Charlotte Sandström

Profilbild för Charlotte Sandström
Charlotte Sandström
4.8 / 5
(62 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
11 st
7 st
85 675 000 kr

Bakgrund

Charlotte Sandström jobbar på Fastighetsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2012-10-17. Charlotte har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Charlotte har haft 10 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 32 640 000 kr.

Presentation

Fastighetsmäklaren som brinner för sitt yrke. Varje affär ser jag som ett hedersuppdrag och det hanteras därefter. Jag som fastighetsmäklare är extremt engagerad, tillgänglig, tävlingsinriktad och strukturerad.

För mig är det otroligt viktigt att hela processen sköts på ett förtroendefullt och tryggt sätt och att det slutar med ett riktigt bra resultat – högsta möjliga marknadspris.

Tillsammans med dig som kund/säljare gör vi succé från första mötet till slutpris.

Flertalet år bakom mig som fastighetsmäklare, delägare samt inredare.

Säljare om Charlotte.

21 maj 2020

"Driven och engagerad säljare. Höll oss informerade under hela processen och hjälpte oss med allt och lite till! "
säljare på Barbro Alvings gata 17

15 maj 2020

"Charlotte är en mycket engagerad mäklare som tar sig tid till att lyssna på mig som säljare. Känner stort förtroende för att hon vill verkligen vill få till ett så bra slutpris som möjligt samtidigt som hon agerar profesionellt också mot spekulanter. Detta var andra gången som jag anlitade Charlotte och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Kungsholms Strand 163

08 maj 2020

"Det var ett grymt roligt samarbete!
Jobbar själv som säljare inom lyxprodukter, har höga förväntningar och krav på professionalism!
Charlotte levererade på alla punkter, utan att bli opersonlig!
Vi hade många skratt på vägen och resultatet av mäklarens engagemang blev en mycket nöjd kund!
"
säljare på Frejgatan 16

15 apr 2020

"Krigar för dina önskemål, utflyttningsdstum, pris med mera. Försäljningen gick över förväntan och det gick snabbt. Snabba updates, telefonsamtal och sms. Femstjärnigt! "
säljare på Västmannagatan 44

08 apr 2020

"Charlotte var väl förberedd och påläst om detaljer angående brf:en redan på första mötet. Hon var alltid hjälpsam och trevlig, så man kände man hade support under hela processen."
säljare på Sankt Göransgatan 96

10 mar 2020

"Jag är jättenöjd med Charlottes insats och har dessutom haft väldigt roligt på vägen! Hon gjorde verkligen allt för att göra mig (och min köpare) nöjd! Hennes engagemang märks lång väg och dessutom är hon väldigt rolig. Hon är också en otrolig människokännare som är lyhörd och noga med att finnas där för en hela tiden. Även till nästa försäljning kommer jag att anlita Charlotte! "
säljare på Karl Gerhards väg 29

09 mar 2020

"Kompetent och måldriven mäklare som såg till att vi fick smidigast möjliga affär till bästa pris. Uppföljning under hela säljprocessen där hon lyssnade på alla våra tankar och kom med många bra förslag och lösningar."
säljare på Timotejvägen 11

17 jan 2020

"Signed! Igår sålde vi radhuset. Kan inte nog tacka vår mäklare Chatlotte Sandström. Så otroligt nöjd med allt arbete hon lagt ner för att hjälpa oss i mål med ytterligare en toppförsäljning. Kan starkt rekommendera Charlotte till ALLA i StorStockholm som ska sälja sin bostad. Bättre mäklare finns inte, Charlotte slutar aldrig överraska då hon går från klarhet till klarhet.
Det är tydligt att Charlotte gör sitt yttersta för att både köpare och säljare ska gå nöjda från visning och hela vägen till kontraktsskrivning! "
säljare på Timotejvägen 135

21 nov 2019

"En synnerligen kompetent och kundvänlig person. Lätt att tycka om. Serviceminded. Pigg, glad och alert. Hennes rykte som mycket duktig, stämde till 100%. "
säljare på Teknologgatan 7

