Daniel Adelsson

Profilbild för Daniel Adelsson
Daniel Adelsson
4.9 / 5
(992 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
125 st
39 st
353 014 500 kr

Bakgrund

Daniel Adelsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2010-06-23. Daniel har fått in 39 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Daniel har enligt vår statistik haft 89 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 344 440 000 kr.

Presentation

Enligt mig är höga ambitioner och engagemang två viktiga egenskaper som skapar goda och långa relationer. Sedan 2010 förmedlar jag bostäder i Mölndal. I min yrkesroll är jag driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Bjurfors ger mig de bästa förutsättningarna för att skapa lyckade bostadsaffärer.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Daniel.

14 jul 2024

"Daniel lägger alla korten på bordet och strävar alltid efter att få ut det mesta för dig som kund. Snabba svar och lättillgänglig. Rekommenderar starkt Daniel både som säljande och köpande mäklare."
säljare på Krokslättsgatan 8C

06 jul 2024

"Jättenöjd med Daniel, bra kommunikation, trevlig och kunnig. Rekommenderas starkt!"
säljare på Larssons Berg 6

05 jul 2024

"Kunnig och engagerad genom hela processen. Rekommenderar varmt!"
säljare på Växthusgatan 5

29 jun 2024

"Supereffektiv och håller allt han säger trots en tight deadline. Daniel lyssnar på allt man säger och suger till sig informationen. Han presenterar sedan allt viktigt till köparna så att de känner sig trygga i affären."
säljare på Barnsjövägen 66

27 jun 2024

"Otroligt tacksam över att Daniel förmedlade vår bostad. Han är allt från proffsig och kompetent till lyhörd och vänlig. Helt enkelt bäst! "
säljare på Rektor Jönssons väg 35

18 jun 2024

"Bra samarbete med oss som förening. "
säljare på Utsädesgatan 4C

13 jun 2024

"Öppen och inkluderande i processen. Förklarade mycket bra när vi hade frågor eller funderingar. "
säljare på Brobergsgatan 1

03 jun 2024

"Tydligt och gick snabbt och smidigt.
Rekomenderar!"
säljare på Konditorivägen 76

01 jun 2024

"Daniel hjälpte oss att sälja vår bostad för andra gången och vi har varit lika nöjda båda gångerna. Han har väldigt många objekt i gång samtidigt men trots det kände vi hela tiden att han hade tid för oss, han var engagerad och hade hela tiden full kontroll på processen. Han var tydligt och uppda..."
"Daniel hjälpte oss att sälja vår bostad för andra gången och vi har varit lika nöjda båda gångerna. Han har väldigt många objekt i gång samtidigt men trots det kände vi hela tiden att han hade tid för oss, han var engagerad och hade hela tiden full kontroll på processen. Han var tydligt och uppdaterade oss ofta. Har enbart positiva saker att säga om Daniel och hans jobb. "
Läs mer
säljare på Björkåsgatan 30A

27 maj 2024

"En mycket kunnig mäklare som med sitt stora engagemang och kompetens ger ett stort förtroende både till säljare och köpare. Han är mycket lyhörd, lyssnar på säljarens förväntningar och är väldigt noga med att under hela säljprocessen kontinuerligt lämna feedback till säljaren. "
"En mycket kunnig mäklare som med sitt stora engagemang och kompetens ger ett stort förtroende både till säljare och köpare. Han är mycket lyhörd, lyssnar på säljarens förväntningar och är väldigt noga med att under hela säljprocessen kontinuerligt lämna feedback till säljaren. "
Läs mer
säljare på Splintvedsgatan 2

24 maj 2024

"Bra synpunkter och input på vad som kunde ändras för att höja värdet. "
säljare på Larssons Berg 7

15 maj 2024

"Smart"
säljare på Ständergatan 11

15 maj 2024

"Mycket behaglig personlighet, noggrann, engagerad och väldigt målinriktad och omtänksam mot båda parter."
säljare på Mogatan 19

04 maj 2024

"Daniel var väldigt trevlig , lätt att prata med och väldigt tillmötesgående och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Högenvägen 162

29 apr 2024

"Professionell, bra pitch, bra bemötande. "
säljare på Bäckvägen 37

09 apr 2024

"Daniel har hög kompetens och besitter ett stort kontaktnät bland potentiella intressenter. Han har sålt flera bostäder åt oss och vi är mer än nöjda. Vi ger honom högsta betyg inom alla ingående steg i försäljningsprocessen. Ett proffs."
säljare på Larssons Berg 12

