David Carlsson

Profilbild för David Carlsson
Säljarfavorit
David Carlsson
4.8 / 5
(151 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
17 st
99 845 000 kr

Bakgrund

David Carlsson jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2010-09-15. David har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2022. David har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt fritidshus och tomter/mark och motsvarar ett värde på 103 360 000 kr.

Presentation

Hej! Jag heter David Carlsson och är född och uppväxt på Väddö, dit jag nu återvänt efter att ha arbetat några år i Stockholm. Att nu fått möjligheten att arbeta tio år på ”hemmaplan” är helt fantastiskt då jag tycker att en av de viktigaste egenskaperna hos en fastighetsmäklare är lokalkunskap.

Min hemmaplan är områdena omkring Väddö, Rörvik, Vätö och givetvis Norrtälje stad. 2021 sålde jag cirka 70 hus i kommunen varav drygt 60 på Väddö med omgivning, totalt har jag sålt mer än 600 hus på och omkring Väddö de senaste åren. De senaste två åren har marknaden varit väldigt positiv och jag har fått nya prisrekord i flera områden samt sålt det dyraste fritidshuset någonsin i kommunen.

Att arbeta som fastighetsmäklare är en livsstil och givetvis älskar jag mitt jobb. Jag är driven, tävlingsinriktad och målmedveten vilket gör att jag ger allt i varje affär. Mitt mål är att alltid finnas där för dig oavsett om du är köpare eller säljare, hjälpa dig med min mångåriga kunskap om området, fastigheter och framför allt fastighetsaffären.

Jag började arbeta som fastighetsmäklare i Norrtälje 2010 och är sedan några år även delägare i Mäklarhuset Norrtälje. Vi har de senaste fem åren sålt flest fritidshus och villor i kommunen och har en dominerande roll på marknaden, det naturliga förstahandsvalet.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2019

Säljare om David.

30 maj 2022

"Vid andra mötet (genomgång av kontrakt på Älgstigen 34) missade David ett antal uppgifter, vilket ledde till en del missförstånd i annonsen. Han var kanske litet stressad. Detta kunde senare redas ut via Mail och telefonsamtal. "
säljare på Älgstigen 34

15 maj 2022

"Jag kan verkligen rekommendera David Carlsson, han var väldigt engagerad och kunnig och hade stor lokalkännedom. "
säljare på Krokängsvägen 9

26 apr 2022

"David är kunnig och erfaren i just detta område vi sålde vårat hus. Lätt att få kontakt med o lätt att prata med"
säljare på Albin Westmans väg 7

11 apr 2022

"Vi är mycket nöjda med det engagemang och kunnande som mäklare David Carlsson, Mäklarhuset Norrtälje har visat vid försäljningen av vårt smultronställe på Väddö. En snabb och lyckad försäljning där båda parter kännt förtroende för David gör att jag kan rekommendera mäklare David Carlsson, Mäklarh..."
"Vi är mycket nöjda med det engagemang och kunnande som mäklare David Carlsson, Mäklarhuset Norrtälje har visat vid försäljningen av vårt smultronställe på Väddö. En snabb och lyckad försäljning där båda parter kännt förtroende för David gör att jag kan rekommendera mäklare David Carlsson, Mäklarhuset Norrtälje vid försäljning av fritidshus i Roslagen.
"
Läs mer
säljare på Sigfrids väg 3

08 apr 2022

"Vi kan varmt rekommendera David Carlsson som mäklare. David har god lokalkännedom och en djup kunskap efter mångårig erfarenhet av att i alla aspekter från att värdera till att slutföra en bostadsaffär. Tack David att du sålde vår bostad till nästa ägare av vårt smultronställe."
"Vi kan varmt rekommendera David Carlsson som mäklare. David har god lokalkännedom och en djup kunskap efter mångårig erfarenhet av att i alla aspekter från att värdera till att slutföra en bostadsaffär. Tack David att du sålde vår bostad till nästa ägare av vårt smultronställe."
Läs mer
säljare på Ortalavägen 209

08 apr 2022

"Ja vad ska man säga när jag fick en miljon mer än va vi trodde …."
säljare på Hagenvägen 8

