Ellen Ingman

Profilbild för Ellen Ingman
Säljarfavorit
Ellen Ingman
4.9 / 5
(151 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
30 st
167 005 000 kr

Bakgrund

Ellen Ingman jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2012-10-11. Ellen har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. Ellen har haft 40 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 218 060 000 kr.

Presentation

Jag är en mäklare som efter flera år i branschen kommit fram till att min största prioritet är att mina kunder, såväl säljare som köpare, ska känna att hela affären från början till slut varit informativ, professionell, personlig och framför allt rolig! Jag tror starkt på mjuka värden och att ingen affär är den andra lik och som mäklare måste jag därför vara flexibel och tillgänglig. Detta synsätt har då resulterat i att jag 2013 fick pris för högsta kundnöjdhet på Bjurfors. Vidare resulterade detta sedan i pris för bäst omsättning på Bjurfors Stockholm 2014, 2015 & 2018. 2019 blev jag utnämnd till Södermalms bäst säljande mäklare i alla kategorier; flest försäljningar, mest rekommendationer och högst försäljningspris. Priser jag är väldigt stolt och otroligt glad över.

Jag anser att kvalitet, pålitlighet, brinnande engagemang och hårt arbete är av högsta vikt för att skapa en lyckad bostadsaffär för bägge parter. Som privatperson och även mäklare är jag en mycket glad och energisk norrländska från Luleå som älskar mitt yrke!

Mäklarbyrå


Säljare om Ellen.

16 sep 2020

"Ellen var förtroendeingivande vid första telefonsamtalen och vid första mötet. Våra höga förväntningar på henne infriades med råge. Ellen är mycket kompetent, engagerad och driven. Hon har en vänlig framtoning, där hennes lyhördhet och sociala förmåga är väldigt tydliga. Förmedlingen av vår bostad gick mycket snabbt, så snabbt att annons inte hann publiceras. Därför är den frågan inte relevant för oss i denna enkät. I våra samtal med Ellen framgick hennes engagemang och omtanke om både oss som säljare och om dem som var intresserade av att köpa. Sammanfattningsvis är det med stort nöje som vi rekommenderar Ellen för dem som funderar på att sälja sin bostad i området. Vi rekommenderar också dem som söker bostad att kontakta henne för diskussion."
säljare på Maria Prästgårdsgata 15A

28 aug 2020

"Helt klart den bästa mäklare jag har upplevt under hela min bostadskarriär! Så nöjd och imponerad."
säljare på Renstiernas gata 27

27 aug 2020

"Vi har varit på över 100 visningar genom åren - efter kontakt med Ellen både som köpare och säljare kan vi med säkerhet säga att hon är i särklass den bästa mäklare vi träffat! Professionell, social, förtroendeingivande och samtidigt fullt ut målinriktad. Det var ett sant nöje att arbeta med Ellen - slösa inte er tid eller era pengar på någon annan. Ni har hittat rätt!"
säljare på Åsögatan 174

21 aug 2020

"Enormt kompetent, ambitiös, driven, supertrevlig och tillmötesgående! Vi är mycket nöjda med valet av vår mäklare!"
säljare på Bondegatan 16A

21 aug 2020

"Ellen var fantastisk i alla delar av vår försäljning och överträffade våra höga förväntningar på alla vis."
säljare på Bondegatan 1D

29 jun 2020

"Jag har nu varit på båda sidor av processen med Ellen - både som köpare och som säljare - och hon har varit absolut världsklass båda gångerna. Ellen förkroppsligar alla ideal och förmågor som man förväntar sig av en mäklare och är ett sant nöje att arbeta med. "
säljare på Åsögatan 167A

26 jun 2020

"Ellen med sin briljanta kompetens, öga för detaljer likaså närvaro och engagemang så har jag inte haft ett enda oros moment under denna resa utan kände mig fullt ut trygg med min försäljning. Så väldigt nöjd från start till slut. Varesig det blir ett köp eller en framtida försäljning så är det definitivt Ellen som jag kommer att kontakta."
säljare på Lundagatan 44A

