Cecilia Heikkilä Steen

Profilbild för Cecilia Heikkilä Steen
Säljarfavorit
Cecilia Heikkilä Steen
4.9 / 5
(208 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
12 st
94 360 000 kr

Bakgrund

Cecilia Heikkilä Steen jobbar på BOSTHLM och är registrerad mäklare sedan 2010-07-15. Cecilia har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2022. Cecilia har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 126 040 000 kr.

Presentation

Jag har världens bästa och roligaste jobb! Med mycket energi går jag in i varje försäljning som om det vore min egen. Jag har efter mina år i branschen hittat en framgångsrik röd tråd som genererar ett högt slutpris. Mitt mål är alltid att vara bättre än den senaste affären och min styrka är att ta affären från start till mål med ett enormt driv, hög grad av återkoppling, serviceanda och engagemang. Med kontinuerligt nöjda säljare och köpare har jag en rad återkommande kunder och rekommendationer. Till den höga grad att jag är med på listor över de mest rekommenderade mäklarna i Stockholm. Stor envishet, finsk sisu och en tävlingsinstinkt uti fingerspetsarna gör att jag alltid vill slå mitt senaste försäljningsrekord!

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010 och har de senaste 10 åren varit verksam på BOSTHLM Fastighetsmäklare med ett unikt, framgångsrikt och otroligt fördelaktigt koncept för dig som kund. Välkommen och kontakta mig för mer information om hur jag kan hjälpa just dig!

Mäklarbyrå


Kontor

BOSTHLM

Säljare om Cecilia.

27 jul 2022

"Väl utförd försäljning. Hon värderade bostaden till ungefär vad det landade på, höll mig uppdaterad under tiden och svarade på de frågor jag hade längs vägen. Jag kan rekommendera henne till andra som planerar sälja sin bostad."
säljare på Magnus Ladulåsgatan 49

19 jun 2022

"Vi kan verkligen rekommendera Cecilia. Engagerad och personlig. Det kändes verkligen att vi jobbade ihop om försäljningen. Jag tror att även köparna upplever henne på samma sätt. Vi kommer att anlita Cecilia igen nästa gång vi behöver en mäklare. "
säljare på Rosenlundsgatan 32C

07 jun 2022

"Stockholms bästa mäklare!"
säljare på Mosebacke Torg 8

26 apr 2022

"Bästa mäklaren på Södermalm?
Snabb, engagerad, driven och trevlig!
Koll på allt, proffsig och snabb på att återkoppla.
Jag kan bara rekommendera!
"
säljare på Västgötagatan 21

25 mar 2022

"Cecilia gjorde ett fantastiskt jobb med vår försäljning. Priset vi fick var långt över förväntan! Cecilia är driven, trevlig och var alltid tillgänglig. Hon höll oss uppdaterade genom hela processen och det kändes verkligen att hon ville vårt bästa. Vi är jättenöjda!"
"Cecilia gjorde ett fantastiskt jobb med vår försäljning. Priset vi fick var långt över förväntan! Cecilia är driven, trevlig och var alltid tillgänglig. Hon höll oss uppdaterade genom hela processen och det kändes verkligen att hon ville vårt bästa. Vi är jättenöjda!"
Läs mer
säljare på Lundagatan 52

17 mar 2022

"Påläst, väldigt trevlig och organiserad! Kan varmt rekommendera Cecilia!"
säljare på P O Hallmans gata 7

13 feb 2022

"Mycket bra och trevligt, visste hela tiden vad som hände i processen. Väldigt trevlig och härlig och såg till att det blev ett bra pris tillslut! :) "
säljare på Bastugatan 17

04 nov 2020

"Vi är supernöjda med Cecilia som mäklare vid försäljning av en 2:a på Kungsholmen. Hon var otroligt engagerad och driven. Hade bra samarbete med stylist. Vi är jättenöjda med annonsen, budgivningen och all kontakt med Cecilia. "
säljare på Fridhemsgatan 29E

21 aug 2020

"Organiserad, positiv och erfaren mäklare. Snabb med återkoppling och driv. "
säljare på Alströmergatan 35

