Caroline Hazelius

Profilbild för Caroline Hazelius
Caroline Hazelius
4.8 / 5
(161 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
24 st
8 st
107 345 000 kr

Bakgrund

Caroline Hazelius jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2004-09-30. Caroline har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Caroline har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 92 485 000 kr.

Presentation

Detaljerna gör skillnaden

Varje affär är unik och jag tror verkligen på att vi tillsammans skapar den perfekta modellen för dig.

För mig är det viktigt att du som säljare känner dig trygg och nöjd genom att du får en tjänst som är högkvalitativ av en mäklare som är engagerad och ser detaljerna.

Detaljerna är skillnaden mellan ett högt och ett lågt försäljningspris, det är skillnaden mellan en smidig affär och en strulig affär, och framförallt skillnaden som gör dig nöjd med den kanske viktigaste och största affären i ditt liv.

Jag har jobbat som mäklare sedan 2004. Det viktigaste för mig är att få nöjda kunder. Det bästa betyget jag kan få är alla mina återkommande kunder och rekommendationer.

Då vet jag att detaljerna har gjort skillnaden!

Referens: https://34kvadrat.metromode.se/2019/05/09/drink-your-greens-och-uppdatering-kring-var-lagenhet/

Flest sålda bostäder på Kvarnholmen hela 2022
Näst flest sålda bostäder i Saltsjöqvarn hela 2022 och 2023

Verksam sedan 2004
Jobbar i Nacka Kommun

Flera referenser kan skickas om önskemål finns.

Mäklarbyrå


Säljare om Caroline.

08 maj 2024

"Vi är fantastiskt nöjda med Caroline! Så proffsig, kunnig och sympatisk! Vi kommer definitivt anlita Caroline igen vid nästa lägenhetsförsäljning. "
säljare på Mjölnarvägen 10A

26 apr 2024

"Caroline är mycket proffsig genom hela processen. Det kändes väldigt tryggt och jag är otroligt nöjd med val av mäklare. "
säljare på Sickla Strand 53

28 mar 2024

"Proffsig rakt igenom. Framför allt var hon med under fotograferingen och gav verkligen det lilla extra för att det skulle bli fantastiska bilder. Tvättade till och med rent kaffekokaren och flyttade på vitvaror. "
säljare på Mjölnarvägen 16

23 mar 2024

"Vi är jättenöjda med Caroline. Professionell, engagerad och lyhörd med jättebra lokalkännedom. Allt fungerade toppen. "
säljare på Tre Kronors väg 43

22 mar 2024

"Vi är väldigt nöjda, försäljningsprocessen flöt på väldigt smidigt och framförallt så var Caroline väldigt bra på att kommunicera med oss genom hela processen. Vilket gjorde allt väldigt enkelt för oss."
säljare på Thunströms väg 16

22 mar 2024

"Smidig och kompetent. Väl insatt i den lokala marknaden. Lägenheten såldes snabbt och till ett bättre pris än förväntat. "
säljare på Diligensvägen 41

12 dec 2023

"Väldigt bra mäklare som varmt rekommenderas "
säljare på Kvarnholmsvägen 39C

07 dec 2023

"Trevlig, personlig och proffesionell på samma gång. Absolut bästa mäklaren jag stött på och då har jag träffat många."
säljare på Helgesons väg 8B

09 okt 2023

"Väldigt kunnig och vettig, bra samarbete och dialog längs vägen och framförallt genomfördes en mycket snabbare affär vi kunnat hoppas på till ett bättre slutpris än vad vi förväntat oss "
säljare på Tre Kronors väg 43

16 mar 2023

"Väldigt nöjd med mäklarens insats, noggrann och tydlig. Alltid kontaktbar och professionell. "
säljare på Thunströms väg 14

