Christian Zettergren

Profilbild för Christian Zettergren
Christian Zettergren
4.9 / 5
(158 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
12 st
111 405 000 kr

Bakgrund

Christian Zettergren jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2009-02-16. Christian har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Christian har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 152 460 000 kr.

Presentation

Stort engagemang, lyhörd och kunnig inom yrket är några av de kommentarer jag fått av tidigare säljare och köpare.

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2009 och har erfarenhet av runt 1000 försäljningar. Jag är född och uppväxt i söderort och besitter en god lokal kännedom.

Jag har en bakgrund som idrottsman och drivs av att nå resultat. Min målsättning är att ge säljare och köpare bästa förutsättningar för en lyckad affär samt att göra ett så bra arbete så att ni vill rekommendera mig till era vänner och bekanta.

Funderar ni på att byta bostad eller har funderingar kring bostadsmarknaden hör gärna av er till mig!

Säljare om Christian.

09 maj 2024

"Christian gjorde ett mycket bra jobb och svarade alltid på frågor som dök upp under processen."
säljare på Bastuhagsvägen 6

04 apr 2024

"Christian är mycket kunnig, driven och service-minded. "
säljare på Pukslagargatan 51

22 feb 2024

"Christian är unik vad det gäller lokalkännedom och var lyhörd för mina önskemål. Engagerade sig direkt och detta ledde till en snabb affär. Prisvärd och bra för både säljare och köpare."
säljare på Gustaf Wickmans väg 3

27 sep 2023

"Vi är verkligen helnöjda med Christians engagemang och proffessionalitet från början till slut! "
säljare på Blackensvägen 54

27 sep 2023

"Den bästa mäklaren i stan!"
säljare på Johan Skyttes väg 390

15 aug 2023

"Jag har använt mig av Christian vid flera tillfällen när jag sålt bostäder och är lika nöjd varje gång. Han är en suverän mäklare. "
säljare på Bergtallsvägen 32

22 jun 2023

"Vi är mycket nöjda med Christians roll i försäljningen av vår lägenhet. Vi fick bra feedback om honom från våra grannar och när vi träffades fick han oss att känna oss bekväma med sin lokala kunskap, kommunikation och lättsamma natur. Han arbetade med oss snarare än att få oss att arbeta för hono..."
"Vi är mycket nöjda med Christians roll i försäljningen av vår lägenhet. Vi fick bra feedback om honom från våra grannar och när vi träffades fick han oss att känna oss bekväma med sin lokala kunskap, kommunikation och lättsamma natur. Han arbetade med oss snarare än att få oss att arbeta för honom.
Han var flexibel med sin prissättning och efter att ha pratat med ett halvdussin fastighetsmäklare gillade vi honom både för hans tillvägagångssätt och prissättning.
Han var tillgänglig hela tiden via telefon, höll oss informerade och gjorde oss till en del av varje beslut.
Han ställde upp förväntningarna i början och försökte hårt överträffa dem. Han pressade oss aldrig för en slutgiltig stängning - han gav all information om marknaden, varierande situationer och lät oss fatta beslutet.
Sammantaget är vi glada att vi valde honom och rekommenderar honom varmt."
Läs mer
säljare på Ellen Fries gata 21

09 jun 2023

"Effektiv och flexibel. "
säljare på Siste Riddarens väg 11

08 jun 2023

"Mycket nöjd. Höll mig underrättad hela vägen från början tills att lägenheten var såld. Trevlig att ha att göra med. Rekommenderar honom som mäklare. "
säljare på Fjugestagränd 1

22 mar 2023

"Christian är engagerad och har väldigt bra lokalkännedom, pga många försäljningar inom området, och därmed kunnat ge bra uppfattning om själva försäljningen."
säljare på Gällerstagränd 27

30 nov 2022

"Mäklaren lyssnade väl in våra önskemål, var flexibel och lätt att samarbeta med."
säljare på Stockbergsvägen 13

