Christina Björkholmen

Profilbild för Christina Björkholmen
Christina Björkholmen
5.0 / 5
(74 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
1 st
0 st
6 995 000 kr

Bakgrund

Christina Björkholmen är registrerad mäklare sedan 1991-05-23. Christina har enligt vår statistik haft 1 försäljning det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 8 995 000 kr.

Presentation

Efter snart 30 år som fastighetsmäklare har jag, utöver en gedigen erfarenhet och ett stort kontaktnät, fått en uppriktig förståelse för att bostadsaffären ofta är kundens livs viktigaste affär. Mina främsta egenskaper är att jag är lugn, kunnig och personligt engagerad i varje försäljning. Målet är ett långsiktigt samarbete med återkommande och nöjda kunder. Varje dag, i varje överlåtelse.

Mäklarbyrå

Kontor

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Christina.

10 okt 2021

"Professionell och engagerad. "
säljare på Sandhamnsgatan 57A

09 sep 2021

"Christina är fantastisk att jobba med vid en hus- eller lägenhetsförsäljning. Jag har anlitat Christina vid försäljningar flera gånger, och återkommer alltid. Rekommenderas varmt!"
säljare på Sandhamnsgatan 59

16 jun 2021

"Mycket bra. Överträffade, högt ställda, förväntningar! Rekommenderas!"
säljare på Luntmakargatan 75

29 maj 2021

"Fantastiskt nöjda med vår mäklare på alla sätt, kunde inte varit bättre och då kan vi har vi också erfarenhet av fem tidigare försäljningar av både bostadsrätter och hus med andra mäklare.
Vi är också mycket glada över att Christina Björkholmen inte bara var vår bästa mäklare utan också tog så vä..."
"Fantastiskt nöjda med vår mäklare på alla sätt, kunde inte varit bättre och då kan vi har vi också erfarenhet av fem tidigare försäljningar av både bostadsrätter och hus med andra mäklare.
Vi är också mycket glada över att Christina Björkholmen inte bara var vår bästa mäklare utan också tog så väl hand om våra köpare. "
Läs mer
säljare på Trillans väg 6

22 apr 2021

"Christina tog sig tid, var alltid anträffbar och satte sig verkligen in i vår förening. Hon var dessutom trevlig att ha att göra med. Jag kan varmt rekommendera henne för alla er som tänker sälja er bostad. "
säljare på Birger Jarlsgatan 120B

29 mar 2021

"Christina är en varm & inkännande mäklare. Vettig och klok. Hon nyttjar sin omfattande erfarenhet och sitt engagemang under försäljningens alla steg och är även oerhört trevlig. Det känns parallellt som att rådslå en väninna & klok vuxen som åtnjuter omfattande kunskaper av både bostadsmarknaden ..."
"Christina är en varm & inkännande mäklare. Vettig och klok. Hon nyttjar sin omfattande erfarenhet och sitt engagemang under försäljningens alla steg och är även oerhört trevlig. Det känns parallellt som att rådslå en väninna & klok vuxen som åtnjuter omfattande kunskaper av både bostadsmarknaden & vikten av finish. Man vill ha Christina i sin ringhörna under en bostadsaffär. "
Läs mer
säljare på Alströmergatan 49

03 dec 2020

"Christina är professionell, inger högt förtroende och hennes branscherfarenhet märks.
Förstod redan vid första träffen att jag hittat rätt mäklare.
Rekommenderar varmt!"
säljare på Tomtebogatan 9

22 nov 2020

"Allt gick smidigt och det var trevligt att jobba ihop med Christina och jag kan varmt rekommendera hennes professionalism."
säljare på Värtavägen 16

19 nov 2020

"Jag kände mig så trygg hela vägen och kontakten och uppföljning var perfekt. Kan verkligen rekommendera Christina Björkholmen "
säljare på Frejgatan 17

15 nov 2020

"Jag har anlitat Christina Björkholmen vid totalt 4 försäljningar. Detta pga hennes gedigna erfarenhet och lugn som alltid ger ett mycket proffsigt intryck. Samtliga försäljningar så Christina har sett till att få ut det mesta av affären där både jag och köpare har vart nöjda. Jag rekommenderar Ch..."
"Jag har anlitat Christina Björkholmen vid totalt 4 försäljningar. Detta pga hennes gedigna erfarenhet och lugn som alltid ger ett mycket proffsigt intryck. Samtliga försäljningar så Christina har sett till att få ut det mesta av affären där både jag och köpare har vart nöjda. Jag rekommenderar Christina här men även direkt till mina vänner och familj. "
Läs mer
säljare på Rålambsvägen 69