12 aug 2020

"Var egentligen supernöjd med mäklarens insats. Enda jag är lite missnöjd med är priset. Men hon gjorde verkligen allt hon kunde för att få den såld. Tuff marknad just nu. Annars hade det blivit toppbetyg :)"
säljare på Karlslundsvägen 10

11 aug 2020

"Cecilia är en väldigt engagerad och erfaren mäklare och är alltid tillgänglig! Hon har en otroligt positiv attityd och ger sitt allt. Vill varmt rekommendera henne vidare :) "
säljare på Luxgatan 6

31 jul 2020

"Toppenmäklare"
säljare på Brännkyrkagatan 34B

31 jul 2020

"Jag har mött Cecilia 3 ggr. En gång som köpare och två som säljare. Senast när hon sålde min ögonsten en fantastisk våning. Jag har mycket mån om att få ut det bästa av den. Hon gjorde ett strålande jobb och var bra på alla sätt. Kan absolut tänka mig att anlita henne igen. Det enda man kan säga ..."
"Jag har mött Cecilia 3 ggr. En gång som köpare och två som säljare. Senast när hon sålde min ögonsten en fantastisk våning. Jag har mycket mån om att få ut det bästa av den. Hon gjorde ett strålande jobb och var bra på alla sätt. Kan absolut tänka mig att anlita henne igen. Det enda man kan säga är att mäklararvoden generellt är absurd höga. Hon jobba så hårt man kunde förvänta sig. Och fick bra betalt för det. Och då är hon ändå inte dyrast. "
Läs mer
säljare på Katarina Bangata 21

29 jul 2020

"Engagerad, energifyll och målriktad är några ord som beskriver Cecilia. Jag är väldigt nöjd med hela processen och det har känns tryggt med denna mäklare vid sin sida. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Frejgatan 34

04 maj 2020

"Jag tycker att Cecilia var oerhört lätt att få tag på, hon gav snabb respons i alla lägen, och det tycker jag var hennes absolut starkaste sida i hela säljprocessen. Hennes svagaste sida var annonstexten som efter ett antal påpekanden blev acceptabel vad gäller språk och information. Jag hade ock..."
"Jag tycker att Cecilia var oerhört lätt att få tag på, hon gav snabb respons i alla lägen, och det tycker jag var hennes absolut starkaste sida i hela säljprocessen. Hennes svagaste sida var annonstexten som efter ett antal påpekanden blev acceptabel vad gäller språk och information. Jag hade också önskat lite mera driv inför visningen. Jag valde att sälja före visning till en budgivare som bjöd knappt 5% över utpriset, mycket för att jag uppfattade att Cecilia tyckte att jag skulle göra så. På den planerade visningsdagen visade det sig sedan att ett antal jämförbara objekt vad gäller läge, standard och prisnivå fick många budgivare och gick upp betydligt mer. "Det är alltid en chansning" var Cecilias kommentar och så är det självklart. Men jag tycker att det är en stor del av mäklarens professionalitet att ha just den fingertoppskänslan. Och om man inte provar att gå till visning kan man inte veta. Jag tror så här i efterhand att Cecilia inte trodde att min lägenhet (ett renoveringsobjekt) skulle stå sig i konkurrensen och på den punkten hade jag önskat lite större tydlighet från hennes sida. Måhända hade hon rätt, en annan tidigare mäklare hade inte lyckats sälja till det pris jag önskade men då var det endast utifrån det egna registret, utan annonsering osv. Totalt en trevlig och kommunikativ mäklare, vilket jag förvisso hade efterlyst via Hittamäklare men kanske mer intresserad av att göra snabba affärer än de allra bästa ...
//Inte toppennöjd men det var ok ;)"
Läs mer
säljare på Fatburs Brunnsgata 11

13 mar 2020

"Superdriven, superduktig, supertrevlig, supersnabb i kommunikationen!"
säljare på Ölandsgatan 44

