Daniel Adelsson

Profilbild för Daniel Adelsson
Daniel Adelsson
4.9 / 5
(924 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
117 st
57 st
369 965 000 kr

Bakgrund

Daniel Adelsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2010-06-23. Daniel har fått in 57 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Daniel har enligt vår statistik haft 96 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 353 167 500 kr.

Presentation

Enligt mig är höga ambitioner och engagemang två viktiga egenskaper som skapar goda och långa relationer. Sedan 2010 förmedlar jag bostäder i Mölndal. I min yrkesroll är jag driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Bjurfors ger mig de bästa förutsättningarna för att skapa lyckade bostadsaffärer.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2023
andra kvartalet 2023

Säljare om Daniel.

22 sep 2023

"Verkligen engagerad och en bra samarbetspartner för att få huset sålt. Han fick ha flera visningar och mängder med frågor men aldrig att han misströstade, vi är väldigt nöjda."
säljare på Södermalmsgatan 11B

22 sep 2023

"Bra balans mellan att vara inlyssnande och rådgivande. Inger stort förtroende och är påläst. Ödmjuk med vet också att han är bra på det han gör.
Vi kunde inte vara mer nöjda!"
säljare på Kvarnbygatan 27

15 sep 2023

"Positiv, lugn, kunnig, förklarade så bra, alltid trevlig, fin o proffsig presentation i foldern, fina bilder. En mäklare som jag verkligen kan rekommendera. "
säljare på Esbiörn Schillersgatan 5

11 sep 2023

"Daniel är grym på sitt jobb och en väldigt härlig person att ha och göra med. Kanon helt enkelt! "
säljare på Krokslättsgatan 39B

05 sep 2023

"Klockrent"
säljare på Vänortsgatan 28

22 aug 2023

"Daniel var mycket professionell genom hela processen! "
säljare på Hedegatan 39

13 jul 2023

"Som en mäklare bör vara - lyhörd, opartisk och okomplicerad. "
säljare på Kvarnbygatan 39

29 jun 2023

"Har både köpt & sålt med Daniel och kan inte vara mer nöjd med val av mäklare vid båda tillfällena. Höll oss uppdaterade under försäljningens gång, engagerad i försäljning och drev processen framåt. "
säljare på Kvarnbygatan 49

16 jun 2023

"The best of best!"
säljare på Tvillinggatan 5A

25 maj 2023

"Mycket snabb affär. Förhandsvisning, en enda kund, kontraktsskrivning, allt på en och samma dag."
säljare på Frälsegårdsgatan 5C

19 maj 2023

"Supernöjd!!"
säljare på Splintvedsgatan 4

13 maj 2023

"Jag fick mer betalt än jag hade förväntat mig. Min mäklare skruvade inte upp förväntningarna kring slutpriset."
säljare på Gladiolusgatan 4B

01 maj 2023

"Väldigt nöjd med mitt val av Daniel som mäklare. Han var tillgänglig hela tiden, höll mig uppdaterad och gjorde allting väldigt smidigt. Kan rekommendera!"
säljare på Piltegatan 5A

28 apr 2023

"Daniel är väldigt vänlig, tålmodig och kompetent. Vi kände oss helt trygga i att lämna besluten till honom och är mycket nöjda med resultatet."
säljare på Bergskroken 2

14 apr 2023

"Jag rekommenderar starkt Daniel för alla som behöver mäklartjänster. Han är mycket kunnig, erfaren och professionell. Han tog sig tid att lyssna på mina behov och försåg mig med personliga lösningar som överträffade mina förväntningar. Han var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och h..."
"Jag rekommenderar starkt Daniel för alla som behöver mäklartjänster. Han är mycket kunnig, erfaren och professionell. Han tog sig tid att lyssna på mina behov och försåg mig med personliga lösningar som överträffade mina förväntningar. Han var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och höll mig informerad under hela processen. Jag uppskattar hans uppmärksamhet på detaljer, utmärkta kommunikationsförmåga och engagemang för att leverera exceptionell service. Att arbeta med Daniel var ett nöje, och jag skulle inte tveka att använda hans tjänster igen i framtiden."
Läs mer
säljare på Växthusgatan 3