22 mar 2024

"Alltid bra med Daniel. Kanske den bästa :)"
säljare på Gladiolusgatan 6A

14 mar 2024

"Daniel har ett vänligt och proffesionellt bemötande och är väldigt kunnig. Han är noga och vid oklarheter tar han reda på fakta, vilket gör att man känner sig trygg och får ett stort förtroende för honom. Han är mycket stöttande och det är skönt att kunna ställa frågor, diskutera och få väglednin..."
"Daniel har ett vänligt och proffesionellt bemötande och är väldigt kunnig. Han är noga och vid oklarheter tar han reda på fakta, vilket gör att man känner sig trygg och får ett stort förtroende för honom. Han är mycket stöttande och det är skönt att kunna ställa frågor, diskutera och få vägledning av honom på ett avslappnat och prestigelöst sätt.
Jag har mött Daniel i rollen både som köpare och säljare och bedömer honom som extremt kompetent i båda rollerna.
Bjurfors arbetssätt, tydlig presentation av tillvägagångssätt och tidslinje, prospekt, samarbetande fotograf, andra i teamet som backar upp rekommenderas också varmt!
Stort tack! "
Läs mer
säljare på Högadalsgatan 13

05 mar 2024

"Dunderbra kille, bäst i Mölndal"
säljare på Professorsgatan 16

06 feb 2024

"Proffsig mäklare, påläst kring området kring fastighet samt förtroende ingivande. Rekommenderar varmt!"
säljare på Vänortsgatan 6A

22 dec 2023

"Kompetent, påläst och förberedd. Kände mig trygg."
säljare på Pinnharvsgatan 7A

24 nov 2023

"Daniel är en lyhörd, vänlig och fantastiskt kunnig mäklare!"
säljare på Gustavsgatan 1B

22 nov 2023

"Daniel har varit mycket enkel att samarbete med och visat bra driv och engagemang för affären som ju är en privatpersons största, i många fall. Daniel har även hållit oss uppdaterade och förklarat även potentiella köpares situation. Jag har bara varma rekommendationer att ge till Daniel och even..."
"Daniel har varit mycket enkel att samarbete med och visat bra driv och engagemang för affären som ju är en privatpersons största, i många fall. Daniel har även hållit oss uppdaterade och förklarat även potentiella köpares situation. Jag har bara varma rekommendationer att ge till Daniel och eventuellt framtida kunder till honom."
Läs mer
säljare på Stensjöberg 26

03 nov 2023

"Har haft Daniel som mäklare till båda mina bostäder jag har sålt nu. Och är lika nöjd varje gång. Han är ärlig om hur marknaden ser ut, vad som är rimligt och tar hänsyn till kundens önskemål. Vi kommer definitivt anlita honom den dagen vi ska sälja vår nästa bostad. "
"Har haft Daniel som mäklare till båda mina bostäder jag har sålt nu. Och är lika nöjd varje gång. Han är ärlig om hur marknaden ser ut, vad som är rimligt och tar hänsyn till kundens önskemål. Vi kommer definitivt anlita honom den dagen vi ska sälja vår nästa bostad. "
Läs mer
säljare på Kvarnbygatan 25

16 okt 2023

"Daniel är mycket professionell och har god kännedom om området där jag bor, därför var han ett självklart val för mig."
säljare på Bergskroken 10

05 okt 2023

"Proffsig och trevligt bemötande. Både vår köp och säljprocess gick väldigt smidigt. Vi är helnöjda.
"
säljare på Kvarnbygatan 11

05 okt 2023

"Daniel Adelsson är bara bäst helt enkelt!"
säljare på Tallkottegatan 43

22 sep 2023

"Verkligen engagerad och en bra samarbetspartner för att få huset sålt. Han fick ha flera visningar och mängder med frågor men aldrig att han misströstade, vi är väldigt nöjda."
säljare på Södermalmsgatan 11B

22 sep 2023

"Bra balans mellan att vara inlyssnande och rådgivande. Inger stort förtroende och är påläst. Ödmjuk med vet också att han är bra på det han gör.
Vi kunde inte vara mer nöjda!"
säljare på Kvarnbygatan 27

15 sep 2023

"Positiv, lugn, kunnig, förklarade så bra, alltid trevlig, fin o proffsig presentation i foldern, fina bilder. En mäklare som jag verkligen kan rekommendera. "
säljare på Esbiörn Schillersgatan 5

11 sep 2023

"Daniel är grym på sitt jobb och en väldigt härlig person att ha och göra med. Kanon helt enkelt! "
säljare på Krokslättsgatan 39B

05 sep 2023

"Klockrent"
säljare på Vänortsgatan 28

22 aug 2023

"Daniel var mycket professionell genom hela processen! "
säljare på Hedegatan 39

13 jul 2023

"Som en mäklare bör vara - lyhörd, opartisk och okomplicerad. "
säljare på Kvarnbygatan 39