19 nov 2019

"För åtta år sedan var Charlotte mäklare när jag köpte den lägenhet jag nu sålt vidare. Hon är en kompetent och driven mäklare som du lätt får en personlig relation till. Som tidigare köpare vet jag också hur bra Charlotte är under visningar och genom hela köp-/säljprocessen. Hon ser till att det blir en trygg affär för alla inblandade. För mig kändes det därför självklart att anlita Charlotte när det var dags för försäljning. Och med detta har hon mina varmaste rekommendationer."
säljare på Fleminggatan 45

08 nov 2019

"Vid första möte glömde jag att man pratade med en mäklare, från första mötet har allt gått på räls. Charlotte lämnade inget åt slumpen och var också den enda mäklaren vi träffade som tog hand om alla detaljer i lägenheten.
God kompetens i sitt yrke och framförallt kände man sig hörd oavsett tid på dygnet..
Utöver ett fantastiskt jobb med försäljningen har Charlotte funnits att rådfråga i mitt nästa bostadsletande vilket gynnade mig ännu mer.
I helhet ett fantastiskt bra jobb och en underbar person!
Tack Charlotte!"
säljare på Infanterigatan 6

31 okt 2019

"Charlotte är väldigt kunnig och driven. Det känns som hon genuint tycker om det hon gör vilket speglar hennes engagemang genom hela affären. Vi fick ett högre slutpris än förväntat och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Bondegatan 63

09 okt 2019

"Högt och positivt driv igenom hela affären, med maximerad avkastning i fokus ++++"
säljare på Tegelhagsvägen 15

01 okt 2019

"Charlotte är jättetrevlig och lätt att ha kontakt med. Ger massa bra tips på styling!"
säljare på Lundagatan 9

23 sep 2019

"Det här var fjärde gången Charlotte sålde lägenhet åt oss. Vilket säger det mesta. Vi skulle aldrig använda oss av någon annan, den här kvinnan kan sälja sand i Sahara! "
säljare på Västmannagatan 33

16 aug 2019

"Charlotte är en mycket engagerad, noggrann och driven mäklare som kommer med en massa bra tips och hjälp iför och efter försäljningen. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Strahlenbergsgatan 20

11 aug 2019

"Charlotte Sandström är en proffsig mäklare. Inte den som är "på" men ändå social och väldigt kompetent. Har aldrig stött på en mäklare som är så mån om att båda parterna förstår avtalets alla punkter. Det är även tydligt att Sandströms kännedom i Stockholm, inte minst Kungsholmen, är hög. Sandström hade helt tydligt läst på och hade en tydlig bild av marknaden. "
säljare på John Ericssonsgatan 16

09 aug 2019

"Charlotte är både trevlig och proffsig och framför allt väldigt engagerad. Hon hjälpte till med styling och lämnade till och med saker som hon lånade ut (bl.a sin farmors farmors fina kaffekoppar!) hos mig under fotografering och visningar. Jag kände att hon hade full koll på precis allt och jag som säljare behövde inte göra särskilt mycket alls. Dessutom fick jag mer för lägenheten än jag hade väntat mig. Rekommenderar henne utan tvekan!"
säljare på Teknologgatan 7

01 jul 2019

"Vi är mycket nöjda med Charlotts insats när det gäller att få eventuella köpare att ta ett beslut. Hon följde upp och jagade på spekulanter. Vi blev också snabbt uppdaterade efter visningar.
"
säljare på Kungsholms Hamnplan 2A

06 jun 2019

"Förtroendeingivande och proffsig, skulle rekommendera alla dagar i veckan!"
säljare på Primusgatan 87

04 jun 2019

"Mycket bra! Och på.
Inte mäklarens fel att det blev dött på marknaden, finns inget att gnälla över.
Hon kämpa på;)"
säljare på Lantgårdsvägen 30

27 maj 2019

"Mäklaren har varit mycket engagerad och positiv samt lätt att få tag på. Hon har hjälpt till med styling. Mäklaren garanterade ett försäljningspris som vi inte kom i närheten av. Texterna i försäljningsmaterialet behövde vi skriva om för att de skulle bli bra."
säljare på Kungsholmsgatan 22

