Ellen Ingman

Profilbild för Ellen Ingman
Säljarfavorit
Ellen Ingman
4.9 / 5
(189 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
39 st
191 420 000 kr

Bakgrund

Ellen Ingman jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2012-10-11. Ellen har fått in 39 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. Ellen har enligt vår statistik haft 49 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 276 630 000 kr.

Presentation

Jag är en mäklare som efter flera år i branschen kommit fram till att min största prioritet är att mina kunder, såväl säljare som köpare, ska känna att hela affären från början till slut varit informativ, professionell, personlig och framför allt rolig! Jag tror starkt på mjuka värden och att ingen affär är den andra lik och som mäklare måste jag därför vara flexibel och tillgänglig. Detta synsätt har då resulterat i att jag 2013 fick pris för högsta kundnöjdhet på Bjurfors. Vidare resulterade detta sedan i pris för bäst omsättning på Bjurfors Stockholm 2014, 2015 & 2018. 2019 blev jag utnämnd till Södermalms bäst säljande mäklare i alla kategorier; flest försäljningar, mest rekommendationer och högst försäljningspris. Priser jag är väldigt stolt och otroligt glad över.

Jag anser att kvalitet, pålitlighet, brinnande engagemang och hårt arbete är av högsta vikt för att skapa en lyckad bostadsaffär för bägge parter. Som privatperson och även mäklare är jag en mycket glad och energisk norrländska från Luleå som älskar mitt yrke!

Mäklarbyrå


Säljare om Ellen.

22 feb 2021

"Ellen är engagerad, driven och lättillgänglig. Öppen och direkt dialog och ger råd men tydlig med skillnaden mellan verklighet och teorier. "
säljare på Fågelsångsvägen 13

19 feb 2021

"Vi är super nöjda! Vi fick så otroligt mycket bättre pris än vad vi någonsin hade kunnat drömma om! Bästa mäklaren vi haft. "
säljare på Långholmsgatan 1B

09 feb 2021

"Ellen är en fantastisk mäklare. Lyssnar in, påläst och lätt att anpassa sig till olika människor. Hon sprider härlig energi och är ärlig mot alla parter i affären så alla kan känna sig trygga.
Rekomenderar varmt Ellen om du funderar på att sälja."
säljare på Krukmakargatan 38

06 feb 2021

"Ellen är en grym mäklare!"
säljare på Lundagatan 40A

04 feb 2021

"Ellen är magisk, så bra att ha att göra med. Engagerad, charmig och målmedveten. Kan allt(!) och tar sig alltid tid för frågor, extra visningar, info och hör alltid av sig så fort hon har ny info. Kände mig så trygg i min försäljning! "
säljare på Katarina Bangata 58

29 jan 2021

"Mycket nöjd med Ellen. Driven och engagerad genom hela processen och levererade ett strålande resultat. Kan verkligen rekommenderas och jag kommer definitivt ringa Ellen nästa gång jag går i bostads-tankar."
säljare på Bondegatan 24

27 jan 2021

"Kan varmt rekommendera Ellen som mäklare! Vi var mycket nöjda med alla delar av hennes arbete. Därtill är hon mycket trevlig som person."
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 11

26 jan 2021

"Ellen är komplett som mäklare, hon är kompetent, engagerad, lätt att nå och inger förtroende. Ellen skapar en trygghet i affären för både säljare och köpare. Vi är otroligt nöjda med henne och rekommenderar henne varmt. "
säljare på Kocksgatan 52

22 jan 2021

"Kan varm rekommendera Ellen till alla.
Proffsig, rolig och stöttande"
säljare på Sågargatan 4

15 jan 2021

"Ellen är otroligt engagerad och proffesionell. Södermalms bästa mäklare och kommer att anlita igen för framtida försäljningar."
säljare på Långholmsgatan 3

18 dec 2020

"Ellen är en positiv mäklare med mycket energi och engagemang. Hon är lyhörd och väldigt snabb i sin kommunikation. Rekommenderar henne starkt. "
säljare på Lundagatan 36C

01 dec 2020

"Ellen är en av Sveriges bästa mäklare, hon har sålt flertalet lägenheter åt flera nära vänner och jag rekommenderar henne till alla som går i säljtankar på Södermalm! "
säljare på Bergsunds Strand 34

30 nov 2020

"Ellen är en fantastisk mäklare! Hon fick oss att känna oss trygga genom hela försäljningsprocessen och gav oss bra råd på hur vi skulle tänka med försäljningen, samtidigt som hon var lyhörd och anpassade sig när vi hade synpunkter på hur vi ville ha det. Inte nog med att hon är en grym mäklare, hon är också en så himla härlig person att ha och göra med! Ska du sälja din lägenhet på söder så måste du anlita Ellen!!!"
säljare på Timmermansgatan 37

29 nov 2020

"Ellen är väldigt professionell, målinriktad mäklare med stor social kompetens. Rekommenderas starkt! "
säljare på Marmorgatan 11

26 nov 2020

"Ellen var förtroendeingivande och engagerad genom hela processen. Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Gotlandsgatan 74

