Elin Ahlgren

Profilbild för Elin Ahlgren
Säljarfavorit
Elin Ahlgren
5.0 / 5
(140 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
21 st
48 825 000 kr

Bakgrund

Elin Ahlgren jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-05-02. Elin har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2021. Elin har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 50 320 000 kr.

Presentation

Jag stormtrivs i min roll som fastighetsmäklare. Det jag uppskattar allra mest med mitt arbete är att jag i min vardag får möta en mängd härliga människor som befinner sig i olika stadier i livet. Att jag får vara delaktig i den affär som i många fall innebär ditt livs största affär är för mig en ära och det är viktigt att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen.

Med en positiv inställning och ett stort engagemang är jag säker på att jag tillsammans med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling som varumärke kan erbjuda den bästa lösningen för både säljare och köpare. Mitt mål i varje affär är att du som kund ska känna dig så pass nöjd med mitt arbete att du vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer!

Säljare om Elin.

14 maj 2022

"Annonsen på hemnet borde ingå i mäklarpriset som för övrigt är alldeles för dyr.
"
säljare på Kansligränd 12A

27 apr 2022

"Elin är mycket strukturerad, tydlig och kommunikativ. Trots min egna oerfarenhet med denna typ av affärer kände jag mig trygg genom hela processen. Elin är genomtrevlig och lätt att samarbeta med, jag rekommenderar henne varmt."
säljare på Brändströmsgatan 7B

21 apr 2022

"Elin är en fantastisk mäklare som är mycket engagerad, seriös och kunnig. Med henne blir man alltid bemött med ett leende. Elin lägger mycket fokus på att såväl köpare som säljare ska vara nöjda. Svarar snabbt då vi vill ha kontakt. Elin har varit väldigt påläst om aktuella förhållanden på bostad..."
"Elin är en fantastisk mäklare som är mycket engagerad, seriös och kunnig. Med henne blir man alltid bemött med ett leende. Elin lägger mycket fokus på att såväl köpare som säljare ska vara nöjda. Svarar snabbt då vi vill ha kontakt. Elin har varit väldigt påläst om aktuella förhållanden på bostadsmarknaden. Vi har både köpt och sålt via Länsförsäkringar fastighetsförmedling med Elin som mäklare, och är supernöjda. "
Läs mer
säljare på Kaserngatan 23A

10 apr 2022

"Så ödmjuk, empatisk,lyhörd, professionell, ärlig lojal mot både köpare och säljare.
Jag har sålt över 10 objekt och Elin är den absolut bästa mäklaren ever. "
säljare på Redargatan 1

07 apr 2022

"Extremt pålitlig, engagerad och målinriktad i sitt uppdrag att sälja min bostad, gick bra och smidigt på alla sätt och vis, rekommenderas starkt till alla som vill sälja sin bostad! "
säljare på Fleminggatan 20B

21 mar 2022

"Elin har verkligen båda fötterna på jorden. Lyssnar på kunden, har tålamod & förklarar vad som händer under resans gång. Svarar jämt, om inte återkopplar hon så fort som möjligt. Rekommenderar verkligen henne!"
säljare på Fjärde Tvärgatan 54

16 mar 2022

"Elin är en engagerad mäklare som är ett bra stöd i hela säljprocessen!"
säljare på Ängsullsvägen 38

03 mar 2022

"Slutpriset översteg vad mäklaren hade trott men det låg mycket mer rätt än vad annan mäklare hade gissat. "
säljare på Dalenvägen 12

28 feb 2022

"Kan verkligen varmt rekommendera Elin!
Jättesmidig affär och jag är mycket nöjd med Elin som mäklare då jag sålde mitt parhus.
Toppentjej helt enkelt som kan sitt jobb! "
säljare på Råvägen 8B

27 jan 2022

"Driven och ambitiös mäklare. Lätt att prata med och otroligt kunnig i sin yrkesroll. Kommer varmt rekommendera Elin till andra."
säljare på Vinbärsvägen 35A