27 maj 2019

"Jag är mycket nöjd med Charlotte som mäklare, tydlig, målinriktad och ärlig! "
säljare på Lantgårdsvägen 88

24 maj 2019

"Att ha Charlotte som mäklare var en självklarhet för mig, första gången jag kom i kontakt med henne var för några år sedan när jag var köpare. Charlotte gav ett sådant första bra intryck och det fastnade.
Jag kunde inte ha haft en bättre mäklare än Charlotte, under hela försäljningsprocessen litade jag på henne till 100 %. Charlotte var väldigt tillgänglig och uppdaterade mig hur det gick. Hon har även ett bra öga för styling och hjälpte mig hur jag skulle styla lägenheten innan visning. Om du vill ha en mäklare som är pålitlig, ambitiös, hjälpsam och otroligt glad då ska du välja Charlotte! "
säljare på Sankt Göransgatan 153

04 apr 2019

"Charlotte har varit precis den sorts mäklare jag sökte. Kunnig, tillgänglig och förtroendeingivande. Hon har varit ärlig kring vad jag kan förvänta mig och ett bra bollplank under processen. För mig som aldrig sålt någon lägenhet tidigare har det känts tryggt hela vägen. Jag hade aldrig trott att försäljningen skulle gå så snabbt och så smidigt. Min varmaste rekommendation till alla er som vill ha en kunnig, ärlig och kompetent mäklare som kommer göra det lilla extra såväl för dig som för köparen av din lägenhet. "
säljare på Oppundavägen 23

01 mar 2019

"Jag ar valdigt nojd med hela processen, fran forsta motet till lyckat forsaljning. Under hela processen har vi haft en tight dialog oss emellan for att genemsamt ta olika beslut vilket lett till en lyckat forsaljning. Kan verkligen rekomenderar Charlotte, kommer sjalv anlita henne for framtida forsaljningar "
säljare på Tomtebogatan 53

10 feb 2019

"Mycket trevlig och engagerad mäklare som gav bra stylingtips inför fotograferingen och visning.
"
säljare på Pontonjärgatan 8

06 feb 2019

"Charlotte var mycket engagerad genom hela processen, från fotografering av min lägenhet till påskrivet avtal. Jag som säljare är nöjd med Charlottes insats och jag uppfattar att även köparen har känt sig väl omhändertagen. Jag kan absolut tänka mig att använda Charlotte igen vid en framtida bostadsförsäljning!"
säljare på John Ericssonsgatan 11A

14 jan 2019

"Charlotte Sandström är en kunnig och entusiastisk mäklare som aldrig ger sig förrän försäljningen är klar.
Hon jobbar på med stor energi för att hitta rätt köpare! Charlotte är också hjälpsam med mer än själva försäljningen!
Så nu när försäljningen av vår lägenhet är klar ser vi det som självklart att just rekommendera Charlotte till de som vill ha en riktigt engagerad mäklare !"
säljare på Kungsholms Hamnplan 2A

13 dec 2018

"Positiv, pålitlig och engagerad! Vi är mycket nöjda med Charlottes insats och kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Drottningholmsvägen 9

30 nov 2018

"Charlotte, är en fantastiskt lyhörd, bra och skicklig mäklare. Bra på att lyssna in frågor, tankar och behov, bra på att pusha processen framåt med tempo på ett mycket lyhört och professionellt sätt. Är mycket kunnig med mycket god kompetens om hela säljprocessen och vilka steg som kan tas framåt. Jag är mycket nöjd, och kan bara säga "Charlotte är grym", och jag kommer att rekommendera henne till andra spekulanter med varm hand."
säljare på Scheelegatan 22

15 nov 2018

"Charlotte är en väldigt pålitlig, engagerad, trygg, flexibel och driven mäklare. Hon uppdaterade mig kontinuerligt i processen och hjälpte till om det var något jag undrade över. Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Ringvägen 162