06 mar 2020

"Jag är mycket nöjd med proffsiga Cecilia. Hon gjorde allt rätt, rakt igenom hela bostadsförsäljningen.
Hennes val av styling, foto och tidpunkt, inte minst, blev en fullträff.
Dessutom är hon okonstlad och trevlig att ha att göra med.
Rekommenderar henne starkt.
Cecilia får högsta betyg av mig. ..."
"Jag är mycket nöjd med proffsiga Cecilia. Hon gjorde allt rätt, rakt igenom hela bostadsförsäljningen.
Hennes val av styling, foto och tidpunkt, inte minst, blev en fullträff.
Dessutom är hon okonstlad och trevlig att ha att göra med.
Rekommenderar henne starkt.
Cecilia får högsta betyg av mig. Och jag kommer absolut anlita henne igen."
Läs mer
säljare på Kungsholms Strand 183

24 feb 2020

"Supernöjd med Cecilias insats! Mycket engagerad, professionell och tillgänglig mäklare som överträffade de förväntningar vi hade gällande pris och intresse. Stort plus gällande de fotografer hon jobbade med som gjorde ett imponerande arbete, tack Cecilia för en grym insats! Jag rekommenderar Ceci..."
"Supernöjd med Cecilias insats! Mycket engagerad, professionell och tillgänglig mäklare som överträffade de förväntningar vi hade gällande pris och intresse. Stort plus gällande de fotografer hon jobbade med som gjorde ett imponerande arbete, tack Cecilia för en grym insats! Jag rekommenderar Cecilia varmt"
Läs mer
säljare på Hornsgatan 158A

19 feb 2020

"Cecilia gjorde ett kanonjobb och var väldigt proffsig men samtidigt lyhörd. Fotograferna som hon jobbar med var också magiska! Hon var hjälpsam och lätt att kommunicera med och gjorde hela försäljning på ett smidigt sätt med en härlig energi och målmedvetenhet. Det finns ingen anledning att vända..."
"Cecilia gjorde ett kanonjobb och var väldigt proffsig men samtidigt lyhörd. Fotograferna som hon jobbar med var också magiska! Hon var hjälpsam och lätt att kommunicera med och gjorde hela försäljning på ett smidigt sätt med en härlig energi och målmedvetenhet. Det finns ingen anledning att vända sig till någon annan mäklare!"
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 13

13 feb 2020

"Cecilia hade höga förväntningar på slutpriset, speciellt i jämförelse med andra mäklare vi träffade. Hon lyckades till och med överträffa det pris hon kommunicerat till oss! Cecilia var under hela processen väldigt enkelt att ha att göra med - positiv, energisk och professionell. Vi kan starkt re..."
"Cecilia hade höga förväntningar på slutpriset, speciellt i jämförelse med andra mäklare vi träffade. Hon lyckades till och med överträffa det pris hon kommunicerat till oss! Cecilia var under hela processen väldigt enkelt att ha att göra med - positiv, energisk och professionell. Vi kan starkt rekommendera Cecilia som mäklare. "
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 40D

20 jan 2020

"Cecilia är väldigt engagerad, positiv och professionell. Hon kommer med bra råd, är väldigt flexibel och öppen att diskutera olika upplägg för att vi som kunder ska bli nöjda. Jag kan starkt rekommendera henne!"
säljare på Kritvägen 20

06 dec 2019

"Vi är så otrligt nöjda med Cecilia. Vilken stjärnmäklare. Hon kom dessutom rekommenderad efter att vi misslyckats sälja vid tre tidigare tillfällen. Varm rekommendation och kommer definitivt använda igen!!!"
säljare på Tavastgatan 5

21 nov 2019

"Vår lilla taklägenhet på 42 m2 betingade ett högre pris än mäklaren förväntat sig. Det är väldigt positivt! Proffsig, ambitiös, kompetent, kommunikativ och positiv - med ett gott bemötande i alla led. Cecilia Heikkilä Steen spelar i en egen division. Stort tack för en grym insats!"
"Vår lilla taklägenhet på 42 m2 betingade ett högre pris än mäklaren förväntat sig. Det är väldigt positivt! Proffsig, ambitiös, kompetent, kommunikativ och positiv - med ett gott bemötande i alla led. Cecilia Heikkilä Steen spelar i en egen division. Stort tack för en grym insats!"
Läs mer
säljare på Kungsklippan 11

