Daniel Sülla

Profilbild för Daniel Sülla
Daniel Sülla
4.9 / 5
(151 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
11 st
51 510 000 kr

Bakgrund

Daniel Sülla jobbar på Eklund Stockholm New York och URBAN by ESNY och är registrerad mäklare sedan 2016-07-07. Daniel har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2020. Daniel har haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 54 100 000 kr.

Presentation

PILOTEN SOM BLEV MÄKLARE

Tanken var att jag skulle tillbringa hela mitt arbetsliv tusentals meter ovanför marken, men efter några år i cockpit saknade jag kontakten
med människor.

Jag fastnade för yrket som mäklare och möjligheten att guida människor genom en av livets största affärer. Till min stora glädje och stolthet har jag gets möjlighet att driva verksamheten här i Göteborg.

Jag gillar att arbeta nära mina klienter och jag gör det med samma ansvar som jag kände för mina passagerare i luften. Jag är strukturerad och noggrann, bra på att lyssna och aldrig rädd för att plocka fram min kreativa sida när det behövs. Mitt mål är att du ska vilja rekommendera mig till dina vänner och känna att du därmed gör dem en tjänst.

Hör av dig eller kom förbi på en fika, så pratar vi mer!

Säljare om Daniel.

26 jul 2020

"Daniel är en oerhört engagerad och lyhörd mäklare. Han gjorde en gedigen genomgång av huset tillsammans med oss före säljstart och han bibehöll samma proffsiga stöd genom hela försäljningsprocessen. Ärlig och informativ och höll oss hela tiden uppdaterade om läget.
Vi valde att inte gå ut på den offentliga säljmarknaden direkt och ändå lyckades han genom sitt kontaktnät sälja huset på bara några veckor!"
säljare på Smålandsgatan 5

25 jul 2020

"Daniel är en mycket professionell och engagerad mäklare som inte bara gör det där lilla extra utan allt extra för att få till en bra affär. Vi är mer än nöjda med Daniel och kan varmt rekommendera honom till alla som söker en duktig och engagerad mäklare. "
säljare på Lindholmshamnen 36

22 jun 2020

"Kan varmt rekommendera Daniel och jag kommer även i fortsättningen anlita Daniel för framtida försäljningar av bostad."
säljare på Rödlönnsgången 28

07 maj 2020

"Daniel är väldigt trevlig, kunnig och engagerad. "
säljare på Grästuvevägen 5

06 maj 2020

"Rak och ärlig från början till slut.
En bred och bra kundkrets ledde till att ett nära samarbete mellan köparen och oss som säljare bidrog till en smidig och snabb affär.
Vi kan varmt rekommendera att välja Daniel som mäklare om man går i sälj eller köp tankar."
säljare på Arvesgärde 1

06 maj 2020

"Väldigt bra och driven mäklare, stor kundkrets vilket ledde till bra försäljning."
säljare på Arvesgärde 40

27 apr 2020

"Daniel skapar en trygghet hos en köpare, vilket självklart är en fördel också för en säljare, därför har jag både köpt och sålt med Daniel och vid båda tillfällena har jag varit nöjd !
Kan varmt rekommendera Daniel som mäklare som är lyhörd, engagerad, tillgänglig, har bra lokalkännedom och jobbar hårt för att få lägenheten såld till rätt pris. Verkligen en bra mäklare!"
"
säljare på Kvillegatan 19

24 mar 2020

"Daniel är engagerad och kunnig. Vi upplevde honom som seriös med fokus på både oss som säljare och köparna. En vilja att båda parter skall bli nöjda.
Det kändes tryggt att anlita honom. "
säljare på Linnés väg 17

23 mar 2020

"En av de bättre mäklare som jag har träffat. Lyssnar verkligen på sina kunder och leverera över förväntan. Rekommenderar starkt Daniel! "
säljare på Brunnehagen 6

19 dec 2019

"Vi är mycket nöjda med Daniel. Det kändes tryggt när han gjorde sitt arbete "
säljare på Nolehultsvägen 1

