Daniel Adelsson

Profilbild för Daniel Adelsson
Daniel Adelsson
4.9 / 5
(845 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
110 st
36 st
294 715 000 kr

Bakgrund

Daniel Adelsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2010-06-23. Daniel har fått in 36 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Daniel har enligt vår statistik haft 73 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 256 062 000 kr.

Presentation

Enligt mig är höga ambitioner och engagemang två viktiga egenskaper som skapar goda och långa relationer. Sedan 2010 förmedlar jag bostäder i Mölndal. I min yrkesroll är jag driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Bjurfors ger mig de bästa förutsättningarna för att skapa lyckade bostadsaffärer.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Daniel.

02 feb 2023

"Kunnig och lyhörd mäklare, kan varmt rekommendera Daniel Adelsson."
säljare på Vänortsgatan 7D

29 jan 2023

"Allt flöt på fint och vi upplevde att vi diskuterade oss fram till lämpligt utgångspris. Bra dialog hela tiden. Vi är mycket nöjda."
säljare på Smedbergsvägen 32

25 jan 2023

"När det var dags för mig och min fru att sälja vår lägenhet var Daniel det självklara valet. Två år innan, när vi letade efter lägenheten som vi nu har sålt, var vi på en visning med Daniel och redan då hade vi bestämt oss att han skulle få sälja vår lägenhet när det var dags!"
"När det var dags för mig och min fru att sälja vår lägenhet var Daniel det självklara valet. Två år innan, när vi letade efter lägenheten som vi nu har sålt, var vi på en visning med Daniel och redan då hade vi bestämt oss att han skulle få sälja vår lägenhet när det var dags!"
Läs mer
säljare på Torallagatan 4B

21 jan 2023

"Mycket nöjd med Daniel"
säljare på Häradsgatan 27

01 jan 2023

"Saknade lite mer kosmetiska bilder, mer detaljbilder"
säljare på Kärnvedsgatan 25

30 dec 2022

"Vi är mycket nöjda med Daniel! Han är otroligt driven, professionell i sitt arbete och besitter lokalkännedom utan dess like. Detta är tredje gången vi använder Daniel vid köp / sälj och han lever alltid upp till förväntningarna samt mer där till. Vi rekommenderar starkt mäklare Daniel & Bjurfors..."
"Vi är mycket nöjda med Daniel! Han är otroligt driven, professionell i sitt arbete och besitter lokalkännedom utan dess like. Detta är tredje gången vi använder Daniel vid köp / sälj och han lever alltid upp till förväntningarna samt mer där till. Vi rekommenderar starkt mäklare Daniel & Bjurfors Mölndal!"
Läs mer
säljare på Barnhemsgatan 24

09 dec 2022

"Proffsig och lyhörd, lyssnade in alla mina önskemål och lyckades slutföra affären på ett bra sätt trots en skakig marknad. "
säljare på Eklanda Hage 5C

02 dec 2022

"Uppskattar Daniel arb mkt och vill framförallt framhålla hans bemötande. "
säljare på Fibergatan 2F

30 nov 2022

"Vi var nöjda på alla sätt med Daniel. Han var flexibel och tillmötesgående med våra behov. Kunnig och erfaren vad gäller prissättning och att förstå marknaden, trots att den var skakig och nedåtgående. Ett stort engagemang och driv och ett högt tempo i alla moment. Lätt att nå, tydlig och informa..."
"Vi var nöjda på alla sätt med Daniel. Han var flexibel och tillmötesgående med våra behov. Kunnig och erfaren vad gäller prissättning och att förstå marknaden, trots att den var skakig och nedåtgående. Ett stort engagemang och driv och ett högt tempo i alla moment. Lätt att nå, tydlig och informativ. Kan verkligen rekommendera Daniel som mäklare!"
Läs mer
säljare på Österängsgatan 28

16 nov 2022

"Daniel är ett superproffs utan tvekan! Mycket engagerad, kompetent och trevlig. Jag kommer alltid använda mig av honom om jag gör fler bostadsaffärer och jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Eklanda Byväg 9B

