Elin Bellander

Profilbild för Elin Bellander
Elin Bellander
4.9 / 5
(242 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
15 st
114 600 000 kr

Bakgrund

Elin Bellander jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2012-08-17. Elin har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Elin har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 139 885 000 kr.

Presentation

Jag är en Luleåtjej som under 12 års tid varit specialiserad på att sälja bostäder på Södermalm, i Gamla Stan och Hammarby Sjöstad - Stockholms absolut finaste och trevligaste stadsdelar! Genom mitt driv, professionalism, höga ambitioner och energi som smittar av sig hjälper jag dig att göra ditt livs affär. Endast det bästa är gott nog för mina kunder och att leverera en trygg affär och bäst betalt till dem som ger mig sitt förtroende är en självklarhet. Jag har från start varit en av innerstans bäst säljande och mest rekommenderade mäklare och kommer fortsätta med det framgångsrika arbetssättet som min erfarenhet av bostadsmarknaden fört med sig. Jag har vid ett flertal tillfällen fått utmärkelserna "Mest rekommenderad" och "Bäst betyg" på Södermalm från både reco.se och hittamaklare.se vilket jag är mycket tacksam och stolt över och riktar mitt varmaste tack till alla härliga kunder.

Välkommen att kontakta mig om du också vill ha min och Svensk Fastighetsförmedlings hjälp!

Säljare om Elin.

27 maj 2024

"Jag kan bara säga det bästa om Elin. Hon säljer inte bara mäkleri tjänsten. Hon säljer ett kundvärde. "
säljare på Götgatan 92B

21 maj 2024

"Elin är en engagerad mäklare som lyssnar in och hjälper till att guida en igenom hela affären med tydlighet och varsamhet. "
säljare på Drakenbergsgatan 6

19 apr 2024

"Elin är en proffsig mäklare som vet vad hon gör. Hon är jordnära och inkännande, snabb och effektiv. Valde Elin som mäklare efter en rekommendation och kände direkt att hon var rätt för mig. Rekommenderar nu också Elin 100%!"
säljare på Bellmansgatan 19

09 apr 2024

"Kan verkligen rekommendera Elin som mäklare. Hon är professionell, har trevligt bemötande och återkopplar snabbt. "
säljare på Rutger Fuchsgatan 8A

24 mar 2024

"Vi kan verkligen rekommendera Elin. Hon har varit proffsig, engagerad och närvarade. Extra positivt var att det vart en snabb affär med ett slutpris vi var nöjda med."
säljare på Lundagatan 44B

16 jan 2024

"Oavsett allt i rollen som mäklare, är resultatet alltid det viktigaste. Elin var professionell vilket vi uppskattade enormt, ordet charm är inte det väsentliga även om hon besitter även den förmågan. Hon är värd full poäng i alla kategorier.
"
säljare på Ringvägen 135

09 dec 2023

"Elin är från Norrland så jag skulle inte beskriva henne som ”högenergisk”. Jag vet inte heller om jag nödvändigtvis anser det vara en förutsättning för att man ska vara en bra mäklare. Men om ni vill ha en mäklare som är kunnig, hjälpsam, tillmötesgående, trygg och proffsig tycker jag att ni ska ..."
"Elin är från Norrland så jag skulle inte beskriva henne som ”högenergisk”. Jag vet inte heller om jag nödvändigtvis anser det vara en förutsättning för att man ska vara en bra mäklare. Men om ni vill ha en mäklare som är kunnig, hjälpsam, tillmötesgående, trygg och proffsig tycker jag att ni ska välja Elin! "
Läs mer
säljare på Katarina Bangata 59C

08 dec 2023

"Den bästa mäklaren i Stockholm "
säljare på Allhelgonagatan 7

21 sep 2023

"Jag rekommenderar varmt Elin Bellander till alla som söker en pålitlig och kunnig mäklare som går den extra milen för sina kunder. Hennes professionalism och dedikation gjorde hela försäljningsprocessen till en positiv och minnesvärd upplevelse. Tack, Elin!"
"Jag rekommenderar varmt Elin Bellander till alla som söker en pålitlig och kunnig mäklare som går den extra milen för sina kunder. Hennes professionalism och dedikation gjorde hela försäljningsprocessen till en positiv och minnesvärd upplevelse. Tack, Elin!"
Läs mer
säljare på Tjustgatan 4

