Ellen Ingman

Profilbild för Ellen Ingman
Säljarfavorit
Ellen Ingman
4.9 / 5
(168 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
36 st
183 630 000 kr

Bakgrund

Ellen Ingman jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2012-10-11. Ellen har fått in 36 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. Ellen har haft 51 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 261 940 000 kr.

Presentation

Jag är en mäklare som efter flera år i branschen kommit fram till att min största prioritet är att mina kunder, såväl säljare som köpare, ska känna att hela affären från början till slut varit informativ, professionell, personlig och framför allt rolig! Jag tror starkt på mjuka värden och att ingen affär är den andra lik och som mäklare måste jag därför vara flexibel och tillgänglig. Detta synsätt har då resulterat i att jag 2013 fick pris för högsta kundnöjdhet på Bjurfors. Vidare resulterade detta sedan i pris för bäst omsättning på Bjurfors Stockholm 2014, 2015 & 2018. 2019 blev jag utnämnd till Södermalms bäst säljande mäklare i alla kategorier; flest försäljningar, mest rekommendationer och högst försäljningspris. Priser jag är väldigt stolt och otroligt glad över.

Jag anser att kvalitet, pålitlighet, brinnande engagemang och hårt arbete är av högsta vikt för att skapa en lyckad bostadsaffär för bägge parter. Som privatperson och även mäklare är jag en mycket glad och energisk norrländska från Luleå som älskar mitt yrke!

Mäklarbyrå


Säljare om Ellen.

22 nov 2020

"Vi hade hört gott och Ellen och fått henne rekommenderad till oss och trots det överträffade hon våra förväntningar. Fantastiskt trevlig, härlig och jordnära som fick oss som säljare att känna oss otroligt trygga på vägen. Rekommenderar henne till alla verkligen. Ska du sälja så kan du inte hitta en bättre mäklare! "
säljare på Sankt Paulsgatan 28A

05 nov 2020

"Ellen är lyhörd och fantastisk enkel att ha att göra med. Toppen på alla vis"
säljare på Rutger Fuchsgatan 9

30 okt 2020

"Ellen är helt klart den bästa mäklaren. Kunnig, energisk och proffsig. Vi kunde inte vara annat än nöjda och rekommenderar henne till alla!
Det är inte svårt att förstå varför hon säljer flest lägenheter på söder. "
säljare på Katarina Bangata 66

28 okt 2020

"Grym mäklare, välj ingen annan än Ellen!"
säljare på Södermannagatan 55

11 okt 2020

"Toppinsats, snabbt, effektivt och med utlovat resultat."
säljare på Båtbyggargatan 10

05 okt 2020

"Vi var supernöjda med Ellen! Sålde på distans från annan tidszon, trots det flöt kommunikationen på bra. Rekommenderar!"
säljare på Nytorgsgatan 33

02 okt 2020

"Ellen är en toppenmäklare!
Snabb och enkel kommunikation, förtroendeingivande och kompetent."
säljare på Rutger Fuchsgatan 4A

28 sep 2020

"Ellen infriade verkligen mina höga förväntningar. En mycket kunnig, lyhörd och genuint trevlig mäklare. Driven och ambitiös och har en vilja att göra affären så smidig som möjligt. Kan varmt rekommendera Ellen. Hon kommer se till att såväl säljare som köpare känner sig nöjda och trygga. Toppenbetyg! "
säljare på Lundagatan 48A

23 sep 2020

"Ellen gjorde en strålande insats, var snabb och lyhörd.
Matchade lägenheten väl mot köpare och fick ett tidigt och smärtfritt avslut till ett pris över förväntan
Kommer att anlita Ellen för framtida bostadstadsrättsaffärer "
säljare på Klippgatan 14F

23 sep 2020

"Ellen är proffsig, trevlig och har riktig fingertoppskänsla för det hela! Skulle välja Ellen som mäklare igen utan tvekan. "
säljare på Folkungagatan 72A

16 sep 2020

"Ellen var förtroendeingivande vid första telefonsamtalen och vid första mötet. Våra höga förväntningar på henne infriades med råge. Ellen är mycket kompetent, engagerad och driven. Hon har en vänlig framtoning, där hennes lyhördhet och sociala förmåga är väldigt tydliga. Förmedlingen av vår bostad gick mycket snabbt, så snabbt att annons inte hann publiceras. Därför är den frågan inte relevant för oss i denna enkät. I våra samtal med Ellen framgick hennes engagemang och omtanke om både oss som säljare och om dem som var intresserade av att köpa. Sammanfattningsvis är det med stort nöje som vi rekommenderar Ellen för dem som funderar på att sälja sin bostad i området. Vi rekommenderar också dem som söker bostad att kontakta henne för diskussion."
säljare på Maria Prästgårdsgata 15A

28 aug 2020

"Helt klart den bästa mäklare jag har upplevt under hela min bostadskarriär! Så nöjd och imponerad."
säljare på Renstiernas gata 27

