Christoffer Stalén Bardaxis

Profilbild för Christoffer Stalén Bardaxis
Säljarfavorit
Christoffer Stalén Bardaxis
4.8 / 5
(203 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
51 st
23 st
127 820 000 kr

Bakgrund

Christoffer Stalén Bardaxis jobbar på Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2019-10-29. Christoffer har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2020. Christoffer har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 82 970 000 kr.

Presentation

Stort engagemang och höga ambitioner är enligt mig två viktiga egenskaper som skapar goda och långa relationer. Som fastighetsmäklare är jag driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Widerlöv ger mig de bästa förutsättningarna för att skapa lyckade bostadsaffärer.

Ifall ni värdesätter en trygg och förtroendegivande mäklare som alltid siktar mot nya rekord i både slutpris och kundnöjdhet så ser jag fram emot att höra ifrån just dig!

Utmärkelser:

2022 - Uppsala kommuns mest rekommenderade mäklare Q4.
2022 - Uppsala kommuns mest säljande mäklare Q4.
2022 - Uppsala kommuns högst verifierade försäljningsvärde Q4.
2022 - Uppsala kommuns mest klickade annons på hemnet v6 & v7.
2022 - Uppsalas topp 4 mest rekommenderade mäklare på helåret.
2022 - Uppsalas topp 4 högst verifierade försäljningvärde på helåret.
2021 - Helårets topp 5 flest försäljning i Uppsala.
2021 - Uppsala kommuns topp 3 mest säljande mäklare Q4.
2021 - Uppsala kommuns topp 5 högsta verifierade försäljningsvärde Q4.

-Flertalet försäljningsrekord runt om i Uppsala & Knivsta

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2022

Säljare om Christoffer.

20 maj 2023

"Jag fick alltid snabb och tydlig feedback och lämpliga alternativ. En bra kontakt etablerades med köparen, vilket var viktigt. Överlag mycket bra och professionell insats."
säljare på Marsta 205

17 maj 2023

"Christoffer är ett mycket bra val av mäklare. Han är kompetent, engagerad och alltid tillgänglig genom hela processen. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Fittja Hårsta 3

12 maj 2023

"Christoffer är lugn, tillmötesgående och professionell. Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Banérgatan 5C

21 mar 2023

"Väldigt trevlig, insatt, engagerad och höll mig uppdaterad löpande om hur försäljningen gick. Jag kan verkligen rekommendera Christoffer. "
säljare på Rosendalsvägen 12

19 mar 2023

"Bra "
säljare på Fyrislundsgatan 21A

18 jan 2023

"Trots en väldigt sval marknad fick vi i princip utgångspris! "
säljare på Bytorget 14

18 jan 2023

"Christoffer är fenomenal, han är trevlig, kunnig och lyhörd. Jag kände direkt att han lyssnade och förstod mina önskemål samt min situation. Jag kände mig trygg genom hela processen och kunde utan problem kontakta honom med mina frågor och funderingar."
"Christoffer är fenomenal, han är trevlig, kunnig och lyhörd. Jag kände direkt att han lyssnade och förstod mina önskemål samt min situation. Jag kände mig trygg genom hela processen och kunde utan problem kontakta honom med mina frågor och funderingar."
Läs mer
säljare på Alriksgatan 1D

28 dec 2022

"Vi är jättenöjda med Christoffer. Han visade stort engagemang, är kunnig, och var kontaktbar under dygnets alla timmar. Vi kan absolut rekommendera Christoffer som mäklare!"
säljare på Luthagsesplanaden 11

22 dec 2022

"Trevlig, lätt att tycka om. Vill man ha en Wolf of Wallstreet mäklare så får ni söka er till någon annan. Christoffer är en lugnt och jordnära person "
säljare på Vaksalagatan 42B

25 nov 2022

"Christoffer är förtroendeingivande och tydlig. tillgänglig, kunnig och vänlig. Vi fick stort förtroende och kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderar Christoffer varmt. "
säljare på Trädgårdsgatan 3

