Elin Klockarås

Profilbild för Elin Klockarås
Elin Klockarås
4.8 / 5
(176 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
14 st
143 610 000 kr

Bakgrund

Elin Klockarås jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2006-05-02. Elin har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Elin har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 134 155 000 kr.

Presentation

Efter många år trivs jag fortfarande fantastiskt bra som mäklare på Erik Olsson. Jag är uppvuxen i Dalarna och älskar vad naturen har ett erbjuda både sommar som vinter. Detta kombinerat med storstadspulsen ser jag som den optimala tillvaron.
För mig är det en ära att i min yrkesroll som fastighetsmäklare få hjälpa till i en så pass viktig affär i livet och för mig är varje försäljning en ny utmaning. Att erbjuda den bästa servicen hela vägen från start till mål är mitt sätt att få nöjda kunder att återkomma.
Hundraprocentigt engagemang hela vägen, kunskap och tillgänglighet under processens gång är enormt viktigt för att få det bästa slutpriset. Jag brinner för det bästa slutresultatet och det tror jag är avgörande! Vad tror du?

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Elin.

03 apr 2024

"Kunnig och med ett bra öga för detaljer"
säljare på Hagagatan 17D

10 mar 2024

"Otroligt tillmötesgående, vänlig och smidig mäklare. Hade bra insikt kring vad som behövde göras för att det skulle bli så bra som möjligt. Kände mig trygg hela vägen och kan verkligen rekommendera Elin! :)"
säljare på Minervavägen 5B

27 feb 2024

"Snabb och lättsam process trots att vi valde att gå underhand med vår lägenhet.
Ett bra jobb från start till slut :) "
säljare på Upplandsgatan 74

22 jan 2024

"Elin är en mäklare jag varmt kan rekommendera. Höll mig informerar genom hela processen, kom med konstruktiva förslag på ett tiff marknad och jobbade stenhårt för att sälja vår fina lägenhet till ett bra pris på en svår marknad ."
säljare på Eskadervägen 8

20 jan 2024

"Bra engagemang och i alla delar professionell. Tydlig dialog även mellan oss som säljare och köpare."
säljare på Polhemsgatan 36

18 sep 2023

"Elin is great! She was very proactive and made sure I was updated on all the steps of the selling process. "
säljare på Hagagatan 9

03 sep 2023

"Elin är en fantastisk , trovärdig och professionell mäklare som är lätt att samarbeta med! Hon är lyhörd och lyssnar på båda parter så det skall bli så bra för alla som möjligt!"
säljare på Hagagatan 17H

06 jul 2023

"Tredje gången vi använder Elin som vår mäklare. Vi är väldigt nöjda :)"
säljare på Frejgatan 48

07 jun 2023

"Vi är supernöjda med valet av Elin som mäklare! Hon höll oss uppdaterade och kändes så otroligt engagerad under hela processen. Lyhörd, professionell och snabbagerande. Hon lyckades få ihop ett stort antal spekulanter på kort tid och tog sig tid för flertalet privatvisningar vilket ledde till ett..."
"Vi är supernöjda med valet av Elin som mäklare! Hon höll oss uppdaterade och kändes så otroligt engagerad under hela processen. Lyhörd, professionell och snabbagerande. Hon lyckades få ihop ett stort antal spekulanter på kort tid och tog sig tid för flertalet privatvisningar vilket ledde till ett stort intresse och en budgivning över förväntan. Stort tack för all hjälp, och vi kan varmt rekommendera Elin vidare!"
Läs mer
säljare på Tre Liljor 4

29 mar 2023

"Elin skötte visningar och presentationen av lägenheten på ett mycket bra sätt. Hon var lättillgänglig under processen och hade en mycket bra rådgivande funktion."
säljare på Upplandsgatan 84

11 feb 2023

"Supernöjda med allt och kan varmt rekommendera Elin Klockarås!"
säljare på Rörstrandsgatan 31

22 jan 2023

"Kan verkligen rekommendera Elin!"
säljare på Hagagatan 15A

01 sep 2022

"Seriös och engagerad, och mycket bra på att fortlöpande uppdatera mig om allt vad som hände i försäljningsprocessen. Jag rekommenderar Elin Klockare, mvh. Kenneth"
säljare på Hagagatan 15A

15 maj 2022

"Elin har superhärlig energi och det var precis vad vi behövde i denna process."
säljare på Logvägen 14

