Daniel Senkal

Profilbild för Daniel Senkal
Daniel Senkal
4.9 / 5
(108 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
10 st
0 st
52 540 000 kr

Bakgrund

Daniel Senkal jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2009-11-18. Daniel har enligt vår statistik haft 1 försäljning det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 1 775 000 kr.

Presentation

Jag vill helt enkelt vara hela familjens och umgängets mäklare. Kontakta mig så berättar jag lite om mig själv och min strategi med just din försäljning.

Mina säljare uppskattar att jag är väl förberedd till visningarna och visar stort engagemang i kontakten med alla visningsgäster. Av mina kunder får jag ofta höra att det är lätt att kontakta mig och att jag snabbt svarar på både telefonsamtal och mail.

Är det viktigt för dig med maximalt engagemang från vår första kontakt fram till deklarationsdagen: Anlita mig!

Registrerad fastighetsmäklare sedan 2009 med goda referenser genom åren som jag mer än gärna hänvisar till.

Säljare om Daniel.

17 okt 2023

"Jag hittade Daniel via rekommendationer, så jag skulle ha honom och ingen annan. Han hade mycket att leva upp till och gjorde det ordentligt. Förutom att han levde upp till mina förväntningar så levererade han på alla punkter vi satte upp tillsammans i försäljningsprocessen.
Är du ute efter en ..."
"Jag hittade Daniel via rekommendationer, så jag skulle ha honom och ingen annan. Han hade mycket att leva upp till och gjorde det ordentligt. Förutom att han levde upp till mina förväntningar så levererade han på alla punkter vi satte upp tillsammans i försäljningsprocessen.
Är du ute efter en mäklare som vet mycket, kan mycket, är ärlig och väldigt professionell? Då är Daniel din mäklare!
Tack för att du gjorde försäljningen så smidig och tack för att du fick mig att känna mig så lugn under hela processen. Vi ses vid nästa försäljning!
"
Läs mer
säljare på Lövgatan 55

08 okt 2023

"Jag har haft med många mäklare att göra, sålt lägenhet i både Täby och Vallentuna. Daniel kom in i bilden lite plötsligt när vi bestämde oss för att göra oss av med vår tidigare mäklare då han gjorde ett katastrofalt dåligt jobb.
Vid den tidpunkten hade vårt hopp om försäljning sjunkit drastisk..."
"Jag har haft med många mäklare att göra, sålt lägenhet i både Täby och Vallentuna. Daniel kom in i bilden lite plötsligt när vi bestämde oss för att göra oss av med vår tidigare mäklare då han gjorde ett katastrofalt dåligt jobb.
Vid den tidpunkten hade vårt hopp om försäljning sjunkit drastiskt och vår situation kändes hopplös.
Daniel hjälpte oss med en ledande hand, tydliga direktiv och råd för att till slut kunna sälja bostaden i en i övrigt dålig marknad. Jag satte 5or som betyg på alla tidigare frågor, inte för att jag är stressad utan för det är verkligheten.
Jag är väldigt tacksam för hjälpen Daniel givit oss. Framförallt för hans lyhördhet! Han förstod snabbt vilken typ av kund jag är; jag vill vara inblandad så lite det går, outsourca jobbet i den högsta möjliga grad. Det tog Daniel till vara på! Sjukt nöjda med arbetet som lades ner! Kommer rekommendera ALLA dagar i veckan!"
Läs mer
säljare på Meteorvägen 52

02 sep 2023

"Daniel är väldigt lyhörd, noggrann, trevlig, punktlig och alltid nå bar.
Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Runöbacken 11

01 feb 2023

"Professionell, tillgänglig, och engagerad. Kan varmt rekommendera Daniel, kändes tryggt under hela processen. "
säljare på Franstorpsvägen 13

25 sep 2022

"I en oerhört skakig tid och marknad så genomförde Daniel Senkal en trygg bostadsförsäljning. Kontakten med oss som säljare skedde lagom ofta, konversationerna var kreativa och lösningsorienterade istället för "Jaha.. marknaden är vad den är".
Med Daniel Senkal gör man riktigt bra affärer oavset..."
"I en oerhört skakig tid och marknad så genomförde Daniel Senkal en trygg bostadsförsäljning. Kontakten med oss som säljare skedde lagom ofta, konversationerna var kreativa och lösningsorienterade istället för "Jaha.. marknaden är vad den är".
Med Daniel Senkal gör man riktigt bra affärer oavsett marknad! Därför har vi anlitat Daniel Senkal i mer än 10 år och kommer fortsätta med det! "
Läs mer
säljare på Helgavägen 15