25 jan 2022

"Hej,
David är den mäklare som både säljare och köpare vill ha eftersom jag har varit på båda sidorna i kontakt med honom. Han återkopplar, återkommer och har till och med ett klokt coachande vid begäran. Jag hade så klart betalat mindre men med tidigare mäklare från annat bolag fick jag inte min ..."
"Hej,
David är den mäklare som både säljare och köpare vill ha eftersom jag har varit på båda sidorna i kontakt med honom. Han återkopplar, återkommer och har till och med ett klokt coachande vid begäran. Jag hade så klart betalat mindre men med tidigare mäklare från annat bolag fick jag inte min tomt såld så ... jag säger bara tack."
Läs mer
säljare på Utveda Hamnväg 83

21 dec 2021

"Rekommenderas varmt! Alltid tillgänglig, snabb och mycket kompetent! Blir det fler försäljningar i Norrtälje så är det självklart David vi kommer att vända oss till!"
säljare på Havsskogen Bodslättsvägen 19

03 sep 2021

"Rekommenderas starkt!"
säljare på Norrgärdesvägen 173

25 aug 2021

"Kunnig och engagerad mäklare. Inte optimalt val av bildmaterial. Förmedlar ingen
känsla.
Frågan "Lätt att tycka om" upplevs märklig, därav svar 3."
säljare på Fjärdvägen 9

08 jun 2021

"David gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår tomt. Affären gick smidigt och snabbt och vi är mer än nöjda. "
säljare på Sandviksvägen 20

26 apr 2021

"Davids kunskaper och erfarenheter kring den lokala marknaden var värdefulla. Uppdraget genomfördes snabbt och smidigt och vi är mycket nöjda."
säljare på Skottviksvägen 11

22 apr 2021

"Mycket kunnig, förtroendeingivande och trevlig. Med andra ord en toppen mäklare."
säljare på Havsskogen Granvägen 3

21 apr 2021

"Vi hade bra kontakt hela processen och David gjorde en lysande insats. Jag lämnar gärna muntliga rekommendationer. /Lars Olof Friberg"
säljare på Jungfrustigen 2

15 mar 2021

"Vi är väldigt nöjda med Davids insatser kring såväl förberedelser som visning och efterföljande arbetet efter försäljning. Det har känns tryggt att ha honom som mäklare under hela processen på alla sätt och vis. Han håller vad han lovar, och håller kontakt på ett trevligt och effektivt sätt under..."
"Vi är väldigt nöjda med Davids insatser kring såväl förberedelser som visning och efterföljande arbetet efter försäljning. Det har känns tryggt att ha honom som mäklare under hela processen på alla sätt och vis. Han håller vad han lovar, och håller kontakt på ett trevligt och effektivt sätt under varje steg."
Läs mer
säljare på Fjällbostrandsvägen 27

03 mar 2021

"David får högsta betyg av mig!
Fotograferingen gick kanoners bra.
Visningen gick ännu bättre.
Tillsist budgivningen gick makalöst bra.
Hela processen gick snabbt och smidigt.
Helt klart hatten av till David.
Jag skulle definitivt rekommendera honom.
Vilken ynnest jag har som haft David som mä..."
"David får högsta betyg av mig!
Fotograferingen gick kanoners bra.
Visningen gick ännu bättre.
Tillsist budgivningen gick makalöst bra.
Hela processen gick snabbt och smidigt.
Helt klart hatten av till David.
Jag skulle definitivt rekommendera honom.
Vilken ynnest jag har som haft David som mäklare."
Läs mer
säljare på Grisslehamnsvägen 212

03 mar 2021

"Mycket hjälpsam och service inriktad. Kan varmt rekommendera David han gör försäljningen enkel. "
säljare på Skeppsmyravägen 131

11 feb 2021

"Vi upplevde David erfaren och kunnig utan att ha tappat motivation och engagemang i sitt arbete. Pga covid stod David över fem timmar utanför vårt fritidshus och talade med spekulanterna i snöstorm och många minusgrader. Det säger allt!! "
säljare på Havsskogen Bodslättsvägen 22

17 dec 2020

"Riktigt bra engagemang och en mycket bra genomförd affär, kan varmt rekommenderas. Mäklaren lyckades få med sig spekulanterna på ett proffsigt sätt och drev försäljningen till en oanad nivå. Vi är mer än nöjda."
säljare på Fjärdvägen 5

