Christian Zettergren

Profilbild för Christian Zettergren
Christian Zettergren
4.9 / 5
(122 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
14 st
157 655 000 kr

Bakgrund

Christian Zettergren jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2009-02-16. Christian har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Christian har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 183 735 000 kr.

Presentation

Stort engagemang, lyhörd och kunnig inom yrket är några av de kommentarer jag fått av tidigare säljare och köpare.

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2009 och har erfarenhet av runt 800 försäljningar. Jag är född och uppväxt i söderort och besitter en god lokal kännedom.

Jag har en bakgrund som idrottsman och drivs av att nå resultat. Min målsättning är att ge säljare och köpare bästa förutsättningar för en lyckad affär samt att göra ett så bra arbete så att ni vill rekommendera mig till era vänner och bekanta.

Funderar ni på att byta bostad eller har funderingar kring bostadsmarknaden hör gärna av er till mig!

Säljare om Christian.

17 maj 2022

"Kan varmt rekommendera Skandiamäklarna i Älvsjö och då Christian Zettergren samt Josefine Wernström.
Duktiga, trevliga, snabba, kommunikativa och ärliga"
säljare på Murgrönsvägen 29

14 maj 2022

"Christian var lugn och inte så hetsig som vi upplever att en del andra mäklare kan vara. Han var informativ och hjälpsam. Mycket nöjda!"
säljare på Rockelstavägen 12

31 mar 2022

"Christian var oerhört kompetent under hela försäljningen. Återkopplade dagligen och var väldigt serviceminded.
En mäklare jag varmt kan rekommendera till andra som går i säljtankar."
säljare på Bastuhagsvägen 61

08 mar 2022

"Jag har gjort tre bostadsaffärer genom Christian i de sista 10 år. Två gånger som säljare och en som köpare. Alltid exemplariskt! "
säljare på Glanshammarsgatan 183

11 feb 2022

"Blev rekommenderad Christian av flera kompisar som han hjälpt att sälja i området. Jag är väldigt nöjd med arbetet genom hela försäljningen. Han var väldigt engagerad i försäljningen och var snabb på att återkoppla. Kommer använda Christian igen nästa gång jag ska sälja."
säljare på Rörviksbacken 7

31 jan 2022

"Jag frågade min bank om tipps på en bra mäklare och Handelsbanken i Älvsjö berömde och rekomenderade Christian. Dom överdrev inte, han har varit suverän att göra med och läste snabbt in min ambitionsnivå och önskemål. Rekomenderas varmt. "
säljare på Murgrönsvägen 25

27 jan 2022

"Skulle rekommendera Christian starkt, kanon kille.!"
säljare på Harpsundsvägen 78

07 dec 2021

"När det strulade till sig under processen klev Christian in och styrde upp situationen på ett föredömligt och sakligt sätt. Det kändes tryggt. "
säljare på Gamla Magelungsvägen 77

27 sep 2021

"Christian var lugn och tydlig genom hela processen, och är definitivt den mäklare jag kommer anlita nästa gång jag säljer också. "
säljare på Solberga Hagväg 18

23 sep 2021

"Han fick jobba rejält för att få igång budgivningen. Det slutade som vi båda ville tillslut. Riktigt bra jobbat."
säljare på Örhängevägen 5

07 jul 2021

"Mycket trevlig och kunnig mäklare"
säljare på Långbrodalsvägen 93

06 jul 2021

"Helt klart bästa mäklaren i Älvsjö! Vi är mer än nöjda! "
säljare på Glasfibergatan 19

06 jul 2021

"Har anlitat Christian flertalet ggr, absolut den bästa mäklaren i området!"
säljare på Stamgatan 33

12 maj 2021

"Väldigt trevlig, hjälpsam och kunnig. "
säljare på Champinjonvägen 54

11 apr 2021

"Överlag är vi väldigt nöjda med Christian. Han är engagerad och har koll på området och objektet. Han är trovärdig. Däremot skiljde sig värderingen en halvmiljon från slutpriset vilket gav ett väldigt dyrt arvode."
säljare på Sidensvansvägen 6

07 apr 2021

"Vi träffade flera mäklare från olika kedjer men Christian var den mäklare som helt klart kändes som den bästa för oss. Han var kunnig, lyhörd, hade stor lokalkännedom och många lyckade bostadsaffärer i bagaget. Vi är så nöjda både med priset och allt annat kring bostadsaffären och kan varmt rekommendera honom till andra som ska sälja sin bostad. "
säljare på Örby Allé 28

