Bjurfors. Vidare resulterade detta sedan i pris för bäst omsättning på Bjurfors Stockholm 2014, 2015 & 2018. 2019 blev jag utnämnd till Södermalms bäst säljande mäklare i alla kategorier; flest försäljningar, mest rekommendationer och högst försäljningspris. Priser jag är väldigt stolt och otroligt glad över.

Jag anser att kvalitet, pålitlighet, brinnande engagemang och hårt arbete är av högsta vikt för att skapa en lyckad bostadsaffär för bägge parter. Som privatperson och även mäklare är jag en mycket glad och energisk norrländska från Luleå som älskar mitt yrke!

Mäklarbyrå


Säljare om Ellen.

14 jun 2024

"Ellen är fantastisk! Lyhörd, rak & kunnig!"
säljare på Sankt Paulsgatan 28B

15 maj 2024

"Ellen har en vinnande personlighet som bl.a. gjorde samarbetet smidigt både med oss och potentiella köpare. Oberoende av att slutresultatet var lyckat var vi redan nöjda med processen och kände att Ellen skapade möjlighet för en så lyckad försäljning som möjligt."
"Ellen har en vinnande personlighet som bl.a. gjorde samarbetet smidigt både med oss och potentiella köpare. Oberoende av att slutresultatet var lyckat var vi redan nöjda med processen och kände att Ellen skapade möjlighet för en så lyckad försäljning som möjligt."
Läs mer
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 11

15 maj 2024

"Jag valde att anlita Ellen pga hennes stora förtroende kapital. Både för mig och köparen.Bästa mäklaren i stan."
säljare på Tavastgatan 14

09 maj 2024

"Mycket positiv person med stor erfarenhet, gav oss bra vägledning till ett lyckat avslut!"
säljare på Bysistorget 6

22 apr 2024

"Professionell, positiv och tydlig! Försäljningen blev mycket smidig och effektiv tack vare Ellen!"
säljare på Verkstadsgatan 5

21 apr 2024

"Vi är väldigt nöjda. Ellen har gjort ett mycket bra jobb, engagerad och varit lyhörd för våra tankar runt försäljningen av vår fina lägenhet. Vi är också glada över att köparen är en så trevlig person,som helt säkert kommer att trivas där. "
säljare på Renstiernas gata 25

18 apr 2024

"Bästa Ellen proffsig och ödmjuk."
säljare på Åsögatan 103

02 apr 2024

"Ellen var positiv, tillgänglig och kreativ. "
säljare på Stigbergsgatan 32B

27 mar 2024

"Ellen är utan tvekan den bästa mäklaren vi har stött på. Super trevlig, tydlig, effektiv, bra på att kommunicera och levererade över förväntan."
säljare på Heleneborgsgatan 9C

25 feb 2024

"Hon gjorde ett fantastiskt jobb. Måste vara Stockholms bästa mäklare. Rekommenderar henne till alla!"
säljare på Bergsunds Strand 31

21 feb 2024

"Jag hade träffat flera mäklare genom HIttamäklare innan jag träffade Ellen, och det var inget som direkt talade mot dem.
Men Ellen fick jag dock rekommenderad av personer jag känner väl och litar på. Detta i kombination med Ellens personlighet och engagemang och att min magkänsla sa "välj Ellen..."
"Jag hade träffat flera mäklare genom HIttamäklare innan jag träffade Ellen, och det var inget som direkt talade mot dem.
Men Ellen fick jag dock rekommenderad av personer jag känner väl och litar på. Detta i kombination med Ellens personlighet och engagemang och att min magkänsla sa "välj Ellen" gjorde mitt val lätt. Och - som det visade sig - valde jag rätt.
Jag upplever Ellen som mycket målmedveten, kunnig, engagerad, samarbetsvillig och dessutom mycket trevlig.
Jag rekommenderar henne varmt."
Läs mer
säljare på Gamla Tyresövägen 333

16 feb 2024

"Vi gillade Ellen när vi letade lägenhet att köpa. Hon var förtroendeingivande och lätt att prata med. När vi själva skulle sälja så var hon ett givet val och vi ångrar inte valet!"
säljare på Klevgränd 2

24 jan 2024

"Anpassningsbar och lyhörd både till marknaden och säljarnas situation vilket uppskattades extra mycket. "
säljare på Bastugatan 27

