Daniel Adelsson

Profilbild för Daniel Adelsson
Daniel Adelsson
4.9 / 5
(973 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
111 st
40 st
325 739 500 kr

Bakgrund

Daniel Adelsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2010-06-23. Daniel har fått in 40 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Daniel har enligt vår statistik haft 84 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 321 072 000 kr.

Presentation

Enligt mig är höga ambitioner och engagemang två viktiga egenskaper som skapar goda och långa relationer. Sedan 2010 förmedlar jag bostäder i Mölndal. I min yrkesroll är jag driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Bjurfors ger mig de bästa förutsättningarna för att skapa lyckade bostadsaffärer.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2024
första kvartalet 2024
första kvartalet 2024

Säljare om Daniel.

09 apr 2024

"Daniel har hög kompetens och besitter ett stort kontaktnät bland potentiella intressenter. Han har sålt flera bostäder åt oss och vi är mer än nöjda. Vi ger honom högsta betyg inom alla ingående steg i försäljningsprocessen. Ett proffs."
säljare på Larssons Berg 12

22 mar 2024

"Alltid bra med Daniel. Kanske den bästa :)"
säljare på Gladiolusgatan 6A

14 mar 2024

"Daniel har ett vänligt och proffesionellt bemötande och är väldigt kunnig. Han är noga och vid oklarheter tar han reda på fakta, vilket gör att man känner sig trygg och får ett stort förtroende för honom. Han är mycket stöttande och det är skönt att kunna ställa frågor, diskutera och få väglednin..."
"Daniel har ett vänligt och proffesionellt bemötande och är väldigt kunnig. Han är noga och vid oklarheter tar han reda på fakta, vilket gör att man känner sig trygg och får ett stort förtroende för honom. Han är mycket stöttande och det är skönt att kunna ställa frågor, diskutera och få vägledning av honom på ett avslappnat och prestigelöst sätt.
Jag har mött Daniel i rollen både som köpare och säljare och bedömer honom som extremt kompetent i båda rollerna.
Bjurfors arbetssätt, tydlig presentation av tillvägagångssätt och tidslinje, prospekt, samarbetande fotograf, andra i teamet som backar upp rekommenderas också varmt!
Stort tack! "
Läs mer
säljare på Högadalsgatan 13

05 mar 2024

"Dunderbra kille, bäst i Mölndal"
säljare på Professorsgatan 16

06 feb 2024

"Proffsig mäklare, påläst kring området kring fastighet samt förtroende ingivande. Rekommenderar varmt!"
säljare på Vänortsgatan 6A

22 dec 2023

"Kompetent, påläst och förberedd. Kände mig trygg."
säljare på Pinnharvsgatan 7A

24 nov 2023

"Daniel är en lyhörd, vänlig och fantastiskt kunnig mäklare!"
säljare på Gustavsgatan 1B

22 nov 2023

"Daniel har varit mycket enkel att samarbete med och visat bra driv och engagemang för affären som ju är en privatpersons största, i många fall. Daniel har även hållit oss uppdaterade och förklarat även potentiella köpares situation. Jag har bara varma rekommendationer att ge till Daniel och even..."
"Daniel har varit mycket enkel att samarbete med och visat bra driv och engagemang för affären som ju är en privatpersons största, i många fall. Daniel har även hållit oss uppdaterade och förklarat även potentiella köpares situation. Jag har bara varma rekommendationer att ge till Daniel och eventuellt framtida kunder till honom."
Läs mer
säljare på Stensjöberg 26

03 nov 2023

"Har haft Daniel som mäklare till båda mina bostäder jag har sålt nu. Och är lika nöjd varje gång. Han är ärlig om hur marknaden ser ut, vad som är rimligt och tar hänsyn till kundens önskemål. Vi kommer definitivt anlita honom den dagen vi ska sälja vår nästa bostad. "
"Har haft Daniel som mäklare till båda mina bostäder jag har sålt nu. Och är lika nöjd varje gång. Han är ärlig om hur marknaden ser ut, vad som är rimligt och tar hänsyn till kundens önskemål. Vi kommer definitivt anlita honom den dagen vi ska sälja vår nästa bostad. "
Läs mer
säljare på Kvarnbygatan 25

16 okt 2023

"Daniel är mycket professionell och har god kännedom om området där jag bor, därför var han ett självklart val för mig."
säljare på Bergskroken 10

05 okt 2023

"Proffsig och trevligt bemötande. Både vår köp och säljprocess gick väldigt smidigt. Vi är helnöjda.
"
säljare på Kvarnbygatan 11

05 okt 2023

"Daniel Adelsson är bara bäst helt enkelt!"
säljare på Tallkottegatan 43

22 sep 2023

"Verkligen engagerad och en bra samarbetspartner för att få huset sålt. Han fick ha flera visningar och mängder med frågor men aldrig att han misströstade, vi är väldigt nöjda."
säljare på Södermalmsgatan 11B

