Elin Ahlgren

Profilbild för Elin Ahlgren
Elin Ahlgren
5.0 / 5
(50 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
17 st
39 895 000 kr

Bakgrund

Elin Ahlgren jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-05-02. Elin har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Elin har haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 45 090 000 kr.

Presentation

Jag stormtrivs i min roll som fastighetsmäklare. Det jag uppskattar allra mest med mitt arbete är att jag i min vardag får möta en mängd härliga människor som befinner sig i olika stadier i livet. Att jag får vara delaktig i den affär som i många fall innebär ditt livs största affär är för mig en ära och det är viktigt att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen.

Med en positiv inställning och ett stort engagemang är jag säker på att jag tillsammans med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling som varumärke kan erbjuda den bästa lösningen för både säljare och köpare. Mitt mål i varje affär är att du som kund ska känna dig så pass nöjd med mitt arbete att du vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer!

Säljare om Elin.

13 jul 2020

"Väldigt nöjd med insatsen, slutpris och tidsram. Elin upplevs väldigt flexibel och tillmötesgående vilket resulterade i en väldigt smidig affär. Skötte allt efter att nyckeln lämnats över såsom stylist, koll av brevlåda etc. Rekomenderas starkt! "
säljare på Brändströmsgatan 1B

06 jul 2020

"Elin är väldigt trevlig, engagerad och lätt att ha att göra med. Hon har varit noga med att hålla mig som säljare välinformerad och uppdaterad genom processen. Allt har gått väldigt smidigt."
säljare på Brändströmsgatan 1A

11 jun 2020

"Elin, gjorde lugn och professionellt intryck från första stund. Hon jobbade metodiskt fram en lösning som gjorde säljare och köpare trygga till ett avslut. STORT Tack !
Agneta & Tomas Jernberg, Kittelvägen 19 Gävle.
"
säljare på Kittelvägen 19

28 maj 2020

"Hjälpsam med övriga saker så som att kolla posten när jag var bortrest samt rodda med stylist inför fotografering och visning"
säljare på Bidevindsgatan 18A

16 maj 2020

"Elin gjorde ett utmärkt jobb vilket ledde till en smidig affär. Hon kom med många goda råd, var snabb på att uppdatera mig och fanns alltid tillgänglig genom hela processen."
säljare på Brändströmsgatan 18A

15 maj 2020

"Elin är en otroligt duktig mäklare ,Proffsig, social , super trevlig , lätt till skratt , Löpande uppdatering om vad som hände med affären, Kändes tryggt att ha henne som mäklare"
säljare på Vinbärsvägen 71B

13 maj 2020

"Elin är en fantastisk mäklare som under hela affären gav oss stöttning, vägledning, råd och uppdateringar på ett klanderfritt sätt! Vi kunde inte vara mer nöjda med hur hon hanterade vår försäljning och framförallt resultatet i slutändan.
När vi ska sälja nästa gång finns det ingen tvekan om vem vi kommer anlita och vi vill gärna ge dig ett gott råd, anlita Elin."
säljare på Strömsborgsvägen 4

29 apr 2020

"Jag rekommenderar Elin varmt hon är professionell och lyhörd. "
säljare på Första Tvärgatan 19A

08 apr 2020

"Väldigt trevlig och tillmötesgående. Hade en realistisk bild över värdet av bostaden. Höll tät kontakt för att hålla oss uppdaterade vad gällde spekulanter och intresse för lägenheten."
säljare på Kungsbäcksvägen 5

07 apr 2020

"Jag var jättenöjd med Elin i synnerhet för att hon höll mig informerad hela tiden. Elin ringde alltid upp om hon inte kunde svara när jag ringt och sökt henne. Jag kan varmt rekommendera Elin som mäklare."
säljare på Brändströmsgatan 1B

28 jan 2020

"Elin har verkligen fått allting att flyta på under försäljningen. Det gick snabbare och smidigare än jag kunde föreställa mig. Jag är jättenöjd!"
säljare på Axmarstig 38

