Daniel Bergared

Profilbild för Daniel Bergared
Daniel Bergared
4.7 / 5
(99 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
8 st
179 975 000 kr

Bakgrund

Daniel Bergared jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 1994-12-19. Daniel har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Daniel har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 153 910 000 kr.

Presentation

Jag är en av Kungsholmens mest erfarna mäklare!
Jag har varit verksam som fastighetsmäklare i Stockholm i dryga 25 år – det ger mig ovärderlig erfarenhet och kunskap som jag, och du som kund, kan dra nytta av i varje enskild affär.
Att vara påläst, drivande, tillgänglig och ha en rak kommunikation ger mig många återkommande kunder. Bli en av dessa du också!

Daniel Bergared
Fastighetsmäklare, Kungsholmen - innerstan

Säljare om Daniel.

10 maj 2022

"Vi kände oss väldigt trygga med Daniel Bergared som vår mäklare under hela processen. Han är kunnig, professionell och personlig. Han svarade ärligt på våra frågor och var väldigt lyhörd för våra önskemål. Vi rekommenderar Daniel Bergared varmt."
säljare på Kungsholms Hamnplan 2

28 mar 2022

"Höll löpande kontakt. Svarade prompt vid förfrågan. Aktiv och självgående. Vi var väldigt nöjda och vi var nöjda med slutpris och Daniels hantering av oss."
säljare på Inedalsgatan 6

07 okt 2021

"Marknaden gick ned efter sommaren vilket ledde till att jag inte fick det pris jag hade önskat. I gengäld köpte jag för lägre pris också. "
säljare på Karlsviksgatan 1

29 sep 2021

"Lyhörd, erfaren och trevlig! Vi är mycket nöjda. "
säljare på Katarina Bangata 62

28 sep 2021

"Daniel var väldigt engagerad och jobbade hårt. Han var lätt att få tag på och höll mig väl uppdaterad genom hela processen. Han har en proffsig framtoning och är väldigt kunnig. Rekommenderas!"
säljare på Sankt Eriksgatan 12

06 sep 2021

"Ett fantastiskt proffsigt och förtroende givande första intryck. Han var lätt att få tag på och återkopplade direkt. Slutpriset per kvadratmeter blev antagligen ett av de högsta någonsin på Kungsholmen!"
säljare på Norr Mälarstrand 26

25 apr 2021

"Daniel Bergared är en mycket erfaren och kunnig fastighetsmäklare. Det var andra gången jag anlitade honom. Jag uppskattar särskilt Daniels lyhördhet i förhållande till mig som uppdragsgivare, hans höga förmåga att planera och genomföra försäljningen i förhållande till mina önskemål och marknaden..."
"Daniel Bergared är en mycket erfaren och kunnig fastighetsmäklare. Det var andra gången jag anlitade honom. Jag uppskattar särskilt Daniels lyhördhet i förhållande till mig som uppdragsgivare, hans höga förmåga att planera och genomföra försäljningen i förhållande till mina önskemål och marknadens förutsättningar samt hans utpräglat goda förmåga att brygga mellan säljare och köpare, dvs mäklarverksamhetens essens. På dessa grunder vill jag ärligen rekommendera Daniel Bergared som fastighetsmäklare."
Läs mer
säljare på Karlsviksgatan 14

11 jan 2021

"Mycket engagerad och var till stor hjälp också med att ordna kontakter för städning, magasinering m m i ett läge där vi inte hade möjlighet att söka sådant själva. "
säljare på Eva Bonniers gata 17

26 aug 2020

"Trevlig, flexibel och professionell"
säljare på Norr Mälarstrand 62

26 aug 2020

"Trevlig, effektiv, professionell, mycket bra helt enkelt!"
säljare på Norr Mälarstrand 62

26 aug 2020

"Mycket nöjd med mäklarens insats! Stor lokal kännedom, trevligt sätt både mot oss som säljare och ev köpare."
säljare på Garvar Lundins gränd 2

