Elinor Johansson

Profilbild för Elinor Johansson
Elinor Johansson
4.8 / 5
(112 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
7 st
62 740 000 kr

Bakgrund

Elinor Johansson jobbar på Magnusson Mäkleri och är registrerad mäklare sedan 2018-07-02. Elinor har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Elinor har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 42 080 000 kr.

Presentation

Hej!

Jag heter Elinor och är fastighetsmäklare på Magnusson mäkleri i Linköping. Jag älskar mitt jobb då jag dagligen får arbeta med personlig kontakt och hjälpa dig med kanske din största affär i livet. Jag kommer tidigare från ett serviceyrke där jag har lärt mig att ha många bollar i luften samt hålla en hög servicenivå även i stressade situationer. Det är några egenskaper jag själv tycker är viktigt hos en mäklare förutom lyhördhet och hög kompetens.

Jag trivs enormt i min yrkesroll och jag eftersträvar att alltid göra allt jag kan för att både säljare och köpare ska bli mer än nöjda.

Hör av dig till mig om du har frågor om marknaden, försäljningsprocessen eller något annat så bokar vi in ett möte.

Allt gott!

Vänligen,
Elinor Johansson
Magnusson mäkleri

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2020
fjärde kvartalet 2020

Säljare om Elinor.

01 jun 2022

"Fantastisk! Lyhörd, positiv och målinriktad, vi är supernöjda med Elinor!"
säljare på Johannes Magnus väg 32

15 mar 2022

"Mycket njöd! Elinor varit mycket kunnig och professionell med lyhördhet och värme. Hon var mycket tillmötesgående och engagerad. Vi kände oss väldigt trygg inför försäljningen. "
säljare på Engelbrektsgatan 31

10 mar 2022

"Duktig, trevlig , driven ! Rekommenderas "
säljare på Sankt Larsgatan 4

09 mar 2022

"Mycket duktig o noggrann och påläst."
säljare på Repslagaregatan 5

17 dec 2021

"Vår mäklare var lyhörd, alert och kompetent, vi kan starkt rekommendera henne."
säljare på Snickaregatan 27

02 dec 2021

"Elinor är en fantastisk mäklare som jag varmt rekommenderar! En underbart trevlig person som alltid har ett leende på läpparna, engagerad, påläst, proffsig & lyhörd :)"
säljare på Skogvaktaregatan 23

02 dec 2021

"Försäljningen blev en allmänt trevlig upplevelse där allt gick snabbt och smidigt till. Det har varit lätt att komma med egna önskemål få kontakt och ställa frågor osv till Elinor. Jag tror både jag som säljare, köparen och mäklaren är nöjda med affären. Vill även ge en eloge till fotografen Desi..."
"Försäljningen blev en allmänt trevlig upplevelse där allt gick snabbt och smidigt till. Det har varit lätt att komma med egna önskemål få kontakt och ställa frågor osv till Elinor. Jag tror både jag som säljare, köparen och mäklaren är nöjda med affären. Vill även ge en eloge till fotografen Desiré som fick till riktigt fina bilder från lägenheten. "
Läs mer
säljare på Åbylundsgatan 44

03 nov 2021

"Ambitiös, lyhörd och väldig hjälpsam. Bättre mäklare kan man inte hitta i denna stad.
"
säljare på Värdshusvägen 27

01 nov 2021

"Ellinor är ödmjuk med driv, i kombination med full koll och ordning och reda är hon den bästa mäklaren jag anlitat genom åren."
säljare på Medicingränd 3D

31 okt 2021

"Elinor är en otroligt driven och engagerad mäklare! Det kändes tryggt att ha en sådan kompetent mäklare genom hela försäljningen."
säljare på Åbylundsgatan 30

31 okt 2021

"Vi kan varmt rekommendera Elinor som är en mycket engagerad, professionell och driven mäklare. Hon gjorde ett mycket bra jobb samband med försäljningen av vår lägenhet. Elinor är positiv, kunnig och social. Hon är kommunikativ och återkom snabbt med svar på frågor och höll oss uppdaterade under h..."
"Vi kan varmt rekommendera Elinor som är en mycket engagerad, professionell och driven mäklare. Hon gjorde ett mycket bra jobb samband med försäljningen av vår lägenhet. Elinor är positiv, kunnig och social. Hon är kommunikativ och återkom snabbt med svar på frågor och höll oss uppdaterade under hela försäljningen. Vi valde Elinor efter att ha köpt lägenhet av henne tidigare och då fått ett mycket bra intryck av henne. "
Läs mer
säljare på Birgittagatan 2

