Edyta Hammar

Start  /  Sverige  /  Kalmar län  /  Hultsfred  /  Edyta Hammar
Profilbild för Edyta Hammar
Edyta Hammar
4.7 / 5
(96 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
0 st
46 810 000 kr

Bakgrund

Edyta Hammar jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2012-02-03. Edyta har haft 41 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och fritidshus och motsvarar ett värde på 41 900 000 kr.

Presentation

Att vara fastighetsmäklare och egenföretagare är för mig inte bara ett jobb utan framförallt min passion. Jag älskar fastigheter, inredning och att få hjälpa människor. Jag brinner för att hjälpa mina kunder till bästa resultat och därför ger jag alltid allt i varje bostadsaffär.

För mig handlar bostadsaffärer i grund och botten om trygghet och känslor. Ett gott resultat känns i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare. Därför är min drivkraft att skapa den känslan hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör därför alltid mitt yttersta att ta fram det speciella i varje hem och behålla känslan i varje bostad. Ett hem för mig är mer än ett hus. Ett hem är fyllt av kärlek och omsorg. Med mina texter och bilder förmedlar jag därför mer än bara bostäder. Jag förmedlar känslor och drömmar.

Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där finns inga genvägar. Jag sätter en ära i att alltid gå de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Mitt starka driv, kompetens, noggrannhet, öppenhet och lyhördhet gjorde att jag år 2016 blev den mäklare som sålde flest villor och fritidshus i Sverige inom Svensk Fastighetsförmedling.

Mitt brinnande intresse för hus och hem slår igenom även på fritiden – under adressen www.edytahammar.se driver jag min egen inredningsblogg och tillsammans med familjen har jag alltid nya projekt på gång i vårt drömhus.

Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Jag hoppas vi ses.

Säljare om Edyta.

26 dec 2019

"Första försäljningen för min del. Kunde inte varit bättre. Framförallt fortlöpande info samt engagemang. Flexibel. Tipptopp."
säljare på Slättgatan 16

22 dec 2019

"Vi skulle välja samma mäklare igen om det skulle bli aktuellt.
Hon rekommenderas varmt "
säljare på Lönnebergavägen 31

19 dec 2019

"Vi är nöjda. "
säljare på Slättefall 131

19 dec 2019

"Höll mig uppdaterad hela tiden och återkom snabbt. Ordning och reda på handlingar. "
säljare på Ydrevägen 4

18 dec 2019

"Har haft fastigheten till salu i 5 år med två andra mäklare som inte lyckats men Edyta lyckades väldigt snabbt ,fick gå ner lite i pris men det var marginellt. Hon är enormt engagerad, lyhörd och trevlig. Vi är enormt nöjda och rekomenderar enbart henne om vi pratar med folk som står i försäljningsstadie."
säljare på Åkerö 9

18 dec 2019

"Mäklaren sålde fastigheten snabbt och till ett bra pris. Tycks inte verka för bolån i någon specifik bank utan uppfattas som fristående och neutral."
säljare på Södra Storgatan 24

17 dec 2019

"Edyta har ett fantastiskt driv, vilket är både till för- och nackdel. Positiv, kunnig i sitt yrke och energisk är förstås till fördel. Vi upplevde dock att det gick lite fort ibland, att hon inte var "där" alltid. Många bollar i luften. Vid visning ringde hon oss och frågade saker vi hade pratat och informerat om. Vi har köpt och sålt fler gånger än genomsnittet, och vi upplever Edyta i mitten av de mäklare vi träffat genom åren. Dock är hon den absolut dyraste, vilket förstås drar ner omdömet."
säljare på Stadsnotariegatan 9

17 dec 2019

"Jag sålde mitt hus genom Edyta Hammar i augusti. Edyta la in huset på Hemnet den 7e augusti och den 8e ringde hon och berättade att det var sålt. Medan vi pratafe,drog ett våldsamt åskväder fram över Helsingborg och inspirerade mig till mitt omdöme. Edyta är snabb som blixten och liksom den fylld av energi men samtidigt noggrann och proffsig och alltid lika vänlig och lyhörd. Därför kan jag rekommendera Edyta Hammar å det varmaste."
säljare på Torsebo 7

08 sep 2019

"Vi trodde det skulle bli svårt att sälja vårat hus med den tidsplanen vi hade. Vi hade helt fel. Inom tre veckor var huset sålt och kontraktet påskrivet.
Bilderna och filmen blev långt över förväntat vilket drog många intressenter till sig.
Tack Edyta för att du gjorde det möjligt."
säljare på Verkmästaregatan 7

02 sep 2019

"As a French Man just arrived in sweden, I didnt know all the rules about buying a house.
Edyta was there for me, answering all my questions, tep by step to be sure that I understood everything. Moreover in english.
I am very happy about this collaboration and I warmly recommend Edyta!"
säljare på Norrhult 820

04 aug 2019

"Edyta var proffsig som säljare. Hon var lyhörd och driven. Edyta var trevlig och hade ett mycket bra bemötande mot oss som säljare. Vi skulle varmt rekommendera att ni kontaktar henne om ni vill sälja eller köpa bostad."
säljare på Södra Långgatan 26

