Daniel Wigren

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Vellinge  /  Daniel Wigren
Profilbild för Daniel Wigren
Daniel Wigren
5.0 / 5
(52 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
6 st
4 st
37 875 000 kr

Bakgrund

Daniel Wigren jobbar på TRIWAS Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-02-13. Daniel har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Daniel har enligt vår statistik haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 33 445 000 kr.

Presentation

Med erfarenhet från flera av de större mäklarkedjorna valde jag tillsammans med Jessica att starta en nytänkande mäklarbyrå som inte är som alla andra. Vi ville förändra arbetssättet och göra tjänsten mer flexibel och formbar utefter varje bostads förutsättningar. Vi vill lägga mer tid i varje affär och göra visningarna mer personliga. Anlitar man oss så får man alltid oss båda mäklare som driver försäljningen framåt. Vi är två på visningarna, ni får dubbla nätverk, stark marknadsföring och en betydligt större flexibilitet.

För oss på Triwas är det viktigt att varje försäljning blir unik och vi prioriterar alltid kvalitet före kvantitet. Vi handplockar alla samarbetspartners och arbetar gärna med de lokala, mindre aktörerna som liksom vi brinner för sitt företag och sin arbetsinsats. Resultatet av detta blir alltid bättre. Som helt oberoende mäklarbyrå kan vi dessutom erbjuda ett rimligt arvode.

Går ni i tankar om att byta bostad - slå mig en signal så berättar jag mer.

Säljare om Daniel.

09 feb 2023

"Daniel och Jessica är ett mycket starkt team som arbetar tillsammans genom hela processen. De vann mitt förtroende direkt vid första mötet med sitt ärliga, proffsiga och genuina sätt och var ett ovärderligt stöd under en för mig pressad situation med många känslor som jag aldrig tvekade att venti..."
"Daniel och Jessica är ett mycket starkt team som arbetar tillsammans genom hela processen. De vann mitt förtroende direkt vid första mötet med sitt ärliga, proffsiga och genuina sätt och var ett ovärderligt stöd under en för mig pressad situation med många känslor som jag aldrig tvekade att ventilera med dem. De gav mig hopp om att allt skulle lösa sig, och de löste det! Jag är väldigt glad att jag valde Triwas då Daniel och Jessica är två stjärnor som lyste upp min tillvaro med sitt sätt att hantera försäljningen av min bostad."
Läs mer
säljare på Bofinksgatan 4

09 okt 2022

"Fantastiskt prisvärda, duktiga och serviceinriktade mäklare. Har aldrig hört talas om mäklare som arbetar på detta sättet och jag kommer definitivt använda Daniel och Jessica igen om jag har behov samt rekommendera till mina bekanta."
säljare på Kvistgränd 6

05 jul 2022

"Kan varmt rekommendera Daniel!"
säljare på Sandbackevägen 9

14 jun 2022

"Försäljningen av vår bostad gick snabbt och allt blev klart under tiden vi var bortresta. Mycket trevligt bemötande, bra engagemang samt ett fint teamarbete
mellan Daniel & Jessica!
Vi är mycket nöjda & kan varmt rekommendera Triwas till ALLA som ska sälja!
"
"Försäljningen av vår bostad gick snabbt och allt blev klart under tiden vi var bortresta. Mycket trevligt bemötande, bra engagemang samt ett fint teamarbete
mellan Daniel & Jessica!
Vi är mycket nöjda & kan varmt rekommendera Triwas till ALLA som ska sälja!
"
Läs mer
säljare på Gallåkersvägen 13

23 maj 2022

"Gjorde en ypperlig insats, verkade som alla var nöjda."
säljare på Balladgatan 25

11 apr 2022

"Bästa mäklaren! Kan varmt rekommendera! "
säljare på Hammartorpsvägen 5D

18 mar 2022

"Daniel visade stort engagemang från start. Han har stor kännedom om Skanör och Falsterbo, där vi sålde vårt hus, vilket var till stor fördel. Vid behov av kontakt så var Daniel anträffbar snabbt. Arvodet var på ett fast pris, vilket vi som säljare uppskattade mycket. Vi kan absolut rekommendera D..."
"Daniel visade stort engagemang från start. Han har stor kännedom om Skanör och Falsterbo, där vi sålde vårt hus, vilket var till stor fördel. Vid behov av kontakt så var Daniel anträffbar snabbt. Arvodet var på ett fast pris, vilket vi som säljare uppskattade mycket. Vi kan absolut rekommendera Daniel och mäklarfirman Triwas. "
Läs mer
säljare på Lärkvägen 21

