Daniella Töre

Profilbild för Daniella Töre
Daniella Töre
4.8 / 5
(59 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
0 st
94 005 000 kr

Bakgrund

Daniella Töre jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2010-02-18. Daniella har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 98 955 000 kr.

Presentation

Att sälja lägenhet är en av de största affärerna i livet och för mig som mäklare vill jag bidra till att det ska vara din bästa upplevelse. Jag har varit verksam som mäklare i snart 8 år och vet vad som krävs för att just du ska vara nöjd. Jag är pålitlig, ärlig och älskar förhandlingar men min bästa egenskap är att jag vet hur jag ska sälja din lägenhet till högsta möjliga pris. Jag värdesätter alltid mina relationer till både säljare och köpare och arbetar för att alla parter ska vara trygga genom hela processen.

Att sälja med mig är roligt, personligt, involverande och tryggt! Hör av dig om du funderar på att sälja din lägenhet!

Jag har varit på notar sedan 2005 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 2010.
Delägare på notar Kungsholmen.

Mäklarbyrå


Säljare om Daniella.

26 aug 2020

"Daniella gjorde ett mycket bra och engagerat jobb."
säljare på John Ericssonsgatan 11B

11 aug 2020

"Otroligt kunnig, noggrann, vänlig och tålmodig. Perfekt avvägd kommunikation och strategi. Gav extra hjälp avseende val av inredning, renovering och säljtaktik. Daniella hjälpte mig även med tips när jag skulle köpa och lyssnade oerhört lyhört till mina önskningar om annonsens och visningstider...."
"Otroligt kunnig, noggrann, vänlig och tålmodig. Perfekt avvägd kommunikation och strategi. Gav extra hjälp avseende val av inredning, renovering och säljtaktik. Daniella hjälpte mig även med tips när jag skulle köpa och lyssnade oerhört lyhört till mina önskningar om annonsens och visningstider. Jag kunde inte haft en bättre mäklare!"
Läs mer
säljare på Inedalsgatan 2A

24 apr 2020

"Jag träffade fyra mäklare och hade egentligen redan bestämt mig vem som skulle sälja vår lägenhet. Då vi också skulle köpa en ny lägenhet ringde jag på en annons och kom i kontakt med Daniella. Jag kände direkt att henne vill jag träffa angående försäljningen av vår lägenhet. Daniella har ett sto..."
"Jag träffade fyra mäklare och hade egentligen redan bestämt mig vem som skulle sälja vår lägenhet. Då vi också skulle köpa en ny lägenhet ringde jag på en annons och kom i kontakt med Daniella. Jag kände direkt att henne vill jag träffa angående försäljningen av vår lägenhet. Daniella har ett stort driv på ett behagligt sätt. Hon är kunnig och har en social kompetens utöver det vanliga. Hon känner av läget och vet hur man handskas med kunder. Jag ger Daniella det bästa betyget. Helena Sahlin"
Läs mer
säljare på John Ericssonsgatan 14

13 feb 2020

"Detta var alltigenom en positiv upplevelse. Uppdraget med försäljningen flöt på enligt plan och Daniella Töre var under hela processen personlig, tydlig, tog sig tid, var professionell, kompetent, full av tålamod och förklarade saker på tydligt/enkelt sätt. Kan absolut rekommendera Daniella! Hon ..."
"Detta var alltigenom en positiv upplevelse. Uppdraget med försäljningen flöt på enligt plan och Daniella Töre var under hela processen personlig, tydlig, tog sig tid, var professionell, kompetent, full av tålamod och förklarade saker på tydligt/enkelt sätt. Kan absolut rekommendera Daniella! Hon gjorde ett toppenjobb :)"
Läs mer
säljare på Södra Agnegatan 26A

17 nov 2019

"Vi är mycket nöjda med vårt val av Daniella. Vi fick direkt en bra kemi och kände hela tiden stort förtroende. Hon har varit lyhörd, engagerad och är mycket kunnig. Vi kan varmt rekommendera Daniella."
säljare på Karlsviksgatan 4

11 feb 2019

"Daniella är helt fantastisk! Kunde inte vara mer nöjd. "
säljare på Bergslagsvägen 37

23 jan 2019

"Mycket nöjd på alla sätt!"
säljare på Wargentinsgatan 1

04 okt 2018

"Kan tycka att det är en fördel för Notar att vara transparent med att Hemnet -avgiften återbetalas till mäklarfirman. Det framgick inte av samtalet med mäklaren när avgiften diskuterades (även om återbetalningspraxisen är känd för oss via ett annat mäklarföretag som värderat vår bostad)."
"Kan tycka att det är en fördel för Notar att vara transparent med att Hemnet -avgiften återbetalas till mäklarfirman. Det framgick inte av samtalet med mäklaren när avgiften diskuterades (även om återbetalningspraxisen är känd för oss via ett annat mäklarföretag som värderat vår bostad)."
Läs mer
säljare på Fleminggatan 83