26 jul 2019

"Helnöjd med allt. Tusen tack!"
säljare på Gröndalsgatan 10

22 jul 2019

"Edyta Hammar är en helt fantastisk mäklare som vi ger toppbetyg.
Det märks tydligt att hon älskar sitt yrkesval och brinner för att säljare och köpare ska vara nöjda.
Det är många känslor när man bestämt sig för att sälja huset man byggt och levt i så många år, Edyta gjorde så att allt kändes lättare och skötte det hela suveränt.
Effektiv, professionell, engagerad, ger många goda råd, snabb och smidig försäljning.
Kan inte annat än tacka för allt och är mer än 100% nöjda.
Går ni i säljtankar, tveka inte att kontakta Edyta. Toppbetyg från mycket nöjda säljare. "
säljare på Vimpelgränd 1

26 jun 2019

"När vi bestämt att sälja blev det helt naturligt att vi valde Edyta Hammar som mäklare. Våra grannar har ett år tidigare låtit Edyta sköta deras försäljning och var mycket nöjda. Så på deras rekommendationer kontaktade vi henne. Vår försäljning har från första besöket av Edyta tills vi sitter med underskrivet köpekontrakt med vår köpare gått mycket snabbt. Den värdering som hon gjorde matchade marknaden vilket kändes tryggt att konstatera. De ytterligare tjänster som föreslogs ger både trygghet, som besiktning, proffsig fotografering och känsla av proffessionalitet som absolut god kundkontakt. I vår trakt är det Edyta som äger."
säljare på Hedenbergsgatan 12

26 jun 2019

"Ett jättefint bemötande hela vägen! "
säljare på Backstigen 13

23 maj 2019

"Vi är så glada över valet av mäklare! Edyta är proffsig, effektiv och trevlig. Att sälja sitt boende är förenat med många olika känslor och med Edyta fick vi en smidig process som vi är nöjda med. Inte bara sålde hon vår bostadsrätt till över utgångspris, hon gjorde det med varmt engagemang och intresse vilket vi som säljare värdesätter."
säljare på Sagovägen 3M

20 maj 2019

"Vi är mycket nöjda med Edyta som mäklare, hon är professionell och kunnig i det hon gör och gav oss många goda råd inför försäljningen av vårt hus. Vi är också mycket imponerade över den snabba återkoppling vi fått under hela försäljningsprocessen! "
säljare på Torebo 140

24 apr 2019

"Edyta H var mycket kunnig och gav många goda råd och tips som även fanns på pränt i mappen om att sälja huset som hon överlämnade i samband med att bestämde oss för att anlita henne vilket vi inte på något vis ångrar. Mappen fungerade som en handbok att gå tillbaka till vid flera tillfällen i förberedelserna inför försäljningen. Det var ju svårt att komma ihåg allt som sades vid genomgången av hur det går till. Och det var inte svårt att komma i kontakt med någon på mäklarkontoret när så önskades, Vi är mycket nöjda."
säljare på Tallgatan 14

20 feb 2019

"Allt var mer än perfekt. Otroligt nöjd och man kände att hon var som en vän och inte mäklare. Rekommederar starkt! "
säljare på Trollstigen 3

29 jan 2019

"Edyta Hammar var mycket professionell, kunnig och trevlig. Vi fick bra inspiration och goda råd till stylingen och och husvisningen. "
säljare på Villekullagränd 1

17 dec 2018

"Budgivningen kom igång så snabbt efter sista visningen. Hann alla de som anmält intresse för budgivningen få besked att budandet var igång ?"
säljare på Kongskulla 113

14 dec 2018

"Proffsig och lyhörd. Bra koll på marknaden. Tillgänglig och serviceinriktad. Stort kundfokus. Mycket kunnig och påläst. Kan varmt rekommendera Edyta Hammar!"
säljare på Klippstigen 11

22 nov 2018

"Vill rikta ett stort tack till Edyta. Är tacksam, nöjd och glad med alla hennes insatser från start till mål. En riktigt professionell mäklar både vad det gäller bemötande, kunnighet och effektivitet. "
säljare på Fredsgatan 9

05 okt 2018

"Fint o proffsigt bemötande, helnöjda, snabb affär. Rekommenderar Edyta å det varmaste. Lillrmor o Jan kennmark
"
säljare på Bangatan 9

03 okt 2018

"Saklig och trygg i sin profession. Effektiv.
Lugn i sitt framförande. Lätt att prata med. Rekommenderar varmt Edyta som mäklare inför din/er husförsäljning."
säljare på Glimmerstigen 3

03 sep 2018

"Så positiv o trevlig. Väl insatt i försäljningen , informerade oss hela tiden under budgivningen , helt suverän.
Kan varmt rekommendera Edyta."
säljare på Ljunggatan 3

18 aug 2018

"Edyta Hammar var väldigt proffsig och effektive hon kunde alltid nås för att svara på frågor vi hade. "
säljare på Storgatan 39

