David Söderholm

Profilbild för David Söderholm
Säljarfavorit
David Söderholm
4.8 / 5
(124 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
47 st
35 st
148 545 000 kr

Bakgrund

David Söderholm jobbar på Lundin Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2018-04-12. David har fått in 35 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2020. David har enligt vår statistik haft 49 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 171 799 000 kr.

Presentation

DAVID SÖDERHOLM

*ÅRETS MÄKLARE - 2020*

*ÅRETS NYKOMLING - 2019*

Det spelar ingen roll om du gör en bostadsaffär, eller hundratals i ditt liv – jag vill att du som säljare eller köpare, ska minnas vårt samarbete som den trygga affären där förväntningar överträffades.
En mångårig erfarenhet av försäljning, en kandidatexamen i Fastighetsvetenskap, och en sällan skådad drivkraft ger oss de bästa förutsättningarna att tillsammans nå målet – högsta möjliga slutpris.
Jag är verksam i Göteborgs innerstad där Lundin Fastighetsbyrå är det självklara valet för mig då vi delar målsättning - att alltid sätta kunden i första rummet. Detta görs med en genuinitet och ett långsiktigt affärstänk som bara kan återfinnas i ett familjeföretag.

Varmt välkommen att kontakta mig om du går i tankar om att sälja eller köpa bostad, eller bara önskar en trevlig mäklarkontakt för framtiden!

Partner och fastighetsmäklare på Lundin Fastighetsbyrå

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om David.

04 mar 2021

"Grymt nöjd med David som mäklare. Satte ribban högt och levererade över förväntan! Kan starkt rekommendera David då han var proffsig och väldigt trevlig och likaså tillgänglig! "
säljare på Eklandagatan 41B

03 mar 2021

"David har gjort ett fantastiskt arbete med försäljningen av vår bostadsrätt. Han har varit engagerad och tillgänglig dygnets alla timmar. Slutpriset blev i nivå med våra förväntningar men framförallt så hittade David en köpare snabbt och smidigt vilket vi värderar väldigt högt. Stort tack David! "
säljare på Eklandagatan 41B

21 feb 2021

"Jag kan varmt rekommendera David!
Från start till mål var han lyhörd, lätt att få tag i, proffsig och jobbade hårt för att få sålt bostaden till ett så bra pris som möjligt."
säljare på Gibraltargatan 56

02 feb 2021

"Snabb och noggrann "
säljare på Frida Hjertbergs gata 6

02 feb 2021

"Bästa som hänt sedan skivat bröd! "
säljare på Eklandagatan 41C

27 jan 2021

"Jag är supernöjd med Davids insats. Han är otroligt lyhörd och engagerad mäklare som tar ägandeskap över försäljningen, och var behjälplig i alla steg. Snabb på att svara på frågor och höll mig uppdaterad under hela processen. Han är en säljare ut i fingerspetsarna och sköter det professionellt. Jag kan varmt rekommendera David för din bostadsaffär!"
säljare på Mölndalsvägen 63

26 jan 2021

"Otroligt bra från början till slut!
Över förväntan i alla sammanhang!
Kommer absolut använda David i framtiden igen!"
säljare på Kallebäcksvägen 11A

24 jan 2021

"Vi är extremt nöjda med valet av mäklare och kan varmt rekommendera David.
Från början till slut har det känts väldigt bra. David är lyhörd, engagerad och väldigt proffsig. "
säljare på Örnehufvudsgatan 1

17 jan 2021

"Vi tyckte starkt om David och fastnade för hans genuina omtanke och proffsiga säljsida. Han tog sig an uppgiften och höll kontakten väl och var pålitlig genom hela processen.
Vi kan starkt rekommendera att anlita David som mäklare!"
säljare på Cosselsgatan 1C

16 jan 2021

"Kan varmt rekommendera David som mäklare. En mer förtroendeingivande och effektivare mäklare får man leta efter!"
säljare på Gibraltargatan 21D

16 jan 2021

"Kom inte upp i värderingsmålet"
säljare på Bomgatan 3

02 dec 2020

"David är otroligt vass och kan sälj! Kommer att anlita honom igen :)"
säljare på Frida Hjertbergs gata 14

01 dec 2020

"Den absolut bästa mäklaren vi varit i kontakt med, på alla sätt och vis. "
säljare på Gibraltargatan 58

