Christoffer Stendahl

Profilbild för Christoffer Stendahl
Christoffer Stendahl
4.9 / 5
(86 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
0 st
68 395 000 kr

Bakgrund

Christoffer Stendahl jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2009-06-23. Christoffer har enligt vår statistik haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 80 275 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat i Täby sedan 2011 och är med och driver vårt kontor sedan 2017. Jag är driven, målinriktad och hjälper dig att köpa och/eller sälja!

Ett bostadsbyte består oftast av ett köp och en försäljning och dessa ska gärna synkas för att minska risken för att stå med dubbla boenden eller inget boende alls. Jag är en jäkel på att matcha köpare och säljare och skapa riktigt bra affärer.

Kontakta mig och berätta för mig hur din situation ser ut, hur du vill ha det i framtiden samt när du vill att detta ska hända – så hjälper jag dig att skräddarsy en tjänst som passar dina behov. Tillsammans når vi ditt bostadsmål!

Säljare om Christoffer.

24 nov 2022

"Absolut bästa mäklaren! Strategisk, förtroendeingivande, mycket kompetent och otrolig engagerad. Gör verkligen skillnad. "
säljare på Albert Målares väg 24A

13 okt 2022

"Warm and confident conversations every time. Christoffer has a clear view and foresight of market conditions and has good advice depending on the situation. Highly knowledgeable and kind hearted!"
säljare på Näsbyvägen 2

01 jul 2022

"Allt till belåtenhet "
säljare på Åkerbyvägen 248

22 apr 2022

"Nöjd med allt."
säljare på Örnstigen 4

14 apr 2022

"Jag upplevde Christoffer som kompetent, ärlig och trevlig. Jag rekommenderar väldigt gärna honom!"
säljare på Ravinvägen 25

14 apr 2022

"Christoffer hade god kännedom om området och hade flera potentiella köpare innan visning ens var igång. Klar och tydlig genom hela processen."
säljare på Albert Målares väg 25F

13 apr 2022

"En mäklare att lita på"
säljare på Tiundagränd 1

12 apr 2022

"Christoffer hör till de bästa mäklare vi har träffat genom åren. Starka rekommendationer att välja honom som mäklare!"
säljare på Sågtorpsvägen 46B

12 apr 2022

"Superbra från början till slut. "
säljare på Erikslundsvägen 316

16 okt 2019

"Christoffer är mycket trevlig lyssnade på hur min situation ser ut och hur jag skulle vilja ha det. Han berättade om hur man kan lägga upp försäljningen och vi kom sedan tillsammans fram till ett upplägg för säljprocessen. Försäljningen gick väldigt smidigt och jag kände att Christoffer gjorde si..."
"Christoffer är mycket trevlig lyssnade på hur min situation ser ut och hur jag skulle vilja ha det. Han berättade om hur man kan lägga upp försäljningen och vi kom sedan tillsammans fram till ett upplägg för säljprocessen. Försäljningen gick väldigt smidigt och jag kände att Christoffer gjorde sitt bästa för att få till en lyckad försäljning. Christoffer känner till Täby mycket bra och har väldigt bra kunskap om marknaden. Jag har känt mig trygg genom hela säljprocessen och vill varmt rekommendera Christoffer som mäklare. "
Läs mer
säljare på Radarvägen 3

16 sep 2019

"Jag upplevde att han gjorde ett bra jobb och lyckades få upp priset till en bra nivå. Öppen och saklig, körde inte så mycket säljarplattityder som många andra mäklare vilket jag uppskattade. Enkel att jobba med. Christoffer har som mäklare bra resultat i genomsnitt när det gäller liknande bostads..."
"Jag upplevde att han gjorde ett bra jobb och lyckades få upp priset till en bra nivå. Öppen och saklig, körde inte så mycket säljarplattityder som många andra mäklare vilket jag uppskattade. Enkel att jobba med. Christoffer har som mäklare bra resultat i genomsnitt när det gäller liknande bostadsrätter i Täby vilket var anledningen att jag valde honom."
Läs mer
säljare på Näsbydalsvägen 14

