David Söderholm

Profilbild för David Söderholm
Säljarfavorit
David Söderholm
4.8 / 5
(97 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
28 st
111 460 000 kr

Bakgrund

David Söderholm jobbar på Lundin Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2018-04-12. David har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2020. David har haft 45 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 149 819 000 kr.

Presentation

DAVID SÖDERHOLM
Det spelar ingen roll om du gör en bostadsaffär, eller hundratals i ditt liv – jag vill att du som säljare eller köpare, ska minnas vårt samarbete som den trygga affären där förväntningar överträffades.
En mångårig erfarenhet av försäljning, en kandidatexamen i Fastighetsvetenskap, och en sällan skådad drivkraft ger oss de bästa förutsättningarna att tillsammans nå målet – högsta möjliga slutpris.
Jag är verksam i Göteborgs innerstad där Lundin Fastighetsbyrå är det självklara valet för mig då vi delar målsättning - att alltid sätta kunden i första rummet. Detta görs med en genuinitet och ett långsiktigt affärstänk som bara kan återfinnas i ett familjeföretag.

Varmt välkommen att kontakta mig om du går i tankar om att sälja eller köpa bostad, eller bara önskar en trevlig mäklarkontakt för framtiden!

Partner och fastighetsmäklare på Lundin Fastighetsbyrå

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om David.

21 nov 2020

"Har hunnit sälja ett par lägenheter genom åren och har använt olika mäklare. David är verkligen topp ett i alla kategorier. Är glad att jag "hittat" honom och ger mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16A

30 sep 2020

"Fantastiskt nöjd med David på alla sätt och hos! Engagerad, proffsig och en grym fingertoppskänsla för marknaden samt en riktigt god kundrelation med snabba svar och tydlighet. Pricken över i:et att försäljningens pris blev över förväntan. Kan varmt rekommendera David till försäljningen av er bostad!"
säljare på Mölndalsvägen 87B

30 sep 2020

"Trevlig och god kommunikation men lite småfel här och där. Skönt att lgh blev såld, trots lägre pris än förväntat, än utgångspris och än omkringliggande kr/m2. "
säljare på Helmutsrogatan 3B

30 sep 2020

"Rekommenderar David varmt. Trygghet från start till mål. "
säljare på Arkivgatan 6

29 sep 2020

"Helnöjd med valet av mäklare, David levererar på alla punkter! "
säljare på Mölndalsvägen 87B

29 sep 2020

"Supernöjd med David. Duktig och driven."
säljare på Engdahlsgatan 4C

29 sep 2020

"Kommer bli svårt för framtida mäklare att slå Davids prestation. 10/10 - muy bien! "
säljare på Sylvestergatan 8

29 sep 2020

"Vass mäklare som får min varma rekommendation"
säljare på Gibraltargatan 62

29 sep 2020

"Vi är mycket nöjda med den höga servicegrad och den professionella rådgivning vi fått av David i förberedelserna. Han visade även hög kompetens rakt igenom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Mölndalsvägen 43

09 sep 2020

"David är en proffsig men också en genuin och trevlig mäklare som arbetar med stort engagemang från början till slut för att det inte bara ska bli en lyckad försäljning utan också för att vi som säljare ska bli nöjda med hela processen. Som säljare uppskattade vi också att David arbetade transparent och tillät oss att vara engagerade och konstant uppdaterade i processen. Vi är mer än nöjda och skulle rekommendera alla som vill ha en engagerad, kunnig och genuin mäklare att kontakta David. "
säljare på Andra Långgatan 11

21 aug 2020

"Mycket nöjd med mäklaren. Fick sålt lägenheten på förhand för ett bra pris, mycket tack vare mäklarens kundnät. "
säljare på Örnehufvudsgatan 3

26 jul 2020

"David är en sympatisk, kommunikativ och driven mäklare. Han höll mig konstant uppdaterade med status på försäljningen och planering. När han hörde av sig var det alltid med ny solid information. Upplevde att han gjorde sitt bästa för att få lägenheten såld och var realitisk under resans gång. Anlitar han gärna igen. "
säljare på Mölndalsvägen 89B

23 jun 2020

"Stod i valet mellan flera mäklare även de som erbjöd lägre arvode och med större köparbas. Men jag valde David då han var seriös, ställde rätt frågor och gav mig inte skänslan av den stereotypa sliskiga mäklaren. "
säljare på Mölndalsvägen 67

18 jun 2020

"Otroligt hjälpsam, tydlig och lättillgänglig. Bra kännedom om område och objekt med en träffsäker värdering. Snabb affär utan några som helst problem längs vägen. David har mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Cosselsgatan 1A

