Elin Bellander

Profilbild för Elin Bellander
Elin Bellander
4.8 / 5
(152 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
47 st
25 st
206 015 000 kr

Bakgrund

Elin Bellander jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2012-08-17. Elin har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Elin har haft 46 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 267 340 000 kr.

Presentation

Jag är en Luleåtjej som i snart 9 års tid varit specialiserad på att sälja bostäder på Södermalm, i Gamla Stan och Hammarby Sjöstad - Stockholms absolut finaste och trevligaste stadsdelar! Genom mitt driv, professionalism, höga ambitioner och energi som smittar av sig hjälper jag dig att göra ditt livs affär. Endast det bästa är gott nog för mina kunder och att leverera en trygg affär och bäst betalt till dem som ger mig sitt förtroende är en självklarhet. Jag har från start varit en av innerstans bäst säljande och mest rekommenderade mäklare och kommer fortsätta med det framgångsrika arbetssättet som min erfarenhet av bostadsmarknaden fört med sig. Både under 2019 och 2020 fick jag utmärkelserna "Mest rekommenderad" och "Bäst betyg" på Södermalm av Sveriges största oberoende rekommendationsajt Reco.se vilket jag är mycket tacksam och stolt över och riktar mitt varmaste tack till alla härliga kunder. Utöver detta undervisar jag även på Mäklarskolan så att vi ska få fram ännu fler riktigt duktiga mäklare i branschen.

Välkommen att kontakta mig om du också vill ha min och Svensk Fastighetsförmedlings hjälp!

-Fastighetsmäklare i butikerna Svensk Fastighetsförmedling Södermalm, Gamla Stan och Hammarby Sjöstad
-Undervisar på Mäklarutbildningen inom Fastighetsförmedling
-Verksam som fastighetsmäklare sedan 2012.08.17 och har sedan dess arbetat på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm/Gamla Stan/Hammarby Sjöstad.
-Studerat till mäklare på Fastighetsmäklarprogrammet vid Luleå Tekniska Universitet

Säljare om Elin.

14 dec 2020

"Lugn, genomtrevlig, effektiv och tydlig!
Alltid glad och hjälpsam.
Bra från första mötet till påskrivet kontrakt."
säljare på Malmgårdsvägen 12

02 dec 2020

"Elin Bellander är Södermalms mest energirika mäklare med spetskompetens på området. Redan givna spekulanter innan visning som hon kontaktar ur sitt personliga kontaktnät av köpare.
Proffsigt skött från start till mål mot mig som säljare samt öppen, ärlig dialog mot köpare.
Detta är min andra lgh Elin fått sälja och jag rekommenderar henne varmt till alla som går i säljtankar. "
säljare på Västgötagatan 13

02 dec 2020

"I vårt val av mäklare träffade vi tre byråer, men Elin stack ut redan från början. Och det visade sig vara rätt i vår utmaning när vi var mitt uppe i en renovering av köket. Trots att bänkskivor, fläkt, kakel etc inte var på plats lyckades Elin, via sina kontakter och förhandsvisningar (ingen fotning eller Hemnet) landa försäljningspriset högt över utgångspriset! Det gick otroligt snabbt.
Elin är lyhörd, engagerad, kunnig och precis lagom pushig! Snabb på återkoppling och transparent i sin dialog. Tack Elin för ett härligt teamwork!"
säljare på Bjurholmsgatan 12

19 nov 2020

"En av de duktigaste och vassaste säljare jag träffat. Mycket kunskap , proffsig , engagerad , bra koll på Södermalm, bra på möta alla parter . "
säljare på Brännkyrkagatan 87

03 nov 2020

"Elin är ett proffs ut i fingerspetsarna. Försäljningsprocessen av min lägenhet på 135 kvm på Södermalm var ett nöje tack vare Elins kompetens förenat med hennes lyhördhet och trevliga bemötande. Och slutresultatet blev pricken över i:et. Rekommenderar Elin å det varmaste!"
säljare på Timmermansgränd 3

13 okt 2020

"Elin är väldigt bra på att lyssna in kundens behov och önskemål. Hon kan dessutom området vilket var viktigt för oss. "
säljare på Bondegatan 31

