David Lundgren

Profilbild för David Lundgren
David Lundgren
4.7 / 5
(334 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
5 st
84 790 000 kr

Bakgrund

David Lundgren jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2007-12-03. David har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. David har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 74 910 000 kr.

Presentation

Sedan 2007 har jag förmedlat bostäder i Göteborgsområdet med fokus på höga slutpriser. För att man skall uppnå bäst resultat och kundnöjdhet handlar allt om bemötande enligt mig. Alla i en fastighetsaffär skall känna sig sedda och hörda. För mig handlar det om kunskap, erfarenhet och att på ett genomtänkt och proaktivt sätt driva försäljningsprocessen framåt. Det handlar också om att ha tid och om att vara tillgänglig, men kanske framförallt om viljan att överträffa förväntningar! Oavsett vart ni bor i Göteborgsområdet och om det är i en villa eller lägenhet ser jag fram emot att hjälpa er på bästa möjliga sätt!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om David.

27 nov 2023

"Grymt bra person såväl yrkesmässigt som känslan "
säljare på Carlbergsgatan 21

07 mar 2023

"Vi kan varmt rekommendera David Lundgren. Han skötte uppdraget på ett mycket företroende ingivande vis, var lugn och saklig. Dessutom blev slutpriset riktigt bra. Så bästa rekommendationer !"
säljare på Prästgårdsgatan 64

09 feb 2023

"Kompetent och trevlig mäklare. Vi kände att han hade full koll på läget. "
säljare på Gibraltargatan 100

22 nov 2022

"David var supertrevlig, kunnig och hjälpsam!"
säljare på Krokslättsgatan 6A

23 jun 2022

"David Lundgren har jag haft kontakt med vid 4 st. försäljningar som han har hjälpt mig med och jag anser att jag kommer absolut välja honom igen och igen om jag behöver hans hjälp framöver….han är 100 % på alla plan….tack David"
säljare på Klintens väg 3

06 jun 2022

"Trots en vikande marknad med både stora mediala påslag om räntehöjningar samt ett allmänt tuffare ekonomiskt klimat i antågande (inflation, energikost, matpriser) höll mäklaren uppe energin geom hela processen och promotade vårt fina hus som fortsatt mycket attraktivt. Nådde fram till de rätta in..."
"Trots en vikande marknad med både stora mediala påslag om räntehöjningar samt ett allmänt tuffare ekonomiskt klimat i antågande (inflation, energikost, matpriser) höll mäklaren uppe energin geom hela processen och promotade vårt fina hus som fortsatt mycket attraktivt. Nådde fram till de rätta intressenterna och knöt ihop affären med en mycket välkommen köpare. Dock hade vi ambition om ett högre slutpris vid start av processen, men situationen/omvärlden lastade."
Läs mer
säljare på Böletvägen 1B

13 maj 2022

"David levererade en perfekt tjänst och lyckades uppnå ett slutpris över förväntan. Han har våra varmaste rekommendationer.
Styrelsen för HSB brf Älgen 8"
säljare på Dalbogatan 3C

11 mar 2022

"David är den bästa mäklare jag mött. Kunnig. Lyhörd. Engagerad. Rekommenderas varmt!"
säljare på Dalbogatan 3B

04 dec 2021

"David är en lugn och sansad mäklare som har koll på läget. Försäljningen gick väldigt smidigt och fick ett slutpris jag önskade mig. Rekommenderar David till 100%. "
säljare på Hökegårdsgatan 14A

11 nov 2021

"Saklig, trevlig, lugn och engagerad. Rekommenderar varmt."
säljare på Piltegatan 5A

12 okt 2021

"David ger ett väldigt professionellt intryck och beskriver trovärdigt varför vi ska välja honom. Bra bemötande och resultat! Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera att anlita David som mäklare."
säljare på Krokslätts Parkgata 52B

22 sep 2021

"Toppen kille med erfarenhet.
Han lyckas med det andra inte lyckas med. Värt varje krona att anlita David. "
säljare på Stensötevägen 7

27 aug 2021

"Rutinerad och effektiv! "
säljare på Dalbogatan 3E

27 aug 2021

"David lotsade mig genom bostadsaffären o svarade på mina så väl banala som mer genomtänkta frågor o funderingar. Jag kunde känna mig trygg i det. "
säljare på Fredåsgatan 12B

16 jun 2021

"David Lundgren är en proffsig och engagerad mäklare som är med från första mötet och hela vägen till avslut. Alltid trygg, dedikerad, kompetent och nära till hands.
David är alltid mitt självklara val av mäklare!
/Emil Andersson "
säljare på Utsädesgatan 6A