20 nov 2022

"Supernöjd, proffsigt från start till slut."
säljare på Geijersgatan 11B

08 nov 2022

"Otroligt smidig försäljning där bostaden blev såld redan innan den kom ut på öppna marknaden. Mäklaren hittade rätt köpare direkt.
Smidigt att ha att göra med och svarade alltid snabbt när vi sökte kontakt.
Rekommenderar Christoffer varmt. :) "
säljare på Bäcklösavägen 8

14 okt 2022

"Korrekt, trevlig och kunnig,!!!"
säljare på Sysslomansgatan 17B

27 sep 2022

"Lugn, lyssnande och trevlig"
säljare på Sommarvägen 3A

09 sep 2022

"En effektiv, målinriktad och kunnig mäklare."
säljare på Vindhemsgatan 32B

29 aug 2022

"Mycket bra mäklare, med bra kunskap om marknaden och marknadens prisnivå i Uppsala. Lyhörd, informativ och var även ett bra bollplank i våra tankar såväl runt försäljningen av vår befintliga bostad, som köpet av vår nya bostad. "
säljare på Muningatan 21

24 aug 2022

"Jag är väldigt nöjd med min mäklare som gav mig en snabb och smidig försäljning av min lägenhet. Bra kommunikation och lyhörd på mina önskemål. Min mäklare var kunnig och informerande inom marknaden och jag fick slutpriset jag önskade."
säljare på Torgny Segerstedts Allé 9

21 aug 2022

"Christoffer var tillgänglig, proffsig och höll en god kommunikation under hela processen. Inlyssnade och drivande i rätt balans för försäljningen av min lägenhet. Jag är nöjd och rekommenderar honom absolut vidare! "
säljare på Fålhagsleden 4B

12 aug 2022

"Christoffer hanterade våran försäljning smidigt och bra! "
säljare på Blomgatan 7B

27 jul 2022

"Christoffer gjorde ett kanonbra jobb och gav ett väldigt bra intryck. Jag kände att jag alltid kunde kontakta Christoffer med frågor om vad som helst mellan himmel och jord. "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 27

22 jun 2022

"Skötte hela försäljningsprocessen på ett professionellt och säkert sätt. Kändes tryggt och säkert."
säljare på Torgny Segerstedts Allé 21

16 maj 2022

"Lyhörd, kunnig och service minded! "
säljare på Lästmakargatan 12B

02 maj 2022

"Väldigt bra mäklare, kunnig, trevlig och engagerad. Det enda som var dåligt är den text han mejlade mig inför klarställande av annonsen, ang beskrivning av omgivningarna till bostaden. Den innehöll felaktigheter och upprepningar. Verkade inte vara korrekturläst. "
"Väldigt bra mäklare, kunnig, trevlig och engagerad. Det enda som var dåligt är den text han mejlade mig inför klarställande av annonsen, ang beskrivning av omgivningarna till bostaden. Den innehöll felaktigheter och upprepningar. Verkade inte vara korrekturläst. "
Läs mer
säljare på Norbyvägen 71B

22 apr 2022

"Tack vare Christoffers breda kundregister fick vi en mycket smidig och snabb affär. Är lyhörd och återkopplar snabbt på frågor. Rekommenderas!"
säljare på Morängatan 42B

21 apr 2022

"Så otroligt nöjd! Kände mig trygg genom hela processen! "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 21

19 apr 2022

"Mycket lyhörd och trevlig. "
säljare på Johannesbäcksgatan 86A

16 apr 2022

"En mycket seriös och lyhörd mäklare. Han håller huvudet kallt och kommunicerar rakt och ärligt med en kort svarsfrekvens. Han parerar rollen som säljare och bollplank/ombud på ett proffsigt sätt. Kan varmt rekommendera Christoffer. "
säljare på Frodegatan 10B

26 mar 2022

"100% engagemang från början till slut. Mycket behjälplig vid frågor och vi höll en tajt dialog för att skapa optimala förutsättningar för en lyckad försäljning. Rekommenderas varmt!"
säljare på Fålhagsleden 8C