11 sep 2022

"Daniel är bästa mäklaren du hitta. Lyhörd, kunnig "
säljare på Radarvägen 24

11 sep 2022

"Daniel Senkal är en mycket kunnigt och professionellt mäklare 100%."
säljare på Hagalundsgatan 10

11 sep 2022

"Grym, lyhörd och kompetent mäklare."
säljare på Sagagatan 13

11 sep 2022

"Mycket trevlig, lättillgänglig och engagerad! Lätt att samarbeta med. Rekommenderar Daniel om ni vill sälja er bostad. Toppen-mäklare!"
säljare på Ursviksvägen 16

02 apr 2021

"Jag är mycket nöjd med hela försäljningsprocessen från ett välförberett första möte till kontraktsskrivning. Daniel har grym koll på konkurrenter på marknaden och med vilken strategi han kan ge just din försäljning en edge. Daniel satte rätt förväntningar från början och överträffade målen med rå..."
"Jag är mycket nöjd med hela försäljningsprocessen från ett välförberett första möte till kontraktsskrivning. Daniel har grym koll på konkurrenter på marknaden och med vilken strategi han kan ge just din försäljning en edge. Daniel satte rätt förväntningar från början och överträffade målen med råge. Det är tydligt att Daniel älskar att vinna tillsammans med sina säljare. Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Radarvägen 3

27 aug 2020

"Daniel är en engagerad mäklare med ett stort kundfokus. Han var lättillgänglig och kunde svara på alla frågor som jag hade under förloppet. Det märks att han är en erfaren mäklare med en uttänkt strategi. Några saker som jag verkligen uppskattar med Daniel är att han är påläst och förberedd inför..."
"Daniel är en engagerad mäklare med ett stort kundfokus. Han var lättillgänglig och kunde svara på alla frågor som jag hade under förloppet. Det märks att han är en erfaren mäklare med en uttänkt strategi. Några saker som jag verkligen uppskattar med Daniel är att han är påläst och förberedd inför alla möten. Han skapade snabbt en tillit och trygghet hos mig som säljare och det kändes enkelt att överlåta hela processen åt honom. Jag tycker han var realistisk med arvoden jämfört med andra mäklare jag träffade. Jag rekommenderar Daniel varmt och skulle inte tveka att anställa honom igen. "
Läs mer
säljare på Infanterigatan 23

04 mar 2020

"Använt honom flera gånger. Lika grym varje gång! "
säljare på Fortvägen 69

03 mar 2020

"När man säljer sin bostad vill man gärna lämna över det till trygga händer. Det tvivlade jag inte en sekund på när jag valde Daniel. Här pratar vi någon som hittat sitt kall i livet! Hela hans personlighet är trygg, stabil, charmig och säker. Jag är supernöjd med hans insats, engagemang och driv...."
"När man säljer sin bostad vill man gärna lämna över det till trygga händer. Det tvivlade jag inte en sekund på när jag valde Daniel. Här pratar vi någon som hittat sitt kall i livet! Hela hans personlighet är trygg, stabil, charmig och säker. Jag är supernöjd med hans insats, engagemang och driv. Jag kommer definitivt rekommendera honom till bekanta och framförallt kommer han vara ett självklart val för mig till framtida sälj. "
Läs mer
säljare på Ytterspåret 34

07 aug 2019

"Pålitlig, svarade alltid i tid och skötte allt snyggt. Jag kommer använda honom i framtida bostadsaffärer och kan varmt rekommendera Daniel."
säljare på Mauritz Stillers väg 16

12 jun 2019

"Jämförde med 5 andra mäklare men Daniel var ett självklart val när jag jämförde.
Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Brotorps Allé 4