18 nov 2022

"Jag kan varmt rekommendera Christian och kommer definitivt anlita honom igen vid framtida försäljningar. "
säljare på Olshammarsgatan 79

28 okt 2022

"Toppen kille på alla sätt. Gott proffsigt intryck, "
säljare på Mariedalsvägen 24

30 sep 2022

"Vi är jättenöjda med Christian och skylla absolut höra av oss till honom igen. "
säljare på Årstavägen 131

28 sep 2022

"Fick ett seriöst intryck från första början som höll hela vägen, kommer definitivt anlita Christian igen."
säljare på Aspövägen 94

24 sep 2022

"Vi är mycket nöjda med vår anlitade mäklare Christian Zettergren i alla delar av försäljningen av vår bostad och ger honom våra bästa rekommendationer för att ha gemomfört försäljningen på ett mycket professionellt, smidig och tryggt sätt till vår fulla belåtenhet.
"
"Vi är mycket nöjda med vår anlitade mäklare Christian Zettergren i alla delar av försäljningen av vår bostad och ger honom våra bästa rekommendationer för att ha gemomfört försäljningen på ett mycket professionellt, smidig och tryggt sätt till vår fulla belåtenhet.
"
Läs mer
säljare på Balingsnäsvägen 22

03 sep 2022

"Utan tvekan en av områdets bästa mäklare."
säljare på Ellen Fries gata 19

17 maj 2022

"Kan varmt rekommendera Skandiamäklarna i Älvsjö och då Christian Zettergren samt Josefine Wernström.
Duktiga, trevliga, snabba, kommunikativa och ärliga"
säljare på Murgrönsvägen 29

14 maj 2022

"Christian var lugn och inte så hetsig som vi upplever att en del andra mäklare kan vara. Han var informativ och hjälpsam. Mycket nöjda!"
säljare på Rockelstavägen 12

31 mar 2022

"Christian var oerhört kompetent under hela försäljningen. Återkopplade dagligen och var väldigt serviceminded.
En mäklare jag varmt kan rekommendera till andra som går i säljtankar."
säljare på Bastuhagsvägen 61

08 mar 2022

"Jag har gjort tre bostadsaffärer genom Christian i de sista 10 år. Två gånger som säljare och en som köpare. Alltid exemplariskt! "
säljare på Glanshammarsgatan 183

11 feb 2022

"Blev rekommenderad Christian av flera kompisar som han hjälpt att sälja i området. Jag är väldigt nöjd med arbetet genom hela försäljningen. Han var väldigt engagerad i försäljningen och var snabb på att återkoppla. Kommer använda Christian igen nästa gång jag ska sälja."
"Blev rekommenderad Christian av flera kompisar som han hjälpt att sälja i området. Jag är väldigt nöjd med arbetet genom hela försäljningen. Han var väldigt engagerad i försäljningen och var snabb på att återkoppla. Kommer använda Christian igen nästa gång jag ska sälja."
Läs mer
säljare på Rörviksbacken 7

31 jan 2022

"Jag frågade min bank om tipps på en bra mäklare och Handelsbanken i Älvsjö berömde och rekomenderade Christian. Dom överdrev inte, han har varit suverän att göra med och läste snabbt in min ambitionsnivå och önskemål. Rekomenderas varmt. "
säljare på Murgrönsvägen 25

27 jan 2022

"Skulle rekommendera Christian starkt, kanon kille.!"
säljare på Harpsundsvägen 78

07 dec 2021

"När det strulade till sig under processen klev Christian in och styrde upp situationen på ett föredömligt och sakligt sätt. Det kändes tryggt. "
säljare på Gamla Magelungsvägen 77

27 sep 2021

"Christian var lugn och tydlig genom hela processen, och är definitivt den mäklare jag kommer anlita nästa gång jag säljer också. "
säljare på Solberga Hagväg 18

23 sep 2021

"Han fick jobba rejält för att få igång budgivningen. Det slutade som vi båda ville tillslut. Riktigt bra jobbat."
säljare på Örhängevägen 5