25 mar 2022

"Utmärkt - trevlig, förekommande, tydlig."
säljare på Vaksalagatan 18B

02 mar 2022

"Mycket proffsigt! Mäklaren hade kunder redan innan bostaden va fotad, vilket tyder på ett mycket brett kontaktnät och populäritet hos mäklaren. "
säljare på Morängatan 22C

24 feb 2022

"Detta var vår första husförsäljning och vi är mycket nöjda med Christoffer som mäklare. Han var lyhörd, professionell och informativ. Vi rekommenderar honom varmt! "
säljare på Rippebo 5

21 feb 2022

"Christoffer är kunnig i sitt jobb och har väldigt bra koll på bostäderna i centrala Uppsala. Det var så skönt att bara kunna lämna över jobbet i händerna på honom och stylisterna och veta att man hade att göra med proffs som skulle leverera. Han är någon man kan skicka fram till vilken spekulant ..."
"Christoffer är kunnig i sitt jobb och har väldigt bra koll på bostäderna i centrala Uppsala. Det var så skönt att bara kunna lämna över jobbet i händerna på honom och stylisterna och veta att man hade att göra med proffs som skulle leverera. Han är någon man kan skicka fram till vilken spekulant som helst. Han är dessutom snabb, effektiv och får en att känna sig trygg. Jag kommer anlita honom igen om det behövs."
Läs mer
säljare på Vaksalagatan 18B

22 jan 2022

"vi är supernöjda , och imponerade över att han var så kunnig och förberedd och snabb. Det är roligt att träffa någon som är så kompetent ."
säljare på Torgny Segerstedts Allé 21

13 jan 2022

"Christoffer är mycket professionell som mäklare, kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Storgatan 6

05 dec 2021

"Har suttit på både köp- och säljsida med Christoffer som mäklare, båda gångerna har det känts väldigt proffsigt, enkelt och tryggt. Christoffer är, enligt min uppfattning, en mäklare som värdesätter transparens och ärlighet, han försöker alltid se till att både säljare och köpare är nöjda. Nu, ef..."
"Har suttit på både köp- och säljsida med Christoffer som mäklare, båda gångerna har det känts väldigt proffsigt, enkelt och tryggt. Christoffer är, enligt min uppfattning, en mäklare som värdesätter transparens och ärlighet, han försöker alltid se till att både säljare och köpare är nöjda. Nu, efter tredje affären med Christoffer vid rodret, behöver jag inte ens fundera över vilken mäklare jag vill vända mig till. Christoffer ( och Widerlöv) rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Muningatan 21

26 nov 2021

"Proffsigt skött från första stund. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Luthagsesplanaden 6A

11 nov 2021

"Christoffer var mycket kompetent genom hela affären och han var väldigt nåbar och uppdaterade oss ständigt och tillförde goda råd i alla lägen. Vi rekommenderar honom varmt och vi skulle definitivt anlita honom igen. "
säljare på Kungsängsgatan 59E

08 nov 2021

"Christoffer var väldigt engagerad och lyssnade på våra önskemål. Bostaden såldes genom VIP och intresseanmälan och Christoffer lyckades hitta lösningar som gynnade både säljare och köpare. Superbra!"
säljare på Sköldungagatan 35

06 nov 2021

"Jag är jätteglad att jag valde Christoffer som mäklare och skulle absolut rekommendera honom till andra! "
säljare på Kungsängsesplanaden 4B

12 okt 2021

"Lysande! Bra engagemang, återkoppling och trevlig. "
säljare på Råbyvägen 57G

05 okt 2021

"Närvarande, lyhörd och kompetent."
säljare på Sysslomansgatan 20A

27 sep 2021

"Hela processen från start till mål kändes väldigt bra och förtroendeingivande och vi är mkt nöjda."
säljare på Kyrkogårdsgatan 45B

