Daniel Rehn

Profilbild för Daniel Rehn
Daniel Rehn
4.8 / 5
(161 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
6 st
79 175 000 kr

Bakgrund

Daniel Rehn jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2007-05-16. Daniel har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Daniel har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt parhus och radhus och motsvarar ett värde på 82 446 250 kr.

Presentation

Fastighetsmäklare/kontorschef

Vad kul att du är inne på min sida och vill veta mer om mig! Nedan kommer en kortare beskrivning av mig som mäklare. Vill ni lära känna mig mer samt veta varför jag är rätt mäklare för er försäljning så tycker jag vi ska boka in ett möte.

Jag har alltid högt ställda mål med alla mina försäljningar och jobbar alltid för att leverera en mäklartjänst som ger dig som säljare högsta möjliga pris och en smidig affär. Viktigt är även att spekulanterna känner en tillit för mig som mäklare, vilket ger er försäljning bättre förutsättningar att bli riktigt lyckad.

Jag vet att följande tre parametrar är extremt viktiga för att genomföra en lyckad affär:

- Engagemang
- Förtroende
- Tillgänglighet

Därför är detta något jag alltid fokuserar extra på under hela försäljningsprocessen.
Tveka inte att höra av dig om du vill boka ett möte.
Jag lämnar mer än gärna referenser på tidigare utförda uppdrag.

Jag har arbetat som mäklare sedan 2007 och trivs fantastisk i min roll som kontorschef och fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna. Bor själv idag i Huddinge med min fru och mina 3 barn och har ett stort kontaktnät i kommunen.

Mellan 2017-2021 har jag varit den mäklaren som förmedlat flest bostäder i Vistaberg & Glömsta.

Säljare om Daniel.

09 apr 2024

"Lyhörd och alltid anträffbar. Mycket nöjda med hela processen."
säljare på Myrängsvägen 54A

19 mar 2023

"Tydliga och snabba återkopplingar "
säljare på Dalvägen 32

17 mar 2023

"Är så glad och tacksam för Daniels insats i försäljningen av vårt hus. Hans engagemang, stöd, kunskap, realistiska positivism och kunskap har varit väldigt mycket värt!
Han har funnits bara ett telefonsamtal bort och tagit sig tid att svara på frågor och hållit oss uppdaterade.
Möttes också av ..."
"Är så glad och tacksam för Daniels insats i försäljningen av vårt hus. Hans engagemang, stöd, kunskap, realistiska positivism och kunskap har varit väldigt mycket värt!
Han har funnits bara ett telefonsamtal bort och tagit sig tid att svara på frågor och hållit oss uppdaterade.
Möttes också av hans vänliga och kunniga samarbetspartner - fotografen och besiktningsmannen - som även de förmedlade stor kunskap, vänlighet och engagemang. Ett riktigt drömteam! Tack till er alla!"
Läs mer
säljare på Kynäsvägen 3A

16 jul 2022

"Kan varmt rekommendera Daniel som är en mycket engagerad, professionell och lyhörd mäklare. Vi kände oss trygga från start till mål. Stort tack! "
säljare på Kallkärrsvägen 72

08 apr 2022

"Kan väl rekommendera Daniel om ni vill säljer, och särskilt i Vistaberg/Fullersta området!"
säljare på Bidrottningens väg 16

21 jan 2022

"Daniel var engagerad, tydlig, lätt att kommunicera med och flexibel. Vi fick till en snabb försäljning med bra resultat. Vi kan absolut rekommendera Daniel som mäklare!"
säljare på Barometervägen 10E

03 dec 2021

"Daniel är superduktig, driven och engagerad genom hela affären!"
säljare på Glasbärsvägen 1

23 nov 2021

"Stort tack! "
säljare på Hammardalsslingan 7

04 okt 2021

"En mycket bra mäklare! Tydlig i sina rekommendationer vad vi skulle fokusera på och vad vi inte skulle prioritera. "
säljare på Dalvägen 34

09 sep 2021

"Mycket proffsig och svarar snabbt! Bra på att uppdatera en och återkoppla."
säljare på Teodolitvägen 37

31 jul 2021

"Daniel har gjort ett strålande jobb med vår husförsäljning. Med sitt trevliga och lösningsorienterade sätt har han gjort att processen har känts trygg, trots försäljning mitti industrisemestern med osäker utgång - vilket resulterade i vårt livs drömaffär. Han har varit tydlig, professionell och v..."
"Daniel har gjort ett strålande jobb med vår husförsäljning. Med sitt trevliga och lösningsorienterade sätt har han gjort att processen har känts trygg, trots försäljning mitti industrisemestern med osäker utgång - vilket resulterade i vårt livs drömaffär. Han har varit tydlig, professionell och väldigt serviceinriktad i alla lägen och vi rekommenderar honom varmt."
Läs mer
säljare på Azaleavägen 3