21 dec 2021

"Elin var väldigt förberedd när vi träffades och mycket engagerad. Hon är rätt kvinna på rätt plats. "
säljare på Södra Rådmansgatan 29B

19 dec 2021

"Det gick smidigt och över alla förväntningar! Elin levererade service i världsklass!"
säljare på Stenbärsvägen 6A

17 dec 2021

"Jättebra under hela processen. Tydlig, inlyssnande och tillmötesgående."
säljare på Hillmanskroken 4

01 dec 2021

"Vi fick kontakt med Elin i samband med att vi utförde en ny värdering av bostaden. Vi upplevde Elin väldigt genuin, inlyssnande och sakkunnig. Därför var det självklart att hon skulle hjälpa oss vid kommande försäljning ett par år senare. Processen och kommunikationen har alltid fungerat väldigt ..."
"Vi fick kontakt med Elin i samband med att vi utförde en ny värdering av bostaden. Vi upplevde Elin väldigt genuin, inlyssnande och sakkunnig. Därför var det självklart att hon skulle hjälpa oss vid kommande försäljning ett par år senare. Processen och kommunikationen har alltid fungerat väldigt bra och vi vill varmt rekommendera Elin som mäklare! "
Läs mer
säljare på Topasvägen 13F

14 nov 2021

"Elin är en mycket kunnig och driven förmedlare. Mån om att ge löpande info under processen samt lätt att få tag på oavsett tid och dag. Stort tack för hjälpen!"
säljare på Trumslagarvägen 18E

08 nov 2021

"Fantastisk människa. Lyhörd, glad och omtänksam. Rekommenderas starkt! "
säljare på Pålviksvägen 10

03 nov 2021

"Mycket lätt att ha och göra med.
Lyhörd för mina önskemål.
Hittade rätt köpare till rätt pris."
säljare på Vinbärsvägen 61C

27 okt 2021

"Toppenbra mäklare som hela tiden återkopplade och hade rätt känsla av köparna. Alltid trevlig och glad!"
säljare på Ugglevägen 16B

26 okt 2021

"Elin är en engagerad mäklare, som håller en uppdaterad och är trygg i sitt arbete. Elin upplevs dessutom som kunnig, noggrann och lyhörd, vilket varit oerhört betryggande för mig som säljare. Försäljningen av min bostad har gått oerhört smidigt och snabbt. "
"Elin är en engagerad mäklare, som håller en uppdaterad och är trygg i sitt arbete. Elin upplevs dessutom som kunnig, noggrann och lyhörd, vilket varit oerhört betryggande för mig som säljare. Försäljningen av min bostad har gått oerhört smidigt och snabbt. "
Läs mer
säljare på Hantverkargatan 30

01 okt 2021

"Jag tycker inte man kan ställa frågor som om mäklaren var "lätt att tycka om". Det är subjektivt och vad som ingår i "tycka om" kan tolkas olika.
I stället menar jag att mäklaren var mycket trevlig och lyhörd inför sin uppgift samt utförde den efter bästa förmåga efter vad jag kan uppfatta. "
"Jag tycker inte man kan ställa frågor som om mäklaren var "lätt att tycka om". Det är subjektivt och vad som ingår i "tycka om" kan tolkas olika.
I stället menar jag att mäklaren var mycket trevlig och lyhörd inför sin uppgift samt utförde den efter bästa förmåga efter vad jag kan uppfatta. "
Läs mer
säljare på Västra Strålgatan 15

20 sep 2021

"Elin var en väldigt lättsam, glad och lätt att samarbeta med. Gav råd och vägledning under hela affären. När vi ska sälja nästa gång är det givet vilken mäklare vi kommer kontakta. Anlita Elin, ni kommer inte ångra er. "
säljare på Södra Stapeltorgsgatan 20B

12 sep 2021

"Bästa mäklare, samarbetet var över förväntan bra.
"
säljare på Norra Skeppargatan 4