03 sep 2019

"Christoffer är en kompetent och duktig mäklare! Tydlig plan och kommunikation genom hela försäljningen. Toppennöjd med priset vi fick samt Christoffers insats - kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Flygkårsvägen 47D

03 sep 2019

"Jag var inte helt nöjd med försäljningspriset. Vi hade omvisning men fick inte många intresserade. Mäklararvodet var i högre laget då vi senare såg att andra mäklare tog betydligt mindre. Däremot riktigt engagerad och lätt att nå.
Mitt val föll i att mäklaren sålde lgh till mig tidigare och att h..."
"Jag var inte helt nöjd med försäljningspriset. Vi hade omvisning men fick inte många intresserade. Mäklararvodet var i högre laget då vi senare såg att andra mäklare tog betydligt mindre. Däremot riktigt engagerad och lätt att nå.
Mitt val föll i att mäklaren sålde lgh till mig tidigare och att han är lugnt och trevlig samt påläst om området. Han kände också till renoveringen och vad jag förbättrat med lgh.
En miss som skedde efter försäljningen var att köparen kontaktade mig om att tv boxen ej fanns i lgh. Varpå föreningen ringt ner mig och mailat mig om att jag måste fixa en ny. Efter många vändor betalade jag en ny och föreningen gick å köpte en. Det hade varit bra att få veta även från mäklare att tv box och router ska ingå och lämnas kvar i lgh. Då jag ej bott i lgh på länge pga uthyrning kände jag ej till detta.
Mamman till sonen som köpte lgh var riktigt arg men tog som tur var ut ilskan på föreningen. Det tog 3 månader innan dem fick en ny box. Föreningen är riktigt seg vilket mäklaren också känner till. Kan vara bra känna lämna till även om jag vet att det är föreningens ansvar.
"
Läs mer
säljare på Södervägen 4A

03 sep 2019

"Trevligt bemötande. Aktiv. Engagerad"
säljare på Hangarvägen 1

26 maj 2019

"Christoffer är en driven och engagerad mäklare med hög social kompetens. Då min lägenhetsaffär drog ut på tiden visade han prov på uthållighet och engagemang vilket var en framgångsfaktor för att få min lägenhet såld till ett för mig acceptabelt pris. Om jag ska framföra kritik rör det att jag ti..."
"Christoffer är en driven och engagerad mäklare med hög social kompetens. Då min lägenhetsaffär drog ut på tiden visade han prov på uthållighet och engagemang vilket var en framgångsfaktor för att få min lägenhet såld till ett för mig acceptabelt pris. Om jag ska framföra kritik rör det att jag tiden efter att affären gått i lås upplevde att hans engagemang och närvaro försvann något."
Läs mer
säljare på Källtorpsvägen 19

24 maj 2019

"Redan vid första mötet kände jag att jag inte behövde prata med någon annan mäklare... jag fick förtroende för Christoffer omgående. Han är kunnig, lugn, förtroendeingivande, ärlig, väldigt service minded. Jag rekommenderar honom varmt!"
säljare på Åkerbyvägen 284

23 maj 2019

"Väldigt nöjd med en mkt trevlig och kompetent mäklare proffesionell,saklig,lyhörd och total avsaknad av smörsnack
Kan verkligen rekommenderas till både säljare och köpare
"
säljare på Allévägen 4

22 maj 2019

"Mycket nöjd! Kunnig, våra frågor blev snabbt besvarade både via e-post, tel och sms. Proffsig och inger förtroende och lyssnade på våra synpunkter och kom med bra råd"
säljare på Marknadsvägen 25

