Cecilia Elveback

Profilbild för Cecilia Elveback
Cecilia Elveback
4.9 / 5
(35 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
8 st
0 st
26 900 000 kr

Bakgrund

Cecilia Elveback jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2007-03-08. Cecilia har enligt vår statistik haft 5 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 28 275 000 kr.

Presentation

Jag heter Cecilia Elveback och är områdesansvarig på Bjurfors i Tyresö/Haninge. Jag har erfarenhet av alla typer av försäljningar från den lilla 1:an till den stora sjöfastigheten. Jag älskar försäljning och är lika engagerad på alla mina uppdrag.

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2007, alla arbeten som jag haft innan min utbildning har varit säljorienterade, vilket är en stor fördel i arbetet som fastighetsmäklare. Jag är utbildad marknadsekonom samt fastighetsmäklare.

Mäklarbyrå


Säljare om Cecilia.

31 mar 2021

"Min mäklare gjorde verkligen ett superbra jobb! Jag är så nöjd! Kommer att rekommendera henne till alla jag känner, som går i säljtankar."
säljare på Lärjungevägen 57

16 aug 2020

"Cecilia är en varm och driven mäklare som genuint bryr sig om att affären blir bra för dig som säljer. Proffsig."
säljare på Slåttervägen 23

24 jun 2020

"Efter att på plats i objektet ha träffat fem mäklare i vardera drygt 60 minuter kunde vi inte ha träffat mer rätt i vårt val. Allt stämde! Mäklaren tog sig tid att sätta sig in i vår specifika situation och hade alltid tid att på djupet diskutera möjliga lösningar utifrån sin gedigna erfarenhet. ..."
"Efter att på plats i objektet ha träffat fem mäklare i vardera drygt 60 minuter kunde vi inte ha träffat mer rätt i vårt val. Allt stämde! Mäklaren tog sig tid att sätta sig in i vår specifika situation och hade alltid tid att på djupet diskutera möjliga lösningar utifrån sin gedigna erfarenhet. Jag hade verkligen känslan att hon lyssnade till vad jag som säljare ville, och aldrig gick på rutin."
Läs mer
säljare på Kaptensvägen 5

30 apr 2020

"Engagerad, trevlig, kunnig och gjorde så gott hon kunde i då rådande bostadsmarknad. Tryggt och professionellt."
säljare på Kyndelgränd 43

29 apr 2020

"Det är andra gången nu jag vänt mig till Cecilia när jag behövt hjälp att sälja. Hon är proffsig och inkännande. En person som jag uppskattar helt och fullt."
säljare på Sikvägen 28

29 apr 2020

"Av en kvinna som både har ett vackert och representativt utseende, är mycket kunnig och insatt och uppdaterad i marknadssituationen för tillfället. Mot kund och ev. köpare med ett korrekt bemötande, får försäljningen och uppföljningen att inte bli ett uppskakande upplevelse för någon part. Mycket..."
"Av en kvinna som både har ett vackert och representativt utseende, är mycket kunnig och insatt och uppdaterad i marknadssituationen för tillfället. Mot kund och ev. köpare med ett korrekt bemötande, får försäljningen och uppföljningen att inte bli ett uppskakande upplevelse för någon part. Mycket pengar är ju involverade.
Hon har humor, värmande utstrålning som för henne är en naturlig sida och inte spelad på något sätt. Saker som tydligt visar på intelligens.
En avundsvärd arbetsinställning och uppträdande som säkert är en stor tillgång för mäklarfirman Bjurfors."
Läs mer
säljare på Oscars väg 3

08 okt 2018

"senast det såldes liknande hus i mitt område var före 2010 så slutpriset steg betydligt högre än vad vi förväntade oss."
säljare på Klotvägen 2

31 jan 2018

"Det var inte mäklarens fel att värderingen inte stämde med slutpriset, eftersom marknaden stannade totalt efter sommaren 2017."
säljare på Johan Mickels väg 16

29 nov 2017

"Cecilia har varit helt fantastisk i försäljningen av min lägenhet. När det kraschade vid första försöket till försäljning med en annan mäklare så tog Cecilia åt sig min lägenhet snabbt och fixade fotografering och annons på nolltid. Jag kände mig trygg, lyssnad på och oerhört omhändertagen. Hon k..."
"Cecilia har varit helt fantastisk i försäljningen av min lägenhet. När det kraschade vid första försöket till försäljning med en annan mäklare så tog Cecilia åt sig min lägenhet snabbt och fixade fotografering och annons på nolltid. Jag kände mig trygg, lyssnad på och oerhört omhändertagen. Hon kämpade som tusan och fick till slut ett för den här dåliga hösten bra pris på lägenheten på kort tid.
Kan rekommendera Cecilia till alla som ska sälja, hon är helt jäkla otrolig!!"
Läs mer
säljare på Källtorpsvägen 47

27 mar 2017

"Helt fantastisk insats! Allt gick kanon!!! 10 poäng av 5 möjliga!"
säljare på Maria Sofias väg 1B

22 feb 2017

"Cecilia Elveback är verkligen en mäklare som jag kan rekommendera!/Mvh/säljaren"
säljare på Lupinstigen 35A

03 feb 2017

"Vi blev stärkta i vår tro att vi valt rätt mäklare bland de tre vi träffat för vår försäljning. Något dyrare men klart bäst enligt vår mening. Slutresultatet över förväntan. "
säljare på Petuniavägen 32

26 aug 2016

"Cecilia och Bjurfors Haninge/Tyresö gick 110% in i försäljningen av vår bostad. Flera förhandsvisningar gjordes vilket betyder att mäklaren har en bred kundstock som bara väntar på att få köpa en ny bostad. Vi som säljare fick hela tiden veta vad som hände och hur intresset såg ut.
Den säljare s..."
"Cecilia och Bjurfors Haninge/Tyresö gick 110% in i försäljningen av vår bostad. Flera förhandsvisningar gjordes vilket betyder att mäklaren har en bred kundstock som bara väntar på att få köpa en ny bostad. Vi som säljare fick hela tiden veta vad som hände och hur intresset såg ut.
Den säljare som väljer Bjurfors Haninge/Tyresö som sin mäklare kommer aldrig att bli besvikna på det arbetet samt det stora engagemang dom lägger ner på sina kunder."
Läs mer
säljare på Ullbergsvägen 18

18 apr 2016

"Känns konstigt att lämna full pott, men vi är verkligen nöjda med mäklarens arbete, ur samtliga perspektiv!"
säljare på Apelvretsvägen 29

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
3
Lägenhet
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
5
Försäljningsvärde
28 275 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
31 av 33 säljare
Cecilia satte rätt förväntningar på slutpriset
22 av 34 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
33 av 34 säljare
Cecilia var tydlig och höll mig uppdaterad
34 av 34 säljare

Cecilia på kartan.

236 tidigare bostäder
3 bostäder till salu
35 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Bostäder

6 rum, 174 m²
Villa, Haninge
4 795 000 kr
5 rum, 141 m²
34 007 kr/m²
Kedjehus, Haninge
5 677 kr/mån
1 650 000 kr
Tomt/Mark, Nynäshamn

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Radhus Gudö
5 rum, 141 m²
Utropspris: 4 975 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Handen
1 rum, 38,5 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gudö
5 rum, 141 m²
7 250 000 kr
Villa Vega
+ 455 000 kr
5 rum, 150 m²
Utropspris: 6 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vendelsö Gård
3 rum, 62,5 m²
Utropspris: 3 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.