27 jul 2023

"Elin är otroligt engagerad, kunnig, strukturerad och trevlig! Rekommenderar varmt att anlita Elin."
säljare på Lundagatan 44A

21 jun 2023

"Elin är en mjuk och empatisk person som hjälper både säljare och köparen. "
säljare på Södermannagatan 41A

21 jun 2023

"Förväntningarna på slutpriset sattes helt rätt - att sedan slutresultatet blev så mycket bättre var både vi och mäklaren förvånade men förstås mycket glada över."
säljare på Malmgårdsvägen 30K

10 jun 2023

"Slutpriset blev högre än förväntat. Mäklaren var trevlig, social, effektiv och lätt att få tag på. Sammantaget ett högt betyg och kan absolut rekommenderas."
säljare på Tjustgatan 3

08 jun 2023

"Jag kan varmt rekommendera Elin som mäklare!"
säljare på Sickla Kanalgata 9

08 jun 2023

"Supernöjd och proffsig. 100% nöjd."
säljare på Lundagatan 38A

25 apr 2023

"Jag kan varmt rekommendera Elin Bellander på svensk fastighets förmedling.
Hon gav ett proffsigt intryck, kunnig om marknaden och med goda råd. Det jag gillade var att det gick snabbt att komma igång med försäljningen, och att hon löste problem för mig längs vägen. Hade jag frågor fick jag snabbt..."
"Jag kan varmt rekommendera Elin Bellander på svensk fastighets förmedling.
Hon gav ett proffsigt intryck, kunnig om marknaden och med goda råd. Det jag gillade var att det gick snabbt att komma igång med försäljningen, och att hon löste problem för mig längs vägen. Hade jag frågor fick jag snabbt svar, och det kändes tryggt. Skönt också att Elin har bra kontakt med stylist och fotograf, det blev väldigt lyckat. "
Läs mer
säljare på Ringvägen 158

19 jan 2023

"En super duktig och härlig mäklare! Kan varmt rekommendera Elin till alla som funderar på att sälja på Södermalm."
säljare på Erstagatan 23

09 dec 2022

"proffsig, målinriktad och engagerad"
säljare på Krukmakargatan 54

28 nov 2022

"Har både köpt och sålt lägenhet via Elin. Hon är engagerad och gör att både kund och säljare känner sig trygga. Hennes positivitet tror jag inte finns hos många mäklare. Hon är det självklara valet på Södermalm. "
säljare på Åsögatan 96

12 sep 2022

"Tålmodig och målmedveten trots en svår marknad"
säljare på Heleneborgsgatan 9C

06 jul 2022

"Andra försäljningen med Elin! Lyhörd, proffsig och engagerad! Hon ger det lilla extra och levererar fantastiska resultat. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Tobaksspinnargatan 1

27 jun 2022

"Elin vet vad hon gör och är målinriktad. Litar helt på henne och kommer använda mig av henne även nästa gång vi säljer!"
säljare på Tavastgatan 26B

01 mar 2022

"Trevlig, engagerad och inkännande"
säljare på Bastugatan 49

15 jan 2022

"Har både köpt och sålt lägenhet med hjälp av Elin B. Vi vill verkligen rekommendera henne. Vi kan ge Elin Bellander 11 poäng av 10 möjliga.
Karin Hansson/Bengt Erikson"
säljare på Heleneborgsgatan 40

12 dec 2021

"Suverän!"
säljare på Blecktornsgränd 7

21 nov 2021

"Elin var mycket engagerad och målinriktad. Dessutom tycker jag hon balanserade kontakten mellan mig som säljare och intresserade köpare på en bra nivå med inställningen att båda parter skulle bli nöjda. "
säljare på Brännkyrkagatan 95A

25 okt 2021

"Elin är mycket proffsig och hanterade uppdraget med bravur. Både säljare och köpare var nöjda."
säljare på Götgatan 96

12 okt 2021

"Elin var väldigt lyhörd på våra önskemål och såg till att processen var oerhört smidig från början till slut! "
säljare på Hornsgatan 149