28 okt 2019

"Detta är andra lägenheten jag säljer med Cecilia som mäklare. Precis som förra gången är jag 100% nöjd. Cecilia har ett driv och engagemang tillsammans med en grym kompetetens och en härlig personlighet. Jag rekommenderar Cecilia varmt. "
säljare på Upplandsgatan 77A

23 okt 2019

"Vi har haft Cecilia som mäklare vid tre försäljningar och är SÅ nöjda. Hon är proffsig, tillgänglig, målinriktad och fantastisk på att läsa av människor och få till en riktigt bra försäljning. Vi har fått långt över förväntan för våra lägenheter och kan bara rekommendera alla som ska sälja att an..."
"Vi har haft Cecilia som mäklare vid tre försäljningar och är SÅ nöjda. Hon är proffsig, tillgänglig, målinriktad och fantastisk på att läsa av människor och få till en riktigt bra försäljning. Vi har fått långt över förväntan för våra lägenheter och kan bara rekommendera alla som ska sälja att använda Cecilia! Helt klart Stockholms bästa mäklare!"
Läs mer
säljare på Robert Almströmsgatan 8

19 okt 2019

"Rekommenderas varmt!"
säljare på Bastugatan 21

14 okt 2019

"Engagerad och envis mäklare med mycket jävlar anamma. Ställde upp på många extravisningar."
säljare på Frödingsvägen 6

26 sep 2019

"Cecilia är bäst! Jag har aldrig träffat en bättre mäklare. Vi satte en tight tidplan och hade en tydlig bild om slutpriset - och Cecilia levererade som ett fullblodsproffs! "
säljare på Sockenvägen 375

15 sep 2019

"Vill rekommendera Cecilia som mäklare till alla! Otroligt proffsig, närvarande, lyhörd och effektiv. Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare inför vår försäljning och kommer inte tveka en sekund på att ta hjälp av henne igen! "
säljare på Jungfrudansen 6

09 sep 2019

"Det är andra gången vi tagit hjälp av Cecilia och vi är supernöjda. Kommer garanterat att kontakta henne igen nästa gång vi ska sälja. "
säljare på Gustafsvägen 8

18 jul 2019

"Fantastiskt jobb! Super bra energi och så enkel att jobba med. Annonsen va klockren. Rekomenderar!!"
säljare på Sareksvägen 16

11 jul 2019

"Engagerad, lyhörd, kunnig, målinriktad och mycket trevlig!"
säljare på Henriksdalsallén 26B

11 jul 2019

"Nöjd på alla sätt"
säljare på Sankt Göransgatan 153

11 jul 2019

"Cecilia skötte hela processen galant!
Hon var otroligt engagerad och kontaktbar (i princip) dygnet runt. Jag gillade även att Cecilia hade en tydlig strategi, som hon senare exekverade, för hur hon skulle uppnå slutmålet som vi tillsammans bestämt. Hon presenterade inte sitt "record" av sålda l..."
"Cecilia skötte hela processen galant!
Hon var otroligt engagerad och kontaktbar (i princip) dygnet runt. Jag gillade även att Cecilia hade en tydlig strategi, som hon senare exekverade, för hur hon skulle uppnå slutmålet som vi tillsammans bestämt. Hon presenterade inte sitt "record" av sålda lägenheter, utan förklarade istället hur hon skulle arbeta för att skapa ett så lönsam affär som möjligt baserat på en lägenhet av min karaktär, och i mitt område. Således uppfattade jag henne som väldigt förberedd och påläst vilket tydde på att hon brydde sig om mig som kund, och att mitt objekt var unikt - inte bara ett i mängden.
Jag skulle starkt rekommendera att anlita Cecilia för att hantera din/er försäljning i framtiden. "
Läs mer
säljare på Kalmgatan 6