31 okt 2021

"Vi kände oss trygga och sedda av Elinor under hela försäljningsprocessen.Vi blev väldigt nöjda över att ha henne som mäklare. "
säljare på Kvarnvägen 7

30 okt 2021

"Bästa mäklaren i Östergötland, kompetent, lyhörd och engagerad. Stort tack Elinor! /Nils och Sigrid "
säljare på Stockholmsvägen 5A

30 okt 2021

"En fantastiskt engagerad och kunnig mäklare, vi hade inte kunnat önska oss bättre!"
säljare på Kindagatan 49

26 sep 2021

"Elinor var glad, positiv och driven i uppdraget.
Hon var duktig på att hålla mig uppdaterad.
En härlig och kompetent mäklare som rekommenderas varmt. "
säljare på Götgatan 36

18 sep 2021

"Elinor tog sig an vårt säljuppdrag med stor glädje och var under hela säljprocessen drivande och engagerad samt höll oss väl uppdaterade. Vi kände att vi var i trygga händer. Kan varmt rekommendera Elinor!"
säljare på Fredrik Hasselqvists gata 1

14 sep 2021

"Engagerad mäklare som visar stor lyhördhet. Leverar det hon lovat angående slutpriset på lägenheten."
säljare på Nordengatan 3B

14 sep 2021

"Bästa Mäklaren jag har haft! "
säljare på Blåklintvägen 114

16 jun 2021

"Ellinor har stor en stor kunskap och kompetens och ett stort tålamod. Är alltid glad o trevlig.
Vi är så nöjda med henne och kan varmt rekommendera henne till andra säljare."
säljare på Repslagaregatan 5

15 jun 2021

"Om du söker en engagerad och duktig mäklare kan vi varmt rekommendera Elinor Johansson på Magnusson Mäkleri. Hon har ordning och reda på allt, är lätt att få tag på och ett bra kontaktnät, hjälpte oss med allt kring vår lägenhetsförsäljning.
Inger Albåge"
"Om du söker en engagerad och duktig mäklare kan vi varmt rekommendera Elinor Johansson på Magnusson Mäkleri. Hon har ordning och reda på allt, är lätt att få tag på och ett bra kontaktnät, hjälpte oss med allt kring vår lägenhetsförsäljning.
Inger Albåge"
Läs mer
säljare på Drabantgatan 25

13 jun 2021

"Ger verkligen Elenore högsta betyg!! Engagerad och inkännande med stor kompetens!"
säljare på Sunnanvindsvägen 3

12 jun 2021

"Elinor visade på stort engagemang under hela processen. Hon höll oss hela tiden uppdaterade och svarade på både köparnas och våra frågor för att de skulle känna sig trygga. Med tanke på hennes engagemang så gick processen snabbt och smidigt. Jag kan varmt rekommendera Elinor till vänner och fami..."
"Elinor visade på stort engagemang under hela processen. Hon höll oss hela tiden uppdaterade och svarade på både köparnas och våra frågor för att de skulle känna sig trygga. Med tanke på hennes engagemang så gick processen snabbt och smidigt. Jag kan varmt rekommendera Elinor till vänner och familj. "
Läs mer
säljare på Fågelsrum 22

06 maj 2021

"Vi är mycket nöjda med vårt val av Elinor som mäklare. Sympatisk, rak, kunnig och professionell. Vi skulle varmt rekommendera Elinor som mäklare. "
säljare på Tränggatan 14

10 apr 2021

"Vi är helnöjda med Elinor som mäklare! Mycket engagemang och intresse. Vi kunde vara trygga med att hon hade koll på läget och var alltid lätt att få tag på. Snabb och flexibel! Jättefina bilder och snygg annons samt bra materialval till prospekt vilket ger en professionell känsla. Rekommenderas!"
"Vi är helnöjda med Elinor som mäklare! Mycket engagemang och intresse. Vi kunde vara trygga med att hon hade koll på läget och var alltid lätt att få tag på. Snabb och flexibel! Jättefina bilder och snygg annons samt bra materialval till prospekt vilket ger en professionell känsla. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Lärdomsgatan 1

08 apr 2021

"Har haft kontakt med Elinor både vid köp och försäljning är väldigt nöjd med hennes arbete."
säljare på Solrosvägen 182

