Christian Kebert

Profilbild för Christian Kebert
Christian Kebert
5.0 / 5
(42 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
9 st
4 st
25 430 000 kr

Bakgrund

Christian Kebert jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2004-04-21. Christian har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Christian har enligt vår statistik haft 4 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 35 250 000 kr.

Presentation

Christian har inte skrivit någon presentation.

Säljare om Christian.

09 apr 2022

"Christian är verkligen en fantastiskt lysande mäklare och stark förebild för hela fastighetsmäklare kåren oavsett om du är säljare alt köpare!
Detta är tredje gången jag valt honom som den självklara mäklaren av mitt objekt. Jag har återigen fått superfin hjälp samt objektet såld över förväntan..."
"Christian är verkligen en fantastiskt lysande mäklare och stark förebild för hela fastighetsmäklare kåren oavsett om du är säljare alt köpare!
Detta är tredje gången jag valt honom som den självklara mäklaren av mitt objekt. Jag har återigen fått superfin hjälp samt objektet såld över förväntan via honom.
Jag ger honom verkligen mina högsta rekommendationer då han fortsätter att leverera över förväntan på både försäljningen, mina höga krav (och hanteringen av mig som säljare ;) samt professionell hantering av både spekulanter samt brief om dessa.
Christians djupa kunskap om både branschen, olika objekt, brfer och inte minst både taktiskt och strategisk försäljning (oavsett marknad) gör mig ständigt enormt nöjd. Det märks att han varit i branschen länge och har en enormt djup kunskap, kompetens samt hanterat försäljning under en tid av både uppåtgående alt nedåtgående marknad.
Förutom detta är han oerhört generös även med att hjälpa till, bolla och ge tips/återkoppling kring nya objekt jag själv varit intresserad av.
Det som gör att han sticker ut samt att valet av honom som mäklare av mina objekt är verkligen hans oerhört seriösa och gedigna arbete, både vad gäller att ge de rätta rekommendationerna under vägen fram för en försäljning vid och för varje objekt, att han ständigt levererar en försäljning över mina (samt många andras tro), med en härlig genuinitet, oerhört stark relationsförmåga, affärs och säljegenskaper som toppar hans branschkollegor
Jag lämnar därför återigen mina allra högsta rekommendationer och givetvis, jag ser fram emot att antingen köpa alt sälja via honom igen! Stort tack återigen Christian för ett fantastiskt jobb där jag själv och köparna är minst lika nöjda! Du är magisk :)!"
Läs mer
säljare på Kungsholmstorg 3A

28 feb 2022

"Christian var toppen! Allt flöt på perfekt! Engagerad, påläst o driven! Rekommenderar mer än gärna. "
säljare på Valhallavägen 174

26 jan 2022

"Mäklaren har varit riktigt trevlig, proffsig och engagerad under hela försäljningsprocessen. Han har gjort ett toppen jobb och vi rekommenderar han starkt."
säljare på Rindögatan 27

03 jan 2022

"Christian är mycket trevlig och energisk. Super bra på uppdateringar och förändringar. Alltid lätt att få tag på. Försäljningen tog lite längre tid än vad både vi och Christian hade förväntat oss. Men detta var ju under pågående Corona pandemi, vilket säkerligen påverkat både tiden samt priset. V..."
"Christian är mycket trevlig och energisk. Super bra på uppdateringar och förändringar. Alltid lätt att få tag på. Försäljningen tog lite längre tid än vad både vi och Christian hade förväntat oss. Men detta var ju under pågående Corona pandemi, vilket säkerligen påverkat både tiden samt priset. Vi kan rekommendera Christian alla dagar i veckan. "
Läs mer
säljare på Östermalmsgatan 62

24 okt 2021

"Christian var mycket serviceminded, trevlig och engagerad. "
säljare på Östermalmsgatan 65

12 sep 2021

"Christian gjorde ett kanonjobb! Alltid snabb på att återkoppla, gav bra råd, och hade en positiv energi som smittade av sig på både oss och köparen. Vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen. Vi kan varmt rekommendera Christian!"
säljare på Karlbergsvägen 27A

06 jun 2021

"Jag är väldigt nöjd med Christians jobb och jag kan varmt rekommendera honom. Han har varit tillgänglig under hela försäljningsprocessen, hjälpte att ta bra beslut och alltid kommunicerade tydligt. Utöver det är han en riktig glad och trevlig. "
säljare på Norra Stationsgatan 119