02 feb 2022

"Vi är mycket nöjda med Daniel och hans kollegor på Triwas. Bra driv och höll oss hela tiden uppdaterade. Kan varmt rekommendera Triwas."
säljare på Rönndalsvägen 8

06 dec 2021

"Daniel och Jessica har varit fantastiska från första kontakt till avslutad affär. Vi är otroligt nöjda och kommer varmt rekommendera dem till alla vi känner. "
säljare på Matrosgången 7

10 nov 2021

"Är mycket nöjd med Triwas och med Daniel och Jessicas teamarbete vid försäljningen av min bostad. Jag kan varmt rekommendera dem."
säljare på Tröskevägen 33

01 jul 2021

"Slutpriset blev betydligt högre på grund av att det var två budgivare som gärna ville köpa huset."
säljare på Slåttervägen 42

19 jun 2021

"Mäklaren Daniel Wigren var väldigt tillmötesgående och kunnig.
Var ärlig och serviceinriktad.
Gjorde ett gott intryck så kändes tryggt. "
säljare på Vanningevägen 13

29 maj 2021

"Jag kan varmt rekommendera Daniel då han varit väldigt engagerad och tillgänglig under hela försäljningsprocessen. "
säljare på Tröskevägen 75

17 maj 2021

"Daniel är en fantastiskt duktig mäklare! Fick honom rekommenderad och han överlevererade på alla plan, trots redan högt ställda förväntningar. Jättenöjd!"
säljare på Rälsvägen 6K

14 maj 2021

"Daniel var oerhört professionell, serviceminded och och engagerad!"
säljare på Tröskevägen 55

06 maj 2021

"Mäkleri i världsklass!"
säljare på Rapphönsvägen 6

07 apr 2021

"Daniel Wigren är lyhörd, noggrann och serviceminded - mycket nöjd"
säljare på Hammartorpsvägen 5D

05 apr 2021

"Fantastisk service på alla sätt. Problemlösare! Positiv , kunnig och glad !"
säljare på Allmänningsvägen 18

06 nov 2020

"Daniel var en klippa under vår försäljning. Kunnig, öppen och bra att resonera från o till med. Vi upplevde även att Daniel var mån om att både köpare och säljare skulle vara nöjda efter affären var gjord. Vilket även kändes bra för oss."
säljare på Blockgränd 8

29 aug 2020

"Daniel, var inlyssnande, kunnig och trovärdig. Han känner till Skanör mycket väl och sprider energi och Inger förtroende för både säljare och köpare."
säljare på Tröskevägen 65

14 jul 2020

"Huset såldes innan det kom ut på marknaden varav mäklarens insats inte blev jättestor"
säljare på Valthornsgatan 19

10 jul 2020

"Vi kan varmt rekommendera Daniel som mäklare. Han är proffsig, trevlig, kunnig och trovärdig."
säljare på Sjögränden 10

23 jun 2020

"Mycket bra insats i ett komplicerat fall."
säljare på Gottåkravägen 5

04 jun 2020

"Ett nöje att få arbeta med en sådan kompetent och professionell mäklare."
säljare på Stormgatan 4

29 maj 2020

"Mycket sympatisk och pigg"
säljare på Clemensagervägen 3

15 maj 2020

"En mäklare som verkligen kan sin grej & kämpar för ett pris han tror på. Väldigt bra lokalkännedom om området och vet vad han talar om & för. Väldigt lätt att få tag på oavsett tid på dygnet samt super driven mäklare!
Starka rekommendationer! "
säljare på Åldermannens gata 110

11 apr 2020

"Vi uppskattar Daniel då han gav en trygg känsla genom hela försäljningen. Han stöttade och jobbade hårt för att vi skulle komma så nära vårt mål som möjligt. Stort tack! Vi rekommenderar honom!"
säljare på Glasbrukskajen 10C