17 sep 2021

"Det märks när någon älskar sitt jobb!"
säljare på Doktor Abelins gata 2

14 sep 2021

"Gillade inte riktigt bilderna, fotografen ville ha alla lampor släckta, vilket gjorde att snygg inbyggd belysning inte syntes. Det var standard enligt honom, men har sett andra annonser i efterhand som har lampor tända."
säljare på Tideliusgatan 35

14 sep 2021

"Det har känts tryggt att ha fått hjälp av Elin med försäljningen av min lägenhet. Elin är professionell, lyhörd och effektiv. Rekommenderas varmt!"
säljare på Hallandsgatan 50A

10 apr 2021

"Driven, kompetent,lyhörd och charmig"
säljare på Folkungagatan 63

05 apr 2021

"Elin är väldigt proffsig,kompetent och positiv och tog hand om försäljningen på ett utmärkt sätt från början till slut!
Vi är mer än nöjda!"
säljare på Skånegatan 51

03 apr 2021

"Elin är en fantastisk mäklare med stort engagemang och driv. Kändes tryggt att jobba med Elin eftersom hon är erfaren, kunnig och lugn. Fina bilder, fint prospekt och fin presentation på hemsidan. Rekommenderar varmt! "
säljare på Hallandsgatan 50B

14 dec 2020

"Lugn, genomtrevlig, effektiv och tydlig!
Alltid glad och hjälpsam.
Bra från första mötet till påskrivet kontrakt."
säljare på Malmgårdsvägen 12

02 dec 2020

"Elin Bellander är Södermalms mest energirika mäklare med spetskompetens på området. Redan givna spekulanter innan visning som hon kontaktar ur sitt personliga kontaktnät av köpare.
Proffsigt skött från start till mål mot mig som säljare samt öppen, ärlig dialog mot köpare.
Detta är min andra lg..."
"Elin Bellander är Södermalms mest energirika mäklare med spetskompetens på området. Redan givna spekulanter innan visning som hon kontaktar ur sitt personliga kontaktnät av köpare.
Proffsigt skött från start till mål mot mig som säljare samt öppen, ärlig dialog mot köpare.
Detta är min andra lgh Elin fått sälja och jag rekommenderar henne varmt till alla som går i säljtankar. "
Läs mer
säljare på Västgötagatan 13

02 dec 2020

"I vårt val av mäklare träffade vi tre byråer, men Elin stack ut redan från början. Och det visade sig vara rätt i vår utmaning när vi var mitt uppe i en renovering av köket. Trots att bänkskivor, fläkt, kakel etc inte var på plats lyckades Elin, via sina kontakter och förhandsvisningar (ingen fot..."
"I vårt val av mäklare träffade vi tre byråer, men Elin stack ut redan från början. Och det visade sig vara rätt i vår utmaning när vi var mitt uppe i en renovering av köket. Trots att bänkskivor, fläkt, kakel etc inte var på plats lyckades Elin, via sina kontakter och förhandsvisningar (ingen fotning eller Hemnet) landa försäljningspriset högt över utgångspriset! Det gick otroligt snabbt.
Elin är lyhörd, engagerad, kunnig och precis lagom pushig! Snabb på återkoppling och transparent i sin dialog. Tack Elin för ett härligt teamwork!"
Läs mer
säljare på Bjurholmsgatan 12

19 nov 2020

"En av de duktigaste och vassaste säljare jag träffat. Mycket kunskap , proffsig , engagerad , bra koll på Södermalm, bra på möta alla parter . "
säljare på Brännkyrkagatan 87

03 nov 2020

"Elin är ett proffs ut i fingerspetsarna. Försäljningsprocessen av min lägenhet på 135 kvm på Södermalm var ett nöje tack vare Elins kompetens förenat med hennes lyhördhet och trevliga bemötande. Och slutresultatet blev pricken över i:et. Rekommenderar Elin å det varmaste!"
"Elin är ett proffs ut i fingerspetsarna. Försäljningsprocessen av min lägenhet på 135 kvm på Södermalm var ett nöje tack vare Elins kompetens förenat med hennes lyhördhet och trevliga bemötande. Och slutresultatet blev pricken över i:et. Rekommenderar Elin å det varmaste!"
Läs mer
säljare på Timmermansgränd 3