04 maj 2021

"Jag är otroligt nöjd med Christian som mäklare. Han har alla de egenskaper man önskar hos en mäklare och han har verkligen fingertoppskänsla när det gäller såväl bostäder som människor. Det jag uppskattade allra mest var nog att han alltid fanns tillgänglig och fick mig att känna mig trygg genom ..."
"Jag är otroligt nöjd med Christian som mäklare. Han har alla de egenskaper man önskar hos en mäklare och han har verkligen fingertoppskänsla när det gäller såväl bostäder som människor. Det jag uppskattade allra mest var nog att han alltid fanns tillgänglig och fick mig att känna mig trygg genom den stressiga process det trots allt är att köpa och sälja bostad."
Läs mer
säljare på Sandelsgatan 38

16 apr 2021

"Skapar en glad och trevlig atmosfär på sina visningar. Ser och uppmärksammar spekulanter som kommer på visningen. Snabb och personlig återkoppling på frågor.
För dig som säljare är Christian väldigt lyhörd och fångar in vad som är viktigt för dig. Han har lång erfarenhet och jobbar hårt för att..."
"Skapar en glad och trevlig atmosfär på sina visningar. Ser och uppmärksammar spekulanter som kommer på visningen. Snabb och personlig återkoppling på frågor.
För dig som säljare är Christian väldigt lyhörd och fångar in vad som är viktigt för dig. Han har lång erfarenhet och jobbar hårt för att få in intressenter. Återkopplar snabbt på frågor och ger detaljerad information genom processen, hur många som varit på visning och vart varje sällskap står. Ditt samarbete med Christian kommer bli väldigt enkelt och leda till en bra affär. "
Läs mer
säljare på Drejargatan 5

06 apr 2021

"Christian överträffade (mina högt ställda) förväntningar! Han utformade en bra plan, var målinriktad och höll mig informerad genom hela processen. Jag rekommenderar honom till alla som går i säljtankar!"
säljare på Narvavägen 22A

22 mar 2021

"Alltid trevlig, tillmötesgående och tillgänglig! En klippa i stormen och en hand att hålla i genom hela försäljnings- eller köpprocessen. Vi har sålt två gånger med honom och köpt en och varje gång visar han stort engagemang och håller oss uppdaterade kring allt som händer och vad nästa steg är. ..."
"Alltid trevlig, tillmötesgående och tillgänglig! En klippa i stormen och en hand att hålla i genom hela försäljnings- eller köpprocessen. Vi har sålt två gånger med honom och köpt en och varje gång visar han stort engagemang och håller oss uppdaterade kring allt som händer och vad nästa steg är. På ett naturligt sätt balanserar han sina roller mot både köpare och säljare och lämnar ingenting åt slumpen. Är påläst och har talets gåva. Helt enkelt en unik mäklare och vi är mer än nöjda och tacksamma för all hans hjälp!"
Läs mer
säljare på Vanadisplan 2