13 apr 2022

"️️️Mycket seriös och kompetent."
säljare på Kolfallsvägen 1

24 jan 2022

"Vi är supernöjda med Elin som mäklare. Hon är trevlig och ärlig och det var tydlig kommunikation med alla parter hela vägen. Det märks också att hon kan marknaden och är beredd att anpassa sin strategi, vilket gjorde att vi kunde sälja lägenheten innan ordinarie visning till ett betydligt bättre ..."
"Vi är supernöjda med Elin som mäklare. Hon är trevlig och ärlig och det var tydlig kommunikation med alla parter hela vägen. Det märks också att hon kan marknaden och är beredd att anpassa sin strategi, vilket gjorde att vi kunde sälja lägenheten innan ordinarie visning till ett betydligt bättre pris än vi hade räknat med. "
Läs mer
säljare på Idungatan 5

20 jan 2022

"Elin är verkligen BÄST !! Hon lyssnar på en och satsar verkligen stenhårt på att man ska få det man vill ha . Tack vare henne så slog vi stort rekord i föreningen. Jag kan verkligen rekommendera henne "
säljare på Hagagatan 17G

28 aug 2021

"Elin är en trevlig, kompetent och målinriktad mäklare som jag från första stund upplevde stort förtroende för. Hon var lätt att få tag på och höll mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen. Vid behov skulle jag självklart anlita Elin igen. Jag kan varmt rekommendera henne till er alla som g..."
"Elin är en trevlig, kompetent och målinriktad mäklare som jag från första stund upplevde stort förtroende för. Hon var lätt att få tag på och höll mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen. Vid behov skulle jag självklart anlita Elin igen. Jag kan varmt rekommendera henne till er alla som går i försäljningstankar! "
Läs mer
säljare på Kronobergsgatan 20

28 aug 2021

"Elin är den proffsigaste mäklaren vi någonsin arbetat med. Fokus på rätt saker, tydlig kommunikation och hållbart sätt att jobba mot både köpare och säljare."
säljare på Hagagatan 17H

10 jun 2021

"Väldigt nöjd, fick ett bra pris samt att den lyckades säljas innan visning. Allt gick väldigt smidigt. Rekommenderar Elin varmt till den som skall sälja sin pärla!"
säljare på Falugatan 18

14 apr 2021

"Elin är bra för hon är konkret och ärlig och förskönar inte objektet mer än vad som är rimligt. "
säljare på Polhemsgatan 5

26 feb 2021

"Elin är varm, skarp och fokuserad på att jag som säljare ska bli nöjd. Hon ger inte upp i första taget och är väldigt bekväm med telefon, backar inte för obekväma samtal där hon kanske behöver vända en budgivare från att ha tagit beslut om att stanna till att lägga några bud till. Detta utan att ..."
"Elin är varm, skarp och fokuserad på att jag som säljare ska bli nöjd. Hon ger inte upp i första taget och är väldigt bekväm med telefon, backar inte för obekväma samtal där hon kanske behöver vända en budgivare från att ha tagit beslut om att stanna till att lägga några bud till. Detta utan att vara för på eller krängande. Hon gjorde min affär helt klart! "
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 11

14 dec 2020

"Grym service!"
säljare på Hagagatan 15E

11 dec 2020

"Elin guidade oss genom hela processen på ett fantastiskt proffesionellt sätt. Vi kan rekommendera Elin alla dagar i veckan!"
säljare på Hagagatan 15D

07 nov 2020

"Elin är en engagerad, lyhörd, proffsig, snabb och målinriktad mäklare. Det är andra gången jag har anlitat Elin i samband med bostadsförsäljning och både gånger har jag varit super nöjd med hennes prestation. Jag kan starkt rekommendera Elin!"
säljare på Luntmakargatan 56B

26 okt 2020

"Vi är mycket nöjda med Elin. Hon är proffsig och förtroendegivande. Tydlig, snabb och målinriktad.
"
säljare på Johannesgatan 5

22 okt 2020

"Elin är oerhört lätt att samarbete med. Alltid tydlig i sina svar, gav mig rätt information för att fatta alla beslut som krävs vid en försäljning. Rekommenderas varmt!"
säljare på Norrtullsgatan 63

02 okt 2020

"Vi kan verkligen rekommendera Elin, hon är seriös och mycket proffsig. Klarar konststycket att avsluta en affär där både säljare och köpare känner sig nöjda. Det är så man vill att det ska vara."
säljare på Hagagatan 17N

29 jun 2020

"Tuff situation, Corona gjorde mäklarens jobb svårt."
säljare på Torbjörn Klockares gata 11

07 maj 2020

"Elin är den bästa mäklare vi har haft! Hon är representativ, professionell, engagerad och väldigt kommunikativ. Våra varmaste rekommendationer!"
säljare på Johannesgatan 3

