Christopher Maurie

Profilbild för Christopher Maurie
Christopher Maurie
4.8 / 5
(92 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
12 st
3 st
46 395 000 kr

Bakgrund

Christopher Maurie jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2008-02-20. Christopher har fått in 3 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Christopher har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 113 250 000 kr.

Presentation

Att sälja sitt boende är en av livets största affärer. Det är ett förtroendeuppdrag som kräver stort engagemang, erfarenhet och lyhördhet. Varje försäljning är unik och därför skapar vi tillsammans rätt förutsättningar för just Er. Jag är driven och målinriktad med stor passion för mitt yrke. Med kundens bästa i fokus ser jag till att alltid överträffa förväntningarna.

Mina kunder beskriver mig så här:

" Christopher gjorde ett utmärkt jobb i att balansera höga förväntningar på stöd och rådgivning från två personer som är vana att själva driva förhandlingar. Han skötte vår försäljningsprocess så att den blev transparent och förtroendegivande för oss som säljare och förhoppningsvis också för köparen, gav oss råd och var delaktig i diskussion vid de tillfällen där vi bad om det. Vi kände genom hela processen att Christopher hade koll på läget och kunde ge oss all information vi behövde."
-Charlotte L-

"Mycket engagerad, lättillgänglig, höll oss informerade under hela resans gång. Riktigt kul att ha lärt känna Christopher och vi kommer att vända oss till honom även i framtiden. Vi kan varmt rekommendera Christopher. "
-Lotta S-

Jag började arbeta som fastighetsmäklare för 14 år sedan. Numer finner ni mig i mina hemtrakter, Bromma, där jag är född/uppvuxen och även bor idag med min familj.

Jag förmedlar endast villor/radhus i Bromma.

Förtroende, trygghet och affärsmässighet är ledorden för såväl mig som Fastighetsbyrån. Anlitar ni mig så får ni en driven och taggad säljare samtidigt som jag är ödmjuk, lyhörd och seriös.

Säljare om Christopher.

06 dec 2022

"Grym ! "
säljare på Holbergsgatan 167

17 apr 2021

"Christopher är engagerad, professionell och tillgänglig. Han har mycket god kännedom om marknad och område. Affären genomfördes på ett mycket smidigt sätt."
säljare på Mullbärsvägen 22

15 mar 2021

"Christopher har under hela försäljningsprocessen ingett mycket stort förtroende, lyssnat, varit tillgänglig. Kan helt enkelt inte tänka mig en bättre mäklare!"
säljare på Barrstigen 24

10 mar 2021

"Trevlig, proffsig och tar sig tid.
Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Sedumbacken 2

04 feb 2021

"Slutpriset över förväntan! Engagerad och kunnig mäklare! "
säljare på Hjortronvägen 9

19 jan 2021

"Jag köpte min lägenhet via Christopher och valde även att sälja samma lägenhet nästan 1,5 år senare med honom. Det var ingen slump att jag valde att sälja med honom. Redan efter första mötet fick jag intrycket av att han var seriös, kunnig, lyhörd och gjorde sitt bästa för att säkerställa att båd..."
"Jag köpte min lägenhet via Christopher och valde även att sälja samma lägenhet nästan 1,5 år senare med honom. Det var ingen slump att jag valde att sälja med honom. Redan efter första mötet fick jag intrycket av att han var seriös, kunnig, lyhörd och gjorde sitt bästa för att säkerställa att både köpare och säljare är nöjda. Han lovar inte guld och gröna skogar i samband med försäljning som många andra mäklare utan levererar hellre på marknaden. Han är rak, ärlig och kommer med fakta. Man vet vad man får med Christopher och det är toppservice med full tillgänglighet och kvalité (han är tillgänglig i princip hela tiden, varje dag, vilket är mycket viktigt för mig då jag vill vara med på varje steg på vägen!). Blir min nästa destination Bromma så lär jag definitivt se till att använda mig utav honom, både vid köp och sälj. Rekommenderar starkt! 5/5 utan tvekan. "
Läs mer
säljare på Drottningholmsvägen 360

