Charlene Shelton

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Charlene Shelton
Profilbild för Charlene Shelton
Charlene Shelton
4.8 / 5
(57 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
7 st
0 st
17 330 000 kr

Bakgrund

Charlene Shelton jobbar på Bülow & Lind och är registrerad mäklare sedan 2016-10-24. Charlene har enligt vår statistik haft 3 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 7 900 000 kr.

Presentation

I dagens marknad är valet av mäklare ett av de mest avgörande valen man gör i en försäljning. Genom att erbjuda hög tillgänglighet, en utförlig informationsinhämtning och en rejäl dos engagemang ser jag till att skapa så bra förutsättningar som möjligt för att inte bara hitta en köpare till din bostad utan dessutom ge dig Bäst Betalt. Mitt mål är att 100% av kunderna jag är i kontakt med ska vara så pass nöjda att jag är det självklara valet när de ska rekommendera eller själv välja en mäklare. Jag hoppas du blir en av dem!

Säljare om Charlene.

24 mar 2023

"Charlene har mycket bra kunskap om området och gjorde en bra och proffsig insats för att sälja vår lägenhet."
säljare på Uardavägen 251

14 mar 2023

"Vi var jättenöjda med Charlene insats. Proffsig, noggrann, hög social kompetens, positiv."
säljare på Stora Södergatan 57A

24 sep 2022

"good professionalism. very busy at the time. "
säljare på Utsättaregränden 161

22 sep 2022

"Väldigt engagerad och mycket trevlig, och alltid tillgänglig.
Stort hjärtligt TACK för allt! "
säljare på Iliongränden 222

15 sep 2022

"Charlene är en mycket engagerad och kompetent mäklaren som dessutom kan Östra Torn inifrån. Vi fick ovärderliga hjälp med allt från att låna styling till en skräddarsydd lösning där hon tryggt tog oss igenom ett triangelbyte av bostäder. Hennes engagerade, lyhörd och lösningsorienterade personlig..."
"Charlene är en mycket engagerad och kompetent mäklaren som dessutom kan Östra Torn inifrån. Vi fick ovärderliga hjälp med allt från att låna styling till en skräddarsydd lösning där hon tryggt tog oss igenom ett triangelbyte av bostäder. Hennes engagerade, lyhörd och lösningsorienterade personlighet är nyckel bakom hennes framgångar. Ska ni sälja eller köpa på Östra Torn så är det från Charlene Shelton. "
Läs mer
säljare på Uardavägen 117

14 sep 2022

"Mycket tillmötesgående mäklare samt påläst och kompetent!"
säljare på Musikantvägen 16A

13 sep 2022

"Har haft Charlene vid två fördämningar. Supernöjd!!"
säljare på Flygelvägen 225

12 sep 2022

"Charlene är som klippt och skuren i mäklarskrået. Trevlig, kommunikativ, noggrann och driven. Dessutom är hon en "specialist" på det bostadsområdet där vi sålde vår lägenhet; brf Djingis Khan. Om jag varit Bülow eller Lind hade jag varit lycklig över en sådan medarbetare!"
"Charlene är som klippt och skuren i mäklarskrået. Trevlig, kommunikativ, noggrann och driven. Dessutom är hon en "specialist" på det bostadsområdet där vi sålde vår lägenhet; brf Djingis Khan. Om jag varit Bülow eller Lind hade jag varit lycklig över en sådan medarbetare!"
Läs mer
säljare på Iliongränden 356

31 mar 2022

"Charlene är en mäklare med stort engagemang! Flexibel och alltid behjälplig med stort och smått. Hon har också en djup kunskap om området, målgruppen för vilken lägenheten skulle kunna vara intressant etc, vilket var till stor nytta vid försäljningen! "
"Charlene är en mäklare med stort engagemang! Flexibel och alltid behjälplig med stort och smått. Hon har också en djup kunskap om området, målgruppen för vilken lägenheten skulle kunna vara intressant etc, vilket var till stor nytta vid försäljningen! "
Läs mer
säljare på Klarinettgränden 1C

30 mar 2022

"Bästa mäklaren! Kan verkligen rekommendera Charlene! Hon har värdefull kunskap om området samt är väldigt engagerad! Allt från annonsens utförande till dess att försäljningen avslutades var jättebra och vi fick väldigt bra hjälp och värdefulla råd under hela processen, vilket vi upplevde som posi..."
"Bästa mäklaren! Kan verkligen rekommendera Charlene! Hon har värdefull kunskap om området samt är väldigt engagerad! Allt från annonsens utförande till dess att försäljningen avslutades var jättebra och vi fick väldigt bra hjälp och värdefulla råd under hela processen, vilket vi upplevde som positivt!
"
Läs mer
säljare på Iliongränden 6

07 nov 2021

"Vi kände att vi var i väldigt trygga händer hela vägen. Charlene fanns alltid nära till hands. "
säljare på Iliongränden 332

10 okt 2021

"Charlene är otroligt driven, omtänksam och engagerad. Hon gjorde att vår bostadsförsäljning kändes trygg och rolig. Vilket resulterade i en lyckad försäljning!"
säljare på Iliongränden 98

08 okt 2021

"Jag är jättenöjd, Charlene är lyhörd, engagerad och lättillgänglig. Hon höll mig uppdaterad och jag kände mig trygg genom hela processen! Rekommenderas varmt! "
säljare på Tygelsjö 104

01 jun 2021

"Charlene är professionell och samtidigt personlig, lätt att tycka om och samarbeta med. "
säljare på Iliongränden 262

