David Carlsson

Profilbild för David Carlsson
Säljarfavorit
David Carlsson
4.8 / 5
(207 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
18 st
97 815 000 kr

Bakgrund

David Carlsson jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2010-09-15. David har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2024. David har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt fritidshus och tomter/mark och motsvarar ett värde på 80 735 000 kr.

Presentation

Hej! Jag heter David Carlsson och är född och uppväxt på Väddö, dit jag nu återvänt efter att ha arbetat några år i Stockholm. Att nu fått möjligheten att arbeta tretton år på ”hemmaplan” är helt fantastiskt då jag tycker att en av de viktigaste egenskaperna hos en fastighetsmäklare är lokalkunskap.

Min hemmaplan är områdena omkring Väddö, Rörvik, Vätö men även Norrtälje stad. 2023 sålde jag omkring 50 hus på Väddö med omgivning, totalt har jag sålt mer än 750 hus på och omkring Väddö de senaste åren. De senaste åren har jag fått nya prisrekord i flera områden samt sålt det dyraste fritidshuset någonsin i kommunen. Nu arbetar vi i en mer utmanande marknad där erfarenhet och kunskap är ännu viktigare.

Att arbeta som fastighetsmäklare är en livsstil och givetvis älskar jag mitt jobb. Jag är driven, tävlingsinriktad och målmedveten vilket gör att jag ger allt i varje affär. Mitt mål är att alltid finnas där för dig oavsett om du är köpare eller säljare, hjälpa dig med min mångåriga kunskap om området, fastigheter och framför allt fastighetsaffären.

Jag började arbeta som fastighetsmäklare i Norrtälje 2010 och är sedan några år även delägare i Mäklarhuset Norrtälje. Vi har de senaste åtta åren sålt flest fritidshus och villor i kommunen och har en dominerande roll på marknaden, det naturliga förstahandsvalet.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2023

Säljare om David.

03 jul 2024

"David har varit kunnig, hjälpsam och har ett fint bemötande genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom "
säljare på Antons väg 3

14 jun 2024

"Lugn, pålitlig och förtroendeingivande."
säljare på Norra Havsängen 18

03 jun 2024

"Vi har hållit kontakt med David i flera år för den dag vi var redo att sälja vårt sommarställe. Han har bemött oss med stor kunnighet, tålamod o vänlighet. Vi hade höga krav på hur mycket vi ville ha betalt o han lyckades inte bara med priset utan gjorde det också snabbt och smidigt. "
"Vi har hållit kontakt med David i flera år för den dag vi var redo att sälja vårt sommarställe. Han har bemött oss med stor kunnighet, tålamod o vänlighet. Vi hade höga krav på hur mycket vi ville ha betalt o han lyckades inte bara med priset utan gjorde det också snabbt och smidigt. "
Läs mer
säljare på Utanå Backaskäret 33

01 jun 2024

"Pålitlig!"
säljare på Själungsvägen 29

23 maj 2024

"bra upplägg, skicklig fotograf med fina bilder, bra planerad visning."
säljare på Bergbyslingan 4

13 maj 2024

"David är bäst!"
säljare på Norrby Gårdsväg 38

12 maj 2024

"David har varit jättebra, trevlig o positiv. Har hört av sig hela tiden för att berätta om läget, köpare, visningar o intresse uppdatering mm!! Även väldigt lyssnande på oss!"
säljare på Harrys väg 5

10 maj 2024

"Engagerad för våra mål, tydlig och kunnig."
säljare på Bruksgatan 10A

29 apr 2024

"Skötte sig exemplariskt mot säljare och köparen!"
säljare på Bagghusvägen 25

27 apr 2024

"Vår kontakt med David har varit lättsam och mycket informativ"
säljare på Fjällbostrandsvägen 7

12 apr 2024

"David var under hela processen mycket engagerad och närvarande.
Han svarade kunnigt på frågor och vägledde oss i en för oss ny situation.
Allt från värdering, annonsering och sedan avslut och kontraktsskrivning har skötts mycket professionellt. Jag kan varmt rekommendera David."
"David var under hela processen mycket engagerad och närvarande.
Han svarade kunnigt på frågor och vägledde oss i en för oss ny situation.
Allt från värdering, annonsering och sedan avslut och kontraktsskrivning har skötts mycket professionellt. Jag kan varmt rekommendera David."
Läs mer
säljare på Ramviksvägen 19