06 apr 2020

"Att vi hade förmånen att få Elin som mäklare är något vi alltid kommer att bära med oss med stor tacksamhet! Hennes ödmjuka sätt, enorma lokalkännedom, näsa för vart utgångspriset ska sättas, affärsmässighet och mycket tydlig i all kommunikation! Hennes empati, väliga och trevliga sätt gör att ho..."
"Att vi hade förmånen att få Elin som mäklare är något vi alltid kommer att bära med oss med stor tacksamhet! Hennes ödmjuka sätt, enorma lokalkännedom, näsa för vart utgångspriset ska sättas, affärsmässighet och mycket tydlig i all kommunikation! Hennes empati, väliga och trevliga sätt gör att hon är väldigt lätt att tycka om och lita på. Tack Elin för allt du gjort för oss ! Vi hade vår första kontakt med Elin för drygt ett halvår sedan då hon kontaktade oss med frågan om fri värdering av lägenheten. Vi sa ja och tyckte om henne redan vid den kontakten, därför valde vi att kontakta henne igen när det nu blev dags att sälja. "
Läs mer
säljare på Hagagatan 17H

21 nov 2019

"Elin är lyhörd o följsam och kan bedöma både kunderna/köparna och invänta rätt tidpunkt. Elin är både mycket kompetent och kunnig på kundsituationer o rätt timing. Vi är så nöjda med Elins professionella insats! "
säljare på Idungatan 2

15 nov 2019

"Elin var jätte lätt att arbeta med, otroligt lyhörd och pålitlig. Hon är ödmjuk men samtidigt målinriktad och fick till en försäljning innan visning som vi var nöjda med. Det hela gick väldigt smidigt "
säljare på Sveavägen 126

24 okt 2019

"Mycket effektiv, duktig och pålitlig mäklare! Kommer definitivt välja Elin igen om vi säljer!"
säljare på Döbelnsgatan 91

22 okt 2019

"Elin är fantastisk! Driven, engagerad, kompetent och erfaren. Gör alltid sitt yttersta för att få till en bra affär men ser samtidigt till att alla parter blir nöjda. Oerhört trevlig och socialt kompetent. Det är en fröjd att sälja lägenhet med Elin Klockarås!"
"Elin är fantastisk! Driven, engagerad, kompetent och erfaren. Gör alltid sitt yttersta för att få till en bra affär men ser samtidigt till att alla parter blir nöjda. Oerhört trevlig och socialt kompetent. Det är en fröjd att sälja lägenhet med Elin Klockarås!"
Läs mer
säljare på Hagagatan 17B

16 sep 2019

"Mäklaren är lyhörd och verkligen mån om att sätta rätt förväntningar. Hon ställer rätt frågor och svarar ärligt och är rakt på sak. Mäklaren är också lyhörd för förändringar under försäljningens gång och möter mina förväntningar på tillfredsställande sätt. Jag vill dock poängtera att man som sälj..."
"Mäklaren är lyhörd och verkligen mån om att sätta rätt förväntningar. Hon ställer rätt frågor och svarar ärligt och är rakt på sak. Mäklaren är också lyhörd för förändringar under försäljningens gång och möter mina förväntningar på tillfredsställande sätt. Jag vill dock poängtera att man som säljare har ganska stort ansvar för att det ska bli en lyckad affär. Det finns vissa saker man som säljare måste göra för att ge mäklaren de bästa förutsättningarna, tex styla hemmet, skriva ned och lista alla positiva saker med bostaden etc. Sen är det mäklarens ansvar att se till att försäljningen slutar så bra som möjligt. Jag tycker att Elin lyckas utomordentligt med att hitta rätt köpare och få till en bra försäljning med bra slutpris där både köpare och säljare är nöjda."
Läs mer
säljare på Hagagatan 17D

08 sep 2019

"Allt fungerade över förväntan och försäljning gick mycket snabbt."
säljare på Johannesgatan 3

09 maj 2019

"Elin var professionell, lyhörd, trevlig o effektiv. Kändes som att vi var ett team som båda ville få det bästa resultatet efter de förutsättningar som fanns. "
säljare på Döbelnsgatan 35

10 apr 2019

"Jag kan varmt rekommendera Elin Klockarås. Hon är en mycket yrkesskicklig, omdömesgill och erfaren mäklare med ett enormt driv och ett väldigt starkt fokus på att uppnå resultat. Dessutom är hon både sympatisk och socialt kompetent. Jag är helt enkelt mycket nöjd med hennes insats.
"
"Jag kan varmt rekommendera Elin Klockarås. Hon är en mycket yrkesskicklig, omdömesgill och erfaren mäklare med ett enormt driv och ett väldigt starkt fokus på att uppnå resultat. Dessutom är hon både sympatisk och socialt kompetent. Jag är helt enkelt mycket nöjd med hennes insats.
"
Läs mer
säljare på Hagagatan 17L