23 jan 2020

"Söker du en mäklare som:
1. Är nyfiken, driven, kunnig och professionell?
2. Ger trygghet och lugn under hela försäljningsprocessen?
3. Identifierar behov genom att vara lyhörd och lägger fram kreativa lösningar och strategier?
4. Jagar bästa möjliga resultat för dig som säljare?
Bra, då har du hittat rätt. Sluta leta, anlita Elin. Jag är supernöjd över att ha gett Elin förtroendet att sälja min bostad. Förtroendet har hon vårdat omsorgsfullt med fläckfri återkoppling och uppdatering. Mina krav har bemötts, resultatet över min förväntan och värderingen helt korrekt. Fantastisk mäklare!"
säljare på Hantverkargatan 20B

14 jan 2020

"Elin var otroligt duktig och tog fram en bra strategi för processen och lyckades få till ett pris som jag inte hade förväntat mig, över alla förväntningar. "
säljare på Västra vägen 30B

08 nov 2019

"Fantastiskt bra mäklare. Otroligt driven, lyhörd och genuint engagerad. Vi kände direkt att vi var i trygga händer och är jättenöjda med hennes jobb."
säljare på Spikåsvägen 23

07 nov 2019

"Kompetent och professionell, hög kvalité rakt igenom. Du kommer inte att bli besviken om du låter Elin säja din bostad. "
säljare på Hantverkargatan 6A

03 nov 2019

"Tog kontakt med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och fick träffa Elin för att sälja våran lägenhet.
En ödmjuk och trevlig mäklare, ärlig och väldigt engagerad.
Vi är väldigt nöjda med allt hon gjort.
Motsvarade våra förväntningar till fullo.
"
säljare på Norrbågen 39D

16 okt 2019

"Jag kände mig och lugn och trygg med att Elin tog hand om min försäljning. Lättsam och professionell."
säljare på Furumovägen 8

15 okt 2019

"Grymt nöjd ! Vi blev uppdaterad hela tiden om vad som hände, vi hann inte ens börja fundera på saker innan vi blev uppdaterad. Väldigt driven i sitt jobb.
Allt gick väldigt smidigt helt enkelt :) "
säljare på Guldsmedsvägen 31

02 okt 2019

"Jag kände mig trygg igenom hela processen. Blev väl informerad om vad som skedde och vad nästa steg skulle bli. Elin visar styrka och besitter en stor kompetens inom de hon gör. Kan varmt rekommendera henne till framtida kunder. "
säljare på Bjurängsvägen 2

16 sep 2019

"Vi är jättenöjda med Elin och hoppas hon får många kunder framöver."
säljare på Furumovägen 23E

04 sep 2019

"Det samarbete och lojalitet som jag känt med Elin och hennes roll som mäklare har enbart varit bra. Hon har behandlat både köpare och säljare med respekt och ärlighet. Kan bara lämna bra vitsord till henne. Skulle anlita henne igen om jag säljer något i framtiden."
säljare på Sörbygatan 82C

22 aug 2019

"Väldigt trevlig och professionell. Enkel att samarbeta med!"
säljare på Hillmansgatan 16B

11 aug 2019

"Elin var personlig och positiv med stort engagemang och tillgänglighet, från start till mål - supernöjd!"
säljare på Kaplansgatan 19A

25 jul 2019

"Jag kan verkligen rekommendera Elin som mäklare. Kunnig, hjälpsam och väldigt trevlig. Lätt att få tag på och ordnade till och med att vi kunde skriva kontrakt en söndag kväll. 5/5! "
säljare på Byggmästargatan 6C

24 jun 2019

"Jag är helnöjd med hur allt sköttes angående min lägenhet! Elin har varit fantastisk, kunnig och seriös! En person som ”brinner” för sitt jobb och angelägen om att göra ett bra jobb samt skapa förtroende. Allt detta gjorde Elin med bravur! Kommer absolut att rekommendera henne vidare vid tillfälle!"
säljare på Brunnsgatan 53A

