Caroline Ekeroos

Profilbild för Caroline Ekeroos
Säljarfavorit
Caroline Ekeroos
4.9 / 5
(232 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
22 st
94 245 000 kr

Bakgrund

Caroline Ekeroos jobbar på Magnusson Mäkleri och är registrerad mäklare sedan 2010-03-02. Caroline har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2021. Caroline har enligt vår statistik haft 46 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 140 930 000 kr.

Presentation

Hej!

Jag är 37 år och har varit fastighetsmäklare i elva år, många mäklare beskriver sig själva som tävlingsmänniskor, det är jag också men väljer hellre att benämna mig som affärskvinna. Jag ser möjligheter, jag löser problem, jag är lyhörd, engagerad och envis för att varje bostadsaffär som jag är delaktig i ska genomföras på ett professionellt och effektivt sätt som får både säljare och köpare att känna sig nöjda och med en skön magkänsla efter avslutad affär. Dessa kunder gör mig till en bra och rekommenderad mäklare, och det är just det som är min styrka, återkommande kunder och goda kundrelationer! I nästan 10 år jobbade jag inom en av de stora mäklarkedjorna där tävlingar alltid stod i fokus, både lokalt och inom kedjan. Jag vann fina priser och utmärkelser år efter år, både baserat på omsättning men också på kundomdömen. Priser och utmärkelser som gett mig både erfarenhet och självförtroende men jag kände att jag ville utvecklas så under 2020 klev jag in som delägare i Magnusson Fastighetsmäkleri. Målsättningen för Magnusson Fastighetsmäkleri har aldrig varit att bli störst utan att ha nöjda och återkommande kunder, precis den filosofi jag själv alltid haft.

Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och hyresfastigheter i Linköping, Åtvidaberg och gärna ute på kusten.

Varmt välkomna att höra av Er!

Referens från tidigare kund:

"Caroline kombinerar värme och engagemang med en professionalitet, noggrannhet och kompetens på ett sätt som får både köpare och säljare att känna sig trygga och sedda. Hon är rak, tydlig, kunnig och duktig på att kommunicera i såväl tal som skrift – och dessutom snabb på att svara och följa upp! Hon är allt man vill ha i en mäklare! "

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Caroline.

14 dec 2021

"Caroline är kompetent, trevlig och tillmötesgående, vi är mycket nöjda med hennes insats!"
säljare på Kaggebovägen 16

08 dec 2021

"En mäklare i toppklass "
säljare på Sjukhusgatan 6

07 dec 2021

"Supersmidig försäljning och samarbete med Caroline. Rekommenderas varmt!"
säljare på Strandgatan 18

06 dec 2021

"Effektiv och kompetent person. Tydlig, uppriktig och lätt att få förtroende för."
säljare på Stenstorpsvägen 31

22 nov 2021

"Mäklaren visade stort engangemang, trevligt bemötande och med sin personligt kändes det helt rätt från början att välja Caroline!"
säljare på Mårsängsvägen 10

25 okt 2021

"Caroline är väldigt lyhörd och hjälpsam, jag kommer återkomma till henne vid nästa försäljning också! "
säljare på Nyponvägen 1

25 okt 2021

"Caroline är mycket trevlig, social och kompetent. Hon engagerade sig i vår försäljning och höll oss uppdaterade. Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fick när vi sålde vår lägenhet."
säljare på Syréngatan 8B

23 okt 2021

"Caroline har varit en trygg punkt för oss genom hela processen av att sälja hus. Tydlig, kunnig och snabb att återkoppla och få tag på. Vi är mer än nöjda! "
säljare på Viresjö Åbacka

16 sep 2021

"Vi är väldigt nöjda med Caroline. Jordnära och engagerad i att göra det bästa för oss som säljare. Ska man sälja hus i Malmslätt så är Caroline definitivt en av de bäst lämpade för uppgiften med sin lokalkännedom.
Magnussons Mäkleri har alltid smakfull marknadsföring och Caroline satte ihop en väldigt fin annons med bra text. Ska vi sälja något i framtiden så kommer det vara Caroline som kommer göra det åt oss. "
säljare på Källgatan 9

05 sep 2021

"Professionell och kunnig. Mycket engagerad, driven och lösningsorienterad. Bra uppdatering under processen. Levererade en försäljning i toppklass. Vårat självklara val om vi behöver mäklarhjälp igen. Vi kan varmt rekommendera Caroline. "
säljare på Morgongatan 37

02 sep 2021

"Grym!!"
säljare på Orregatan 10

02 sep 2021

"Caroline Ekeeros! En real life superwoman. Caroline höll mig lugn under hela försäljningsprocessen och uppdaterade mig dagligen om hur det artade sig.
Jag skulle verkligen rekommendera alla som går i försäljningstankar att anlita Caroline som er mäklare.
Vi kunde inte varit mer nöjda.
Hon är engagerad, lyhörd och tar verkligen hänsyn till säljarens personliga åsikter och önskemål och ser inte bara till att lyssna utan hon gör verkligen slag i saken.
Tillmötesgående, målinriktad, lyhörd och engagerad är bara några ord som beskriver Caroline som mäklare.
10/10 stjärnor!
Om det blir aktuellt i framtiden finns det ingen tvekan om att vi kommer att anlita Caroline igen!
Med vänliga hälsningar,
Vi på Entitevägen 8"
säljare på Entitevägen 8