12 apr 2024

"David har mycket stor erfarenhet och kunnighet om fastigheter och områden i Roslagen. Jag kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Fladenvägen 11

23 okt 2023

"Jag rekommenderar David. Han är inkännande, tydlig, målinriktad, noggrann och ambitiös. Han har mycket hög yrkeskunskap generellt. Jag skulle välja honom igen om jag skulle sälja i Norrtälje."
säljare på Utveda Hamnväg 212

11 okt 2023

"Känns tryggt att anlita David Carlsson. Kunnig och stabil. Bra återkoppling vid funderingar. "
säljare på Näsuddsvägen 46

05 okt 2023

"En trevlig och bra mäklare som var engagerad och kunnig och med god lokalkännedom. Kan rekommenderas."
säljare på Bagghusvägen 21

12 sep 2023

"Bra kännedom om området och vi fick ett bra intryck av honom."
säljare på Mörjarvägen 204

31 aug 2023

"En mycket kunnig och sakkunnig mäklare. Med stor lokalkännedom, samt med en fin känsla för att hjälpa oss som säljare, att navigera i en, för utomstående, snårig djungel. Stort tack för allt stöd i ett ansträngd säljklimat."
säljare på Västerkullavägen 54

20 aug 2023

"Vi säljare (tre syskon) är väldigt nöjda med David Carlssons insats när vi sålde vårt fritidshus som var en del av ett dödsbo. David var mycket lyhörd för oss som säljare, lösningsorienterad och proaktiv. Han har bra uppfattning om marknaden och satte rätt förväntan hos oss gällande prisbilden. H..."
"Vi säljare (tre syskon) är väldigt nöjda med David Carlssons insats när vi sålde vårt fritidshus som var en del av ett dödsbo. David var mycket lyhörd för oss som säljare, lösningsorienterad och proaktiv. Han har bra uppfattning om marknaden och satte rätt förväntan hos oss gällande prisbilden. Han var väldigt informativ om hur processen skulle gå till och ett bra stöd för oss och la tid och omsorg på försäljningsprocessen och att både vi och köparen skulle känna sig nöjda. Som summering, vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera David och hans team!"
Läs mer
säljare på Kvarnviksvägen 8

18 aug 2023

"Mycket kompetent mäklare, tydlig och har lokalkännedom vilket gynnar både säljare och köpare.
Vi har rekommenderat och kommer att rekommendera David till vänner/grannar osv.
"
säljare på Norrby Uddes väg 12

16 aug 2023

"Jag kan varmt rekommendera David. Lyhörd och engagerade. Bra bemötande från början till slut.
//Mats"
säljare på Skolgränd 6

13 aug 2023

"Engagerad hela vägen, från första mötet och ända in i mål, höll tät kontakt och informerade om varje steg. Gav ett mkt seriöst intryck från första samtalet som också visade sig stämma väl. "
säljare på Ortalavägen 1

08 jun 2023

"Tackar David för mycket bra engagemang!"
säljare på Havsskogen Utsiktsvägen 5

06 jun 2023

"Viktigt med en mäklare som har god lokalkännedom"
säljare på Mellanvägen 1

13 maj 2023

"Klar och tydlig med vad som var viktigt att åtgärda från min sida inför försäljning för att nå bästa resultat."
säljare på Kallbodavägen 12

12 maj 2023

"David är ett mycket bra väl av mäklare då han är lättillgänglig och bor på Väddö. Detta hjälpte oss med visningarna av vårt sommarhus. Sedan har David god lokalkännedom och kan besvara på frågor om området. "
säljare på Havsskogen Bergstigen 22

11 maj 2023

"Vi är otroligt nöjda, kan varmt rekommendera David!!"
säljare på Stenmalsvägen 1

10 maj 2023

"David är mycket professionell, lyhörd, engagerad och drivande. Vi fick redan från början gott intryck som mycket väl motsvarade slutresultatet. Utfallet blev ännu mycket bättre än förväntat. Positiv och kommunikativ. Vi kan varmt rekommendera David som mäklare."
"David är mycket professionell, lyhörd, engagerad och drivande. Vi fick redan från början gott intryck som mycket väl motsvarade slutresultatet. Utfallet blev ännu mycket bättre än förväntat. Positiv och kommunikativ. Vi kan varmt rekommendera David som mäklare."
Läs mer
säljare på Ladviksvägen 78