18 dec 2019

"Jag är så glad att jag valde Daniel utan tvekan den bästa mäklaren och ha med att göra båda som köpare och säljare. Han ger verkligen allt och lite till som är över förväntan.jätte enkel människa.
Som säljare så är man stressad men med Daniel kännde jag mig väldig lungt och otroligt hjälpsam.
svarar vilken tid på dygnet han visste precis vad han gjorde och det är jag jätte tacksam för. Jag rekommenderar Daniel 110%.
fantastisk människa. Tack Daniel. "
säljare på Arvesgärde 37

05 nov 2019

"Grymt kompetent som levererade långt över förväntan, super nöjda med Daniel."
säljare på Arvesgärde 15

02 nov 2019

"Jag är så glad att jag valt Daniel sulla.
Jag hade en annan mäklare tidigare tid , Men jag upplever inte bra. Sen bytt jag mäklare till Daniel.Vad jag kan ser är Daniel älskar sitt jobb. Bara person som älskar sitt jobb kan jobbar så passionerade som honom.Honom lag väldigt mycket tid på försäljning av min lägenhet för att kunde hjälp mig nå ett bra pris.
Jag själv jobbar som account manager för ett stort företag som heter Magna International. Jag tycker att alla försäljningschef kommer bli väldigt nöjd om de har Daniel jobbar som säljare i företag. tack för era underbart arbete!
"
säljare på Brunnehagen 57

01 nov 2019

"Kan varmt rekommendera Daniel Sulla!
Dyr och därmed bra."
säljare på Mimergatan 1

01 nov 2019

"Daniel är en otroligt professionell mäklare. Väldigt trevlig, engagerad, tillgänglig och realistisk. Han har hjälpt mig med två bostadsaffärer och det gick väldigt smidigt och jag är supernöjd. Kan verkligen rekommendera honom! "
säljare på Arvesgärde 36

15 okt 2019

"Daniel har tidigare sålt i vår familj, alltid med utmärkt resultat."
säljare på Bäckalundsvägen 1

14 okt 2019

"Sålde radhus på Hisingen. Daniel var tydlig med information i samband med försäljning och lätt att kommunicera med. Radhuset blev sålt på förhandsvisning endast fem dagar efter annonsen publicerades på Hemnet och innan den officiella visningen. Vi är jättenöjda med det snabba och effektiva arbetet!"
säljare på Norumsgärde 71

14 okt 2019

"Bra proffsig mäklare som hade koll hela vägen."
säljare på Arvesgärde 4

14 okt 2019

"Daniel har hanterat alla moment i uppdraget på ett enastående sätt. Jag är övertygad om att vi har fått bättre betalt tack vare honom. "
säljare på Fjärde Kvillängsvägen 7

14 okt 2019

"Vår mäklare Daniel var lättillgänglig, svarade snabbt på sms och sen var han väldigt rolig :-)"
säljare på Tomtebacken 2

14 okt 2019

"Mycket seriös och engagerad mäklare som tar sig tid och har fullt fokus. Man känner sig trygg med att lämna affären i hans händer.
Rekommenderas varmt..."
säljare på Arvesgärde 25

11 okt 2019

"Jag har döpt Daniel till Trollkarlen.
Han har lyckas att sälja min lägenhet i rekordtid, till ett pris som gjorde att både jag och köparen blev nöjda.
Han är helt makalös, det bästa möjliga mäklare man kan få.
Tack för allt Daniel
Thank you!
"
säljare på Arvesgärde 2

18 sep 2019

"Daniel är en mäklare jag varmt rekommenderar. Han är kunnig, driven och engagerad. Man kände att man som kund stod i fokus.
Vill du ha en kompetent, pålitlig och trevlig mäklare? Välj Daniel! "
säljare på Glöstorps Röseväg 13

31 aug 2019

"Daniel är oerhört engagerad i sitt säljuppdrag och informerar kontinuerligt om senaste status. Dessutom mycket fokuserad att få ut högsta pris. Rekommenderas!!!"
säljare på Barken Beatrices gata 14

