Elin Klockarås

Profilbild för Elin Klockarås
Säljarfavorit
Elin Klockarås
4.7 / 5
(110 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
11 st
110 040 000 kr

Bakgrund

Elin Klockarås jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2006-05-02. Elin har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Elin har haft 18 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 106 355 000 kr.

Presentation

Efter många år trivs jag fortfarande fantastiskt bra som mäklare på Erik Olsson. Jag är uppvuxen i Dalarna och älskar vad naturen har ett erbjuda både sommar som vinter. Detta kombinerat med storstadspulsen ser jag som den optimala tillvaron.
För mig är det en ära att i min yrkesroll som fastighetsmäklare få hjälpa till i en så pass viktig affär i livet och för mig är varje försäljning en ny utmaning. Att erbjuda den bästa servicen hela vägen från start till mål är mitt sätt att få nöjda kunder att återkomma.
Hundraprocentigt engagemang hela vägen, kunskap och tillgänglighet under processens gång är enormt viktigt för att få det bästa slutpriset. Jag brinner för det bästa slutresultatet och det tror jag är avgörande! Vad tror du?

Säljare om Elin.

07 nov 2020

"Elin är en engagerad, lyhörd, proffsig, snabb och målinriktad mäklare. Det är andra gången jag har anlitat Elin i samband med bostadsförsäljning och både gånger har jag varit super nöjd med hennes prestation. Jag kan starkt rekommendera Elin!"
säljare på Luntmakargatan 56B

26 okt 2020

"Vi är mycket nöjda med Elin. Hon är proffsig och förtroendegivande. Tydlig, snabb och målinriktad.
"
säljare på Johannesgatan 5

22 okt 2020

"Elin är oerhört lätt att samarbete med. Alltid tydlig i sina svar, gav mig rätt information för att fatta alla beslut som krävs vid en försäljning. Rekommenderas varmt!"
säljare på Norrtullsgatan 63

02 okt 2020

"Vi kan verkligen rekommendera Elin, hon är seriös och mycket proffsig. Klarar konststycket att avsluta en affär där både säljare och köpare känner sig nöjda. Det är så man vill att det ska vara."
säljare på Hagagatan 17N

29 jun 2020

"Tuff situation, Corona gjorde mäklarens jobb svårt."
säljare på Torbjörn Klockares gata 11

07 maj 2020

"Elin är den bästa mäklare vi har haft! Hon är representativ, professionell, engagerad och väldigt kommunikativ. Våra varmaste rekommendationer!"
säljare på Johannesgatan 3

06 apr 2020

"Att vi hade förmånen att få Elin som mäklare är något vi alltid kommer att bära med oss med stor tacksamhet! Hennes ödmjuka sätt, enorma lokalkännedom, näsa för vart utgångspriset ska sättas, affärsmässighet och mycket tydlig i all kommunikation! Hennes empati, väliga och trevliga sätt gör att hon är väldigt lätt att tycka om och lita på. Tack Elin för allt du gjort för oss ! Vi hade vår första kontakt med Elin för drygt ett halvår sedan då hon kontaktade oss med frågan om fri värdering av lägenheten. Vi sa ja och tyckte om henne redan vid den kontakten, därför valde vi att kontakta henne igen när det nu blev dags att sälja. "
säljare på Hagagatan 17H

21 nov 2019

"Elin är lyhörd o följsam och kan bedöma både kunderna/köparna och invänta rätt tidpunkt. Elin är både mycket kompetent och kunnig på kundsituationer o rätt timing. Vi är så nöjda med Elins professionella insats! "
säljare på Idungatan 2

15 nov 2019

"Elin var jätte lätt att arbeta med, otroligt lyhörd och pålitlig. Hon är ödmjuk men samtidigt målinriktad och fick till en försäljning innan visning som vi var nöjda med. Det hela gick väldigt smidigt "
säljare på Sveavägen 126

24 okt 2019

"Mycket effektiv, duktig och pålitlig mäklare! Kommer definitivt välja Elin igen om vi säljer!"
säljare på Döbelnsgatan 91

22 okt 2019

"Elin är fantastisk! Driven, engagerad, kompetent och erfaren. Gör alltid sitt yttersta för att få till en bra affär men ser samtidigt till att alla parter blir nöjda. Oerhört trevlig och socialt kompetent. Det är en fröjd att sälja lägenhet med Elin Klockarås!"
säljare på Hagagatan 17B