22 maj 2020

"Mäklaren hade en väl planlagd strategi för försäljningen, han arbetade mycket metodiskt och taktiskt, men tog sig ändå tid att uppmärksamma mina önskemål och svara på frågor.
Märktes att han var mycket erfaren, vilket är betryggande. Han hjälpte till med styling-förslag inför fotografering.
Mäk..."
"Mäklaren hade en väl planlagd strategi för försäljningen, han arbetade mycket metodiskt och taktiskt, men tog sig ändå tid att uppmärksamma mina önskemål och svara på frågor.
Märktes att han var mycket erfaren, vilket är betryggande. Han hjälpte till med styling-förslag inför fotografering.
Mäklaren beskrivning av objektet var mycket adekvat och han hade fångat upp information som jag bara nämnt i förbifarten.
Både köpte och sålde lägenhet med DB som mäklare och är mycket nöjd med båda affärerna. "
Läs mer
säljare på Norr Mälarstrand 100

19 maj 2020

"Engagerad och kunnig om området/föreningen vilket var viktigt för mig då brf:en jag sålde i är lite speciell. "
säljare på Sysslomansgatan 14

19 maj 2020

"Om det blir tillfälle för fler försäljningar kommer jag utan tvekan att vända mig till Daniel igen. Daniel är erfaren, skicklig samt mycket trevlig att samarbeta med. "
säljare på John Ericssonsgatan 18

12 dec 2019

"Jag har träffat Daniel i flera sammanhang och visste direkt vem som skulle få uppdraget att sälja vår lägenhet. Hela processen har varit utmärkt och vi har haft fullt förtroende för honom från start till mål. Det var också tydligt och roligt att köparna hade samma positiva bild och förtroende för..."
"Jag har träffat Daniel i flera sammanhang och visste direkt vem som skulle få uppdraget att sälja vår lägenhet. Hela processen har varit utmärkt och vi har haft fullt förtroende för honom från start till mål. Det var också tydligt och roligt att köparna hade samma positiva bild och förtroende för Daniel som vi. "
Läs mer
säljare på Garvar Lundins gränd 5

12 dec 2019

"Mycket kompetent, lättsam och engagerad."
säljare på Sysslomansgatan 20

12 nov 2019

"Kunnig och ingav stort förtroende.
Mycket god kännedom om fastighet och förening. Otroligt driv.
En trevlig person dessutom.
Jag kan absolut rekommendera Daniel"
säljare på Sysslomansgatan 20

14 mar 2019

"Det mesta mkt bra, men vi uppnådde inte det pris som vi förväntade oss/som mäklaren förutskickade"
säljare på Upplandsgatan 32

14 mar 2019

"Jag anlitar gärna Daniel Bergared igen o kommer att rekommendera honom t vänner. "
säljare på Pontonjärgatan 4

18 dec 2018

"Hög energi, målinriktad, lätt att få tag på. "
säljare på Baltzar von Platens gata 6

20 okt 2018

"Jag hade något något högre förväntningar på slutpriset än mäklaren och de infriades med mäklarens hjälp. Fast det rörde sig bara om några procent så det var ingen stor skillnader."
säljare på Lilla Västerbron 6

08 jun 2018

"Rekommenderar Daniel varmt! Vi kände oss trygga igenom hela affären och sålde till ett pris långt över förväntan. Han upplevs som rejäl och pålitlig vilket är viktigt för oss."
säljare på Kungsklippan 12

05 apr 2018

"Generellt tycker jag att arvodet i Stockholm är allt för högt. Det arvode vi betalde motsvarade det generella arvodet i Stockholm "
säljare på John Ericssonsgatan 3

29 mar 2018

"Erfaren och professionell. Andra gången jag anlitar Daniel. Jätteduktig!"
säljare på Sysslomansgatan 14

17 nov 2017

"Konstruktiv/bra säljupplägg dvs. utanför traditionell mäklarbox"
säljare på Fleminggatan 57

25 sep 2017

"Daniel gjorde allting rätt och var bra i budgivningen. "
säljare på Upplandsgatan 32