30 aug 2019

"Daniel är fruktansvärt driven och engagerad. Han håller en alltid uppdaterad och jag känner mig trygg med min försäljning med honom!
Rekommenderar honom varmt "
säljare på Lindholmshamnen 34

30 aug 2019

"Grymt trevlig och lyhörd. Mycket kunnig om området och marknadspriserna. Rekommenderas helt klart! "
säljare på Glöstorps Röseväg 12

16 jun 2019

"Mäklaren var driven kunnig och ett stort engagemang för uppdraget"
säljare på Arvesgärde 21

14 jun 2019

"Väldigt duktig och professionell"
säljare på Glöstorps Röseväg 10

13 jun 2019

"Daniel är en utav det bästa mäklare jag har träffat på. Han har stor kännedom för området. Är ständigt på jakt efter nya spekulanter och håller alltid sin kund uppdaterad. Han är lyhörd och ger en rättvis förväntansbild. Han lyckades att sälja vår lägenhet innan hemnet och till rekordpris. Vi kommer använda Daniel alla gånger vi flyttar då vi känner oss trygga med hans sätt att arbeta. Bättre mäklare går inte att hitta. Han har fingertoppskänsla! Tack för all din hjälp Daniel!"
säljare på Arvesgärde 28

08 apr 2019

"Daniel är professionell och tydlig i sin roll som mäklare. Jag har både köpt och sålt genom honom och rekommenderar honom varmt i både avseendena. Stort engagemang, duktig på att hitta rätt plats för rätt person (och vise versa), samt med god lyhördhet för sina klienters situationer och önskemål. "
säljare på Ernst Torulfsgatan 13A

21 mar 2019

"Bästa mäklaren jag vart i kontakt med! Jobbade på precis ett sätt som jag bett om anpassade sig perfekt. Var alltid trevlig och rättvis. Aldrig något skitsnack och gav alltid raka besked på ett förståeligt sätt. Gav otroligt mycket feedback även på ärenden som inte specifikt gällde försäljningen och fanns alltid tillgänglig för alla behov. 10/10"
säljare på Penselgatan 14

28 feb 2019

"Daniel är en mycket driven person som är lyhörd på kundens mål/förväntningar och arbetar hårt för att nå upp till dessa. Väldigt mån om att man ska känna sig trygg igenom hela bostadsaffären.
En mäklare som är riktigt duktig på det han gör.
//
Super nöjd kund "
säljare på Arvesgärde 14

27 feb 2019

"Trots att allt skedde över nätet,eftersom vi bor i Australien, fick vi fullt förtroende för vår mäklare. Han hanterade hela försäljningen mycket professionellt. Vi kan rekommendera Daniel Sülla till de som letar efter en mäklare, som är totalt införstående med hela försäljningsproceduren. "
säljare på Brunnehagen 43

26 feb 2019

"Riktigt kunnig och professionell. Smidig och okomplicerad försäljningsprocess, där vi inte behövde bekymra oss. Daniel ordnade med allt åt oss. Vi rekomenderar verkligen Daniel. "
säljare på Arvesgärde 2

08 feb 2019

"Supernöjd med försäljningen av min lägenhet då den var skriven med en annan mäklarfirma sen tidigare och lyckades inte få sålt. Daniel sålde min lägenhet på 10dagar innan visningsdagen. "
säljare på Glöstorps Röseväg 12

31 jan 2019

"Mycket nöjd"
säljare på Gamla Lillhagsvägen 129

31 jan 2019

"Daniel levererade från dag ett efter misslyckade försök med tidigare mäklare från annat bolag.
Höll mig uppdaterad, hjälpte mig med råd och tips och väldigt professionell.
Jag kommer definitivt använda mig av Daniel inför nästa försäljning."
säljare på Norumsgärde 131

23 jan 2019

"Priset blev lägre än vi trott pga vikande marknad, men vi är mycket nöjda med mäklararbetet"
säljare på Ankarhjelmsvägen 28D

21 jan 2019

"Vi sålde våran lägenhet med Daniel .Daniel tog hand om hela processen väldigt bra och förklarade tydligt och ärligt och var alltid tillgänglig.Höll oss uppdaterad. Försäljning gick väldigt bra och smidigt än jämfört med vår förra försäljning. Rekommenderas värmt."
säljare på Glöstorps Röseväg 10