25 jun 2020

"Härligt driv, väldigt social och inlyssnande.."
säljare på Högalidsgatan 38A

17 jun 2020

"Ellen är väldigt trevlig och noggrann och dessutom rakt igenom professionell. Hon hade också god kunskap om tidstypiska detaljer i byggnad och lägenhet. Jag rekommenderar Ellen varmt!"
säljare på Bondegatan 45

10 jun 2020

"Rekommenderar Ellen starkt. Verkar alltid ha koll på intressenter som är ute just nu och är lätt att arbeta med."
säljare på Renstiernas gata 16

08 jun 2020

"Ellen är en mäklare utöver det vanliga och ger kvalitativ och proffsig service. Ellen guidar med trygg hand genom hela affären/processen. Kan starkt rekommendera Ellen."
säljare på Folkungagatan 72

01 jun 2020

"Delaktig information under hela processen.
Kan varmt rekommendera denna mäklare. "
säljare på Ringvägen 79

04 maj 2020

"Kanon helt enkelt. På alla sätt."
säljare på Gotlandsgatan 47

26 mar 2020

"UNDERBARA Ellen är i särklass den bästa mäklaren jag någonsin träffat.
Hennes många år på nacken gör henne till en pålitlig och kompetent mäklare som vet vad som behövs göras för att nå bästa möjliga resultat! Utöver hennes otroliga driv är Ellen varm, personlig och fantastiskt socialt kompetent. Ellen är det solklara valet alla dagar i veckan och vi kommer välja henne igen och igen och igen. "
säljare på Tjärhovsgatan 3

24 mar 2020

"Ellen har fingertoppskänsla och vet exakt vilka insatser som behöver göras givet försäljningsprocessens karaktär. Ellen är lyhörd, men samtidigt förmedlar hos sin åsikt på ett icke påtvingade sätt. "
säljare på Götgatan 97

18 mar 2020

"Ellen är absolut den bästa mäklaren jag har träffat. Om man som säljare på Söder letar efter en kompetent, trevlig, lyhörd, målinriktad och service-minded mäklare och man vill få ut det mesta av potentialen i sin lägenhet ska man prata med Ellen. "
säljare på Ölandsgatan 46

13 feb 2020

"Ellen är otroligt lätt att ha att göra med, det känns personligt och tydligt genom hela processen samtidigt som hon nådde en snabb process med bra resultat. Och lätt att tycka om! "
säljare på Södermannagatan 60

07 feb 2020

"Mycket nöjd med Ellen Ingman. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Mariatorget 6A

22 jan 2020

"Rekommenterar Ellen varmt! Kompetent, trygg, enkel och rolig att jobba med!"
säljare på Renstiernas gata 41A

18 jan 2020

"Ellen är väldigt driven och engagerad, och är utmärkt på att svara på frågor och bolla tankar med. Hon finns tillgänglig hela tiden när det behövs, och ser alltid lösningar i stället för problem. Affären har gått smidigt hela vägen, och fungerat bra trots att nästan allt fick göras på distans då jag bor på annan ort. "
säljare på Rutger Fuchsgatan 4

13 jan 2020

"Ellen var väldigt tydlig och förklarade processen från start till mål på ett sätt som inte andra mäklare vi träffade gjorde. Var lyhörd och trygg. "
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 12

20 dec 2019

"Bästa mäklaren i stan!"
säljare på Heleneborgsgatan 52

15 dec 2019

"Vi är jättenöjda!"
säljare på Björngårdsgatan 8

11 dec 2019

"Lösningsorienterad som ingen annan och outmanad positiv kraft. Andra gången Ellen har sålt lägenhet för min räkning och det är givet att det blir Ellen även vid nästa tillfälle!"
säljare på Fatburs Kvarngata 17