15 mar 2023

"Professionell, trevlig och väldigt engagerad. "
säljare på Kärnvedsgatan 34

11 mar 2023

"Angående mäklarens förväntan på slutpriset...
Mäklaren satte medvetet ett lågt utgångspris för att skapa ett större intresse, vilket han lyckades med. Det slutliga priset blev mycket högre än förväntat."
säljare på Lilla Liveredsvägen 11

26 feb 2023

"En självsäker mäklare som kan sin grej helt enkelt."
säljare på Hagåkersgatan 7C

21 feb 2023

"Ytterst professionellt från början till slut.
Kunde inte vara mer nöjd och imponerad av Daniels kunskap, kommunikation och känsla.
Kan varmt rekommendera Daniel! Stort tack!
-Selma "
säljare på Växthusgatan 3

02 feb 2023

"Kunnig och lyhörd mäklare, kan varmt rekommendera Daniel Adelsson."
säljare på Vänortsgatan 7D

29 jan 2023

"Allt flöt på fint och vi upplevde att vi diskuterade oss fram till lämpligt utgångspris. Bra dialog hela tiden. Vi är mycket nöjda."
säljare på Smedbergsvägen 32

25 jan 2023

"När det var dags för mig och min fru att sälja vår lägenhet var Daniel det självklara valet. Två år innan, när vi letade efter lägenheten som vi nu har sålt, var vi på en visning med Daniel och redan då hade vi bestämt oss att han skulle få sälja vår lägenhet när det var dags!"
"När det var dags för mig och min fru att sälja vår lägenhet var Daniel det självklara valet. Två år innan, när vi letade efter lägenheten som vi nu har sålt, var vi på en visning med Daniel och redan då hade vi bestämt oss att han skulle få sälja vår lägenhet när det var dags!"
Läs mer
säljare på Torallagatan 4B

21 jan 2023

"Mycket nöjd med Daniel"
säljare på Häradsgatan 27

01 jan 2023

"Saknade lite mer kosmetiska bilder, mer detaljbilder"
säljare på Kärnvedsgatan 25

30 dec 2022

"Vi är mycket nöjda med Daniel! Han är otroligt driven, professionell i sitt arbete och besitter lokalkännedom utan dess like. Detta är tredje gången vi använder Daniel vid köp / sälj och han lever alltid upp till förväntningarna samt mer där till. Vi rekommenderar starkt mäklare Daniel & Bjurfors..."
"Vi är mycket nöjda med Daniel! Han är otroligt driven, professionell i sitt arbete och besitter lokalkännedom utan dess like. Detta är tredje gången vi använder Daniel vid köp / sälj och han lever alltid upp till förväntningarna samt mer där till. Vi rekommenderar starkt mäklare Daniel & Bjurfors Mölndal!"
Läs mer
säljare på Barnhemsgatan 24

09 dec 2022

"Proffsig och lyhörd, lyssnade in alla mina önskemål och lyckades slutföra affären på ett bra sätt trots en skakig marknad. "
säljare på Eklanda Hage 5C

02 dec 2022

"Uppskattar Daniel arb mkt och vill framförallt framhålla hans bemötande. "
säljare på Fibergatan 2F

30 nov 2022

"Vi var nöjda på alla sätt med Daniel. Han var flexibel och tillmötesgående med våra behov. Kunnig och erfaren vad gäller prissättning och att förstå marknaden, trots att den var skakig och nedåtgående. Ett stort engagemang och driv och ett högt tempo i alla moment. Lätt att nå, tydlig och informa..."
"Vi var nöjda på alla sätt med Daniel. Han var flexibel och tillmötesgående med våra behov. Kunnig och erfaren vad gäller prissättning och att förstå marknaden, trots att den var skakig och nedåtgående. Ett stort engagemang och driv och ett högt tempo i alla moment. Lätt att nå, tydlig och informativ. Kan verkligen rekommendera Daniel som mäklare!"
Läs mer
säljare på Österängsgatan 28

