Daniel Fredricson

Profilbild för Daniel Fredricson
Säljarfavorit
Daniel Fredricson
4.8 / 5
(168 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
12 st
77 130 000 kr

Bakgrund

Daniel Fredricson jobbar på MOHV och är registrerad mäklare sedan 2014-07-03. Daniel har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Daniel har haft 21 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 80 175 000 kr.

Presentation

Jag heter Daniel Fredricson och jag är reg. fastighetsmäklare på MOHV, ett
modernt mäklarföretag med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad. Val av tidningar, digitala medier, postade utskick - valen är dina. Ett lägre arvode för en bostad som kräver en smalare tjänst; en större
investering för en bostad som kan vinna på bredare exponering.

Jag är högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.

Mäklarbyrå


Kontor

MOHV Bromma

Säljare om Daniel.

03 sep 2020

"Daniel var kanon. Lyhörd, tydlig och lätt att ha att göra med, Hans värdering var mer eller mindre på pricken och han höll oss uppdaterade genom hela processen, "
säljare på Tranebergsvägen 25

27 aug 2020

"Gedigen rätt igenom. Fick ut rätt pris och skötte processen på ett utmärkt sätt. Hjälpte oss också med home styling. "
säljare på Spannvägen 19

07 maj 2020

"Jag köpte min lägenhet av Daniel för tre år sedan ungefär. När det kom till att sälja så pratade jag med några andra mäklare men kom sedan på att jag hade fått ett väldigt bra intryck när jag köpte lägenheten.
Fick tag i Daniel och så blev det att jag sålde den med samma mäklare som sålde den! Det gick superbra och jag är jättenöjd! Han känns genuin och trovärdig och det tror jag är exakt vad som behövs av en mäklare."
säljare på Södermannagatan 8

05 maj 2020

"Daniel är ett proffs ut i fingerspetsarna, alltid lyhörd, förstående för mina egenheter och önskningar(jag jobbar själv i branschen) och har ett glatt humör och bra självdistans. Han är enkel att jobba med och känns närvarande.
Som konkurrenter har vi alltid kunnat bolla idéer och tankar tidigare i god ton när försäljningarna krävt det, men det var skoj att få jobba ihop denna gång.
Men låt oss nu återgå till äggkastning igen! "
säljare på Tunnlandsvägen 1

05 maj 2020

"Daniel är mycket proffessionell och inger högt förtroende. Hög transparens genom hela processen."
säljare på Kebnekaisevägen 5

26 mar 2020

"Andra gången jag tar hjälp an Daniel, funkar utmärkt. Han jobbar Hårt och är engagerad för att göra en bra affär och lämnar inget åt slumpen. Han läser på och vet vad han säljer, man känner att han inte bara vill få det överstökat utan att det verkligen ska bli bra. "
säljare på Tomtebogatan 35

04 mar 2020

"Daniel är inte bara professionell och kunnig, han är dessutom mycket trevlig att ha att göra med. Rekommenderar honom varmt till alla er som ska köpa eller sälja bostad."
säljare på Tulegatan 29B

16 okt 2019

"Daniel är mycket proffsig, tillika både trevlig och noggrann. Han är lätt att nå och återkopplar alltid i tid, vilket jag särskilt har uppskattat. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Abrahamsbergsvägen 71

17 sep 2019

"Sålde lägenheten på distans och Daniel tog hand om allt för mig. Var inte orolig alls då jag också har köpt en lägenhet från honom tidigare. Verkligen super nöjd! Kommer garanterad använda Daniel vid nästa sälj och köp! "
säljare på Hunnebergsvägen 7

29 aug 2019

"Daniel var professionell och pålitlig. Jag kände mig trygg genom hela processen och blev mycket nöjd med slutresultatet. Jag skulle definitivt välja Daniel som mäklare i en ny säljprocess. "
säljare på Ploggatan 2

28 aug 2019

"Daniel gjorde ett utmärkt jobb med vårt hus, mycket duktig och engagerad mäklare, rekommenderas starkt!"
säljare på Viks Byväg

20 aug 2019

"Andra gången jag tar hjälp av Daniel för att sälja min bostad och lika nöjd nu. Man kan vara trygg med att Daniel alltid gör ett gediget arbete för att få din bostad såld till ett så bra pris som möjligt. Jag är säker på att Daniels sätt att vara och bemöta spekulanter på är avgörande för en bra budgivning och ett högre slutpris. Daniel är ett självklart val vid en försäljning av min bostad. "
säljare på Hägerstensvägen 150

08 aug 2019

"Är riktigt nöjd med Daniel som mäklare! Rekommenderas starkt!"
säljare på Spannvägen 15

