Catrine Edwardsson

Profilbild för Catrine Edwardsson
Catrine Edwardsson
4.9 / 5
(91 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
1 st
24 840 000 kr

Bakgrund

Catrine Edwardsson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 1997-01-08. Catrine har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Catrine har enligt vår statistik haft 4 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 12 610 000 kr.

Presentation

Få affärer är så viktiga i ditt liv som bostaden - oavsett om du säljer eller köper. Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta vet vikten av ett starkt samarbete och ett personligt engagemang i varje bostadsaffär. Vi använder vår kompetens, tillsammans med dina tankar, åsikter och idéer för att din bostadsförsäljning ska bli så lyckad som möjligt.
Vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på i längden.

Catrine Edwardsson förmedlar bostadsrätter och villor i Knivsta med närområden. Mäklarutbildad på Högskolan i Gävle och verksam som fastighetsmäklare i Uppsala sedan 1997.

Säljare om Catrine.

27 feb 2024

"Jag kan varm rekommendera Catrin, en av dom bästa i branschen "
säljare på Doppingvägen 7

22 aug 2023

"Catrine är erfaren, kunnig och hjälpsam. Hon inger förtroende och trygghet. Rekommenderas!"
säljare på Stenbrohultsvägen 111

21 aug 2023

"Behaglig , lyssnande , inkännande och tillgänglig. Alltid vänlig. Effektiv.
"
säljare på Rasbokils-Årby 234

25 maj 2022

"Bäst i stan!!"
säljare på Fältspatsvägen 4

02 dec 2021

"Catrine is extremely comprehensive, pragmatic and well-structured in her approach, and very knowledgeable! She kept us well informed throughout the process, and was always there to guide us. We always felt in safe hands, and we can wholeheartedly endorse Catrine and Mäklare Kulling. "
"Catrine is extremely comprehensive, pragmatic and well-structured in her approach, and very knowledgeable! She kept us well informed throughout the process, and was always there to guide us. We always felt in safe hands, and we can wholeheartedly endorse Catrine and Mäklare Kulling. "
Läs mer
säljare på Torgny Segerstedts Allé 9

02 dec 2021

"Professionellt exemplarisk och personligt behaglig. "
säljare på Klostergatan 21B

20 sep 2021

"En fantastisk lyhörd, professionell, serviceinriktad och lugn mäklare. Ger stort förtroende. Duktig på att möta människor. Rekommenderar henne varmt! Kommer garanterat engagera henne igen om jag ska sälja fastighet"
säljare på Siktargatan 30

01 jun 2021

"Alltid snabb feedback. Korrekt hantering av info. "
säljare på Tallbacksvägen 16

24 jan 2021

"Vi valde Catrine för för försäljning av vår pappas lägenhet i BRF Skogsblomman, och vi är mycket nöjda. Catrine har stor kunskap och är väl insatt i denna fina bostadsrättsförening. Catrine är alltid tillgänglig och pålitlig. Dessutom ställer hon upp och återkopplar snabbt på frågor längs hela sä..."
"Vi valde Catrine för för försäljning av vår pappas lägenhet i BRF Skogsblomman, och vi är mycket nöjda. Catrine har stor kunskap och är väl insatt i denna fina bostadsrättsförening. Catrine är alltid tillgänglig och pålitlig. Dessutom ställer hon upp och återkopplar snabbt på frågor längs hela säljprocessen.
Vi rekommenderar Catrine varmt!"
Läs mer
säljare på Stenbrohultsvägen 109

23 dec 2020

"Vi valde Catrine för andra gången för försäljning och är mycket nöjda. Catrine är alltid tillgänglig och pålitlig. Dessutom ställer hon upp och svarar snabbt och personligt på alla frågor längs hela säljprocessen. Vi rekommenderar henne varmt till alla!"
"Vi valde Catrine för andra gången för försäljning och är mycket nöjda. Catrine är alltid tillgänglig och pålitlig. Dessutom ställer hon upp och svarar snabbt och personligt på alla frågor längs hela säljprocessen. Vi rekommenderar henne varmt till alla!"
Läs mer
säljare på Stabby Allé 11E

