David Söderholm

Profilbild för David Söderholm
David Söderholm
4.8 / 5
(190 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
35 st
139 215 000 kr

Bakgrund

David Söderholm jobbar på Lundin Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2018-04-12. David har fått in 35 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. David har enligt vår statistik haft 54 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 177 175 000 kr.

Presentation

DAVID SÖDERHOLM -

*ÅRETS MEST REKOMMENDERA MÄKLARE HELÅR (Göteborg centrum 2021)*

*ÅRETS MÄKLARE - 2021*

*ÅRETS MÄKLARE - 2020*

*ÅRETS NYKOMLING - 2019*

Det spelar ingen roll om du gör en bostadsaffär, eller hundratals i ditt liv – jag vill att du som säljare eller köpare, ska minnas vårt samarbete som den trygga affären där förväntningar överträffades.
En mångårig erfarenhet av försäljning, en kandidatexamen i Fastighetsvetenskap, och en sällan skådad drivkraft ger oss de bästa förutsättningarna att tillsammans nå målet – högsta möjliga slutpris.
Jag är verksam i Göteborgs innerstad där Lundin Fastighetsbyrå är det självklara valet för mig då vi delar målsättning - att alltid sätta kunden i första rummet. Detta görs med en genuinitet och ett långsiktigt affärstänk som bara kan återfinnas i ett familjeföretag.

Varmt välkommen att kontakta mig om du går i tankar om att sälja eller köpa bostad, eller bara önskar en trevlig mäklarkontakt för framtiden!

Partner och fastighetsmäklare på Lundin Fastighetsbyrå

Mäklarbyrå


Säljare om David.

15 jan 2022

"Har både sålt och köpt med David som mäklare och han har verkligen visat prov på professionalism och fingertoppskänsla under båda sidorna av affären. Otroligt imponerad och nöjd så när det är dags för mig att köpa igen kommer jag kontakta David. Hatten av! "
säljare på Eklandagatan 54C

30 dec 2021

"Snabb försäljning på förhand. David ingav förtroende och var realistisk kring förväntningar och pris. Något som uppskattas hos säljaren. David var lätt att få tag på vid frågor och svarade snabbt. Skulle använda mig av och rekommendera David igen inför framtida försäljning. "
säljare på Mölndalsvägen 87H

22 dec 2021

"Det kändes jättebra från början att lämna lägenheten i Davids händer. Jag upplevde ärlighet, tillit och inte minst en massa pepp!"
säljare på Eklandagatan 52A

21 dec 2021

"Kompetent mäklare med härlig energi! Inlyssnande och målinriktad med bra kommunikation under hela processen. Har bara gott att säga och kan varmt rekommendera David som mäklare! "
säljare på Gibraltargatan 19B

20 dec 2021

"Läs alla recensioner och njut, sen väljer ni David så är alla bekymmer lösta. Tack!"
säljare på Lundgrens Trappor 4

20 dec 2021

"David har varit otroligt lyhörd, förtroendeingivande och tillgänglig. Kändes mycket bra att ha David som mäklare. Han tog sig alltid tid för att svara på frågor och finnas där, även vid obekväma tider. Vi behövde någon som var lugn och metodisk och vi upplevde David som en stor trygghet genom hela processen. Vi gjorde helt rätt val av mäklare och kunde inte ha varit mer nöjda! :-)"
säljare på Anders Personsgatan 7

24 okt 2021

"David är en mäklare som är påläst, ärlig samt jobbar mot realistiska mål. Både för köpare så som säljare kan varmt rekommendera David vid försäljning eller andra uppdrag som kräver en mäklare!
//Martin "
säljare på Grafiska vägen 4A

22 okt 2021

"Trevligt bemötande, engagerad, kan sin sak."
säljare på Kopparslagaregatan 15A

21 okt 2021

"Har både köpt och sålt lägenheter med David som min mäklare, han är BÄST i stan. Utan diskussion"
säljare på Mölndalsvägen 87B

21 okt 2021

"Har du en lägenhet i Johanneberg finns det ingen annan en David som skall sälja din bostad.
Extremt proffesionell!"
säljare på Eklandagatan 33

19 okt 2021

"Har fått snabb återkoppling och alltid ett bra bemötande. David fick mig att känna mig lugn och trygg genom hela processen. "
säljare på Wadmansgatan 15

16 okt 2021

"David gjorde ett fantastiskt jobb! Jag är supernöjd och rekommenderar alla att anlita honom! Engagerad, lyhörd och lätt att ha att göra med! Sålde dessutom till ett jättebra pris! NÖJD!!"
säljare på Lundgrensgatan 12

