David Hugoh

Profilbild för David Hugoh
David Hugoh
4.8 / 5
(49 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
19 st
8 st
84 205 000 kr

Bakgrund

David Hugoh jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2014-07-03. David har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. David har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 94 765 000 kr.

Presentation

Att jobba som fastighetsmäklare är världens roligaste jobb. Jag har jobbat med försäljning i stort sett hela mitt liv, men ingenting går upp emot att jobba i fastighetsbranschen med allt vad det innebär av intressanta möten med nya människor och att få vara en hjälpande hand genom livets största affärer.

- Engagerad och lyhörd genom hela affären

Med mig som mäklare garanterar jag er stort engagemang, positivitet och målmedvetenhet genom hela försäljningsprocessen. Jag är noggrann, seriös och jobbar hårt för att ge just din bostad de bästa förutsättningarna. Jag är passionerad i mitt arbete och ser till att alltid finnas tillgänglig för vilka frågor såväl säljare som spekulanter kan tänkas ha. Varje bostadsaffär är unik, jag är därför väldigt angelägen om att alltid vara lyhörd för just era specifika önskemål och förutsättningar.

- Erfarenhet och kunskap

Med över 15 års erfarenhet inom säljbranschen och en stor kunskap om bostadsaffärer vet jag hur just din bostad ska säljas till högsta möjliga slutpris. I över 10 år har jag arbetat på Notar med fokus på söderort där vi på många platser är den marknadsledande fastighetsmäklaren. Jag har fått förtroendet att förmedla både bostadsrätter och villor i Hägersten såväl som över hela Stockholm. Min drivkraft i kombination med Notars kompletta tjänst har lett till att jag har otaliga rekordförsäljningar i ryggen.

- Går du i säljtankar?

Funderar du på att sälja din bostad eller är nyfiken på värdet av din bostad? Ring mig så bokar vi in ett möte där jag gärna berättar mer om hur jag arbetar för att just du ska göra ditt livs bästa affär.

Mäklarbyrå


Säljare om David.

26 apr 2024

"Duktig ambitiös mäklare som jag varmt kan rekommendera."
säljare på Malmgårdsvägen 4

25 apr 2024

"David är en fantastisk mäklare som jag starkt rekommenderar till alla som letar efter en smidig, professionell och effektiv försäljningsprocess. Hans professionalism och engagemang är tydlig genom hela processen. Han lyssnade noggrant på mina önskemål och gav värdefulla råd som ledde till att min..."
"David är en fantastisk mäklare som jag starkt rekommenderar till alla som letar efter en smidig, professionell och effektiv försäljningsprocess. Hans professionalism och engagemang är tydlig genom hela processen. Han lyssnade noggrant på mina önskemål och gav värdefulla råd som ledde till att min bostad såldes på bara en vecka efter publicering utan öppna visningar. "
Läs mer
säljare på Ellen Keys gata 87

18 apr 2024

"Min upplevelse av David är att han är väldigt engagerad och lyhörd, samtidigt som han vågar bolla idéer och tankar för att få till en så bra helhets försäljning som möjligt. Han är väldigt närvarande och alltid ett samtal eller sms ifrån vid behov. Jag kände mig väldigt trygg i att lämna över ans..."
"Min upplevelse av David är att han är väldigt engagerad och lyhörd, samtidigt som han vågar bolla idéer och tankar för att få till en så bra helhets försäljning som möjligt. Han är väldigt närvarande och alltid ett samtal eller sms ifrån vid behov. Jag kände mig väldigt trygg i att lämna över ansvaret till David när det gällde min försäljning nyligen."
Läs mer
säljare på Agnes Lagerstedts gata 25

18 apr 2024

"David lyckades med bravur sälja min lägenhet innan öppen visning. Han var tydlig i sin kommunikation och lyssnade på önskemål samtidigt som han gav viktiga och avgörande råd kring försäljningen. Jag kan starkt rekommendera David till bekanta. "
säljare på Katrinebergsvägen 109

17 apr 2024

"Jag valde David efter att ha träffat ett flertal olika mäklare. Han gav ett professionellt och förtroendeingivande intryck. Det har varit ett tryggt samarbete och han har varit lyhörd för våra önskemål. Vi uppskattade mycket att han har haft förståelse då vi behövde pausa försäljningen för att lö..."
"Jag valde David efter att ha träffat ett flertal olika mäklare. Han gav ett professionellt och förtroendeingivande intryck. Det har varit ett tryggt samarbete och han har varit lyhörd för våra önskemål. Vi uppskattade mycket att han har haft förståelse då vi behövde pausa försäljningen för att lösa boende situationen i familjen. Vi rekommenderar varmt David som mäklare."
Läs mer
säljare på Hammerstavägen 81

