David Magnusson

Profilbild för David Magnusson
David Magnusson
5.0 / 5
(68 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
104 st
1 st
230 914 000 kr

Bakgrund

David Magnusson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-07-18. David har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. David har enligt vår statistik haft 69 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 163 303 000 kr.

Presentation

En bostadsaffär är inte en dans på rosor och man har så otroligt många funderingar och frågetecken. Jag har arbetat på Länsförsäkringar i 7 år med både bank, försäkring och fastighetsförmedling och egentligen alla de 3 tunga sakerna som avser en bostadsaffär. Personligen hade jag velat anlita en mäklare som då har koll på alla 3 tunga saker som avser kanske mitt livs viktigaste bostadsaffär.

De som skiljer mig från andra mäklare är att jag brinner för att träffa människor, att få höra era berättelser om er bostad och alla minnen som ni upplevt. För när jag säljer in en bostad så är det till exempel inte vilket årtal på spisen jag försöker sälja in det som, utan snarare att förmedla de känslor som ni berättat om huset som ni upplevt.
Sedan så är jag uppvuxen i Uddevalla och har en oerhört stort kontaktnät och känner till varje vinkel och vrå.

Jag är född och uppväxt i Uddevalla där jag känner till varje område och kanske känner redan din granne eller blivande granne. Jag har sedan 5-års ålder spelat fotboll och är engagerade både som spelare och sitter med i styrelsen som affärsutvecklingsansvarig i Groheds IF. Efter att jag har arbetat på Länsförsäkringar i 7 år har jag följt bostadsutvecklingen och har en stark tro på marknadens utveckling.

Som jag marknadsför mina objekt är Hemnet, lansfast.se m.fl. Men det som jag märkt senast är att folk verkligen spanar in mitt instagramkonto som heter @maklaredavidmagnusson. Där har jag fått oerhört stark återkopplingen och flertalet av mina försäljningar har köparen sett de först på instagram.
Men innan annonsen läggs upp så börjar jag alltid med att boka tid med stylist som ingår i arvodet där antingen Ebba eller Sandra kommer hem för en rådgivning. Därefter så kommer vår proffsfotograf Valle för att ta bilder efter det att ni har haft tid med att fixa i ordning det som stylisterna kommit överens om.

Jag har arbetat på Länsförsäkringar i 7 år med både bank, försäkring och fastighetsförmedling och egentligen alla de 3 tunga sakerna som avser en bostadsaffär. Personligen hade jag velat anlita en mäklare som då har koll på alla 3 tunga saker som avser kanske mitt livs viktigaste bostadsaffär.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2020

Säljare om David.

01 sep 2022

"Googla på "lokal kännedom Uddevalla" och du får upp en bild på Davids ansikte. Han känner till varenda grusgrop i Grohed, kan rabbla hela Uddevallas släktträd bak till Karl X Gustaf och vet exakt hur många bultar som sitter fastsurrade på Uddevallabron.
Med sin behagliga "julvärds-aura" och sit..."
"Googla på "lokal kännedom Uddevalla" och du får upp en bild på Davids ansikte. Han känner till varenda grusgrop i Grohed, kan rabbla hela Uddevallas släktträd bak till Karl X Gustaf och vet exakt hur många bultar som sitter fastsurrade på Uddevallabron.
Med sin behagliga "julvärds-aura" och sitt glödande engagemang är David som klippt och skuren för att gå hem hos alla. Så ska man sälja sin bostad i Uddevalla rekommenderar vi att anlita David. "
Läs mer
säljare på Stenevad 132

24 mar 2022

"Riktigt grym mäklare! Kommer säkert bli fler affärer mellan oss."
säljare på Strömstadsvägen 2B

26 maj 2021

"David har varit otroligt serviceminded och gett oss uppdateringar i princip varje dag. "
säljare på Bjällansås 320

