Catrin Marzelius

Profilbild för Catrin Marzelius
Catrin Marzelius
4.9 / 5
(64 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
5 st
0 st
13 280 000 kr

Bakgrund

Catrin Marzelius jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2010-03-05. Catrin har enligt vår statistik haft 3 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 10 620 000 kr.

Presentation

Välkommen att kontakta mig för gratis värdering och trygg försäljning!

Ett av livets största beslut är att byta bostad - både ekonomiskt och känslomässigt. Det är ett stort förtroende att förmedla ditt hem och jag lägger mycket vikt vid att genomföra en trygg försäljning både för dig som säljare och för dina köpare.

Mäklarhuset ligger i framkant vad gäller smart digital marknadsföring. Vi är stolta över tjänsten säljarens bilder där du som säljare ges möjligheten att lägga ut dina egna bilder, länkar och smultronställen. Du kan själv berätta vad som är så bra med just din bostad och ditt område! För spekulanter som ej känner till området använder vi oss ofta av drönarvyer som ger en fin överblick.

Jag är en positiv och personligt engagerad fastighetsmäklare. Jag strävar efter att alltid göra det där lilla extra som ger dig som säljare bästa försäljningspris men även dina köpare så nöjda att de kommer tillbaka när det är dags för att sälja. Jag bor själv och stortrivs i Mölndal sen snart 30 år vilket ger mig bra lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Jag är uppväxt i en mäklarfamilj och i grunden ekonom. Jag har bott mycket utomlands och alltid jobbat med människor, försäljning och marknadsföring. Mitt stora intresse för människor och passion för hus & boende ledde även mig till mäklaryrket! Något du kanske inte visste om mig är att jag kan konversera på kinesiska!

Jag älskar att prata boende så tveka inte att komma in på kontoret eller stanna mig om du möter mig någonstans i Mölndal. Vi ses!

Mäklarbyrå

Mäklarhuset

Säljare om Catrin.

03 jun 2022

"Vi blev rekommenderade att anlita Catrin av flera vänner. Catrin var engagerad från start i både försäljning och våra önskemål om köp, vilket gjorde att vi faktiskt både sålde och köpte genom henne. Hon var lättillgänglig, noggrann och alltid genuint glad. Catrin gjorde det roligt att både köpa o..."
"Vi blev rekommenderade att anlita Catrin av flera vänner. Catrin var engagerad från start i både försäljning och våra önskemål om köp, vilket gjorde att vi faktiskt både sålde och köpte genom henne. Hon var lättillgänglig, noggrann och alltid genuint glad. Catrin gjorde det roligt att både köpa och sälja! "
Läs mer
säljare på Gibraltargatan 66

11 maj 2022

"Fantastiseksi mäklare, inlyssnande med lång erfarenhet, tillgänglig och hjälpsam. Rekommenderar henne varmt "
säljare på Vänortsgatan 9A

26 apr 2022

"Vi kom i kontakt med Catrin då vi köpte en lgh -18
Då vi fick stort förtroende för henne direkt så tog vi
hennes hjälp att även sälja vår!
Så när vi nu skulle sälja igen, så var Catrin ett självklart val! Det känns som att träffa en gammal god vän! Catrin är personlig, lyhörd, proffsig, noggrann..."
"Vi kom i kontakt med Catrin då vi köpte en lgh -18
Då vi fick stort förtroende för henne direkt så tog vi
hennes hjälp att även sälja vår!
Så när vi nu skulle sälja igen, så var Catrin ett självklart val! Det känns som att träffa en gammal god vän! Catrin är personlig, lyhörd, proffsig, noggrann, engagerad, hjälpsam, glad och positiv.
Helnöjd som både köpare och säljare!
Vi rekommenderar varmt Catrin!
"
Läs mer
säljare på Ålegårdsgatan 30

24 apr 2022

" Catrin var helt fantastisk vid försäljningen av vår lägenhet! Allt kändes tryggt och vi hade stort förtroende för henne!
Glad, positiv, kunnig, engagerad och hade lösningar på allt . Kan varmt rekommendera henne !
Carina och Åke "
säljare på Norra Nedanvägsgatan 6F

22 apr 2022

"Catrin lade stor omsorg kring detaljer, var lyhörd för våra frågor och behov, och var professionell i alla avseenden. Vi fick många användbara tips och råd även kring sådant vi inte tänkt på själva. Catrin har ett trevligt, respektfullt och lättillgängligt sätt, vilket gjorde att hela processen b..."
"Catrin lade stor omsorg kring detaljer, var lyhörd för våra frågor och behov, och var professionell i alla avseenden. Vi fick många användbara tips och råd även kring sådant vi inte tänkt på själva. Catrin har ett trevligt, respektfullt och lättillgängligt sätt, vilket gjorde att hela processen blev smidig, tydlig och trygg, både före, under och efter försäljningen. Vi rekommenderar Catrin varmt!"
Läs mer
säljare på Madhagsvägen 9

