Caroline Hazelius

Profilbild för Caroline Hazelius
Caroline Hazelius
4.9 / 5
(127 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
10 st
143 740 000 kr

Bakgrund

Caroline Hazelius jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2004-09-30. Caroline har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Caroline har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 95 150 000 kr.

Presentation

Detaljerna gör skillnaden

Varje affär är unik och jag tror verkligen på att vi tillsammans skapar den perfekta modellen för dig.

För mig är det viktigt att du som säljare känner dig trygg och nöjd genom att du får en tjänst som är högkvalitativ av en mäklare som är engagerad och ser detaljerna.

Detaljerna är skillnaden mellan ett högt och ett lågt försäljningspris, det är skillnaden mellan en smidig affär och en strulig affär, och framförallt skillnaden som gör dig nöjd med den kanske viktigaste och största affären i ditt liv.

Jag har jobbat som mäklare sedan 2004. Det viktigaste för mig är att få nöjda kunder. Det bästa betyget jag kan få är när mina kunder återkommer och när deras vänner och bekanta anlitar mig.

Då vet jag att detaljerna har gjort skillnaden!

Referens: https://34kvadrat.metromode.se/2019/05/09/drink-your-greens-och-uppdatering-kring-var-lagenhet/

Nackas andra mest anlitade mäklare 2018, 2019 och 2020

Verksam sedan 2004
Jobbar i Nacka

Flera referenser kan skickas om önskemål finns.

Mäklarbyrå


Säljare om Caroline.

23 nov 2022

"Caroline gjorde ett fantastiskt jobb i en svår marknad där slutpriser överträffade våra förväntningar. Caroline var mycket förtroendeingivande, lugn, kunnig, och självsäker. Tusen tack för ett grymt arbete, 10/10!"
säljare på Augustendalsvägen 26

06 sep 2022

"Erfaren, kunnig och mycket påläst om Kvarnholmen, vår BRF och marknaden. Såg till helheten och levererade i linje eller över vår förväntan. Ska du sälja på Kvarnholmen kan jag rekommendera Skandiamäklarna."
säljare på Mjölnarvägen 20B

18 aug 2022

"Caroline är en mäklare som är väldigt trygg i sin roll och gav oss ett lugn i dagens bostadsklimat samt levererade utöver våra initiala förväntningar när det kom till slutpris. Rekommenderar henne 10 av 10 tillfällen. "
säljare på Tre Kronors väg 33

30 jun 2022

"Super! Tack så mycket! Rekommenderar starkt !"
säljare på Siloplatsen 8

27 apr 2022

"Upplevde Caroline som både genuin, seriös och lyhörd. Hon ordnade med en snabb och smidig försäljningsprocess för oss, som dessutom resulterade i både ett väldigt bra slutpris och en fördelaktig tillträdesperiod för oss som säljare. Vi kommer definitivt att anlita henne igen."
"Upplevde Caroline som både genuin, seriös och lyhörd. Hon ordnade med en snabb och smidig försäljningsprocess för oss, som dessutom resulterade i både ett väldigt bra slutpris och en fördelaktig tillträdesperiod för oss som säljare. Vi kommer definitivt att anlita henne igen."
Läs mer
säljare på Mjölnarvägen 32

30 mar 2022

"Att ha Caroline som mäklare var både tryggt och smidigt. "
säljare på Tollare Kaj 12

29 mar 2022

"Caroline är en trevligt och kunnig mäklare som inger förtroende "
säljare på Knut Stangenbergs väg 128

21 mar 2022

"Caroline är väldigt trevlig, kompetent och engagerad. Vi kände oss trygga och uppdaterade genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Kvarngränd 9

10 mar 2022

"Mycket duktig och väldigt omtänksam. Kände mig helt trygg med allt. Toppen"
säljare på Finntorpsvägen 10

18 feb 2022

"Caroline är bästa mäklaren jag träffat, så lyhörd och trevlig. Så förtroendeingivande. "
säljare på Alphyddevägen 31

25 jan 2022

"Caroline är lyhörd, engagerad och trevlig mäklare. Vi upplevde henne som väl insatt och kunnig om lägenheter i vårt område. Dessutom kände vi oss trygga och välinformerade under hela processen. Mycket proffsig mäklare!"
säljare på Kvarngränd 5