20 aug 2021

"Den bästa mäklaren jag haft, smidig och bra affär. "
säljare på Furumovägen 18

20 jul 2021

"Fantastisk upplevelse!
Elin var fantastisk att ha och göra med, väldigt enkel att få tag på, och svarade alltid på de frågeställningarna som dök upp, genomförde visningarna otroligt väl och uppdaterade mig alltid om vad som hände gällande försäljningen! Vägde ständigt in min åsikt mot kunskapen ..."
"Fantastisk upplevelse!
Elin var fantastisk att ha och göra med, väldigt enkel att få tag på, och svarade alltid på de frågeställningarna som dök upp, genomförde visningarna otroligt väl och uppdaterade mig alltid om vad som hände gällande försäljningen! Vägde ständigt in min åsikt mot kunskapen om marknaden och såg till så att allt blev rätt och genom sitt fantastiska arbete såg hon till så att jag blev väldigt nöjd! Skulle verkligen rekommendera Elin, och även höra av mig till henne vid framtida ärenden av samma slag!"
Läs mer
säljare på Engelbrektsgatan 15

20 jul 2021

"Elin var mycket flexibel och lätt att arbeta med. Hon gjorde ett otroligt bra jobb med annonsen och hjälpte mig alla steg på vägen, med bra tips inför fotografering, visning och försäljning."
säljare på Hillmanskroken 1B

18 jul 2021

"Väldigt lyhörd och engagerad tjej
som är lätt att prata med och aldrig ett problem att få tag på!"
säljare på Kaserngatan 23B

15 jul 2021

"Vi valde Elin utifrån hennes andra rekommendationer och det har vi verkligen inte ångrat! Elin har varit helt fantastisk från start. Vi har känt oss helt trygga och insatta genom hela processen. Vi är alldeles fantastiskt nöjda på alla sätt och vis och slutpriset blev över förväntan! Rekommendera..."
"Vi valde Elin utifrån hennes andra rekommendationer och det har vi verkligen inte ångrat! Elin har varit helt fantastisk från start. Vi har känt oss helt trygga och insatta genom hela processen. Vi är alldeles fantastiskt nöjda på alla sätt och vis och slutpriset blev över förväntan! Rekommenderar helhjärtat Elin! "
Läs mer
säljare på Primulavägen 22B

30 jun 2021

"Vi är supernöjda med toppenmäklaren Elin som har ett stort engagemang, tillmötesgående, lyhörd, supertrevlig och superservice gällande allt, gjorde det väldigt enkelt för oss med försäljningen som gick superfort!!
Rekommenderas till tusen!!"
säljare på Södra Stapeltorgsgatan 20B

22 jun 2021

"Vi kan nog inte bli mer nöjda med en mäklares insats. Elin visar hela tiden ett engagemang och en professionalitet i alla dess delar som kan bli aktuella vid en bostadsförsäljning. Vi kan varmt rekommendera Elin till alla som önskar sälja en bostad."
säljare på Hillmansgatan 16B

11 jun 2021

"Elin har varit fantastisk på alla sätt och vis! Driven, glad och klockren kommunikation.
Ett självklart val vid framtida bostadsaffärer! "
säljare på Södra Slottsgatan 23C

02 jun 2021

"Tveklöst stans bästa mäklare! "
säljare på Södra Stapeltorgsgatan 20A

01 jun 2021

"Elin har varit en otroligt trygg och energirik tillgång under hela processen! Hon har peppat och stöttat och sett till att hela försäljningen kändes som en väldigt kontrollerad process. Jag kan verkligen rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Hillmansgatan 15A

25 maj 2021

"Elin är otroligt positiv och tillmötesgående. Hon ser vad kunden vill ha och gör att för att man ska känna sig nöjd. "
säljare på Sofiaplan 24