04 dec 2020

"Ch. upplevdes verkligen som mäklare. Han drev inte på med höga förväntningar utan försökte verkligen MÄKLA! Lyssnade till båda parter, redovisade alternativ och lämnade till parterna att ta ställning och besluta."
säljare på Svartviksvägen 21

22 okt 2020

"Slutpriset var högre en vad mäklaren förväntade sig. "
säljare på Karlbergsvägen 53

23 sep 2020

"Värderingen av lägenheten var svår"
säljare på Drottningholmsvägen 360

04 sep 2020

"På ett snabbt, enkelt och professionellt sätt hjälpte mäklare Christopher Maurie oss att sälja lägenheten. Vi är mycket nöjda."
säljare på Knypplerskevägen 38

02 sep 2020

"Enkel och proffsig att samarbeta med, kändes tryggt genom hela processen! "
säljare på Knypplerskevägen 23

14 jul 2020

"Christopher hjälpte oss att sälja vår 3:a på 78 kvm i Abrahamsberg under sommaren, och dessutom mitt under pågående pandemi. Trots det rådande läget kunde Christopher både ge realistiska förväntningar kring värdet på lägenheten, och dessutom locka oerhört många spekulanter. Under hela processen h..."
"Christopher hjälpte oss att sälja vår 3:a på 78 kvm i Abrahamsberg under sommaren, och dessutom mitt under pågående pandemi. Trots det rådande läget kunde Christopher både ge realistiska förväntningar kring värdet på lägenheten, och dessutom locka oerhört många spekulanter. Under hela processen har Christopher varit mycket transparent och snabb med återkoppling. Att ha Christoper som mäklare har känts väldigt tryggt, och vi är mycket nöjda med hur hela försäljningen gick till, både vad gäller slutpris, och att köparna älskar lägenheten lika mycket som vi gjort!"
Läs mer
säljare på Rörläggarvägen 44

08 jul 2020

"Vi är nöjda med Christopher som mäklare. Han fick vår lägenhet såld i svåra och osäkra tider. Trevlig, professionell och gav en tydlig förväntansbild. Lättillgänglig, flexibel och svarade snabbt på våra frågor. Rekommender andra varmt att anlita Christopher som mäklare "
"Vi är nöjda med Christopher som mäklare. Han fick vår lägenhet såld i svåra och osäkra tider. Trevlig, professionell och gav en tydlig förväntansbild. Lättillgänglig, flexibel och svarade snabbt på våra frågor. Rekommender andra varmt att anlita Christopher som mäklare "
Läs mer
säljare på Holbergsgatan 50

26 apr 2020

"Jag sökte Länsförsäkrings Fastighetsförmedling och fick kontakt med Christopher.
Han är mycket professionell och lätt att ha att göra med och trevlig. Informerade hela tiden vad som hände och var alltid snabb att återkomma när vi sökte kontakt. Vi är mycket nöjda med honom och med försäljningen...."
"Jag sökte Länsförsäkrings Fastighetsförmedling och fick kontakt med Christopher.
Han är mycket professionell och lätt att ha att göra med och trevlig. Informerade hela tiden vad som hände och var alltid snabb att återkomma när vi sökte kontakt. Vi är mycket nöjda med honom och med försäljningen. Inga Wallgren"
Läs mer
säljare på Tunnlandsvägen 87

17 apr 2020

"Christophers styrkor är att han är lugn, tydlig, förtroendeingivande och har bra hand med människor. Han känns mycket erfaren i sin roll och har varit ett pålitligt stöd i att fatta svåra beslut. Rekommenderas varmt! "
säljare på Margretelundsvägen 26