08 apr 2020

"Daniel har hjälp oss över förväntan, han har uppdaterat oss dygnet runt och jag har kunnat kontakta honom när som, han har alltid varit tillgänglig. Daniel har god lokalkännedom vilket är viktigt och ett mycket trevligt och proffsigt bemötande, var rädd om honom. Jag har mött många mäklare genom..."
"Daniel har hjälp oss över förväntan, han har uppdaterat oss dygnet runt och jag har kunnat kontakta honom när som, han har alltid varit tillgänglig. Daniel har god lokalkännedom vilket är viktigt och ett mycket trevligt och proffsigt bemötande, var rädd om honom. Jag har mött många mäklare genom mina 25 år i en Brf styrelse men ingen som Daniel, högsta betyg!."
Läs mer
säljare på Granetorpsvägen 7A

26 jan 2020

"Daniel är lyhörd och proaktiv. Jag rekommenderar honom varmt."
säljare på Falsterbovägen 35

19 sep 2019

"Från första kontakt till avslut har Daniel skött sig exemplariskt på alla punkter. Förstående, lyhörd, och ödmjuk. Han har dessutom verkligen gått den extra milen i vår jakt på köp och försäljning och varit ett ovärderligt stöd för oss i den djungeln som bostadsmarknaden är."
"Från första kontakt till avslut har Daniel skött sig exemplariskt på alla punkter. Förstående, lyhörd, och ödmjuk. Han har dessutom verkligen gått den extra milen i vår jakt på köp och försäljning och varit ett ovärderligt stöd för oss i den djungeln som bostadsmarknaden är."
Läs mer
säljare på Theodor Krögares gränd 4

12 sep 2019

"Daniel Wigren gav ett förtroendeingivande intryck, som han levde upp till.
Vi kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Vellingevägen 12

06 sep 2019

"Det jag tyckte om med Daniel var att när man pratade med han i telefon så kände man att han verkligen tog sig tid o drog inte sig för att prata lite till trots kl 20:00 en lördag kväll!
"
säljare på Granetorpsvägen 7A

24 jul 2019

"Respekt, intresse och vänlighet från första början. Vi rekommenderar denna mäklare. "
säljare på Ängdalavägen 8

17 jun 2019

"Kan varm rekommendera Daniel, engagerad, lyhörd och alltid lätt att få tag på."
säljare på Ekgatan 23

16 mar 2019

"Vi hade velar att få veta att det finns flera olika arvoden. Den 1:a mäklaren upplyste ej om detta."
säljare på Storgatan 8A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
4
Radhus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
33 445 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
52 av 52 säljare
Daniel satte rätt förväntningar på slutpriset
45 av 52 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
49 av 49 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
52 av 52 säljare

Daniel på kartan.

94 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
52 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

8 395 000 kr
5 rum, 165 m²
50 878 kr/m²
Villa, Vellinge
6 895 000 kr
4 rum, 105 m²
65 666 kr/m²
Villa, Vellinge
5 595 000 kr
5 rum, 132 m²
42 386 kr/m²
Radhus, Vellinge
4 500 000 kr
4 rum, 111 m²
40 540 kr/m²
Lägenhet, Vellinge
5 240 kr/mån
7 495 000 kr
5 rum, 148 m²
50 641 kr/m²
Villa, Vellinge

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 900 000 kr
Villa Vellinge
-95 000 kr
6 rum, 183 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Daniel och Jessica är ett mycket starkt team som arbetar tillsammans genom hela processen. De vann mitt förtroende direkt vid första mötet med sitt ärliga, proffsiga och genuina sätt och var ett ovärderligt stöd under en för mig pressad situation med många känslor som jag aldrig tvekade att ventilera med dem. De gav mig hopp om att allt skulle lösa sig, och de löste det! Jag är väldigt glad att jag valde Triwas då Daniel och Jessica är två stjärnor som lyste upp min tillvaro med sitt sätt att hantera försäljningen av min bostad."
5 350 000 kr
Kedjehus Skanör
4 rum, 108 m²
Utropspris: 5 350 000 kr
Slutpris saknas
Villa Höllviken
4 rum, 97 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hölllviken
3 rum, 104 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
5 650 000 kr
Radhus Falsterbo
-100 000 kr
6 rum, 160 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.