09 sep 2020

"Bra kommunikation och bemötande"
säljare på Travvägen 33

04 sep 2020

"Objektet såldes för 60000 kr över utgångspris"
säljare på Ortalavägen 15

02 aug 2020

"Vi är extremt nöjda med David som mäklare. Han har allt en riktig toppenmäklare ska ha - drivkraft, kunskap, rutin och en stor mängd social kompetens. Vi var absolut trygga med honom från dag ett. Vi uppskattar hans ärlighet och raka kommunikation likaväl som hans lyhördhet inför både oss och köp..."
"Vi är extremt nöjda med David som mäklare. Han har allt en riktig toppenmäklare ska ha - drivkraft, kunskap, rutin och en stor mängd social kompetens. Vi var absolut trygga med honom från dag ett. Vi uppskattar hans ärlighet och raka kommunikation likaväl som hans lyhördhet inför både oss och köpare. Han överträffade våra förväntningar inför försäljningen på alla punkter - allt från utformningen av annonsen till mellanspelet med budgivning och till slut - slutpriset. En mäklare av denna kaliber, med ett sådant träffsäkert omdöme och vinnande sätt, är svår att hitta! /säljare på Simpnäsvägen, Väddö. "
Läs mer
säljare på Simpnäsvägen 256

31 jul 2020

"Dock ligger mäklararvoden generellt för högt."
säljare på Havsskogen Björkvägen 8

28 apr 2020

"mycket kompetent och förstående i vår situation."
säljare på Hammarskogsvägen 10

28 apr 2020

"Värderingen korrekt, men coronaviruset upplevde jag hade sitt inflytande på slutpriset ."
säljare på Mälbyhamnsvägen 114

27 apr 2020

"David var mycket lyhörd och hjälpte oss med förslag att göra tomten attraktivare
Klar och tydlig i genomgång så även jag förstod texten "
säljare på Ramviksvägen 16

27 apr 2020

"Bästa Mäklaren! Kändes rätt till och tryggt att anlita just David "
säljare på Elmsta Udde 37

31 mar 2020

"David är en mycket seriös och kunnig mäklare. Han lyssnar och känner av vad jag som säljare vill och önskar. Jag kan verkligen rekommendera David Carlsson för att sälja din bostad samt för köpare."
säljare på Grisslehamnsvägen 31

07 nov 2019

"Mäklaren var proffsig och lugn. Kändes ärlig och uppriktig. Inte någon ”gåpåig” säljartyp. Jag tror det vinner i längden. "
säljare på Bäckavägen 11

19 okt 2019

"Bästa mäklaren!"
säljare på Ortalavägen 8

07 okt 2019

"Kunnig och trevlig men ganska rutinmässig"
säljare på Farmorsviken 4

30 sep 2019

"En mycket lyckad försäljning mäklarens arbete, spekulanternas intresse, det vackra vädret, budgivarnas ihärdighet och inge minst slutpris överträffade mina förväntningar."
säljare på Kasenvägen 72

26 sep 2019

"Bästa mäklaren!"
säljare på Bergby Gård 31

16 sep 2019

"David är en väldigt trevlig, kompetent, påläst och proffsig mäklare! Han återkopplar snabbt, är bra på att uttrycka sig och ger hela affären en trygg inramning.
Jag kan varmt rekommendera honom!
"
säljare på Väster-Boda 52

05 sep 2019

"David har mkt stort kontaktnät och lokalkännedom på Väddö, är driven och har en tydlig strategi han jobbar efter, som verkar ha slipats fram av många års erfarenhet. Vi är mycket nöjda med processen generellt. Vi kände dock av att David höll på med många processer samtidigt vilket bla märktes gnm..."
"David har mkt stort kontaktnät och lokalkännedom på Väddö, är driven och har en tydlig strategi han jobbar efter, som verkar ha slipats fram av många års erfarenhet. Vi är mycket nöjda med processen generellt. Vi kände dock av att David höll på med många processer samtidigt vilket bla märktes gnm att han ibland var svår att nå och framstod som lätt stressad och mån om att snabbt klara av/bocka av olika moment som ex frågor vi hade som säljare. "
Läs mer
säljare på Väddö Backaslingan 27

04 sep 2019

"Vi är mycket nöjda med valet av mäklare. David var lyhörd och professionell, ett tryggt val!"
säljare på Häverövägen 245-247