10 mar 2021

"Jag har haft förmånen att få använda Christian vid två bostadsförsäljningar. Min förhoppning är även att jag får glädjen att köpa via Christian inom kort framöver!
Christian besitter enormt många starka sidor och styrkor i sitt yrke samt personlighet. När jag har letat efter ”rätt” mäklare så h..."
"Jag har haft förmånen att få använda Christian vid två bostadsförsäljningar. Min förhoppning är även att jag får glädjen att köpa via Christian inom kort framöver!
Christian besitter enormt många starka sidor och styrkor i sitt yrke samt personlighet. När jag har letat efter ”rätt” mäklare så har jag letat efter en person som är seriös och professionell, långsiktig, kan ta och hantera alla personligheter samt köpare, är grundlig och noggrann, kan sina objekt på sina fem fingrar, har ett genuint intresse i både mig som säljare, för köparen, för objektet, har en stark seriös säljådra samt gillar utmaningar. Christian har levererat över förväntan på alla dessa högprioriterade punkter från min sida. Från de bägge köparna vet jag likaså att de har varit/är över förväntan nöjda med hans hanteringen av affären, processen och respektive objekt.
Mina lägenheter som gick ut till försäljning hade stora olikheter samt sina respektive utmaningar inkl från mig som säljare. Christian visade ett genomgående enormt starkt intresse, kreativitet och erbjöd många förslag/idéer kring hur vi skulle arbeta med försäljningen, kommunicerade mycket väl samt förtroendeingivande under hela processen, kände av mig samt köparens behov under hela vägen, hjälpte till konstruktivt i de vägval jag stod inför samt levererade bägge försäljningar över förväntan med en välarbetade snabbhet.
Det är tydligt att Christian inte räds något objekt och inte heller saknar kunskap för något form av objekt. Han besitter en djup och lång erfarenhet inom yrket, olika objekt samt alla form av delar som berör en bostadsförsäljning.
Christian har även varit ett fantastiskt bollplank i alla de lägenhetsköp jag gjort, vilket har varit enormt uppskattat.
Jag lämnar mina bästa och starkaste rekommendationer för att använda Christian oavsett vilken typ av försäljning alternativt köp av bostad, baserat på seriositet och ärlighet, långsiktighet, fokus på relation och objekt, stark säljinsats samt mycket god känsla för invid/kund.
Wow, bra jobbat Christian! Jag har funnit ”rätt” mäklare for life oavsett form av objekt."
Läs mer
säljare på Grev Turegatan 84

18 feb 2021

"Christian är otroligt professionell, engagerad och driven.
Kombinationen av hans höga kompetens, driv och att samtidigt kunna lyssna på kundens önskemål gör honom till stans bästa mäklare!"
säljare på Lästmakargatan 18

02 feb 2021

"Fantastisk insats av Christian även denna gång (rekordnotering i området). Hans enorma engagemang och affärskänsla i kombination med lika stora portioner erfarenhet, kunskap och glädje gör honom till det självklara valet av mäklare. Rekommendera Christian varmt till alla som ska sälja sin bostad ..."
"Fantastisk insats av Christian även denna gång (rekordnotering i området). Hans enorma engagemang och affärskänsla i kombination med lika stora portioner erfarenhet, kunskap och glädje gör honom till det självklara valet av mäklare. Rekommendera Christian varmt till alla som ska sälja sin bostad oavsett om du bor på 20 eller 200 kvm. Professionell med humor. "
Läs mer
säljare på Valhallavägen 49

15 jan 2021

"Christian Kebert är proffsig, enkel att samarbeta med, tydlig, kunnig och vänlig. Jag uppskattade att han föreslog ett realistiskt utgångspris på min lägenhet, på en marknad full av lockpriser.
Han var, generöst nog, även ett viktigt bollplank i min köpprocess."
"Christian Kebert är proffsig, enkel att samarbeta med, tydlig, kunnig och vänlig. Jag uppskattade att han föreslog ett realistiskt utgångspris på min lägenhet, på en marknad full av lockpriser.
Han var, generöst nog, även ett viktigt bollplank i min köpprocess."
Läs mer
säljare på Furusundsgatan 13

19 nov 2020

"Extremt duktig på att informera, lyssna av och lösa ev problem."
säljare på Smedsbacksgatan 20

07 okt 2020

"Mycket smidigt och proffsigt"
säljare på Olof Palmes gata 12

07 okt 2020

"Det märks tydligt att Christian älskar sitt jobb och att han dessutom är oerhört duktig på det! Det stora och personliga engagemanget lyser igenom på varje del av processen. Något vi uppskattade väldigt mycket var den ärliga, tydliga och kontinuerliga återkoppling vi fick under hela processen. Ko..."
"Det märks tydligt att Christian älskar sitt jobb och att han dessutom är oerhört duktig på det! Det stora och personliga engagemanget lyser igenom på varje del av processen. Något vi uppskattade väldigt mycket var den ärliga, tydliga och kontinuerliga återkoppling vi fick under hela processen. Kort och gott: grym insats där Christian var direkt avgörande för det mkt goda resultatet. Affärskänsla och ett sätt att hantera kunder som vida överträffar andra mäklare. Kan varmt rekommendera Christians tjänster."
Läs mer
säljare på Dalagatan 86F

18 sep 2020

"Christian was very nice to work with. He was strategic & displayed outside the box thinking. He was very dedicated and always available for questions, day or night. We would highly recommend Christian."
säljare på Surbrunnsgatan 11