26 nov 2020

"David är en professionell och jordnära mäklare och person. Redan från första mötet så kändes valet av mäklare helt rätt och det har under resans gång bara blivit bättre. Våra redan höga förväntningar har överträffats både när det gäller slutpris och smidig process. "
säljare på Eklandagatan 54D

21 nov 2020

"Har hunnit sälja ett par lägenheter genom åren och har använt olika mäklare. David är verkligen topp ett i alla kategorier. Är glad att jag "hittat" honom och ger mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16A

30 sep 2020

"Fantastiskt nöjd med David på alla sätt och hos! Engagerad, proffsig och en grym fingertoppskänsla för marknaden samt en riktigt god kundrelation med snabba svar och tydlighet. Pricken över i:et att försäljningens pris blev över förväntan. Kan varmt rekommendera David till försäljningen av er bostad!"
säljare på Mölndalsvägen 87B

30 sep 2020

"Trevlig och god kommunikation men lite småfel här och där. Skönt att lgh blev såld, trots lägre pris än förväntat, än utgångspris och än omkringliggande kr/m2. "
säljare på Helmutsrogatan 3B

30 sep 2020

"Rekommenderar David varmt. Trygghet från start till mål. "
säljare på Arkivgatan 6

29 sep 2020

"Helnöjd med valet av mäklare, David levererar på alla punkter! "
säljare på Mölndalsvägen 87B

29 sep 2020

"Supernöjd med David. Duktig och driven."
säljare på Engdahlsgatan 4C

29 sep 2020

"Kommer bli svårt för framtida mäklare att slå Davids prestation. 10/10 - muy bien! "
säljare på Sylvestergatan 8

29 sep 2020

"Vass mäklare som får min varma rekommendation"
säljare på Gibraltargatan 62

29 sep 2020

"Vi är mycket nöjda med den höga servicegrad och den professionella rådgivning vi fått av David i förberedelserna. Han visade även hög kompetens rakt igenom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Mölndalsvägen 43

09 sep 2020

"David är en proffsig men också en genuin och trevlig mäklare som arbetar med stort engagemang från början till slut för att det inte bara ska bli en lyckad försäljning utan också för att vi som säljare ska bli nöjda med hela processen. Som säljare uppskattade vi också att David arbetade transparent och tillät oss att vara engagerade och konstant uppdaterade i processen. Vi är mer än nöjda och skulle rekommendera alla som vill ha en engagerad, kunnig och genuin mäklare att kontakta David. "
säljare på Andra Långgatan 11

21 aug 2020

"Mycket nöjd med mäklaren. Fick sålt lägenheten på förhand för ett bra pris, mycket tack vare mäklarens kundnät. "
säljare på Örnehufvudsgatan 3

26 jul 2020

"David är en sympatisk, kommunikativ och driven mäklare. Han höll mig konstant uppdaterade med status på försäljningen och planering. När han hörde av sig var det alltid med ny solid information. Upplevde att han gjorde sitt bästa för att få lägenheten såld och var realitisk under resans gång. Anlitar han gärna igen. "
säljare på Mölndalsvägen 89B

23 jun 2020

"Stod i valet mellan flera mäklare även de som erbjöd lägre arvode och med större köparbas. Men jag valde David då han var seriös, ställde rätt frågor och gav mig inte skänslan av den stereotypa sliskiga mäklaren. "
säljare på Mölndalsvägen 67

18 jun 2020

"Otroligt hjälpsam, tydlig och lättillgänglig. Bra kännedom om område och objekt med en träffsäker värdering. Snabb affär utan några som helst problem längs vägen. David har mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Cosselsgatan 1A

18 jun 2020

"Efter vårt första möte med David kändes ett samarbete självklart då han visade ett vänligt och professionellt intryck. Vi förväntade oss god service, målmedvetenhet och en bra relation med en mäklare. Allt detta kände vi att David levererade med god kommunikation, uppdatering av marknaden och ett slutresultat som vi kände oss väldigt nöjda med. "
säljare på Spaldingsgatan 1