22 sep 2023

"Bra balans mellan att vara inlyssnande och rådgivande. Inger stort förtroende och är påläst. Ödmjuk med vet också att han är bra på det han gör.
Vi kunde inte vara mer nöjda!"
säljare på Kvarnbygatan 27

15 sep 2023

"Positiv, lugn, kunnig, förklarade så bra, alltid trevlig, fin o proffsig presentation i foldern, fina bilder. En mäklare som jag verkligen kan rekommendera. "
säljare på Esbiörn Schillersgatan 5

11 sep 2023

"Daniel är grym på sitt jobb och en väldigt härlig person att ha och göra med. Kanon helt enkelt! "
säljare på Krokslättsgatan 39B

05 sep 2023

"Klockrent"
säljare på Vänortsgatan 28

22 aug 2023

"Daniel var mycket professionell genom hela processen! "
säljare på Hedegatan 39

13 jul 2023

"Som en mäklare bör vara - lyhörd, opartisk och okomplicerad. "
säljare på Kvarnbygatan 39

29 jun 2023

"Har både köpt & sålt med Daniel och kan inte vara mer nöjd med val av mäklare vid båda tillfällena. Höll oss uppdaterade under försäljningens gång, engagerad i försäljning och drev processen framåt. "
säljare på Kvarnbygatan 49

16 jun 2023

"The best of best!"
säljare på Tvillinggatan 5A

25 maj 2023

"Mycket snabb affär. Förhandsvisning, en enda kund, kontraktsskrivning, allt på en och samma dag."
säljare på Frälsegårdsgatan 5C

19 maj 2023

"Supernöjd!!"
säljare på Splintvedsgatan 4

13 maj 2023

"Jag fick mer betalt än jag hade förväntat mig. Min mäklare skruvade inte upp förväntningarna kring slutpriset."
säljare på Gladiolusgatan 4B

01 maj 2023

"Väldigt nöjd med mitt val av Daniel som mäklare. Han var tillgänglig hela tiden, höll mig uppdaterad och gjorde allting väldigt smidigt. Kan rekommendera!"
säljare på Piltegatan 5A

28 apr 2023

"Daniel är väldigt vänlig, tålmodig och kompetent. Vi kände oss helt trygga i att lämna besluten till honom och är mycket nöjda med resultatet."
säljare på Bergskroken 2

14 apr 2023

"Jag rekommenderar starkt Daniel för alla som behöver mäklartjänster. Han är mycket kunnig, erfaren och professionell. Han tog sig tid att lyssna på mina behov och försåg mig med personliga lösningar som överträffade mina förväntningar. Han var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och h..."
"Jag rekommenderar starkt Daniel för alla som behöver mäklartjänster. Han är mycket kunnig, erfaren och professionell. Han tog sig tid att lyssna på mina behov och försåg mig med personliga lösningar som överträffade mina förväntningar. Han var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och höll mig informerad under hela processen. Jag uppskattar hans uppmärksamhet på detaljer, utmärkta kommunikationsförmåga och engagemang för att leverera exceptionell service. Att arbeta med Daniel var ett nöje, och jag skulle inte tveka att använda hans tjänster igen i framtiden."
Läs mer
säljare på Växthusgatan 3

15 mar 2023

"Professionell, trevlig och väldigt engagerad. "
säljare på Kärnvedsgatan 34

11 mar 2023

"Angående mäklarens förväntan på slutpriset...
Mäklaren satte medvetet ett lågt utgångspris för att skapa ett större intresse, vilket han lyckades med. Det slutliga priset blev mycket högre än förväntat."
säljare på Lilla Liveredsvägen 11

26 feb 2023

"En självsäker mäklare som kan sin grej helt enkelt."
säljare på Hagåkersgatan 7C

21 feb 2023

"Ytterst professionellt från början till slut.
Kunde inte vara mer nöjd och imponerad av Daniels kunskap, kommunikation och känsla.
Kan varmt rekommendera Daniel! Stort tack!
-Selma "
säljare på Växthusgatan 3

02 feb 2023

"Kunnig och lyhörd mäklare, kan varmt rekommendera Daniel Adelsson."
säljare på Vänortsgatan 7D

29 jan 2023

"Allt flöt på fint och vi upplevde att vi diskuterade oss fram till lämpligt utgångspris. Bra dialog hela tiden. Vi är mycket nöjda."
säljare på Smedbergsvägen 32

25 jan 2023

"När det var dags för mig och min fru att sälja vår lägenhet var Daniel det självklara valet. Två år innan, när vi letade efter lägenheten som vi nu har sålt, var vi på en visning med Daniel och redan då hade vi bestämt oss att han skulle få sälja vår lägenhet när det var dags!"
"När det var dags för mig och min fru att sälja vår lägenhet var Daniel det självklara valet. Två år innan, när vi letade efter lägenheten som vi nu har sålt, var vi på en visning med Daniel och redan då hade vi bestämt oss att han skulle få sälja vår lägenhet när det var dags!"
Läs mer
säljare på Torallagatan 4B