20 jun 2019

"Daniel har varit toppen att jobba med! Skön blandning mellan allvar och humor, bra på att lyssna och på att lugna nerverna i samband med försäljning. Han har även varit väldigt hjälpsam med att att hitta ny bostad. Kul att både sälja med och köpa av Daniel! Skulle absolut anlita igen! "
säljare på Bergslagsvägen 11

19 jun 2019

"Daniel skötte vår försäljning utomordentligt. Tydlig, snabb i återkopplingen och kunnig. Vi hade höga förväntningar på honom och dom infriades! Vi fick ett bra pris i en marknad där det inte är en självklarhet. Vi kunde inte känt oss tryggare med att lägga vår försäljning i hans händer. 10/10! "
säljare på Spångavägen 24

11 jun 2019

"Bästa mäklaren jag träffat! När vi säljer vårt hus är han vårt självklara alternativ!"
säljare på Gustav III:s väg 78

08 feb 2019

"Bästa mäklare som jag har haft! "
säljare på Arkitektvägen 28

07 feb 2019

"Pålitlig, kunnig. Bra bemötande"
säljare på Spannvägen 14

28 dec 2018

"Vi är helnöjda med Daniels insats. Marknaden var ganska ostabil när vi sålde så vi var rädda att inte få sålt alls till det pris vi ville ha. Blev tipsade om styling vilket ledde till superfina bilder på Hemnet. Mycket folk på visningar men trögt i budgivningen (precis som vi befarat). Daniel höll oss uppdaterade hela tiden på vad som hände och känslan är att han lade mycket tid på att driva igång en budgivning utan att ge upp. Att vi tillslut fick ett bud som vi kunde tänka oss för att sälja känns till stor del som att det var tack vare Daniel. Sammanfattningsvis är vi supernöjda med Daniels insats och skulle starkt rekommendera honom!"
säljare på Birkagatan 31

19 dec 2018

"Mycket nöjd med insatsten, enormt stort engagemang, service vilja och snabba svar på frågeställningar. Mvh Håkan "
säljare på Evenemangsgatan 30

30 sep 2018

"Daniel har skött försäljningen strålande och jag är väldigt nöjd med resultatet."
säljare på Murarvägen 13

14 sep 2018

"Daniel var genuint trevlig & engagerad och jag är väldigt tacksam över att just han sålde min bostad. Dels för att han verkligen lyssnade och var kul att prata med men också för att han sålde min bostad för mer än jag hoppats på. Tack Daniel!"
säljare på Fredrikslundsvägen 5

14 sep 2018

"Daniel överträffade verkligen mina förväntningar när jag sålde min lägenhet. Bilderna och prospektet var superfina, jag blev uppdaterad under hela tiden och försäljningen var såväl snabb som smidig. Sen fick jag även mycket bättre betalt än vad jag kunnnat hoppas på. Kan varmt rekommenda Daniel och MOHV!"
säljare på Idungatan 1B

12 sep 2018

"Stort tack för väl utfört arbete!
Har varit mycket bra att ha att göra med! En väldigt professionell attityd i bra balans med personligt bemötande! Daniel blandar engagemang glädje tydlighet men även integritet och våga säga till! Jätteviktigt att inte bara sälja in och spela med och låta förväntningar bli konstiga! Där har Daniel varit supertydlig och även vågat ta en diskussion med kund när mäklaren enligt sitt yrke har bättre koll! Denna integritet tycker jag Daniel har högre nivå av än andra mäklare jag träffat! Förenklar således förväntansbilden!
Hela processen löpte på bra!
Bra rekommendationer, tydlighet och en riktigt trevlig mäklare!
Kan varmt rekommendera!
"
säljare på Fredrikslundsvägen 21

05 sep 2018

"Jag ger gärna mina varmaste rekommendationer för Daniel. Härligt när både säljare och köpare är nöjda!"
säljare på Anders Reimers väg 12

09 jul 2018

"Daniel Fredricson är ett föredöme bland stockholms mäklare. Professionell, ödmjuk och sjukt trevlig. Mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Hagalundsgatan 44

09 jul 2018

"Mycket duktig och får ett högt slutpris "
säljare på Hagalundsgatan 46

27 apr 2018

"Daniel är en hungrig, driven och kompetent mäklare som jag gärna skulle anlita igen för en försäljning i Bromma!"
säljare på Beckomberga Ängsväg 4

18 apr 2018

"Trygg och proffsig, vill varmt rekommendera! "
säljare på Evenemangsgatan 6

11 apr 2018

"10/10! Grymt engagemang på alla sätt"
säljare på Linnégatan 94

11 apr 2018

"En otroligt proffsig insats i en svår marknadssituation som ledde till att alla parter blev väldigt nöjda."
säljare på Folkungagatan 101

