Caroline Sabouri

Profilbild för Caroline Sabouri
Säljarfavorit
Caroline Sabouri
4.9 / 5
(64 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
14 st
75 595 000 kr

Bakgrund

Caroline Sabouri jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-11-06. Caroline har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2023. Caroline har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 105 205 000 kr.

Presentation

12 års erfarenhet – 100 % engagemang

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010 och beskrivs som driven, energisk och målmedveten. Jag lämnar aldrig någonting åt slumpen och strävar alltid efter att leverera det bästa slutresultatet.

Går du i säljtankar, funderar över värdet på din bostad eller bara vill prata om läget på bostadsmarknaden, tveka inte att höra av dig till mig. En lyckad försäljning är aldrig en tillfällighet. Jag ser fram emot att höra från dig!

Med vänlig hälsning

Caroline Sabouri

Säljare om Caroline.

14 maj 2024

"Vi är så nöjda med Caroline. Hon är mycket professionell och har mycket god kunskap om området. Hon förstår verkligen våra behov och förväntningar som kund. Hon var stödjande och höll oss uppdaterade under hela processen. Rekommenderas starkt!"
säljare på Marknadsvägen 65

26 apr 2024

"Caroline är mycket engagerad och profesionell. Finns alltid tillgängligt för samtal och diskution. Lyhörd för önskemål gällande försäljningen"
säljare på Ellaparksvägen 24

25 apr 2024

"Vänlig, snabb, kunnig. Hittar lösningar på problem"
säljare på Tibblevägen 19A

24 apr 2024

"Tack så mycket för din fantastiska hjälp med försäljningen av vår bostad. Din professionalism, kunskap och tillgänglighet gjorde hela processen så smidig och effektiv. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kommer definitivt att rekommendera dig till andra."
"Tack så mycket för din fantastiska hjälp med försäljningen av vår bostad. Din professionalism, kunskap och tillgänglighet gjorde hela processen så smidig och effektiv. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kommer definitivt att rekommendera dig till andra."
Läs mer
säljare på Meteorvägen 62

05 mar 2024

"Ödmjuk, ordningsam, lyhörd är mina direkta tankar ang Caroline.
Mycket bra kommunikation och närvaro från henne under våran resa.
Smidigt avslut och mycket nöjd med min försäljning.
Rekommenderar henne varmt till andra säljare framöver!
Monika "
säljare på Marknadsvägen 109

26 jan 2024

"Caroline är en helt lysande mäklare som jag varmt kan rekommendera till alla!
Hon är mycket lyhörd för kundens behov, lägger upp den mest gynnsamma strategin för objektet och målbilden, ligger hela tiden steget före under hela processen så att det blir minimalt med huvudbry för dig som kund och ..."
"Caroline är en helt lysande mäklare som jag varmt kan rekommendera till alla!
Hon är mycket lyhörd för kundens behov, lägger upp den mest gynnsamma strategin för objektet och målbilden, ligger hela tiden steget före under hela processen så att det blir minimalt med huvudbry för dig som kund och att du kan fullt lita på att hon kommer lösa alla olika utmaningar som uppkommer på bästa sätt.
Caroline är väldigt skicklig på att kommunicera och upprätthålla tät och tydlig kontakt med alla parter, och hålla dem både väl uppdaterade och informerade. Hon ger mycket goda råd till kunden om vilka beslut som är riktiga att ta. Hon tillgodoser alla parters behov så att både säljare och potentiella köpare kan känna sig nöjda i deras beslut.
Jag köpte bostad från Caroline från början och la märke till hur hon verkligen utmärker sig från andra mäklare, vilket gjorde att jag även valde att sälja bostad via henne därefter. Hon levererade allt hon lovade inom en rask tidsram på en utmanande marknad och hanterade hela processen på ett mycket professionellt och tillfredsställande sätt. 10/10! /Mycket nöjd kund"
Läs mer
säljare på Radarvägen 9

26 jan 2024

"Mycket bra"
säljare på Biblioteksgången 6

28 nov 2023

"Grundlig, trevlig och saklig i diskussionerna under tiden lägenheten låg ute för försäljning.
Alltid ett glatt bemötande och mycket flexibel, vilket kändes skönt för oss under hela processen.
"
säljare på Hägerneholmsvägen 7B

09 nov 2023

"Snabb och kommunikativ. "
säljare på Grindtorps Skolgränd 26

09 nov 2023

"Otroligt duktig och kunnig. Lätt att få tag på och bra på att återkoppla.
Kan varmt rekommendera Caroline!"
säljare på Grindtorps Skolgränd 28

23 okt 2023

"VI är väldigt nöjda med försäljning av lägenhet på Näsbydalsvägen 4. Caroline gav ett proffsigt intryck från första möte, och har god kännedom om marknaden och efterfrågan. "
säljare på Näsbydalsvägen 4

10 okt 2023

"Caroline är en bra fastighetsmäklare, ja, men ännu viktigare, hon är en bra person, tack för allt."
säljare på Grindtorps Skolgränd 26