28 sep 2020

"Engagerad, trygg, trevlig och kunnig mäklare, lätt att få tag i, lösningsorienterad.
Kan varmt rekommendera Elin Bellander.
Enda lilla minuset var att vi fick frågelistan först vid kontraktsskrivning, kändes stressigt att fylla i den där och då. "
säljare på Västgötagatan 17

19 sep 2020

"Lyhörd, tillgänglig och professionell! "
säljare på Brännkyrkagatan 66

18 sep 2020

"En toppen mäklare på alla sätt och vis! Ska du sälja din bostad på Södermalm med omnejd så är det Elin du ska välja. Hon sålde vår lägenhet på nolltid innan officiell visning och vi är så nöjda med allt hon gjort från första mötet till signeringen av kontraktet. Hon ser inga hinder utan bara möjligheter och mötte oss alltid med positiv energi! "
säljare på Götgatan 94

26 aug 2020

"Det var andra gången vi anlitade Elin. Hon är mycket bra på att möta människor, trygg, och tillgänglig, kunnig på Söder och har dessutom en härlig humor. Kan starkt rekommendera Elin!"
säljare på Krukmakargatan 8

18 aug 2020

"Elin är en mycket kompetent mäklare som gjorde ett mycket bra arbete. "
säljare på Vintertullstorget 34

22 jun 2020

"Elin är mycket professionell men samtidigt personlig vilket inger stor trygghet för säljaren. Bemöter med lugn när stress/ oro ev. uppstår. Kan varmt rekommendera henne och skulle anlita henne vid framtida försäljningar"
säljare på Bondegatan 74B

22 maj 2020

"Sälj med Elin!
Hon är infriar alla förväntningar man kan ha på en mäklare. Elin har stor erfarenhet, inger lugn, är kompetent och gör allt för att försäljningen ska bli så bra som möjligt.
Det här var vår andra försäljning med Elin och vi skulle välja henne som mäklare igen om vi inte flyttade till en annan stad."
säljare på Lugnets Allé 31

18 maj 2020

"Ett ord PROFFSIG"
säljare på Malmgårdsvägen 30L

09 apr 2020

"Mycket trevlig att ha att göra med. Just nu är ju marknaden lite svajig men Elin arbetade stenhårt för att komma i mål. "
säljare på Ringvägen 79

09 apr 2020

"Mäklaren Elin Bellander har med sin fina professionella kompetens och vänlighet både mot mig som säljare och mot köpare möjliggjort affären. Jag är tacksam för hennes arbete och kommer att rekommendera henne till mina vänner. "
säljare på Samaritgränd 9

07 apr 2020

"En väldig behaglig resa från start till slut. Jag kände mig väldigt trygg med Elin som mäklare. "
säljare på Magnus Ladulåsgatan 33

02 apr 2020

"Elin har hjälpt oss att sälja en stor bostad på Södermalm. Detta under en tid då Sverige upplever en av sina största kriser med Corona-19. En tid då de flesta är mycket försiktiga med investeringar. Trots detta har Elin med sitt naturligt positiva driv genomfört en affär som varit till gagn för samtliga parter.
Vill ni ha Stockholms bästa mäklare så skall ni kontakta Elin. Jag kommer definitivt använda mig av Elin igen.
"
säljare på Swedenborgsgatan 27

17 mar 2020

"Sålde min bostad på södermlam i Stockholm. Elin var väldigt tillgänglig, kunnig och hade ett proffsigt bemötande. Kändes väldigt tryggt att sälja med henna!"
säljare på Bergsundsgatan 15

19 feb 2020

"Mäklaren var pigg, glad och snabb!"
säljare på Vintertullstorget 24

30 jan 2020

"Jag kan varmt rekommendera Elin som mäklare! Jag har anlitat Elin till flera försäljningar och har blivit otroligt nöjd varenda gång. Elin har ett väldigt trevligt bemötande och är professionell genom hela försäljningen. Jag har särskilt uppskattat hennes lugn och snabbhet med att t ex återkomma med svar på frågor. Hon har också varit mycket tydlig och det märks att hon besitter en stor erfarenhet och kunskap både i sitt yrke och om det område i Stockholm som försäljningen skedde inom. "
säljare på Bjurholmsplan 19