22 jan 2024

"Kände en stor trygghet att lämna försäljningen av vår lägenhet till Ellen Ingman."
säljare på Folkungagatan 136B

22 jan 2024

"Vi är supernöjda med försäljning av lägenheten och den support vi har fått av Ellen! Har känts tryggt och profsigt hela tiden :) "
säljare på Heleneborgsgatan 7C

13 nov 2023

"Jag kan verkligen rekommendera Ellen! Hon är engagerad, proffsig och seriös samt en social talang. Hon är dessutom flexibel och tillgänglig för frågor. Vi kände oss otroligt trygga med henne och ger våra allra varmaste rekommendationer. "
säljare på Heleneborgsgatan 5A

21 sep 2023

"Vi gillade verkligen Ellen. Engagerad, lätt att ha att göra med, otroligt trevlig och lätt att tycka om. Materialet till lägenheten inför visning blev väldigt bra och troligtvis något som också hjälpte till lite extra vid försäljningen. Vi rekommenderar starkt att anlita Ellen vid en bostadsförsä..."
"Vi gillade verkligen Ellen. Engagerad, lätt att ha att göra med, otroligt trevlig och lätt att tycka om. Materialet till lägenheten inför visning blev väldigt bra och troligtvis något som också hjälpte till lite extra vid försäljningen. Vi rekommenderar starkt att anlita Ellen vid en bostadsförsäljning."
Läs mer
säljare på Lindvallsplan 10

14 sep 2023

"Jag är så glad att jag valde Ellen som mäklare. Det har varit supertrevligt och enkelt att samarbeta från början till slut.
Hon höll mig uppdaterad hela vägen och fanns alltid tillgänglig för eventuella frågor.
Rekommenderar henne absolut och skulle utan tvekan välja henne igen!"
"Jag är så glad att jag valde Ellen som mäklare. Det har varit supertrevligt och enkelt att samarbeta från början till slut.
Hon höll mig uppdaterad hela vägen och fanns alltid tillgänglig för eventuella frågor.
Rekommenderar henne absolut och skulle utan tvekan välja henne igen!"
Läs mer
säljare på Ringvägen 84

15 nov 2022

"Jag kom i kontakt med Ellen i samband med en visning för några år sen och tyckte redan då att hon gav ett mycket seriöst och inte minst, förtroendeingivande intryck. Hon har bistått mig tidigare och alltid levererat 100%. En stjärnmäklare!"
säljare på Grindsgatan 33

04 nov 2022

"Anlitat henne förr. Kommer att anlita henne igen."
säljare på Tavastgatan 13

08 okt 2022

"Ellen är Södermalms charmigaste säljare! Varken som säljare eller köpare känner man sig som en kund hos Ellen, man känner sig som att man pratar med en kompis."
säljare på Katarina Bangata 61

29 sep 2022

"Positiv, glad, extremt tydlig och målinriktad. Allt man kan önska sig av en mäklare! Superstjärna! "
säljare på Heleneborgsgatan 9B

16 sep 2022

"Ellen exceeded our expectations. She puts in the hard work and always acts with integrity. She is without a doubt the smartest and most dedicated broker in Stockholm."
säljare på Katarina Bangata 38

03 sep 2022

"Den trevligaste mäklaren i Sthlm. Trevlig, genuin, lyhörd och erfaren."
säljare på Timmermansgatan 35

18 aug 2022

"Otroligt trevlig och proffsig genom hela processen! "
säljare på Bondegatan 45

08 jun 2022

"Allt jättebra "
säljare på Östgötagatan 48

08 jun 2022

"Det finns ingen bättre mäklare än Ellen, hon har verkligen allt, ger sitt yttersta och ligger alltid steget före! "
säljare på Folkungagatan 85

15 maj 2022

"Ellen satte upp en fin annons med jättebra bilder och fin text. Vi är väldigt nöjda med Ellen som mäklare!"
säljare på Allhelgonagatan 15

11 maj 2022

"Ellen är BÄST"
säljare på Renstiernas gata 23

09 maj 2022

"Detta var andra gången vi använde Ellen vid en bostadsförsäljning. Vi älskar hur genuin, personlig och intresserad hon är! Hon är väldigt lätt att tycka om och det kändes som att hon gav vårt objekt det där lilla extra."
säljare på Liljeholmsvägen 8A