22 nov 2020

"Vi hade hört gott och Ellen och fått henne rekommenderad till oss och trots det överträffade hon våra förväntningar. Fantastiskt trevlig, härlig och jordnära som fick oss som säljare att känna oss otroligt trygga på vägen. Rekommenderar henne till alla verkligen. Ska du sälja så kan du inte hitta en bättre mäklare! "
säljare på Sankt Paulsgatan 28A

05 nov 2020

"Ellen är lyhörd och fantastisk enkel att ha att göra med. Toppen på alla vis"
säljare på Rutger Fuchsgatan 9

30 okt 2020

"Ellen är helt klart den bästa mäklaren. Kunnig, energisk och proffsig. Vi kunde inte vara annat än nöjda och rekommenderar henne till alla!
Det är inte svårt att förstå varför hon säljer flest lägenheter på söder. "
säljare på Katarina Bangata 66

28 okt 2020

"Grym mäklare, välj ingen annan än Ellen!"
säljare på Södermannagatan 55

11 okt 2020

"Toppinsats, snabbt, effektivt och med utlovat resultat."
säljare på Båtbyggargatan 10

05 okt 2020

"Vi var supernöjda med Ellen! Sålde på distans från annan tidszon, trots det flöt kommunikationen på bra. Rekommenderar!"
säljare på Nytorgsgatan 33

02 okt 2020

"Ellen är en toppenmäklare!
Snabb och enkel kommunikation, förtroendeingivande och kompetent."
säljare på Rutger Fuchsgatan 4A

28 sep 2020

"Ellen infriade verkligen mina höga förväntningar. En mycket kunnig, lyhörd och genuint trevlig mäklare. Driven och ambitiös och har en vilja att göra affären så smidig som möjligt. Kan varmt rekommendera Ellen. Hon kommer se till att såväl säljare som köpare känner sig nöjda och trygga. Toppenbetyg! "
säljare på Lundagatan 48A

23 sep 2020

"Ellen gjorde en strålande insats, var snabb och lyhörd.
Matchade lägenheten väl mot köpare och fick ett tidigt och smärtfritt avslut till ett pris över förväntan
Kommer att anlita Ellen för framtida bostadstadsrättsaffärer "
säljare på Klippgatan 14F

23 sep 2020

"Ellen är proffsig, trevlig och har riktig fingertoppskänsla för det hela! Skulle välja Ellen som mäklare igen utan tvekan. "
säljare på Folkungagatan 72A

16 sep 2020

"Ellen var förtroendeingivande vid första telefonsamtalen och vid första mötet. Våra höga förväntningar på henne infriades med råge. Ellen är mycket kompetent, engagerad och driven. Hon har en vänlig framtoning, där hennes lyhördhet och sociala förmåga är väldigt tydliga. Förmedlingen av vår bostad gick mycket snabbt, så snabbt att annons inte hann publiceras. Därför är den frågan inte relevant för oss i denna enkät. I våra samtal med Ellen framgick hennes engagemang och omtanke om både oss som säljare och om dem som var intresserade av att köpa. Sammanfattningsvis är det med stort nöje som vi rekommenderar Ellen för dem som funderar på att sälja sin bostad i området. Vi rekommenderar också dem som söker bostad att kontakta henne för diskussion."
säljare på Maria Prästgårdsgata 15A

28 aug 2020

"Helt klart den bästa mäklare jag har upplevt under hela min bostadskarriär! Så nöjd och imponerad."
säljare på Renstiernas gata 27

27 aug 2020

"Vi har varit på över 100 visningar genom åren - efter kontakt med Ellen både som köpare och säljare kan vi med säkerhet säga att hon är i särklass den bästa mäklare vi träffat! Professionell, social, förtroendeingivande och samtidigt fullt ut målinriktad. Det var ett sant nöje att arbeta med Ellen - slösa inte er tid eller era pengar på någon annan. Ni har hittat rätt!"
säljare på Åsögatan 174

21 aug 2020

"Enormt kompetent, ambitiös, driven, supertrevlig och tillmötesgående! Vi är mycket nöjda med valet av vår mäklare!"
säljare på Bondegatan 16A

21 aug 2020

"Ellen var fantastisk i alla delar av vår försäljning och överträffade våra höga förväntningar på alla vis."
säljare på Bondegatan 1D

29 jun 2020

"Jag har nu varit på båda sidor av processen med Ellen - både som köpare och som säljare - och hon har varit absolut världsklass båda gångerna. Ellen förkroppsligar alla ideal och förmågor som man förväntar sig av en mäklare och är ett sant nöje att arbeta med. "
säljare på Åsögatan 167A

26 jun 2020

"Ellen med sin briljanta kompetens, öga för detaljer likaså närvaro och engagemang så har jag inte haft ett enda oros moment under denna resa utan kände mig fullt ut trygg med min försäljning. Så väldigt nöjd från start till slut. Varesig det blir ett köp eller en framtida försäljning så är det definitivt Ellen som jag kommer att kontakta."
säljare på Lundagatan 44A