17 apr 2024

"Alla önskar en pålitlig och hängiven mäklare, både som säljare och köpare. Det är inte ofta man spontant känner att det här är en person som fullt ut är äkta på alla sätt, som man helhjärtat litar på och varmt vill rekommendera men David Hugoh är sådan. Stort tack för ditt stora engagemang och ar..."
"Alla önskar en pålitlig och hängiven mäklare, både som säljare och köpare. Det är inte ofta man spontant känner att det här är en person som fullt ut är äkta på alla sätt, som man helhjärtat litar på och varmt vill rekommendera men David Hugoh är sådan. Stort tack för ditt stora engagemang och arbete som var långt utöver vad man kan och vågat förvänta sig. Noggrann, hjälpsam, pålitlig, tydlig, snabb, kunnig och ärlig med stort engagemang. Jag är glad och tacksam att kunna ge det här omdömet från hjärtat."
Läs mer
säljare på Frimärksvägen 5

05 apr 2024

"Kan varmt rekommendera David. Informativ och tillgänglig, personlig."
säljare på Holmögaddsvägen 31

02 mar 2022

"Jag lade ut min lägenhet med en annan mäklare först men fick inga bud. Med David så hade vi 6 budgivare på samma dag som vi hade visning och lägenheten var såld dagen efter!
David är en oerhört kunnig och engagerad mäklare. Rekommenderar varmt!"
säljare på Turingevägen 59

11 okt 2019

"Mer än nöjd med Davids insats. Han var tillgänglig, tydlig och trevlig. Vår lägenhet presenterades på bästa sätt och vi fick många bud där David lotsade oss till ett snabbt avslut med ett slutpris som överträffade vad vi vågat förvänta oss på dagens bostadsmarknad."
"Mer än nöjd med Davids insats. Han var tillgänglig, tydlig och trevlig. Vår lägenhet presenterades på bästa sätt och vi fick många bud där David lotsade oss till ett snabbt avslut med ett slutpris som överträffade vad vi vågat förvänta oss på dagens bostadsmarknad."
Läs mer
säljare på Katrinebergsbacken 26

04 jul 2019

"Duktig på området , kunnig och väldigt trevlig , lösnings orienterad , är väldigt nöjd med David även om vi inte nådde hela vägen fram till det priset jag ville ha."
säljare på Liljeholmstorget 84

03 jul 2019

"David är mycket lyhörd och erfaren."
säljare på Liljeholmstorget 96

27 jun 2019

"David är lyhörd och bra på att sätta rätt förväntningar redan från första mötet. Han uppdaterade oss regelbundet under försäljningsprocessen och vi upplever att han var engagerad även vid tillfällen då det inte gick som förväntat pga yttre omständigheter. Kan verkligen rekommendera David!"
"David är lyhörd och bra på att sätta rätt förväntningar redan från första mötet. Han uppdaterade oss regelbundet under försäljningsprocessen och vi upplever att han var engagerad även vid tillfällen då det inte gick som förväntat pga yttre omständigheter. Kan verkligen rekommendera David!"
Läs mer
säljare på Katrinebergsbacken 26

22 jun 2019

"David lämnade vad vi upplevde en träffsäker värdering, som han sedan även levererade precis över på. Vi hade flera olika mäklare över som landade på samma värdering före vi valde David, som vi gjorde för att vi trodde han hade flest direkta kontakter sedan tidigare inom föreningen och närmsta omr..."
"David lämnade vad vi upplevde en träffsäker värdering, som han sedan även levererade precis över på. Vi hade flera olika mäklare över som landade på samma värdering före vi valde David, som vi gjorde för att vi trodde han hade flest direkta kontakter sedan tidigare inom föreningen och närmsta området. Under budgivningen var David bra på att hålla oss uppdaterade samt lyssna på vad som blev bäst för oss som säljare. Servicenivån hos Davids fotograf Tony Hafner var fantastisk. Han tog sig verkligen tid att göra ett bra jobb och bild o film blev jättebra.
För säljare inom denna förening kan David rekommenderas"
Läs mer
säljare på Liljeholmstorget 88

12 jun 2019

"Väldigt mån om att upplysa om saker som kändes viktigt att få veta. Hörde av sig omgående om det behövdes. Stor närvaro i hela processen."
säljare på Nybohovsbacken 71

11 apr 2019

"Kan varmt rekommendera David som mäklare. Engagerad och bra."
säljare på Ljusstöparbacken 1

11 apr 2019

"Den bästa mäklaren någonsin! Tydlig, driven och bra återkoppling hela tiden. Kan inte komma på något som kunde gjorts annorlunda utan helt klart toppbetyg på allt️️! "
säljare på Arvodesvägen 6

13 jan 2019

"David är driven och kompetent, effektiv, engagerad och intresserad med mycket trevligt och sakligt bemötande, socialt kompetent. Han är tillgänglig och återkommer alltid när man söker honom. Svarade på frågor och var tydlig vid samtal. Tog sig tid för extra visningar. Höll mig underrättad om budg..."
"David är driven och kompetent, effektiv, engagerad och intresserad med mycket trevligt och sakligt bemötande, socialt kompetent. Han är tillgänglig och återkommer alltid när man söker honom. Svarade på frågor och var tydlig vid samtal. Tog sig tid för extra visningar. Höll mig underrättad om budgivningen och följde upp den med mig dagligen, vilket jag uppskattade. Tyvärr tyckte jag att arvodet blev väl högt men det berodde delvis på att jag inte var tillräckligt observant när avtalet träffades. Egentligen vill jag svara ”nja” på frågan om slutpris ovan. Lgh är +55 därför dock knepigt sätta slutpris vilket vi också diskuterade när förmedlingsuppdraget slöts. Han gjorde ett lysande jobb och som helhet är jag mycket nöjd."
Läs mer
säljare på Liljeholmstorget 50