24 mar 2021

"Mycket professionell, kunnig, engagerad, målinriktad och trevlig mäklare/person, från första början till avklarad husförsäljning. Mycket nöjd med resultatet av husaffären. Skulle gärna anlita samma mäklare igen.
Jag rekommenderar verkligen Catrin.
Christina och Bengt"
"Mycket professionell, kunnig, engagerad, målinriktad och trevlig mäklare/person, från första början till avklarad husförsäljning. Mycket nöjd med resultatet av husaffären. Skulle gärna anlita samma mäklare igen.
Jag rekommenderar verkligen Catrin.
Christina och Bengt"
Läs mer
säljare på Brunnsgatan 16

23 mar 2021

"Helt klart rätt person på rätt plats.
Ödmjuk, kompetent o trevlig. "
säljare på Lindåsvägen 19

23 mar 2021

"Catrin var verkligen helt fantastisk. Hon är väldigt engagerad och lyhörd mäklare med båda fötterna på jorden. Det kändes inte bara som att hon var där för att sälja vår bostad för att sen gå vidare med nästa affär, hon var verkligen med oss hela vägen med sitt engagemang och stora glöd. Stort ta..."
"Catrin var verkligen helt fantastisk. Hon är väldigt engagerad och lyhörd mäklare med båda fötterna på jorden. Det kändes inte bara som att hon var där för att sälja vår bostad för att sen gå vidare med nästa affär, hon var verkligen med oss hela vägen med sitt engagemang och stora glöd. Stort tack Catrin :)
"
Läs mer
säljare på Friggagatan 7B

23 mar 2021

"Kan varmt rekommenderas."
säljare på Solhemsgatan 8

02 okt 2020

"Rekommenderas"
säljare på Östra Lindomevägen 29

03 sep 2020

"Catrin var mäklare på det hus vi köpte och då vi under den processen skapade en bra relation anlitade vi henne även för försäljningen av vårt bostadsrättshus. Hon har hela tiden varit mycket engagerad utan att vara påflugen, bra påläst och noga med detaljer - alltifrån fotografering till vad para..."
"Catrin var mäklare på det hus vi köpte och då vi under den processen skapade en bra relation anlitade vi henne även för försäljningen av vårt bostadsrättshus. Hon har hela tiden varit mycket engagerad utan att vara påflugen, bra påläst och noga med detaljer - alltifrån fotografering till vad paragrafer i kontrakt betyder i praktiken. Hon har kontinuerligt hållit oss och övriga inblandade uppdaterade genom hela processen. Vi har upplevt henne som mycket professionell, förtroendegivande och trygg - en starkt bidragande faktor till att både vårt köp och försälning blev bra upplevelser. "
Läs mer
säljare på Eklanda Slätt 9

06 maj 2020

"Vi kan verkligen rekommendera Catrin, hon är mycket trevlig, kunnig och erfaren. Hon har varit engagerad, hjälpsam och målinriktad. Om vi skulle sälja igen skulle vi utan tvekan välja Catrin igen. "
säljare på Ålegårdsgatan 293

01 nov 2019

"Catrin rekommenderas varmt, hon sköter hela processen från ax till kaka, d.v.s från kontakt till avslutad försäljning. Mycket nöjda. Anders o Inger "
säljare på Matildebergsgatan 45

10 jul 2019

"Mycket bra!"
säljare på Tvillinggatan 7C

03 jul 2019

"Vi har sålt och köpt ett antal boenden genom åren och jag kan ärligt säga att Catrin är den BÄSTA mäklaren vi någonsin stött på. Hon tar sin tid, och är väldigt noga och omtänksam. Just omtanken är den bästa. Hon är den typen av mäklare som kommer att ta av skorna från sina fötter för att se till..."
"Vi har sålt och köpt ett antal boenden genom åren och jag kan ärligt säga att Catrin är den BÄSTA mäklaren vi någonsin stött på. Hon tar sin tid, och är väldigt noga och omtänksam. Just omtanken är den bästa. Hon är den typen av mäklare som kommer att ta av skorna från sina fötter för att se till att du har bra skor med på bilden när du är stressad och inte hittar några mitt under fotograferingen. Om vi säljer hus igen, så kommer vi UTAN TVEKAN att anställa Catrin igen! Värd var enda krona"
Läs mer
säljare på Ringduvegatan 6