29 mar 2019

"Elin var mycket lyhörd och tillmötesgående. Hon är självsäker, hade god kännedom om området, marknaden och mötte våra förväntningar på ett utomordentligt professionellt sätt. Elin uppfattade vi som genuin och hade en väldigt dedikerad inställning, vi kände oss otroligt trygga med Elin. Affären gi..."
"Elin var mycket lyhörd och tillmötesgående. Hon är självsäker, hade god kännedom om området, marknaden och mötte våra förväntningar på ett utomordentligt professionellt sätt. Elin uppfattade vi som genuin och hade en väldigt dedikerad inställning, vi kände oss otroligt trygga med Elin. Affären gick i lås på rekordtid och var väldigt smidig. Priset som vi sålde för var över förväntan! Vi kan starkt rekommendera Elin!"
Läs mer
säljare på Frejgatan 46B

04 sep 2018

"We have sold two apartments with Elin (One in Norrmalm, One in Gröndal) both experience were really pleasant. She is very professional on what she is doing, quick to share on updates, having good insights on current market. We would definitely recommend her for other people who are planning to se..."
"We have sold two apartments with Elin (One in Norrmalm, One in Gröndal) both experience were really pleasant. She is very professional on what she is doing, quick to share on updates, having good insights on current market. We would definitely recommend her for other people who are planning to sell their houses! Thanks"
Läs mer
säljare på Sjöbjörnsvägen 15D

30 aug 2018

"Skulle varmt rekommendera Elin och gärna anlita henne igen! Hon är professionell, tydlig och mycket socialt kompetent med god marknadsexpertis."
säljare på Hagagatan 20A

18 apr 2018

"Professional broker with excellent follow up & communication.
Only regret was that another seller asked Elin to sell their apartment from the same association at the same time as ours although we were the 1st. It may have undermined our final sell price although it's difficult to say."
"Professional broker with excellent follow up & communication.
Only regret was that another seller asked Elin to sell their apartment from the same association at the same time as ours although we were the 1st. It may have undermined our final sell price although it's difficult to say."
Läs mer
säljare på Hagagatan 15E

07 apr 2018

"Elin var lyhörd, positiv och tydlig genom hela processen.
Hon sålde vår lägenhet till ett pris vi är nöjda med i en instabil marknad.
Vi kan varmt rekommendera henne till andra bostadssäljare!"
säljare på Dalagatan 41

04 apr 2018

"Erik! Det här måste vara din bästa mäklare. Jag hade beslutat mig ta anbud från tre mäklare. Så träffade jag Elin..... och bestämde mig på fläcken. Vet inte varför men det visade sig vara helt rätt beslut. "
säljare på Vegagatan 5

27 feb 2018

"Jag vill verkligen ge miit varmaste tack till Elin för ett strålande jobb och även om vi inte nådde precis dit vi önskade prismässigt så anser jag att vi inte kunde fått en mer proffesionell och trevlig mäklare. Hon är suverän !!!"
säljare på Karlbergsvägen 76

23 feb 2018

"Erfaren, påläst, trygg och trevlig. Kan verkligen rekommendera Elin, vi va nöjda med hela processen från start till mål. Superbra pris och genomgående professionellt arbete. Tusen tack!"
säljare på Gästrikegatan 5

12 feb 2018

"Effektiv, men ändå tid att vara vänlig och personlig på ett professionellt sätt. "
säljare på Adolf Fredriks Kyrkogata 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21
Radhus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
134 155 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
152 av 167 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
172 av 176 säljare
Elin var tydlig och höll mig uppdaterad
173 av 176 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Elin på kartan.

385 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
173 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

6 250 000 kr
8 rum, 146 m²
42 808 kr/m²
Villa, Stockholm
8 350 000 kr
3 rum, 77 m²
108 441 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 015 kr/mån
2 rum, 62 m²
Lägenhet, Stockholm
3 275 kr/mån
3 rum, 79,5 m²
Lägenhet, Stockholm
6 336 kr/mån
8 150 000 kr
3 rum, 77 m²
105 844 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 068 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 500 000 kr
Lägenhet Solhem
-50 000 kr
3 rum, 83 m²
Utropspris: 2 550 000 kr
9 250 000 kr
Lägenhet Vasastan
5 rum, 106 m²
Utropspris: 9 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kunnig och med ett bra öga för detaljer"
2 900 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 105 000 kr
1 rum, 18 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
7 600 000 kr
Kedjehus Sundby
+ 250 000 kr
6 rum, 192 m²
Utropspris: 7 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
4 rum, 89 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.