11 apr 2022

"We bought our apartment in Hornstull via Ellen back in 2019 and decided without any hesitation to trust her to sell it, as we found her extremely competent during that buying process.
I could honestly not give Ellen a higher praise if you're looking to sell in Hornstull/Södermalm. We had a very ..."
"We bought our apartment in Hornstull via Ellen back in 2019 and decided without any hesitation to trust her to sell it, as we found her extremely competent during that buying process.
I could honestly not give Ellen a higher praise if you're looking to sell in Hornstull/Södermalm. We had a very challenging and usual sale process inc. a water damage and Ellen has been so supportive during all these months, always answering calls, trying her best and making us feel reassured the sale would go well. And it went super well thanks to her professionalism when preparing the flat for the photoshoot, handling the visits and managing the bidding process.
To finish up our adventure she even hurt her knee badly the morning we were supposed to sign but made sure her colleague was updated and ready to take over the signature so it would not be delayed. "
Läs mer
säljare på Borgargatan 6

09 apr 2022

"Ellen var grym! Kan varmt rekommendera henne som mäklare."
säljare på Malmgårdsvägen 28

29 mar 2022

"Ellen är en fantastisk mäklare och vi är otroligt nöjda att vi sålde med henne! Hon är otroligt kompetent och kunnig, effektiv samtidigt som hon lägger vikt vid de små detaljerna som gör skillnad, väldigt trevlig och lätt att kommunicera med. Vi rekommenderar henne varmt till alla som går i sälj..."
"Ellen är en fantastisk mäklare och vi är otroligt nöjda att vi sålde med henne! Hon är otroligt kompetent och kunnig, effektiv samtidigt som hon lägger vikt vid de små detaljerna som gör skillnad, väldigt trevlig och lätt att kommunicera med. Vi rekommenderar henne varmt till alla som går i säljtankar på Södermalm!"
Läs mer
säljare på Hornsgatan 151

23 mar 2022

"Ellen är engagerad och kompetent, Jag har känt stor tillit och förtroende för hennes professionella sätt att hantera hela försäljningsprocessen. Hon kan verkligen hitta det unika i varje lägenhet. Kan varmt rekommendera Ellen i framtida uppdrag."
säljare på Bjurholmsplan 19

23 mar 2022

"Ellen är väldigt proffsig och kunnig. Vi är jättenöjda även denna gång vi anlitat Ellen. Så tryggt och värdefullt bollplank genom hela säljprocessen. "
säljare på Heleneborgsgatan 20

24 feb 2022

"Hela processen att sälja min lägenhet kändes väldigt trygg, proffsig och trevlig med Ellen. Hon är i stort sett alltid tillgänglig för att svara på frågor och agera stöd.
Hon är sprudlande glad och hennes energi smittar av sig på alla i hennes närvaro.
Jag har bara positiva saker att säga om Ellen!"
"Hela processen att sälja min lägenhet kändes väldigt trygg, proffsig och trevlig med Ellen. Hon är i stort sett alltid tillgänglig för att svara på frågor och agera stöd.
Hon är sprudlande glad och hennes energi smittar av sig på alla i hennes närvaro.
Jag har bara positiva saker att säga om Ellen!"
Läs mer
säljare på Blekingegatan 31B

21 feb 2022

"Ellen är en stjärna!"
säljare på Färgargårdstorget 28

17 feb 2022

"Ellen är en fantastisk mäklare och jag är supernöjd med hennes jobb att sälja min lägenhet. Hon är alltid glad och har ett fint engagemang. Det känns som att man har känt henne länge!"
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 48C

01 dec 2021

"Byt presentationsbild"
säljare på Torkel Knutssonsgatan 31

01 dec 2021

"Ellen fjällen! Vi googlade fram bästa mäklaren på söder när vi skulle sälja mammas fina lägenhet och hittade dig! Du överträffade alla förväntningar och jobbade hårt - visade lägenheten för 100 personer utan det minsta gnäll-tvärtom var tillgänglig för alla, full med energi och positiv anda! Läge..."
"Ellen fjällen! Vi googlade fram bästa mäklaren på söder när vi skulle sälja mammas fina lägenhet och hittade dig! Du överträffade alla förväntningar och jobbade hårt - visade lägenheten för 100 personer utan det minsta gnäll-tvärtom var tillgänglig för alla, full med energi och positiv anda! Lägenheten såldes till ett pris långt över våra förväntningar, vi är så glada och nöjda och mamma hade varit överlycklig för att så många gillade hennes lägenhet lika mycket som hon gjorde!!! Stort stort tack ! Linn och Anja "
Läs mer
säljare på Heleneborgsgatan 38