03 maj 2021

"Helt nöjd med Davids insats, kunde inte vara bättre."
säljare på Ulveviken 432

28 apr 2021

"David Magnusson är definitivt bland toppen av alla mäklare i fyrbodal.
Med stort fokus på kvalité, ärlighet och transparens så kan både köpare och säljare känna sig trygga.
Vi fick direkt ett förtroende för David och vi funderade inte ens efter vårt första möte att diskutera vår försäljning med ..."
"David Magnusson är definitivt bland toppen av alla mäklare i fyrbodal.
Med stort fokus på kvalité, ärlighet och transparens så kan både köpare och säljare känna sig trygga.
Vi fick direkt ett förtroende för David och vi funderade inte ens efter vårt första möte att diskutera vår försäljning med någon annan mäklare.
Tusen tack för ditt stora engagemang i vår bostadsförsäljning och för den tiden du la ner för att affären skulle gå så smidigt som den gjorde.
Vi rekommenderar alla i Uddevalla området att kontakta David Magnusson när ni beslutar om att sälja er bostad. "
Läs mer
säljare på Fyrmästaregatan 16C

07 apr 2021

"Mycket bra
Målinriktad
Proffsig
King"
säljare på Västra Bräckekroken 11

23 mar 2021

"David är väldigt driven och mån om att både säljare och köpare ska bli nöjda. Lägger ner mycket tid på kontakt mellan säljare-mäklare, och uppdaterar löpande om budgivning etc. "
säljare på Fritjof Nansens väg 7

11 mar 2021

"Jag och maken är extremt nöjda med David som mäklare! Smidig, lyhörd, driven, effektiv, trevlig och otroligt lätt att arbeta med.
Kan inte rekommendera honom varmt nog. Kommer definitivt använda David igen i framtiden. "
säljare på Rosa vägen 7

01 mar 2021

"Oerhört snabb och smidig affär, rekommenderar starkt! Positiv och genuin mäklare."
säljare på Kaparegatan 2C

01 mar 2021

"David är en proffsig mäklare med superkoll på områden i Uddevalla med omnejd. Han är mycket tydlig och stöttar tryggt genom hela processen att köpa och sälja bostad. Han är har hög energi, positiv attityd och god människokännedom. Han får dig att känna dig som en vinnare hur det än går. Extra bon..."
"David är en proffsig mäklare med superkoll på områden i Uddevalla med omnejd. Han är mycket tydlig och stöttar tryggt genom hela processen att köpa och sälja bostad. Han är har hög energi, positiv attityd och god människokännedom. Han får dig att känna dig som en vinnare hur det än går. Extra bonus är att han är väldigt rolig och skön att hänga med. "
Läs mer
säljare på Morgonbrisvägen 3B

22 dec 2020

"En otroligt trevlig och kompetent person. Engagerad och lyhörd. Alltid positiv och trevlig i kontakten. Lätt att få tag i. Då jag genomgår en behandling av cancer, var jag ibland lite rörig och okoncentrerad. David var alltid förstående och tog stor hänsyn till min situation. Helt enkelt en toppe..."
"En otroligt trevlig och kompetent person. Engagerad och lyhörd. Alltid positiv och trevlig i kontakten. Lätt att få tag i. Då jag genomgår en behandling av cancer, var jag ibland lite rörig och okoncentrerad. David var alltid förstående och tog stor hänsyn till min situation. Helt enkelt en toppen bra mäklare. Var rädda om honom."
Läs mer
säljare på Forshälla Strand 427

21 dec 2020

"David kan jag rekommendera alla dar i veckan!
Stort engagemang och positiv inställning, bra att informera och återkoppla med relevant information. "
säljare på Föreningsgatan 3

04 dec 2020

"David hade ett fantastiskt engagemang och driv under lång tid i vår säljprocess vilket uppskattades mycket, trots vissa motgångar så var det inget tvivel om att David skulle hitta rätt köpare. Kan varmt rekommendera David som mäklare! "
säljare på Smedseröd 105