05 dec 2019

"Ellen är väldigt bra och pålitlig person. "
säljare på Folkungagatan 101

01 dec 2019

"Mycket bra på alla sätt"
säljare på Renstiernas gata 16

19 nov 2019

"Ellen är en fantastisk mäklare! Hon är så engagerad, positiv och personlig. Hennes energi smittar verkligen av sig och hon har en fantastisk känsla för både helheten och detaljer. Ellen har mycket bra kunskap om området och hjälpte oss genom svåra beslut i processen. Vi kommer definitivt anlita henne igen, rekommenderas starkt! "
säljare på Svartensgatan 26A

27 okt 2019

"Ellen är en fantastisk mäklare som är engagerad, proffsig och personlig. Hennes energi o positivitet smittar av sig på hela processen vilket gagnar såväl köpare som säljare. Bra återkoppling och lättillgänglig. Ellen med hennes kunskap och erfarenhet vägledde oss genom svåra avvägningar och beslut i processen. Hon tog inte den enkla vägen för henne själv utan valde den väg som gagnade affären och högst slutpris. Vi är mycket nöjda med Ellens insats och rekommenderar henne varmt!"
säljare på Södermannagatan 55

25 okt 2019

"Jätteduktig mäklare som är mycket närvarande, lätt att få tag på och håller en uppdaterad genom hela processen. Gav ett väldigt professionellt intryck. Kommer rekommendera Ellen till alla som ska sälja bostad i Stockholm."
säljare på Gotlandsgatan 67

25 okt 2019

"Ellen, vilken pärla! Det har varit så smidigt att ha Ellen som mäklare, från vår första kontakt till försäljning. Jag har känt mig SÅ trygg att sälja med Ellen. Hon är kunnig, har bra driv, är kompetent, utrustad med humor och har en oerhörd entusiasm. Jag rekommenderar Ellen varmt! "
säljare på Marmorgatan 11

10 okt 2019

"Vi är mycket nöjda med Ellen, kunde inte blivit bättre med någon annan mäklare. Priset vi fick för vår lägenhet är över all förväntan och vi är säkra på att det till stora delar var Ellens förtjänst!"
säljare på Tengdahlsgatan 45

07 okt 2019

"Ellen är både otroligt proffsig och trevlig och hon utförde ett utmärkt jobb med försäljningen av min lägenhet"
säljare på Brännerigatan 1

03 okt 2019

"Ska du sälja din lägenhet på söder kan jag rekommendera Ellen, driven och uppskattad av både oss som säljare och av köparen."
säljare på Duvnäsgatan 5B

13 sep 2019

"Ellen är otroligt sympatisk och duktig på det hon gör. Får både köpare och säljare att känna sig trygga under hela processen"
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 11A

10 sep 2019

"Ellen är fantastisk! Hon har varit extremt engagerad, professionell, snabb, flexibel och har en grym fingertoppskänsla. Vi tycker att hon uppfyllde alla våra förväntningar och kanske lite till. Vi skulle alla gånger vilja jobba med Ellen igen."
säljare på Tavastgatan 14

26 aug 2019

"Ellen är mycket duktig och professionell. Jag kan rekommendera henne å det varmaste. "
säljare på Lundagatan 36A

23 aug 2019

"Vi är helnöjda med Ellen! Hon återkopplade alltid snabbt, var flexibel och är en supertrevlig tjej."
säljare på Malmgårdsvägen 28

22 aug 2019

"Ellen är en av Stockholms absolut duktigaste mäklare. Det var ett enkelt val att välja henne när vi skulle sälja. Man förväntar sig att hon ska vara duktig och sen överträffar hon ens förväntningar i alla lägen. Proffsig, personlig och man kan känner sig trygg med vetskapen att alla spekulanter får ett perfekt bemötande hela vägen."
säljare på Edinsvägen 2

16 jun 2019

"Supernöjd med Ellen! Försäljningen av lägenheten var kul och gick oerhört smidigt."
säljare på Verkstadsgatan 1

16 jun 2019

"Vi är otroligt nöjda med Ellen! Personlig, professionell och levererar högt över våga förväntningar. Detta är tredje gången vi säljer med hjälp av Ellen och rekommendera varmt andra att göra detsamma!"
säljare på Gaveliusgatan 8