21 nov 2019

"Är så nöjd med det arbete som Elin lagt ned i samband med min försäljning. Kan verkligen rekommenderas!"
säljare på Rutger Fuchsgatan 4

03 nov 2019

"Det var helt fantastiskt att jobba med Elin! Hon var engagerad, lyssnade och gav god råd, hon var mycket professionell och trevlig. Jag kan absolut rekommendera henne till andra säljare! "
säljare på Fredmansgatan 7

28 okt 2019

"Elin har hjälpt oss att sälja bostad två gånger, och vi har varit lika nöjda båda gångerna! Hon är mkt skicklig och gör hela tiden det yttersta för att det ska bli så bra som möjligt! Trevlig och alltid tillgänglig.
Rekommenderas varmt!
/Emma & Klas"
säljare på Katarina Bangata 60

22 okt 2019

"Trevlig, kunnig och trygg i sin roll. Vi rekommenderar att låta Elin sköta försäljningen. "
säljare på Samaritgränd 9

13 okt 2019

"En av få mäklare som jag med gott hjärta kan rekommendera till 100%. Fantastisk bra!"
säljare på Bergsunds Strand 38

11 okt 2019

"Elin är fantastisk! "
säljare på Lundagatan 36B

06 okt 2019

"Mycket nöjda med Elins arbete."
säljare på Fatburstrappan 18

12 sep 2019

"Elin var målmedveten, lyhörd och driven under hela processen. "
säljare på Lundagatan 52

05 sep 2019

"En perfekt mäklare som sliter hård och är engagerad. "
säljare på Ringvägen 151A

04 jul 2019

"Elin sålde min 2:a på Folkungagatan under juni 2019 och jag kan verkligen rekommendera henne. Elin var under hela processen väldigt engagerad, professionell, trevlig och positiv. Hon höll mig välinformerad och var snabb att svara på frågor och bolla idéer. Jag kände mig väldigt trygg och fick stort förtroende för henne. Trots att lägenheten visades efter midsommar under en lite lugnare period såldes den till ett pris som överträffade min mest positiva uppskattning med 5% så var supernöjd med utfallet! "
säljare på Folkungagatan 67

28 jun 2019

"Vi hade kontakt med Elin under en längre tid eftersom det dröjde för oss innan vi bestämde oss för att flytta. När det väl blev dags gick det dock fort och under hela tiden har Elin varit proffsig och snabb att svara på frågor och funderingar. När försäljningen i slutskedet skakade till en smula visade Elin prov på skicklighet och fingertoppskänsla - och vi kunde skriva kontrakt med en bra känsla. Vi kan verkligen rekommendera Elin. "
säljare på Maria Prästgårdsgata 27

02 maj 2019

"Både köpte och sålde via Elin. Med hennes varma personlighet inger hon trygghet för både köpare och säljare. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Brännkyrkagatan 92A

14 feb 2019

"Elin var mycket trevlig och professionell. Helt outstanding. Ärlig, informativ, kunnig, snabb och säker. Det finns ingenting hon inte kan eller inte kan ta reda på så snabbt att du inte hinner undra mer än minuter. Helt enkelt den bästa mäklaren jag någonsin stött på och jag har stött på många, särskilt via mitt jobb. Många som varit, och är mycket bra i och för sig, men ingen som kommer i närheten av henne. Hon kan rekommenderas till alla. "
säljare på Lundagatan 40B

04 feb 2019

"Elin är en fantastiskt proffsig mäklare som man verkligen kan lita på! Hon är lyhörd, extremt duktig säljare och hon får en att känna sig trygg processen igenom. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Lorensbergsgatan 5B

26 jan 2019

"Professionellt o tydligt bemötande i kombination med trevligt sätt, god tillgänglighet o bra återkoppling."
säljare på Färgargårdstorget 18

12 dec 2018

"Det var ett sant nöje att gå igenom bostadsförsäljningen med Elin vid min sida. Hon var väldigt engagerad och professionell. Jag rekommenderar henne varmt. "
säljare på Ringvägen 158

23 nov 2018

"Elin är snabb, alltid tillgänglig, positiv, lyhörd och trevlig. Jag var hela tiden uppdaterad med allt som hände i försäljningen. "
säljare på Slipgatan 12