18 jun 2020

"Efter vårt första möte med David kändes ett samarbete självklart då han visade ett vänligt och professionellt intryck. Vi förväntade oss god service, målmedvetenhet och en bra relation med en mäklare. Allt detta kände vi att David levererade med god kommunikation, uppdatering av marknaden och ett slutresultat som vi kände oss väldigt nöjda med. "
säljare på Spaldingsgatan 1

17 jun 2020

"Mycket nöjd. David var kompetent, kunnig och alltid tillgänglig vid frågor och funderingar som kunde dyka upp under processen. Han höll en ständigt uppdaterad och - vilket är nog så viktigt - tydlig med förväntningar i förhållande till en (för närvarande) svängig marknad. Han var därtill - även det nog så viktigt - inte heller ”pushig” med att få objektivet sålt om jag inte heller var helt nöjd. Samtidigt drev han aktivt på processen så att jag till slut blev helt nöjd."
säljare på Cederbourgsgatan 9

14 jun 2020

"Professionell med kommunikativ tydlighet,
Stora och betryggande kunskaper om lokalt område. Hjärtlig och förtroendeskapande på ett naturligt sätt. Jättebra- rekommenderas"
säljare på Palmstedtsgatan 3A

06 jun 2020

"David är en proffsig, driven och extremt flexibel mäklare. Han hittar snabba och kreativa lösningar när det behövs. Ingenting är omöjligt för honom. Han är tydlig och framförallt pålitlig. Jag kan varmt rekommmendera David.
"
säljare på Gibraltargatan 62

25 maj 2020

"Kan rekommendera David!
Han är tillgänglig, ärlig och hör av sig för minsta lilla. Och trots tuffa corona-tider kom han på nya idéer för att försäljningen skulle gå så smidigt och bra som möjligt. "
säljare på Vädursgatan 3

20 maj 2020

"Uppriktig, Engagerad och Tillgänglig
Det är något David verkligen utstrålar. Att arbeta 40 timmar i veckan är något David inte har hört talas om, han är tillgänglig så fort man behöver och när man pratar med honom upplevs han som otroligt driven och ärlig.
När försäljning började närma sig var kommunikationen tät och man kände sig uppdaterad och enad. I de förberedande delarna var kommunikationen givande, men mer sparsam då hans fokus antagligen låg på andra bostäder. Gällande annonsen så dök det upp mindre grammatiska fel samt stavfel, men korrigerades snabbt när det påpekades.
David upplevs väldigt mån om både säljare och köpare."
säljare på Gibraltargatan 21C

17 maj 2020

"Vi kan verkligen rekommendera David! Han är otroligt driven och engagerad samtidigt som han också är lugn och stöttande. Han höll oss väl informerade genom hela försäljningsprocessen som gick väldigt smidigt och vi fick sålt lägenheten på förhand."
säljare på Volrat Thamsgatan 7A

15 maj 2020

"David gav en realistisk prisbild i Corona-tider.
Han lyckades även hitta en ny köpare då jag initialt drabbats av en oseriös. Mycket bra.
Kan varmt rekommendera David!"
säljare på Lasarettsgatan 6

15 maj 2020

"Försäljningen av lägenheten gick snabbt och slutpriset blev mycket bra."
säljare på Fridkullagatan 18C

21 apr 2020

"David gjorde en fantastisk insats! Lyhörd och snabbt agerande."
säljare på Spaldingsgatan 1

19 feb 2020

"David var verkligen superduktig och höll mig informerad under hela tiden! Kan verkligen rekommendera honom till flera! Är mycket nöjd! "
säljare på Stafettgatan 4C

07 feb 2020

"Anledningen till att jag valde David Söderholm var att han var enkel och tydlig i sitt arbete. Han la upp en struktur med försäljningen som gick helt enligt planen. Lägenheten såldes på förhand till ett kanonpris som han förutspådde. Jag slapp krånglet med visning som gjorde att min situation underlättades. Personligen tycker jag dock att mäklararvodet är något högt med tanke på insatsen om lägenheten säljs på förhand. Detta är inget som skiljer sig mellan mäklare vad jag vet.
Jag kan därför starkt rekommendera David Söderholm som mäklare av en lägenhetsförsäljning på Johanneberg, Göteborg."
säljare på Spaldingsgatan 3

24 jan 2020

"Jag är nöjd med Davids insats, han fick sålt till det priset jag önskat på förhandsvisning. Jag har även anlitat honom innan och då tog han över objektet efter en annan mäklare som inte fick sålt. Och gjorde ett mycket bra jobb. Så det var självklart att anlita honom igen och kommer göra så även vid nästa försäljning. "
säljare på Svarvstensvägen 18