17 jun 2021

"Det här var vår första försäljning av hus så vi hade mängder av frågor och väldigt osäkra på hur det går till. Tack vare Daniel blev det en fantastisk upplevelse där vi kände oss sedda, hörda och väl omhändertagna. Daniel svarade enormt snabbt på alla våra frågor och hjälpte även till med det där..."
"Det här var vår första försäljning av hus så vi hade mängder av frågor och väldigt osäkra på hur det går till. Tack vare Daniel blev det en fantastisk upplevelse där vi kände oss sedda, hörda och väl omhändertagna. Daniel svarade enormt snabbt på alla våra frågor och hjälpte även till med det där "lilla extra" inför visningen. Tack vare honom sålde vi till pris som var långt över vår förväntan. Tack Daniel, du är fantastisk!"
Läs mer
säljare på Kvittenvägen 4

13 apr 2021

"Daniel Rehn har från start till mål gjort ett otroligt proffsigt arbete. Kunde inte känna mig tryggare i bostadsaffären. Jag är övertygad om att köparen känner likadant. Noggrann, trygg och tillgänglig! Skulle anlita honom till nästa försäljning utan tvekan! "
"Daniel Rehn har från start till mål gjort ett otroligt proffsigt arbete. Kunde inte känna mig tryggare i bostadsaffären. Jag är övertygad om att köparen känner likadant. Noggrann, trygg och tillgänglig! Skulle anlita honom till nästa försäljning utan tvekan! "
Läs mer
säljare på Patron Pehrs väg 13

05 mar 2021

"Extremt nöjd med Daniels kompetens. "
säljare på Bidrottningens väg 14

09 dec 2020

"Har sålt en del lägenheter, Daniel är lätt det bästa mäklaren jag träffat! "
säljare på Kvittenvägen 9

15 sep 2020

"Daniel var grym på alla sätt och vis! Hjälpsam, professionell och kunnig. En trygg och trevlig sparringpartner att ha med sig genom hela processen. Fem av fem! "
säljare på Gösta Lindells väg 43

08 sep 2020

"Prisbilden förändrades mellan före och efter sommaren vilket gjorde att utgångspriset var lite lågt satt."
säljare på Pripps väg 17

10 jun 2020

"Bra service svarade på frågor och uppdaterade hela tiden tills försäljningen var klar."
säljare på Gustav Adolfsvägen 41D

01 jun 2020

"Daniel visade bilden av hur en sann mäklare ska agera. Hög kompetens, otrolig närvaro, stort engagemang och utomordentligt bemötande. Proffsigt! "
säljare på Bläcksvampsvägen 29

29 maj 2020

"Mycket professionella och med den bästa lokalkännedomen, vår mäklare fick försäljningen att gå i lås på en vecka till rätt pris. Ska man sälja i Huddinge kan jag defenitivt rekommendera Skandiamäklarna."
säljare på Bidrottningens väg 12

31 mar 2020

"Daniel gjorde ett bra jobb,höll ett lugn i ett pressat läge ( Corona-kris), med god fingertoppskänsla. "
säljare på Midsommarvägen 37

24 mar 2020

"Grym mäklare - kan rekommendera alla att använda Daniel."
säljare på Domarvägen 16

07 feb 2020

"Otroligt positiv och proffsig, vi kände oss trygga hela vägen från första kontakt tills att säljavtalet var påskrivet."
säljare på Bikungens väg 20

21 okt 2019

"Daniel är en jättebra mäklare. Jag köpte av honom, och visste direkt att jag ville anlita honom för att sälja min bostad. Jag blev inte besviken. Kan bara värmt rekommendera honom. "
säljare på Tvingvägen 32

04 okt 2019

"Rekommenderar Daniel för den som vill sälja sin bostad i Vistaberg. Bra kännedom om den lokala marknaden, kunnig och professionell vilket blir en trygghet både för säljare och köpare. "
säljare på Benvedsbacken 2

28 aug 2019

"Vi inledde samtal med Daniel redan ett par år innan vi skulle sälja, och han visade från start stort engagemang och fanns där som bollplank genom vår process!
Vi hade högt ställda förväntningar, och Daniel lyckades verkligen överträffa dessa.
Daniel är otroligt professionell, har visat ett oerh..."
"Vi inledde samtal med Daniel redan ett par år innan vi skulle sälja, och han visade från start stort engagemang och fanns där som bollplank genom vår process!
Vi hade högt ställda förväntningar, och Daniel lyckades verkligen överträffa dessa.
Daniel är otroligt professionell, har visat ett oerhört stort engagemang, har varit snabb i sin återkoppling och alltid funnits tillgänglig. Vår dialog har varit rak, öppen och alltid konstruktiv vilket vi sätter ett stort värde på.
Han har god kännedom om området och marknaden generellt och är noggrann, och det kändes oerhört tryggt att ha honom vid vår sida genom hela processen.
Han har dessutom en härlig personlighet och tajming i hela sitt agerande!
Det var en fröjd att samarbeta med Daniel, och vi skulle rekommendera honom till alla som går i sälj- eller köptankar!
"
Läs mer
säljare på Revirvägen 7A