07 maj 2021

"Starkt rekommenderar David!"
säljare på Vegagatan 52

06 maj 2021

"Ger ett otroligt proffsigt intryck. Visar upp en stor kompetens. Jättenöjd med hela försäljningsprocessen!
"
säljare på Hökegårdsgatan 9A

21 apr 2021

"David presenterade en tillfredställande affärsmodell som följdes genom hela processen. Mycket uppskattad av alla inblandade parter."
säljare på Klippan 1E

21 apr 2021

"En oerhört kompetent och vansinnigt trevlig mäklare!
Haft 11 års erfarenhet av mäklare i min roll som ordförande för 102 hushåll.
Ingen av dom kommer upp till Davids nivå."
säljare på Åbäcksgatan 4A

12 apr 2021

"Detta var andra gången som vi valde att sälja med David och det var även andra gången som han överträffade våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera David!"
säljare på Bergskroken 6

07 apr 2021

"Very competent, professional and committed.
Would highly recommend! "
säljare på Fabriksgatan 4E

31 mar 2021

"David har en bra balans mellan driv och professionalitet, det skapar en bra helhetsleverans."
säljare på Ekorregatan 20

06 mar 2021

"Vi har både köpt och sålt av/med David och vi kan varmt rekommendera honom. På ett professionellt sätt sticker han ut ur mängden. Vi är mycket nöjda med hela processen. "
säljare på Klippan 1E

17 feb 2021

"Effektiv och kompetent! Blev verkligen nöjd med hela processen. Lyssnade på våra önskemål, höll vad han lovade, ordnade allt snabbt och var proffesionell under hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Bönvägen 53

11 feb 2021

"Mycket nöjd. Tryggt och målinriktat arbete. Inget säljsnack utan sakligt och resultatinriktat.
"
säljare på Askims Sörgårdsväg 146

26 jan 2021

"
”Efter att ha jämfört ett flertal mäklare som är aktiva i Örgryte kändes vårt val av mäklare både enkelt och helt rätt! David Lundgren levererade över våra förväntningar och var en trygg hamn i en stor och viktig affär för oss. Vi kan verkligen varmt rekommendera David till alla som funderar på ..."
"
”Efter att ha jämfört ett flertal mäklare som är aktiva i Örgryte kändes vårt val av mäklare både enkelt och helt rätt! David Lundgren levererade över våra förväntningar och var en trygg hamn i en stor och viktig affär för oss. Vi kan verkligen varmt rekommendera David till alla som funderar på att sälja sitt hus i Örgryte! ”"
Läs mer
säljare på Margretelundsgatan 31

04 dec 2020

"David Lundgren är en seriös mäklare med stor erfarenhet. Hans kommunikation gentemot både säljare och köpare skapar trygghet genom hela säljprocessen. Kan varmt rekommendera David."
säljare på Krokslättsgatan 6B

03 dec 2020

"Besviken på att Erik Olsson inte hjälper till med deklaration och skatteavdrag."
säljare på Sösbacken 27

14 nov 2020

"David gjorde allt i sin makt för att få lägenheten såld till det absolut högsta priset enligt rådande marknad och vi tycker att han lyckades mycket väl. Tog sig mycket tid för att hålla i extravisningar och och mån om att lyfta allt positivt om lägenheten. Kan definitivt rekommendera honom och ko..."
"David gjorde allt i sin makt för att få lägenheten såld till det absolut högsta priset enligt rådande marknad och vi tycker att han lyckades mycket väl. Tog sig mycket tid för att hålla i extravisningar och och mån om att lyfta allt positivt om lägenheten. Kan definitivt rekommendera honom och kommer med stor sannolikhet att använda oss av honom vid en framtida försäljning igen.
"
Läs mer
säljare på Storgatan 21A

13 nov 2020

"Vi kände direkt att David va rätt person för att ta hand om försäljningen av våra bostadsrätt. "
säljare på Vetekornsgatan 15

12 nov 2020

"Detta är andra gången vi anlitar David för försäljning av bostadrätt.
Duktig och ärlig mäklare, enkel att ha att göra med.
Har inget att anmärka på David."
säljare på Krokslätts Parkgata 52A

10 nov 2020

"David är utmärkt."
säljare på Västra Stationsvägen 6

28 okt 2020

"David var lyhörd och tydlig i vad vi kunde förvänta oss och när vi ifrågasatte utgångspriset så var David tydlig i varför han satte det priset han gjorde. Jag och min fru kan varmt rekommendera David som mäklare."
säljare på Cinnobergatan 40