10 apr 2018

"Jag är mycket nöjd. Jag upplevde Daniel som väldigt professionell och trygg genom hela säljprocessen. Han har lång erfarenhet och fingertoppskänsla för marknaden.
Jag är mycket glad att jag valde honom som mäklare."
säljare på Hagalundsgatan 30

28 mar 2018

"Daniel är mycket engagerad, kunnig och trevlig.
Jag kan varmt rekommendera David till andra säljare. "
säljare på Industrigatan 16

12 feb 2018

"Mäklartipset på Hemnet skulle ingå, men där syntes lägenheten endast ibland. Inte hela tiden (alltså som ett av fyra/fem objekt). "
säljare på Surbrunnsgatan 43B

12 dec 2017

"I en skakig marknad med många osålda objekt kändes det skönt att ha valt Daniel som mäklare. Alltid proffsigt bemötande, lyhörd och tillgänglig. Lägenheten såldes på kort tid till kanonpris!"
säljare på Igeldammsgatan 22B

20 nov 2017

"Trots att bomarknaden vid tiden för försäljningen varit extremt svår lyckades Daniel sälja lägenheten till ett bra slutpris tack vara hans skicklighet och förmåga att hantera spekulanter. Kommer definitivt använda Daniel igen i framtiden."
säljare på Evenemangsgatan 10

28 okt 2017

"Engagerad, ambitiös och resultatinriktad. Lyckades bra trots en tuff marknad. "
säljare på Atterbomsvägen 28

13 okt 2017

"Funkade mycket bra! Inga konstigheter och väldigt flexibel att ändra eller diskutera vid funderingar. "
säljare på Västmannagatan 22

13 okt 2017

"Jag kan absolut rekommendera Daniel. Han var engagerad genom hela processen, la upp en tydlig försäljningsplan, såg till att fotograftering och annonsering lyfte fram lägenhetens styrkor, professionell i sitt bemötande mot spekulanter och höll mig som säljare uppdaterad på ett bra sätt. "
säljare på Tegnérgatan 49A

13 okt 2017

"Jag skulle absolut överväga att använda Daniel igen, för kommande försäljningar och jag skulle också känna mig trygg som köpare av objekt som Daniel säljer.
Trevlig, rak och kompetent! Gör jobbet som många andra mäklare inte gör."
säljare på Spångavägen 34

23 aug 2017

"Personlig, energisk och karismatisk. Trots dålig marknad under perioden av försäljning så gjorde han allt han kunde och gav inte upp. "
säljare på Follingbogatan 14

11 aug 2017

"Bästa mäklaren jag träffat! Positiv, ödmjuk och duktig! Kommer garanterat att anlita Daniel för framtida projekt!"
säljare på Evenemangsgatan 6

29 jun 2017

"Daniel är en väldigt kompetent och trevlig mäklare som gjorde allt i sin makt för att försäljningen skulle gå så bra och smidigt till som möjligt.
Rekommenderar honom både gärna och varmt!"
säljare på Valhallavägen 52

19 jun 2017

"Mycket nöjd med bilder och presentation av lägenhet. Proffsig hantering av spekulanter och bra kommunikation med mig som säljare."
säljare på Bergsgatan 49

09 jun 2017

"Toppenbra!!"
säljare på Katarina Bangata 42A

09 jun 2017

"Rekommenderas starkt! "
säljare på Kronobergsgatan 16

29 maj 2017

"Daniel är grymt duktig!"
säljare på Tulegatan 18

19 apr 2017

"We employed Daniels services due to his sincerity, his honesty and his obvious expertise in his field. Daniel's approach differed from other brokers as he didn't over-promise, over value the apartment or deliver the standard sales pitch at our first meeting. The MOHV brand took us to Daniel, and he took time to understand our individual selling circumstances and we felt that he found the right balance between his business need and our family circumstance. We will certainly contact Daniel again when we sell our next place."
säljare på Luntmakargatan 67

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
80 175 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
163 av 168 säljare
Daniel satte rätt förväntningar på slutpriset
148 av 168 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
163 av 168 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
166 av 168 säljare

Daniel på kartan.

287 tidigare annonser
5 bostäder till salu
168 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
1 rum, 24 m²
91 458 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 093 kr/mån
6 695 000 kr
4 rum, 100 m²
66 950 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 573 kr/mån
7 595 000 kr
4 rum, 111 m²
68 423 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 046 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 40 m²
62 375 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 927 kr/mån
2 300 000 kr
2 rum, 27 m²
85 185 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 300 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 150 000 kr
Lägenhet Abrahamsberg
+ 955 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
3 500 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 205 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
2 950 000 kr
Lägenhet Traneberg
+ 455 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
3 260 000 kr
Lägenhet Mariehäll
+ 665 000 kr
3 rum, 59 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 900 000 kr
Lägenhet Järvastaden
+ 405 000 kr
4 rum, 98,5 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.