29 jun 2023

"Har både köpt & sålt med Daniel och kan inte vara mer nöjd med val av mäklare vid båda tillfällena. Höll oss uppdaterade under försäljningens gång, engagerad i försäljning och drev processen framåt. "
säljare på Kvarnbygatan 49

16 jun 2023

"The best of best!"
säljare på Tvillinggatan 5A

25 maj 2023

"Mycket snabb affär. Förhandsvisning, en enda kund, kontraktsskrivning, allt på en och samma dag."
säljare på Frälsegårdsgatan 5C

19 maj 2023

"Supernöjd!!"
säljare på Splintvedsgatan 4

13 maj 2023

"Jag fick mer betalt än jag hade förväntat mig. Min mäklare skruvade inte upp förväntningarna kring slutpriset."
säljare på Gladiolusgatan 4B

01 maj 2023

"Väldigt nöjd med mitt val av Daniel som mäklare. Han var tillgänglig hela tiden, höll mig uppdaterad och gjorde allting väldigt smidigt. Kan rekommendera!"
säljare på Piltegatan 5A

28 apr 2023

"Daniel är väldigt vänlig, tålmodig och kompetent. Vi kände oss helt trygga i att lämna besluten till honom och är mycket nöjda med resultatet."
säljare på Bergskroken 2

14 apr 2023

"Jag rekommenderar starkt Daniel för alla som behöver mäklartjänster. Han är mycket kunnig, erfaren och professionell. Han tog sig tid att lyssna på mina behov och försåg mig med personliga lösningar som överträffade mina förväntningar. Han var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och h..."
"Jag rekommenderar starkt Daniel för alla som behöver mäklartjänster. Han är mycket kunnig, erfaren och professionell. Han tog sig tid att lyssna på mina behov och försåg mig med personliga lösningar som överträffade mina förväntningar. Han var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och höll mig informerad under hela processen. Jag uppskattar hans uppmärksamhet på detaljer, utmärkta kommunikationsförmåga och engagemang för att leverera exceptionell service. Att arbeta med Daniel var ett nöje, och jag skulle inte tveka att använda hans tjänster igen i framtiden."
Läs mer
säljare på Växthusgatan 3

15 mar 2023

"Professionell, trevlig och väldigt engagerad. "
säljare på Kärnvedsgatan 34

11 mar 2023

"Angående mäklarens förväntan på slutpriset...
Mäklaren satte medvetet ett lågt utgångspris för att skapa ett större intresse, vilket han lyckades med. Det slutliga priset blev mycket högre än förväntat."
säljare på Lilla Liveredsvägen 11

26 feb 2023

"En självsäker mäklare som kan sin grej helt enkelt."
säljare på Hagåkersgatan 7C

21 feb 2023

"Ytterst professionellt från början till slut.
Kunde inte vara mer nöjd och imponerad av Daniels kunskap, kommunikation och känsla.
Kan varmt rekommendera Daniel! Stort tack!
-Selma "
säljare på Växthusgatan 3

02 feb 2023

"Kunnig och lyhörd mäklare, kan varmt rekommendera Daniel Adelsson."
säljare på Vänortsgatan 7D

29 jan 2023

"Allt flöt på fint och vi upplevde att vi diskuterade oss fram till lämpligt utgångspris. Bra dialog hela tiden. Vi är mycket nöjda."
säljare på Smedbergsvägen 32

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
65
Villa
12
Radhus
9
Mark
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
39
Försäljningar
89
Försäljningsvärde
344 440 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
934 av 973 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
969 av 977 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
972 av 986 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Daniel på kartan.

2031 tidigare bostäder
42 bostäder till salu
990 rekommendationer

42 bostäder till salu.

Bostäder

2 200 000 kr
2 rum, 60,4 m²
36 666 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
3 679 kr/mån
4 rum, 101 m²
Lägenhet, Mölndal
6 984 kr/mån
2 rum, 61 m²
Lägenhet, Mölndal
4 177 kr/mån
2 rum, 57 m²
Lägenhet, Mölndal
2 880 kr/mån
3 rum, 88 m²
Lägenhet, Mölndal
5 287 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

9 750 000 kr
Villa Hills
-245 000 kr
6 rum, 174 m²
Utropspris: 9 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Krokslätt
2 rum, 52 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Krokslätt
2 rum, 61 m²
2 500 000 kr
Tomt/Mark Hills
Utropspris: 2 500 000 kr
1 900 000 kr
Tomt/Mark Hills
+ 400 000 kr
Utropspris: 1 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.