21 jan 2023

"Mycket nöjd med Daniel"
säljare på Häradsgatan 27

01 jan 2023

"Saknade lite mer kosmetiska bilder, mer detaljbilder"
säljare på Kärnvedsgatan 25

30 dec 2022

"Vi är mycket nöjda med Daniel! Han är otroligt driven, professionell i sitt arbete och besitter lokalkännedom utan dess like. Detta är tredje gången vi använder Daniel vid köp / sälj och han lever alltid upp till förväntningarna samt mer där till. Vi rekommenderar starkt mäklare Daniel & Bjurfors..."
"Vi är mycket nöjda med Daniel! Han är otroligt driven, professionell i sitt arbete och besitter lokalkännedom utan dess like. Detta är tredje gången vi använder Daniel vid köp / sälj och han lever alltid upp till förväntningarna samt mer där till. Vi rekommenderar starkt mäklare Daniel & Bjurfors Mölndal!"
Läs mer
säljare på Barnhemsgatan 24

09 dec 2022

"Proffsig och lyhörd, lyssnade in alla mina önskemål och lyckades slutföra affären på ett bra sätt trots en skakig marknad. "
säljare på Eklanda Hage 5C

02 dec 2022

"Uppskattar Daniel arb mkt och vill framförallt framhålla hans bemötande. "
säljare på Fibergatan 2F

30 nov 2022

"Vi var nöjda på alla sätt med Daniel. Han var flexibel och tillmötesgående med våra behov. Kunnig och erfaren vad gäller prissättning och att förstå marknaden, trots att den var skakig och nedåtgående. Ett stort engagemang och driv och ett högt tempo i alla moment. Lätt att nå, tydlig och informa..."
"Vi var nöjda på alla sätt med Daniel. Han var flexibel och tillmötesgående med våra behov. Kunnig och erfaren vad gäller prissättning och att förstå marknaden, trots att den var skakig och nedåtgående. Ett stort engagemang och driv och ett högt tempo i alla moment. Lätt att nå, tydlig och informativ. Kan verkligen rekommendera Daniel som mäklare!"
Läs mer
säljare på Österängsgatan 28

16 nov 2022

"Daniel är ett superproffs utan tvekan! Mycket engagerad, kompetent och trevlig. Jag kommer alltid använda mig av honom om jag gör fler bostadsaffärer och jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Eklanda Byväg 9B

02 nov 2022

"Mäklare Daniel var en rekommendation, av flera nöjda säljare. Med vänlig hälsning, Lena "
säljare på Hagåkersgatan 5A

27 okt 2022

"Jag tyckte överlag att Daniel var jättebra men det enda som jag reagerade på var att han lät en annan mäklare visa upp lägenheten för en potentiell köpare utan att meddela oss. Det tycker jag han borde sagt att han skulle göra till oss"
säljare på Krokslätts Parkgata 9

11 okt 2022

"Supernöjd, Daniel var helt rätt mäklare för oss. Speciellt i denna lite tuffare tiden med ökade räntor, lägra bostadspriser m.m Tusen tack Daniel för att bra jobb! "
säljare på Delbancogatan 11B

02 okt 2022

"Rekommenderas starkt!"
säljare på Hagåkersgatan 4A

14 sep 2022

"Trots skakig marknad är vi nöjda med affären."
säljare på Rävekärrsgatan 227

14 sep 2022

"Finns ingen som Daniel! Vill ni ha Mölndals bästa mäklare så tveka in att kontakt Daniel, grymt duktigt och ödmjuk inför alla uppgifter han tar sig an! "
säljare på Växthusgatan 9

22 aug 2022

"Bra koll, löste försäljningen smidigt! Var uppriktig då marknaden varit trög ett tag så vi är i helhet nöjda med hur affären löste sig.."
säljare på Tvillinggatan 1B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
61
Villa
12
Radhus
7
Parhus
3
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
40
Försäljningar
84
Försäljningsvärde
321 072 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
917 av 955 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
950 av 958 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
953 av 967 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Daniel på kartan.

1979 tidigare bostäder
42 bostäder till salu
971 rekommendationer

42 bostäder till salu.

Bostäder

1 495 000 kr
1 rum,
Lägenhet, Mölndal
2 681 kr/mån
3 995 000 kr
5 rum, 135 m²
29 592 kr/m²
Radhus, Mölndal
1 995 000 kr
3 rum, 74,5 m²
26 959 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
4 185 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 44,5 m²
56 704 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
3 608 kr/mån
5 290 000 kr
3,5 rum, 96 m²
55 104 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
5 708 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 800 000 kr
Villa Kållered
+ 605 000 kr
5 rum, 129 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
3 350 000 kr
Lägenhet Kvarnbyn
2 rum, 79 m²
4 575 000 kr
Lägenhet Toltorp
-75 000 kr
4 rum, 93 m²
Utropspris: 4 650 000 kr
2 495 000 kr
Lägenhet Pedagogen Park
2 rum, 44,5 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 230 000 kr
Lägenhet Enerbacken
+ 380 000 kr
4 rum, 89,5 m²
Utropspris: 2 850 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.