10 maj 2019

"TACK FÖR ETT FANTASTISK JOBB!"
säljare på Hägernäsvägen 6

12 apr 2019

"Christoffer var mycket proffsig och kunnig från första möte och genom hela affären. Vi hade höga förväntningar då han kom med mycket goda rekommendationer. Christoffer överträffade våra förväntningar och gjorde försäljningen av vårt hem till en mycket givande upplevelse på alla sätt."
"Christoffer var mycket proffsig och kunnig från första möte och genom hela affären. Vi hade höga förväntningar då han kom med mycket goda rekommendationer. Christoffer överträffade våra förväntningar och gjorde försäljningen av vårt hem till en mycket givande upplevelse på alla sätt."
Läs mer
säljare på Missionsvägen 19

12 apr 2019

"Mycket kunnig, pålitlig, driven, hjälpsam och trevlig, bara lovord! Vi kan verkligen rekommendera denna mäklare!"
säljare på Åkerbyvägen 154

26 feb 2019

"Christoffer var väl påläst om området, engagerade sig i vår försäljning och fanns tillgänglig för spontana extravisningar. Vi var mycket nöjda med hans insats. "
säljare på Åkerbyvägen 262

15 nov 2018

"Christoffer sätter nivån för hur man vill att en fastighetsmäklare ska agera. Tydlig, lyhörd och driven. Vi tog kontakt efter rekommendation och kan i vår tur starkt rekommendera Christoffer och hans team."
säljare på Kattkällebacken 4A

09 nov 2018

"Kort sammanfattat, Ett socialt charmtroll som höll det han lovade!
Aldrig varit så nöjd med en mäklare som med Christoffer.
Lyssnar lyhört på kundens visioner och blandar det med sina egena erfarenheter för att skapa det bästa möjliga.
Kommer definitivt att kontakta Christoffer vid nästa bostads..."
"Kort sammanfattat, Ett socialt charmtroll som höll det han lovade!
Aldrig varit så nöjd med en mäklare som med Christoffer.
Lyssnar lyhört på kundens visioner och blandar det med sina egena erfarenheter för att skapa det bästa möjliga.
Kommer definitivt att kontakta Christoffer vid nästa bostadsaffär."
Läs mer
säljare på Hägernäsvägen 4

08 nov 2018

"Bara bra. Kunde inte tänka mig någonting som skulle kunna vara bättre"
säljare på Täbyvägen 75

07 nov 2018

"Rak, ärlig och proffesionel rakt igenom hela köpet, metodisk och pedagogisk. 5/5"
säljare på Värtavägen 84

29 okt 2018

"Valde mäklaren p g a rekommendation."
säljare på Litsbyvägen 25

27 okt 2018

"Christoffer var verkligen en trygg hand att hålla i vid den ganska läskiga och helt ovana situationen, att sälja sin bostad. De osannolika beloppen, de obekanta begreppen, kontakter med myndigheter och banker, papper, avtal, regler, lagar och förordningar, Christoffer guidade oss rutinerat genom ..."
"Christoffer var verkligen en trygg hand att hålla i vid den ganska läskiga och helt ovana situationen, att sälja sin bostad. De osannolika beloppen, de obekanta begreppen, kontakter med myndigheter och banker, papper, avtal, regler, lagar och förordningar, Christoffer guidade oss rutinerat genom denna djungel. Även långt efter den lyckade försäljningen, där både köparen och vi som säljare blev mer än nöjda, har Christoffer hjälpt oss med relaterade frågor. Särskilt tacksamma är vi för hans proffsiga hjälp vid deklarationen av reavinsten. Christoffer har blivit vår rådgivare och samtidigt en god vän. "
Läs mer
säljare på Ymervägen 14

20 okt 2018

"Sålde min lägenhet för mer än 500 000:- mer än grannen månaden innan. Samt att köparen var super nöjd med sitt köp. "
säljare på Blotgränd 1C

10 okt 2018

"Mycket nöjd med Christoffers insats under hela försäljningsprocessen. "
säljare på Marknadsvägen 293