22 aug 2019

"Vi fick mycket bättre betalt än vad vi både trodde, därför stämde inte hans värdering, och det är ett lyxproblem. "
säljare på Hortensiavägen 37

28 maj 2019

"Daniel är proffsig, seriös och ser till kundens bästa. Han ger bra råd som ger en vägledning i en kompelex situation. Kan starkt rekommendera Daniel."
säljare på Hortensiavägen 82B

28 maj 2019

"Rekommenderar Daniel varmt till alla som ska sälja sin bostad. Vi kände oss trygga genom hela processen. "
säljare på Vistabergs Allé 77

14 maj 2019

"Otroligt väl genomförd process, proffsigt från start till mål!"
säljare på Pettersbergsvägen 51

01 okt 2018

"Daniel var helt fantastisk på att hålla mig uppdaterad och involverad. Vi var fullständigt trygga genom hela processen. Han var vänlig, saklig, uppdaterad och alltid lätt att nå, och stämde inte alls med min förutfattade bild om mäklare (som mer är bilden av en "säljartyp"). Vi kunde inte varit m..."
"Daniel var helt fantastisk på att hålla mig uppdaterad och involverad. Vi var fullständigt trygga genom hela processen. Han var vänlig, saklig, uppdaterad och alltid lätt att nå, och stämde inte alls med min förutfattade bild om mäklare (som mer är bilden av en "säljartyp"). Vi kunde inte varit mer nöjda."
Läs mer
säljare på Västergårdsvägen 66

22 apr 2018

"Väldigt seriös och lyhörd mäklare. Engagerad och positiv!!"
säljare på Blomstergränd 33

16 feb 2018

"Bättre slutpris än förväntat."
säljare på Domarvägen 7

12 feb 2018

"Seriös, påläst och kunnig. Tog sig tid att gå igenom allt så både jag som säljare och köpare kände oss trygga vid kontraktskrivning. Var proaktiv och noggrann genom hela processen. "
säljare på Åsögatan 96

09 feb 2018

"Daniel, är Huddinges vassaste o bästa mäklare. Alltid påläst, lyhörd och engagerad i försäljningen och håller alltid kunden underrättad. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Elbevägen 8

29 jan 2018

"Lätt att få tag på samt höll oss lugna i en period där marknaden för försäljning inte är optimal. Vi fick det priset vi önskade och Daniel gjorde ett bra jobb. "
säljare på Vistabergs Allé 12

13 dec 2017

"Duktig och trevlig mäklare. Helt nöjd över insatsen."
säljare på Vikingavägen 20

15 nov 2017

"Supernöjd med Daniels tålamod och flexibilitet i försäljningsprocessen. Helt klart högsta betyg! "
säljare på Trollskogsvägen 32

24 jul 2017

"Helt godkänd"
säljare på Skarphedens väg 5

17 nov 2016

"Grym mäklare. Kompetent, lyhörd, engagerad"
säljare på Vistavägen 57

13 okt 2016

"Mkt nöjd från första kontakt till försäljning. Engagemang och målmedvetenhet. Kommer anlita Daniel nästa gång det blir aktuellt med försäljning."
säljare på Götgatan 92

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Parhus
7
Radhus
4
Villa
3
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
82 446 250 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
152 av 161 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
159 av 161 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
159 av 160 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Daniel på kartan.

438 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
159 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

5 995 000 kr
5 rum, 118 m²
50 805 kr/m²
Parhus, Huddinge
6 rum, 156 m²
Villa, Huddinge
2 495 000 kr
4 rum, 46 m²
54 239 kr/m²
Lägenhet, Huddinge
3 241 kr/mån
7 595 000 kr
5 rum, 165 m²
46 030 kr/m²
Villa, Huddinge
5 rum, 153 m²
Villa, Huddinge

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 450 000 kr
Villa Vistaberg
+ 455 000 kr
5 rum, 120 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Parhus Vistaberg
6 rum, 133 m²
3 890 000 kr
Lägenhet Vistaberg
+ 140 000 kr
4 rum, 102,6 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
5 245 000 kr
Parhus Vistaberg
-100 000 kr
5 rum, 126 m²
Utropspris: 5 345 000 kr
5 200 000 kr
Radhus Vistaberg
+ 205 000 kr
5 rum, 130 m²
Utropspris: 4 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.