06 sep 2023

"Då jag tycker att bostadsaffärer är bland det jobbigaste som finns så är mäklaren mycket viktig för mig.
Därför kan jag nu, när lägenheten är såld, vara mycket nöjd med mäklarens insats. Jag kunde bara ta det lugnt och bara "åka med" och lita på att mäklaren tog hand om allt. Hon var hela tiden ..."
"Då jag tycker att bostadsaffärer är bland det jobbigaste som finns så är mäklaren mycket viktig för mig.
Därför kan jag nu, när lägenheten är såld, vara mycket nöjd med mäklarens insats. Jag kunde bara ta det lugnt och bara "åka med" och lita på att mäklaren tog hand om allt. Hon var hela tiden noga med att hålla mig uppdaterad, och hörde ibland av sig flera gånger om dagen. Antingen för att bara uppdatera mig om något eller för att fråga mig om vad jag tyckte rörande vissa beslut.
Jag uppskattade det engagemanget mycket!
Trots den lite tröga bostadsmarknaden så var affären avslutad och kontraktet påskrivet efter mindre än en vecka efter första visning.
Självklart måste man ju som säljare vara beredd på att möta marknaden på en rimlig nivå. Vi pratade mycket om prisbild, utbud samt efterfrågan och det hjälpte mig att kunna se någorlunda objektivt på affären.
Det viktiga var att jag hela tiden kände mig delaktig i affären och de beslut som togs.
"
Läs mer
säljare på Åkerbyvägen 92

16 jun 2023

"Caroline har mycket bra kompetens."
säljare på Orrvägen 22

29 maj 2023

"Supergullig och kunnig mäklare - kan verkligen rekommenderas!"
säljare på Anbudsvägen 83

05 maj 2023

"Mäklaren kämpade väl för att se till att villan såldes snabbt och till ett acceptabelt pris. Mycket bra engagrmang, professionalism och driv, trevlig dessutom."
säljare på Skiljevägen 3

31 mar 2023

"Allt gick otroligt snabbt och smidigt, precis som vi efterfrågat."
säljare på Kometvägen 9

23 feb 2023

"Positiv, engagerad och professionell!
Rekommenderas!"
säljare på Kometvägen 11

07 feb 2023

"Caroline har varit så hjälpsam, inkännande, engagerad och alltid glad under hela processen. Lätt att få tag på och svarar på alla möjliga och omöjliga frågor. Är supernöjd, kan varmt rekommendera Caroline som person och mäklare."
säljare på Fyndvägen 3

01 feb 2023

"Vi är supernöjda med Caroline! Hon är otroligt kunnig och engagerad samtidigt som hon är lyhörd, tillgänglig och tydlig. Vår försäljning gick väldigt bra och det är utan tvekan Carolines förtjänst."
säljare på Biblioteksgången 4

05 mar 2021

"Caroline var väldigt tillmötesgående och alltid glad och trevlig. Gav stort förtroende redan vid första mötet. Gick alltid att nå och kunde svara på alla frågor jag hade. Jag kunde höra av mig när som helst och hon hade alltid samma fantastiska bemötande och hon höll mig hela tiden uppdaterad. Då..."
"Caroline var väldigt tillmötesgående och alltid glad och trevlig. Gav stort förtroende redan vid första mötet. Gick alltid att nå och kunde svara på alla frågor jag hade. Jag kunde höra av mig när som helst och hon hade alltid samma fantastiska bemötande och hon höll mig hela tiden uppdaterad. Då jag var i behov av en ganska snabb försäljning såg hon till att fotografering skedde snabbt och annons till Hemnet kom ut jättesnabbt. Hon stämde av med mig hela tiden under resans gång så att allting kändes bra för mig. Rekommenderar varmt Caroline Sabouri till alla som ska sälja, fantastisk mäklare och person! Jag är så tacksam. "
Läs mer
säljare på Svampskogsvägen 15

27 feb 2021

"Caroline gav oss goda råd och information genom hela processen. Effektiv, kunnig, proffsig är bra nyckelord som beskriver hennes arbete med vår försäljning."
säljare på Grindtorps Skolgränd 26

25 dec 2020

"Caroline är en effektiv mäklare, lyhörd för mina idéer/önskemål kring försäljningen, tillgänglig. Rekommenderar att låta Caroline sköta Din/Er bostadsaffär. "
säljare på Grindtorps Skolgränd 20

04 dec 2020

"Caroline besitter alla de egenskaper man kan önska sig av sin mäklare.
Kompetent, kunnig och proffsig.
Detta i kombination med stort engagemang och hög social kompetens, gör att jag varmt kan rekommendera Caroline!"
säljare på Kryssarvägen 7