16 okt 2021

"Jag är så otroligt glad och tacksam över Davids insats. Han är tydlig, lyhörd och kunnig! "
säljare på Liljeforsgatan 26

21 sep 2021

"Jag är supernöjd med David som mäklare. Engagerad, trevlig och kunnig! Försäljningen gick snabbt och smidigt. Jag kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Helmutsrogatan 5A

19 sep 2021

"Jag är otroligt nöjd över Davids jobb. Han var engagerad och var alltid noga med att hålla mig uppdaterad. Han hade god lokalkännedom och gjorde en rättvis bedömning. "
säljare på Liljeforsgatan 53A

10 sep 2021

"Kompetent, rak och jordnära"
säljare på Gyllenkrooksgatan 13

29 aug 2021

"David är en säljare ute i fingertopparna men ändå lätt att tycka om. Uppleva proffsig och driven. "
säljare på Eklandagatan 52B

19 aug 2021

"Att sälja en lägenhet kan vara en ganska stressig situation, men med David som mäklare blev allt enkelt. Jag skulle definitivt rekommendera honom!"
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16C

18 aug 2021

"David is a really competent and driven broker who established good relationships with people easily. He quickly grasped the situation and kept everything in order from the beginning to the end with great attention to details. Highly recommended!"
säljare på Parkgatan 8A

16 aug 2021

"Skicklig, pålitlig, lyhörd. Lätt att få tag på, enkel att sammarbeta med. Rekommenderas! "
säljare på Bomgatan 3

16 aug 2021

"Vi är hur nöjda som helst, David förstod oss och vår situation direkt och la upp en process som passade oss jättebra. Personlig och proffsig i perfekt balans. Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Kallebäcksvägen 13A

15 aug 2021

"Jag är mycket nöjd med mäklarens insats från början till slut! "
säljare på Gibraltargatan 19B

13 aug 2021

"Riktigt driven och trevlig rätt igenom. Väldigt mån om att skapa en bra relation med sina kunder direkt vilket jag tycker är väldigt viktigt! "
säljare på Vidblicksgatan 9

13 aug 2021

"David va väldigt engagerad genom hela processen, kan starkt rekommendera!"
säljare på Eklandagatan 56A

13 aug 2021

"David var driven och såg till att hålla mig informerad i processen."
säljare på Engdahlsgatan 4B

02 jul 2021

"Snabb, kunnig och effektiv! "
säljare på Frida Hjertbergs gata 1

19 jun 2021

"Super trevligt samarbete där jag kände att min lägenhet låg i bra händer. Super nöjd verklige:)"
säljare på Kopparslagaregatan 15F

18 jun 2021

"Vi vill varmt rekommendera David som mäklare.
Eftersom lägenheten aldrig blev offentligt visad, ej fotograferad och därmed ingen budgivning så kan vi inte svara på några av frågorna i enkäten. Eftersom David också var mäklare till lägenheten vi köpte, så är vi nöjda med helheten av affärerna."
säljare på Mölndalsvägen 87B

16 jun 2021

"Kunnig o trevlig mäklare. Lätt att ha att göra med. Har energi i sitt arbete och satte rätt förväntningar på slutpriser. Vårt samarbete blev en smidig affär. Otroligt nöjd med valet av mäklare. Rekommenderar honom varmt!
"
säljare på Gyllenkrooksgatan 7

16 jun 2021

"SVENSKA LANDSLAGET HAR ALEXANDER ISAK - MÄKLARGÖTEBORG HAR DAVID SÖDERHOLM - BÄST I STAN"
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16C

01 jun 2021

"Om du ska sälja en lägenhet, framför allt i Johanneberg, bör du verkligen välja David som din mäklare. En otroligt kunnig, duktig och driven mäklare. De egenskaper som jag tyckte stod ut mest vid försäljningen var dels hans ärlighet men även hur han lyssnade på mig som säljare för att verkligen sätta mitt intresse i första hand. Otroligt nöjd med valet och vid en ny eventuell försäljning är David den enda jag ringer. "
säljare på Volrat Thamsgatan 7D

05 maj 2021

"Väldigt nöjd med Davids insats från start till mål. En engagerad och påläst mäklare. Jag rekommenderar verkligen alla som går i säljtankar att ta kontakt med honom, ni kommer inte bli besvikna."
säljare på Mölndalsvägen 69D

05 maj 2021

"Kunnig o trevlig mäklare.
"
säljare på Frida Hjertbergs gata 1

04 maj 2021

"David är en mycket professionell och engagerad mäklare som gjorde så att jag kände mig trygg genom hela processen.
David gav ett lugn och jag kände mig aldrig stressad över processen, han höll mig uppdaterad med jämna mellanrum och jag fick god tid på mig att fundera. Jag kan varmt rekommendera David!"
säljare på Mölndalsvägen 87B