04 sep 2019

"Varför det inte blir en 5:a rakt över, beror enbart på att vi förväntat oss ett något högre pris."
säljare på Gåsviksvägen 116

25 aug 2019

"Kan enbart använda superlativer!!! Professionell, kan sitt yrke, erfaren, pålitlig, seriös, inkännande, har bra lokalkännedom, sympatisk, snabb, energisk, realistisk i sina bedömningar, kommunikativ, bygger upp en behaglig atmosfär mellan säljare och köpare...
"
"Kan enbart använda superlativer!!! Professionell, kan sitt yrke, erfaren, pålitlig, seriös, inkännande, har bra lokalkännedom, sympatisk, snabb, energisk, realistisk i sina bedömningar, kommunikativ, bygger upp en behaglig atmosfär mellan säljare och köpare...
"
Läs mer
säljare på Åbyvägen 20

19 aug 2019

"Vi är mycket nöjda med David som mäklare, från första mötet och genomgång och mellan varande kontakter till avslut som blev mycket över förväntan.
Att David är en trevlig och lättsam person gör saken inte sämre.
Vi rekommenderar David till det bästa."
säljare på Rudavägen 15

01 aug 2019

"Jag är mycket nöjd med Davids insats. Han är trevlig och är snabb att återkoppla. Allt sköttes mycket proffsigt och har gått över förväntan. Slutpriset blev också bättre än jag vågat hoppas på. Jag kommer definitivt att rekommendera David till mina grannar som snart ska sälja."
"Jag är mycket nöjd med Davids insats. Han är trevlig och är snabb att återkoppla. Allt sköttes mycket proffsigt och har gått över förväntan. Slutpriset blev också bättre än jag vågat hoppas på. Jag kommer definitivt att rekommendera David till mina grannar som snart ska sälja."
Läs mer
säljare på Öringsvägen 7

07 jul 2019

"Rätt man på rätt plats"
säljare på Norra Loövägen 39

27 jun 2019

"Kändes kanon i första mötet,fick sen en upplevelse av stressad.(Säkert för mycket att göra)
Glömt saker vi nämt.
Fick inte ut det slutpris vi ville så högsta betyg svårt sätta.
Men fyra känns rätt!"
säljare på Östersjövägen 22

19 jun 2019

"David Carlsson är verkligen en superbra mäklare. Han är jätteduktig och hjälpsam. Vi är jättenöjda. Vi kommer absolut att rekommendera honom till våra vänner. Bästa mäklaren. Mvh!"
säljare på Flisbergen 115

04 jun 2019

"David gjorde en utmärkt insats."
säljare på Brittastigen 10

04 jun 2019

"De tog 4 arbetsdagar från visning till att objektet var sålt.De var bra jobbat av David Carlsson"
säljare på Kolskäret 39

28 maj 2019

"Bra från start till mål"
säljare på Utveda Hamnväg 44

30 apr 2019

"Det är bra att vara på men jag skulle rekommendera dig att ta det mera lugnt i uppföljande av alla intressenter mer än en gång."
säljare på Havsskogen Hasselvägen 3

29 apr 2019

"David var noggrann med allt, han var också mycket saklig med vad jag skulle tänka på innan
fotografering och visning."
säljare på Lilla Anderssvedjavägen 80

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Fritidshus
28
Villa
2
Mark
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
103 360 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
138 av 150 säljare
David satte rätt förväntningar på slutpriset
127 av 150 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
143 av 151 säljare
David var tydlig och höll mig uppdaterad
148 av 149 säljare

David på kartan.

596 tidigare annonser
1 bostad till salu
149 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

1 550 000 kr
3 rum, 38 m²
40 789 kr/m²
Fritidshus, Norrtälje

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Grisslehamn
6 rum, 81 m²
Utropspris: 3 200 000 kr
Vilande / ej såld
Fritidshus Grisslehamn
3 rum, 50 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
2 820 000 kr
Fritidshus Väddö
+ 320 000 kr
4 rum, 64 m²
Utropspris: 2 500 000 kr
2 995 000 kr
Fritidshus Grisslehamn
3 rum, 69 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 300 000 kr
Tomt/Mark Grisslehamn
+ 100 000 kr
Utropspris: 1 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.