20 okt 2021

"Supernöjd me Ellen! Kan verkligen rekommendera. Kände mig supertrygg i hela processen,hon var närvarande och kunnig. "
säljare på Tavastgatan 14

12 okt 2021

"Otroligt duktig mäklare, väldigt snabb på att svara, socialt kompetent, och lyhörd. Hade inte kunnat tänka mig en bättre mäklare. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Åsögatan 194

24 sep 2021

"En otroligt lyhörd mäklare som gjorde allt för att göra oss nöjda i hela försäljningsprocessen."
säljare på Katarina Västra Kyrkogata 10

23 sep 2021

"Bästa mäklaren i stan!"
säljare på Heleneborgsgatan 5A

20 sep 2021

"Med råge den absolut bästa mäklaren jag har anlitat. Snabb, tillgänglig och lyhörd."
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 48D

09 sep 2021

"Ellen är kort och gott fenomenal. Bästa kunskap, erfarenhet och attityd. Kunde inte önska oss något mer och det är givet att vi kommer anlita Ellen igen nästa gång det är dags."
säljare på Södermannagatan 21

04 sep 2021

"Vi har haft Ellen Ingman som vår mäklare vid två tidigare försäljningar och valde därför henne igen. Hon är en absolut stjärna som mäklare. Vi litar fullkomligt på henne gällande allt och hon har varit ett fint stöd i säljprocessen. "
säljare på Lundagatan 39

26 aug 2021

"Jag har svårt att tänka mig att en mäklare skulle kunna vara skönare och mer lyhörd än Ellen. En fin och vacker känsla för att presentera en stor del av mitt liv, som jag också tror att min lägenhet utstrålat och dessutom tillsammans med en målmedvetenhet och strategi, där man skall hitta ett så ..."
"Jag har svårt att tänka mig att en mäklare skulle kunna vara skönare och mer lyhörd än Ellen. En fin och vacker känsla för att presentera en stor del av mitt liv, som jag också tror att min lägenhet utstrålat och dessutom tillsammans med en målmedvetenhet och strategi, där man skall hitta ett så bra säljpris. Älskar också när man lägger ner energi på att vinna inte handlar om att en part skall vara nöjd, utan att båda parter skall känna att de har vunnit. Vi (säljare, köpare och mäklare) firade med champagne på Ellens kontor vid kontraktskrivning och mycket tydligare än så kan det väl inte bli över hur Ellen drivit det här i hamn? <3 <3 <3 <3 <3 "
Läs mer
säljare på Bellmansgatan 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
240 020 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
307 av 310 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
308 av 310 säljare
Ellen var tydlig och höll mig uppdaterad
310 av 312 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Ellen på kartan.

678 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
313 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 74 m²
Lägenhet, Stockholm
2 838 kr/mån
2 rum, 62 m²
Lägenhet, Stockholm
3 520 kr/mån
4 rum, 101 m²
Lägenhet, Stockholm
4 211 kr/mån
3 rum, 59 m²
Lägenhet, Stockholm
2 836 kr/mån
4 995 000 kr
3 rum, 71 m²
70 352 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 764 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 675 000 kr
Lägenhet Södermalm Katarina
+ 380 000 kr
1 rum, 34 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
7 400 000 kr
Lägenhet Södermalm Maria
+ 1 410 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 5 990 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ellen är fantastisk! Lyhörd, rak & kunnig!"
11 650 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
+ 750 000 kr
4,5 rum, 109 m²
Utropspris: 10 900 000 kr
11 500 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
+ 2 205 000 kr
4 rum, 93 m²
Utropspris: 9 295 000 kr
10 325 000 kr
Lägenhet Södermalm Maria
+ 2 625 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 7 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ellen har en vinnande personlighet som bl.a. gjorde samarbetet smidigt både med oss och potentiella köpare. Oberoende av att slutresultatet var lyckat var vi redan nöjda med processen och kände att Ellen skapade möjlighet för en så lyckad försäljning som möjligt."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.