07 sep 2020

"Catrine var fantastiskt bra och lätt att ha att göra med! Rekommenderas varmt!"
säljare på Väpnargatan 1A

08 jul 2020

"Vi är mycket nöjda med Catrine genom hela processen av försäljningen av vår lägenhet."
säljare på Torkelsgatan 2C

23 jun 2020

"Kan verkligen rekommendera Catrine! "
säljare på Markegångsvägen 15B

23 jun 2020

"Jag var mycket nöjd med Catrines insats och skulle utan tvekan välja henne som mäklare igen!"
säljare på Geijersgatan 12D

09 maj 2020

"Jag kan verkligen varmt rekommendera Catrine. Hon är kunnig, professionell och lyhörd. Jag har också uppskattat att hon varit så lätt att få tag i när jag haft frågor och hållit en så nära kontakt med mig under hela processen. Det har känts väldigt tryggt att sälja lägenheten genom henne. Jag kun..."
"Jag kan verkligen varmt rekommendera Catrine. Hon är kunnig, professionell och lyhörd. Jag har också uppskattat att hon varit så lätt att få tag i när jag haft frågor och hållit en så nära kontakt med mig under hela processen. Det har känts väldigt tryggt att sälja lägenheten genom henne. Jag kunde inte ha valt en bättre mäklare."
Läs mer
säljare på Malma Stenväg 2

08 maj 2020

"Den bästa mäklaren hittills!"
säljare på Östra Ågatan 73D

26 aug 2019

"Mäklaren var professionell och trevlig/förtroendeingivande att ha att göra med. Speciellt viktigt var att hon tog sig god tid och och var lyssnande och respektfull i kontakten med min 98-åriga pappa som var den som sålde lägenheten. Han var nöjd och glad över bemötande och genomförande. "
"Mäklaren var professionell och trevlig/förtroendeingivande att ha att göra med. Speciellt viktigt var att hon tog sig god tid och och var lyssnande och respektfull i kontakten med min 98-åriga pappa som var den som sålde lägenheten. Han var nöjd och glad över bemötande och genomförande. "
Läs mer
säljare på Stenbrohultsvägen 103

26 aug 2019

"Dyrt objekt och situationen gjorde att vi prioriterade en snabb affär, möjligen hade man kunnat få ett högre slutbud."
säljare på Gullhemsvägen 5

26 aug 2019

"Allt fungerade otroligt bra, fick hela tiden information och hjälp och råd. "
säljare på Stigbergsplan 7

22 feb 2019

"Jag har uppskattat Catrine Edwardssons professionella, kompetenta och trevliga bemötande. Både som potentiell köpare och som säljare har jag bara positiva omdömen att ge. "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 27B

22 feb 2019

"Vi är mycket nöjda"
säljare på Blixtgatan 11

02 okt 2018

"Mycket lugn och realistisk mäklare med professionellt men ändå personligt bemötande.
Kan varmt rekommendera Catrine !"
säljare på Grågåsvägen 3

20 sep 2018

"Har använt denna mäklare vid alla mina bostadsaffärer. Kom ihåg den första bostaden jag köpte. Hon stressade inte fram ett bud utan sa att jag skulle fundera över natten. Tycker det är viktigt att känna efter ordentligt. För mig var/är det viktigt att kunna känna att alla parter är nöjda med affä..."
"Har använt denna mäklare vid alla mina bostadsaffärer. Kom ihåg den första bostaden jag köpte. Hon stressade inte fram ett bud utan sa att jag skulle fundera över natten. Tycker det är viktigt att känna efter ordentligt. För mig var/är det viktigt att kunna känna att alla parter är nöjda med affären."
Läs mer
säljare på Ritargatan 1C

