Charlotta Lenhammar

Profilbild för Charlotta Lenhammar
Säljarfavorit
Charlotta Lenhammar
4.8 / 5
(138 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
9 st
160 600 000 kr

Bakgrund

Charlotta Lenhammar jobbar på Ahre Villor & Våningar och är registrerad mäklare sedan 2006-04-24. Charlotta har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2023. Charlotta har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 112 200 000 kr.

Presentation

Charlotta har varit framgångsrik mäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på Lorensberg, Vasastaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Som Fastighetsmäklare är Charlotta driven, engagerad, professionell, målmedveten och med sin långa erfarenhet erbjuder hon kunden såväl högsta kvalitet som trygghet. Hennes mål är att överträffa kundens förväntningar!

Charlotta Lenhammar har arbetat som Fastighetsmäklare sedan 2006.

Mäklarbyrå


Säljare om Charlotta.

25 aug 2023

"Rekommenderar varmt Charlotta."
säljare på Aschebergsgatan 24

24 aug 2023

"Det enda vi upplevde som inte fick högsta betyg var att under en period av försäljningsprocessen så kändes Charlotta inte helt lyhörd för att vi ville låta tiden gå för att hitta fler spekulanter, istället för att börja sänka priset ordentligt. Dock slutade allt väl och vi var totalt sett mycket ..."
"Det enda vi upplevde som inte fick högsta betyg var att under en period av försäljningsprocessen så kändes Charlotta inte helt lyhörd för att vi ville låta tiden gå för att hitta fler spekulanter, istället för att börja sänka priset ordentligt. Dock slutade allt väl och vi var totalt sett mycket nöjda."
Läs mer
säljare på Erik Dahlbergsgatan 29C

27 jun 2023

"Charlotta var väldigt lyhörd på våra önskemål. Hon är lätt att få tag på och svarar alltid på frågor. Skulle vi sälja igen hade vi absolut anlitat henne! "
säljare på Walleriusgatan 4

08 jun 2023

"Charlotta har varit helt fantastisk att arbeta med! Rekommenderar henne till alla jag känner som ska sälja. Vi har haft ett underbart samarbete ihop och jag är så nöjd!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 42

07 mar 2023

"Charlotta är kompetent & engagerad med mycket hög social kompetens som jag kan rekommendera som mäklare alla dagar i veckan, åretrunt."
säljare på Södra vägen 6A

24 aug 2022

"Helt perfekt!"
säljare på Aschebergsgatan 19

23 aug 2022

"Charlotta är professionell, driven. engagerad, lyhörd och framför allt positiv i en mycket tuff marknad.
Hon lyckas genom sitt nätverk, drivenhet m.m. ändå avsluta affären till ett skäligt pris. Jag är imponerad över hennes insats och rekommenderar henne varmt!"
"Charlotta är professionell, driven. engagerad, lyhörd och framför allt positiv i en mycket tuff marknad.
Hon lyckas genom sitt nätverk, drivenhet m.m. ändå avsluta affären till ett skäligt pris. Jag är imponerad över hennes insats och rekommenderar henne varmt!"
Läs mer
säljare på Engelbrektsgatan 41

13 jun 2021

"Fick stort förtroende för Charlotta och hela processen gick smidigt och tryggt. "
säljare på Chalmersgatan 18

11 jun 2021

"Professionell och samtidigt vänlig och inkännande."
säljare på Föreningsgatan 2

10 jun 2021

"Jätte duktig och engagerad"
säljare på Engelbrektsgatan 51

08 jun 2021

"Fantastisk, engagerad, hängiven, alltid tillgänglig - vi kan göra listan med positiva ord hur lång som helst. Charlotta tog sig tid sena kvällar och svarade alltid otroligt snabbt och utförligt. Genom sitt kontaktnät och stora engagemang lyckades hon få vår lägenhet såld inom ett dygn från att an..."
"Fantastisk, engagerad, hängiven, alltid tillgänglig - vi kan göra listan med positiva ord hur lång som helst. Charlotta tog sig tid sena kvällar och svarade alltid otroligt snabbt och utförligt. Genom sitt kontaktnät och stora engagemang lyckades hon få vår lägenhet såld inom ett dygn från att annonsen kom ut (!!), endast en dryg vecka från vår första kontakt.
Vi vill lämna våra allra bästa rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Nedre Fogelbergsgatan 3B

