Daniel Björklund

Profilbild för Daniel Björklund
Daniel Björklund
4.9 / 5
(152 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
12 st
151 630 000 kr

Bakgrund

Daniel Björklund jobbar på BOSTHLM och är registrerad mäklare sedan 2004-06-07. Daniel har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Daniel har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 132 035 000 kr.

Presentation

Med över 1 000 bostadsaffärer i bagaget har jag den stora fördelen av att veta hur man gör en riktig lyckad bostadsaffär. Att få ut rekordpriser samtidigt som köpare och säljare är supernöjda kräver både engagemang och målmedvetenhet men framfört allt kunskap och tillgång till rätt verktyg. Jag drivs av att överträffa mina kunder förväntningar, där den bästa belöningen är att få rekommendationer från såväl köpare som säljare. Dessa mycket uppskattade rekommendationer är något som jag levt på sedan min första arbetsdag som mäklare.

Låt mig få komma ut och presentera hur jag skulle lägga upp din nästa bostadsaffär.

Säljarnas ord:

” Använt Daniel Björklund vid flertalet försäljningar och alltid varit supernöjd! Kan varmt rekommendera honom” / Åsa K

”Daniel gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet förra året. Vi kunde inte ha fått en bättre mäklare än han. Tack” / Maria S

”Trevlig, professionell och förtroendeingivande. Vi är jättenöjda!” / Per K

”Jag har bara bra att säga om Daniel. Det var ett proffesionellt bemötande från första mötet. Han frågade oss om hur vi ville ha det, men gav samtidigt sin syn på frågan, alltid väl underbyggt med erfarenhet. Det kunde handla om att ha ett lägsta godkända bud eller om vi skulle ha förhandsvisning eller ej. I slutändan fick vi mer för vår lägenhet än vi kunde tänka oss. Tack Daniel” / Erik K

”Daniel hanterade vår bostadsaffär otroligt proffsigt. Med hans expertis, kompetens och bemötande kände vi oss trygga genom hela processen och rekommenderar varmt honom till våra vänner och bekanta” / Ulrika V

”En varmt rekommenderad mäklare som ger ett lugnt och professionellt intryck. Daniel har lång erfarenhet av mäklarbranschen vilket märks i hans metodiska och lugna hantering av försäljning och köp av bostäder. Han får både säljare och köpare att känna sig trygga under hela processen, från första möte till påskrivning av kontrakt. Vi träffade Daniel när vi var på potentiella köpare och fick ett så gott intryck av honom, även om vi inte vann budgivningen, och beslutade oss för att anlita honom. Vi är mycket nöjda med Daniels insats” / Susanna P

Registrerad fastighetsmäklare sedan 2004

Bosthlm 2017-
Södermäklarna 2011- 2017
Fastighetsbyrån 2004-2011

Utbildningar:
Kandidatexamen ekonomi -Stockholms Universitet
Fastighetsmäklare- KTH

Mäklarbyrå


Säljare om Daniel.

30 mar 2024

"Daniel är en trevlig och professionell mäklare som gjorde ett väldigt bra jobb.
Rekommenderar varmt! "
säljare på Sjöviksvägen 71

02 mar 2024

"Daniel är en mycket kompetent och trevlig mäklare! Stor kunskap om område och lyhörd inför frågeställningar som kan uppkomma. Vi har anlitat Daniel vid våra två senaste bostadsaffärer och varit lika nöjda båda tillfällena.
"
säljare på Hildebergsvägen 20