05 nov 2020

"Christina är helt fantastisk. Pålitlig, lugn, stabil och kompetent. Jag rekommenderar Kristina alla dagar i veckan. Otroligt skönt med en mäklare som inte är för säljig utan som på riktigt vill det bästa för både säljare och köpare. Jag kommer att rekommendera Kristina till alla jag känner. 10 av..."
"Christina är helt fantastisk. Pålitlig, lugn, stabil och kompetent. Jag rekommenderar Kristina alla dagar i veckan. Otroligt skönt med en mäklare som inte är för säljig utan som på riktigt vill det bästa för både säljare och köpare. Jag kommer att rekommendera Kristina till alla jag känner. 10 av 10! "
Läs mer
säljare på Olaus Petrigatan 12

26 okt 2020

"Christina Björkholmen är en mycket kunnig mäklare. Dessutom utomordentligt trevlig."
säljare på Melodislingan 44

17 sep 2020

"Christina is by far den bästa mäklare vi har haft och jag rekommenderar henne till alla! och varför då? Jo för hon håller vad hon lovar, är hela tiden steget före kunden, otroligt engagerad samt väldigt pragmatisk och effektiv, att hon sedan säljer till ett pris långt över förväntan är ju bara en..."
"Christina is by far den bästa mäklare vi har haft och jag rekommenderar henne till alla! och varför då? Jo för hon håller vad hon lovar, är hela tiden steget före kunden, otroligt engagerad samt väldigt pragmatisk och effektiv, att hon sedan säljer till ett pris långt över förväntan är ju bara en bonus :-) men har egentligen inget med ovan feedback att göra."
Läs mer
säljare på Tre Liljor 3

17 sep 2020

"Toppenmäklare. Intresserad och kunnig. Rekommenderas varmt. "
säljare på Storholmsslingan 1

17 sep 2020

"Christina är målmedveten, lyhörd och en väldigt varm person! Kände ett stort förtroende för henne och kommer definitivt använda henne igen vid en eventuell ny försäljning. Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Stagneliusvägen 26

11 aug 2020

"Jag anlitade Christina på rekommendation och kunde inte vara mer nöjd! Ett högt engagemang, god kommunikation och stort fokus på uppgiften ledde till en snabb försäljning till ett riktigt bra pris, trots osäkerhet på marknaden till följd av Covid! Tack Christina! "
"Jag anlitade Christina på rekommendation och kunde inte vara mer nöjd! Ett högt engagemang, god kommunikation och stort fokus på uppgiften ledde till en snabb försäljning till ett riktigt bra pris, trots osäkerhet på marknaden till följd av Covid! Tack Christina! "
Läs mer
säljare på Harpsundsvägen 109B

05 jun 2020

"Mycket kompetent, med lång erfarenhet (>20år). Ingav tidigt en trygghet och ett gott förtroende för mig som säljare, vilket under hela försäljningsprocessen infriades med råge, på alla punkter. Tydlig, proffessionell, inlyssnande, tillgänglig och socialt kompetent. Jag lämnar mina allra högsta re..."
"Mycket kompetent, med lång erfarenhet (>20år). Ingav tidigt en trygghet och ett gott förtroende för mig som säljare, vilket under hela försäljningsprocessen infriades med råge, på alla punkter. Tydlig, proffessionell, inlyssnande, tillgänglig och socialt kompetent. Jag lämnar mina allra högsta rekommendationer till Christina som mäklare."
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 110A

04 jun 2020

"Har bara det bästa att säga om Christina! Är så nöjd med allt hon gjort! Ord kan på riktigt inte göra rättvisa på hur grym hon är på alla sätt! "
säljare på Kungsbro Strand 19

01 jun 2020

"Det finns inga ja och nej svar på de frågor jag inte svarat på. "
säljare på Barnholmsvägen 39

27 maj 2020

"Utmärkt kunnig person/mäklare med stor integritet och engagemang. Var tillgänglig, lugn, tydlig, driven och rutinerad. Mycket bra kontaktnät för fotografering och annat. "
säljare på Döbelnsgatan 69A

25 maj 2020

"Jag kände mig sedd,trygg och mycket väl informerad."
säljare på David Bagares gata 10

20 maj 2020

"En mäklare som jobbar ända in i kaklet - alltid med gott humör och håller kunden alltid uppdaterad."
säljare på Hantverkargatan 10