30 apr 2021

"Mycket nöjd med Charlotta, rutinerad och väldigt engagerad! "
säljare på Viktoriagatan 34

22 mar 2021

"Jag kan varmt rekommendera Charlotta Lenhammar. Hon är inkännande, lyhörd och genuint engagerad. Hennes arbete bidrog till ett mycket gott resultat i min försäljning. "
säljare på Chalmersgatan 27B

16 mar 2021

"Mkt proffsig. I särklass den bästa mäklaren jag haft att göra med. Den största anledningen till det är ett gediget arbete under ett dygn där allt avgjordes. Sena kvällar och tidiga morgnar visar på vilja och prioritering. Riktigt bra. "
säljare på Övre Husargatan 19

05 feb 2021

"Charlotta har en lång erfarenhet och visade mycket god kunskap på de områden hon arbetar med. Hög kompetens i arbetssättet och förväntningarna i mitt fall överträffades. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 33A

04 feb 2021

"Hon är kanon!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 30

03 feb 2021

"Duktig, engagerad, och hårt arbetande mäklare. Enkel att arbeta med."
säljare på Chalmersgatan 29

15 jan 2020

"Charlotta är en väldigt duktig och målmedveten mäklare. Vi fick till ett mycket bra och trevligt samarbete och känner oss väldigt nöjda! "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 44

01 nov 2018

"Mycket duktig och kunnande. Kan helt klart rekommendera henne till vänner och bekanta. "
säljare på Södra vägen 32

23 okt 2018

"Mycket trevlig person. Lätt att tycka om. "
säljare på Lorensbergsgatan 5

07 maj 2018

"Hej, Charlotta är en bra mäklare. Dock tycker jag att när det är ett par som säljer bör man ibland kontakta båda säljarna och fråga kring försäljning och inte endast hålla sig till en. Inte alltid märker man i slutet att alla ens frågor har förmedlats genom att endast ha kontakt med en av säljarn..."
"Hej, Charlotta är en bra mäklare. Dock tycker jag att när det är ett par som säljer bör man ibland kontakta båda säljarna och fråga kring försäljning och inte endast hålla sig till en. Inte alltid märker man i slutet att alla ens frågor har förmedlats genom att endast ha kontakt med en av säljarna.
"
Läs mer
säljare på Sylvestergatan 7

23 apr 2018

"Kompetent, arbetar mycket effektivt, bra kontaktnät.
En mäklare som jag verkligen kan rekommendera!"
säljare på Vasagatan 18

11 feb 2018

"Mycket kreativa idéer för att hitta nya väger när buden uteblev"
säljare på Kristinelundsgatan 5

03 feb 2018

"Positiv,kompetent, trevlig och informativ."
säljare på Carlandersplatsen 3

29 nov 2017

"Charlotta är mycket erfaren och kompetent. Det visar sig igenom hennes fingertoppskänsla och förmåga att ge goda råd i svåra beslut. Hon för även dialoger på ett förtroendegivande och personligt sätt med både köpare och säljare. Ovärderliga egenskaper på framförallt osäkra marknader!"
"Charlotta är mycket erfaren och kompetent. Det visar sig igenom hennes fingertoppskänsla och förmåga att ge goda råd i svåra beslut. Hon för även dialoger på ett förtroendegivande och personligt sätt med både köpare och säljare. Ovärderliga egenskaper på framförallt osäkra marknader!"
Läs mer
säljare på Ålandsgatan 6