12 okt 2018

"Charlotte är en helt fantastisk mäklare! Hon var mycket noga med att uppdatera oss så fort något nytt hände och väldigt enkel att få kontakt och kommunicera med. Vi kände starkt förtroende för henne genom hela processen då vi både sålde två lägenheter och köpte en lägenhet med henne som mäklare. Hon är dessutom härlig och personlig och levererar resultat. Rekommenderas! "
säljare på Ätravägen 22A

11 okt 2018

"Den bästa mäklare jag haft i alla kategorier, från första möte till slutet efter försäljning. Hjälpsam, målinriktad och kvalitet rakt igenom. Öga för det där lilla extra! Tack för all hjälp Charlotte!"
säljare på Grafikvägen 1

11 okt 2018

"Charlotte är oerhört driven och målinriktad. Hon är noggrann och ser till detaljerna för att förutsättningarna ska bli rätt. Det är andra gången vi säljer med Charlotte som mäklare och precis som sist en strålande insats."
säljare på Tomtebogatan 35

25 sep 2018

"Charlotte är väldigt driven och målinriktad. Hon är pålitlig vilket gör att man känner sig trygg att jobba med henne. Hon hade 110% fokus när hon sålde vår lägenhet vilket enligt mig gjorde att vi fick ut maximalt för den. "
säljare på Kronobergsgatan 18

24 sep 2018

"Kan ej rekommendera Charlotte nog. Väldigt lätt att få tag på och uppdaterar alltid om vad som händer. Ända som inte stämde var hennes slutpris vi fick mer än vad hon trodde. Svårt att hitta en bättre mäklare."
säljare på Enspännargatan 12A

09 sep 2018

"Charlotte är mycket målmedveten och påläst. Har hög energi, är lyhörd och alltid tillgänglig."
säljare på Levertinsgatan 1

06 sep 2018

"Charlotte är verkligen helt fantastisk! Lyhörd, kommunikativ och man känner att man är i trygga händer. Aldrig längre bort än ett samtal och man får alltid proffsiga svar. Rekommenderar alltid Charlotte till mina vänner när de ska sälja lägenhet"
säljare på Sankt Göransgatan 153

05 sep 2018

"Hon skapade snabbt förtroende hos intresserade och gav rätt känsla av bostaden. "
säljare på Sjöutsikten 11

04 sep 2018

"Nöjd från början till slut. Kan varmt rekommendera Charlotte! "
säljare på Messeniusgatan 6

04 sep 2018

"Kan varmt rekommendera Charlotte!"
säljare på Uppfartsvägen 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
8
Radhus
1
Gård
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
10
Försäljningsvärde
32 640 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
60 av 62 säljare
Charlotte satte rätt förväntningar på slutpriset
52 av 62 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
61 av 62 säljare
Charlotte var tydlig och höll mig uppdaterad
62 av 62 säljare

Charlotte på kartan.

204 tidigare annonser
2 bostäder till salu
62 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

3 695 000 kr
4 rum, 125 m²
29 560 kr/m²
Villa, Salem
43 000 000 kr
22 rum, 600 m²
71 666 kr/m²
Villa, Botkyrka

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Gård Norrtälje
10 rum, 361 m²
Utropspris: 13 000 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 46 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
3 220 000 kr
Lägenhet Fruängen
+ 325 000 kr
3 rum, 68,5 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Driven och engagerad säljare. Höll oss informerade under hela processen och hjälpte oss med allt och lite till! "
4 400 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 450 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Charlotte är en mycket engagerad mäklare som tar sig tid till att lyssna på mig som säljare. Känner stort förtroende för att hon vill verkligen vill få till ett så bra slutpris som möjligt samtidigt som hon agerar profesionellt också mot spekulanter. Detta var andra gången som jag anlitade Charlotte och kan varmt rekommendera henne. "
3 800 000 kr
Lägenhet Vasastan
-150 000 kr
1,5 rum, 43 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det var ett grymt roligt samarbete!
Jobbar själv som säljare inom lyxprodukter, har höga förväntningar och krav på professionalism!
Charlotte levererade på alla punkter, utan att bli opersonlig!
Vi hade många skratt på vägen och resultatet av mäklarens engagemang blev en mycket nöjd kund!
"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.