23 mar 2021

"KUNGEN AV KUNGSHÖJD!"
säljare på Hvitfeldtsgatan 11A

13 mar 2021

"David var väldigt trevlig, driven och lätt att ha och göra med. Vi kände oss väldigt trygga med honom som vår mäklare. "
säljare på Mölndalsvägen 87B

11 mar 2021

"Väldigt nöjd med David som mäklare. Han gjorde ett grymt jobb och det blev en smidig affär. Kan varmt rekommendera David!"
säljare på Sylvestergatan 5

11 mar 2021

"Proffesionell, smidig och snabb försäljning via David. Skulle absolut anlita David igen."
säljare på Frida Hjertbergs gata 1

04 mar 2021

"Grymt nöjd med David som mäklare. Satte ribban högt och levererade över förväntan! Kan starkt rekommendera David då han var proffsig och väldigt trevlig och likaså tillgänglig! "
säljare på Eklandagatan 41B

03 mar 2021

"David har gjort ett fantastiskt arbete med försäljningen av vår bostadsrätt. Han har varit engagerad och tillgänglig dygnets alla timmar. Slutpriset blev i nivå med våra förväntningar men framförallt så hittade David en köpare snabbt och smidigt vilket vi värderar väldigt högt. Stort tack David! "
säljare på Eklandagatan 41B

21 feb 2021

"Jag kan varmt rekommendera David!
Från start till mål var han lyhörd, lätt att få tag i, proffsig och jobbade hårt för att få sålt bostaden till ett så bra pris som möjligt."
säljare på Gibraltargatan 56

02 feb 2021

"Snabb och noggrann "
säljare på Frida Hjertbergs gata 6

02 feb 2021

"Bästa som hänt sedan skivat bröd! "
säljare på Eklandagatan 41C

27 jan 2021

"Jag är supernöjd med Davids insats. Han är otroligt lyhörd och engagerad mäklare som tar ägandeskap över försäljningen, och var behjälplig i alla steg. Snabb på att svara på frågor och höll mig uppdaterad under hela processen. Han är en säljare ut i fingerspetsarna och sköter det professionellt. Jag kan varmt rekommendera David för din bostadsaffär!"
säljare på Mölndalsvägen 63

26 jan 2021

"Otroligt bra från början till slut!
Över förväntan i alla sammanhang!
Kommer absolut använda David i framtiden igen!"
säljare på Kallebäcksvägen 11A

24 jan 2021

"Vi är extremt nöjda med valet av mäklare och kan varmt rekommendera David.
Från början till slut har det känts väldigt bra. David är lyhörd, engagerad och väldigt proffsig. "
säljare på Örnehufvudsgatan 1

17 jan 2021

"Vi tyckte starkt om David och fastnade för hans genuina omtanke och proffsiga säljsida. Han tog sig an uppgiften och höll kontakten väl och var pålitlig genom hela processen.
Vi kan starkt rekommendera att anlita David som mäklare!"
säljare på Cosselsgatan 1C

16 jan 2021

"Kan varmt rekommendera David som mäklare. En mer förtroendeingivande och effektivare mäklare får man leta efter!"
säljare på Gibraltargatan 21D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
54

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
35
Försäljningar
54
Försäljningsvärde
177 175 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
178 av 183 säljare
David satte rätt förväntningar på slutpriset
167 av 188 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
178 av 181 säljare
David var tydlig och höll mig uppdaterad
186 av 188 säljare

David på kartan.

249 tidigare annonser
189 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 900 000 kr
Lägenhet Johanneberg Almedal
+ 310 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 2 590 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 300 000 kr
Lägenhet Nedre Johanneberg
+ 510 000 kr
2 rum, 67 m²
Utropspris: 3 790 000 kr
3 150 000 kr
Lägenhet Johanneberg
2 rum, 45 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Har både sålt och köpt med David som mäklare och han har verkligen visat prov på professionalism och fingertoppskänsla under båda sidorna av affären. Otroligt imponerad och nöjd så när det är dags för mig att köpa igen kommer jag kontakta David. Hatten av! "
3 400 000 kr
Lägenhet Johanneberg Almedal
2 rum, 50 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Snabb försäljning på förhand. David ingav förtroende och var realistisk kring förväntningar och pris. Något som uppskattas hos säljaren. David var lätt att få tag på vid frågor och svarade snabbt. Skulle använda mig av och rekommendera David igen inför framtida försäljning. "
Slutpris saknas
Lägenhet Lorensberg
2 rum, 65 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Läs alla recensioner och njut, sen väljer ni David så är alla bekymmer lösta. Tack!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.