16 sep 2019

"Mäklaren är lyhörd och verkligen mån om att sätta rätt förväntningar. Hon ställer rätt frågor och svarar ärligt och är rakt på sak. Mäklaren är också lyhörd för förändringar under försäljningens gång och möter mina förväntningar på tillfredsställande sätt. Jag vill dock poängtera att man som säljare har ganska stort ansvar för att det ska bli en lyckad affär. Det finns vissa saker man som säljare måste göra för att ge mäklaren de bästa förutsättningarna, tex styla hemmet, skriva ned och lista alla positiva saker med bostaden etc. Sen är det mäklarens ansvar att se till att försäljningen slutar så bra som möjligt. Jag tycker att Elin lyckas utomordentligt med att hitta rätt köpare och få till en bra försäljning med bra slutpris där både köpare och säljare är nöjda."
säljare på Hagagatan 17D

08 sep 2019

"Allt fungerade över förväntan och försäljning gick mycket snabbt."
säljare på Johannesgatan 3

09 maj 2019

"Elin var professionell, lyhörd, trevlig o effektiv. Kändes som att vi var ett team som båda ville få det bästa resultatet efter de förutsättningar som fanns. "
säljare på Döbelnsgatan 35

10 apr 2019

"Jag kan varmt rekommendera Elin Klockarås. Hon är en mycket yrkesskicklig, omdömesgill och erfaren mäklare med ett enormt driv och ett väldigt starkt fokus på att uppnå resultat. Dessutom är hon både sympatisk och socialt kompetent. Jag är helt enkelt mycket nöjd med hennes insats.
"
säljare på Hagagatan 17L

29 mar 2019

"Elin var mycket lyhörd och tillmötesgående. Hon är självsäker, hade god kännedom om området, marknaden och mötte våra förväntningar på ett utomordentligt professionellt sätt. Elin uppfattade vi som genuin och hade en väldigt dedikerad inställning, vi kände oss otroligt trygga med Elin. Affären gick i lås på rekordtid och var väldigt smidig. Priset som vi sålde för var över förväntan! Vi kan starkt rekommendera Elin!"
säljare på Frejgatan 46B

04 sep 2018

"We have sold two apartments with Elin (One in Norrmalm, One in Gröndal) both experience were really pleasant. She is very professional on what she is doing, quick to share on updates, having good insights on current market. We would definitely recommend her for other people who are planning to sell their houses! Thanks"
säljare på Sjöbjörnsvägen 15D

30 aug 2018

"Skulle varmt rekommendera Elin och gärna anlita henne igen! Hon är professionell, tydlig och mycket socialt kompetent med god marknadsexpertis."
säljare på Hagagatan 20A

18 apr 2018

"Professional broker with excellent follow up & communication.
Only regret was that another seller asked Elin to sell their apartment from the same association at the same time as ours although we were the 1st. It may have undermined our final sell price although it's difficult to say."
säljare på Hagagatan 15E

07 apr 2018

"Elin var lyhörd, positiv och tydlig genom hela processen.
Hon sålde vår lägenhet till ett pris vi är nöjda med i en instabil marknad.
Vi kan varmt rekommendera henne till andra bostadssäljare!"
säljare på Dalagatan 41

04 apr 2018

"Erik! Det här måste vara din bästa mäklare. Jag hade beslutat mig ta anbud från tre mäklare. Så träffade jag Elin..... och bestämde mig på fläcken. Vet inte varför men det visade sig vara helt rätt beslut. "
säljare på Vegagatan 5

27 feb 2018

"Jag vill verkligen ge miit varmaste tack till Elin för ett strålande jobb och även om vi inte nådde precis dit vi önskade prismässigt så anser jag att vi inte kunde fått en mer proffesionell och trevlig mäklare. Hon är suverän !!!"
säljare på Karlbergsvägen 76

23 feb 2018

"Erfaren, påläst, trygg och trevlig. Kan verkligen rekommendera Elin, vi va nöjda med hela processen från start till mål. Superbra pris och genomgående professionellt arbete. Tusen tack!"
säljare på Gästrikegatan 5

12 feb 2018

"Effektiv, men ändå tid att vara vänlig och personlig på ett professionellt sätt. "
säljare på Adolf Fredriks Kyrkogata 5