20 maj 2019

"Den bästa mäklaren! Vi har haft med Daniel Senkal tidigare att göre.
Både som köpare och säljare. Kort och gott den bästa mäklaren, man känner sig så otrligt bekväm med honom! REKOMMENDERAS STARKT! "
säljare på Mörbydalen 10

16 maj 2019

"Jag är supernöjd med min försäljning och Daniel gjorde verkligen sitt bästa. Stort tack!"
säljare på Radarvägen 11

15 maj 2019

"En jävla stjärna rakt igenom!"
säljare på Mörbydalen 15

16 jan 2019

"Daniel är riktigt bra mäklare som förmedlar en trygg känsla!"
säljare på Hägerneholmsvägen 6B

05 dec 2018

"När vi letade lägenhet till ett av våra barn så stötte vi på Daniel på en visning. Vi fick en bra känsla och förtroende för honom så när vi skulle sälja vårt hus några år senare var han ett självklart val, vilket visade sig vara ett bra val."
säljare på Koltrastvägen 5

18 nov 2018

"Daniel är en jättebra mäklare och trevlig kille tycker jag och jag kommer att rekommenderas till mina kompisar"
säljare på Åkerbyvägen 94

16 nov 2018

"Riktig stjärna är helnöjd! "
säljare på Näsbydalsvägen 6

08 okt 2018

"Vi rekommenderar Daniel varmt. Engagerad, målinriktad och seriös mäklare som lyckades inom angiven tid."
säljare på Vidfares väg 21

30 aug 2018

"Bästa mäklaren jag använt. "
säljare på Näktergalsvägen 13

30 aug 2018

"Fantastisk mäklare! Tack Daniel! "
säljare på Epistelvägen 7

31 jul 2018

"Han är kung."
säljare på Rudbecks väg 149

23 jul 2018

"Kan inte säga mer än att han är komplett mäklare!
Gjorde alltid det lilla extra för att få mig nöjd, och jag var mer än nöjd!
Tveka inte att anlita Daniel som mäklare, rekommenderar han stark!
Med vänlig hälsning,
Ghasem Baha
Nöjd säljare :)"
säljare på Boplatsvägen 6

21 feb 2018

"Daniel gör det extra utöver det vanliga. Strävar högt för att nå målet. Uppdaterade och återkopplade snabbt. Rätt person på rätt plats."
säljare på Hägernäsvägen 6

21 dec 2017

"Fantastisk mäklare som jag starkt rekommenderar!
Tack Daniel för allt kommer anlita dig igen när det behövs! "
säljare på Brotorps Allé 8

10 okt 2017

"Daniel är grym! Han kämpar åt en. "
säljare på Radarvägen 24

06 sep 2017

"Otroligt nöjd med Daniels insats. Bättre mäklare blir svårt att hitta!"
säljare på Källtorpsvägen 23

20 aug 2017

"Super!"
säljare på Skördegatan 4

03 aug 2017

"Allt är inte klart ännu. Det enda jag saknat under letandet har varit förslag av boende vilket jag fick från alla andra mäklare."
säljare på Flygkårsvägen 19

25 jul 2017

"Skitbra"
säljare på Gribbylundsvägen 77

20 maj 2017

"Jag är mycket nöjd. Daniel var hela tiden lätt att få tag på även sent på kvällen. Han hjälpte också till att ta rätt beslut i säljprocessen i samband med budgivningen. Kunde inte varit bättre!"
säljare på Marknadsvägen 81

14 apr 2017

"Kände mig bekväm och trygg med mäklaren, dessutom var han väldig erfaren och hade svar på alla frågor. Suverän Mäklare!"
säljare på Källtorpsvägen 15

20 mar 2017

"Daniel Senkal fick förtroendet att sälja vårt hus och det lyckades han med galant som dessutom satte rekord på gatan! Extremt förtroendegivande och engagerad mäklare som inte ger upp! Kan varmt rekommendera Daniel Senkal som mäklare och Länsförsäkringar fastighetsförmedling som byrå. / Mycket nöj..."
"Daniel Senkal fick förtroendet att sälja vårt hus och det lyckades han med galant som dessutom satte rekord på gatan! Extremt förtroendegivande och engagerad mäklare som inte ger upp! Kan varmt rekommendera Daniel Senkal som mäklare och Länsförsäkringar fastighetsförmedling som byrå. / Mycket nöjd kund!"
Läs mer
säljare på Grönlingens väg 42