17 jun 2020

"Mycket nöjd. David var kompetent, kunnig och alltid tillgänglig vid frågor och funderingar som kunde dyka upp under processen. Han höll en ständigt uppdaterad och - vilket är nog så viktigt - tydlig med förväntningar i förhållande till en (för närvarande) svängig marknad. Han var därtill - även det nog så viktigt - inte heller ”pushig” med att få objektivet sålt om jag inte heller var helt nöjd. Samtidigt drev han aktivt på processen så att jag till slut blev helt nöjd."
säljare på Cederbourgsgatan 9

14 jun 2020

"Professionell med kommunikativ tydlighet,
Stora och betryggande kunskaper om lokalt område. Hjärtlig och förtroendeskapande på ett naturligt sätt. Jättebra- rekommenderas"
säljare på Palmstedtsgatan 3A

06 jun 2020

"David är en proffsig, driven och extremt flexibel mäklare. Han hittar snabba och kreativa lösningar när det behövs. Ingenting är omöjligt för honom. Han är tydlig och framförallt pålitlig. Jag kan varmt rekommmendera David.
"
säljare på Gibraltargatan 62

25 maj 2020

"Kan rekommendera David!
Han är tillgänglig, ärlig och hör av sig för minsta lilla. Och trots tuffa corona-tider kom han på nya idéer för att försäljningen skulle gå så smidigt och bra som möjligt. "
säljare på Vädursgatan 3

20 maj 2020

"Uppriktig, Engagerad och Tillgänglig
Det är något David verkligen utstrålar. Att arbeta 40 timmar i veckan är något David inte har hört talas om, han är tillgänglig så fort man behöver och när man pratar med honom upplevs han som otroligt driven och ärlig.
När försäljning började närma sig var kommunikationen tät och man kände sig uppdaterad och enad. I de förberedande delarna var kommunikationen givande, men mer sparsam då hans fokus antagligen låg på andra bostäder. Gällande annonsen så dök det upp mindre grammatiska fel samt stavfel, men korrigerades snabbt när det påpekades.
David upplevs väldigt mån om både säljare och köpare."
säljare på Gibraltargatan 21C

17 maj 2020

"Vi kan verkligen rekommendera David! Han är otroligt driven och engagerad samtidigt som han också är lugn och stöttande. Han höll oss väl informerade genom hela försäljningsprocessen som gick väldigt smidigt och vi fick sålt lägenheten på förhand."
säljare på Volrat Thamsgatan 7A

15 maj 2020

"David gav en realistisk prisbild i Corona-tider.
Han lyckades även hitta en ny köpare då jag initialt drabbats av en oseriös. Mycket bra.
Kan varmt rekommendera David!"
säljare på Lasarettsgatan 6

15 maj 2020

"Försäljningen av lägenheten gick snabbt och slutpriset blev mycket bra."
säljare på Fridkullagatan 18C

21 apr 2020

"David gjorde en fantastisk insats! Lyhörd och snabbt agerande."
säljare på Spaldingsgatan 1

19 feb 2020

"David var verkligen superduktig och höll mig informerad under hela tiden! Kan verkligen rekommendera honom till flera! Är mycket nöjd! "
säljare på Stafettgatan 4C

07 feb 2020

"Anledningen till att jag valde David Söderholm var att han var enkel och tydlig i sitt arbete. Han la upp en struktur med försäljningen som gick helt enligt planen. Lägenheten såldes på förhand till ett kanonpris som han förutspådde. Jag slapp krånglet med visning som gjorde att min situation underlättades. Personligen tycker jag dock att mäklararvodet är något högt med tanke på insatsen om lägenheten säljs på förhand. Detta är inget som skiljer sig mellan mäklare vad jag vet.
Jag kan därför starkt rekommendera David Söderholm som mäklare av en lägenhetsförsäljning på Johanneberg, Göteborg."
säljare på Spaldingsgatan 3

24 jan 2020

"Jag är nöjd med Davids insats, han fick sålt till det priset jag önskat på förhandsvisning. Jag har även anlitat honom innan och då tog han över objektet efter en annan mäklare som inte fick sålt. Och gjorde ett mycket bra jobb. Så det var självklart att anlita honom igen och kommer göra så även vid nästa försäljning. "
säljare på Svarvstensvägen 18

14 jan 2020

"Har anlitat flertalmäklare vid försäljning fastigheter. Denna mäklare kan vi varmast rekommendera.
Mycket professionell och hjälpsam i allt samt bistod till en mycket bra och snabb affär."
säljare på Spaldingsgatan 1