16 nov 2017

"Engagerad, tydlig, gott omdöme, bra rådgivning"
säljare på Kungsportsavenyen 14

16 nov 2017

"Marknaden vek tyvärr men insatsen är jättebra"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 28A

04 okt 2017

"Proffesionell, noggrann och mycket kompetent mäklare!"
säljare på Bohusgatan 24

22 sep 2017

"Priset var något lägre än förväntat men är väldigt nöjd med arbetet."
säljare på Storgatan 41

05 sep 2017

"Framgångsrik försäljning tack vare ärlig och öppen kommunikation med en mycket kompetent mäklare!"
säljare på Eklandagatan 41B

18 jun 2017

"Vi hade inte kunnat önska oss en mer engagerad, professionell och omtänksam mäklare än Charlotta. Från början till slut har vi haft en fantastiskt bra dialog och hennes insats var under hela resans gång på topp. Det känns som att vi tillsammans gjorde det bästa vi kunde gjort av vår bostadsförsäl..."
"Vi hade inte kunnat önska oss en mer engagerad, professionell och omtänksam mäklare än Charlotta. Från början till slut har vi haft en fantastiskt bra dialog och hennes insats var under hela resans gång på topp. Det känns som att vi tillsammans gjorde det bästa vi kunde gjort av vår bostadsförsäljning. Jag kan inte rekommendera henne nog utifrån de erfarenheter vi fick av henne under vår process. Tack för allt Charlotta! "
Läs mer
säljare på Viktoriagatan 15C

31 maj 2017

"Professionell och god kännedom om marknaden."
säljare på Viktor Rydbergsgatan 3

13 maj 2017

"Mäklaren mycket bra, men ej imponerad av homestyling"
säljare på Engelbrektsgatan 33B

20 apr 2017

"Charlotta Lenhammar är en person,som är lätt att tycka om . Hon är mycket professionell,lyssnar på dina önskemål och framför sina synpunkter på ett trevligt och övertygande sätt.Hennes stora erfarenhet gör att det känns tryggt att lämna över en försäljning till henne.TACK CHARLOTTA för ett KANONJ..."
"Charlotta Lenhammar är en person,som är lätt att tycka om . Hon är mycket professionell,lyssnar på dina önskemål och framför sina synpunkter på ett trevligt och övertygande sätt.Hennes stora erfarenhet gör att det känns tryggt att lämna över en försäljning till henne.TACK CHARLOTTA för ett KANONJOBB.
"
Läs mer
säljare på Chalmersgatan 11

05 apr 2017

"Charlotta är otroligt engagerad och lyhörd. Hon brinner för det hon gör, och det märks att hon har många år på nacken i branschen. Proffsigt bemötande men med mycket charm och personlighet. Kan varmt rekommendera Charlotta! "
säljare på Storgatan 7

01 mar 2017

"Inte helt bra var vissa saker som hanterades av andra än Charlotta. Hanteringen av "faktauppgifterna" på webben missade lite. Det var t ex lite fel planlösning och gamla stadgar som vi själva upptäckte och som behövde korrigeras. Här har ni potential för förbättring. Misstänker lite mycket klipp-..."
"Inte helt bra var vissa saker som hanterades av andra än Charlotta. Hanteringen av "faktauppgifterna" på webben missade lite. Det var t ex lite fel planlösning och gamla stadgar som vi själva upptäckte och som behövde korrigeras. Här har ni potential för förbättring. Misstänker lite mycket klipp-o-klistra..."
Läs mer
säljare på Erik Dahlbergsgatan 28A

01 mar 2017

"Mäklaren kombinerade en distanserad, effektiv professionalitet med en slående och rättfram humor. Vi hade mycket trevliga samtal och sammanträffanden."
säljare på Eklandagatan 45A