30 aug 2021

"Caroline var den perfekta mäklaren för oss. Som förstagångssäljare höll hon oss lugna och välinformerade samtidigt som hon hade full kontroll. Hon var enkel att nå och alltid lika glad och trevlig och skapade trygghet i hela processen. Jag ser inte varför vi skulle välja en annan mäklare framöver. Kan inte nog rekommendera Caroline!"
säljare på Bronsåldersgatan 53

04 jul 2021

"Hon var mycket professionell!
Möjligen kan jag tycka att denna utvärdering kommer för tidigt. Teoretiskt kan köparen krypa ur affären - tillträde är 15 juli. Men OK - mäklaren har ju "gjort sitt" fram tills vi skrev avtal om handpenning."
säljare på Vindö Back 1

08 jun 2021

"Underbart omhändertagande.
Kommer varmt rekommendera Caroline och Magnussons Fastighetsmäklare.
"
säljare på Norrbergavägen 83

07 jun 2021

"Proffsigt rakt igenom hela försäljningen ."
säljare på Solbackevägen 4

04 jun 2021

"Caroline har varit lätt att arbeta med och gjort ett tyoppenjobb med försäljningen av vår stuga. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Caroline som en proffsig mäklare."
säljare på Nyponvägen 20

30 apr 2021

"Levererar kompetens och kommunikation i förening med vänligt och personligt bemötande."
säljare på Hunnebergsgatan 14B

16 apr 2021

"En mycket kunnig, proffsig och seriös mäklare. Rekomenderas!"
säljare på Blåeldsvägen 12B

16 apr 2021

"Mycket kunnig med förmåga att hantera både stort och smått! Utöver det en mängd tips inför nästa steg!"
säljare på Söderleden 15D

06 apr 2021

"Proffesionellt bemötande genom hela processen! "
säljare på Ryddalsgatan 8A

28 mar 2021

"Caroline är en driven, engagerad och professionell mäklare. Hon är lyhörd och höll oss väl informerade under hela vår försäljningsprocess. Vi kan varmt rekommendera Caroline Ekeroos!"
säljare på Norrbergavägen 93

23 mar 2021

"Grymt bra mäklare!
Trots tråkiga omständigheter vid en kommande separation, var hon lyhörd och verkligen försökte lösa allt på bästa sätt.
Hon visste att situationen var känslig men skötte det ändå jätte bra.
Super nöjd, och är så glad över att vi valde rätt mäklare! :) "
säljare på Vikingagatan 11

05 mar 2021

"Metodisk och proffsig. Man känner sig väl omhändertagen! "
säljare på Söderleden 11

02 mar 2021

"Hade hört innan att Caroline var en bra mäklare, och det stämde verkligen. Toppen bra !!"
säljare på Rosenvägen 10

21 feb 2021

"Caroline gjorde en kämpainsats. Trots att det verkade mörkt till att börja med och jag var orolig att jag skulle behöva ha kvar huset över sommaren med all skötsel av trädgården lovade Caroline att det så skulle det inte bli. Och hon levde upp till sitt löfte så jag fick huset sålt med bara 14 dagar mellan övertagande av min nya lägenhet och huset. Helt perfekt! "
säljare på Sågvägen 16

19 feb 2021

"Caroline hjälpte oss att hitta vår fantastiska lägenhet för flera år sedan och när vi var redo för att flytta ut, visste vi exakt vem vi ville anlita och valde därför henne. Caroline är extremt duktig på sitt jobb och det är lätt att lita på henne. Avslappnad men proffesionell på samma gång. Tack återigen ! "
säljare på Bergsgatan 20

10 feb 2021

"Caroline Ekeroos kan vi varmt rekommendera. Proffsigt från start till mål, fantastiskt engagemang och tydlighet. Kändes tryggt under hela processen. Stort tack! 10/10"
säljare på Ryddalsgatan 8A

20 jan 2021

"Nöjd med helheten"
säljare på Varpgatan 10

20 jan 2021

"Väldigt trevlig, lyhörd, svarade snabbt på dom frågor man, hade kom väl förberedd med mycket bra material om hur hennes upplägg såg ut. Mycket nöjd och rekommenderar verkligen Caroline som mäklare! "
säljare på Elof Ericssons väg 4

06 jan 2021

"Väldigt duktig och proffsig mäklare. Vi träffade Caroline när vi köpte vårt hem och när det var dags att sälja det var hon ett klockren val som levde upp till förväntningarna! Engagerad, lyhörd och tillgänglig, rekommenderas varmt!"
säljare på Mårsängsvägen 34