25 jan 2024

"Jag är nöjd med Daniel Björklunds arbete som fastighetsmäklare under försäljningen av min bostad.
Hans professionalism gjorde processen enkel och smidig. Daniel motsvarade mina förväntningar när det kom till försäljningen under en svår marknad. Om det finns något där vi möjligen kunde ha förbä..."
"Jag är nöjd med Daniel Björklunds arbete som fastighetsmäklare under försäljningen av min bostad.
Hans professionalism gjorde processen enkel och smidig. Daniel motsvarade mina förväntningar när det kom till försäljningen under en svår marknad. Om det finns något där vi möjligen kunde ha förbättrat upplevelsen, så var det antalet visningar som krävdes. Möjligen skulle vi kunna diskutera strategier.
Jag rekommenderar starkt Daniel Björklund för alla som letar efter en pålitlig och skicklig mäklare"
Läs mer
säljare på Sturehillsvägen 5

11 okt 2023

"Mycket bra att ha o göra med, rekommenderas varmt! "
säljare på Sjöviksbacken 55

29 sep 2023

"Daniel var lugn och trygg mot både oss säljare och vår köpare och vi är väldigt nöjda med vårt val. Både vi och Daniel hade högre förhoppningar på slutpriset men givet marknaden så är vi glada att vi fick till en lyckad försäljning. "
säljare på Årstaskogs väg 9B

01 sep 2023

"Bästa mäklare jag jobbat med. Och antagligen kommer att jobba med.
Förtroendeingivande att Daniel är lugn och inte hetsig (hög energi)"
säljare på Hildebergsvägen 14

31 aug 2023

"Daniel är otroligt proffsig och han lyckades stänga affären 2 dagar efter en förhandsvisning!
Väljer honom igen om det blir aktuellt med en bostadsförsäljning framöver. "
säljare på Årstaskogs väg 9C

10 jul 2023

"Daniel utförde en fläckfri försäljning vilket jag tror även köparna kände. "
säljare på Årstaskogs väg 9A

23 jun 2023

"Daniel gjorde ett förträffligt jobb med försäljningen av vår bostadsrätt. Han jobbar tydligt med målbild och framförallt förväntansbild på ett föredömligt sätt. Vi skulle absolut använda Daniel igen om vi skulle köpa eller sälja i Liljeholmen igen. "
säljare på Sjöviksbacken 53

21 jun 2023

"Påläst, duktig, engagerad och värd varenda krona. "
säljare på Sturehillsvägen 42

14 jun 2023

"Kan varmt rekommendera Daniel. Lägenheten såldes på ”Kommande” på Hemnet och det behövdes endast en privat visning för att sälja den. "
säljare på Sturehillsvägen 7

11 feb 2023

"Daniel kan verkligen området!
"
säljare på Sturehillsvägen 10

02 feb 2023

"Mäklaren hade inga höga förväntningar om försäljningen pga marknadssituationen. Det visades sig lite under hela processen. "
säljare på Liljeholmsvägen 34

14 jun 2022

"Vi vill tacka Daniel för en lyckad och smidig försäljning. Mycket rekommenderad!"
säljare på Liljeholmstorget 86

18 feb 2022

"Daniel presterar över förväntan! Han är professionell, tydlig, målinriktad och lätt att tycka om. Dessutom lyckas han ovanligt bra med att överträffa förväntningar vad gäller försäljningspris. Anlitar man Daniel som mäklare så får man ett grymt helhetspaket med snygga bilder och genomgående profe..."
"Daniel presterar över förväntan! Han är professionell, tydlig, målinriktad och lätt att tycka om. Dessutom lyckas han ovanligt bra med att överträffa förväntningar vad gäller försäljningspris. Anlitar man Daniel som mäklare så får man ett grymt helhetspaket med snygga bilder och genomgående professionellt intryck. Vi är supernöjda!"
Läs mer
säljare på Sjöviksvägen 25