07 jul 2021

"Mycket trevlig och kunnig mäklare"
säljare på Långbrodalsvägen 93

06 jul 2021

"Helt klart bästa mäklaren i Älvsjö! Vi är mer än nöjda! "
säljare på Glasfibergatan 19

06 jul 2021

"Har anlitat Christian flertalet ggr, absolut den bästa mäklaren i området!"
säljare på Stamgatan 33

12 maj 2021

"Väldigt trevlig, hjälpsam och kunnig. "
säljare på Champinjonvägen 54

11 apr 2021

"Överlag är vi väldigt nöjda med Christian. Han är engagerad och har koll på området och objektet. Han är trovärdig. Däremot skiljde sig värderingen en halvmiljon från slutpriset vilket gav ett väldigt dyrt arvode."
säljare på Sidensvansvägen 6

07 apr 2021

"Vi träffade flera mäklare från olika kedjer men Christian var den mäklare som helt klart kändes som den bästa för oss. Han var kunnig, lyhörd, hade stor lokalkännedom och många lyckade bostadsaffärer i bagaget. Vi är så nöjda både med priset och allt annat kring bostadsaffären och kan varmt reko..."
"Vi träffade flera mäklare från olika kedjer men Christian var den mäklare som helt klart kändes som den bästa för oss. Han var kunnig, lyhörd, hade stor lokalkännedom och många lyckade bostadsaffärer i bagaget. Vi är så nöjda både med priset och allt annat kring bostadsaffären och kan varmt rekommendera honom till andra som ska sälja sin bostad. "
Läs mer
säljare på Örby Allé 28

02 mar 2021

"Christian är en kanonmäklare. Väldigt noggrann, kunnig och detaljorienterad och han var väldigt inlyssnande kring våra tankar och funderingar i samband med utformningen av annonsen. Han var väldigt tillgänglig och gav bra uppdateringar och tips under hela säljprocessen. På det hela 10/10 och komm..."
"Christian är en kanonmäklare. Väldigt noggrann, kunnig och detaljorienterad och han var väldigt inlyssnande kring våra tankar och funderingar i samband med utformningen av annonsen. Han var väldigt tillgänglig och gav bra uppdateringar och tips under hela säljprocessen. På det hela 10/10 och kommer definitivt att anlita honom nästa gång det är dags för flytt. "
Läs mer
säljare på Blåoxgränd 1

17 dec 2020

"Bra återkoppling genom hela försäljningen"
säljare på Folkparksvägen 182

28 okt 2020

"Christian har ännu en gång gjort ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår bostad. Han är helt enkelt den bästa mäklaren. "
säljare på Johan Skyttes väg 400

26 okt 2020

"Christian har de egensakaper som man förväntar sig av en bra mäklare som t ex att vara tillgänglig, professionell, effektiv och lyhörd. Dessutom blev resultatet av försäljningen över förväntan."
säljare på Gällerstagränd 3

05 okt 2020

"Mycket trevligt bemötande. Förutom en bra insats vid vår försäljning gav han även bra råd och tips angående inköp av lägenhet."
säljare på Vivelvägen 77

05 okt 2020

"Jag är mycket nöjd med Christian som varit väldigt tillgänglig, snabb och pålitlig. Det är 100% ordning och reda, och det märks att han har många års erfarenhet. Det har känts tryggt genom hela processen, kan inte önskat något mer från en mäklare. "
säljare på Långbrokungens väg 6

01 okt 2020

"Mycket kompetent, trevlig och informativ under hela säljprocessen.
"
säljare på Gamla Magelungsvägen 67