02 mar 2021

"Christian är en kanonmäklare. Väldigt noggrann, kunnig och detaljorienterad och han var väldigt inlyssnande kring våra tankar och funderingar i samband med utformningen av annonsen. Han var väldigt tillgänglig och gav bra uppdateringar och tips under hela säljprocessen. På det hela 10/10 och kommer definitivt att anlita honom nästa gång det är dags för flytt. "
säljare på Blåoxgränd 1

17 dec 2020

"Bra återkoppling genom hela försäljningen"
säljare på Folkparksvägen 182

28 okt 2020

"Christian har ännu en gång gjort ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår bostad. Han är helt enkelt den bästa mäklaren. "
säljare på Johan Skyttes väg 400

26 okt 2020

"Christian har de egensakaper som man förväntar sig av en bra mäklare som t ex att vara tillgänglig, professionell, effektiv och lyhörd. Dessutom blev resultatet av försäljningen över förväntan."
säljare på Gällerstagränd 3

05 okt 2020

"Mycket trevligt bemötande. Förutom en bra insats vid vår försäljning gav han även bra råd och tips angående inköp av lägenhet."
säljare på Vivelvägen 77

05 okt 2020

"Jag är mycket nöjd med Christian som varit väldigt tillgänglig, snabb och pålitlig. Det är 100% ordning och reda, och det märks att han har många års erfarenhet. Det har känts tryggt genom hela processen, kan inte önskat något mer från en mäklare. "
säljare på Långbrokungens väg 6

01 okt 2020

"Mycket kompetent, trevlig och informativ under hela säljprocessen.
"
säljare på Gamla Magelungsvägen 67

28 sep 2020

"Mycket bra mäklare. Kompetent. Väldigt erfaren. "
säljare på Harpsundsvägen 107

28 sep 2020

"Mycket professionell, påläst och handlingskraftig. OCH - trevlig / social. Anlitat honom vid tidigare försäljning av lägenhet - och kommer tveklöst anlita honom igen om det blir aktuellt med ytterligare försäljning / avyttring av fastighet eller lägenhet."
säljare på Orrvägen 37

12 sep 2020

"Mycket trevlig och professionell mäklare! Vi är jättenöjda med hur smidigt och bra allt gick. Kan varm rekommendera Christian."
säljare på Olshammarsgatan 81

03 jul 2020

"Trevlig och tillmötesgående. God social kompetens. Engagerad. Det enda som inte stämde var hans värdering av priset. Han värderade huset till ett betydligt lägre pris. "
säljare på Bogstavägen 4A

16 jun 2020

"Jätte nöjda med mäklaren, men måste även ge ett stort plus till fotografen"
säljare på Bergtorpstigen 65

08 apr 2020

"Christian är otroligt proffsig, man märker direkt att han har koll på vad han gör!
Trots oroliga tider så var han ärlig och rak men samtidigt förstående!
Höll bra kontakt under hela perioden vilket var väldigt skönt!
Kommer vara ett självklart val nästa gång jag säljer!"
säljare på Trollesundsvägen 161

06 apr 2020

"Jag kan varmt rekommendera Christian han har ett jättebra driv som gjorde att vår försäljning gick fort och över förväntan."
säljare på Långbrodalsvägen 55

30 mar 2020

"Jag träffade flera mäklare inför min försäljning och Christian kändes som de självklara valet. Han var väldigt rak och ärlig och berättade om hur marknadsläget såg ut just nu.
Han höll mig uppdaterad under hela processen och gav mig mycket bra tips och råd. Jag är mer än nöjd med Christians arbete och hans prestation. Han var tillgänglig under hela försäljningen och de märktes att han har mycket erfarenhet, vilket jag tror var avgörande i dagens situation. Jag kommer rekommendera honom till alla mina vänner som i framtiden skall sälja.
"
säljare på Cirkusvägen 9

05 mar 2020

"Vi bytte mäklare till Skandiamäklarna då vi inte riktigt fick till bostadsaffären med en annan mäklarfirma några månader innan. Vi beslutade att anlita Christian (efter rekommendation) för ett nytt försök och vi ångrar inte en sekund. Det har varit jättekul att arbeta med Christian. Han är professionell och tydlig i sin kommunikation. Vi fick alltid en återkoppling där han sammanfattade dagen och han hade alltid en plan på vad nästa steg skulle vara. Behövde vi ta ställning och fastnade så kunde han komma med en rekommendation. Han var otroligt bra med spekulanter och höll dialogen med dem varma hela vägen så att ingen potentiell köpare skulle gå förlorad innan avslut. Vi fick snabbt ett förtroende för Christian och kände oss trygga hela vägen."
säljare på Glasfibergatan 19