03 jun 2019

"Grymt duktig mäklare som gör det lilla extra för dig som säljare! Mycket engagerad och professionell!"
säljare på Slipgatan 14

24 apr 2019

"Helt suverän! Professionell, driven och mycket trevlig"
säljare på Högalidsgatan 52A

11 apr 2019

"Vi känner definitivt att vi gjorde rätt som valde Ellen som mäklare vid vår försäljning. Hon är engagerad, kunnig, påläst, driven (men inte påträngande), professionell (och samtidigt personlig). Hon är dessutom slående socialt kompetent, charmig och trevlig att ha att göra med. Allt detta sammantaget gjorde att hela processen blev smidig och enkel för oss som säljare och vi skulle inte tveka att anlita henne igen i framtiden."
säljare på Eldarvägen 4

03 apr 2019

"Vi kan varmt rekommendera Ellen Ingman. Mycket kunnig, påläst, engagerad och väldigt trevlig. "
säljare på Rutger Fuchsgatan 4

21 mar 2019

"Kunnig med ett genuint engagemang."
säljare på Hornsgatan 151

12 mar 2019

"Ellen gjorde ett toppenjobb med att sälja vår lägenhet på söder. "
säljare på Högbergsgatan 30

10 mar 2019

"Strålande! Ellen var tydlig, trevlig och trygg från första till sista möte. Ständigt tillgänglig med raka svar på ens frågor vilket gjorde mig lugn under hela processen, skönt!
Att hon lyckades slå mina prisförväntningar, och snittpris i området var fantastiskt för mig såklart. Min känsla var att hon även hade en rak och bra dialog med alla potentiella köpare vilket jag tror bidrog till det bra slutpriser.
Med Ellen får man en supermäklare, inte bara duktig i sin profession men också en superglad och trygg person. Vill en sälja till ett bra pris och ha en härlig mäklare, välj Ellen. Helt enkelt strålande! "
säljare på Timotejgatan 4

09 mar 2019

"Vi är SÅ fantastiskt nöjda med Ellens! Rekommenderar henne varmt vidare och kommer lätt slå en signal om vi köper säljer i Sthlm igen.
Vill särskilt lyfta Ellens förmåga att sköta hela processen professionellt, med bra driv och med en förmåga att hålla all stress och oro borta. Sen har det varit förbannat kul också.
Tack Ellen, du är grym på det du gör! ️"
säljare på Sigfridsvägen 19

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
40

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
218 060 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
148 av 151 säljare
Ellen satte rätt förväntningar på slutpriset
127 av 151 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
147 av 151 säljare
Ellen var tydlig och höll mig uppdaterad
150 av 151 säljare

Ellen på kartan.

453 tidigare annonser
3 bostäder till salu
151 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

7 495 000 kr
3 rum, 82 m²
91 402 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 377 kr/mån
2 995 000 kr
1 rum, 38 m²
78 815 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 833 kr/mån
2 rum, 46 m²
Lägenhet, Stockholm
3 065 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm Sofia
1 rum, 22 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm Sofia
2,5 rum, 49 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
2 510 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
+ 515 000 kr
1 rum, 19 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
10 425 000 kr
Lägenhet Södermalm Maria
3 rum, 100 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ellen var förtroendeingivande vid första telefonsamtalen och vid första mötet. Våra höga förväntningar på henne infriades med råge. Ellen är mycket kompetent, engagerad och driven. Hon har en vänlig framtoning, där hennes lyhördhet och sociala förmåga är väldigt tydliga. Förmedlingen av vår bostad gick mycket snabbt, så snabbt att annons inte hann publiceras. Därför är den frågan inte relevant för oss i denna enkät. I våra samtal med Ellen framgick hennes engagemang och omtanke om både oss som säljare och om dem som var intresserade av att köpa. Sammanfattningsvis är det med stort nöje som vi rekommenderar Ellen för dem som funderar på att sälja sin bostad i området. Vi rekommenderar också dem som söker bostad att kontakta henne för diskussion."
4 850 000 kr
Lägenhet Södermalm Katarina
+ 455 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.