Christopher Maurie

Profilbild för Christopher Maurie
Säljarfavorit
Christopher Maurie
4.7 / 5
(67 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
23 st
90 710 000 kr

Bakgrund

Christopher Maurie jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2008-02-20. Christopher har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Christopher har haft 26 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 89 035 000 kr.

Presentation

Att sälja sitt boende är en av livets största affärer. Det är ett förtroendeuppdrag som kräver stort engagemang, erfarenhet och lyhördhet. Varje försäljning är unik och därför skapar vi tillsammans rätt förutsättningar för just Er. Jag är driven och målinriktad med stor passion för mitt yrke. Med kundens bästa i fokus ser jag till att alltid överträffa förväntningarna.

Mina kunder beskriver mig så här:

" Min erfarenhet av Christopher är väldigt bra. Han är väl förberedd och mycket kunnig. Han har ett enkelt och rakt förhållningssätt till säljaren och är lättillgänglig. Jag uppfattar Christopher som lugn, metodisk och strukturerad i sitt förhållningssätt. Christopher levde väl upp till mina förväntningar."
-Carolina V-

"Christopher var lugn och behaglig med tydlig struktur och kommunikation i arbetet. Annonsen nådde definitivt mina förväntningar och jag är överlag väldigt nöjd att ha haft Christopher vid min sida under min bostadsförsäljning. Jag kan varmt rekommendera Christopher till andra! "
-Jenny B-

"Mycket engagerad, lättillgänglig, höll oss informerade under hela resans gång. Riktigt kul att ha lärt känna Christopher och vi kommer att vända oss till honom även i framtiden. Vi kan varmt rekommendera Christopher. "
-Lotta S-

"Vi sålde vår lägenhet med Christopher och var mkt nöjda. Han är lyhörd, vänlig och tillgänglig. Dessutom, vilket var viktigt för oss, har han en lugn och ärlig säljstil, vilket ingav förtroende. Vid sidan av säljuppdraget var han till stor hjälp i vårt letande efter ny bostad. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda och kan varmt rekommendera Christopher för andra uppdrag."
-Halzka O-

.

Jag började arbeta som fastighetsmäklare för 13 år sedan och har hela tiden huserat i Vasastan med många fantastiska år och genomförda rekordförsäljningar. Numer finner ni även mig i mina hemtrakter, Bromma, där jag är född och även bor.

Jag har genom åren genomfört 100-tals försäljningar och efter några år som anställd valde jag att satsa min erfarenhet och framtid på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Förtroende, trygghet och affärsmässighet är ledorden för såväl mig som Länsförsäkringar. Anlitar ni mig så får ni en driven och taggad säljare samtidigt som jag är ödmjuk, lyhörd och seriös.

Säljare om Christopher.

04 sep 2020

"På ett snabbt, enkelt och professionellt sätt hjälpte mäklare Christopher Maurie oss att sälja lägenheten. Vi är mycket nöjda."
säljare på Knypplerskevägen 38

02 sep 2020

"Enkel och proffsig att samarbeta med, kändes tryggt genom hela processen! "
säljare på Knypplerskevägen 23

14 jul 2020

"Christopher hjälpte oss att sälja vår 3:a på 78 kvm i Abrahamsberg under sommaren, och dessutom mitt under pågående pandemi. Trots det rådande läget kunde Christopher både ge realistiska förväntningar kring värdet på lägenheten, och dessutom locka oerhört många spekulanter. Under hela processen har Christopher varit mycket transparent och snabb med återkoppling. Att ha Christoper som mäklare har känts väldigt tryggt, och vi är mycket nöjda med hur hela försäljningen gick till, både vad gäller slutpris, och att köparna älskar lägenheten lika mycket som vi gjort!"
säljare på Rörläggarvägen 44

08 jul 2020

"Vi är nöjda med Christopher som mäklare. Han fick vår lägenhet såld i svåra och osäkra tider. Trevlig, professionell och gav en tydlig förväntansbild. Lättillgänglig, flexibel och svarade snabbt på våra frågor. Rekommender andra varmt att anlita Christopher som mäklare "
säljare på Holbergsgatan 50

26 apr 2020

"Jag sökte Länsförsäkrings Fastighetsförmedling och fick kontakt med Christopher.
Han är mycket professionell och lätt att ha att göra med och trevlig. Informerade hela tiden vad som hände och var alltid snabb att återkomma när vi sökte kontakt. Vi är mycket nöjda med honom och med försäljningen. Inga Wallgren"
säljare på Tunnlandsvägen 87

17 apr 2020

"Christophers styrkor är att han är lugn, tydlig, förtroendeingivande och har bra hand med människor. Han känns mycket erfaren i sin roll och har varit ett pålitligt stöd i att fatta svåra beslut. Rekommenderas varmt! "
säljare på Margretelundsvägen 26

16 apr 2020

"Christopher hjälpte mig med försäljningen av min bostad, allting gick väldigt fort vilket var viktigt för mig då jag redan köpt en ny bostad i en ny stad. Christopher var väldigt engagerad under den korta tid det tog att sälja min bostad. Vi hade mycket kontakt och han var lätt att få tag på och återkopplade hela tiden vilket gav mig ett stort förtroende. Jag rekommenderar verkligen att anlita Christopher vid försäljning av bostad. Jag kommer definitivt återkomma den dag jag behöver hjälp med att leta nytt boende i Stockholm. Tack för all hjälp!"
säljare på Kinnekullevägen 20

02 apr 2020

"Christopher hjälpte oss att snabbt sälja vår bostad. Det tog ca 2 veckor från fotografering till försäljning. Vi uppskattade hans engagemang och rekommendationer. Vi vill verkligen rekommendera honom som mäklare till andra som ska sälja sin bostad. Mycket trevlig person! Stort stort tack Christopher!"
säljare på Björkbacksvägen 48