06 feb 2018

"Engagerad och tillmötesgående. Mycket nöjd och rekommenderar gärna."
säljare på Tulegatan 42

02 nov 2017

"Elin är i mitt tycke en av det mest kompetenta mäklare jag mött. Då jag träffat en hel del mäklare både i egenskap av att köpa och sälja lägenhet kan jag ärligt säga att Elin är det mest professionella och kompetenta mäklaren jag mött. Hon är påläst, erfaren, sympatisk, förtroendeingivande och målinriktad. Som säljare hade vi alltid en tät dialog vilket gjorde att jag hela tiden kände mig trygg. Det är ingen slump att vi sålde lägenheten till rekordpris trots rådande marknadsläge."
säljare på Sankt Eriksgatan 11

13 okt 2017

"Elin är engagerad och håller tät kontakt. Det fick mig att känna att hon gör likadant med eventuella spekulanter. Trots den avstannande marknaden såldes min lägenhet till toppnotering."
säljare på Pomonagatan 1

12 okt 2017

"Elin är en erfaren och skicklig mäklare som är lätt att samarbeta med och helt klart det bästa valet för mig som behövde en i toppskiktet. Jag är riktigt nöjd med alla delar av försäljningsprocessen."
säljare på Sveavägen 126

07 sep 2017

"Mycket nöjd med Elin! Hon är professionell, kunnig och har en bra balans mellan att inte vara för "säljig" och på samma gång få bästa priset för vår lägenhet. Tack! "
säljare på Hagagränd 2

10 maj 2017

"Kompetent och professionell, med tydlig säljprocess och bra information."
säljare på Hagagatan 17B

09 feb 2017

"Elin kändes varm och trygg från första mötet och var lätt att få tag på genom hela processen. Väldigt service-minded, positiv och erfaren. Kan verkligen rekommendera!"
säljare på Birger Jarlsgatan 103B

26 sep 2016

"Jag rekommenderar verkligen Elin! Hon känns trygg och jag är supernöjd! "
säljare på Norra Stationsgatan 119

03 sep 2016

"Otroligt professionell, lyhörd och höll oss uppdaterade under hela processen. Vi är mer än nöjda över vår försäljning och rekommenderar mer än gärna
Elin Klockarås.
/Katja Mir"
säljare på Gustav III:s Boulevard 39

28 aug 2016

"Jag är väldigt nöjd med mäklartjänsten Elin Klockarås förmedlade vid försäljningen av min bostad. Elin är väldigt professionell, lättsam, strukturerad och engagerad. Hon höll mig informerad och uppdaterad under hela processen och allt kändes väldigt enkelt. Jag rekommenderar henne varmt till alla som vill ha en smidig försäljning. "
säljare på Näckrosvägen 20

30 maj 2016

"Toppen, så lyhörd och jäkligt mycket driv!"
säljare på Sankt Eriksgatan 41

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
106 355 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.7 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
92 av 110 säljare
Elin satte rätt förväntningar på slutpriset
87 av 110 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
106 av 110 säljare
Elin var tydlig och höll mig uppdaterad
107 av 110 säljare

Elin på kartan.

248 tidigare annonser
6 bostäder till salu
107 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

3 195 000 kr
1 rum, 32 m²
99 843 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 668 kr/mån
8 500 000 kr
4,5 rum, 102 m²
83 333 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 860 kr/mån
4 950 000 kr
2 rum, 63 m²
78 571 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 476 kr/mån
4 075 000 kr
3 rum, 62 m²
65 725 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 133 kr/mån
2 295 000 kr
1 rum, 32 m²
71 718 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 134 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

7 600 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 250 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 6 350 000 kr
10 075 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 125 000 kr
3,5 rum, 105 m²
Utropspris: 8 950 000 kr
7 150 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 500 000 kr
2,5 rum, 67 m²
Utropspris: 6 650 000 kr
8 600 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 450 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 7 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Elin är en engagerad, lyhörd, proffsig, snabb och målinriktad mäklare. Det är andra gången jag har anlitat Elin i samband med bostadsförsäljning och både gånger har jag varit super nöjd med hennes prestation. Jag kan starkt rekommendera Elin!"
3 250 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 500 000 kr
1 rum, 31 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.