02 nov 2022

"Mäklare Daniel var en rekommendation, av flera nöjda säljare. Med vänlig hälsning, Lena "
säljare på Hagåkersgatan 5A

27 okt 2022

"Jag tyckte överlag att Daniel var jättebra men det enda som jag reagerade på var att han lät en annan mäklare visa upp lägenheten för en potentiell köpare utan att meddela oss. Det tycker jag han borde sagt att han skulle göra till oss"
säljare på Krokslätts Parkgata 9

11 okt 2022

"Supernöjd, Daniel var helt rätt mäklare för oss. Speciellt i denna lite tuffare tiden med ökade räntor, lägra bostadspriser m.m Tusen tack Daniel för att bra jobb! "
säljare på Delbancogatan 11B

02 okt 2022

"Rekommenderas starkt!"
säljare på Hagåkersgatan 4A

14 sep 2022

"Trots skakig marknad är vi nöjda med affären."
säljare på Rävekärrsgatan 227

14 sep 2022

"Finns ingen som Daniel! Vill ni ha Mölndals bästa mäklare så tveka in att kontakt Daniel, grymt duktigt och ödmjuk inför alla uppgifter han tar sig an! "
säljare på Växthusgatan 9

22 aug 2022

"Bra koll, löste försäljningen smidigt! Var uppriktig då marknaden varit trög ett tag så vi är i helhet nöjda med hur affären löste sig.."
säljare på Tvillinggatan 1B

01 jul 2022

"Har erfarenhet av Daniel både som köpare och säljare och tycker han ger ett kunnigt och förtroendeingivande intryck!"
säljare på Heljereds Byväg 25

30 jun 2022

"Väldigt duktig och Professionell mäklare som gjorde allt i sin makt för att försäljningen skulle bli lyckad. "
säljare på Varmblodsgatan 4B

18 jun 2022

"Över föväntan!! "
säljare på Alkegatan 18A

17 jun 2022

"Daniel behövde ta över efter en av hans medarbetare bytt jobb, så det var inte helt lätt för honom. Planen höll med endast en veckas fördröjning."
säljare på Krokslätts Storgata 14A

13 jun 2022

"Daniel är otroligt professionell och samtidigt väldigt ödmjuk och trevlig. Rak, tydlig och inger en stark trygghet. När man väljer Daniel som mäklare så är man i trygga händer och han jobbar envist mot era mål.
Våra varmaste rekommendationer! "
säljare på Rundbergsgatan 10C

13 jun 2022

"Allt gick supersmidigt. Daniel är ett proffs och det märks!"
säljare på Bergmansgatan 13

01 jun 2022

"Trots tuffare tider med räntehöjningar lyckas Daniel sälja vår bostad för en rekordsumma i vår förening."
säljare på Bågskyttegatan 4A

25 maj 2022

"Jag kan rekommendera Alla att använda Daniel som mäklare. Otroligt proffsigt i varje möte man har. Vid initialt möte var han påläst om tidigare bostadsförsäljningar jag har gjort med honom innan mötet som gör att tjänsten känsla av att den är person anpassad."
"Jag kan rekommendera Alla att använda Daniel som mäklare. Otroligt proffsigt i varje möte man har. Vid initialt möte var han påläst om tidigare bostadsförsäljningar jag har gjort med honom innan mötet som gör att tjänsten känsla av att den är person anpassad."
Läs mer
säljare på Larssons Berg 11

22 maj 2022

"Han är den bästa mäklare i Mölndaltrakten."
säljare på Blandsädesgatan 6E

18 maj 2022

"Jag fick direkt förtroende för Daniel och har under hela försäljningen varit otroligt kompetent, driven och trygg. Då vi inte bott i samma stad har han hållit oss uppdaterade och hjälpt oss att på distans lösa försäljning och tillträde otroligt smidigt. Detta har krävs en extra insats från hans s..."
"Jag fick direkt förtroende för Daniel och har under hela försäljningen varit otroligt kompetent, driven och trygg. Då vi inte bott i samma stad har han hållit oss uppdaterade och hjälpt oss att på distans lösa försäljning och tillträde otroligt smidigt. Detta har krävs en extra insats från hans sida men som han löst otroligt bra. Jag kan varmt rekommendera Daniel för alla som vill få till en bra och trygg försäljning av sin bostad. Vi är supernöjda! "
Läs mer
säljare på Kvarnbygatan 35