02 feb 2022

"Bara att anställa. "
säljare på Sjöviksbacken 55

28 jan 2022

"Jag både köpte och sålde av Daniel, strålande bra intryck i båda delar. Då det var lång tid till inflytt så fick vi också väldigt bra coachning om hur vi skulle tänka kring kommande, när skarp annons och visning skulle ske för att passa vårt tidsschema. En väldigt bra mäklare som säljer mycket i ..."
"Jag både köpte och sålde av Daniel, strålande bra intryck i båda delar. Då det var lång tid till inflytt så fick vi också väldigt bra coachning om hur vi skulle tänka kring kommande, när skarp annons och visning skulle ske för att passa vårt tidsschema. En väldigt bra mäklare som säljer mycket i vårt område."
Läs mer
säljare på Hildebergsvägen 10

04 dec 2021

"Daniel gav ett seriöst och kunnigt intryck redan vid första mötet. Med bra kunnande och erfarenhet kring området så har han guidat oss tryggt genom hela försäljningsprocessen. Vi kan varmt rekommendera Daniel för er affär."
säljare på Hildebergsvägen 28

04 okt 2021

"Detta är andra gången vi anlitar Daniel för en försäljning. Daniel har varit utmärkt genom hela processen. Inlyssnande, transparent och tillgänglig. Det märks tydligt att Daniel har lång erfarenhet i branschen som mäklare och har stenkoll på området. Daniel vet hur han ska driva både säljare och ..."
"Detta är andra gången vi anlitar Daniel för en försäljning. Daniel har varit utmärkt genom hela processen. Inlyssnande, transparent och tillgänglig. Det märks tydligt att Daniel har lång erfarenhet i branschen som mäklare och har stenkoll på området. Daniel vet hur han ska driva både säljare och köpare mot det gemensamma målet på ett mycket tryggt sätt. "
Läs mer
säljare på Sjöviksvägen 100

18 aug 2021

"Har både köpt & sålt med Daniel som mäklare och har har varit fantastisk i båda fallen!"
säljare på Hildebergsvägen 20

01 jun 2021

"Daniel är mycket bra på att skapa trygga relationer. Han är en mäklare som gör skäl för sitt namn, lika engagerad i köparen som i säljaren och driver bådas linje och förmedlar på ett bra sätt det som önskas. Daniel förmedlar lugn, trygghet och professionalism. Jag rekommenderar honom som mäklare ..."
"Daniel är mycket bra på att skapa trygga relationer. Han är en mäklare som gör skäl för sitt namn, lika engagerad i köparen som i säljaren och driver bådas linje och förmedlar på ett bra sätt det som önskas. Daniel förmedlar lugn, trygghet och professionalism. Jag rekommenderar honom som mäklare för såväl säljare som köpare. "
Läs mer
säljare på Sjöviksbacken 5

01 jun 2021

"Väldigt nöjd med Daniel, både resultatet av försäljningen och bemötandet. "
säljare på Hildebergsvägen 24

12 apr 2021

"Vi fick stort förtroende för Daniel som genomförde försäljningen på ett mycket dedikerat och professionellt sätt.
Vi skulle gärna anlita Daniel igen"
säljare på Sjöviksbacken 55

31 mar 2021

"Vi anlitade Daniel för försäljning av vår lägenhet på söder. Daniel har extremt god kännedom om området och visste vad lägenheten var värd. Han var mycket proffsig och transparent genom hela försäljningen. Det märktes direkt att Daniel är en erfaren mäklare som vet vad han gör. Kan varmt rekommen..."
"Vi anlitade Daniel för försäljning av vår lägenhet på söder. Daniel har extremt god kännedom om området och visste vad lägenheten var värd. Han var mycket proffsig och transparent genom hela försäljningen. Det märktes direkt att Daniel är en erfaren mäklare som vet vad han gör. Kan varmt rekommendera Daniel. "
Läs mer
säljare på Högbergsgatan 59B

22 feb 2021

"Trevlig och kompetent mäklare som lockade stort intresse av vår lägenhet. Kan varmt rekommendera."
säljare på Sturehillsvägen 12

17 feb 2021

"Daniel är mycket kompetent, saklig och inger ett bra förtroendet med sin erfarenhet. "
säljare på Oskarlundsbacken 13