09 maj 2023

"Engagerad och lyhörd. Kan varmt rekommendera honom till den som går i
köp/säljtankar."
säljare på Byholmavägen 111

02 nov 2022

"Vi är helt nöjda med insatsen som David gjorde för att sälja vårt kära sommarhus. Han visade verkligen att han tyckte om huset och gillade att ha visningar där och det kändes jättebra. Vi attraherade rätt köpare och är jättenöjda med processen. Lätt, smidigt och utan problem... med förväntningarn..."
"Vi är helt nöjda med insatsen som David gjorde för att sälja vårt kära sommarhus. Han visade verkligen att han tyckte om huset och gillade att ha visningar där och det kändes jättebra. Vi attraherade rätt köpare och är jättenöjda med processen. Lätt, smidigt och utan problem... med förväntningarna rätt skruvade på."
Läs mer
säljare på Havsörnsvägen 2

16 okt 2022

"David var professionell och kommunikativ. Han anpassade sig snabbt efter hur marknaden betedde sig, och vi upplevde att han la in mycket energi och ansträngning. Första mötet la en bra ton, där han gav en realistisk bild av vilken prisbild vi kunde förvänta oss baserat på data, men han kommunicer..."
"David var professionell och kommunikativ. Han anpassade sig snabbt efter hur marknaden betedde sig, och vi upplevde att han la in mycket energi och ansträngning. Första mötet la en bra ton, där han gav en realistisk bild av vilken prisbild vi kunde förvänta oss baserat på data, men han kommunicerade även tydligt vilka faktorer som kunde göra försäljningen lite svårare."
Läs mer
säljare på Mälbyhamnsvägen 3

12 sep 2022

"Jag upplever David som mycket proffsig i sitt arbete med försäljningen av vårt hus, dessutom mycket trevlig och och lättsam att ha kontakt med."
säljare på Söderbyle 66

30 aug 2022

"Mäklaren har hanterat visningen och försäljningen på ett mycket professionellt sätt."
säljare på Tallholmsvägen 15

24 aug 2022

"helt ok"
säljare på Rudebacksvägen 61

17 aug 2022

"trevligt och bra bemötande"
säljare på Rudavägen 13

08 aug 2022

"David var mycket engagerad, positiv och lagom på. Något jag uppskattar eftersom jag tycker att bostadsförsäljning är svårt. Jag är nöjd och tacksam för hjälpen med att ro detta i land. Stort tack!"
säljare på Fjällbostrandsvägen 22

28 jun 2022

"Vi kan varmt rekommendera David. Vid försäljningen av vårt fritidshus kände vi förtroende från första mötet tills allt var klart. Kunnig och engagerad och bra på återkoppling. Urvalet av bilder i annonsen var lysande och vi ger honom våra bästa rekommendationer."
"Vi kan varmt rekommendera David. Vid försäljningen av vårt fritidshus kände vi förtroende från första mötet tills allt var klart. Kunnig och engagerad och bra på återkoppling. Urvalet av bilder i annonsen var lysande och vi ger honom våra bästa rekommendationer."
Läs mer
säljare på Askholmen 38

28 jun 2022

"David är kompetent och effektiv, kan sitt geografiska område bra vilket känns tryggt. Han ger dessutom uppriktig information om förväntningar och marknadsläge vilket ger ett bra samarbete. "
säljare på Söderhusvägen 13

30 maj 2022

"Vid andra mötet (genomgång av kontrakt på Älgstigen 34) missade David ett antal uppgifter, vilket ledde till en del missförstånd i annonsen. Han var kanske litet stressad. Detta kunde senare redas ut via Mail och telefonsamtal. "
säljare på Älgstigen 34

15 maj 2022

"Jag kan verkligen rekommendera David Carlsson, han var väldigt engagerad och kunnig och hade stor lokalkännedom. "
säljare på Krokängsvägen 9