13 okt 2020

"Elin är väldigt bra på att lyssna in kundens behov och önskemål. Hon kan dessutom området vilket var viktigt för oss. "
säljare på Bondegatan 31

28 sep 2020

"Engagerad, trygg, trevlig och kunnig mäklare, lätt att få tag i, lösningsorienterad.
Kan varmt rekommendera Elin Bellander.
Enda lilla minuset var att vi fick frågelistan först vid kontraktsskrivning, kändes stressigt att fylla i den där och då. "
säljare på Västgötagatan 17

19 sep 2020

"Lyhörd, tillgänglig och professionell! "
säljare på Brännkyrkagatan 66

18 sep 2020

"En toppen mäklare på alla sätt och vis! Ska du sälja din bostad på Södermalm med omnejd så är det Elin du ska välja. Hon sålde vår lägenhet på nolltid innan officiell visning och vi är så nöjda med allt hon gjort från första mötet till signeringen av kontraktet. Hon ser inga hinder utan bara möjl..."
"En toppen mäklare på alla sätt och vis! Ska du sälja din bostad på Södermalm med omnejd så är det Elin du ska välja. Hon sålde vår lägenhet på nolltid innan officiell visning och vi är så nöjda med allt hon gjort från första mötet till signeringen av kontraktet. Hon ser inga hinder utan bara möjligheter och mötte oss alltid med positiv energi! "
Läs mer
säljare på Götgatan 94

26 aug 2020

"Det var andra gången vi anlitade Elin. Hon är mycket bra på att möta människor, trygg, och tillgänglig, kunnig på Söder och har dessutom en härlig humor. Kan starkt rekommendera Elin!"
säljare på Krukmakargatan 8

18 aug 2020

"Elin är en mycket kompetent mäklare som gjorde ett mycket bra arbete. "
säljare på Vintertullstorget 34

22 jun 2020

"Elin är mycket professionell men samtidigt personlig vilket inger stor trygghet för säljaren. Bemöter med lugn när stress/ oro ev. uppstår. Kan varmt rekommendera henne och skulle anlita henne vid framtida försäljningar"
säljare på Bondegatan 74B

22 maj 2020

"Sälj med Elin!
Hon är infriar alla förväntningar man kan ha på en mäklare. Elin har stor erfarenhet, inger lugn, är kompetent och gör allt för att försäljningen ska bli så bra som möjligt.
Det här var vår andra försäljning med Elin och vi skulle välja henne som mäklare igen om vi inte flyttade t..."
"Sälj med Elin!
Hon är infriar alla förväntningar man kan ha på en mäklare. Elin har stor erfarenhet, inger lugn, är kompetent och gör allt för att försäljningen ska bli så bra som möjligt.
Det här var vår andra försäljning med Elin och vi skulle välja henne som mäklare igen om vi inte flyttade till en annan stad."
Läs mer
säljare på Lugnets Allé 31

18 maj 2020

"Ett ord PROFFSIG"
säljare på Malmgårdsvägen 30L

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
139 885 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
225 av 237 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
234 av 239 säljare
Elin var tydlig och höll mig uppdaterad
240 av 241 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Elin på kartan.

686 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
242 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 76 m²
Lägenhet, Stockholm
2 552 kr/mån
3 rum, 78,5 m²
Lägenhet, Stockholm
5 062 kr/mån
2 rum, 61 m²
Lägenhet, Stockholm
3 652 kr/mån
2 rum, 56 m²
Lägenhet, Stockholm
3 495 kr/mån
1,5 rum, 49 m²
Lägenhet, Stockholm
3 864 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Hammarby Sjöstad
4 rum, 117,5 m²
3 950 000 kr
Lägenhet Katarina
+ 455 000 kr
1 rum, 39 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag kan bara säga det bästa om Elin. Hon säljer inte bara mäkleri tjänsten. Hon säljer ett kundvärde. "
3 110 000 kr
Lägenhet Högalid
+ 615 000 kr
1 rum, 36 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Elin är en engagerad mäklare som lyssnar in och hjälper till att guida en igenom hela affären med tydlighet och varsamhet. "
8 800 000 kr
Lägenhet Hammarby Sjöstad
-195 000 kr
5 rum, 119,5 m²
Utropspris: 8 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 750 000 kr
Lägenhet Högalid
+ 955 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.