22 mar 2019

"Elin är toppen och försäljningen gick över förväntan för oss båda! Jag är så otroligt nöjd med hennes insats och hennes engagemang! Alltid positiv med rätt inställning! Lyhörd, lätt att nå och ger bra uppdateringar genom hela förloppet. Så glad över att jag valde att jobba med just Elin! "
säljare på Guldsmedsvägen 5

20 feb 2019

"Löste mina högt ställda krav."
säljare på Vikstensvägen 48

12 feb 2019

"Elin var tillgänglig och informativ genom hela säljprocessen. Vi fick omedelbart förtroende för henne som höll igenom hela processen. Jordnära, inlyssnande och sympatisk."
säljare på Fyrvaktarkroken 30

29 nov 2018

"Otroligt trevlig, proffsig och engagerad! En mäklare jag skulle anlita igen."
säljare på Konstgjutarvägen 8

05 nov 2018

"Elin är en väldigt seriös och målmedveten mäklare med bra kännedom av området. Hon är trevlig och glad och sprider ett lugn inför en svår försäljning. Hon lyckades med att få till en snabb försäljning på under en vecka, och till önskvärd förtjänst för oss och vi är supernöjda! Bilderna för försäljningen var jättefina och genom hela processen har hon jobbat seriöst och hela tiden tagit tid att svara på frågor och med att uppdatera oss. Jag kommer att anlita Elin som mäklare nästa gång jag ska köpa eller sälja igen! "
säljare på Lidköpingsvägen 10

28 sep 2018

"Elin Ahlgren är en fantastisk mäklare, vi har erfarenhet av en rad olika mäklare men ingen slår Elin. Hon sålde vår lägenhet för mer än vi kunnat drömma om tack vare att hon har så mycket smarta lösningar och idéer, stort kontaktnät och är outstanding i proffessionalitet och service!
Hon är sakkunnig, noggrann, supertrevlig, flexibel och har ett fantastiskt öga för detaljer. "
säljare på Åstorpsringen 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19
Villa
5
Parhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
45 090 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
48 av 50 säljare
Elin satte rätt förväntningar på slutpriset
44 av 50 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
48 av 50 säljare
Elin var tydlig och höll mig uppdaterad
50 av 50 säljare

Elin på kartan.

72 tidigare annonser
4 bostäder till salu
50 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

1 350 000 kr
2 rum, 50,5 m²
27 000 kr/m²
Lägenhet, Gävle
1 897 kr/mån
1 150 000 kr
2 rum, 64,5 m²
17 968 kr/m²
Lägenhet, Gävle
3 471 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 85 m²
23 470 kr/m²
Lägenhet, Gävle
3 738 kr/mån
1 rum, 21,5 m²
37 857 kr/m²
Lägenhet, Gävle
1 495 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

875 000 kr
Lägenhet Gävle
+ 25 000 kr
1 rum, 26 m²
Utropspris: 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt nöjd med insatsen, slutpris och tidsram. Elin upplevs väldigt flexibel och tillmötesgående vilket resulterade i en väldigt smidig affär. Skötte allt efter att nyckeln lämnats över såsom stylist, koll av brevlåda etc. Rekomenderas starkt! "
1 350 000 kr
Lägenhet Brynäs
+ 255 000 kr
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Gävle Centrum
3 rum, 86,5 m²
Utropspris: 1 710 000 kr
810 000 kr
Lägenhet Gävle
+ 15 000 kr
1 rum, 22,5 m²
Utropspris: 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Elin är väldigt trevlig, engagerad och lätt att ha att göra med. Hon har varit noga med att hålla mig som säljare välinformerad och uppdaterad genom processen. Allt har gått väldigt smidigt."
1 500 000 kr
Lägenhet Bomhus
+ 105 000 kr
3 rum, 80,5 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Elin, gjorde lugn och professionellt intryck från första stund. Hon jobbade metodiskt fram en lösning som gjorde säljare och köpare trygga till ett avslut. STORT Tack !
Agneta & Tomas Jernberg, Kittelvägen 19 Gävle.
"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.