20 aug 2018

"Toppen! "
säljare på Bernadottevägen 59

09 aug 2018

"Catrine höll hos exakt så uppdaterade om varje steg i processen som vi önskade. Kompetent och dessutom väldigt trevlig! Vi är bara nöjda, och dessutom var hennes insats väldigt, väldigt prisvärd."
säljare på Skogsduvevägen 11B

05 jul 2018

"Vi kan varmt rekommendera Catrine och skulle gärna anlita henne vid framtida försäljningar. "
säljare på Bergvägen 9

21 jun 2018

"Catrine skötte allt på ett proffsigt sätt. Hjälpte oss även med en bankkontakt på SHB."
säljare på Lindsbergsgatan 13B

06 jun 2018

"Catrine var klar och tydligt, vänlig och lättsam vilket gjorde att man visste fullt ut hur läget var. Jag fick goda råd utan att det var pekpinnar. Helt enkelt Catrine är proffsig."
säljare på Tellusvägen 13

04 jun 2018

"Catrine är ett superproffs. Kan varmt rekommendera henne och Mäklare Kulling!"
säljare på Tunagatan 32D

25 maj 2018

"Nästa gång jag skall sälja en bostad kommer jag att be Catrine om hjälp igen."
säljare på Skogsduvevägen 9A

28 mar 2018

"Trevlig att ha att göra med från början till slut. Flexibel, kunnig och mycket prisvärd. Har inga anmärkningar"
säljare på Sankt Johannesgatan 36B

02 mar 2018

"Trevlig att kommunicera med."
säljare på Östra Ågatan 73B

07 feb 2018

"Catrine är lätt att ha att göra med, hon är alltid trevlig och glad! Hon hade svar på alla våra frågor, kunde ge råd i alla områden som gällde förvaring, transport, radonmätning, renovering av huset innan försäljning eller inte, flyttstäd och deklaration. Vi la bokstavligen huset i hennes händer ..."
"Catrine är lätt att ha att göra med, hon är alltid trevlig och glad! Hon hade svar på alla våra frågor, kunde ge råd i alla områden som gällde förvaring, transport, radonmätning, renovering av huset innan försäljning eller inte, flyttstäd och deklaration. Vi la bokstavligen huset i hennes händer och hon fixade allt! Vi är mycket nöjda med hennes insatser, från första till sista mötet, allt skötte hon mycket proffsigt!"
Läs mer
säljare på Malma Backe 5E

22 nov 2017

"Är jättenöjd med Catrine Edwardsson som mäklare! "
säljare på Sankt Persgatan 40C

22 nov 2017

"Jag fick intrycket av att Catrine är lugn, tar sig tid att göra ett bra jobb och är trevlig att ha att göra med."
säljare på Stabby Allé 9B

19 nov 2017

"Noggran, duktig och väldigt engagerad mäklare. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Albertinas väg 47

17 nov 2017

"Mkt pos samarbete i både försäljning o köp"
säljare på Halmby 63

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
2
Lägenhet
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
4
Försäljningsvärde
12 610 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
90 av 90 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
89 av 90 säljare
Catrine var tydlig och höll mig uppdaterad
91 av 91 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Catrine på kartan.

264 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
90 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

4 650 000 kr
5 rum, 162 m²
28 703 kr/m²
Villa, Knivsta
2 rum, 55 m²
Lägenhet, Knivsta
3 679 kr/mån
1 475 000 kr
Tomt/Mark, Knivsta
1 700 000 kr
Tomt/Mark, Knivsta
1 700 000 kr
Tomt/Mark, Knivsta

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 850 000 kr
Lägenhet Centrala Knivsta
+ 200 000 kr
4 rum, 94 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrala Knivsta
1 rum, 31 m²
Utropspris: 1 450 000 kr
3 660 000 kr
Villa Långhundra
+ 665 000 kr
3,5 rum, 117 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
1 600 000 kr
Lägenhet Knivsta
+ 50 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 1 550 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Luthagen
6 rum, 194 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.