12 maj 2021

"Väldigt trevlig och professionell. "
säljare på Fjärde Tvärgatan 47

11 maj 2021

"Detta var första gången vi sålde en fastighet och mäklarens kunskaper om det totala åtagandet var helt avgörande för försäljningen av fastigheten. Med tanke på det tryck som f.n. råder på bostadsmarknaden är slutpriset svårt att bedöma även för mäklaren. Vi är mycket nöjda med slutresultatet."
"Detta var första gången vi sålde en fastighet och mäklarens kunskaper om det totala åtagandet var helt avgörande för försäljningen av fastigheten. Med tanke på det tryck som f.n. råder på bostadsmarknaden är slutpriset svårt att bedöma även för mäklaren. Vi är mycket nöjda med slutresultatet."
Läs mer
säljare på Bäckstugevägen 7B

10 maj 2021

"Elin är mycket trevlig, kunnig och intresserad. Hon svarar på frågor, informerar och återkopplar kontinuerligt genom hela processen. Jag får intrycket av att hon vill både säljaren och köparens bästa."
säljare på Södra Köpmangatan 13A

03 maj 2021

"Med Elin känner man sig trygg då hon är professionell informativ, tillgänglig, glad och svarar gärna på ens frågor och hela tiden håller en tillgänglig. Gillade även att hon gjorde en tidsplan. Väldigt pedagogiskt för en som inte är så van.
Jag är mycket nöjd! "
"Med Elin känner man sig trygg då hon är professionell informativ, tillgänglig, glad och svarar gärna på ens frågor och hela tiden håller en tillgänglig. Gillade även att hon gjorde en tidsplan. Väldigt pedagogiskt för en som inte är så van.
Jag är mycket nöjd! "
Läs mer
säljare på Liljevägen 12

29 apr 2021

"Trevlig, seriös och motiverad. "
säljare på Kålhagsgatan 2

23 apr 2021

"Elin är en driven, engagerad och en mycket kompetent mäklare. Vi gick på magkänsla då vi valde mäklare och det visade sig vara rätt. Kan varmt rekommendera Elin som mäklare till din försäljning. "
säljare på Sörbygatan 67F

16 apr 2021

"Slutpriset blev högre än utgångspriset"
säljare på Södra Köpmangatan 13C

13 apr 2021

"Rekommenderar varmt att anlita Elin som mäklare. En engagerad och driven mäklare med ett fantastiskt bemötande. Hon får en att känna sig trygg genom hela processen. Hon har under hela försäljningen varit tillgänglig genom att ge råd och uppdateringar. Slutpriset blev över förväntan och jag skulle..."
"Rekommenderar varmt att anlita Elin som mäklare. En engagerad och driven mäklare med ett fantastiskt bemötande. Hon får en att känna sig trygg genom hela processen. Hon har under hela försäljningen varit tillgänglig genom att ge råd och uppdateringar. Slutpriset blev över förväntan och jag skulle utan tvekan anlita Elin igen."
Läs mer
säljare på Sörbygatan 71F

30 mar 2021

"Vi är så glada att vi valde Elin som vår mäklare vid vår försäljning! Hon är engagerad, trevlig, glad och otroligt hjälpsam.
Vi är supernöjda med precis allt!
Vi kan varmt rekommendera Elin till andra. "
säljare på Södra Kungsgatan 55C

17 mar 2021

"Elin har varit helt fenomenal och har en servicenivå som är fantastisk! Vi är oerhört nöjda med henne som mäklare då vi varit tre syskon som bott på olika orter. Hon har informerat oss under hela säljprocessen och varit oerhört lyhörd och hjälpsam på alla sätt och vis. Ger henne de bästa rekommen..."
"Elin har varit helt fenomenal och har en servicenivå som är fantastisk! Vi är oerhört nöjda med henne som mäklare då vi varit tre syskon som bott på olika orter. Hon har informerat oss under hela säljprocessen och varit oerhört lyhörd och hjälpsam på alla sätt och vis. Ger henne de bästa rekommendationerna med hennes fantastiska sakkunnighet och trevliga ödmjuka personlighet!
Mvh Sofia Lindström "
Läs mer
säljare på Vinbärsvägen 37B

12 mar 2021

"Mäklaren hade ett bra tänk och upplägg inför annons, visning och avslut. "
säljare på Vinbärsvägen 19B