18 maj 2022

"Om någon är född till att göra affärer, så är det Daniel. Han är en mycket god kommunikatör med mycket god social kompetens, bra på att läsa andra människor, smart, ärlig, lättillgänglig, lätt att tycka om, inte alls påstridig och han brinner för sitt jobb! Jag brukade säga att man aldrig kan vet..."
"Om någon är född till att göra affärer, så är det Daniel. Han är en mycket god kommunikatör med mycket god social kompetens, bra på att läsa andra människor, smart, ärlig, lättillgänglig, lätt att tycka om, inte alls påstridig och han brinner för sitt jobb! Jag brukade säga att man aldrig kan veta om man verkligen har valt rätt mäklare men det stämde inte i detta fall. Jag är övertygad om att han är den bästa mäklaren i Västra Götaland och kanske även hela Sverige. Jag hoppas att han jobbar kvar i Mölndal nästa gång vi säljer!"
Läs mer
säljare på Ridspögatan 4D

13 maj 2022

"Helnöjd över Daniel, trevlig och enkel människa. Arvode lite högt för 1 visning. Men 2% är branschstandard, vilket är helt normalt!
"
säljare på Kvarnbyvallen 21

05 maj 2022

"Underbar mäklare. Jag lämnade allt i Daniels händer och han levererade det,en riktig stjärnsäljare!
Tack Daniel för all hjälp och stöd!"
säljare på Vänortsgatan 21

28 apr 2022

"Daniel hade ett lugnt, tryggt och vänligt bemötande under hela processen, vilket kändes väldigt skönt då det alltid är nervöst med att göra lägenhetsaffärer. Jag upplevde honom som proffsig och kompetent, och han löste snabbt eventuella frågor/önskemål från min sida. Rekommenderar honom varmt."
"Daniel hade ett lugnt, tryggt och vänligt bemötande under hela processen, vilket kändes väldigt skönt då det alltid är nervöst med att göra lägenhetsaffärer. Jag upplevde honom som proffsig och kompetent, och han löste snabbt eventuella frågor/önskemål från min sida. Rekommenderar honom varmt."
Läs mer
säljare på Växthusgatan 5

27 apr 2022

"Det finns ett tydligt samband mellan Daniels prestationer och det han levererar. Vi har både sålt och köpt bostad med Daniel som mäklare och vi skulle inte välja en annan mäklare i endera sits. Daniel levererar på en omänsklig nivå på samma gång som han är mänsklig i sitt bemötande.
Han har ett ..."
"Det finns ett tydligt samband mellan Daniels prestationer och det han levererar. Vi har både sålt och köpt bostad med Daniel som mäklare och vi skulle inte välja en annan mäklare i endera sits. Daniel levererar på en omänsklig nivå på samma gång som han är mänsklig i sitt bemötande.
Han har ett nästintill identiskt minne, mycket god social kompetens, bäst lokalkännedom i området (centrala Mölndal), nästintill alltid tillgänglig och får en att känna sig trygg. "
Läs mer
säljare på Hagåkersgatan 16

13 apr 2022

"Väldigt lyhörd och ödmjuk."
säljare på Mellanängsgatan 31A

09 apr 2022

"Grym. Smidigt, lätt och stressfritt! "
säljare på Häradsgatan 27

07 apr 2022

"Daniel är väl påläst och är en erfaren mäklare. Han höll tät kontakt med oss under hela försäljningsprocessen vilket vi uppskattade."
säljare på Heljereds Byväg 53