28 sep 2020

"Alltid nöjd med David."
säljare på Brämaregatan 1A

16 sep 2020

"David är driven, lyhörd och förtroendegivande. Det är andra gången vi använder David. "
säljare på Stensbo 407

11 sep 2020

"David löste försäljningen av vår bostad på ett utmärkt sätt. Lägenheten såldes på förhand och vi är väldigt tacksamma över den tid och arbete det sparade oss. "
säljare på Nordostpassagen 25

11 sep 2020

"David is an expert who knows the meaning of house for people and works with great passion to make win-win for both sellers and buyers. I definitely recommend him."
säljare på Daggkåpevägen 1

17 aug 2020

"Mäklaren var neutral och proffsig när vi efter budgivningen skulle välja köpare. Alla fakta presenterades på ett sakligt sätt utan att påverka oss med egna åsikter. Formalia gicks igenom på ett pedagogiskt och korrekt sätt. Vi var också nöjda med att det ingick en bra stylist som vi fick bra tips."
"Mäklaren var neutral och proffsig när vi efter budgivningen skulle välja köpare. Alla fakta presenterades på ett sakligt sätt utan att påverka oss med egna åsikter. Formalia gicks igenom på ett pedagogiskt och korrekt sätt. Vi var också nöjda med att det ingick en bra stylist som vi fick bra tips."
Läs mer
säljare på Högadalsgatan 2A

04 jul 2020

"David är en väldigt professionell och trevlig person och känns även som en väldigt skicklig mäklare. Kändes som en OK affär på det stora hela med tanke på rådande omständigheter. "
säljare på Falkenbergsgatan 13E

16 jun 2020

"David har vart lugn och professionell genom hela försäljningen. Han har ingivet lugn i en annars orolig tid. Mkt bra jobbat David.
Kan varmt rekommenderas."
säljare på Brännåsvägen 3

10 jun 2020

"David var exemplarisk i förmedlingen av vår bostad. Regelbundna uppdateringar och mycket engagemang i sin strategi och bearbetning av samtliga spekulanter. Han lämnade ingenting åt slumpen. David rekommenderas varmt av oss!"
säljare på Sörgårdsgatan 13

13 maj 2020

"Trots rådande omständigheter i coronatider, och en ny situation för oss alla på bostadsmarknaden, så höll David lugnet, målmedvetenheten och mina förväntningar om slutpris."
säljare på Krokslätts Parkgata 51A

07 apr 2020

"Kan varmt rekommendera
David Lundgren .
"
säljare på Falkenbergsgatan 9A

15 mar 2020

"David fick oss att känna oss trygga i hela processen från första mötet till påskrivet försäljningskontrakt. Han sköte dessutom försäljning på engelska med bravur. "
säljare på Norra Gubberogatan 23B

25 feb 2020

"Mer engagerad mäklare har jag aldrig stött på. Engagemang slår talang och David har båda delar! Rekommenderas varmt! "
säljare på Askims Sörgårdsväg 100

23 feb 2020

"Professionell - Hög servicegrad "
säljare på Krokslätts Parkgata 67A

15 jan 2020

"David är en erfaren och engagerad mäklare som dessutom har mycket god lokalkännedom om området för försäljning. Jag kan starkt rekommendera David."
säljare på Hökegårdsgatan 14B

15 jan 2020

"David är en mycket kompetent och erfaren mäklare som varit lyhörd och professionell under hela säljprocessen. "
säljare på Samuel Norbergsgatan 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
8
Villa
5

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
74 910 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
286 av 326 säljare
David satte rätt förväntningar på slutpriset
297 av 329 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
318 av 330 säljare
David var tydlig och höll mig uppdaterad
324 av 334 säljare

David på kartan.

539 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
327 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

2 495 000 kr
2 rum, 57,5 m²
43 771 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
4 166 kr/mån
8 995 000 kr
5 rum, 78 m²
115 320 kr/m²
Villa, Göteborg
2 100 000 kr
2 rum, 51 m²
41 176 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
4 137 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 91 m²
43 901 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
6 385 kr/mån
6 rum, 160 m²
Villa, Mölndal

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Örgryte
2 rum, 60 m²
Utropspris: 3 175 000 kr
2 925 000 kr
Lägenhet Krokslätt
-70 000 kr
3 rum, 65,5 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
15 500 000 kr
Villa Örgryte
-500 000 kr
9 rum, 205 m²
Utropspris: 16 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Grymt bra person såväl yrkesmässigt som känslan "
Slutpris saknas
Lägenhet Säve
2 rum, 54 m²
Utropspris: 1 975 000 kr
2 100 000 kr
Lägenhet Krokslätt
-50 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 150 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.