05 okt 2018

"Jag har både köpt och sålt lägenhet med Elin Bellander. Allt har fungerat jättesmidigt med Elin. Hon är rak och tydlig och hon har varit väldigt bra på att hålla mig uppdaterad genom hela processen och alltid varit tillgänglig för frågor. Hon är även mkt påläst, professionell och engagerad. "
säljare på Högalidsgatan 23

19 sep 2018

"Elin upplever jag efter vårt korta samarbete (pga snabb försäljning!) som en engagerad, kunnig, tydlig, positiv och driven vinnarskalle. Rekommenderar henne varmt. "
säljare på Sickla Kanalgata 79

18 sep 2018

"Elin Bellander skötte vår bostadsrättsförsäljning som ett sant proffs från början till slut. Hon har lång erfarenhet som mäklare, vilket vi hade stor nytta av både när det gällde att sätta rätt utgångspris och när det var dags att avsluta budgivningen och skriva kontrakt. I slutskedet sydde hon ihop affären på ett föredömligt sätt för alla parter. Bra och tydlig information genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Elin!"
säljare på Fatburs Kvarngata 4

01 sep 2018

"Elin är en mäklare med stor kompetens, engagemang och en härlig energi. Allting flöt på bra efter att vi startat processen. Från insamlande av information, utformning av annons, fotografering, till visning och budgivning. Jag är glad att jag anlitade Elin och skulle rekommendera henne varmt till dig som ska sälja din bostad!"
säljare på Tideliusgatan 61

29 aug 2018

"Rekommenderar verkligen den som ska sälja sin bostad att välja Elin Bellander."
säljare på Bondegatan 60

25 aug 2018

"Elin är väldigt proffsig och noggrann , snabb på att återkoppla, tydlig och lyhörd. Rekommenderar henne varmt."
säljare på Fatburs Kvarngata 22

23 aug 2018

"Jag har varit i kontakt med många mäklare genom åren och det finns ingen jag hellre skulle rekommendera till en vän inför en försäljning än Elin.
Hon är oerhört driven och kunnig samt hjälper dig som säljare igenom hela processen på ett perfekt sätt."
säljare på Långholmsgatan 11

10 jun 2018

"Kan verkligen rekommendera Elin!!
Hon är informativ och kompetent utan att vara typiskt mäklar-säljig.
Hon tog in våra önskemål och tankar på ett bra sätt så att vi kände oss trygga inför försäljning.
Hela försäljningen gick väldigt snabbt och smidigt då Elin skötte kontakten med föreningen och tog fram all info och hade även kontakt med bra fotograf och stylist, så det enda vi behövde göra var att städa undan inför styling och visning.
Om ni tvekar på vem ni ska välja borde ni bara boka ett möte, så fattar ni:)"
säljare på Heleneborgsgatan 8B

04 maj 2018

"Vi träffade 5 mäklare och Elin fick vi högst förtroende för. Innan, under och efter försäljningen har hon gjort ett mycket gott arbete. Vi rekommenderar verkligen att ni träffar henne om ni funderar på att sälja. "
säljare på Bergsunds Strand 9

15 apr 2018

"Kunnig och trevlig mäklare. Elin är lätt att kommunicera med, ger snabb återkoppling och svar. Hjälpte mig med en smidig och snabb försäljning !"
säljare på Reimersholmsgatan 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
46

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
46
Försäljningsvärde
267 340 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
143 av 152 säljare
Elin satte rätt förväntningar på slutpriset
128 av 152 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
145 av 152 säljare
Elin var tydlig och höll mig uppdaterad
151 av 152 säljare

Elin på kartan.

464 tidigare annonser
2 bostäder till salu
152 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

4 695 000 kr
2 rum, 69 m²
68 043 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 567 kr/mån
7 795 000 kr
3 rum, 78 m²
99 935 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 594 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 400 000 kr
Lägenhet Högalid
+ 550 000 kr
2 rum, 30 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
3 000 000 kr
Lägenhet Sofia
+ 505 000 kr
1 rum, 28 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
6 200 000 kr
Lägenhet Maria
3 rum, 70 m²
4 050 000 kr
Lägenhet Katarina
2 rum, 39 m²
8 125 000 kr
Lägenhet Högalid
+ 925 000 kr
4 rum, 103,5 m²
Utropspris: 7 200 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.