23 sep 2021

"Redan från start kändes allt jättebra och tryggt med Christoffer. Han är en otrolig mäklare och jag kan varmt rekommendera honom. Kunde inte fått en bättre mäklare! "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 4

22 sep 2021

"Rak och tydlig kommunikation. Mötte förväntningarna på ett bra sätt och levde upp till dessa. För övrigt så ingick det bra tjänster vid försäljning. "
säljare på Väderkvarnsgatan 54B

03 sep 2021

"Jag valde Christoffer eftersom han hade högt betyg på hittamäklare och en historia av bra slutpris på lägenheter i centrum/Luthagen. Han svarade alltid när jag ringde, tog sig tiden att ställa frågor, förklara och regelbundet uppdatera mig om budgivningen. Jag är jättenöjd med det slutpris som ja..."
"Jag valde Christoffer eftersom han hade högt betyg på hittamäklare och en historia av bra slutpris på lägenheter i centrum/Luthagen. Han svarade alltid när jag ringde, tog sig tiden att ställa frågor, förklara och regelbundet uppdatera mig om budgivningen. Jag är jättenöjd med det slutpris som jag ville ha, som även är försäljningsrekord i föreningen :)
Jag blev inte 100% nöjd med bilderna först, men då hjälpte Christoffer mig att snabbt skicka dit fotografen igen. Jag rekommenderar Christoffer som mäklare!
Med vänlig hälsning,
Nöjd säljare. "
Läs mer
säljare på Svartbäcksgatan 39

02 sep 2021

"Tydlig , trygg och snabb. Det är enkelt att ha att göra med Christoffer. Jag rekommenderar honom och hoppas att han kommer att kunna hjälpa mig med nästa affär! Tusen tack!!! "
säljare på Sibyllegatan 7A

25 aug 2021

"Det var bra att följa mäklarens råd att vänta med försäljning till augusti istället för juni. "
säljare på Birger Sjöbergsgatan 27

22 aug 2021

"Christoffer visade redan initialt vara trevlig, avspänd samtidigt som han stabilt var lyhörd för kund behov. Gav en mycket strukturerad genomgång av processen. Han visade på stor öppenhet och flexibilitet. Hög tillgänglighet oavsett tidpunkt och veckodag. Avvägd balanserad info spred stor seriosi..."
"Christoffer visade redan initialt vara trevlig, avspänd samtidigt som han stabilt var lyhörd för kund behov. Gav en mycket strukturerad genomgång av processen. Han visade på stor öppenhet och flexibilitet. Hög tillgänglighet oavsett tidpunkt och veckodag. Avvägd balanserad info spred stor seriositet. God ärlig lagspelare med kunden alltid i förarsätet.
Christoffer Rekommenderas högt och besitter utmärkt kompetens och professionalitet. "
Läs mer
säljare på Sysslomansgatan 20C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Villa
5
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
82 970 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
190 av 197 säljare
Christoffer satte rätt förväntningar på slutpriset
171 av 202 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
199 av 200 säljare
Christoffer var tydlig och höll mig uppdaterad
201 av 203 säljare

Christoffer på kartan.

271 tidigare bostäder
39 bostäder till salu
202 rekommendationer

39 bostäder till salu.

Bostäder

5 195 000 kr
5 rum, 135 m²
38 481 kr/m²
Radhus, Uppsala
5 240 kr/mån
Lägenhet, Uppsala
2 890 000 kr
4 rum, 96 m²
30 104 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
5 921 kr/mån
Lägenhet, Uppsala
1 790 000 kr
1 rum, 35 m²
51 142 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 704 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 135 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 540 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 250 000 kr
Lägenhet Kungsängen
+ 260 000 kr
4 rum, 106 m²
Utropspris: 3 990 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Villa Lindbacken
7 rum, 181 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
3 450 000 kr
Lägenhet Kungsängen
3 rum, 85 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
1 600 000 kr
Lägenhet Rosendal
1 rum, 27 m²
Utropspris: 1 600 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.