16 apr 2020

"Christopher hjälpte mig med försäljningen av min bostad, allting gick väldigt fort vilket var viktigt för mig då jag redan köpt en ny bostad i en ny stad. Christopher var väldigt engagerad under den korta tid det tog att sälja min bostad. Vi hade mycket kontakt och han var lätt att få tag på och ..."
"Christopher hjälpte mig med försäljningen av min bostad, allting gick väldigt fort vilket var viktigt för mig då jag redan köpt en ny bostad i en ny stad. Christopher var väldigt engagerad under den korta tid det tog att sälja min bostad. Vi hade mycket kontakt och han var lätt att få tag på och återkopplade hela tiden vilket gav mig ett stort förtroende. Jag rekommenderar verkligen att anlita Christopher vid försäljning av bostad. Jag kommer definitivt återkomma den dag jag behöver hjälp med att leta nytt boende i Stockholm. Tack för all hjälp!"
Läs mer
säljare på Kinnekullevägen 20

02 apr 2020

"Christopher hjälpte oss att snabbt sälja vår bostad. Det tog ca 2 veckor från fotografering till försäljning. Vi uppskattade hans engagemang och rekommendationer. Vi vill verkligen rekommendera honom som mäklare till andra som ska sälja sin bostad. Mycket trevlig person! Stort stort tack Christop..."
"Christopher hjälpte oss att snabbt sälja vår bostad. Det tog ca 2 veckor från fotografering till försäljning. Vi uppskattade hans engagemang och rekommendationer. Vi vill verkligen rekommendera honom som mäklare till andra som ska sälja sin bostad. Mycket trevlig person! Stort stort tack Christopher!"
Läs mer
säljare på Björkbacksvägen 48

27 mar 2020

"Mycket driven och seriös mäklare! Kommer rekommendera honom till alla som behöver en mäklare."
säljare på Skorpvägen 27

04 jan 2020

"Över förväntan!"
säljare på Ståltrådsvägen 20

05 nov 2019

"Helt klart över förväntan. Jag fick det jag begärde och mer än så. 4 dagar så var lägenheten såld. Vill ni få bra pris med snabb service? Anlita Christopher!"
säljare på Sulitelmavägen 4

04 okt 2019

"Jag kan verkligen rekommendera Christopher Maurie , han var ytterst professionell och har god lokalkännedom i Bromma samt förutspådde slutpriset mycket bra. Lägenheten såld före visning till rätt pris. Mycket snabbt och smidigt avslut.
Christer
"
säljare på Drottningholmsvägen 360

20 jun 2019

"Supernöjd! Christopher levererade över förväntan! Trevlig och proffsig! Kan stark rekommendera honom!"
säljare på Björnsonsgatan 58

04 maj 2019

"Det var första gången vi sålde en bostad, en tvåa i Abrahamsberg. Christopher hjälpte oss med värdering och gav oss mycket information i förväg så att vi kände oss trygga under hela processen. Han var snabb och tydlig i kommunikationen och lyhörd för våra önskemål, alltid trevlig, lugn och tålmod..."
"Det var första gången vi sålde en bostad, en tvåa i Abrahamsberg. Christopher hjälpte oss med värdering och gav oss mycket information i förväg så att vi kände oss trygga under hela processen. Han var snabb och tydlig i kommunikationen och lyhörd för våra önskemål, alltid trevlig, lugn och tålmodig när vi hade frågor. Vi vill rekommendera Christopher till alla som kanske säljer för första gången, är lika noggranna som vi och vill känna sig välinformerade."
Läs mer
säljare på Abrahamsbergsvägen 69

29 jan 2019

"Utifrån rådande"
säljare på Völundsgatan 1

25 jan 2019

"Anlitade Christopher till att sälja min lägenhet. Även om priset slutade under min förhoppning och även lite under Christophers egen förväntan kan jag inte lägga skulden på honom för det, utan det var så marknaden såg ut. Jag är trots det nöjd med Christoffers insats under hela resan. Han har var..."
"Anlitade Christopher till att sälja min lägenhet. Även om priset slutade under min förhoppning och även lite under Christophers egen förväntan kan jag inte lägga skulden på honom för det, utan det var så marknaden såg ut. Jag är trots det nöjd med Christoffers insats under hela resan. Han har varit inlyssnande, lätt att få tag i, återkopplat löpande, ställt upp med flera extravisningar och varit lagom proffsig och personlig. Jag kan varmt rekommendera Christopher som mäklare till andra."
Läs mer
säljare på Kinnekullevägen 22