08 dec 2021

"Mäklaren gjorde ett bra arbete. Fotografen var trött och oinspirerad tycker jag. Han använde en standard inställning som han alltid använder. Inte aktuellt att anpassa olika inställningar utifrån lägenhetens möjligheter. Exempelvis såg han inte att växterna i köket var vissna och behövde endast l..."
"Mäklaren gjorde ett bra arbete. Fotografen var trött och oinspirerad tycker jag. Han använde en standard inställning som han alltid använder. Inte aktuellt att anpassa olika inställningar utifrån lägenhetens möjligheter. Exempelvis såg han inte att växterna i köket var vissna och behövde endast lite vatten för att resa sig innan bilderna togs.
Jag förstår att tycke och smak är olika men min uppfattning är att när det finns fina ljuskällor och spottar i ett kök bör de användas för att framhäva kökets möjligheter och skapa en varm, mysig och hemtrevlig känsla, istället för att ha köket släckt och mörkt."
Läs mer
säljare på Alphyddevägen 6

20 okt 2021

"Proffsig"
säljare på Rudsjövägen 150

25 sep 2021

"Vi är jättenöjda med Caroline som varit lyhörd, engagerad och väldigt professionell genom hela försäljningsprocessen. Vi rekommenderar henne varmt!"
säljare på Kvarngränd 9

10 sep 2021

"Vi är helt nöjda med hur Caroline tagit han om försäljningen av vårt hus. Kan med varm hand rekommendera henne."
säljare på Ugglevägen 14

03 sep 2021

"Caroline var toppen "
säljare på Kvarngränd 5

09 jul 2021

"Jätteduktig och engagerad mäklare! Rekommenderar verkligen henne. :-) Plus väldigt bra lokalkännedom.
"
säljare på Tollare Kaj 6

23 jun 2021

"Den stora kundbasen och Carolines fantastiska engagemang är oslagbart! "
säljare på Tre Kronors väg 33

07 apr 2021

"Jag är supernöjd med Caroline. Hon gav ett väldigt professionellt intryck redan från start och tog hand om hela försäljningsprocessen på ett suveränt sätt."
säljare på Serenadvägen 13B

21 mar 2021

"Jag är jättenöjd med Caroline! Har även rekommenderat henne till vänner som gått i säljtankar. Caroline var väldigt kunnig och påläst kring området och föreningarna, rak, tydlig och mycket trovärdig. Hon jobbade mycket effektivt från start till slut samtidigt som hon hade ett lugn och gjorde att ..."
"Jag är jättenöjd med Caroline! Har även rekommenderat henne till vänner som gått i säljtankar. Caroline var väldigt kunnig och påläst kring området och föreningarna, rak, tydlig och mycket trovärdig. Hon jobbade mycket effektivt från start till slut samtidigt som hon hade ett lugn och gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Säljer gärna med Caroline igen!"
Läs mer
säljare på Tollarevägen 55

22 feb 2021

"Jag var tydlig med vad jag ville ha för lägenheten och Caroline såg till att jag fick det och lite till."
säljare på Ekuddsvägen 4

16 jan 2021

"Vi valde Caroline när vi skulle sälja vår lägenheten och det visade sig vara helt rätt val. Hon gjorde ett suvuränt jobb och var behjälplig under hela processen.
Vi kan inte annat än rekommendera Caroline till er om ni går i säljtankar."
säljare på Kvarngränd 9

16 dec 2020

"Korrekt och förtroendeingivande, kan sitt yrke."
säljare på Midgårdsvägen 4

20 okt 2020

"Allt gick oerhört smidigt från första mötet vid värdering av bostad tills att vi skrev överlåtelseavtalet. Har egentligen bara positiva saker att säga. Jag kommer att använda mig av Carolines tjänster nästa gång jag säljer bostad igen."
säljare på Finntorpsvägen 13

19 sep 2020

"Caroline är en smidig, inkännande och empatisk mäklare. Att hon dessutom är målinriktad, har en stark handlingskraft och är driven gör henne till en mäklare som får både säljare o köpare att bli nöjda. Rekommenderas starkt! "
säljare på Birkavägen 10

10 sep 2020

"Jag har använt mig av Caroline flera gånger, både när vår brf skulle sälja före detta hyresrätter och nu senast för att sälja min egen lägenhet. Caroline levererar alltid hög kvalitet och det känns alltid tryggt att arbeta med henne. Hon har varje gång lyckats uppnå ett bra försäljningspris. Jag ..."
"Jag har använt mig av Caroline flera gånger, både när vår brf skulle sälja före detta hyresrätter och nu senast för att sälja min egen lägenhet. Caroline levererar alltid hög kvalitet och det känns alltid tryggt att arbeta med henne. Hon har varje gång lyckats uppnå ett bra försäljningspris. Jag kan varmt rekommendera Caroline som mäklare. "
Läs mer
säljare på Finnbergsvägen 14