16 apr 2021

"Mycket nöjd!"
säljare på Iliongränden 232

08 apr 2021

"Charlene gjorde försäljningen av vår lägenhet till en mycket trevlig upplevelse! Hon tog fram det bästa i vår bostad och hennes engagemang och passion syns tydligt. Ska du sälja på Östra Torn är det Charlene du ska ha!"
säljare på Musikantvägen 24A

20 jan 2021

"Jag anlitade Charlene för att sälja min 2:a på Östra Torn och är otroligt nöjd med henne. Hon kan området väl, är proffsig och engagerad. Vi hade tät kommunikation genom försäljningens alla led och hon besvarade alla mina frågor på ett betryggande sätt.
Charlene var alltid tillgänglig och hade ..."
"Jag anlitade Charlene för att sälja min 2:a på Östra Torn och är otroligt nöjd med henne. Hon kan området väl, är proffsig och engagerad. Vi hade tät kommunikation genom försäljningens alla led och hon besvarade alla mina frågor på ett betryggande sätt.
Charlene var alltid tillgänglig och hade ett familjärt och trevligt bemötande. Hon bidrog till att processen kändes smärtfri och kom med många värdefulla tips kring planering, styling och visning. Hon jobbade tätt ihop med fotografen och skapade väl genomarbetade texter. Bilderna och annonsen blev bättre än jag vågat hoppas på.
Jag upplevde att Charlene var beredd att lägga i en riktigt hög växel avseende energi och tid för att min försäljning skulle bli så lyckad som möjligt. Särskilt imponerad är jag av hennes skicklighet under visningar och den efterföljande budgivningen.
Jag har svårt att tänka mig en bättre mäklare än Charlene!
"
Läs mer
säljare på Iliongränden 187

15 jan 2021

"Charlene är världens bästa mäklare! Mycket snabb och smidig affär :)"
säljare på Uardavägen 69

25 jun 2019

"Den bästa mäklaren på marknaden! "
säljare på Råby 7002

19 apr 2019

"Charlene är engagerad mäklare, smart och arbetsmyra. "
säljare på Sunnanväg 6L

04 apr 2019

"Mycket duktig, över förväntan"
säljare på Fagottgränden 17B

04 nov 2018

"Engagerad, lyhörd,,arbetade mycket hårt med kundkontakter och budgivning, helt enkelt lysande, kort sagt: BÄST!"
säljare på Vallarum 7:50

26 sep 2018

"Mycket trevlig och engagerad. En aning föroptimistisk i början, skönmålade läget som så småningom visade sig ha blivit dämpade."
säljare på Klarinettgränden 9A

21 apr 2018

"Fantastiskt duktig mäklare, är supernöjd! Väldigt engagerad under hela processen. Stort + då hon var inriktad på mitt område(Ö.T) "
säljare på Musikantvägen 20C

22 mar 2018

"Charlene var helt fantastiskt, lyhörd, trevlig, visade stort engagemang. Och väldigt flexibel,Otroligt service minded. "
säljare på Flöjtvägen 4C

30 okt 2017

"Hon lyckades få ut ett bra pris trots att marknaden är i nedåtgående."
säljare på Lokföraregatan 11B

14 mar 2017

"Trevlig, engagerad och hängiven! Inga frågor var dumma frågor och tid fanns alltid om det behövdes. Mycket nöjd med valet av mäklare! "
säljare på Fagottgränden 3A

14 dec 2016

"Mycket proffsig mäklare som både hjälpte mig att hitta lämplig bostad att köpa och sålde min egen lägenhet till rekordpris och verkligen jobbade för att hitta rätt köpare. Allt på två veckor. Mycket imponerad! Stor skillnad på hur olika mäklare jobbar, har haft billigare mäklare förut och hen var..."
"Mycket proffsig mäklare som både hjälpte mig att hitta lämplig bostad att köpa och sålde min egen lägenhet till rekordpris och verkligen jobbade för att hitta rätt köpare. Allt på två veckor. Mycket imponerad! Stor skillnad på hur olika mäklare jobbar, har haft billigare mäklare förut och hen var alltid svår att få tag på mm. Ypperlig stylinginsats av bostaden och duktig fotograf som "fick till DET med bostaden". Rekommenderar Charlene starkt, hon är driftig, kunnig och har målfokus och tävlingsinstinkt vilket gav ett rekordpris på min bostad. "
Läs mer
säljare på Flygelvägen 31

10 nov 2016

"Vi är jättenöjda med valet av mäklare! Charlene gjorde så att upplevelsen av vår försäljning var över förväntan. Mycket engagerad och trevlig. Vi fick en snabb försäljning och även bra betalt för vår bostad."
säljare på Möllevångsvägen 14B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
3
Försäljningsvärde
7 900 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
52 av 55 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
55 av 55 säljare
Charlene var tydlig och höll mig uppdaterad
55 av 57 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Charlene på kartan.

110 tidigare bostäder
1 bostad till salu
55 rekommendationer

1 bostad till salu.

Bostäder

2 500 000 kr
2 rum, 45 m²
55 555 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 087 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Nya Linero
2 rum, 69 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
1 900 000 kr
Lägenhet Östra Torn
-200 000 kr
2 rum, 63,5 m²
Utropspris: 2 100 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östra Torn
3 rum, 87,1 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östra Torn
2 rum, 72,5 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Östra Torn
5 rum, 104,6 m²
Utropspris: 3 895 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.