27 aug 2020

"Vi har varit på över 100 visningar genom åren - efter kontakt med Ellen både som köpare och säljare kan vi med säkerhet säga att hon är i särklass den bästa mäklare vi träffat! Professionell, social, förtroendeingivande och samtidigt fullt ut målinriktad. Det var ett sant nöje att arbeta med Ellen - slösa inte er tid eller era pengar på någon annan. Ni har hittat rätt!"
säljare på Åsögatan 174

21 aug 2020

"Enormt kompetent, ambitiös, driven, supertrevlig och tillmötesgående! Vi är mycket nöjda med valet av vår mäklare!"
säljare på Bondegatan 16A

21 aug 2020

"Ellen var fantastisk i alla delar av vår försäljning och överträffade våra höga förväntningar på alla vis."
säljare på Bondegatan 1D

29 jun 2020

"Jag har nu varit på båda sidor av processen med Ellen - både som köpare och som säljare - och hon har varit absolut världsklass båda gångerna. Ellen förkroppsligar alla ideal och förmågor som man förväntar sig av en mäklare och är ett sant nöje att arbeta med. "
säljare på Åsögatan 167A

26 jun 2020

"Ellen med sin briljanta kompetens, öga för detaljer likaså närvaro och engagemang så har jag inte haft ett enda oros moment under denna resa utan kände mig fullt ut trygg med min försäljning. Så väldigt nöjd från start till slut. Varesig det blir ett köp eller en framtida försäljning så är det definitivt Ellen som jag kommer att kontakta."
säljare på Lundagatan 44A

25 jun 2020

"Härligt driv, väldigt social och inlyssnande.."
säljare på Högalidsgatan 38A

17 jun 2020

"Ellen är väldigt trevlig och noggrann och dessutom rakt igenom professionell. Hon hade också god kunskap om tidstypiska detaljer i byggnad och lägenhet. Jag rekommenderar Ellen varmt!"
säljare på Bondegatan 45

10 jun 2020

"Rekommenderar Ellen starkt. Verkar alltid ha koll på intressenter som är ute just nu och är lätt att arbeta med."
säljare på Renstiernas gata 16

08 jun 2020

"Ellen är en mäklare utöver det vanliga och ger kvalitativ och proffsig service. Ellen guidar med trygg hand genom hela affären/processen. Kan starkt rekommendera Ellen."
säljare på Folkungagatan 72

01 jun 2020

"Delaktig information under hela processen.
Kan varmt rekommendera denna mäklare. "
säljare på Ringvägen 79

04 maj 2020

"Kanon helt enkelt. På alla sätt."
säljare på Gotlandsgatan 47

26 mar 2020

"UNDERBARA Ellen är i särklass den bästa mäklaren jag någonsin träffat.
Hennes många år på nacken gör henne till en pålitlig och kompetent mäklare som vet vad som behövs göras för att nå bästa möjliga resultat! Utöver hennes otroliga driv är Ellen varm, personlig och fantastiskt socialt kompetent. Ellen är det solklara valet alla dagar i veckan och vi kommer välja henne igen och igen och igen. "
säljare på Tjärhovsgatan 3

24 mar 2020

"Ellen har fingertoppskänsla och vet exakt vilka insatser som behöver göras givet försäljningsprocessens karaktär. Ellen är lyhörd, men samtidigt förmedlar hos sin åsikt på ett icke påtvingade sätt. "
säljare på Götgatan 97

18 mar 2020

"Ellen är absolut den bästa mäklaren jag har träffat. Om man som säljare på Söder letar efter en kompetent, trevlig, lyhörd, målinriktad och service-minded mäklare och man vill få ut det mesta av potentialen i sin lägenhet ska man prata med Ellen. "
säljare på Ölandsgatan 46

13 feb 2020

"Ellen är otroligt lätt att ha att göra med, det känns personligt och tydligt genom hela processen samtidigt som hon nådde en snabb process med bra resultat. Och lätt att tycka om! "
säljare på Södermannagatan 60

07 feb 2020

"Mycket nöjd med Ellen Ingman. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Mariatorget 6A

22 jan 2020

"Rekommenterar Ellen varmt! Kompetent, trygg, enkel och rolig att jobba med!"
säljare på Renstiernas gata 41A

18 jan 2020

"Ellen är väldigt driven och engagerad, och är utmärkt på att svara på frågor och bolla tankar med. Hon finns tillgänglig hela tiden när det behövs, och ser alltid lösningar i stället för problem. Affären har gått smidigt hela vägen, och fungerat bra trots att nästan allt fick göras på distans då jag bor på annan ort. "
säljare på Rutger Fuchsgatan 4

13 jan 2020

"Ellen var väldigt tydlig och förklarade processen från start till mål på ett sätt som inte andra mäklare vi träffade gjorde. Var lyhörd och trygg. "
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 12