15 mar 2023

"Caroline guidade oss igenom försäljningen från första mötet tills kontraktet var skrivet. Ärlig och bra beskrivning av hur marknaden ser ut nu, bra värdering och vi landade exakt på den till slut. Dessutom det lilla extra i att vi kunde ge henne nycklar så styrde hon upp åtkomst för våra styliste..."
"Caroline guidade oss igenom försäljningen från första mötet tills kontraktet var skrivet. Ärlig och bra beskrivning av hur marknaden ser ut nu, bra värdering och vi landade exakt på den till slut. Dessutom det lilla extra i att vi kunde ge henne nycklar så styrde hon upp åtkomst för våra stylister, fotograferingen så klart och sedan var allt redo för annons och visning samtidigt som vi varit borta på semester. Extra guldstjärna för den servicen och viljan att hjälpa till lite utöver det vanliga. Att det bara tog 2 1/2 vecka från styling till kontrakt skrivet under rådande samhällsläge och förutsättningar är smått ofattbart!"
Läs mer
säljare på Kvarngränd 5

15 mar 2023

"Caroline var väldigt engagerad, proffsig och lyhörd - samt såg till att affären gick oväntat snabbt och smidigt till önskat försäljningspris. Stark rekommendation!"
säljare på Atlasvägen 17

19 jan 2023

"Vi är mycket nöjda med Caroline. Hon är professionell, har god lokalkännedom och höll oss informerade under hela processen från annonsering till visning och genom budgivningsprocessen. Vi kan varmt rekommendera Caroline! "
säljare på Kvarngränd 9

23 nov 2022

"Caroline gjorde ett fantastiskt jobb i en svår marknad där slutpriser överträffade våra förväntningar. Caroline var mycket förtroendeingivande, lugn, kunnig, och självsäker. Tusen tack för ett grymt arbete, 10/10!"
säljare på Augustendalsvägen 26

06 sep 2022

"Erfaren, kunnig och mycket påläst om Kvarnholmen, vår BRF och marknaden. Såg till helheten och levererade i linje eller över vår förväntan. Ska du sälja på Kvarnholmen kan jag rekommendera Skandiamäklarna."
säljare på Mjölnarvägen 20B

18 aug 2022

"Caroline är en mäklare som är väldigt trygg i sin roll och gav oss ett lugn i dagens bostadsklimat samt levererade utöver våra initiala förväntningar när det kom till slutpris. Rekommenderar henne 10 av 10 tillfällen. "
säljare på Tre Kronors väg 33

30 jun 2022

"Super! Tack så mycket! Rekommenderar starkt !"
säljare på Siloplatsen 8

27 apr 2022

"Upplevde Caroline som både genuin, seriös och lyhörd. Hon ordnade med en snabb och smidig försäljningsprocess för oss, som dessutom resulterade i både ett väldigt bra slutpris och en fördelaktig tillträdesperiod för oss som säljare. Vi kommer definitivt att anlita henne igen."
"Upplevde Caroline som både genuin, seriös och lyhörd. Hon ordnade med en snabb och smidig försäljningsprocess för oss, som dessutom resulterade i både ett väldigt bra slutpris och en fördelaktig tillträdesperiod för oss som säljare. Vi kommer definitivt att anlita henne igen."
Läs mer
säljare på Mjölnarvägen 32

30 mar 2022

"Att ha Caroline som mäklare var både tryggt och smidigt. "
säljare på Tollare Kaj 12

29 mar 2022

"Caroline är en trevligt och kunnig mäklare som inger förtroende "
säljare på Knut Stangenbergs väg 128

21 mar 2022

"Caroline är väldigt trevlig, kompetent och engagerad. Vi kände oss trygga och uppdaterade genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Kvarngränd 9

10 mar 2022

"Mycket duktig och väldigt omtänksam. Kände mig helt trygg med allt. Toppen"
säljare på Finntorpsvägen 10

18 feb 2022

"Caroline är bästa mäklaren jag träffat, så lyhörd och trevlig. Så förtroendeingivande. "
säljare på Alphyddevägen 31

25 jan 2022

"Caroline är lyhörd, engagerad och trevlig mäklare. Vi upplevde henne som väl insatt och kunnig om lägenheter i vårt område. Dessutom kände vi oss trygga och välinformerade under hela processen. Mycket proffsig mäklare!"
säljare på Kvarngränd 5