10 nov 2020

"Jag vill verkligen rekommendera Caroline som mäklare och jag har hela tiden känt att jag valde helt rätt när jag valde Caroline. Förutsättningarna ändrades under försäljingsprocessen till följd av Coronapandemin och Caroline anpassade hela tiden sitt arbete och rådgivning för att på bästa sätt mö..."
"Jag vill verkligen rekommendera Caroline som mäklare och jag har hela tiden känt att jag valde helt rätt när jag valde Caroline. Förutsättningarna ändrades under försäljingsprocessen till följd av Coronapandemin och Caroline anpassade hela tiden sitt arbete och rådgivning för att på bästa sätt möta den förändrade situationen och att det skulle bli så bra som möjligt för oss. Hon är ett riktigt proffs och en väldigt härlig person! "
Läs mer
säljare på Biblioteksgången 6

30 okt 2020

"Otroligt proffsig och kunnig! Alltid lätt att få tag i och uppdaterade mig löpande. Jag kan varmt rekommendera Caroline! "
säljare på Häradsgränd 2

29 okt 2020

"Helnöjd med Caroline som mäklare. Oerhört proffsig och noggrann. Bra återkoppling och väldigt tydlig!"
säljare på Grindtorpsvägen 9

18 okt 2020

"Driven och mycket kompetent mäklare. Rekommenderas. "
säljare på Tvärvägen 13

16 okt 2020

"Caroline är proffsig, engagerad, ödmjuk och lyhörd.
Jag kunde inte önska något mer. Caroline överträffar verkligen alla förväntningar.
"
säljare på Lövmovägen 33

07 okt 2020

"Caroline var toppen från början till slut. Bra på att kommunicera, punktlig, lätt att tycka om, och professionell. Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Grindtorps Skolgränd 30

07 sep 2020

"Trevligt, engagerat och professionellt bemötande.
Gott arbete för ett objekt som tyvärr påverkats mycket av grannars tidigare försäljning, men som gick över utgångspris! "
säljare på Göran Elgfelts gata 5A

27 aug 2020

"Caroline är en mycket kompetent, inlyssnande och engerad mäklare. Med henne känner man sig trygg att allt kommer att gå bra."
säljare på Kryssarvägen 7

29 maj 2020

"Caroline är en väldigt positiv frisk fläkt och rodde verkligen försäljningen i land från början till slut.
Det är viktigt att känna att man får stöd genom en ändå ganska jobbig process som försäljning och det stödet fick vi verkligen med Caroline som våran mäklare. Vi är väldigt glada och nöjda.
"
"Caroline är en väldigt positiv frisk fläkt och rodde verkligen försäljningen i land från början till slut.
Det är viktigt att känna att man får stöd genom en ändå ganska jobbig process som försäljning och det stödet fick vi verkligen med Caroline som våran mäklare. Vi är väldigt glada och nöjda.
"
Läs mer
säljare på Murstensvägen 136

05 maj 2020

"Vi är supernöjda med Caroline som från första stund haft ett trevligt bemötande, professionellt förhållningssätt och en riktigt bra kommunikation genom hela processen. Vi rekommenderar Caroline starkt i ert val av mäklare."
säljare på Gustav III:s Boulevard 84

22 mar 2020

"Jag är mycket nöjd med Carolines insats. Hon är förtroendeingivande, engagerad och höll mig väl uppdaterad genom hela processen. Slutpriset landade högre än jag vågat hoppas!"
säljare på Göran Elgfelts gata 5A

13 jan 2020

"Proffsig, tydlig med regelbunden återkoppling"
säljare på Tomtebobarnens gata 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Villa
6
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
105 205 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
61 av 62 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
64 av 64 säljare
Caroline var tydlig och höll mig uppdaterad
64 av 64 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Caroline på kartan.

154 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
64 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

7 450 000 kr
7 rum, 151 m²
49 337 kr/m²
Villa, Täby
4 650 000 kr
3 rum, 74 m²
62 837 kr/m²
Lägenhet, Täby
7 872 kr/mån
3 rum, 79 m²
Lägenhet, Täby
4 rum, 88 m²
Lägenhet, Täby
7 935 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 59,5 m²
38 898 kr/m²
Lägenhet, Täby
4 133 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 750 000 kr
Lägenhet Täby Park
1 rum, 33,5 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
3 350 000 kr
Lägenhet Täby Centrum
+ 250 000 kr
4 rum, 90 m²
Utropspris: 3 100 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är så nöjda med Caroline. Hon är mycket professionell och har mycket god kunskap om området. Hon förstår verkligen våra behov och förväntningar som kund. Hon var stödjande och höll oss uppdaterade under hela processen. Rekommenderas starkt!"
10 400 000 kr
Villa Ella Park
+ 450 000 kr
7 rum, 158 m²
Utropspris: 9 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Caroline är mycket engagerad och profesionell. Finns alltid tillgängligt för samtal och diskution. Lyhörd för önskemål gällande försäljningen"
9 125 000 kr
Villa Lahäll
+ 675 000 kr
4 rum, 110 m²
Utropspris: 8 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vänlig, snabb, kunnig. Hittar lösningar på problem"
3 250 000 kr
Lägenhet Grindtorp
+ 55 000 kr
3 rum, 81 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tack så mycket för din fantastiska hjälp med försäljningen av vår bostad. Din professionalism, kunskap och tillgänglighet gjorde hela processen så smidig och effektiv. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kommer definitivt att rekommendera dig till andra."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.