28 jan 2020

"Christina är en professionell, målinriktad och lyhörd mäklare som vi varmt rekommenderar. Med hennes otroliga engagemang, lokala kännedom samt gedigna erfarenhet, har vi haft en smidig försäljningsprocess. Hon har återkopplat till oss under hela processen, och avslutat affären med fantastiskt re..."
"Christina är en professionell, målinriktad och lyhörd mäklare som vi varmt rekommenderar. Med hennes otroliga engagemang, lokala kännedom samt gedigna erfarenhet, har vi haft en smidig försäljningsprocess. Hon har återkopplat till oss under hela processen, och avslutat affären med fantastiskt resultat."
Läs mer
säljare på Finnboda Varvsväg 12

24 jan 2020

"Rekommenderar varmt "
säljare på Marmorgatan 11

12 jan 2020

"Kände förtroende från första stund då jag träffade henne på en visning. Fick värdefulla råd då jag funderade på att sälja min lägenhet. Anlitade henne det blev en snabb och smidig försäljning. Om jag i framtiden ska sälja så väljer jag Christina igen."
"Kände förtroende från första stund då jag träffade henne på en visning. Fick värdefulla råd då jag funderade på att sälja min lägenhet. Anlitade henne det blev en snabb och smidig försäljning. Om jag i framtiden ska sälja så väljer jag Christina igen."
Läs mer
säljare på Kungsbro Strand 17

12 dec 2019

"Christina är en mycket kompetens och energisk mäklare, oslagbar på att knyta ihop säcken så att alla blir nöjda. "
säljare på Floragatan 19

09 dec 2019

"Världsklass!! Christina överträffade våra högt ställda förväntning, ja hon gjorde det omöjliga. Vi kunde inte vara mer nöjda. Hon var väldigt engagerad och proffessionell. Hon gjorde det lilla extra för att sy ihop affären."
säljare på Tulegatan 27

15 nov 2019

"Trevlig och engagerad mäklare som höll kontinuerlig kontakt med undertecknad för uppdateringar
rörande händelseförlopp, spekulanter och anbud. Jag är mycket nöjd med Christinas insats
och kan på det varmaste rekommendera henne som mäklare.
Rolf Ljung"
"Trevlig och engagerad mäklare som höll kontinuerlig kontakt med undertecknad för uppdateringar
rörande händelseförlopp, spekulanter och anbud. Jag är mycket nöjd med Christinas insats
och kan på det varmaste rekommendera henne som mäklare.
Rolf Ljung"
Läs mer
säljare på Sibyllegatan 16

12 nov 2019

"Vi är väldigt glada att vi gav Christina förtroende att hjälpa oss med vår bostadsaffär.
Vi kände oss trygga från början till slut. "
säljare på Dalagatan 51

18 okt 2019

"På grund av att förutsättningarna för försäljningen förändrades mitt under pågående visning visade det sig att Christinas höga kompetens och breda erfarenhet kunde reda ut situationen till allas belåtenhet. Kändes mycket tryggt för oss."
säljare på Döbelnsgatan 69

14 sep 2019

"Christina är en supertrevlig och kunnig mäklare. Rekommenderar verkligen att använda henne."
säljare på Allhelgonagatan 15

10 sep 2019

"Snabb på återkoppling, tydlig, personlig, erfaren. "
säljare på Linnégatan 8

05 sep 2019

"En fantastisk människokännare, lyhörd och kompetent. Man kände sig "helt trygg i Christinas händer" och det uppskattas att denna mäklare var saklig, höll sig till realistiska förväntningar och till detta - utrustad med en härlig personlighet och humor! Tack för en mycket väl genomförd affär!"
"En fantastisk människokännare, lyhörd och kompetent. Man kände sig "helt trygg i Christinas händer" och det uppskattas att denna mäklare var saklig, höll sig till realistiska förväntningar och till detta - utrustad med en härlig personlighet och humor! Tack för en mycket väl genomförd affär!"
Läs mer
säljare på Norr Mälarstrand 94

17 aug 2019

"Christina fullgör sin uppgift med energi och erfarenhet som imponerar. Ett plus är också att Christina hela tiden varit lätt att nå och varit lyhörd för våra synpunkter."
säljare på Blekholmsterrassen 11