19 aug 2020

"Fantastiskt trevlig och kompetent mäklare som vi varmt rekommenderar till andra. Mycket duktig förhandlare."
säljare på Fabrikörvägen 4D

12 jun 2020

"Caroline är väldigt kunnig och ger ett intryck av detsamma. Mycket trevlig och gör ett bra jobb. Kan varmt rekommendera henne som mäklare. "
säljare på Finntorpsvägen 8

01 jun 2020

"Caroline är mycket duktig och kompetent. Det här är andra gången vi anlitat henne och vi har varit supernöjda båda gångerna. Mycket smidigt och tryggt att arbeta med Caroline. "
säljare på Finnbergsvägen 2

16 apr 2020

"Mycket trevlig och kunde läsa vad vi ville och tyckte . Hanterade allt väldigt bra"
säljare på Tollareslingan 35

07 apr 2020

"I rådande tid (corona) gjorde Caroline ett toppenjobb. Kände mig trygg"
säljare på Mjölnarvägen 16

17 feb 2020

"Mycket engagerad mäklare och framförallt professionell. Satte lite höga förväntningar på efterfrågan och försäljningspris men i slutändan fick jag ändå en bra bit över utgångspris så jag är nöjd. "
säljare på Hebbes gränd 7

16 jan 2020

"Kan varmt rekommendera."
säljare på Mjölnarvägen 16

14 jan 2020

"Överlag mycket positiv till Carolines insats. Mycket bra och snabb återkoppling efter visningar och kontakter med presumtiva köpare. Uppfattar henne något stressad ibland. Men det har inte stört mig i kontakten."
säljare på Tollareslingan 33

17 jun 2019

"Caroline hade ett professionellt förhållningssätt och gjorde inte i alla delar vad jag föreslog utan motargumenterade baserat på erfarenhet och kompetens vilket resulterade i att vi kom överens om en lösning som jag hade fullt förtroende för."
säljare på Kalvövägen 6

28 apr 2019

"Detta är andra gången jag tar hjälp av Caroline att sälja och trots en avsevärt sämre marknad kämpade hon på bra och höll hög klass i service och uppdateringar hur det går och rekommendationer på hur vi går vidare. "
säljare på Godtemplarvägen 7

20 mar 2019

"Blev dock inte den typ av köpare som mäklaren trodde.
Blev en student med hjälp av sina föräldrar . Visserligen i slutet av sina studier."
säljare på Fredrik Jahns gränd 12

09 jan 2018

"Är väldigt nöjd och har fått ett proffsigt bemötande! "
säljare på Alphyddevägen 35

20 nov 2017

"Bra presentation av objekt samt omgivningarna med fina bilder"
säljare på Talluddsvägen 54

28 jun 2017

"trevlig, kunnig och hjälpsam! "
säljare på Skarpövägen 21

18 maj 2017

"Caroline var väldigt professionell, kunnig och lätt att samarbeta med.
Hon är lyhörd, engagerad och överträffar förväntningar. Bästa mäklaren i Stockholm! "
säljare på Finnboda Kajväg 13B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12
Radhus
1
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
95 150 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
123 av 126 säljare
Caroline satte rätt förväntningar på slutpriset
108 av 126 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
124 av 125 säljare
Caroline var tydlig och höll mig uppdaterad
127 av 127 säljare

Caroline på kartan.

419 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
127 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

1 995 000 kr
2 rum, 53 m²
37 641 kr/m²
Lägenhet, Nacka
3 500 kr/mån
3 rum, 82,5 m²
Lägenhet, Nacka
5 350 kr/mån
5 495 000 kr
3 rum, 85 m²
64 647 kr/m²
Lägenhet, Nacka
4 434 kr/mån
7 495 000 kr
6 rum, 111,5 m²
67 522 kr/m²
Radhus, Nacka
4 582 kr/mån
4 rum, 88 m²
Lägenhet, Nacka
5 002 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Kvarnholmen
4 rum, 96 m²
Utropspris: 7 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kvarnholmen
5 rum, 112 m²
Utropspris: 9 200 000 kr
9 500 000 kr
Lägenhet Saltsjöqvarn
-450 000 kr
4 rum, 208 m²
Utropspris: 9 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 195 000 kr
Lägenhet Kvarnholmen
3 rum, 78 m²
Utropspris: 6 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
8 270 000 kr
Lägenhet Kvarnholmen
+ 275 000 kr
4 rum, 105 m²
Utropspris: 7 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.