21 sep 2018

"Mycket duktig och engagerad ! Hjälpte till med olika tjänster som städ/ flytt etc!
Värt varenda öre ! Toppen "
säljare på John Ericssonsgatan 11B

21 sep 2018

"Daniella är lugn, metodisk och ärlig. Hennes insats känns genuin"
säljare på Norr Mälarstrand 56

04 jul 2018

"Daniella bedömde pris på lägenheten i en komplicerad marknadssituation och vi var båda besvikna över slutpriset. Inget någon kunde förutse."
säljare på Ehrensvärdsgatan 6

03 jul 2018

"Bästa mäklaren och kommer definitivt anlita henne igen :)"
säljare på Fridhemsgatan 12

27 jun 2018

"Daniella är proffsig, kunnig och transparent, vilket vi uppskattade väldigt mycket. Hon var engagerad och höll oss uppdaterade hela tiden. Dessutom levererade hon på det hon hade lovat och vi kände vi var i trygga händer. Kan varmt rekommendera Daniella speciellt om man vill göra en kanon försälj..."
"Daniella är proffsig, kunnig och transparent, vilket vi uppskattade väldigt mycket. Hon var engagerad och höll oss uppdaterade hela tiden. Dessutom levererade hon på det hon hade lovat och vi kände vi var i trygga händer. Kan varmt rekommendera Daniella speciellt om man vill göra en kanon försäljning! "
Läs mer
säljare på Karlsviksgatan 16

15 maj 2018

"Kan varmt rekommendera Daniella, en oerhört professionell och kunnig mäklare som verkligen gör det lilla extra för att både säljare och köpare ska bli nöjda."
säljare på John Ericssonsgatan 7

15 sep 2017

"Mycket proffsig och trevlig mäklare"
säljare på Industrigatan 9

14 sep 2017

"Daniella är mycket skicklig - drivande och proffsig. Mycket duktig på att återkoppla och informera. Jag är extra nöjd med att hon inte nöjde sig med att det fanns 2-3 spekulanter, utan hon tog sig tid att hålla extravisningar m m för ytterligare intresserade! Jag rekommenderar Daniella starkt!"
"Daniella är mycket skicklig - drivande och proffsig. Mycket duktig på att återkoppla och informera. Jag är extra nöjd med att hon inte nöjde sig med att det fanns 2-3 spekulanter, utan hon tog sig tid att hålla extravisningar m m för ytterligare intresserade! Jag rekommenderar Daniella starkt!"
Läs mer
säljare på Kungsholms Strand 107

14 sep 2017

"Daniella är en mycket proffsig och engagerad mäklare. Vi tyckte om hennes lugna, tydliga och samtidigt effektiva sätt att driva försäljningen. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Adlerbethsgatan 15

12 sep 2017

"Kunnig, fokuserad och driven. "
säljare på Arbetargatan 23A

05 sep 2017

"Supergullig, närvarande och engagerad från början till slut! "
säljare på Hunnebergsvägen 4

05 sep 2017

"Jag hade tidigare rekommenderats att anlita Daniella Töre. Jag kunde snabbt börja lita på hennes kunskap i yrket. Hon gav mig rimliga förväntningar, hon var ärlig och målinriktad. Resultatet var högt över förväntan. Försäljningen gick oerhört snabbt och smidigt. Jag kommer att anlita henne vid nä..."
"Jag hade tidigare rekommenderats att anlita Daniella Töre. Jag kunde snabbt börja lita på hennes kunskap i yrket. Hon gav mig rimliga förväntningar, hon var ärlig och målinriktad. Resultatet var högt över förväntan. Försäljningen gick oerhört snabbt och smidigt. Jag kommer att anlita henne vid nästa bostadsaffär. Jag kan starkt rekommendera Daniella Töre! "
Läs mer
säljare på Armégatan 22

29 aug 2017

"Kunnig, lyhörd och hade bra struktur och återkoppling. Kände mig mycket väl omhändertagen och Daniella hanterade försäljning exemplariskt. Jag är mycket nöjd."
säljare på Franzéngatan 34

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
98 955 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
57 av 58 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
58 av 59 säljare
Daniella var tydlig och höll mig uppdaterad
59 av 59 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Daniella på kartan.

475 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
59 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 68 m²
Lägenhet, Stockholm
3 019 kr/mån
6 495 000 kr
2 rum, 63 m²
103 095 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
878 kr/mån
12 950 000 kr
4 rum, 111,5 m²
116 666 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
7 637 kr/mån
2 rum, 49 m²
Lägenhet, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 63 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
2 995 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-200 000 kr
1,5 rum, 43 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
9 900 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 76 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 57 m²
Utropspris: 5 350 000 kr
3 675 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 380 000 kr
2 rum, 34 m²
Utropspris: 3 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.