20 dec 2019

"Bästa mäklaren i stan!"
säljare på Heleneborgsgatan 52

15 dec 2019

"Vi är jättenöjda!"
säljare på Björngårdsgatan 8

11 dec 2019

"Lösningsorienterad som ingen annan och outmanad positiv kraft. Andra gången Ellen har sålt lägenhet för min räkning och det är givet att det blir Ellen även vid nästa tillfälle!"
säljare på Fatburs Kvarngata 17

05 dec 2019

"Ellen är väldigt bra och pålitlig person. "
säljare på Folkungagatan 101

01 dec 2019

"Mycket bra på alla sätt"
säljare på Renstiernas gata 16

19 nov 2019

"Ellen är en fantastisk mäklare! Hon är så engagerad, positiv och personlig. Hennes energi smittar verkligen av sig och hon har en fantastisk känsla för både helheten och detaljer. Ellen har mycket bra kunskap om området och hjälpte oss genom svåra beslut i processen. Vi kommer definitivt anlita henne igen, rekommenderas starkt! "
säljare på Svartensgatan 26A

27 okt 2019

"Ellen är en fantastisk mäklare som är engagerad, proffsig och personlig. Hennes energi o positivitet smittar av sig på hela processen vilket gagnar såväl köpare som säljare. Bra återkoppling och lättillgänglig. Ellen med hennes kunskap och erfarenhet vägledde oss genom svåra avvägningar och beslut i processen. Hon tog inte den enkla vägen för henne själv utan valde den väg som gagnade affären och högst slutpris. Vi är mycket nöjda med Ellens insats och rekommenderar henne varmt!"
säljare på Södermannagatan 55

25 okt 2019

"Jätteduktig mäklare som är mycket närvarande, lätt att få tag på och håller en uppdaterad genom hela processen. Gav ett väldigt professionellt intryck. Kommer rekommendera Ellen till alla som ska sälja bostad i Stockholm."
säljare på Gotlandsgatan 67

25 okt 2019

"Ellen, vilken pärla! Det har varit så smidigt att ha Ellen som mäklare, från vår första kontakt till försäljning. Jag har känt mig SÅ trygg att sälja med Ellen. Hon är kunnig, har bra driv, är kompetent, utrustad med humor och har en oerhörd entusiasm. Jag rekommenderar Ellen varmt! "
säljare på Marmorgatan 11

10 okt 2019

"Vi är mycket nöjda med Ellen, kunde inte blivit bättre med någon annan mäklare. Priset vi fick för vår lägenhet är över all förväntan och vi är säkra på att det till stora delar var Ellens förtjänst!"
säljare på Tengdahlsgatan 45

07 okt 2019

"Ellen är både otroligt proffsig och trevlig och hon utförde ett utmärkt jobb med försäljningen av min lägenhet"
säljare på Brännerigatan 1

03 okt 2019

"Ska du sälja din lägenhet på söder kan jag rekommendera Ellen, driven och uppskattad av både oss som säljare och av köparen."
säljare på Duvnäsgatan 5B

13 sep 2019

"Ellen är otroligt sympatisk och duktig på det hon gör. Får både köpare och säljare att känna sig trygga under hela processen"
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 11A

10 sep 2019

"Ellen är fantastisk! Hon har varit extremt engagerad, professionell, snabb, flexibel och har en grym fingertoppskänsla. Vi tycker att hon uppfyllde alla våra förväntningar och kanske lite till. Vi skulle alla gånger vilja jobba med Ellen igen."
säljare på Tavastgatan 14

26 aug 2019

"Ellen är mycket duktig och professionell. Jag kan rekommendera henne å det varmaste. "
säljare på Lundagatan 36A

23 aug 2019

"Vi är helnöjda med Ellen! Hon återkopplade alltid snabbt, var flexibel och är en supertrevlig tjej."
säljare på Malmgårdsvägen 28

22 aug 2019

"Ellen är en av Stockholms absolut duktigaste mäklare. Det var ett enkelt val att välja henne när vi skulle sälja. Man förväntar sig att hon ska vara duktig och sen överträffar hon ens förväntningar i alla lägen. Proffsig, personlig och man kan känner sig trygg med vetskapen att alla spekulanter får ett perfekt bemötande hela vägen."
säljare på Edinsvägen 2

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
51

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
36
Försäljningar
51
Försäljningsvärde
261 940 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
165 av 168 säljare
Ellen satte rätt förväntningar på slutpriset
143 av 168 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
164 av 168 säljare
Ellen var tydlig och höll mig uppdaterad
167 av 168 säljare

Ellen på kartan.

476 tidigare annonser
2 bostäder till salu
168 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

7 295 000 kr
3 rum, 76 m²
95 986 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 553 kr/mån
3 850 000 kr
2 rum, 46 m²
83 695 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 193 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 850 000 kr
Lägenhet Södermalm Katarina
+ 700 000 kr
2 rum, 36 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
6 940 000 kr
Lägenhet Södermalm Maria
2 rum, 74,4 m²
4 450 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 655 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
4 110 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
+ 615 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 480 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
+ 330 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.