14 jan 2020

"Har anlitat flertalmäklare vid försäljning fastigheter. Denna mäklare kan vi varmast rekommendera.
Mycket professionell och hjälpsam i allt samt bistod till en mycket bra och snabb affär."
säljare på Spaldingsgatan 1

20 dec 2019

"David är en personlig och väldigt empatiskt trevlig person.
Han ger en mix av professionalism och tydligt engagemang.
Hn är även tillitsfull och tålmodig - precis som vi ;)"
säljare på Vidblicksgatan 1

13 dec 2019

"Fantastiskt bra från början till slut!
Många bra och professionella råd där alla prickade 100%. Inte ett hinder på vägen och kontrakt påskrivet på mindre än 6 dagar!
Kommer att rekommendera David till hela mitt nätverk! Tack så mycket David!"
säljare på Mölndalsvägen 35

24 nov 2019

"Jag kan varmt rekommendera David. Med sin kunskap och omtanke har han hjälpt mig fram till en smidig och lyckad försäljning. Ett mycket gott samarbete."
säljare på Ostgatan 20

22 nov 2019

"David är ett sant proffs och överträffade alla förväntningar (som var höga från början) från start till slut. Vi kan inte rekommendera David nog!
Han har alltid varit tillgänglig och alltid satt våra intressen först. Han har kommit med kontinuerliga uppdateringar, fått oss att känna oss trygga och alltid haft bra input när vi pratat strategi. Vi upplevde han som prestigelös och som genuint intresserad av att göra det extra som krävdes för hjälpa oss även om det inte var någon uppenbar vinning i det för honom personligen och även om det inte något som vi förväntade oss.
Även när vi letade bostad (dvs innan han kunde börja sälja vår lägenhet) erbjöd han sig att hjälpa oss med att värdera olika objekt, genom att dela med sig av sin erfarenhet av de områden vi tittade på och han var en klippa under i budgivningen på vårt nya boende, liksom under budgivningen när vi sålde. Således fick han både köp och försäljning att kännas bra.
Vi har varit i kontakt med väldigt många mäklare genom åren. Både som säljare och som köpare/spekulanter. David lämnar ett bättre intryck än någon av de andra. Han är trevlig, påläst och äkta.
Vi kommer sakna kontakten med David och hoppas få anlita honom om vi behöver mäklare i framtiden. Självklart kommer vi rekommendera honom till alla vi känner.
"
säljare på Björkuddsgatan 5

01 nov 2019

"David var väldigt professionell från dag ett och gjorde ett väldigt bra jobb. Trovärdig och en generellt bra person att ha att göra med. Bara gott att säga om honom och kan starkt rekommendera honom. "
säljare på Eklandagatan 54C

10 okt 2019

"David har från dag ett sett till att leverera utefter våra behov. Han har varit engagerad, meddelsam och noggrann.
Davids stora engagemang har gjort oss väldigt trygga under hela processen.
Vi är supernöjda med samarbetet och Davids insats. "
säljare på Ostgatan 14

28 sep 2019

"Jag upplevde David som genuint trevlig, välvillig och engagerad. Som någon som tidigare varit skeptisk till mäklare överlag var detta samarbete en oerhört positiv överraskning. Är väldigt nöjd med priset och Davids arbete och rekommenderar honom starkt!"
säljare på Ostgatan 16

18 sep 2019

"Otroligt smidig försäljning då lägenheten såldes på förhand och aldrig hade någon ordinarie visning. "
säljare på Vidblicksgatan 3

12 sep 2019

"Att hitta rätt mäklare är viktigt. David har varit fantastiskt tillmötesgående och lyhörd för mina behov vilket jag uppskattade mycket. Han erbjuder en hög professionalitet och kompetens ihop med ett personligt engagemang på ett sätt få mäklare gör. En trygg mäklare att anförtro ett stort beslut till."
säljare på Eklandagatan 52D

01 sep 2019

"Super bra! Dock lite information som hade varor värdefull för mig. Fick jag till mig efter kontraktet va skrivet. Nu gick det bra i allafall. Och han hade gjort en grundligare kontroll än vad han gav mig uppfattningen om. Men att tänka på fram över är att informera extra kring köparen.
Jag är super nöjd och skulle rekommendera David som mäklare. Kanon bra jobb utfört! "
säljare på Ostgatan 16