26 apr 2022

"David är kunnig och erfaren i just detta område vi sålde vårat hus. Lätt att få kontakt med o lätt att prata med"
säljare på Albin Westmans väg 7

11 apr 2022

"Vi är mycket nöjda med det engagemang och kunnande som mäklare David Carlsson, Mäklarhuset Norrtälje har visat vid försäljningen av vårt smultronställe på Väddö. En snabb och lyckad försäljning där båda parter kännt förtroende för David gör att jag kan rekommendera mäklare David Carlsson, Mäklarh..."
"Vi är mycket nöjda med det engagemang och kunnande som mäklare David Carlsson, Mäklarhuset Norrtälje har visat vid försäljningen av vårt smultronställe på Väddö. En snabb och lyckad försäljning där båda parter kännt förtroende för David gör att jag kan rekommendera mäklare David Carlsson, Mäklarhuset Norrtälje vid försäljning av fritidshus i Roslagen.
"
Läs mer
säljare på Sigfrids väg 3

08 apr 2022

"Vi kan varmt rekommendera David Carlsson som mäklare. David har god lokalkännedom och en djup kunskap efter mångårig erfarenhet av att i alla aspekter från att värdera till att slutföra en bostadsaffär. Tack David att du sålde vår bostad till nästa ägare av vårt smultronställe."
"Vi kan varmt rekommendera David Carlsson som mäklare. David har god lokalkännedom och en djup kunskap efter mångårig erfarenhet av att i alla aspekter från att värdera till att slutföra en bostadsaffär. Tack David att du sålde vår bostad till nästa ägare av vårt smultronställe."
Läs mer
säljare på Ortalavägen 209

08 apr 2022

"Ja vad ska man säga när jag fick en miljon mer än va vi trodde …."
säljare på Hagenvägen 8

25 jan 2022

"Hej,
David är den mäklare som både säljare och köpare vill ha eftersom jag har varit på båda sidorna i kontakt med honom. Han återkopplar, återkommer och har till och med ett klokt coachande vid begäran. Jag hade så klart betalat mindre men med tidigare mäklare från annat bolag fick jag inte min ..."
"Hej,
David är den mäklare som både säljare och köpare vill ha eftersom jag har varit på båda sidorna i kontakt med honom. Han återkopplar, återkommer och har till och med ett klokt coachande vid begäran. Jag hade så klart betalat mindre men med tidigare mäklare från annat bolag fick jag inte min tomt såld så ... jag säger bara tack."
Läs mer
säljare på Utveda Hamnväg 83

21 dec 2021

"Rekommenderas varmt! Alltid tillgänglig, snabb och mycket kompetent! Blir det fler försäljningar i Norrtälje så är det självklart David vi kommer att vända oss till!"
säljare på Havsskogen Bodslättsvägen 19

03 sep 2021

"Rekommenderas starkt!"
säljare på Norrgärdesvägen 173

25 aug 2021

"Kunnig och engagerad mäklare. Inte optimalt val av bildmaterial. Förmedlar ingen
känsla.
Frågan "Lätt att tycka om" upplevs märklig, därav svar 3."
säljare på Fjärdvägen 9

08 jun 2021

"David gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår tomt. Affären gick smidigt och snabbt och vi är mer än nöjda. "
säljare på Sandviksvägen 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Fritidshus
26
Mark
2
Villa
1
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
80 735 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
186 av 201 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
199 av 207 säljare
David var tydlig och höll mig uppdaterad
204 av 205 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

David på kartan.

680 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
204 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

1 750 000 kr
3 rum, 54 m²
32 407 kr/m²
Fritidshus, Norrtälje
1 750 000 kr
4 rum, 58 m²
30 172 kr/m²
Fritidshus, Norrtälje
2 750 000 kr
4 rum, 58 m²
47 413 kr/m²
Fritidshus, Norrtälje
1 995 000 kr
70 m²
28 500 kr/m²
Fritidshus, Norrtälje
2 800 000 kr
5 rum, 110 m²
25 454 kr/m²
Fritidshus, Norrtälje

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Fritidshus Mälby
3 rum, 57 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Söderfjäll
6 rum, 100 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Senneby
2 rum, 45 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
Slutpris saknas
Villa Centrala Älmsta
4 rum, 99 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Tomt/Mark Sandviken
Utropspris: 1 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.