28 sep 2020

"Mycket bra mäklare. Kompetent. Väldigt erfaren. "
säljare på Harpsundsvägen 107

28 sep 2020

"Mycket professionell, påläst och handlingskraftig. OCH - trevlig / social. Anlitat honom vid tidigare försäljning av lägenhet - och kommer tveklöst anlita honom igen om det blir aktuellt med ytterligare försäljning / avyttring av fastighet eller lägenhet."
"Mycket professionell, påläst och handlingskraftig. OCH - trevlig / social. Anlitat honom vid tidigare försäljning av lägenhet - och kommer tveklöst anlita honom igen om det blir aktuellt med ytterligare försäljning / avyttring av fastighet eller lägenhet."
Läs mer
säljare på Orrvägen 37

12 sep 2020

"Mycket trevlig och professionell mäklare! Vi är jättenöjda med hur smidigt och bra allt gick. Kan varm rekommendera Christian."
säljare på Olshammarsgatan 81

03 jul 2020

"Trevlig och tillmötesgående. God social kompetens. Engagerad. Det enda som inte stämde var hans värdering av priset. Han värderade huset till ett betydligt lägre pris. "
säljare på Bogstavägen 4A

16 jun 2020

"Jätte nöjda med mäklaren, men måste även ge ett stort plus till fotografen"
säljare på Bergtorpstigen 65

08 apr 2020

"Christian är otroligt proffsig, man märker direkt att han har koll på vad han gör!
Trots oroliga tider så var han ärlig och rak men samtidigt förstående!
Höll bra kontakt under hela perioden vilket var väldigt skönt!
Kommer vara ett självklart val nästa gång jag säljer!"
"Christian är otroligt proffsig, man märker direkt att han har koll på vad han gör!
Trots oroliga tider så var han ärlig och rak men samtidigt förstående!
Höll bra kontakt under hela perioden vilket var väldigt skönt!
Kommer vara ett självklart val nästa gång jag säljer!"
Läs mer
säljare på Trollesundsvägen 161

06 apr 2020

"Jag kan varmt rekommendera Christian han har ett jättebra driv som gjorde att vår försäljning gick fort och över förväntan."
säljare på Långbrodalsvägen 55

30 mar 2020

"Jag träffade flera mäklare inför min försäljning och Christian kändes som de självklara valet. Han var väldigt rak och ärlig och berättade om hur marknadsläget såg ut just nu.
Han höll mig uppdaterad under hela processen och gav mig mycket bra tips och råd. Jag är mer än nöjd med Christians arbet..."
"Jag träffade flera mäklare inför min försäljning och Christian kändes som de självklara valet. Han var väldigt rak och ärlig och berättade om hur marknadsläget såg ut just nu.
Han höll mig uppdaterad under hela processen och gav mig mycket bra tips och råd. Jag är mer än nöjd med Christians arbete och hans prestation. Han var tillgänglig under hela försäljningen och de märktes att han har mycket erfarenhet, vilket jag tror var avgörande i dagens situation. Jag kommer rekommendera honom till alla mina vänner som i framtiden skall sälja.
"
Läs mer
säljare på Cirkusvägen 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12
Villa
8
Radhus
4
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
152 460 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
154 av 158 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
156 av 156 säljare
Christian var tydlig och höll mig uppdaterad
158 av 158 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Christian på kartan.

863 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
158 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

9 450 000 kr
8 rum, 188 m²
50 265 kr/m²
Villa, Stockholm
6 rum, 146 m²
Villa, Stockholm
3 rum, 82,5 m²
Lägenhet, Stockholm
6 802 kr/mån
7 rum, 165 m²
Villa, Huddinge
10 900 000 kr
7 rum, 167 m²
65 269 kr/m²
Villa, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Fruängen
3 rum, 76 m²
Slutpris saknas
Parhus Älvsjö
5 rum, 105 m²
6 500 000 kr
Parhus Gamla Älvsjö
+ 505 000 kr
4 rum, 93 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
2 400 000 kr
Lägenhet Fruängen
+ 210 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 190 000 kr
1 550 000 kr
Lägenhet Stureby
+ 55 000 kr
1 rum, 19 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christian gjorde ett mycket bra jobb och svarade alltid på frågor som dök upp under processen."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.