08 dec 2021

"Mäklaren gjorde ett bra arbete. Fotografen var trött och oinspirerad tycker jag. Han använde en standard inställning som han alltid använder. Inte aktuellt att anpassa olika inställningar utifrån lägenhetens möjligheter. Exempelvis såg han inte att växterna i köket var vissna och behövde endast l..."
"Mäklaren gjorde ett bra arbete. Fotografen var trött och oinspirerad tycker jag. Han använde en standard inställning som han alltid använder. Inte aktuellt att anpassa olika inställningar utifrån lägenhetens möjligheter. Exempelvis såg han inte att växterna i köket var vissna och behövde endast lite vatten för att resa sig innan bilderna togs.
Jag förstår att tycke och smak är olika men min uppfattning är att när det finns fina ljuskällor och spottar i ett kök bör de användas för att framhäva kökets möjligheter och skapa en varm, mysig och hemtrevlig känsla, istället för att ha köket släckt och mörkt."
Läs mer
säljare på Alphyddevägen 6

20 okt 2021

"Proffsig"
säljare på Rudsjövägen 150

25 sep 2021

"Vi är jättenöjda med Caroline som varit lyhörd, engagerad och väldigt professionell genom hela försäljningsprocessen. Vi rekommenderar henne varmt!"
säljare på Kvarngränd 9

10 sep 2021

"Vi är helt nöjda med hur Caroline tagit han om försäljningen av vårt hus. Kan med varm hand rekommendera henne."
säljare på Ugglevägen 14

03 sep 2021

"Caroline var toppen "
säljare på Kvarngränd 5

09 jul 2021

"Jätteduktig och engagerad mäklare! Rekommenderar verkligen henne. :-) Plus väldigt bra lokalkännedom.
"
säljare på Tollare Kaj 6

23 jun 2021

"Den stora kundbasen och Carolines fantastiska engagemang är oslagbart! "
säljare på Tre Kronors väg 33

07 apr 2021

"Jag är supernöjd med Caroline. Hon gav ett väldigt professionellt intryck redan från start och tog hand om hela försäljningsprocessen på ett suveränt sätt."
säljare på Serenadvägen 13B

21 mar 2021

"Jag är jättenöjd med Caroline! Har även rekommenderat henne till vänner som gått i säljtankar. Caroline var väldigt kunnig och påläst kring området och föreningarna, rak, tydlig och mycket trovärdig. Hon jobbade mycket effektivt från start till slut samtidigt som hon hade ett lugn och gjorde att ..."
"Jag är jättenöjd med Caroline! Har även rekommenderat henne till vänner som gått i säljtankar. Caroline var väldigt kunnig och påläst kring området och föreningarna, rak, tydlig och mycket trovärdig. Hon jobbade mycket effektivt från start till slut samtidigt som hon hade ett lugn och gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Säljer gärna med Caroline igen!"
Läs mer
säljare på Tollarevägen 55

22 feb 2021

"Jag var tydlig med vad jag ville ha för lägenheten och Caroline såg till att jag fick det och lite till."
säljare på Ekuddsvägen 4

16 jan 2021

"Vi valde Caroline när vi skulle sälja vår lägenheten och det visade sig vara helt rätt val. Hon gjorde ett suvuränt jobb och var behjälplig under hela processen.
Vi kan inte annat än rekommendera Caroline till er om ni går i säljtankar."
säljare på Kvarngränd 9

16 dec 2020

"Korrekt och förtroendeingivande, kan sitt yrke."
säljare på Midgårdsvägen 4

20 okt 2020

"Allt gick oerhört smidigt från första mötet vid värdering av bostad tills att vi skrev överlåtelseavtalet. Har egentligen bara positiva saker att säga. Jag kommer att använda mig av Carolines tjänster nästa gång jag säljer bostad igen."
säljare på Finntorpsvägen 13

19 sep 2020

"Caroline är en smidig, inkännande och empatisk mäklare. Att hon dessutom är målinriktad, har en stark handlingskraft och är driven gör henne till en mäklare som får både säljare o köpare att bli nöjda. Rekommenderas starkt! "
säljare på Birkavägen 10