05 sep 2017

"Vi är mycket nöjda med mäklarinsatsen, trot att prismålbilden förändrades med 15%, något ej mäklaren kunde styra givet att marknaden ändrades under tiden lägenheten var till försäljning. Arbetet med att möta förändrade marknaden var tillfredsställande."
"Vi är mycket nöjda med mäklarinsatsen, trot att prismålbilden förändrades med 15%, något ej mäklaren kunde styra givet att marknaden ändrades under tiden lägenheten var till försäljning. Arbetet med att möta förändrade marknaden var tillfredsställande."
Läs mer
säljare på Bergsgatan 27

22 maj 2017

"GIvet förutsättningarna gjorde Daniel ett mycket bra jobb och lyckades, trots att det fanns motstånd, "sy" ihop affären på ett mycket skickligt sätt."
säljare på Sankt Göransgatan 135

18 mar 2017

"Daniel är erfaren och engagerad mäklare med mycket god lokalkännedom, positiv framtoning, fantastiskt lyhörd, ger goda råd inför försäljningen. Daniel är lätt att tycka om och inger starkt förtroende - både hos köpare och säljare. Professionellt skött från början till slut.Så oerhört glad för D..."
"Daniel är erfaren och engagerad mäklare med mycket god lokalkännedom, positiv framtoning, fantastiskt lyhörd, ger goda råd inför försäljningen. Daniel är lätt att tycka om och inger starkt förtroende - både hos köpare och säljare. Professionellt skött från början till slut.Så oerhört glad för Daniels arbete och hjälp i samband med försäljning av vår lägenhet. Rekommenderar Daniel varmt."
Läs mer
säljare på Sysslomansgatan 14

10 mar 2017

"Perfekt"
säljare på Hantverkargatan 34

09 mar 2017

"Annonstexten fick vi själva ändra i, var en hel del felaktigheter från början. Efter redigering blev den bra."
säljare på Hjärnegatan 9

09 mar 2017

"Daniel Bergared är en mycket kompetent mäklare. Professionell, engagerad och trevlig. Jag kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Hjärnegatan 9

06 dec 2016

"Keep it up!"
säljare på Själagårdsgatan 2C

19 sep 2016

"Mycket rutinerad mäklare som ger bra tips genom hela säljprocessen. Otroligt bra med återkoppling till både säljare och köpare som är väldigt viktigt. Väldigt flexibel med tider vilket underlättar för både säljare och köpare"
säljare på Södra Agnegatan 25

25 maj 2016

"Känner stort förtroende för Daniel. Han levererar och får affären i hamn på ett bra sätt. Totalt fjärde affären jag gör med Daniel, 3 ggr som säljare, 1 ggr som köpare. "
säljare på Garvar Lundins gränd 9

16 maj 2016

"Daniel Bergared är en mycket kunnig mäklare som jag och mina vänner tidigare anlitat.
Tycker att ni skall inrätta ett pris för årets bästa mäklare som ex Stora journalistpriset och Augustpriset. Det höjer säkert kompetens på mäklare."
säljare på Vänskapsvägen 45

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
11

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
153 910 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
97 av 97 säljare
Daniel satte rätt förväntningar på slutpriset
81 av 97 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
94 av 98 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
97 av 98 säljare

Daniel på kartan.

197 tidigare annonser
7 bostäder till salu
98 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

8 300 000 kr
3 rum, 80 m²
103 750 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 505 kr/mån
14 500 000 kr
5 rum, 139 m²
104 316 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 581 kr/mån
18 000 000 kr
6 rum, 137 m²
131 386 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 892 kr/mån
4 rum, 99 m²
Lägenhet, Stockholm
3 665 kr/mån
4 rum, 108 m²
Lägenhet, Stockholm
5 498 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
1 rum, 43,5 m²
Utropspris: 4 000 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 46 m²
Utropspris: 4 200 000 kr
16 900 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 900 000 kr
4 rum, 148 m²
Utropspris: 16 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
12 500 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 800 000 kr
3,5 rum, 107 m²
Utropspris: 11 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi kände oss väldigt trygga med Daniel Bergared som vår mäklare under hela processen. Han är kunnig, professionell och personlig. Han svarade ärligt på våra frågor och var väldigt lyhörd för våra önskemål. Vi rekommenderar Daniel Bergared varmt."
10 250 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 350 000 kr
3 rum, 87 m²
Utropspris: 9 900 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.