17 jan 2021

"Professionell, inkännande och fokuserad på maxpris. Fanns där som stöd under hela säljprocessen. Nästa gång familjen behöver mäklarhjälp vänder vi oss till Daniel."
säljare på Sjöviksvägen 45

13 jan 2021

"Våran andra försäljning med Daniel och är väldigt nöjda med hans jobb"
säljare på Bergtallsvägen 32

07 dec 2020

"Tryggare kan ingen vara!"
säljare på Sturehillsvägen 10

20 nov 2020

"Daniel är en trevlig, lyhörd och professionell mäklare som med trygg hand leder säljare och köpare genom hela processen. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Hildebergsvägen 26

17 nov 2020

"Toppeninsats rakt igenom, höll vad han lovade och allt gick snabbt och smidigt. "
säljare på Hildebergsvägen 8

26 okt 2020

"God lokalkännedom. Hade en medarbetare som arbetade parallellt och mot slutet försvann Daniel helt, slutade? Men hans ersättare skötte arbetet utmärkt och jag är fullt nöjd med deras arbete."
säljare på Bastugatan 17

03 sep 2020

"Daniel är jätteskicklig, enkel att jobba med och bra på att kalibrera förväntningar i kombination med marknadsbild – och slutligen pris. "
säljare på Liljeholmsvägen 10

02 sep 2020

"Daniel är en super erfaren mäklare som sålde flest längenheter i området. Han är lyhörd, målinriktad, engagerad. Han har bra relation med både säljare och köpare. Han är också realistiskt och litar på marknaden. Han har massor tips till säljaren för att nå en bra affär. Varmt rekommendera honom!"
"Daniel är en super erfaren mäklare som sålde flest längenheter i området. Han är lyhörd, målinriktad, engagerad. Han har bra relation med både säljare och köpare. Han är också realistiskt och litar på marknaden. Han har massor tips till säljaren för att nå en bra affär. Varmt rekommendera honom!"
Läs mer
säljare på Hildebergsvägen 18

01 mar 2020

"Daniel är väldigt lugn, kunnig och därmed förtroendeingivande, en bra situation för såväl för säljare som köpare."
säljare på Liljeholmsvägen 8A

24 feb 2020

"För andra gången tar vi hjälp av Daniel och vid båda försäljningarna har han gjort sitt yttersta för att skapa trygghet och nöjda säljare/köpare. Vi är jättenöjda och har verkligen uppskattat att ha honom som stöd i vår säljprocess. Hans engagemang och framförhållning är unikt. "
"För andra gången tar vi hjälp av Daniel och vid båda försäljningarna har han gjort sitt yttersta för att skapa trygghet och nöjda säljare/köpare. Vi är jättenöjda och har verkligen uppskattat att ha honom som stöd i vår säljprocess. Hans engagemang och framförhållning är unikt. "
Läs mer
säljare på Sturehillsvägen 46

12 feb 2020

"Daniel Björklund, en mäklare jag kan rekommendera alla dagar i veckan. Redan vid första kontakten förstod jag att det är han som jag ska anlita. Han var och är otrolig professionell, målinriktad och driven.
Innan försäljningen hade jag förklarat för Daniel vad jag förväntar mig och vilket pris lä..."
"Daniel Björklund, en mäklare jag kan rekommendera alla dagar i veckan. Redan vid första kontakten förstod jag att det är han som jag ska anlita. Han var och är otrolig professionell, målinriktad och driven.
Innan försäljningen hade jag förklarat för Daniel vad jag förväntar mig och vilket pris lägenheten jag hoppas ska landa på. Daniel lyckades slå mina förväntningar och dessutom sålde för ett riktigt bra pris. Jag är otroligt nöjd för Daniels insatser och kommer att anlita honom igen om jag behöver i framtiden!"
Läs mer
säljare på Sturehillsvägen 10