20 dec 2019

"David är en personlig och väldigt empatiskt trevlig person.
Han ger en mix av professionalism och tydligt engagemang.
Hn är även tillitsfull och tålmodig - precis som vi ;)"
säljare på Vidblicksgatan 1

13 dec 2019

"Fantastiskt bra från början till slut!
Många bra och professionella råd där alla prickade 100%. Inte ett hinder på vägen och kontrakt påskrivet på mindre än 6 dagar!
Kommer att rekommendera David till hela mitt nätverk! Tack så mycket David!"
säljare på Mölndalsvägen 35

24 nov 2019

"Jag kan varmt rekommendera David. Med sin kunskap och omtanke har han hjälpt mig fram till en smidig och lyckad försäljning. Ett mycket gott samarbete."
säljare på Ostgatan 20

22 nov 2019

"David är ett sant proffs och överträffade alla förväntningar (som var höga från början) från start till slut. Vi kan inte rekommendera David nog!
Han har alltid varit tillgänglig och alltid satt våra intressen först. Han har kommit med kontinuerliga uppdateringar, fått oss att känna oss trygga och alltid haft bra input när vi pratat strategi. Vi upplevde han som prestigelös och som genuint intresserad av att göra det extra som krävdes för hjälpa oss även om det inte var någon uppenbar vinning i det för honom personligen och även om det inte något som vi förväntade oss.
Även när vi letade bostad (dvs innan han kunde börja sälja vår lägenhet) erbjöd han sig att hjälpa oss med att värdera olika objekt, genom att dela med sig av sin erfarenhet av de områden vi tittade på och han var en klippa under i budgivningen på vårt nya boende, liksom under budgivningen när vi sålde. Således fick han både köp och försäljning att kännas bra.
Vi har varit i kontakt med väldigt många mäklare genom åren. Både som säljare och som köpare/spekulanter. David lämnar ett bättre intryck än någon av de andra. Han är trevlig, påläst och äkta.
Vi kommer sakna kontakten med David och hoppas få anlita honom om vi behöver mäklare i framtiden. Självklart kommer vi rekommendera honom till alla vi känner.
"
säljare på Björkuddsgatan 5

01 nov 2019

"David var väldigt professionell från dag ett och gjorde ett väldigt bra jobb. Trovärdig och en generellt bra person att ha att göra med. Bara gott att säga om honom och kan starkt rekommendera honom. "
säljare på Eklandagatan 54C

10 okt 2019

"David har från dag ett sett till att leverera utefter våra behov. Han har varit engagerad, meddelsam och noggrann.
Davids stora engagemang har gjort oss väldigt trygga under hela processen.
Vi är supernöjda med samarbetet och Davids insats. "
säljare på Ostgatan 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
49

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
35
Försäljningar
49
Försäljningsvärde
171 799 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
117 av 124 säljare
David satte rätt förväntningar på slutpriset
104 av 124 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
117 av 124 säljare
David var tydlig och höll mig uppdaterad
120 av 124 säljare

David på kartan.

160 tidigare annonser
2 bostäder till salu
123 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 790 000 kr
1,5 rum, 56 m²
49 821 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 222 kr/mån
2 rum, 45,5 m²
Lägenhet, Göteborg
2 420 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 060 000 kr
Lägenhet Johanneberg
2 rum, 53 m²
Utropspris: 4 060 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Centrum
2,5 rum, 69 m²
Utropspris: 4 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"David har gjort ett fantastiskt arbete med försäljningen av vår bostadsrätt. Han har varit engagerad och tillgänglig dygnets alla timmar. Slutpriset blev i nivå med våra förväntningar men framförallt så hittade David en köpare snabbt och smidigt vilket vi värderar väldigt högt. Stort tack David! "
4 000 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 410 000 kr
2,5 rum, 69 m²
Utropspris: 3 590 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Grymt nöjd med David som mäklare. Satte ribban högt och levererade över förväntan! Kan starkt rekommendera David då han var proffsig och väldigt trevlig och likaså tillgänglig! "
2 900 000 kr
Lägenhet Johanneberg Almedal
+ 310 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 2 590 000 kr
5 300 000 kr
Lägenhet Nedre Johanneberg
2 rum, 71 m²
Utropspris: 5 300 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.