16 nov 2022

"Daniel är ett superproffs utan tvekan! Mycket engagerad, kompetent och trevlig. Jag kommer alltid använda mig av honom om jag gör fler bostadsaffärer och jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Eklanda Byväg 9B

02 nov 2022

"Mäklare Daniel var en rekommendation, av flera nöjda säljare. Med vänlig hälsning, Lena "
säljare på Hagåkersgatan 5A

27 okt 2022

"Jag tyckte överlag att Daniel var jättebra men det enda som jag reagerade på var att han lät en annan mäklare visa upp lägenheten för en potentiell köpare utan att meddela oss. Det tycker jag han borde sagt att han skulle göra till oss"
säljare på Krokslätts Parkgata 9

11 okt 2022

"Supernöjd, Daniel var helt rätt mäklare för oss. Speciellt i denna lite tuffare tiden med ökade räntor, lägra bostadspriser m.m Tusen tack Daniel för att bra jobb! "
säljare på Delbancogatan 11B

02 okt 2022

"Rekommenderas starkt!"
säljare på Hagåkersgatan 4A

14 sep 2022

"Trots skakig marknad är vi nöjda med affären."
säljare på Rävekärrsgatan 227

14 sep 2022

"Finns ingen som Daniel! Vill ni ha Mölndals bästa mäklare så tveka in att kontakt Daniel, grymt duktigt och ödmjuk inför alla uppgifter han tar sig an! "
säljare på Växthusgatan 9

22 aug 2022

"Bra koll, löste försäljningen smidigt! Var uppriktig då marknaden varit trög ett tag så vi är i helhet nöjda med hur affären löste sig.."
säljare på Tvillinggatan 1B

01 jul 2022

"Har erfarenhet av Daniel både som köpare och säljare och tycker han ger ett kunnigt och förtroendeingivande intryck!"
säljare på Heljereds Byväg 25

30 jun 2022

"Väldigt duktig och Professionell mäklare som gjorde allt i sin makt för att försäljningen skulle bli lyckad. "
säljare på Varmblodsgatan 4B

18 jun 2022

"Över föväntan!! "
säljare på Alkegatan 18A

17 jun 2022

"Daniel behövde ta över efter en av hans medarbetare bytt jobb, så det var inte helt lätt för honom. Planen höll med endast en veckas fördröjning."
säljare på Krokslätts Storgata 14A

13 jun 2022

"Daniel är otroligt professionell och samtidigt väldigt ödmjuk och trevlig. Rak, tydlig och inger en stark trygghet. När man väljer Daniel som mäklare så är man i trygga händer och han jobbar envist mot era mål.
Våra varmaste rekommendationer! "
säljare på Rundbergsgatan 10C

13 jun 2022

"Allt gick supersmidigt. Daniel är ett proffs och det märks!"
säljare på Bergmansgatan 13

01 jun 2022

"Trots tuffare tider med räntehöjningar lyckas Daniel sälja vår bostad för en rekordsumma i vår förening."
säljare på Bågskyttegatan 4A

25 maj 2022

"Jag kan rekommendera Alla att använda Daniel som mäklare. Otroligt proffsigt i varje möte man har. Vid initialt möte var han påläst om tidigare bostadsförsäljningar jag har gjort med honom innan mötet som gör att tjänsten känsla av att den är person anpassad."
"Jag kan rekommendera Alla att använda Daniel som mäklare. Otroligt proffsigt i varje möte man har. Vid initialt möte var han påläst om tidigare bostadsförsäljningar jag har gjort med honom innan mötet som gör att tjänsten känsla av att den är person anpassad."
Läs mer
säljare på Larssons Berg 11