10 sep 2020

"Jag har använt mig av Caroline flera gånger, både när vår brf skulle sälja före detta hyresrätter och nu senast för att sälja min egen lägenhet. Caroline levererar alltid hög kvalitet och det känns alltid tryggt att arbeta med henne. Hon har varje gång lyckats uppnå ett bra försäljningspris. Jag ..."
"Jag har använt mig av Caroline flera gånger, både när vår brf skulle sälja före detta hyresrätter och nu senast för att sälja min egen lägenhet. Caroline levererar alltid hög kvalitet och det känns alltid tryggt att arbeta med henne. Hon har varje gång lyckats uppnå ett bra försäljningspris. Jag kan varmt rekommendera Caroline som mäklare. "
Läs mer
säljare på Finnbergsvägen 14

19 aug 2020

"Fantastiskt trevlig och kompetent mäklare som vi varmt rekommenderar till andra. Mycket duktig förhandlare."
säljare på Fabrikörvägen 4D

12 jun 2020

"Caroline är väldigt kunnig och ger ett intryck av detsamma. Mycket trevlig och gör ett bra jobb. Kan varmt rekommendera henne som mäklare. "
säljare på Finntorpsvägen 8

01 jun 2020

"Caroline är mycket duktig och kompetent. Det här är andra gången vi anlitat henne och vi har varit supernöjda båda gångerna. Mycket smidigt och tryggt att arbeta med Caroline. "
säljare på Finnbergsvägen 2

16 apr 2020

"Mycket trevlig och kunde läsa vad vi ville och tyckte . Hanterade allt väldigt bra"
säljare på Tollareslingan 35

07 apr 2020

"I rådande tid (corona) gjorde Caroline ett toppenjobb. Kände mig trygg"
säljare på Mjölnarvägen 16

17 feb 2020

"Mycket engagerad mäklare och framförallt professionell. Satte lite höga förväntningar på efterfrågan och försäljningspris men i slutändan fick jag ändå en bra bit över utgångspris så jag är nöjd. "
säljare på Hebbes gränd 7

16 jan 2020

"Kan varmt rekommendera."
säljare på Mjölnarvägen 16

14 jan 2020

"Överlag mycket positiv till Carolines insats. Mycket bra och snabb återkoppling efter visningar och kontakter med presumtiva köpare. Uppfattar henne något stressad ibland. Men det har inte stört mig i kontakten."
säljare på Tollareslingan 33

17 jun 2019

"Caroline hade ett professionellt förhållningssätt och gjorde inte i alla delar vad jag föreslog utan motargumenterade baserat på erfarenhet och kompetens vilket resulterade i att vi kom överens om en lösning som jag hade fullt förtroende för."
säljare på Kalvövägen 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
92 485 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
153 av 160 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
157 av 159 säljare
Caroline var tydlig och höll mig uppdaterad
160 av 161 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Caroline på kartan.

481 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
159 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

4 295 000 kr
3 rum, 67 m²
64 104 kr/m²
Lägenhet, Nacka
5 683 kr/mån
4 095 000 kr
3 rum, 60 m²
68 250 kr/m²
Lägenhet, Nacka
3 662 kr/mån
3 rum, 77 m²
Lägenhet, Nacka
6 055 kr/mån
3 295 000 kr
2 rum, 40 m²
82 375 kr/m²
Lägenhet, Nacka
3 606 kr/mån
10 995 000 kr
7 rum, 185 m²
59 432 kr/m²
Villa, Nacka

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 925 000 kr
Lägenhet Kvarnholmen
-70 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
4 400 000 kr
Lägenhet Kvarnholmen
+ 105 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
2 995 000 kr
Lägenhet Kvarnholmen
-300 000 kr
2,5 rum, 53 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
6 225 000 kr
Lägenhet Kvarnholmen
-270 000 kr
4 rum, 101 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
4 895 000 kr
Lägenhet Kvarnholmen
2,5 rum, 70 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.