25 nov 2020

"Kompetent och kunnig mäklare med ett härligt driv. "
säljare på Simhoppsvägen 21

25 nov 2020

"Vi är supernöjda med David som hittade vårat nya boende och även försäljningen för vårat nuvarande. Rekommenderar starkt!
"
säljare på Äsperödsvägen 14A

13 nov 2020

"Driven mäklare med kunskap."
säljare på Strömstadsvägen 10C

10 nov 2020

"David var väldigt professionell under hela våran process, från dess att han var här första gången och förklarade hur allt skulle gå till, tills dess att det var sålt. Fruktansvärt glad, positiv & kunnig mäklare.
Skulle alla dagar i veckan välja David igen vid nästa bostadsköp och rekommenderar v..."
"David var väldigt professionell under hela våran process, från dess att han var här första gången och förklarade hur allt skulle gå till, tills dess att det var sålt. Fruktansvärt glad, positiv & kunnig mäklare.
Skulle alla dagar i veckan välja David igen vid nästa bostadsköp och rekommenderar verkligen honom till bekanta som skall sälja/köpa. "
Läs mer
säljare på Fritjof Nansens väg 7

29 okt 2020

"En mer engagerad mäklare än David får man leta efter! Till skillnad från många andra som lutar sig tillbaka och hoppas på att köparna ska starta igång en budgivning av sig självt, så ringde David runt till alla potentiella köpare och la ner mycket tid på att hitta den rätta köparen. Vi fick återk..."
"En mer engagerad mäklare än David får man leta efter! Till skillnad från många andra som lutar sig tillbaka och hoppas på att köparna ska starta igång en budgivning av sig självt, så ringde David runt till alla potentiella köpare och la ner mycket tid på att hitta den rätta köparen. Vi fick återkoppling nästan dagligen och försäljningen gick snabbare än vi trodde."
Läs mer
säljare på Nilsatorpsvägen 3

18 okt 2020

"Kung"
säljare på Strömstadsvägen 10C

24 sep 2020

"Är väldigt nöjd med David! Det blev en snabb affär! "
säljare på Skandiavägen 1A

29 aug 2020

"David var mycket engagerad genom hela försäljningen. Han uppdaterade oss på ett föredömligt sätt, dels genom dagliga SMS och dels genom telefonsamtal när något var på gång. Detta uppskattade vi mycket. Dessutom ställde han flera gånger upp på visningar med kort varsel trots att han egentligen int..."
"David var mycket engagerad genom hela försäljningen. Han uppdaterade oss på ett föredömligt sätt, dels genom dagliga SMS och dels genom telefonsamtal när något var på gång. Detta uppskattade vi mycket. Dessutom ställde han flera gånger upp på visningar med kort varsel trots att han egentligen inte hade tiden, han gjorde verkligen allt vi kunde önska i uppdraget. Det märks att David är en kille som verkligen brinner för sitt jobb och för alla sociala kontakter. Han har dessutom mycket god lokalkännedom. "
Läs mer
säljare på Kastetvägen 14

19 aug 2020

"Otroligt trevlig, kunnig och svarade alltid. Suverän uppdatering hela tiden. "
säljare på Lane-Ryrs Berg 139

02 aug 2020

"Mycket trevlig och engagerad mäklare med hög ambitionsnivå. Social och lätt för att kommunicera. Vi är supernöjda med vårat val!"
säljare på Hagarnevägen 11

01 aug 2020

"Mäklaren var väldigt driven och uppdaterade oss ofta om visningarna o till slut affären som blev väldigt lyckad för oss. Rekommenderas varmt."
säljare på Morgonbrisvägen 1A

31 jul 2020

"Mäklaren är duktig och ambitiös.Han gör ett bra arbete.
"
säljare på Tant Bruns väg 74