22 maj 2022

"Han är den bästa mäklare i Mölndaltrakten."
säljare på Blandsädesgatan 6E

18 maj 2022

"Jag fick direkt förtroende för Daniel och har under hela försäljningen varit otroligt kompetent, driven och trygg. Då vi inte bott i samma stad har han hållit oss uppdaterade och hjälpt oss att på distans lösa försäljning och tillträde otroligt smidigt. Detta har krävs en extra insats från hans s..."
"Jag fick direkt förtroende för Daniel och har under hela försäljningen varit otroligt kompetent, driven och trygg. Då vi inte bott i samma stad har han hållit oss uppdaterade och hjälpt oss att på distans lösa försäljning och tillträde otroligt smidigt. Detta har krävs en extra insats från hans sida men som han löst otroligt bra. Jag kan varmt rekommendera Daniel för alla som vill få till en bra och trygg försäljning av sin bostad. Vi är supernöjda! "
Läs mer
säljare på Kvarnbygatan 35

18 maj 2022

"Om någon är född till att göra affärer, så är det Daniel. Han är en mycket god kommunikatör med mycket god social kompetens, bra på att läsa andra människor, smart, ärlig, lättillgänglig, lätt att tycka om, inte alls påstridig och han brinner för sitt jobb! Jag brukade säga att man aldrig kan vet..."
"Om någon är född till att göra affärer, så är det Daniel. Han är en mycket god kommunikatör med mycket god social kompetens, bra på att läsa andra människor, smart, ärlig, lättillgänglig, lätt att tycka om, inte alls påstridig och han brinner för sitt jobb! Jag brukade säga att man aldrig kan veta om man verkligen har valt rätt mäklare men det stämde inte i detta fall. Jag är övertygad om att han är den bästa mäklaren i Västra Götaland och kanske även hela Sverige. Jag hoppas att han jobbar kvar i Mölndal nästa gång vi säljer!"
Läs mer
säljare på Ridspögatan 4D

13 maj 2022

"Helnöjd över Daniel, trevlig och enkel människa. Arvode lite högt för 1 visning. Men 2% är branschstandard, vilket är helt normalt!
"
säljare på Kvarnbyvallen 21

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
69
Villa
11
Radhus
11
Kedjehus
3
Parhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
57
Försäljningar
96
Försäljningsvärde
353 167 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
871 av 909 säljare
Daniel satte rätt förväntningar på slutpriset
835 av 910 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
902 av 910 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
905 av 919 säljare

Daniel på kartan.

1876 tidigare bostäder
34 bostäder till salu
922 rekommendationer

34 bostäder till salu.

Bostäder

6 750 000 kr
4 rum, 104 m²
64 903 kr/m²
Kedjehus, Mölndal
2 195 000 kr
2 rum, 54,5 m²
40 648 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
4 024 kr/mån
3 695 000 kr
4 rum, 98,5 m²
37 704 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
6 786 kr/mån
2 850 000 kr
2 rum, 65 m²
43 846 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
4 226 kr/mån
1 600 000 kr
1,5 rum, 44 m²
36 363 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
2 965 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Radhus Hills
4 rum, 106 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
8 500 000 kr
Villa Södermalm
-395 000 kr
8 rum, 219 m²
Utropspris: 8 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Verkligen engagerad och en bra samarbetspartner för att få huset sålt. Han fick ha flera visningar och mängder med frågor men aldrig att han misströstade, vi är väldigt nöjda."
5 650 000 kr
Lägenhet Kvarnbyn
-245 000 kr
4 rum, 111 m²
Utropspris: 5 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bra balans mellan att vara inlyssnande och rådgivande. Inger stort förtroende och är påläst. Ödmjuk med vet också att han är bra på det han gör.
Vi kunde inte vara mer nöjda!"
6 000 000 kr
Radhus Stensjön
+ 250 000 kr
3 rum, 102 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Bosgården
3 rum, 67,5 m²
Utropspris: 2 595 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.