31 aug 2018

"Mycket bra, smidigt, engagerad, intresserad....
Listan kan göras lång!!!"
säljare på Labacka Höjd 6

27 aug 2018

"Att vara lyhörd och engagerad gör Catrin till en fantastisk förhandlare.
Nyckel för att uppfylla en dröm är inte att koncentrera sig på själva resultat i sig, utan, koncentrera sig på betydelse av detta.
Säljare ville sälja dyrt...men vill sälja...
Köpare ville köpa billigt...men vill ha...
Vinna..."
"Att vara lyhörd och engagerad gör Catrin till en fantastisk förhandlare.
Nyckel för att uppfylla en dröm är inte att koncentrera sig på själva resultat i sig, utan, koncentrera sig på betydelse av detta.
Säljare ville sälja dyrt...men vill sälja...
Köpare ville köpa billigt...men vill ha...
Vinna, vinna...
Catrin klarar detta....
Det är fantastiskt när båda säljare och köpare är överens om om vilken mäklare man skulle rekommendera om någon frågar..."
Läs mer
säljare på Bågskyttegatan 2D

07 apr 2018

"Catrin gjorde ett jättebra jobb!
Vi är nöjda och jag kan absolut rekommendera Catrin."
säljare på Västerängsgatan 3B

06 apr 2018

"Fantastisk engagerad och lyckades hålla mig lugn under hela processen. "
säljare på Hagåkersgatan 7B

06 apr 2018

"Catrin är otroligt duktig och kan sitt jobb. Hon lyssnar och finns alltid till hands vid frågor, om hon inte kan svara, förmedlar hon kontakten vilket är profssigt.
"
säljare på Streteredsvägen 1A

21 nov 2017

"Jag är oerhört nöjd med Catrin som min mäklare. Hon har varit proffsig, och framförallt väldigt engagerad och hjälpsam. Jag har känt mig trygg i hela processen och fått all hjälp jag velat ha och mer därtill."
säljare på Lejonslättsgatan 23

13 sep 2017

"EWn mäklare som var engagerad och gav lite extra!"
säljare på Bågskyttegatan 2K

12 sep 2017

"Catrin är kanon! Så himla personlig och engagerad! "
säljare på Hagåkersgatan 22

19 feb 2017

"Vi var mycket nöjda, mäklaren var lyhörd och engagerad och vi fick till en snabb försäljning som vi var mycket nöjda med."
säljare på Kondorsgatan 25

15 feb 2017

"Underbar mäklare! "
säljare på Skrittgatan 6B

02 feb 2017

"Allt var jättebra. Hon gjorde ett fantastiskt jobb. Skulle rekommendera henne till vem som helst ska sälja sin bostad. "
säljare på Skrittgatan 4C

02 feb 2017

"Vi kände Catrin sedan tidigare (min sambos tid som ordf i en br-förening) så det var inget svårt val att be henne om hjälp med försäljningen. Nu tog det lite längre tid än vi hade hoppats på, men det berodde på andra saker. Catrin gjorde ett gott jobb, och vi kan rekommendera henne till det bästa. "
"Vi kände Catrin sedan tidigare (min sambos tid som ordf i en br-förening) så det var inget svårt val att be henne om hjälp med försäljningen. Nu tog det lite längre tid än vi hade hoppats på, men det berodde på andra saker. Catrin gjorde ett gott jobb, och vi kan rekommendera henne till det bästa. "
Läs mer
säljare på Ponnygatan 8B

02 dec 2016

"Den bästa jag haft. Är återkommande kund. "
säljare på Blandsädesgatan 6B

11 okt 2016

"Nöjd och glad av all service.
Rekommenderas! "
säljare på Högenvägen 121

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
2
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
3
Försäljningsvärde
10 620 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
62 av 64 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
64 av 64 säljare
Catrin var tydlig och höll mig uppdaterad
63 av 64 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Catrin på kartan.

235 tidigare bostäder
3 bostäder till salu
63 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Bostäder

2 995 000 kr
4 rum, 92 m²
32 554 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
5 985 kr/mån
3 rum, 78 m²
Lägenhet, Mölndal
4 985 kr/mån
5 995 000 kr
8 rum,
Villa, Mölndal

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 500 000 kr
Lägenhet Bifrost
+ 205 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Broslätt
5 rum, 137 m²
6 125 000 kr
Villa Hultet
+ 130 000 kr
5 rum, 171 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
1 995 000 kr
Lägenhet Lindome
2 rum, 60,4 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
3 350 000 kr
Lägenhet Krokslätt
-145 000 kr
3 rum, 87 m²
Utropspris: 3 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.