01 maj 2019

"Cecilia är en av de mest engagerade, ärliga och genunia mäklare jag träffat. Hon är affärsmässig, snabb och involverad samtidigt som hon agerar med hjärta. Bäst helt enkelt! "
säljare på Lundagatan 41

29 mar 2019

"Cecilia skötte affären snabbt, proffsigt och med stort engagemang! Hon är även ödmjuk och inlyssnande till skillnad från många andra mäklare! "
säljare på Valhallavägen 49

21 mar 2019

"Kompetent, driven och lyhörd. Rekommenderas!"
säljare på Ölandsgatan 44

16 mar 2019

"Gjorde allt och lite till samtidigt som hon lyssnade in mig och förstod hur jag planerade och tänkte i olika frågor."
säljare på Fredsgatan 25

18 feb 2019

"Cecillia är en fantastisk mäklare, otroligt professionell, trevlig, kunnig, såg till att min lägenhetsaffär gick otroligt snabbt och mycket smidigt. Jag är super nöjd.
Rekommenderar henne varmt."
säljare på Tjustgatan 3

22 jan 2019

"Cecilia är engagerad och verkligen målinriktad. Hon är väldigt mån om att du som kund ska få en bra bostadsaffär. Jag fick dock själv korrläsa texterna och rätta ganska mycket stavfel. Men allt som allt - en MYCKET bra mäklare som jag verkligen rekommenderar!"
"Cecilia är engagerad och verkligen målinriktad. Hon är väldigt mån om att du som kund ska få en bra bostadsaffär. Jag fick dock själv korrläsa texterna och rätta ganska mycket stavfel. Men allt som allt - en MYCKET bra mäklare som jag verkligen rekommenderar!"
Läs mer
säljare på Värtavägen 59

20 jan 2019

"Bästa mäklaren!
Alltid med en känsla av att man kan ringa och bolla funderingar/problem oavsett situation.
Målinriktad och positiv!
10/10! "
säljare på Folkskolegatan 6

18 jan 2019

"Cecilia är fantastisk och kan inte annat än att rekommendera henne.
"
säljare på Palandergatan 51

18 nov 2018

"Toppen"
säljare på Polhemsgatan 28

28 okt 2018

"Cecilia gör alltid ett superjobb. Man får alltid tag på henne om det är något och hon hjälper alltid till så mycket hon bara kan. Hon är ett superbra stöd och verktyg när man vill sälja dina bostad."
säljare på Frejgatan 8

17 okt 2018

"Cecilia som mäklare kunnig proffsig med tydliga besked och kunskap
som person helt fantastik! glad spontan och charmig"
säljare på Horisontvägen 16

30 aug 2018

"Proffsig, engagerad, trygg och tillgänglig! Det var andra gången jag tog hjälp av Cecilia och inte den sista! Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Atterbomsvägen 30

24 aug 2018

"Engagerad, noggrann och målinriktad. Bästa mäklaren jag haft. "
säljare på Lingvägen 205

26 jul 2018

"Cecilia har ett otroligt driv, hon är positiv och kompetent. Hon är framåt och lyhörd på samma gång. Jag tyckte att det var väldigt skönt att hon återkopplar och stämmer av under hela processen. Rekommenderar Cecilia varmt! "
säljare på Framnäsbacken 24

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
126 040 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
202 av 207 säljare
Cecilia satte rätt förväntningar på slutpriset
171 av 205 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
202 av 205 säljare
Cecilia var tydlig och höll mig uppdaterad
207 av 208 säljare

Cecilia på kartan.

541 tidigare bostäder
2 bostäder till salu
207 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Bostäder

2 295 000 kr
1 rum, 22 m²
104 318 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 144 kr/mån
6 195 000 kr
2 rum, 59 m²
105 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 736 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 490 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 495 000 kr
1 rum, 39 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
8 050 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 855 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 7 195 000 kr
4 250 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 455 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
8 250 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 755 000 kr
4 rum, 92 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 695 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 200 000 kr
1 rum, 23 m²
Utropspris: 2 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.