29 nov 2018

"Supernöjd med Christopher!
Han värderade alltid mina åsikter och kom med objektiva och välgrundade svar. Min känsla är att C bryr sig om sina kunder och att alla parter ska bli nöjda."
säljare på Birkagatan 16C

09 okt 2018

"Christopher ger ett mycket seriöst och professionellt intryck och är lätt att tycka om. Det var en av anledningarna att jag ville sälja med honom. Han lyckades hitta en köpare som bjöd 16% över utropspris (som inte var orimligt till att börja med). Sålde en vecka innan visning.
Nu är allt påskriv..."
"Christopher ger ett mycket seriöst och professionellt intryck och är lätt att tycka om. Det var en av anledningarna att jag ville sälja med honom. Han lyckades hitta en köpare som bjöd 16% över utropspris (som inte var orimligt till att börja med). Sålde en vecka innan visning.
Nu är allt påskrivet och jag kunde inte vara mer nöjd.
Kan varmt rekommendera Christopher till alla som behöver en mäklare.
Kommer anlita Christopher vid nästa försäljning också!"
Läs mer
säljare på Holbergsgatan 83

25 sep 2018

"Rekommenderar Christopher, han har koll på läget och ger ett trovärdigt och seriöst intryck. Jobbar efter de önskemål man har och levererar!"
säljare på Norrtullsgatan 13

25 maj 2018

"Christopher levererade och gav ett tryggt och seriöst intryck till mig som säljare, och de spekulanter jag pratat med."
säljare på Atlasgatan 1

10 apr 2018

"Han var en aktiv och seriös säljare, vilket inte är helt vanligt..."
säljare på Surbrunnsgatan 46

07 mar 2018

"Stort, stort TACK till Cristopher! Vårt samarbete och hans proffsighet och kunnande resulterade i mitt livs affär. T o m min kräsna mor blev super nöjd.
"
säljare på Upplandsgatan 30

02 jan 2018

"Christopher var professionell och lugn i alla skeden av processsen, vilket var skönt med tanke på påfrestningen av en bostadsförsäljning. Han var väl förberedd och höll mig konstant uppdaterad. Det fanns en tydlig struktur i Christophers arbete och jag var mycket nöjd med annonsen som användes. C..."
"Christopher var professionell och lugn i alla skeden av processsen, vilket var skönt med tanke på påfrestningen av en bostadsförsäljning. Han var väl förberedd och höll mig konstant uppdaterad. Det fanns en tydlig struktur i Christophers arbete och jag var mycket nöjd med annonsen som användes. Christopher är helt klart värd att anställa och jag kan varmt rekommendera honom till andra!"
Läs mer
säljare på Luntmakargatan 85

25 sep 2017

"Fantastisk mäklare med mycket kunskap och erfarenhet. Rekommenderas starkt!"
säljare på Hälsingegatan 14C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
10
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
3
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
113 250 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
88 av 90 säljare
Christopher satte rätt förväntningar på slutpriset
71 av 91 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
90 av 91 säljare
Christopher var tydlig och höll mig uppdaterad
92 av 92 säljare

Christopher på kartan.

321 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
91 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

5 rum, 135 m²
Villa, Stockholm
6 800 000 kr
5 rum, 101 m²
67 326 kr/m²
Radhus, Stockholm
5 740 kr/mån
6 rum, 115 m²
Villa, Stockholm
7 800 000 kr
5 rum, 100 m²
78 000 kr/m²
Radhus, Stockholm
4 267 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

8 600 000 kr
Villa Norra Ängby
67 m²
Utropspris: 8 600 000 kr
15 000 000 kr
Villa Bromma Kyrka
11 rum, 266 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
12 500 000 kr
Villa Bromma Kyrka
7 rum, 199 m²
7 700 000 kr
Villa Norra Ängby
6 rum, 67 m²
7 400 000 kr
Radhus Blackeberg
+ 500 000 kr
5 rum, 101 m²
Utropspris: 6 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Grym ! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.