25 jun 2020

"Härligt driv, väldigt social och inlyssnande.."
säljare på Högalidsgatan 38A

17 jun 2020

"Ellen är väldigt trevlig och noggrann och dessutom rakt igenom professionell. Hon hade också god kunskap om tidstypiska detaljer i byggnad och lägenhet. Jag rekommenderar Ellen varmt!"
säljare på Bondegatan 45

10 jun 2020

"Rekommenderar Ellen starkt. Verkar alltid ha koll på intressenter som är ute just nu och är lätt att arbeta med."
säljare på Renstiernas gata 16

08 jun 2020

"Ellen är en mäklare utöver det vanliga och ger kvalitativ och proffsig service. Ellen guidar med trygg hand genom hela affären/processen. Kan starkt rekommendera Ellen."
säljare på Folkungagatan 72

01 jun 2020

"Delaktig information under hela processen.
Kan varmt rekommendera denna mäklare. "
säljare på Ringvägen 79

04 maj 2020

"Kanon helt enkelt. På alla sätt."
säljare på Gotlandsgatan 47

26 mar 2020

"UNDERBARA Ellen är i särklass den bästa mäklaren jag någonsin träffat.
Hennes många år på nacken gör henne till en pålitlig och kompetent mäklare som vet vad som behövs göras för att nå bästa möjliga resultat! Utöver hennes otroliga driv är Ellen varm, personlig och fantastiskt socialt kompetent. Ellen är det solklara valet alla dagar i veckan och vi kommer välja henne igen och igen och igen. "
säljare på Tjärhovsgatan 3

24 mar 2020

"Ellen har fingertoppskänsla och vet exakt vilka insatser som behöver göras givet försäljningsprocessens karaktär. Ellen är lyhörd, men samtidigt förmedlar hos sin åsikt på ett icke påtvingade sätt. "
säljare på Götgatan 97

18 mar 2020

"Ellen är absolut den bästa mäklaren jag har träffat. Om man som säljare på Söder letar efter en kompetent, trevlig, lyhörd, målinriktad och service-minded mäklare och man vill få ut det mesta av potentialen i sin lägenhet ska man prata med Ellen. "
säljare på Ölandsgatan 46

13 feb 2020

"Ellen är otroligt lätt att ha att göra med, det känns personligt och tydligt genom hela processen samtidigt som hon nådde en snabb process med bra resultat. Och lätt att tycka om! "
säljare på Södermannagatan 60

07 feb 2020

"Mycket nöjd med Ellen Ingman. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Mariatorget 6A

22 jan 2020

"Rekommenterar Ellen varmt! Kompetent, trygg, enkel och rolig att jobba med!"
säljare på Renstiernas gata 41A

18 jan 2020

"Ellen är väldigt driven och engagerad, och är utmärkt på att svara på frågor och bolla tankar med. Hon finns tillgänglig hela tiden när det behövs, och ser alltid lösningar i stället för problem. Affären har gått smidigt hela vägen, och fungerat bra trots att nästan allt fick göras på distans då jag bor på annan ort. "
säljare på Rutger Fuchsgatan 4

13 jan 2020

"Ellen var väldigt tydlig och förklarade processen från start till mål på ett sätt som inte andra mäklare vi träffade gjorde. Var lyhörd och trygg. "
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 12

20 dec 2019

"Bästa mäklaren i stan!"
säljare på Heleneborgsgatan 52

15 dec 2019

"Vi är jättenöjda!"
säljare på Björngårdsgatan 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
49

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
39
Försäljningar
49
Försäljningsvärde
276 630 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
186 av 189 säljare
Ellen satte rätt förväntningar på slutpriset
161 av 189 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
185 av 189 säljare
Ellen var tydlig och höll mig uppdaterad
188 av 189 säljare

Ellen på kartan.

497 tidigare annonser
4 bostäder till salu
189 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

4 500 000 kr
2 rum, 45,5 m²
100 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 337 kr/mån
2 295 000 kr
1 rum, 25 m²
91 800 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 589 kr/mån
2 995 000 kr
1 rum, 36 m²
83 194 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 522 kr/mån
7 500 000 kr
3,5 rum, 84 m²
89 285 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 068 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 100 000 kr
Lägenhet Gröndal
+ 605 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ellen är engagerad, driven och lättillgänglig. Öppen och direkt dialog och ger råd men tydlig med skillnaden mellan verklighet och teorier. "
6 900 000 kr
Lägenhet Hammarby Sjöstad
+ 905 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
8 675 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
+ 1 680 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är super nöjda! Vi fick så otroligt mycket bättre pris än vad vi någonsin hade kunnat drömma om! Bästa mäklaren vi haft. "
5 150 000 kr
Lägenhet Södermalm Maria
+ 955 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
5 250 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
2 rum, 62 m²
Utropspris: 5 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ellen är en fantastisk mäklare. Lyssnar in, påläst och lätt att anpassa sig till olika människor. Hon sprider härlig energi och är ärlig mot alla parter i affären så alla kan känna sig trygga.
Rekomenderar varmt Ellen om du funderar på att sälja."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.