20 feb 2017

"Grymt kunnig och trevlig"
säljare på Kristinelundsgatan 9

27 okt 2016

"Otrolig insats och engagemang. Trodde sällan jag skulle bli så väl bemött och fått så mycket driv och energi av en mäklare, men Charlotta är verkligen enastående. "
säljare på Aschebergsgatan 27

04 okt 2016

"Charmig, kunnig mäklare med stort engagemang."
säljare på Kastellgatan 6

21 sep 2016

"Jag tyckte inte att mäklaren kommunicerade en tydlig strategi för försäljning av vår bostad. Vi upplevde att hon låg "lite i efterhand" hela tiden. Försökte ta igen det hela med att prata lite för mycket. Men totalvärderingen är ändå att mäklaren var kompetent men borde nog ha hävdat sin mening s..."
"Jag tyckte inte att mäklaren kommunicerade en tydlig strategi för försäljning av vår bostad. Vi upplevde att hon låg "lite i efterhand" hela tiden. Försökte ta igen det hela med att prata lite för mycket. Men totalvärderingen är ändå att mäklaren var kompetent men borde nog ha hävdat sin mening starkare i val av strategi."
Läs mer
säljare på Fridkullagatan 27B

20 sep 2016

"Väldigt nöjd. Bra löpande information, hon tog sig tid att prata med både mig och potentiella köpare, så kunde inte varit bättre. "
säljare på Johannebergsgatan 30

02 sep 2016

"Mycket trevlig, engagerad och lätt att prata med. Väl insatt i marknaden och god kännedom om vår stadsdel."
säljare på Erik Dahlbergstrappan 4

01 sep 2016

"Förtroende givande, positiv med hög energi och ett starkt engagemang med sinne för detaljer. Detta i kombination med ett stort yrkeskunnande och en rådgivande strategi. Ledde till en mycket lyckad försäljningsprocess där högt ställda mål överträffades. "
"Förtroende givande, positiv med hög energi och ett starkt engagemang med sinne för detaljer. Detta i kombination med ett stort yrkeskunnande och en rådgivande strategi. Ledde till en mycket lyckad försäljningsprocess där högt ställda mål överträffades. "
Läs mer
säljare på Hedåsgatan 6A

22 jul 2016

"Jag tycker Charlotta gjorde ett kanon jobb ihop med mig och mina systrar. Vi är inte lätta att ha att göra med. Vi alla tre bollar emellan oss och Charlotta hängde med på ett otroligt bra och engagerat sätt. "
säljare på Götabergsgatan 34

30 jun 2016

"Superbra /Maria & Jens"
säljare på Haga Kyrkogata 18C

28 apr 2016

"Charlotta Lenhammar är mycket duktig som fastighetsmäklare och vi är mycket nöjda med hennes arbetsinsats"
säljare på Haga Kyrkogata 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
112 200 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
132 av 137 säljare
Charlotta satte rätt förväntningar på slutpriset
117 av 136 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
126 av 132 säljare
Charlotta var tydlig och höll mig uppdaterad
134 av 136 säljare

Charlotta på kartan.

428 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
138 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

6 995 000 kr
3 rum, 105 m²
66 619 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 517 kr/mån
8 995 000 kr
4 rum, 123 m²
73 130 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 887 kr/mån
6 500 000 kr
3,5 rum, 90,7 m²
72 222 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 561 kr/mån
11 900 000 kr
5 rum, 159 m²
74 842 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
7 699 kr/mån
6 795 000 kr
102 m²
66 617 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 528 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Lorensberg
2 rum, 58 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Lorensberg
4 rum, 116,3 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
4 500 000 kr
Lägenhet Vasastaden
-290 000 kr
2 rum, 68 m²
Utropspris: 4 790 000 kr
7 250 000 kr
Lägenhet Nedre Johanneberg
-250 000 kr
3 rum, 107 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
10 350 000 kr
Lägenhet Vasastaden
-650 000 kr
5 rum, 160 m²
Utropspris: 11 000 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.