20 aug 2020

"Vi har fått kontinuerliga uppdateringar och haft högt förtroende för mäklarens arbete. Med humor och seriositet hjälpte han både köparna och oss som säljare fram till en riktigt bra affär. Hårt jobb! "
säljare på Norrbackagatan 14

20 aug 2020

"Vi har både köpt och sålt lägenheten av Christian och vi är väldigt nöjda. Han är professionell och engagerad. Som köpare kände vi oss omhändertaga och mycket nöjda med vår affär. När vi skulle sälja var det självklart för oss att välja Christian. Vi blev lika nöjda denna gång och skulle definit..."
"Vi har både köpt och sålt lägenheten av Christian och vi är väldigt nöjda. Han är professionell och engagerad. Som köpare kände vi oss omhändertaga och mycket nöjda med vår affär. När vi skulle sälja var det självklart för oss att välja Christian. Vi blev lika nöjda denna gång och skulle definitivt anlita honom igen. "
Läs mer
säljare på Smedsbacksgatan 6

14 aug 2020

"Christian är toppen och har utfört sitt arbete med guldstjärna. Han är kunnig, engagerad och målmedveten vilket gjort försäljningen av min lägenhet trygg och enkel. Jag ger Christian mina bästa rekommendationer!
"
säljare på Storängsgatan 1

05 jul 2020

"Oerhört lyhörd och återkoppling,info, frågor & funderingar är kvickt besvarade.
Säljprocessen gick väldigt smidigt och det fanns aldrig några tvivel.
Ger Christian våra varmaste rekommendationer.
Tveka inte att kontakta christian för värdering & försäljning av just er lägenhet!"
"Oerhört lyhörd och återkoppling,info, frågor & funderingar är kvickt besvarade.
Säljprocessen gick väldigt smidigt och det fanns aldrig några tvivel.
Ger Christian våra varmaste rekommendationer.
Tveka inte att kontakta christian för värdering & försäljning av just er lägenhet!"
Läs mer
säljare på Linnégatan 51

19 jun 2020

"Våra högt ställda förhoppningar om slutpriset överträffades med en halv miljon och lägenheten såldes före visning.
Christian är inte bara en extremt skicklig mäklare utan också en väldigt trevlig och sympatisk person.
Vill du få ut så mycket som möjligt av din lägenhetsaffär - anlita Christian.
..."
"Våra högt ställda förhoppningar om slutpriset överträffades med en halv miljon och lägenheten såldes före visning.
Christian är inte bara en extremt skicklig mäklare utan också en väldigt trevlig och sympatisk person.
Vill du få ut så mycket som möjligt av din lägenhetsaffär - anlita Christian.
Jag kan varmt rekommendera honom.
/Carl Magnus"
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 83

18 jun 2020

"Försäljningen gick snabbt vilket jag uppskattade. Jag var själ rätt påläst och såg att min bedömning stämde väl med Christinas."
säljare på Valhallavägen 69

10 jun 2020

"Suverän, trygg, duktig. "
säljare på Vanadisvägen 25

07 jun 2020

"Grym insats och Christian var direkt avgörande för det mycket goda resultatet. Affärskänsla och sätt att hantera både kunder och spekulanter som vida överträffar andra mäklare. Kan varmt rekommendera Christians tjänster!"
säljare på Nybrogatan 56

03 jun 2020

"Christian är tydlig, engagerad och professionell
ser till kundens bästa. "
säljare på Frejgatan 17

01 jun 2020

"Rekommenderar Christian helhjärtat - engagerad, omtänksam och duktig."
säljare på Roslagsgatan 33A

01 jun 2020

"Christian var helt fantastisk (som vanligt) även denna gång och vi rekommenderar honom varmt till alla vi känner som bor i områdena han täcker. Från proffsigt och glatt bemötande till väldigt goda insikter om marknaden och allt som rör en bostadsförsäljning. Christian var med hela vägen och vi kä..."
"Christian var helt fantastisk (som vanligt) även denna gång och vi rekommenderar honom varmt till alla vi känner som bor i områdena han täcker. Från proffsigt och glatt bemötande till väldigt goda insikter om marknaden och allt som rör en bostadsförsäljning. Christian var med hela vägen och vi kände oss extremt trygga med honom som mäklare (vilket vi inte hade varit med vem som helst) och kände oss alltid lugna med att han tog rätt beslut och kunde leda oss genom komplicerade situationer, vilket han gjorde!
Stort tack för denna gång, är fortfarande ingen tvekan om vem vi anlitar nästa gång vi säljer!"
Läs mer
säljare på Robert Almströmsgatan 4