01 feb 2020

"Engagerad och proffsig, jag fick snabbt fullt förtroende för Christian."
säljare på Hallsbergsgatan 20

27 jan 2020

"Områdeskunnig, lyhörd, förtroendeingivande och duktig."
säljare på Doktor Widerströms gata 66

11 dec 2019

"Toppklass! Vi kände oss supertrygga med Christian hela vägen från start till mål. En riktig mäklarstjärna som vi absolut kommer vända oss till igen!"
säljare på Jenny Linds gata 9

08 nov 2019

"Professionell och lyhörd. God blick för estetiska och stilistiska frågor. Sympatisk och alltid trevlig att prata med. Vi är nöjda!"
säljare på Hasselstigen 94

30 okt 2019

"Christian är en mycket lugn och driven mäklare, vi fick god kontakt vid en visning av en bostad vi var intresserade av och efter det bestämde jag mig ganska omgående. God lokalkännedom och bra kommunikation genom både vår säljprocess och även köpeprocessen med annan mäklare uppskattades. Skulle definitivt rekommendera honom till andra säljare."
säljare på Ada Nilssons gata 5

25 sep 2019

"En bra och erfaren mäklare som även kan hantera svängningar i marknaden på bästa sätt och lotsade oss och köpare nöjda genom processen. Utan tvivel en mäklare vi kan rekommendera och skulle anlita igen om behov skulle uppstå. "
säljare på Rävsnäsvägen 91

17 sep 2019

"Christian levererade över förväntan, väldigt trevlig, seriös, informativ och pålitlig. Imponerande kompetent med kontaktnät som gjorde att jag slapp ha visning, sålde min lägenhet på 3 dagar! Kan varmt rekommendera honom.
"
säljare på Gamla Huddingevägen 413

22 aug 2019

"Tycker han var mycket bra mot både oss och köpare"
säljare på Fjugestagränd 1

10 apr 2019

"Fantastiskt bra mäklare som inte bara är engagerad men också väldigt driven och ambitiös."
säljare på Solberga Ängsväg 14

20 feb 2019

"Kan varmt rekommendera Christian. Lyhörd och engagerad i hela säljprocessen.
"
säljare på Spindelvägen 5

19 feb 2019

"Engagerad, gav tips och jobbade för det mål jag som kund satt-trots tuffare marknad och årstid."
säljare på Bromsvägen 59

26 nov 2018

"Mycket kompetent och duktig mäklare. Vi är mycket nöjd över försäljningsprocessen av bostaden. Kommer rekommendera Christian varmt till alla. "
säljare på Götalandsvägen 247

07 sep 2018

"Rekommenderar Christian varmt. Mycket professionell."
säljare på Sjättenovembervägen 232

28 aug 2018

"Har erfarenhet av flertalet mäklare i området både som köpare och säljare. Christian är den överlägset bästa jag har sålt med! Kunnig, lyhörd och engagerad!"
säljare på Tröskverksvägen 99

15 maj 2018

"Superduktig och engagerad, rekommenderas varmt!"
säljare på Fågelstavägen 22

18 apr 2018

"Mycket nöjd, proffsigt och engagerat intryck från första början och det höll i dig fram till avslutad affär, som inte drog ut på tiden, utan försäljningen kom till ett avslut inom rimlig tid, och till ett slutpris jag är nöjd med. Mäklaren var lyhörd till mina önskemål."
säljare på Långbrokungens väg 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
15
Lägenhet
11
Radhus
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
183 735 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
119 av 122 säljare
Christian satte rätt förväntningar på slutpriset
105 av 120 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
122 av 122 säljare
Christian var tydlig och höll mig uppdaterad
122 av 122 säljare

Christian på kartan.

790 tidigare annonser
1 bostad till salu
122 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

13 900 000 kr
8 rum, 210 m²
66 190 kr/m²
Villa, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Solberga
2 rum, 38 m²
Utropspris: 1 990 000 kr
Slutpris saknas
Parhus Herrängen
6 rum, 123 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Högdalen
1 rum, 29 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Balingsnäs
4 rum, 116 m²
Utropspris: 4 650 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Högdalen

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.