17 aug 2018

"Jag kan ärligt säga att jag aldrig har varit mera nöjd över att få lämna ett toppbetyg på en tjänst eller vara.
En process som jag trodde kunde bli tidsödande och långdragen var över på nolltid och jag är fullständigt nöjd med alla aspekter av affären: priset, jättetrevliga och likaledes nöjda kunder samt ett mycket smidigt förlopp.
Jag är fortfarande positivt chockad över hur proffsigt och snabbt Edyta kunde lösa allt till det bästa för alla inblandade. :)
Mina varmaste rekommendationer för denna mäklare, jag kunde verkligen inte ha varit mera nöjd med hennes insats!"
säljare på Triabo 4

16 jul 2018

"Vi hör stött på ganska många mäklare genom åren. Edyta Hammar är en skicklig mäklare kan sitt jobb. Vårat hus trodde vi var ganska svårsålt men inte för Edyta på Svensk fast.Tack för det bra jobbat. Från Kenneth å Britta."
säljare på Västerarp 9

05 jul 2018

"Vi är jätte-nöjda med försäljningen, ock med Edyta som mäklare och person. Hon gick in med 100 % och därför blev affären toppen. Tack Edyta. "
säljare på Enhult 1

30 maj 2018

"Edyta jobbade med stor drivkraft och engagemang. Hon visade ett självförtroende och att hon trodde det var möjligt att sälja på den nivå vi enades om. Det var lätt att samarbeta och resonera och snabbt komma fram till vilka åtgärder som skulle göras."
säljare på Regementsgatan 20B

28 maj 2018

"Riktigt bra kundbemötande snabb och smidig affär.
Ställde upp även på helger. Mycket trevlig!"
säljare på Västra Storgatan 58

24 maj 2018

"Effektiv, målinriktad och professionell som resulterade i en snabb försäljning. "
säljare på Spånggatan 9

13 maj 2018

"Har bara positivt att säga. Allt flyter på utan problem. Har vänner som har anlitat Edyta och de är mycket nöjda."
säljare på Ljungvägen 5

29 mar 2018

"Kanon bra insats"
säljare på Myröstigen 6

09 jan 2018

"Jag ska rekommendera henne om jag hamnar i den situationen"
säljare på Fabriksgatan 4

10 dec 2017

"Es war toll, mit Edyta und ihrem Team zusammen zu arbeiten. Sehr kompetent, schnell und zuverlässig! Jederzeit wieder!
Det var kul att jobba med Edyta och hennes lag. Mycket kompetent, snabb och pålitlig! När som helst igen"
säljare på Marholma 2

29 nov 2017

"Mycket professionell och gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vårt hus. Första budet kom samma kväll som första visningen och försäljningen blev klar, via budgivning, dagen efter andra visningen."
säljare på Gärdesgatan 13

29 okt 2017

"Edyta tog sig tid att lyssna och engagera sig, hon utstrålade god vetskap och var proffisionell. Vi skulle varmt rekommendera Edyta vidare för en bra husförsäljning. "
säljare på Jägaregatan 12

24 aug 2017

"Bra och trevlig på alla vis"
säljare på Albert Engströms väg 45

21 jul 2017

"Edyta var mycket engagerad och trevlig,lätt att prata med och svarade bra på frågor vi hade,kändes mycket bra!Gav oss goda råd också!!Hade hela tiden kontakt med oss och informerade om nya bud etc.Mycket bra!!Rekommenderar henne gärna!"
säljare på Bruksgatan 1

27 apr 2017

"Kompetent, driven och trevlig, kan verkligen rekommendera denna mäklare till andra! "
säljare på Upplandavägen 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
34
Fritidshus
3
Lägenhet
3
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
41
Försäljningsvärde
41 900 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.7 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.7 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.7 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
85 av 96 säljare
Edyta satte rätt förväntningar på slutpriset
73 av 96 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
93 av 96 säljare
Edyta var tydlig och höll mig uppdaterad
93 av 96 säljare

Edyta på kartan.

733 tidigare annonser
16 bostäder till salu
95 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Annonser

6 125 000 kr
11 rum, 311 m²
19 694 kr/m²
Villa, Vimmerby
1 395 000 kr
6 rum, 94 m²
14 840 kr/m²
Villa, Hultsfred
395 000 kr
6 rum, 105 m²
3 761 kr/m²
Villa, Hultsfred
1 100 000 kr
5 rum, 163 m²
6 748 kr/m²
Villa, Hultsfred
1 695 000 kr
6 rum, 107 m²
15 841 kr/m²
Villa, Vimmerby

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Virserum
5 rum, 86 m²
Utropspris: 950 000 kr
Slutpris saknas
Villa Mariannelund
4 rum, 109 m²
Utropspris: 400 000 kr
Slutpris saknas
Villa Mariannelund
5 rum, 175 m²
Utropspris: 495 000 kr
Slutpris saknas
Villa Vimmerby
4 rum, 80 m²
Utropspris: 795 000 kr
Slutpris saknas
Villa Hultsfred
7 rum, 108 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.