24 mar 2022

"Daniel gjorde en meget god jobb
Helt supert"
säljare på Rävekärrsgatan 85

23 mar 2022

"Proffsigt och välskött "
säljare på Kvarnbygatan 11

23 mar 2022

"Stjärna!"
säljare på Lövgatan 4B

08 mar 2022

"Bäst i stan, rekommenderas!!"
säljare på Broslättsgatan 29

08 mar 2022

"Han var lugn, harmonisk och ödmjuk inför uppdraget. Genom hela processen var han självgående och lyckades därigenom överträffa alla mina förväntningar. En riktigt bra insats och nu förstår jag varför han är så populär i området!"
säljare på Tvillinggatan 3A

26 feb 2022

"Daniel var mycket engagerad och målmedveten vid försäljningen av min bostad. Han var lyhörd och väldig professionell. Jag är mycket nöjd med hans arbete och slutresultat."
säljare på Bergmansgatan 15

19 feb 2022

"Tack för Daniel kunde vi göra snabbt och bra försäljning av vår lägenhet."
säljare på Splintvedsgatan 4

13 feb 2022

"Slutpriset blev betydligt högre än vad man rimligen kunde vänta sig. Så värderingen var korrekt gjord. "
säljare på Österängsgatan 45

10 feb 2022

"Daniel är väldigt lyhörd, flexibel och bra på det han gör. Om man vill ha en mäklare som brinner för sitt jobb kan jag rekommendera Daniel. "
säljare på Kvarnbygatan 11

08 feb 2022

"Fantastiskt mäklare! Har både köpt och sålt med Daniel.
Rekommenderar starkt."
säljare på Häradsgatan 28B

08 feb 2022

"Enkelt och bra från start till slut. Rekommenderar stark. "
säljare på Bågskyttegatan 4I

04 feb 2022

"Fick rekommendationer om Daniel, familjen har haft honom som mäklare "
säljare på Åbyvägen 11

01 feb 2022

"Otroligt kunnig och trygg i sin roll som mäklare. Var ett utmärkt bollplank i flera funderingar vi hade inför försäljningen. Lättillgänglig och absolut inte påstridig då vi visste att försäljningen förmodligen skulle ligga minst ett år bort i tiden - det var riktigt uppskattat."
"Otroligt kunnig och trygg i sin roll som mäklare. Var ett utmärkt bollplank i flera funderingar vi hade inför försäljningen. Lättillgänglig och absolut inte påstridig då vi visste att försäljningen förmodligen skulle ligga minst ett år bort i tiden - det var riktigt uppskattat."
Läs mer
säljare på Krokslätts Parkgata 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
58
Villa
9
Radhus
4
Kedjehus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
36
Försäljningar
73
Försäljningsvärde
256 062 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
800 av 834 säljare
Daniel satte rätt förväntningar på slutpriset
770 av 832 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
827 av 834 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
828 av 841 säljare

Daniel på kartan.

1746 tidigare bostäder
41 bostäder till salu
843 rekommendationer

41 bostäder till salu.

Bostäder

4 095 000 kr
5 rum, 137 m²
29 890 kr/m²
Radhus, Mölndal
3 195 000 kr
3 rum, 89 m²
35 898 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
5 215 kr/mån
5 295 000 kr
5 rum, 118 m²
44 872 kr/m²
Radhus, Mölndal
1 995 000 kr
2 rum, 47 m²
42 446 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
3 248 kr/mån
3 595 000 kr
5 rum, 110 m²
32 681 kr/m²
Radhus, Mölndal

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 020 000 kr
Lägenhet Krokslätt
+ 25 000 kr
4 rum, 83 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
6 600 000 kr
Villa Stensjön
+ 105 000 kr
7 rum, 172 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
1 337 000 kr
Lägenhet Bosgården
-38 000 kr
1 rum, 21 m²
Utropspris: 1 375 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kunnig och lyhörd mäklare, kan varmt rekommendera Daniel Adelsson."
3 200 000 kr
Lägenhet Innerstaden
+ 550 000 kr
3 rum, 81 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
6 250 000 kr
Villa Lindome
5 rum, 126 m²
Utropspris: 6 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Allt flöt på fint och vi upplevde att vi diskuterade oss fram till lämpligt utgångspris. Bra dialog hela tiden. Vi är mycket nöjda."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.