02 dec 2016

"Han var väldigt medhjälplig genom hela processen och tillgänglig. Vi är mycket nöjda med Daniel i helhet."
säljare på Åby Allé 3

30 okt 2016

"Gav ett gott intryck.kintryck.kan gott föra det vidare."
säljare på Mörbyhöjden 19

22 sep 2016

"Mycket nöjd med Daniel Senkal! Snabb och effektiv! Jag rekommenderar honom till det bästa!"
säljare på Tappvägen 30

13 sep 2016

"Mycket smidig process med Daniel från första gången jag träffade honom till försäljning. Kommer definitivt att rekommendera Daniel till mina vänner och anlita honom nästa gång det är dags! Full pott den här gången!"
säljare på Radarvägen 17

09 sep 2016

"Daniel är en fantastisk mäklare! Jag visste direkt att jag ville anlita honom! Han är trevlig, proffsig, tillmötesgående, charmig och helt suverän! Jag kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Radarvägen 13

08 sep 2016

"Daniel har sålt två lägenheter åt mig genom åren och jag har blivit väldigt nöjd båda gångerna. Han är väldigt driven och duktig på det han gör. Dessutom hjälpte han mig till bättre bostadslån för min nya lägenhet. Jättenöjd! "
säljare på Flygkårsvägen 11

18 aug 2016

"Otroligt nöjd med Daniels insats och rekommenderar honom starkt till alla som skall sälja i Täby/Danderyd. Överträffade mina förväntningar på både slutpriset och hur smidigt allt skulle gå. Killen säljer mest lägenheter i Täby av en anledning märkte jag, kommer garanterat att sköta alla mina köp/..."
"Otroligt nöjd med Daniels insats och rekommenderar honom starkt till alla som skall sälja i Täby/Danderyd. Överträffade mina förväntningar på både slutpriset och hur smidigt allt skulle gå. Killen säljer mest lägenheter i Täby av en anledning märkte jag, kommer garanterat att sköta alla mina köp/affärer i Norrort via Daniel i framtiden!"
Läs mer
säljare på Sågtorpsvägen 71A

12 aug 2016

"Jättenöjd med Daniel Senkals insats och engagemang i min bostadssälj. Han var duktig, självsäker och lät trovärdig. Jag skulle absolut rekommendera Daniel Senkal som mäklare. Önskar honom lycka till."
säljare på Östra Banvägen 76

17 jun 2016

"Denna mäklare rekommenderas starkt! "
säljare på Hägernäsvägen 8

04 jun 2016

"Alltid steget före, jag behövde knappast tänka. Lösningarna och erfarenheten lyste igenom från början till slut. Känns skönt att man alltid kan vända sig till Daniel igen. Norrorts bästa utan tvekan!"
säljare på Näsbydalsvägen 2

11 maj 2016

"Duktig på det han gör och mycket lyhörd!"
säljare på Näsbydalsvägen 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
1
Försäljningsvärde
1 775 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
101 av 106 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
100 av 106 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
108 av 108 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Daniel på kartan.

942 tidigare bostäder
47 bostäder till salu
108 rekommendationer

47 bostäder till salu.

Bostäder

11 500 000 kr
7 rum, 150 m²
76 666 kr/m²
Villa, Sollentuna
6 995 000 kr
6 rum, 141 m²
49 609 kr/m²
Parhus, Sollentuna
4 950 kr/mån
6 995 000 kr
6 rum, 141 m²
49 609 kr/m²
Parhus, Sollentuna
4 950 kr/mån
4 980 000 kr
3 rum, 87 m²
57 241 kr/m²
Lägenhet, Ekerö
5 495 000 kr
5 rum, 124 m²
44 314 kr/m²
Lägenhet, Ekerö

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Helenelund
6 rum, 141 m²
Utropspris: 7 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Åkeshov
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Tomt/Mark Väsjön
Utropspris: 20 000 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Färingsö
3 rum, 87 m²
Utropspris: 4 980 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Färingsö
5 rum, 112 m²
Utropspris: 5 750 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.