08 apr 2021

"Allt fungerade perfekt, rekommenderas starkt!"
säljare på Ymergatan 4B

08 apr 2021

"Elinor ingav högsta förtroende och lugn under hela försäljningsprocessen, från start till slut. Trots få intressenter stängde hon affären snabbt och smidigt, lyssnade in mina önskemål och skapade en riktigt lyckad affär från alla perspektiv. Jag kan varmt rekommendera Elinor och kommer absolut ta..."
"Elinor ingav högsta förtroende och lugn under hela försäljningsprocessen, från start till slut. Trots få intressenter stängde hon affären snabbt och smidigt, lyssnade in mina önskemål och skapade en riktigt lyckad affär från alla perspektiv. Jag kan varmt rekommendera Elinor och kommer absolut ta hjälp utav henne även i framtida bostadsaffärer! "
Läs mer
säljare på Thorells gata 12

25 mar 2021

"Elinor är en mycket driven och engagerad mäklare som starkt rekommenderas. I försäljningsprocessen kände jag mig alltid trygg med att hon gjorde sitt absolut yttersta för en lyckad försäljning. Stort tack. Vi ses igen i framtiden! "
säljare på Södra Strandvägen 24

24 mar 2021

"Kompetent, vänlig och socialt smart mäklare som är duktig i kontakten med människor. Ärlig."
säljare på Linnégatan 7

12 mar 2021

"Elinor är en fantastisk mäklare som sprider glädje och känsla av kontroll. Hon är initiativrik Kreativ och flexibel. "
säljare på Drabantgatan 31

28 feb 2021

"Elinor har gjort allt och lite till för att hjälpa oss med denna försäljning.
Hon har verkligen fingertoppskänsla. Rekommenderar varmt att anlita henne till både köp och försäljning av bostad. Tack!"
Hon är helt enkelt ett proffs!!"
säljare på Munkhagsgatan 124A

02 dec 2020

"Elinor var helt fantastisk i våran försäljning. Väldigt charmig person med en grym energi. Vi har försökt att sälja med olika mäklare där det inte klickat. Elinor kunde vi få tag på 24 timmar om dygnet och hon jobbade otroligt hårt med många visningar för att vi skulle få våran lägenhet såld. Hon..."
"Elinor var helt fantastisk i våran försäljning. Väldigt charmig person med en grym energi. Vi har försökt att sälja med olika mäklare där det inte klickat. Elinor kunde vi få tag på 24 timmar om dygnet och hon jobbade otroligt hårt med många visningar för att vi skulle få våran lägenhet såld. Hon gav tips på hur vi skulle fixa lägenheten för största chans att få den såld. När vi kände att det va nästan en omöjlighet så gav hon inte upp utan hittade rätt personer som köpte våran lägenhet. "
Läs mer
säljare på Hertig Karlsgatan 10

01 dec 2020

"Jag kan varmt rekommendera Ellinor som mäklare, hon är charmig och har en proffsig attityd och har skött hela försäljningsprocessen galant och med en enkel och tydlig kommunikation till mig som lgh ägare. "
säljare på Skogslyckegatan 70

24 nov 2020

"Elinor gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår bostad. Hon arbetade effektivt och höll oss hela tiden underrättade kring vad som hände. Skulle rekommendera henne alla dagar i veckan! "
säljare på Ärtsångarevägen 2

20 okt 2020

"Glad, positiv och en stark drivkraft. Kan jag absolut rekommendera. "
säljare på Munkhagsgatan 124A

20 okt 2020

"Vi är väldigt nöjda och tycker att allt har flutit på väl."
säljare på Nya Tanneforsvägen 29B

20 okt 2020

"Elinor gjorde ett mycket gott intryck vid första mötet. Detta intryck bestod under hela försäljningsprocessen. Vi kan varmt rekommendera Elinor."
säljare på Lillgårdsgatan 6

03 sep 2020

"Elinor fick förtroendet att sälja min bostadsrätt och levererade ett otroligt bra arbete! Med stor social kompetens, stor tillgänglighet och tydlighet drev hon igenom affären med stor profession. Vill ge mina varmaste rekommendationer till er som ska sälja er bostad i framtiden.
"
"Elinor fick förtroendet att sälja min bostadsrätt och levererade ett otroligt bra arbete! Med stor social kompetens, stor tillgänglighet och tydlighet drev hon igenom affären med stor profession. Vill ge mina varmaste rekommendationer till er som ska sälja er bostad i framtiden.
"
Läs mer
säljare på Svartåliden 8