10 okt 2018

"Väldigt lyhörd, förstående mäklare. Väldigt tillgänglig, rak och tydlig. Kommer att anlitas igen och kommer att rekommendera till vänner och bekanta. Har känt mig trygg hela vägen."
säljare på Mantalsvägen 63

09 okt 2018

"Väldigt engagerad från start till försäljning."
säljare på Klappervägen 13

06 okt 2018

"Bra, lugn och förklarade allt på ett pedagogiskt sätt!"
säljare på Koltrastvägen 2E

04 okt 2018

"Inget skitsnack. fick mycket mer för huset än förväntat! "
säljare på Jarlabankes väg 93

04 okt 2018

"Lätt att jobba med! "
säljare på Jarlabankes väg 85

03 okt 2018

"Han är grym på att läsa personer och på att hitta rätt köpare. Dessutom är han en jättetrevlig person! Vi blev väldigt nöjda med honom. "
säljare på Flygkårsvägen 21

03 okt 2018

"Mäklaren var seriös och kompetent, sympatisk och förtroendeingivande, samt lyckades på ett professionellt sätt måna om såväl säljare som köpare. "
säljare på Kryssarvägen 6

02 okt 2018

"Kände stor trygghet genom hela affären. Proffsigt bemötande , kunnig och alltid trevlig . "
säljare på Näsbyvägen 6A

02 okt 2018

"Känns skönt att känna att man hittat "sin mäklare" om jag skulle sälja igen finns inget att tveka på vem jag skulle vända mig till.
"
säljare på Tiundagränd 4

02 okt 2018

"Man får förtroende för mäklaren, man behöver inte oroa sig att bli lurad, seriös mot både köpare och säljare"
säljare på Turebergsvägen 19

01 okt 2018

"Jag och min fru är mycket nöjda med Fastighetsbyrån Täby Centrum i allmänhet och med mäklaren Christoffer Stendal och mäklar assistenten Jolanta Lindgren i synnerhet. Försäljningsuppdraget, vilket innehöll en försäljning av vår stora bostadsrätt, har skötts utmärkt till alla delar."
"Jag och min fru är mycket nöjda med Fastighetsbyrån Täby Centrum i allmänhet och med mäklaren Christoffer Stendal och mäklar assistenten Jolanta Lindgren i synnerhet. Försäljningsuppdraget, vilket innehöll en försäljning av vår stora bostadsrätt, har skötts utmärkt till alla delar."
Läs mer
säljare på Kattkällebacken 8A

01 okt 2018

"Ska du sälja eller köpa bostad så rekommenderar jag Christoffer, jag/ vi har både köpt och sålt med honom som mäklare och är så nöjda. Han vet vad han gör, du kommer inte bli besviken! "
säljare på Åkerbyvägen 354

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7
Villa
4
Radhus
3
Kedjehus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
80 275 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
80 av 84 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
84 av 85 säljare
Christoffer var tydlig och höll mig uppdaterad
86 av 86 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Christoffer på kartan.

515 tidigare bostäder
17 bostäder till salu
86 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Bostäder

1 995 000 kr
1 rum, 35 m²
57 000 kr/m²
Lägenhet, Täby
3 592 kr/mån
5 rum, 121 m²
Kedjehus, Täby
2 195 000 kr
2 rum, 58 m²
37 844 kr/m²
Lägenhet, Täby
4,5 rum, 117 m²
Radhus, Täby
2 795 000 kr
3 rum, 67 m²
41 716 kr/m²
Lägenhet, Täby
4 510 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Roslags Näsby
2 rum, 48 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Viggbyholm
2 rum, 53,5 m²
Slutpris saknas
Villa Ella Park
6 rum, 150 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Grindtorp
2 rum, 59,5 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Täby Kyrkby
4 rum, 108 m²
Utropspris: 3 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.