20 aug 2019

"David kontaktade mig innan sommaren och vi la upp en plan för försäljningen. Då jag själv sedan köpte en ny lägenhet så tog det kort tid att både fotografera och få upp annonsen på Hemnet. Gav bra feedback gällande styling vilket var hjälpsamt då vi ej ville anlita stylingfirma. Helhetsmässigt jättenöjd och David var smidig att arbeta med. "
säljare på Vidblicksgatan 1

07 aug 2019

"David förenade en beundransvärd proffessionalitet och en stor portion engagemang samt målmedvetenhet genom hela säljprocessen från början till slut. Ständigt mottaglig och tillmötesgående. Samtidigt otroligt trevlig, sympatisk och hungrig för att nå höga resultat. Som om dessa kvalitéer inte var nog så har David även i allra högsta grad en djupt rotad förståelse för innebörden av ett personligt och förtroendeingivande kundbemötande. Tack David för ett fenomenalt jobb! Ett sant nöje att jobba med dig!
Alexander "
säljare på Vädursgatan 1

30 jul 2019

"Social, lyhörd och väldigt enkel att jobba med. David arbetar med en bra struktur och föreslår genomtänkta vägval.
Väldigt nöjd med hela processen, rekommenderas varmt."
säljare på Gyllenkrooksgatan 15

24 jul 2019

"Jag är väldigt glad över att jag valde David som mäklare. Otroligt trevlig och engagerad mäklare. Jag kan varmt rekommendera honom till alla er andra."
säljare på Vidblicksgatan 3

17 jun 2019

"Var min första lägenhetsförsäljning och kände verkligen att David lyssnade och tog in alla mina tankar och funderingar så att jag kände mig trygg genom hela processen. Och levde upp till det vi kom överens om. Var noga i hur han planerade inför försäljningen (med en tydlig säljplan) och efter så att processen blev till bästa möjliga!
För mig var det väldigt viktigt att känna att mäklaren som sålde min lägenhet var en person som var kunnig, driven men det viktigaste en person som man kände förtroende till. Vilket jag kände för David och därför jag valde att gå med Lundin.
Han är en mäklare som både jag och min sambo kommer ha kvar till framtida försäljningar/köp av bostad!
Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Ostgatan 12

16 maj 2019

"Väldigt nöjd med David! Vi hade ett fint samarbete och jag kände att han hela tiden lyssnade in på mina funderingar och var positiv! Jag är väldigt nöjd med slutresultatet och rekommenderar David starkt till andra som går i säljtankar. "
säljare på Pontus Wiknersgatan 7

10 maj 2019

"David är super trevlig. Personlig, ärlig, dedikerad till att göra ett bra jobb, vill det bästa för alla och professionell. Håller kontakten med dig under hela processen och hjälper till med allt du vill ha hjälp med. Jag är väldigt glad över att jag valde David och Lundins fastighetsbyrå!"
säljare på Gröna Annas gata 17

23 apr 2019

"Grymt nöjd med David som mäklare!
Det märktes tydligt att han lade mycket tid och energi på försäljningen! Han höll mig hela tiden uppdaterad genom hela processen, var lättillgänglig och var tydlig med att jag kunde kontakta honom när som helst.
Jag kommer rekommendera David som mäklare till alla jag hör ska sälja sin bostad!
Heja David!!"
säljare på Brynolfsgatan 1C

29 mar 2019

"David upplevs som en genuin och dedikerad mäklare som verkligen lyssnar till kunden. Han var saklig och informativ under hela säljprocessen samt lämnar en efterton av att han gjorde det där lilla extra. Jag kan varmt rekommendera David Söderholm som mäklare. "
säljare på Solventilsgatan 1

21 nov 2018

"Trevlig och kunnig mäklare. Fick såld min Etta blixt snabbt. Rekommenderas "
säljare på Mölndalsvägen

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
149 819 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
92 av 97 säljare
David satte rätt förväntningar på slutpriset
82 av 97 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
92 av 97 säljare
David var tydlig och höll mig uppdaterad
94 av 97 säljare

David på kartan.

134 tidigare annonser
1 bostäder till salu
96 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

3 490 000 kr
2 rum, 55 m²
63 454 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
1 903 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

7 000 000 kr
Lägenhet Centrum
4 rum, 125 m²
Utropspris: 7 000 000 kr
5 175 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 185 000 kr
4 rum, 96 m²
Utropspris: 4 990 000 kr
3 000 000 kr
Lägenhet Johanneberg
2 rum, 45 m²
Utropspris: 3 000 000 kr
2 970 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 180 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 790 000 kr
2 900 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 150 000 kr
2 rum, 49,3 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.