31 aug 2020

"Supernöjd med Elinor! Proffsigt från start till slut. "
säljare på Johannelundsvägen 27

27 aug 2020

"Elinor är tjejen på helt rätt plats. Hon har alltid svar på tal och man känner sig så trygg att lämna sin försäljning till henne. Finns alltid tillgänglig och hjälper till med alla frågor man har som okunnig säljare. Har rekommenderat henne starkt till min omgivning som går i säljtankar. Av mig ä..."
"Elinor är tjejen på helt rätt plats. Hon har alltid svar på tal och man känner sig så trygg att lämna sin försäljning till henne. Finns alltid tillgänglig och hjälper till med alla frågor man har som okunnig säljare. Har rekommenderat henne starkt till min omgivning som går i säljtankar. Av mig är det 5 stjärnor av 5 möjliga."
Läs mer
säljare på Nygatan 38

26 aug 2020

"Helnöjd med Elinor. Väldigt trevlig tjej som var engagerad från början till slut och höll mig ständigt uppdaterad om läget. Rekommenderas! "
säljare på Mårtensgatan 15A

26 aug 2020

"Jag och min fru sålde precis vår bostadsrätt. Vi var jätte nöjda, Proffsig, engagerad, kunnig, stor tillgänglighet, konstant snabb återkoppling och det gick otroligt smidigt från första kontakt till tillträde.
Rekommenderas varmt!
"
säljare på Fredrik Hasselqvists gata 1

26 aug 2020

"Härligt driv och engagemang som gör att man känner sig trygg med att hon gör sitt absolut yttersta för en lyckad försäljning. Professionellt bemötande från start till mål, skulle rekommendera henne alla dagar i veckan."
säljare på Ärtsångarevägen 20

11 maj 2020

"Elinor är en riktig doer! Hon är lugn men målinriktad vilket var tryggt för mig i försäljningen!"
säljare på Opphemsgatan 6

21 apr 2020

"Elinor är en superproffsig mäklare och vi är så nöjda med hennes försäljning av vår lägenhet. Hon är påläst, pigg och glad. Vi kände oss väldigt trygga med henne som vår mäklare. Lägenheten såldes snabbt. Rekommenderar henne verkligen! "
säljare på Skvadronsgatan 8

21 mar 2020

"Supermäklare "
säljare på Sankt Larsgatan 4

20 feb 2020

"Utomordentlig mäklare med god lokalkännedom, trevligt och genuint bemötande och var alltid kontaktbar och inlyssnande. Succé!"
säljare på Skogslyckegatan 54

20 feb 2020

"Väldigt bra mäklare att samarbeta med. Högt tålamod och lyhörd för våra önskemål. "
säljare på Nya Tanneforsvägen 19B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Fritidshus
5
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
42 080 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
104 av 110 säljare
Elinor satte rätt förväntningar på slutpriset
100 av 110 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
107 av 110 säljare
Elinor var tydlig och höll mig uppdaterad
111 av 111 säljare

Elinor på kartan.

186 tidigare bostäder
16 bostäder till salu
111 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Bostäder

2 495 000 kr
3 rum, 70,5 m²
35 642 kr/m²
Lägenhet, Linköping
4 110 kr/mån
1 895 000 kr
2 rum, 60 m²
31 583 kr/m²
Lägenhet, Linköping
3 131 kr/mån
1 495 000 kr
1 rum, 25,3 m²
59 800 kr/m²
Lägenhet, Linköping
1 681 kr/mån
1 350 000 kr
1 rum, 43 m²
31 395 kr/m²
Lägenhet, Linköping
2 129 kr/mån
2 575 000 kr
3 rum, 80 m²
32 187 kr/m²
Lägenhet, Linköping
4 860 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 820 000 kr
Lägenhet Östra Valla
+ 70 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
1 850 000 kr
Lägenhet Linköpings Innerstad
-145 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
1 750 000 kr
Lägenhet Innerstan
-45 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
1 610 000 kr
Lägenhet Vallastaden
+ 15 000 kr
1 rum, 25 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
1 075 000 kr
Lägenhet Linköpings Innerstad
-70 000 kr
1 rum, 27,7 m²
Utropspris: 1 145 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.