26 nov 2019

"Highly recommended broker!"
säljare på Hildebergsvägen 24

28 okt 2019

"Daniel är en mycket professionell mäklare. Målinriktad, driven och inkännande inför våra behov. Stöd och service såväl före, under och efter försäljningen. Duktig fotograf och bred annonsering också i sociala medier. Nästa gång vi behöver mäklarstöd vänder vi oss självklart till Daniel Björklund."
"Daniel är en mycket professionell mäklare. Målinriktad, driven och inkännande inför våra behov. Stöd och service såväl före, under och efter försäljningen. Duktig fotograf och bred annonsering också i sociala medier. Nästa gång vi behöver mäklarstöd vänder vi oss självklart till Daniel Björklund."
Läs mer
säljare på Skulptörvägen 14

20 sep 2019

"Det var ett nöje att jobba tillsammans med Daniel. Vår situation var speciell då vi bor utomlands och behoven av snabb kommunikation, flexibilitet, handling, vägledning samt en hjälpande hand var stora. Daniel prickade in alla dessa behov från dag 1. Utöver detta så är han väldigt trevlig och pro..."
"Det var ett nöje att jobba tillsammans med Daniel. Vår situation var speciell då vi bor utomlands och behoven av snabb kommunikation, flexibilitet, handling, vägledning samt en hjälpande hand var stora. Daniel prickade in alla dessa behov från dag 1. Utöver detta så är han väldigt trevlig och proffsig i sin framtoning.
Vi känner ett högt förtroende och rekommenderar därmed varmt Daniel och BO|STHLM till dig som funderar och överlägger."
Läs mer
säljare på Hildebergsvägen 20

18 jun 2019

"Daniel är riktigt bra, förstår att man kanske inte vet allt om fösäljning av lägenheter. Köpte min nuvarande lägenhet där han var mäklare. Han var lika profissionell då.
"
säljare på Vinodlargatan 6

23 maj 2019

"Kan starkt rekommendera Daniel som var enormt proffsig från första kontakten genom hela processen till slutet. Kämpade att få till en bra affär i ett svårtolkat skakigt marknadsläge. "
säljare på Liljeholmsgränd 2

09 apr 2019

"Mycket bra mäklare som vi använt oss av tidigare!"
säljare på Rosenlundsgatan 32A

26 mar 2019

"Otroligt proffsig och förtroendeingivande. Jobbar hårt för allas bästa!"
säljare på Årgångsgatan 4

20 mar 2019

"Danial and Göran are very good real estate agents. I’m really glad with their work, and satisfied with all the process concerns to my apartment selling. "
säljare på Sjöviksvägen 76

01 okt 2018

"Daniel var engagerad och tydlig genom hela säljprocessen. Tydlig och lätt att arbeta med. Ingav förtroende."
säljare på Kristallvägen 62

20 feb 2018

"Lyhörd, noggrann och tillgänglig. Värdesätter detta högt och kan varmt rekommendera Daniel som mäklare. "
säljare på Karahavsvägen 7

05 nov 2017

"Den bästa mäklaren vi har haft!"
säljare på Asplunds väg 2A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
29

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
132 035 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
150 av 151 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
146 av 146 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
150 av 150 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Daniel på kartan.

522 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
152 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

6 495 000 kr
4 rum, 95 m²
68 368 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 489 kr/mån
5 595 000 kr
4 rum, 82 m²
68 231 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 815 kr/mån
6 495 000 kr
3 rum, 86 m²
75 523 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 101 kr/mån
7 195 000 kr
4 rum, 97 m²
74 175 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 538 kr/mån
4 995 000 kr
3 rum, 70 m²
71 357 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 217 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 350 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
+ 155 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
2 495 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
6 225 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
+ 230 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 795 000 kr
Lägenhet Hägersten-Liljeholmen
4 rum, 83 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
3 995 000 kr
Lägenhet Hägersten-Liljeholmen
3 rum, 71 m²
Utropspris: 3 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.