01 jun 2020

"Christian är en helt otroligt duktig mäklaren, den bästa vi har träffat och pratat med under 100+ visningar. Han är trevlig, jobbar hårt, strategisk och bra på visningar. Han jobbade extremt hårt för att få vår lägenhet såld till våra höga förväntningar och lyckades. Han var flexibel och kontaktb..."
"Christian är en helt otroligt duktig mäklaren, den bästa vi har träffat och pratat med under 100+ visningar. Han är trevlig, jobbar hårt, strategisk och bra på visningar. Han jobbade extremt hårt för att få vår lägenhet såld till våra höga förväntningar och lyckades. Han var flexibel och kontaktbar, fick alltid svar inom 5-10 minuter. Efter vi hade sålt hjälpte han även oss i vårt lägenhetsköp och gav oss goda råd och tips! Kan inte rekommendera honom starkare."
Läs mer
säljare på Dalagatan 86D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
4
Försäljningsvärde
35 250 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
42 av 42 säljare
Christian satte rätt förväntningar på slutpriset
38 av 42 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
42 av 42 säljare
Christian var tydlig och höll mig uppdaterad
42 av 42 säljare

Christian på kartan.

226 tidigare annonser
5 bostäder till salu
42 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

5 750 000 kr
2 rum, 51 m²
112 745 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 937 kr/mån
3 995 000 kr
1,5 rum, 31,5 m²
128 870 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 854 kr/mån
3 695 000 kr
1 rum, 37 m²
99 864 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 204 kr/mån
3 rum, 83 m²
Lägenhet, Stockholm
2 680 kr/mån
2 rum, 44 m²
Lägenhet, Stockholm
1 425 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
1,5 rum,
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
3 rum, 72 m²
9 300 000 kr
Lägenhet Kungsholmstorg
3 rum, 75 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christian är verkligen en fantastiskt lysande mäklare och stark förebild för hela fastighetsmäklare kåren oavsett om du är säljare alt köpare!
Detta är tredje gången jag valt honom som den självklara mäklaren av mitt objekt. Jag har återigen fått superfin hjälp samt objektet såld över förväntan via honom.
Jag ger honom verkligen mina högsta rekommendationer då han fortsätter att leverera över förväntan på både försäljningen, mina höga krav (och hanteringen av mig som säljare ;) samt professionell hantering av både spekulanter samt brief om dessa.
Christians djupa kunskap om både branschen, olika objekt, brfer och inte minst både taktiskt och strategisk försäljning (oavsett marknad) gör mig ständigt enormt nöjd. Det märks att han varit i branschen länge och har en enormt djup kunskap, kompetens samt hanterat försäljning under en tid av både uppåtgående alt nedåtgående marknad.
Förutom detta är han oerhört generös även med att hjälpa till, bolla och ge tips/återkoppling kring nya objekt jag själv varit intresserad av.
Det som gör att han sticker ut samt att valet av honom som mäklare av mina objekt är verkligen hans oerhört seriösa och gedigna arbete, både vad gäller att ge de rätta rekommendationerna under vägen fram för en försäljning vid och för varje objekt, att han ständigt levererar en försäljning över mina (samt många andras tro), med en härlig genuinitet, oerhört stark relationsförmåga, affärs och säljegenskaper som toppar hans branschkollegor
Jag lämnar därför återigen mina allra högsta rekommendationer och givetvis, jag ser fram emot att antingen köpa alt sälja via honom igen! Stort tack återigen Christian för ett fantastiskt jobb där jag själv och köparna är minst lika nöjda! Du är magisk :)!"
9 800 000 kr
Lägenhet Östermalm
3 rum, 71 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christian var toppen! Allt flöt på perfekt! Engagerad, påläst o driven! Rekommenderar mer än gärna. "
11 400 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 3 405 000 kr
4 rum, 77 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mäklaren har varit riktigt trevlig, proffsig och engagerad under hela försäljningsprocessen. Han har gjort ett toppen jobb och vi rekommenderar han starkt."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.