28 nov 2020

"
Stort kunnande, väldigt bra bemötande och med ett engagemang så har det varit ett nöje och göra min husförsäljning med denna mäklare!
Jag kan varmt rekommendera Caroline Ekeroos med sin proffsighet ifrån början till slut!
"
säljare på Garpbergsvägen 16

17 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Magnussons Fastighetsmäkleri. Hela försäljnings processen från första mötet, fotograf, visning och uppdateringar har varit mycket proffsigt utfört men samtidigt med ödmjukhet . "
säljare på Åtvids-Kulla Västergård

15 nov 2020

"Med mycket god kännedom om området kände vi att Caroline var det självklara valet för oss. En noggran, pålitlig och närvarande mäklare med lång erfarenhet i branschen.
Caroline är lyhörd och engagerad, vi kände verkligen att vi fick det lilla extra!"
säljare på Mårsängsvägen 20

28 okt 2020

"Saknade planritning i annonsen.
Jag tycker att kostnad för annonsering borde ingå i mäklararvodet.
Caroline inger förtroende genom att vara tydlig, strukturerad och socialt kompetent."
säljare på Norra Utsiktsgatan 7

03 okt 2020

"Tycker vi kunde få betala lite mindre i arvode då bostaden såldes innan visning."
säljare på Göstas väg 28

21 sep 2020

"Smidigt och snabbt."
säljare på Lövsångarevägen 10

04 sep 2020

"Väldigt bra att ha att göra med. Bra och tydlig kommunikation och det gick lätt att prata och diskutera kring detaljerna."
säljare på Kalkugnsvägen 8B

01 sep 2020

"Vi har varit i kontakt med Caroline både som köpare och säljare. Hon är otroligt proffsig och påläst, är lätt att få tag på och kommer med löpande uppdateringar genom hela processen. Vi kunde inte vara nöjdare och kommer definitivt kontakta henne igen vid eventuell flytt!"
säljare på Apotekaregatan 4A

31 aug 2020

"Proffsig i sitt arbete., bra på att hålla oss uppdaterade under hela processen."
säljare på Talgoxevägen 6

20 aug 2020

"Hon var snäll, ställde sig upp när jag behövde och super professionell. "
säljare på Kamomillvägen 10

04 jul 2020

"jag blevjättenöjd"
säljare på Strandgatan 18A

24 jun 2020

"Hade inte möjlighet att välja på fast pris eller %-sats."
säljare på Smällgatan 2A

11 jun 2020

"Har sålt o köpt många hus genom åren och Caroline Ekeroos är den bästa och proffsigaste mäklaren jag har arbetat med. Kommer definitivt anlita henne i framtiden och kan rekommendera henne varmt."
säljare på Basungatan 48

13 maj 2020

"Bäst. Kommer alltid att anlita Caroline"
säljare på Mejerigatan 4

11 maj 2020

"Väldigt bra med en mäklare med så bra lokalkännedom"
säljare på Kaggebovägen 16

06 maj 2020

"Caroline Ekeroos, helt suverän!!"
säljare på Gammalkilsvägen 12

30 apr 2020

"Ända nackdelen var antalet slarvfel i annonsen som kunden själva var tvungna att rätta. Inte särskilt mycket text eller svårskrivet, men ändå en hel del fel. Det ändrades innan publiceringen, men efter att vi hade poängterat det. Det hade jag gärna sett varit rättstavat från början. Utöver det, är vi väldigt nöjda. "
säljare på Ärenprisvägen 75

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
28
Lägenhet
8
Radhus
5
Parhus
2
Kedjehus
2
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
46
Försäljningsvärde
140 930 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
207 av 221 säljare
Caroline satte rätt förväntningar på slutpriset
186 av 228 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
219 av 226 säljare
Caroline var tydlig och höll mig uppdaterad
229 av 230 säljare

Caroline på kartan.

584 tidigare annonser
5 bostäder till salu
232 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

2 695 000 kr
3 rum, 81 m²
33 271 kr/m²
Lägenhet, Linköping
5 787 kr/mån
1 995 000 kr
4 rum, 80 m²
24 937 kr/m²
Villa, Åtvidaberg
3 150 000 kr
6 rum, 142 m²
22 183 kr/m²
Villa, Åtvidaberg
1 995 000 kr
4 rum, 91 m²
21 923 kr/m²
Villa, Åtvidaberg
975 000 kr
5 rum, 110 m²
8 863 kr/m²
Lägenhet, Åtvidaberg
5 335 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Villahagen
3 rum, 78 m²
Utropspris: 1 150 000 kr
1 500 000 kr
Lägenhet Ramshäll
-50 000 kr
1 rum, 26,5 m²
Utropspris: 1 550 000 kr
6 500 000 kr
Villa Åtvidaberg
8 rum, 356 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En mäklare i toppklass "
5 800 000 kr
Villa Västantorp
-700 000 kr
5 rum, 190 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 695 000 kr
Villa Åtvidaberg
6 rum, 104 m²
Utropspris: 1 695 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.