27 mar 2020

"Mycket driven och seriös mäklare! Kommer rekommendera honom till alla som behöver en mäklare."
säljare på Skorpvägen 27

04 jan 2020

"Över förväntan!"
säljare på Ståltrådsvägen 20

05 nov 2019

"Helt klart över förväntan. Jag fick det jag begärde och mer än så. 4 dagar så var lägenheten såld. Vill ni få bra pris med snabb service? Anlita Christopher!"
säljare på Sulitelmavägen 4

04 okt 2019

"Jag kan verkligen rekommendera Christopher Maurie , han var ytterst professionell och har god lokalkännedom i Bromma samt förutspådde slutpriset mycket bra. Lägenheten såld före visning till rätt pris. Mycket snabbt och smidigt avslut.
Christer
"
säljare på Drottningholmsvägen 360

20 jun 2019

"Supernöjd! Christopher levererade över förväntan! Trevlig och proffsig! Kan stark rekommendera honom!"
säljare på Björnsonsgatan 58

04 maj 2019

"Det var första gången vi sålde en bostad, en tvåa i Abrahamsberg. Christopher hjälpte oss med värdering och gav oss mycket information i förväg så att vi kände oss trygga under hela processen. Han var snabb och tydlig i kommunikationen och lyhörd för våra önskemål, alltid trevlig, lugn och tålmodig när vi hade frågor. Vi vill rekommendera Christopher till alla som kanske säljer för första gången, är lika noggranna som vi och vill känna sig välinformerade."
säljare på Abrahamsbergsvägen 69

29 jan 2019

"Utifrån rådande"
säljare på Völundsgatan 1

25 jan 2019

"Anlitade Christopher till att sälja min lägenhet. Även om priset slutade under min förhoppning och även lite under Christophers egen förväntan kan jag inte lägga skulden på honom för det, utan det var så marknaden såg ut. Jag är trots det nöjd med Christoffers insats under hela resan. Han har varit inlyssnande, lätt att få tag i, återkopplat löpande, ställt upp med flera extravisningar och varit lagom proffsig och personlig. Jag kan varmt rekommendera Christopher som mäklare till andra."
säljare på Kinnekullevägen 22

29 nov 2018

"Supernöjd med Christopher!
Han värderade alltid mina åsikter och kom med objektiva och välgrundade svar. Min känsla är att C bryr sig om sina kunder och att alla parter ska bli nöjda."
säljare på Birkagatan 16C

09 okt 2018

"Christopher ger ett mycket seriöst och professionellt intryck och är lätt att tycka om. Det var en av anledningarna att jag ville sälja med honom. Han lyckades hitta en köpare som bjöd 16% över utropspris (som inte var orimligt till att börja med). Sålde en vecka innan visning.
Nu är allt påskrivet och jag kunde inte vara mer nöjd.
Kan varmt rekommendera Christopher till alla som behöver en mäklare.
Kommer anlita Christopher vid nästa försäljning också!"
säljare på Holbergsgatan 83

25 sep 2018

"Rekommenderar Christopher, han har koll på läget och ger ett trovärdigt och seriöst intryck. Jobbar efter de önskemål man har och levererar!"
säljare på Norrtullsgatan 13

25 maj 2018

"Christopher levererade och gav ett tryggt och seriöst intryck till mig som säljare, och de spekulanter jag pratat med."
säljare på Atlasgatan 1

10 apr 2018

"Han var en aktiv och seriös säljare, vilket inte är helt vanligt..."
säljare på Surbrunnsgatan 46

07 mar 2018

"Stort, stort TACK till Cristopher! Vårt samarbete och hans proffsighet och kunnande resulterade i mitt livs affär. T o m min kräsna mor blev super nöjd.
"
säljare på Upplandsgatan 30

02 jan 2018

"Christopher var professionell och lugn i alla skeden av processsen, vilket var skönt med tanke på påfrestningen av en bostadsförsäljning. Han var väl förberedd och höll mig konstant uppdaterad. Det fanns en tydlig struktur i Christophers arbete och jag var mycket nöjd med annonsen som användes. Christopher är helt klart värd att anställa och jag kan varmt rekommendera honom till andra!"
säljare på Luntmakargatan 85

25 sep 2017

"Fantastisk mäklare med mycket kunskap och erfarenhet. Rekommenderas starkt!"
säljare på Hälsingegatan 14C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Radhus
2
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
89 035 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
63 av 67 säljare
Christopher satte rätt förväntningar på slutpriset
55 av 67 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
67 av 67 säljare
Christopher var tydlig och höll mig uppdaterad
67 av 67 säljare

Christopher på kartan.

246 tidigare annonser
6 bostäder till salu
66 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

2 595 000 kr
2,5 rum, 48 m²
54 062 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 805 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 51 m²
48 921 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 911 kr/mån
2 695 000 kr
2 rum, 50 m²
53 900 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 322 kr/mån
2 695 000 kr
2 rum, 60 m²
44 916 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 062 kr/mån
3 395 000 kr
4 rum, 70 m²
48 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 973 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 375 000 kr
Lägenhet Traneberg
+ 380 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 150 000 kr
Lägenhet Riksby
+ 355 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 625 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 430 000 kr
2 rum, 42,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Enkel och proffsig att samarbeta med, kändes tryggt genom hela processen! "
2 600 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 105 000 kr
3 rum, 55 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"På ett snabbt, enkelt och professionellt sätt hjälpte mäklare Christopher Maurie oss att sälja lägenheten. Vi är mycket nöjda."
2 675 000 kr
Lägenhet Johannesfred
+ 280 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.