18 jun 2019

"Jag har haft kontakt med en del mäklare och i jämförelse med dessa upplever jag att Christina är helt unik i både sin professionalitet och med sitt engagemang. Jag hade hela tiden känslan av att mitt boende var det viktigaste objekt hon sålt. Någonsin. Hon fick mig att känna mig trygg hela vägen...."
"Jag har haft kontakt med en del mäklare och i jämförelse med dessa upplever jag att Christina är helt unik i både sin professionalitet och med sitt engagemang. Jag hade hela tiden känslan av att mitt boende var det viktigaste objekt hon sålt. Någonsin. Hon fick mig att känna mig trygg hela vägen. Höll mig ständigt uppdaterad om hur det gick och var alltid tillgänglig för frågor. Nu efter affären är genomförd känner jag full tillit till att hennes engagemang (som verkligen var långt utöver det vanliga ) och kompetens skapade den bästa affären jag kunnat få. Då jag dessutom råkade befinna mig utomlands på semester när försäljningen ägde rum så sydde hon även ihop mitt köp för mitt nya boende, vilket inkluderade kontakt med både min bank och mäklaren av mitt nya boende. Jag vill verkligen ge Christina de absolut högsta rekommendationer man kan få som mäklare. Kompetent, tillitsfull och trygg. "
Läs mer
säljare på Jupitervägen 21

10 jun 2019

"Mycket kompetent och dessutom trevlig! Professionell och lätt att ha kontakt med. Alltid tillgänglig för frågor och information. Kan varmt rekommendera Christina! "
säljare på Sankt Eriksplan 15

24 maj 2019

"Christina är en erfaren och skicklig mäklare och dessutom också en mycket trevlig person! Hon är extra duktig på att läsa människor (och årsredovisningar ;)) och ger sig inte! Vi tackar henne för allt hennes jobb i samband med försäljningen av vår lägenhet//Eva och Mats"
"Christina är en erfaren och skicklig mäklare och dessutom också en mycket trevlig person! Hon är extra duktig på att läsa människor (och årsredovisningar ;)) och ger sig inte! Vi tackar henne för allt hennes jobb i samband med försäljningen av vår lägenhet//Eva och Mats"
Läs mer
säljare på Sandhamnsgatan 57C

23 maj 2019

"Christina Björkholmen är en mycket kompetent och trevlig mäklare.
Vi hade en bra diskussion om styling relaterat till målpris, jag följde hennes råd.
Resultat av försäljningen är jag mycket nöjd med.
"
säljare på Kungsklippan 11

22 maj 2019

" Cristina är super. Förtroendet jag känner för henne är stort. Och hon guidade mig igenom allt, så man känner sig trygg hela vägen. Det går alltid att få tag i henne och när man har frågor eller behöver hjälp så finns hon till hands. Toppen!!!"
säljare på Gästrikegatan 10

25 mar 2019

"Mycket erfaren innerstadsmäklare !"
säljare på Odengatan 30

15 mar 2019

"Christina är är en fantastisk mäklare med stora erfarenheter.
Vi fick inte vår lägenheten såld i 4 månader, men när Christina tog över så sålde hon lägenheten på mindre än 10 dagar.
Vi var supernöjda med Christina och hennes bemötande! Hon har riktig koll på vad hon sysslar med. "
"Christina är är en fantastisk mäklare med stora erfarenheter.
Vi fick inte vår lägenheten såld i 4 månader, men när Christina tog över så sålde hon lägenheten på mindre än 10 dagar.
Vi var supernöjda med Christina och hennes bemötande! Hon har riktig koll på vad hon sysslar med. "
Läs mer
säljare på Norrbackagatan 27B

15 mar 2019

"Skulle lätt rekommendera Christina till vänner och bekanta!"
säljare på Rörstrandsgatan 32A

25 maj 2018

"Christina är professionell och har mycket erfarenhet som mäklare. Engagerad och jättetrevlig med öga för detalj och serviceinriktad. Supernöjd! "
säljare på Kungsholmstorg 3B

08 nov 2017

"Helt enkelt superproffsig! Jag känner stort förtroende för Christina och rekommenderar henne mer än gärna. Alltid nåbar, lyssnar och kommer alltid med bra input genom hela processen. Vi kommer definitivt anlita henne vid nästa försäljning! "
säljare på Estlandsgatan 135

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
1
Försäljningsvärde
8 995 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
74 av 74 säljare
Christina satte rätt förväntningar på slutpriset
66 av 73 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
71 av 72 säljare
Christina var tydlig och höll mig uppdaterad
72 av 72 säljare

Christina på kartan.

193 tidigare bostäder
74 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

8 995 000 kr
Lägenhet Vasastan
4 rum, 84 m²
Utropspris: 8 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 63 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
2 105 000 kr
Lägenhet Högdalen
+ 110 000 kr
1,5 rum, 36 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
6 850 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 355 000 kr
3 rum, 69 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
1 rum, 21 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.