09 jan 2019

"Jag är supernöjd med min försäljning och kan varmt rekommendera David. Allt gick väldigt smidigt och David var engagerad och fick dit mycket folk på visning. Högsta betyg från mig!"
säljare på Borgargatan 14

09 jan 2019

"Sålt vår lägenhet med David. Han var mycket trevlig och enkel att ha att göra med. Lyssnade på våra krav, tog det till sig och presterade enligt förväntan. Skulle rekommendera att välja David för er som ska sälja er bostad :) "
säljare på Liljeholmsgränd 6

22 okt 2018

"Proffs"
säljare på Liljeholmsgränd 2

07 maj 2018

"Dn enda av de fyra mäklare som vi träffade som var påläst och direkt gick på det som intresserade oss"
säljare på Bullerholmsgränd 39

11 apr 2018

"David är kanske inte den billigaste mäklaren, men man får verkligen vad man betalar för, dvs en mäklare som är engagerad och följer upp löpande. Vi var lite stressade inför hela försäljningen, men David gjorde att allt gick bra och vi fick ett resultat långt över vår förväntan på alla punkter. "
"David är kanske inte den billigaste mäklaren, men man får verkligen vad man betalar för, dvs en mäklare som är engagerad och följer upp löpande. Vi var lite stressade inför hela försäljningen, men David gjorde att allt gick bra och vi fick ett resultat långt över vår förväntan på alla punkter. "
Läs mer
säljare på Kråksätrabacken 42

27 sep 2017

"Annonsen som togs fram var informativ och bilderna i den riktigt snygga. Vi som säljare påtalade ett par detaljer vi ansåg viktiga och det rättades till efter visst trassel.
Under budgivningen höll mäklaren oss ständigt uppdaterade och gav oss möjlighet att från nära håll vara med i processen. "
"Annonsen som togs fram var informativ och bilderna i den riktigt snygga. Vi som säljare påtalade ett par detaljer vi ansåg viktiga och det rättades till efter visst trassel.
Under budgivningen höll mäklaren oss ständigt uppdaterade och gav oss möjlighet att från nära håll vara med i processen. "
Läs mer
säljare på Liljeholmstorget 84

26 sep 2017

"Mycket trevlig och lätt att ha att göra med, gjorde exakt vad man vill att ens mäklare ska göra, lyssnade utförde hela försäljningen av villan utan frågetecken.
Rekommenderar verkligen David som Mäklare.
// Kjell Sollentuna"
säljare på Tellusvägen 17

08 sep 2017

"David är en mäklare som önskar sig att få.
Tack David! "
säljare på Årstavägen 31

06 sep 2017

"David Hugoh har det rätta drivet, samtidigt som han är lyssnande och tog till sig av våra tankar. Under hela processen har David varit pålitlig, tillgänglig och snabb i tanken. Han har skött alla bitar på ett smart och proffsigt sätt."
säljare på Nybohovsbacken 99

06 sep 2017

"David har uppträtt proffsigt och vi är glada att vi haft honom som mäklare. Kontaktar gärna honom i framtiden igen."
säljare på Liljeholmsgränd 9

06 sep 2017

"Är mer än nöjd med allt från första kontakt till slutresultatet av min försäljning. Som helhet kan jag inte mer än starkt rekommendera David Hugoh till andra som funderar på att sälja sin bostad.
"
säljare på Jenny Linds gata 12

03 feb 2017

"Proffsig och tillgänglig."
säljare på Liljeholmsgränd 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Villa
5

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
94 765 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
47 av 48 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
48 av 48 säljare
David var tydlig och höll mig uppdaterad
49 av 49 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

David på kartan.

377 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
49 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

7 rum, 111 m²
Villa, Stockholm
2 rum, 34 m²
Lägenhet, Stockholm
2 576 kr/mån
1 rum, 28,5 m²
Lägenhet, Stockholm
2 894 kr/mån
2 950 000 kr
2 rum, 52 m²
56 730 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 889 kr/mån
9 rum, 195 m²
Villa, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 625 000 kr
Lägenhet Älvsjö
-170 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
8 500 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
-450 000 kr
4 rum, 118 m²
Utropspris: 8 950 000 kr
4 700 000 kr
Lägenhet Södermalm
-295 000 kr
2 rum, 67 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
3 475 000 kr
Lägenhet Bagarmossen
-20 000 kr
3 rum, 64 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
8 250 000 kr
Villa Älvsjö
-350 000 kr
5 rum, 68 m²
Utropspris: 8 600 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.