29 jul 2020

"Mycket nöjd.
Bra bemötande,kompetent, tydlig och ett stort engagemang."
säljare på Bjällansås 320

25 jul 2020

"Trygga från första sekund! David fick oss att känna oss trygga under hela resan genom att vara väldigt engagerad och duktig på att förklara och ta oss igenom varje moment under vår försäljning. Blir det ytterligare försäljningar för oss längre fram är valet av mäklare självklart!
Stort tack för f..."
"Trygga från första sekund! David fick oss att känna oss trygga under hela resan genom att vara väldigt engagerad och duktig på att förklara och ta oss igenom varje moment under vår försäljning. Blir det ytterligare försäljningar för oss längre fram är valet av mäklare självklart!
Stort tack för förmedling i världsklass!"
Läs mer
säljare på Kaparegatan 2B

22 jul 2020

"Fantastisk från start till mål. Engagerad,lyhörd och hårt jobbande för både säljare och köpares bästa. Dessutom fantastisk trevlig. "
säljare på Skandiavägen 1B

11 jul 2020

"Med stort driv och engagemang skapar David en trygghet genom hela processen. Otroligt nöjda!
Rekommenderar David starkt!"
säljare på Valhallavägen 49

03 jul 2020

"David får vårt högsta betyg, han var otroligt aktiv och engagerad och visar mkt hög kompetens."
säljare på Fågelvägen 5

08 jun 2020

"David är fantastiskt driven. UNDERBAR personlighet och grym på att prata. Bästa mäklaren för oss!!"
säljare på Blekevägen 45

13 maj 2020

"David har varit den bästa mäklaren jag har haft, kommer absolut att anlita honom igen."
säljare på Skandiavägen 3A

28 apr 2020

"Driven, trevlig och kunnig. David hade koll på läget hela tiden och gjorde ett kanon jobb. Enkelt och smidigt utförande. Tillgänglig dygnet runt för information och frågor. Dylig med vad han ville och tänkte. "
säljare på Kaparegatan 4C

03 apr 2020

"Toppen, vi är supernöjda!
En konstruktiv kritik är att anonymisera potentiella köpare lite mer. "
säljare på Kastetvägen 12

23 mar 2020

"Bilderna kundevarit bättre. Fick inte välja arvodesmodell"
säljare på Strömstadsvägen 5C

23 mar 2020

"David är en duktigt,social mäklare!"
säljare på Ridhusgatan 7

14 jan 2020

"En väldigt ambitiös och målinriktad person att göra mig som säljare bekväm i processen och bra på att hålla mig informerad."
säljare på Blidvädersgränd 2A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32
Villa
30
Radhus
2
Fritidshus
2
Parhus
1
Gård
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
69
Försäljningsvärde
163 303 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
66 av 66 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
66 av 67 säljare
David var tydlig och höll mig uppdaterad
68 av 68 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

David på kartan.

460 tidigare bostäder
89 bostäder till salu
67 rekommendationer

89 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 67 m²
Lägenhet, Uddevalla
4 041 kr/mån
5 rum, 114 m²
Radhus, Uddevalla
5 462 kr/mån
2 295 000 kr
6 rum, 128 m²
17 929 kr/m²
Villa, Uddevalla
725 000 kr
1 rum, 37 m²
19 594 kr/m²
Lägenhet, Uddevalla
2 250 000 kr
3 rum, 100 m²
22 500 kr/m²
Lägenhet, Uddevalla
7 475 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

913 000 kr
Lägenhet Kapelle
-137 000 kr
2 rum, 54,5 m²
Utropspris: 1 050 000 kr
3 060 000 kr
Villa Söder
+ 165 000 kr
3 rum, 65 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
3 900 000 kr
Villa Kurveröd
+ 105 000 kr
6 rum, 136 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
Slutpris saknas
Villa Skäret
4 rum, 76 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kapelle
3 rum, 71 m²
Utropspris: 1 595 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.