25 feb 2021

"Elin gjorde ett fantastiskt jobb med vår försäljning. Positiv, enkel att ha och göra med, tydlig, bra planering och en bra försäljningsprocess. Slutpriset blev över förväntan, att välja rätt mäklare gör skillnad. Jag skulle välja Elin alla gånger! Rekommenderar henne starkt. "
"Elin gjorde ett fantastiskt jobb med vår försäljning. Positiv, enkel att ha och göra med, tydlig, bra planering och en bra försäljningsprocess. Slutpriset blev över förväntan, att välja rätt mäklare gör skillnad. Jag skulle välja Elin alla gånger! Rekommenderar henne starkt. "
Läs mer
säljare på Vinbärsvägen 19A

12 feb 2021

"Kan verkligen rekommendera Elin som mäklare. Elin har alltid varit tillgänglig, uppdaterat mig löpande hur det gått med visningar, frågor från eventuella köpare osv. Hon har lugnat mig när jag varit orolig och alltid gjort sitt bästa för att få mig nöjd. Vilket jag är till 100% med hela processen..."
"Kan verkligen rekommendera Elin som mäklare. Elin har alltid varit tillgänglig, uppdaterat mig löpande hur det gått med visningar, frågor från eventuella köpare osv. Hon har lugnat mig när jag varit orolig och alltid gjort sitt bästa för att få mig nöjd. Vilket jag är till 100% med hela processen, allt från fotografering av lägenheten till att skriva kontrakt. Kommer anlita Elin igen vid nästa bostadsaffär! :) "
Läs mer
säljare på Kaserngatan 23B

05 feb 2021

"Vi är oerhört tacksamma för den lyhördhet, den kompetens, smidighet och kunskap som Elin visat vid vår försäljning. Vi har kunnat lita totalt på att hon skulle göra allt för att det skulle bli bra.
Mvh
Karin och Micke"
säljare på Södra Åsvägen 30

26 jan 2021

"Vi är mer än nöjda med Elin som mäklare! Hon lyssnade verkligen på oss som säljare och lätt att prata/ ha att göra med överlag! Rekommenderar verkligen Elin som mäklare! 10/10 tummar upp!!"
säljare på Källmur-Johns väg 8D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15
Villa
4
Radhus
3
Parhus
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
50 320 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
136 av 137 säljare
Elin satte rätt förväntningar på slutpriset
118 av 137 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
137 av 137 säljare
Elin var tydlig och höll mig uppdaterad
140 av 140 säljare

Elin på kartan.

185 tidigare annonser
8 bostäder till salu
140 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Annonser

1 895 000 kr
3 rum, 68,5 m²
27 867 kr/m²
Lägenhet, Gävle
3 228 kr/mån
1 450 000 kr
3 rum, 86,5 m²
16 860 kr/m²
Lägenhet, Gävle
3 345 kr/mån
1 450 000 kr
2 rum, 68 m²
21 323 kr/m²
Lägenhet, Gävle
3 627 kr/mån
1 870 000 kr
4 rum, 86 m²
21 744 kr/m²
Villa, Gävle
895 000 kr
2 rum, 33,5 m²
27 121 kr/m²
Lägenhet, Gävle
1 654 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Radhus Bomhus
4 rum, 95 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
2 400 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 405 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 600 000 kr
Lägenhet Centrum
-20 000 kr
2,5 rum, 64,1 m²
Utropspris: 1 620 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Annonsen på hemnet borde ingå i mäklarpriset som för övrigt är alldeles för dyr.
"
Vilande / ej såld
Lägenhet Centrum
3 rum, 109 m²
Utropspris: 2 475 000 kr
1 185 000 kr
Lägenhet Väster
-910 000 kr
3 rum, 90 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Elin är mycket strukturerad, tydlig och kommunikativ. Trots min egna oerfarenhet med denna typ av affärer kände jag mig trygg genom hela processen. Elin är genomtrevlig och lätt att samarbeta med, jag rekommenderar henne varmt."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.