20 jan 2019

"Daniel är en rejäl kämpe! Riktigt tålig när man som kund blev skakig så stod han stadigare än någon annan! "
säljare på Arvesgärde 5

20 jan 2019

"med tanke på distans mellan mig och Daniel ,så är jag jätte nöjd med all hjälp jag fick.
Mvh Arne"
säljare på Antenngatan 4C

19 jan 2019

"Fantastisk mäklare som skötte allt exemplariskt och satte rimliga mål. Vi kunde inte vara mer nöjda :)"
säljare på Brunnehagen 41

19 jan 2019

"Daniel gav ett mycket lyhört intryck från första mötet och skräddarsydde försäljningsprocessen enligt mina önskemål. Marknadens vändning krävde många visningar för att nå det målet vi hade satt. Han betraktade varje kontakt som en potentiell köpare och genomförde visningar i vått och torrt.
Under tiden bostaden låg ute för försäljning kommunicerade han rutinmässigt om utsikterna och gav väl underbyggda råd om att stå fast och förändra delar av den ursprungliga planen.
I slutskedet av förhandlingsprocess visade han sig skarp och förmedlade med stor skicklighet ett resultat där båda parter kände att affären var tydlig och enligt önskemål.
När jag väljer Daniel som mäklare så är det en investering som ger avkastning.
"
säljare på Risåsgatan 3

18 jan 2019

"Kompetent och uppriktig mäklare med god lokalkännedom."
säljare på Arvesgärde 21

18 jan 2019

"Mycket bra hjälp, trots att tiden från initiering av uppdrag till annonsering tog väldigt lång tid på grund av vårt bygglov. Bra uppdateringar och råd under hela tiden. Jättenöjd med insatsen"
säljare på Glöstorps Röseväg 12

18 jan 2019

"Mycket engagerad mäklare. Skulle definitivt anlita Daniel i framtiden!"
säljare på Arvesgärde 16

16 jan 2019

"Professionell, engagerad och mycket socialt kompetent!
Vi kan inte tänka oss en bättre mäklare."
säljare på Linnés väg 12

08 jan 2019

"Högsta betyg, över förväntningarna gällande slutpris, bästa service och stöd. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Nostravägen 2

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
8
Villa
5
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
54 100 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
139 av 151 säljare
Daniel satte rätt förväntningar på slutpriset
140 av 151 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
149 av 151 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
151 av 151 säljare

Daniel på kartan.

196 tidigare annonser
7 bostäder till salu
150 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

1 980 000 kr
2 rum, 58 m²
34 137 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 542 kr/mån
1 480 000 kr
2 rum, 47 m²
31 489 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
1 904 kr/mån
12 rum, 395 m²
Villa, Lerum
2 480 000 kr
5 rum, 112 m²
22 142 kr/m²
Villa, Borås
2 980 000 kr
2 rum, 50 m²
59 600 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 149 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 720 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 40 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 2 680 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östra Göteborg
2 rum, 55,5 m²
Utropspris: 2 180 000 kr
3 450 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 170 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 3 280 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Daniel är en mycket professionell och engagerad mäklare som inte bara gör det där lilla extra utan allt extra för att få till en bra affär. Vi är mer än nöjda med Daniel och kan varmt rekommendera honom till alla som söker en duktig och engagerad mäklare. "
11 000 000 kr
Villa Lomma Park
8 rum, 235 m²
Utropspris: 11 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Daniel är en oerhört engagerad och lyhörd mäklare. Han gjorde en gedigen genomgång av huset tillsammans med oss före säljstart och han bibehöll samma proffsiga stöd genom hela försäljningsprocessen. Ärlig och informativ och höll oss hela tiden uppdaterade om läget.
Vi valde att inte gå ut på den offentliga säljmarknaden direkt och ändå lyckades han genom sitt kontaktnät sälja huset på bara några veckor!"
3 550 000 kr
Villa Hisingen
6 rum, 108 m²
Utropspris: 3 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.